Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Chip Kellyt hagyja békibe a Gators!!!! Infok a bleedingreennation.com n. Bocs ha rosszul írtam megtaláljátok csak telóról nem tudom most beírni a pontos hivatkozást.
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Egy kis adalék: Az NFC-ben jelenleg csak 3 olyan csapat van akik az utolsó 5 meccsükből minimum 4-1-et tudtak hozni. PHI, GB és SEA.
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Tessék szavazni 😀
https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/r9llxmbto8ktuqanwiq5
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

több mint 11 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Kelly-t megkérdezték, miről üvöltözött magából kikelve Mark Sanchez és Riley Cooper a Dallas ellen. Kelly válasza: "Hogy mit fognak enni Hálaadásnapi vacsorának a meccs után."
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én még emlékszem, állandóan sérült volt, tartogattuk hátha, aztán hát.... na ez a pick nem ha-ha 😀

Két 1000 yardos elkapó plusz egy 1000 yardos futó, nem épp stabil QB játékkal..... sz.r a támadójátékunk na 😀 😀 😀 (majd a Hawks megmutatja hol a helyünk, vagy sem 😛)
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Jack Ikegwuonura emlékszik még valaki? Na, a srácot letartóztatták, miután 5 fegyveres rablást követett el két hét alatt, valószínűleg heroinra kell neki a pénz. Bitang jó negyedik körös pick volt, kb mint Trevard Lindley két évvel később 😀

több mint 11 éve
Jelentem Foles-t leigazolta a Jets titokban, mondván elvileg a lába használható. NSO cikk kéretik megnézni e tárgyban 😀 😀 😀

Höri esetleg beteheti PR-ba :p
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Itt az ideje, hogy Johnsont ismét megpisiltessék. 😛

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
- Chip said Seattle's secondary will be best Eagles have faced this year.
- Chip confirms that Foles is healing normally, not cleared to practice, will have another exam down the road. Didn't specify when.
- Chip on Eagles' defense: "They're giving great effort every week, and great effort can mask a lot of things." 😀
- Cody Parkey is on pace for 164 points. Would be 5th-most in NFL history, second-most by a kicker (David Akers 166 in 2011).
- Jordan Matthews is on pace for 72 catches, 914 yards and nine touchdowns. The last rookie to reach those milestones? Bill Groman in 1960. (Eagles never had two 1,000-yard rec same year)
- LeSean McCoy is averaging more rushing yards per game this year since Lane Johnson's return in Week 5 (103) than all of last year (100).Highlander
Matthews megérdemelné az 1000 yardot, remélem összejön neki 😊 Lane pedig faszán tolja szép csendben, nem nagyon jönnek át rajta 😊
több mint 11 éve
- Chip said Seattle's secondary will be best Eagles have faced this year.
- Chip confirms that Foles is healing normally, not cleared to practice, will have another exam down the road. Didn't specify when.
- Chip on Eagles' defense: "They're giving great effort every week, and great effort can mask a lot of things." 😀
- Cody Parkey is on pace for 164 points. Would be 5th-most in NFL history, second-most by a kicker (David Akers 166 in 2011).
- Jordan Matthews is on pace for 72 catches, 914 yards and nine touchdowns. The last rookie to reach those milestones? Bill Groman in 1960. (Eagles never had two 1,000-yard rec same year)
- LeSean McCoy is averaging more rushing yards per game this year since Lane Johnson's return in Week 5 (103) than all of last year (100).

több mint 11 éve
aha, szóval hulk van titkoban bebaszva mint a mocsok. Csak ő már napokat is ugrál 😀 😀ano92
Ha ez kell a SB-hez, legyen 😀 Természetesen a hétvége meccsre gondoltam 😊
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
aha, szóval hulk van titkoban bebaszva mint a mocsok. Csak ő már napokat is ugrál 😀 😀

több mint 11 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 221 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Ez nem igaz így. Ha a Hawks-tól kikapunk, akkor kb csak akkor van meg a no2 seed, ha onnan 3/3-at behúzunk, ellenben ha ma nyerünk, könnyen lehet, hogy 1/3 is elég lesz ehhez.Hulkeinstein
Ma is játszunk?Eazzy
Nem, csak edzés lesz. 😉
Hulkenstein a hétvégi meccsünkre gondolt, gondolom.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Ez nem igaz így. Ha a Hawks-tól kikapunk, akkor kb csak akkor van meg a no2 seed, ha onnan 3/3-at behúzunk, ellenben ha ma nyerünk, könnyen lehet, hogy 1/3 is elég lesz ehhez.Hulkeinstein
Ma is játszunk?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Ettől a Seahawks meccstől egyébként eléggé tartok. Ilyen erős D#-el szemben nem meccselt még Kelly. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog tudni kitalálni, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nyerünk, sőt.Highlander
Én pont ellenkezőleg godolom, lehet kicsit elfogultan 😊 Erős D, az oké, de a másik oldalon mi van? Maximum Lynch.A mi D-nk sem egy ligautolsó, viszont nálunk az O erősebb szerintem.Wilson egyre gyengébb, elkapókból pedig nem állnak túl jól.A passz amúgy sem az erőssége, így szerintem.ha megfogjuk Lynchet az Ofense pedig teszi a dolgát, akkor simán meglesz a meccs.Én kb olyan győzelmet várok, mint a Dallas ellen. Nincs félnivalónk 😊MrMiksa
Colin Kaepernick is szarrá futott minket a Niners ellen, ha 58 yd nem is olyan sok, de rendre kulcsszitukban futott. Én tartok a meccstől, egyben remélem h Chip meg tudja értetni azt a matekot amit lentebb írtatok, tehàt h a szezon meccse következik 😊Attis
Fontos mérkőzés lesz, (mind a négy...)de a legfontosabb a Dallas elleni, még matekozás okán is!🏈tûzoltó
Ez nem igaz így. Ha a Hawks-tól kikapunk, akkor kb csak akkor van meg a no2 seed, ha onnan 3/3-at behúzunk, ellenben ha ma nyerünk, könnyen lehet, hogy 1/3 is elég lesz ehhez.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze
Boldogat!

több mint 11 éve
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Washington-Will-Be-430-PM-Kickoff/d9d651f2-56e2-48c5-899c-86c259160ed9

Jobb mintha magyar idő szerint 7 órára tették volna, nekem az a legrosszabb idősáv, mondjuk ez a legjobb 😀

A Giants meccset reméljük nem pakolják mert már nem lesz tétje 😛 legfeljebb csak az, hogy melyik helyen megyünk a PO-ba, de mint mondtam nekem ott mindegy hol mikor játszunk nyerni kell. 😀

Egyébként magát a PO-t tényleg csak mi szúrhatjuk el, mert NFC Westben nagy körbeverések lehetnek, a Southból is csak a csoportgyőztes juthat be, a Nortból lesz biztos kettő a Lions és a Packs.

Ha nyerünk a Hawks ellen gyakorlatilag bent vagyunk, a legrosszabb utána várható mérlegnek, 10-6-nak elég kell lenni. Különösen ha megtörténne a csoda, hogy a Dallas csütörtökön zakózik.

Egyébként is a mérleg már tuti pozitív 😀

| Jó így érzés így elmélkedni, a szülinapomon, köszi Eagles! 😛 |
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Ettől a Seahawks meccstől egyébként eléggé tartok. Ilyen erős D#-el szemben nem meccselt még Kelly. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog tudni kitalálni, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nyerünk, sőt.Highlander
Én pont ellenkezőleg godolom, lehet kicsit elfogultan 😊 Erős D, az oké, de a másik oldalon mi van? Maximum Lynch.A mi D-nk sem egy ligautolsó, viszont nálunk az O erősebb szerintem.Wilson egyre gyengébb, elkapókból pedig nem állnak túl jól.A passz amúgy sem az erőssége, így szerintem.ha megfogjuk Lynchet az Ofense pedig teszi a dolgát, akkor simán meglesz a meccs.Én kb olyan győzelmet várok, mint a Dallas ellen. Nincs félnivalónk 😊MrMiksa
Colin Kaepernick is szarrá futott minket a Niners ellen, ha 58 yd nem is olyan sok, de rendre kulcsszitukban futott. Én tartok a meccstől, egyben remélem h Chip meg tudja értetni azt a matekot amit lentebb írtatok, tehàt h a szezon meccse következik 😊Attis
Fontos mérkőzés lesz, (mind a négy...)de a legfontosabb a Dallas elleni, még matekozás okán is!🏈
több mint 11 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Colin Kaepernick is szarrá futott minket a Niners ellen, ha 58 yd nem is olyan sok, de rendre kulcsszitukban futott. Én tartok a meccstől, egyben remélem h Chip meg tudja értetni azt a matekot amit lentebb írtatok, tehàt h a szezon meccse következik 😊
több mint 11 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
Mindenki írja fel a kéménybe korommal, ha behúzzuk a négy győzelmet, akkor mi leszünk az első kiemelt az NFC-ben! 😀
(de behúzzuk...?)tûzoltó
Szerintem be. Csak félek, hogy ez kevés lesz.
több mint 11 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
Én pont ellenkezőleg godolom, lehet kicsit elfogultan 😊 Erős D, az oké, de a másik oldalon mi van? Maximum Lynch.A mi D-nk sem egy ligautolsó, viszont nálunk az O erősebb szerintem.Wilson egyre gyengébb, elkapókból pedig nem állnak túl jól.A passz amúgy sem az erőssége, így szerintem.ha megfogjuk Lynchet az Ofense pedig teszi a dolgát, akkor simán meglesz a meccs.Én kb olyan győzelmet várok, mint a Dallas ellen. Nincs félnivalónk 😊
több mint 11 éve
Amúgy abban erősítsetek meg, hogy ha nekünk és a Cowboysnak is 11-5 lesz a vége úgy, hogy mi verjük a Seahawks-t, meg a Giants/Redskins közül az egyiket, ők meg minket, illetve a Redskinset és a Bearst, akkor ugye mienk a tiebraker?

TO BREAK A TIE WITHIN A DIVISION

If, at the end of the regular season, two or more clubs in the same division finish with identical won-lost-tied percentages, the following steps will be taken until a champion is determined.
Two Clubs

1. Head-to-head (best won-lost-tied percentage in games between the clubs).
2. Best won-lost-tied percentage in games played within the division.
3. Best won-lost-tied percentage in common games.
4. Best won-lost-tied percentage in games played within the conference.

Mert ugye az 1.-2. pont azonos, és a 3.-nál meg 14 közös meccs volt, és ott a mérleg:

mi: 10-4 (Cowboys, Cardinals, 49ers, Giants/Redskins)
ők: 9-5 (Eagles, Cardinals, 49ers, Redskins, Colts)

Amúgy bug-os a playoff machine sztem, mert a cowboysnak adja a HtH tiebreakert, ha 1-1-re végzünk velük 😀
több mint 11 éve
Ettől a Seahawks meccstől egyébként eléggé tartok. Ilyen erős D#-el szemben nem meccselt még Kelly. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog tudni kitalálni, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nyerünk, sőt. (Mondjuk az is igaz, hogy a legutóbbi két meccsen támadásban nem túl kiemelkedő csapatokkal játszott a címvédő, szóval csalóka lehet az, hogy ennyire kevés pontot kaptak... )

több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Mindenki írja fel a kéménybe korommal, ha behúzzuk a négy győzelmet, akkor mi leszünk az első kiemelt az NFC-ben! 😀
(de behúzzuk...?)
több mint 11 éve
Na innentől akkor a Lambeau-n keresztül vezet az út a Superbowlba. A bye week még meglehet, ha megverjük a Seattle-t, akkor 1 vereség is belefér onnantól kezdve a mostani Arizonát látva.Hulkeinstein
4W és 1. kiemeltek lehetünk, mi ez a negatív hozzáállás!tûzoltó
Nem, mert a Packers innen már nem fog reálisan meccset bukni, és az egymás elleni miatt előrébb vannak.

Amúgy azt számolgatom, hogy a Seahawks elleni W a mi javunkra billentheti a matekot a főcsoportban.

Az tiszta, hogy a Green Bay/Detroit közül valakinek meglesz a bye week, tehát a másik köztünk és a west között dől el.
Na már most, ha nyerünk hétvégén, akkor:
mi: 10-3
Cowboys: 9-4 (a Bears ellen meg lehet nekik adni, ha nem jön, akkor az még jobb 😀)
Seattle: 8-5
Arizona: 9-4/10-3

Innentől kezdve mienk a tiebraker a Seattle ellen. A további matekhoz feltételezni kell, hogy a Cardinals kikap Seattleben, ami szintén egy reális feltételezés a jelenlegi formák alapján. Na, ha ez bekövetkezik, akkor feltehetjük, hogy kikapunk a Cowbyostól másodjára, ekkor az állás:
mi: 10-4
Cowboy: 10-4
Seattle: 9-5
Arizona: 9-5/10-4

Itt nálunk van a tiebraker a Cowboys-szal szemben, mert kikaptak a Washingtontól, sőt! innentől kezdve azonos mérlegnél mindig nálunk lesz a tiebraker, mivel mi a GB-től kaptunk ki, akikkel nem játszott a Cowboys, viszont ők csak olyanoktól kaptak ki, akikkel mi is játszottunk, szóval ott jobb a mérlegünk. A főcsoport-tiebreakerhez pedig az kell, hogy az Arizona bukjon legalább 1-et a Rams-49ers-Chiefs elleni meccsek közül.

Egyszerűen írva, ha a következő eredmények lesznek, akkor mienk a no2 seed:

mi>Seahawks
Cowboys>mi
Seahawks>Cardinals

illetve akkor is, ha ezek után esetleg kikapunk NYG-ben, vagy Washingtonban, de a Cowboy is az Indy vagy a Washington ellen.

A lényeg igazából az, bármilyen hülyén is hangzik, hogy a Seahawks elleni meccs fontosabb lesz, mint a Cowboys elleni 😊
Ha kikapunk, akkor nagy szarban vagyunk a 2. helyért folytatott harcban.