Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
@Hulk

A 20+ yard arra ment,hogy Kellybol kinezem,hogy mimdenfele bubbscreen csodaplayekkel elorukkol ami instant 20 yard,habár nem tartom valószínűnek.

Ahogy mondtam ugyanennek a vedelemnek az általad leirt játék remekül feküdt a Saints ellen,de még a Denver ellen is. Mindenki ezzel próbálkozik/próbálkozott.

Érdekes lesz,meglatjuk. Bármilyen végeredmény benne van.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
@RoobCSN: Since 1989, the Cowboys have lost eight home games by 22 or more points. SEVEN of them to the Eagles. This is insane.

WOW.Hulkeinstein
A hazai pálya "előnye" 😀
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
@RoobCSN: Since 1989, the Cowboys have lost eight home games by 22 or more points. SEVEN of them to the Eagles. This is insane.

WOW.
több mint 11 éve
Sajnálom,de ezzel nem értek egyet. Mi először futunk. A futóval. Ha Lynchet nem tudjátok megállítani, akkor már alapból meg van a playcall. Ha kell, jön a RO. Tudom,hogy jó az OLB párosotok, de a futást az a 2 csoportellenfél sem tudta megállítani, akiknek szintén top5 védelmük van a ligában, a frisco 3-4-énél pedig keresve sem találsz jjobb olb párost (jó mondjuk őket Top5-nek).
Azok ellen a srácok ellen, akik évi 2x, vagy 3x játszanak egymás ellen, ismerik a másik karján levő anyajegyet is, nem,hogy a sémáinkat, ugyanúgy működött a futás.

Passzjátékban igazad van, abszolút nincs WR játékunk,de kezdjük jobban használni a TE-eket, és jött Moeaki is aki tegnap egy 63 yardos elkapást is csinált, plusz Helfet is átlagosan jó azért. Downhill focit játszunk, és a front7-ben, főleg a LB sorban nem látom,hogyan állítjátok meg Lynchet, ha oda ér, de ez lehet,hogy megint az én tudatlanságom.

D# oldalán pedig annyit tudok mondnai,hogy tavaly már jött elverni minket a "creating space" meg "backfield magic" O# a Saints személyében, de semmire nem mentek. Persze ettől még simán rajzolhat Kelly olyan playeket, ami hozza majd az instant 20+ yardokat, meg van a meglepetés ereje, mert még nem játszottunk veletek, de én ezt nem látom így. Szerintem csináltok 14-20 pontot, nálunk az O# önerőből úgy 10-13-at max, és ha a TO mutató pozitív lesz, akkor abból még rugdoshatunk FG-okat.

szerk: Nagyjából tisztában vagyok a nevekkel, a HOU--->Philly Barwin útnak még örültem is kb.

szerk 2 : bocs a a sok karakterért, megszaladt a ló.undisputedly
A futójáték elleni védelmünk idén parádé, de tényleg. A nem garbage time-ban való futójátékot úgy képzeld el ellenünk, hogy 2-3 yardokat tud hozni átlagban egy futó, semmi hely nincs. Ryans kiesésével gyengébb lett az egység, de Kendricks remekül ugrott be, mint vezér ILB, és a D-falunk tényleg megöli a futást, én sem nagyon hiszem el, de eddig tényleg így volt. Lynch a 2-3 yardokból 5-6-ot fog hozni, mert egy vadállat, és az első tackle-ön túl fog menni. Viszont úgy képzeld el idén a futás elleni védelmünket, hogy legalább 3 ember van ott a futónál azonnal, nem 1 emberes szerelések vannak, és ez szerintem, ismerve tényleg kívülről-belülről mind2 csapatot nem lesz elég. Lesz bőven 1st downotok, de gyakran fognak kialakulni 3rd&4-7 yardos szituk, amit ellenünk nem fog tudni megcsinálni a Hawks.

A labda másik oldalán meg pont hogy nem a 20+ yardokat hozzuk, ezt írtam az előbb is, hogy ha azt játszanánk ,szar matchup lenne. De Kelly 10-12 yardos playekkel operál, és nem vertikálisan alakít ki nagy sávokat, hanem az üres emberek körül van nagy terület. Ellenetek nem lehet sok YAC-ot hozni, de a 10-12 yardos játékokkal lehet bontani a D-fal, LB-sor közötti területet.
több mint 11 éve
a Seahawks alapvetően egy remek matchup nekünk.
Amivel nekünk gondunk van, az a secondary mindenek előtt, ezért kaptunk a GB-től is annyit, amennyit, és ezért izgultunk nagyon a Dallas meccs előtt, mert egy jó passzjáték minket szétszed. Viszont a Seahawks passzjátéka idén nem hogy jó, de inkább tragkus! 😕
Minket a jól passzoló irányítók, és az 1-1-ben remek elkapók vernek szanaszéjjel, ebből a Hawks-ból pedig pontosan ez hiányzik. Russel Wilson a kedvenc irányítóm a ligában, imádom, és zseniális játékosnak tartom, de az Eagles védelmének ez egy sokkal kedvezőbb találkozás papíron, mint a Cowboys volt, mivel pont a D-fal és az OLB játék kimagasló a védelmünkből, pont azok a területek, ahol a Seahawks meg szokta verni Offense oldalon az ellenfeleit. Szerintem Barwin és Cole bent fogja tartani a zsebben Wilsont az esetek nagy többségében, és Lynch sem fog tudni sziporkázni Cox-ék mellett. Nem azt mondom, hogy nem fog yardokat szerezni a Hawks, de bőven kontrollálható mennyiségben.
A labda másik oldalán én is megerősítem azt, hogy végre kezd összeérni ez a Hawks védelem, tegnap fantasztikus volt, a DB-sort imádom, és Wagner is fantasztikus LB, de ezzel nem fogjátok tudni megállítani a futójátékot, ha az úgy muzsikál, mint az elmúlt hetekben. Passzjátékban pedig ami a Hawks erőssége, na azt pont nem játsszuk soha. Kelly direkt úgy rajzolja a playeket, hogy kialakuljanak nagy területek, és legyenek üres elkapók, kockázatosabb dobásokat nem is ereszt meg Sancho, most sem fog dobálni a CB-kre, ráadásul a hosszú játékok elleni Seahawks védelem sem ér sokat, mert mostanában nekünk olyanok nem nagyon vannak, a közepes távolságú playeket hívjuk üres emberekre, illetve futunk. Ez a matchup nagyon nem fekszik a Seattle-i fantasztikus védelemnek, ők inkább az irányítókra veszélyesek. Ráadásul Chip mindig termel pontokat, bárki is legyen az ellenfél.

A Linc idén bevehetetlen, és megközelíteni sem nagyon tudtak minket, ha most is hozni tudjuk majd azt a játékot, amit eddig, akkor én sokkal magabiztosabban tudom mondani azt, hogy itt kinéz nekünk egy győzelem, mint a Cowboys ellen mondtam.

Ezt Eagles és Seahawks fan szempontból írtam most, mindkét csapat sikerét szeretném, és drukkolok is nekik, szerintem reálisan tudom nézni az erősségeiket és a gyengeségeiket, mert tényleg folyamatosan tájékozódom mindkét csapat ügyeiben, és stratégiájában.Hulkeinstein
Sajnálom,de ezzel nem értek egyet. Mi először futunk. A futóval. Ha Lynchet nem tudjátok megállítani, akkor már alapból meg van a playcall. Ha kell, jön a RO. Tudom,hogy jó az OLB párosotok, de a futást az a 2 csoportellenfél sem tudta megállítani, akiknek szintén top5 védelmük van a ligában, a frisco 3-4-énél pedig keresve sem találsz jjobb olb párost (jó mondjuk őket Top5-nek).
Azok ellen a srácok ellen, akik évi 2x, vagy 3x játszanak egymás ellen, ismerik a másik karján levő anyajegyet is, nem,hogy a sémáinkat, ugyanúgy működött a futás.

Passzjátékban igazad van, abszolút nincs WR játékunk,de kezdjük jobban használni a TE-eket, és jött Moeaki is aki tegnap egy 63 yardos elkapást is csinált, plusz Helfet is átlagosan jó azért. Downhill focit játszunk, és a front7-ben, főleg a LB sorban nem látom,hogyan állítjátok meg Lynchet, ha oda ér, de ez lehet,hogy megint az én tudatlanságom.

D# oldalán pedig annyit tudok mondnai,hogy tavaly már jött elverni minket a "creating space" meg "backfield magic" O# a Saints személyében, de semmire nem mentek. Persze ettől még simán rajzolhat Kelly olyan playeket, ami hozza majd az instant 20+ yardokat, meg van a meglepetés ereje, mert még nem játszottunk veletek, de én ezt nem látom így. Szerintem csináltok 14-20 pontot, nálunk az O# önerőből úgy 10-13-at max, és ha a TO mutató pozitív lesz, akkor abból még rugdoshatunk FG-okat.

szerk: Nagyjából tisztában vagyok a nevekkel, a HOU--->Philly Barwin útnak még örültem is kb.

szerk 2 : bocs a a sok karakterért, megszaladt a ló.
több mint 11 éve
Jól van na, peace, tudom, hogy nem is nekünk szólt feltétlen, csak másnak válaszoltál, és pontosan tudjuk hol állunk, de azért ilyenkor még jóérzés szépnek látni mindent, és máshol ennek árnyalásával szembesülni nem annyira nyerő (tudom ne olvassak bele máshová, akkor nem történik ez meg 😀

Azért annyit én is árnyalnék a dolgon, hogy pl a Cards elleni verség, de még a SF elleni vereség esetén is bőven kezünkben volt a sorsunk. Egyedül a Packers ellen volt nagy szívás, de arra azt mondtuk belefér. Lehet tőletek kapjuk a következőt, de egyenlőre nem izgatom magam rajta 😀dande
E miatt aztán nem kell "leszállni a fellegek közül". Mi kikaptunk a Dallastól otthon pl, szóval értékes győzelem.

Két héttel ezelőtti kommenteket ha olvasod a Hawks topicban, láthatod, hogy az akkori állapotokat mélyen lesújtónak gondoltam/tuk (páran), és az előző két heti játék ad csak okot az optimizmusra, na meg a visszatért vezérek a D#-ben.

A Philly rosterét bőven nem ismerem, csak amit év közben felszedtem, és abból az jött le, hogy egy-egy játékostól eltekintve nem a D# az erősségetek, O# oldalán viszont Kelly kitalálhat olyan gameplant ami elfedi a hiányosságokat, de alaposan meg van kötve a keze, mert Sanchez azért nem egy elit Qb, és szerintem Foles szintjét sem hozza, viszont mi idén találkoztunk már Rodgers-szel, Manning-gel, Rivers-szel, Romo-val, és a L.o.B. úgy néz ki végre szezon során talán először egészséges, és egyszerre van pályán. Az előző két meccs alapján a védelmünk nagyon jó formában van, újra dominál, igaz tette ezt a Cards O# és a 9ers O# ellen, akik viszont bőven nem ligaelit, szóval a passrush amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan mehet is, és akkor megint csak a fejünket vakarhatjuk.

Nekem a Kelly érában az az érzésem,hogy maga a rendszer hozzá ad 1 v 2 győzelmet a valós roster erőhöz, ami lehet őrült nagy hülyeség, és lehet,hogy csak az táplálja, hogy 2-14 körüli mérleggel vette át a csapatot, és nem ismerek annyi Philly játékost aki liga szinten meghatározó lenne, de ez már az én bajom.

Bennem is a kincstári optimizmus munkálkodik, amikor a meccs kimeneteléről írok, és csak remélni tudom,hogy fejben élesek maradunk, és győzünk.undisputedly
Defense oldalon Cox ligaelit falemberré kezdi kinőni magát, képességek alapján most szerintem a két csapatból ő a legjobb D-fal ember. Az LB sorban Kendricks a mi Wagnerünk (Wagnert jobb játékosnak tartom, de mindkettejüket imádom, két kedvenc LB-m), az OLB-ink közül Barwint ismerik kevesebben, ő ligaelit szinten van coverben az OLB-k közül, és a játékintelligenciája is megvan ahhoz, hogy a Hawks ellen játsszon, idén pl. Cam Newtont döngölte a földbe hsaonló szerepkörben, szóval rutinja is van ebben. Hátul pedig Malcolm Jenkins játszik olyan színvonalon, hogy a Seahawks Wilson meneküléseire és kimozgásaira alapuló elszakadások ne legyenek végzetesek.
több mint 11 éve
Jól van na, peace, tudom, hogy nem is nekünk szólt feltétlen, csak másnak válaszoltál, és pontosan tudjuk hol állunk, de azért ilyenkor még jóérzés szépnek látni mindent, és máshol ennek árnyalásával szembesülni nem annyira nyerő (tudom ne olvassak bele máshová, akkor nem történik ez meg 😀

Azért annyit én is árnyalnék a dolgon, hogy pl a Cards elleni verség, de még a SF elleni vereség esetén is bőven kezünkben volt a sorsunk. Egyedül a Packers ellen volt nagy szívás, de arra azt mondtuk belefér. Lehet tőletek kapjuk a következőt, de egyenlőre nem izgatom magam rajta 😀dande
E miatt aztán nem kell "leszállni a fellegek közül". Mi kikaptunk a Dallastól otthon pl, szóval értékes győzelem.

Két héttel ezelőtti kommenteket ha olvasod a Hawks topicban, láthatod, hogy az akkori állapotokat mélyen lesújtónak gondoltam/tuk (páran), és az előző két heti játék ad csak okot az optimizmusra, na meg a visszatért vezérek a D#-ben.

A Philly rosterét bőven nem ismerem, csak amit év közben felszedtem, és abból az jött le, hogy egy-egy játékostól eltekintve nem a D# az erősségetek, O# oldalán viszont Kelly kitalálhat olyan gameplant ami elfedi a hiányosságokat, de alaposan meg van kötve a keze, mert Sanchez azért nem egy elit Qb, és szerintem Foles szintjét sem hozza, viszont mi idén találkoztunk már Rodgers-szel, Manning-gel, Rivers-szel, Romo-val, és a L.o.B. úgy néz ki végre szezon során talán először egészséges, és egyszerre van pályán. Az előző két meccs alapján a védelmünk nagyon jó formában van, újra dominál, igaz tette ezt a Cards O# és a 9ers O# ellen, akik viszont bőven nem ligaelit, szóval a passrush amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan mehet is, és akkor megint csak a fejünket vakarhatjuk.

Nekem a Kelly érában az az érzésem,hogy maga a rendszer hozzá ad 1 v 2 győzelmet a valós roster erőhöz, ami lehet őrült nagy hülyeség, és lehet,hogy csak az táplálja, hogy 2-14 körüli mérleggel vette át a csapatot, és nem ismerek annyi Philly játékost aki liga szinten meghatározó lenne, de ez már az én bajom.

Bennem is a kincstári optimizmus munkálkodik, amikor a meccs kimeneteléről írok, és csak remélni tudom,hogy fejben élesek maradunk, és győzünk.
több mint 11 éve
Na, úgy látom elkezdtünk készülni a Seahawks ellen itt a fórumon is. El kell mondanom, hogy számomra ez egy igen speciális alkalom, mert a két kedvenc csapatom játszik egymás ellen. Nem, nem vagyok divat Hawks-fan, a legendás 2011. január 8.-i NO meccs óta drukkolok a csapatnak 😊
Elsősorban az Eaglesnek drukkolok, ez a kedvenc csapatom, viszont a Seahawks-nak is teljes szívemből tudok szurkolni. Ráadásul barátnőm meg Seahawks-fan lett, nem pedig Eagles, szóval a rivalizálás is megvan 😀

A lényeg az, hogy én minden Eagles, és minden Seahawks meccset láttam idén élőben, ismerem mindkét csapatot, és fanként hasonlóan optimistán tudom nézni mindkét csapat játékát. És bocsáss meg undi, de most ellent kell mondanom neked, mert véleményem szerint a Seahawks alapvetően egy remek matchup nekünk.
Amivel nekünk gondunk van, az a secondary mindenek előtt, ezért kaptunk a GB-től is annyit, amennyit, és ezért izgultunk nagyon a Dallas meccs előtt, mert egy jó passzjáték minket szétszed. Viszont a Seahawks passzjátéka idén nem hogy jó, de inkább tragkus! 😕
Minket a jól passzoló irányítók, és az 1-1-ben remek elkapók vernek szanaszéjjel, ebből a Hawks-ból pedig pontosan ez hiányzik. Russel Wilson a kedvenc irányítóm a ligában, imádom, és zseniális játékosnak tartom, de az Eagles védelmének ez egy sokkal kedvezőbb találkozás papíron, mint a Cowboys volt, mivel pont a D-fal és az OLB játék kimagasló a védelmünkből, pont azok a területek, ahol a Seahawks meg szokta verni Offense oldalon az ellenfeleit. Szerintem Barwin és Cole bent fogja tartani a zsebben Wilsont az esetek nagy többségében, és Lynch sem fog tudni sziporkázni Cox-ék mellett. Nem azt mondom, hogy nem fog yardokat szerezni a Hawks, de bőven kontrollálható mennyiségben.
A labda másik oldalán én is megerősítem azt, hogy végre kezd összeérni ez a Hawks védelem, tegnap fantasztikus volt, a DB-sort imádom, és Wagner is fantasztikus LB, de ezzel nem fogjátok tudni megállítani a futójátékot, ha az úgy muzsikál, mint az elmúlt hetekben. Passzjátékban pedig ami a Hawks erőssége, na azt pont nem játsszuk soha. Kelly direkt úgy rajzolja a playeket, hogy kialakuljanak nagy területek, és legyenek üres elkapók, kockázatosabb dobásokat nem is ereszt meg Sancho, most sem fog dobálni a CB-kre, ráadásul a hosszú játékok elleni Seahawks védelem sem ér sokat, mert mostanában nekünk olyanok nem nagyon vannak, a közepes távolságú playeket hívjuk üres emberekre, illetve futunk. Ez a matchup nagyon nem fekszik a Seattle-i fantasztikus védelemnek, ők inkább az irányítókra veszélyesek. Ráadásul Chip mindig termel pontokat, bárki is legyen az ellenfél.

A Linc idén bevehetetlen, és megközelíteni sem nagyon tudtak minket, ha most is hozni tudjuk majd azt a játékot, amit eddig, akkor én sokkal magabiztosabban tudom mondani azt, hogy itt kinéz nekünk egy győzelem, mint a Cowboys ellen mondtam.

Ezt Eagles és Seahawks fan szempontból írtam most, mindkét csapat sikerét szeretném, és drukkolok is nekik, szerintem reálisan tudom nézni az erősségeiket és a gyengeségeiket, mert tényleg folyamatosan tájékozódom mindkét csapat ügyeiben, és stratégiájában.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért felállva, tapsolva, köszönjük Undinak, mint fő Hawks fannak, hogy lerángat minket a földre, és nem engedi, hogy amúgy megszokott módon elbízzuk magunkat 😉 😛
dande
Nem kell szerintem ennyire pódiumra állítani és más megvilágításba helyezni a következő heti ellenfeletek egyik szurkolójának véleményét, mert nem az határozza meg a csapatotokat.
Viszont ha ő úgy látja akkor úgy látja. Ha provokáció akart volna lenni, ami már csak tartalmából kifolyólag se igen lehet, akkor ide írom,nem a Hawks topicba. Viszont akkor azt is tegyük hozzá, hogy a mellett, hogy szerintem bőven verhetőek vagytok, azt is írtam, hogy simán ki is kaphatunk.

Összességében szerintem nehéz azért vitatkozni azzal, hogy csere irányítóval felállva a liga No. 1. ranked védelme ellen nem lehet 35+-ra számítani a támadóitoktól, és erre írtam még, hogy ha jól bogarásztam, top 10 kaliber védelmek ellen idén 2x játszottatok, és 20 pont körül termeltetek ellenük.
S e mellett toronymagasan vezetjük a ligát futásban, ti pedig 13.-ak vagytok csak ellene. Tegnap a No 2. ranked védelemre raktunk 130-150 yardot földön, előtte a Cardinals brutál védelmén is futottunk.

Ahogy írtam bármi megtörténhet, Kelly simán kitalálhat valamit, a ST játék nem az erősségünk abban jók vagytok, de én úgy látom, hogy jól állunk így matchup terén.undisputedly

Azért annyit én is árnyalnék a dolgon, hogy pl a Cards elleni verség, de még a SF elleni vereség esetén is bőven kezünkben volt a sorsunk. Egyedül a Packers ellen volt nagy szívás, de arra azt mondtuk belefér. Lehet tőletek kapjuk a következőt, de egyelőre nem izgatom magam rajta 😀
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 353 — no es importante
HC-ként Carroll és Kelly eddig egyszer találkozott, 2009-ben, a Trojans-nál Barkley irányított

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Azért felállva, tapsolva, köszönjük Undinak, mint fő Hawks fannak, hogy lerángat minket a földre, és nem engedi, hogy amúgy megszokott módon elbízzuk magunkat 😉 😛
dande
Nem kell szerintem ennyire pódiumra állítani és más megvilágításba helyezni a következő heti ellenfeletek egyik szurkolójának véleményét, mert nem az határozza meg a csapatotokat.
Viszont ha ő úgy látja akkor úgy látja. Ha provokáció akart volna lenni, ami már csak tartalmából kifolyólag se igen lehet, akkor ide írom,nem a Hawks topicba. Viszont akkor azt is tegyük hozzá, hogy a mellett, hogy szerintem bőven verhetőek vagytok, azt is írtam, hogy simán ki is kaphatunk.

Összességében szerintem nehéz azért vitatkozni azzal, hogy csere irányítóval felállva a liga No. 1. ranked védelme ellen nem lehet 35+-ra számítani a támadóitoktól, és erre írtam még, hogy ha jól bogarásztam, top 10 kaliber védelmek ellen idén 2x játszottatok, és 20 pont körül termeltetek ellenük.
S e mellett toronymagasan vezetjük a ligát futásban, ti pedig 13.-ak vagytok csak ellene. Tegnap a No 2. ranked védelemre raktunk 130-150 yardot földön, előtte a Cardinals brutál védelmén is futottunk.

Ahogy írtam bármi megtörténhet, Kelly simán kitalálhat valamit, a ST játék nem az erősségünk abban jók vagytok, de én úgy látom, hogy jól állunk így matchup terén.
több mint 11 éve
Ezután a meccs után tényleg nem mondhatok mást, mint, hogy a jövőben hálás lehetek minden TD-rt (ha már hálaadás😀), szerzett pontért stb és esetleges győzelemért. Minden más jó ami történik már bónusz. Persze a cél most nem kérdés, az igazi, a végső győzelem lenne, de muszáj megtanulni a jelen sikereit értékelni, hogy az esetleges kudarcok ne érjenek olyan rosszul. Nagy dolog, hogy itt tarthatunk, hogy egy HC váltás után nem kell megint a következő váltáson gondolkodni, hanem lehet reménység a jó folytatásra.

Na ez egy kicsit patetikusra sikerült de hát na, egy ilyen este után hüp hüp hüp 😛

Fly Eagles!!!!!
több mint 11 éve
Természetesen sosem szabad lebecsülni az ellenfelet, de ez a meccs megerősített abban ,hogy túlértékelt ez a Cowboys. Nagyon jó csapat, de összességében túlértékelt. Nem kell tőlük félnünk, csak ezt a koncentrációs szintet kell fenntartani, és hagyni, hogy termelje az adrenalint a versengés a 'Boys-szal.
Hulkeinstein
Ez a pár mondat olyan, mintha minket a GB elleni meccs alapján jellemezne valaki. Igenis ez a Cowboys baszott jó csapat, tegnapig még az NFC koronájáért volt versenyben, de még most is lehet első. Mi az év toronymagasan legjobb jàtékával(talán a Panthers ellen játszottunk még ilyen jól a garbage timeig ) tudtuk megverni őket, amit nem szabad elfelejteni. Ilyen játékot szerintem a legjobb csapatok is 5-6X tudnak évente.Attis
Nem ugyanezt írtam? 😀
Nálam a nagyon jó csapat playoff csapatot jelent, a túlértékeltséget arra írtam, hogy sokan, főleg a dallasi táborból már meccs előtt leírtak minket, mert úgysincs esélyünk a szárnyaló Offense-ük ellen 😊Hulkeinstein
Lehet én értettem félre, de kb. annyit írtál az én olvasatomban, hogy koncentrálni kell és nyerünk 2 hét múlva is. Én pedig azt írtam, hogy azt a koncentráltságot, amit tegnap mutatott a csapat, azt a legjobb csapatok is évente 5-6X tudják hozni és abban már egy PO menetelés is benne van szvsz.Attis
Igen, így koncentrálni nem lehet mindig, pont azt mondom, hogy 2 hét múlva mindenképp ugyanígy kell majd koncentrálni, mert a Cowboys egy nagyon jó csapat, máshogy nem verjük meg őket, csak maximális odafigyeléssel. A túlértékeltséget arra értem, hogy a srácok a GB elleni nagy zakó után Chippel az élen bebizonyították, hogy milyen remek képességeik vannak, és még idegenben is szét tudják dominálni ezt a Cowboyst. Remélem így már érthető. 😊
több mint 11 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Természetesen sosem szabad lebecsülni az ellenfelet, de ez a meccs megerősített abban ,hogy túlértékelt ez a Cowboys. Nagyon jó csapat, de összességében túlértékelt. Nem kell tőlük félnünk, csak ezt a koncentrációs szintet kell fenntartani, és hagyni, hogy termelje az adrenalint a versengés a 'Boys-szal.
Hulkeinstein
Ez a pár mondat olyan, mintha minket a GB elleni meccs alapján jellemezne valaki. Igenis ez a Cowboys baszott jó csapat, tegnapig még az NFC koronájáért volt versenyben, de még most is lehet első. Mi az év toronymagasan legjobb jàtékával(talán a Panthers ellen játszottunk még ilyen jól a garbage timeig ) tudtuk megverni őket, amit nem szabad elfelejteni. Ilyen játékot szerintem a legjobb csapatok is 5-6X tudnak évente.Attis
Nem ugyanezt írtam? 😀
Nálam a nagyon jó csapat playoff csapatot jelent, a túlértékeltséget arra írtam, hogy sokan, főleg a dallasi táborból már meccs előtt leírtak minket, mert úgysincs esélyünk a szárnyaló Offense-ük ellen 😊Hulkeinstein
Lehet én értettem félre, de kb. annyit írtál az én olvasatomban, hogy koncentrálni kell és nyerünk 2 hét múlva is. Én pedig azt írtam, hogy azt a koncentráltságot, amit tegnap mutatott a csapat, azt a legjobb csapatok is évente 5-6X tudják hozni és abban már egy PO menetelés is benne van szvsz.
több mint 11 éve
Hulkeinstein
Nem ugyanezt írtam? 😀
Nálam a nagyon jó csapat playoff csapatot jelent, a túlértékeltséget arra írtam, hogy sokan, főleg a dallasi táborból már meccs előtt leírtak minket, mert úgysincs esélyünk a szárnyaló Offense-ük ellen 😊
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Közben finoman megjegyezném, hogy az évben eddig -szerintem is- karcsú teljesítményt nyújtó McCoy fellépett a RB lista 2. helyére, reális esélye Bellnek van megelőzni a fordulóban, tehát valszeg minimum dobogós lesz jövő hétig. PHillyben vannak elvárások felé 😀Attis
Azért biztos ami biztos, jövőre idehozzuk Lynch-t, ahogy Sprolest az idei szezonba!
több mint 11 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Közben finoman megjegyezném, hogy az évben eddig -szerintem is- karcsú teljesítményt nyújtó McCoy fellépett a RB lista 2. helyére, reális esélye Bellnek van megelőzni a fordulóban, tehát valszeg minimum dobogós lesz jövő hétig. PHillyben vannak elvárások felé 😀
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
mondtam én hogy nem kell szarni, mindig ez van. Túl van parázva ez a dallas elleni meccs. Aztán sima w. 😀ano92
Apropó...azt el is felejtettem írni, hogy ittam rendesen tegnap éjjel, hátha elfelejtenél 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
augusztusban lefotóztam egy fickót sanchez mezben lutonban a reptéren, gondoltam milyen vicces, hehe. de remélem sancho bebizonyítja, hogy több van benne, mint az utolsó jets-es években, drukkolok neki!
több mint 11 éve
Jó Ano hogy kiengedtek a detoxról tuti ott kellet lenned h így nyerjünk 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
mondtam én hogy nem kell szarni, mindig ez van. Túl van parázva ez a dallas elleni meccs. Aztán sima w. 😀

több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
no látjátok,hogy nem kellet elkenődni a lambeau-s látogatás után... szép W, húzzátok be a csoportot!

Liverpool Fc
több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Ami a Dallas javára fogja billenteni a mérleg nyelvét, az Romo.gyurczi
Aki a mi oldalunkra fogja billenteni a mérleg nyelvét, az Kelly. Ilyeneket én is ide tudok bökni.mustaine
Ó, jaj!mustaine
Látom nagyon bántott a dolog, hogy hetekkel ezelőtt le mertem írni a véleményemet, hogy az akkor nagyon jól játszó, nem SÉRÜLT Romo és a bénázó Foles közötti különbség dönthet. Ígérem többé nem fordul elő.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Kivagyok, 3 és fél órát aludtam de hát hogyan tudnák (jesszus...szerk.: tudnék) aludni amikor a pályán a csapat. Pár vélemény:

Személy szerint Sancho-val nagyon meg vagyok elégedve. Nem csak a tegnapi meccs miatt, hanem eddig is meg voltam. Egy dolog, hogy a Jets-ben kölyökként kezelték aztán nevetség tárgyává tették és a végére minden önbizalmát elvesztette, de ha minden így folytatódik a játékában akkor mindenképp hasznosabb és sokoldalúbb játékos Foles-nál. Persze, hogy voltak hibái, 2 TD ment el most is kissé pontatlan dobásainak hála a RZ-ban (egyszer ugye Sunshine felé ment, de előtte még volt egy jobbra is már nem emlékszem pontosan ki felé), de ügyesen lehozta a meccset. Remekül menekült a nyomás elől, ebben nagy rutinja van. Amikor nem volt más lehetősége, okosan hagyta magát, amikor tudta, okosan kidobta. A lehetőség, amit a gyors release time-ja jelent, szerintem ebben az offense-ben kulcsfontosságú és ezt Kelly ki is használja. Nem egy passza volt amit az utolsó pillanatban dobott el jól, Folest ebben az esetben megütik és jó eséllyel el is adja. Ha megindul a labdával annak is van valami értelme és annyira látszik, hogy Kelly már rá is szabta az O-t. Nagyon remélem bozont marad a padon idénre, vele semmiképpen nem megyünk többre. Amúgy Bozont idén 5-2, Sancho 4-1 (a Texans ellenit Sanchonak adom)

Többi csapatrész címszavakban: A sec gyenge pontja továbbra is Fletcher. Williams szerintem atom jó lenne, ha nem szabálytalankodna állandóan, de ezen kívül igenis elfogadható játékot nyújt, megtartanám. Romo számai egyértelműen a passrush érdeme. De úgy általában csak a szokásos elcsépelt dolgot lehet írni szerencsére, hogy a Front7 atomjó, csak a Laumbeau-i levegő úgy látszik nem tett jót nekik, amúgy minden frankó.

Bíztató nagyon az O-line, végre lehetett látni szép hosszú futásokat, idén ez nagyon hiányzott.

Az offense-ben mi maradt bent? Az elherdált RZ szituktól eltekintve (aminek különösképp örülök ugyanis Parkey a kickerem Fantasy-ben, nektek is ezt tanácsolom és máris nem lesz olyan bosszantó 😊 ) szerintem még volt 2-3 csomag 80 yardos drive-ra amire szerencsére nem volt szükség, így a visszavágón el lehet sütni.

Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve ámde szögezzünk le egy dolgot:
Ez a Dallas jó csapat, nem szabad őket leírni. Domináltuk a játékot és ők nem tudtak megújulni, így lett ez a vége. 2 hét múlva egy teljesen más meccs kezdődik, amit persze meg kell nyerni.

Ezek után már csak a kiemelés lehet a cél, én célirányosan szurkolok:
-Hajrá New England
-Hajrá Atlanta
-A Frisco-Seahawks meccs lehetett volna döntetlen 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
Nagy meccset játszottunk, grat a fiúknak, nem hinném, hogy ha bejutunk Sanchoval, Füles visszakerülne, mert miért is(?), Chip azt játszatja akivel megy a szekér, ezért gondolom már én is azt amit már olvastam itt a fórumon, hogy nem feltétlen kell ide QB draft főleg 1/1es, a védelem hátsó sorait kell mindenképp megerősíteni.
Nálam még mindig van bizalom Foles>>Sanchez 😊 , de ha nyerünk tőlem az ördög is irányíthat FLY EAGLES 😛