Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
December 20-án, szombaton 22:30-kor játszunk majd a Redskins ellen Washingtonban. Szerintem ha úgy játszik majd Colt McCoy, mint ma, van mitől félni.
több mint 11 éve
Na innentől akkor a Lambeau-n keresztül vezet az út a Superbowlba. A bye week még meglehet, ha megverjük a Seattle-t, akkor 1 vereség is belefér onnantól kezdve a mostani Arizonát látva.Hulkeinstein4W és 1. kiemeltek lehetünk, mi ez a negatív hozzáállás!
Amúgy nálunk jobb mérleggel nem rendelkezik egy csapat sem!
több mint 11 éve
Na innentől akkor a Lambeau-n keresztül vezet az út a Superbowlba. A bye week még meglehet, ha megverjük a Seattle-t, akkor 1 vereség is belefér onnantól kezdve a mostani Arizonát látva.
több mint 11 éve
Engem is idegesít, de mindenkinek becsúsznak ilyenek. Ha megnyerjük a maradékot, meg van bocsátva 😊HulkeinsteinMármint a mostani meccsre gondoltam 😊
több mint 11 éve
Engem is idegesít, de mindenkinek becsúsznak ilyenek. Ha megnyerjük a maradékot, meg van bocsátva 😊
több mint 11 éve
Akkor is idegesít 😀Azt ne gondold, hogy nagy ívben tesz rá 😀 Ennyire jó a GB, mi sem bírtunk Rodgers közelébe kerülni, top3 csapat a GB jelenleg a ligában, ha nem a legjobb. Várható volt, hogy nem a Packers fog az eredmény után futni ma.HighlanderAz én agyamat mocskosul szabja még mindig, hogy az idei 49ers-től meg a Cardinalstól is kikaptunk (utóbbit főleg azért, mert már az első félidőben felrakhattunk volna 21 pontot, amatőr turnoverekkel nyírtuk ki magunkat) , nagyon remélem, hogy nem fog hiányozni a végén az a két győzelem...Azt jelenleg kizártnak tartom, hogy bárki megverje a Packerst a PO-ban, ha végig hazai pályán játszanak. A Lincolnon azt mondom, h ki-ki meccs, de idegenben.... biztos nem kapnánk megint akkora verést, de ahhoz a csillagok együttállása is kellene, hogy mi onnan győzelemmel távozzunk. Hiába a Chip magic, elit irányító nélkül azért nehéz SB-ba jutni úgy, hogy a védelmed nem egy atombunker.HighlanderEngem is rohadtul frusztrál az a 2 vereség, ami abszolút nyerhető lett volna. Most a legnagyobb királyok lennénk az NFC-ben, és már most magunknak adnám a hazai pályás PO meccseket... Nem kéne tartanunk ilyen GB-féle csapatoktól 😊
A meccsről amúgy annyit, hogy a Pats szerintem nagy ívben tesz erre a meccsre. Nincs semmi passrush, a D fal még csak meg sem próbál AR közelébe kerülni. Kicsit lökdösik a falembereket aztán nézik, hogyan repül Rodgers labdája. Hagyják passzolgatni kedvére. Sajnos nem lesz partner a Pats a céljainkban...MrMiksa
több mint 11 éve
Azt ne gondold, hogy nagy ívben tesz rá 😀 Ennyire jó a GB, mi sem bírtunk Rodgers közelébe kerülni, top3 csapat a GB jelenleg a ligában, ha nem a legjobb. Várható volt, hogy nem a Packers fog az eredmény után futni ma.Az én agyamat mocskosul szabja még mindig, hogy az idei 49ers-től meg a Cardinalstól is kikaptunk (utóbbit főleg azért, mert már az első félidőben felrakhattunk volna 21 pontot, amatőr turnoverekkel nyírtuk ki magunkat) , nagyon remélem, hogy nem fog hiányozni a végén az a két győzelem...Azt jelenleg kizártnak tartom, hogy bárki megverje a Packerst a PO-ban, ha végig hazai pályán játszanak. A Lincolnon azt mondom, h ki-ki meccs, de idegenben.... biztos nem kapnánk megint akkora verést, de ahhoz a csillagok együttállása is kellene, hogy mi onnan győzelemmel távozzunk. Hiába a Chip magic, elit irányító nélkül azért nehéz SB-ba jutni úgy, hogy a védelmed nem egy atombunker.HighlanderEngem is rohadtul frusztrál az a 2 vereség, ami abszolút nyerhető lett volna. Most a legnagyobb királyok lennénk az NFC-ben, és már most magunknak adnám a hazai pályás PO meccseket... Nem kéne tartanunk ilyen GB-féle csapatoktól 😊
A meccsről amúgy annyit, hogy a Pats szerintem nagy ívben tesz erre a meccsre. Nincs semmi passrush, a D fal még csak meg sem próbál AR közelébe kerülni. Kicsit lökdösik a falembereket aztán nézik, hogyan repül Rodgers labdája. Hagyják passzolgatni kedvére. Sajnos nem lesz partner a Pats a céljainkban...MrMiksa
több mint 11 éve
Az én agyamat mocskosul szabja még mindig, hogy az idei 49ers-től meg a Cardinalstól is kikaptunk (utóbbit főleg azért, mert már az első félidőben felrakhattunk volna 21 pontot, amatőr turnoverekkel nyírtuk ki magunkat) , nagyon remélem, hogy nem fog hiányozni a végén az a két győzelem...Azt jelenleg kizártnak tartom, hogy bárki megverje a Packerst a PO-ban, ha végig hazai pályán játszanak. A Lincolnon azt mondom, h ki-ki meccs, de idegenben.... biztos nem kapnánk megint akkora verést, de ahhoz a csillagok együttállása is kellene, hogy mi onnan győzelemmel távozzunk. Hiába a Chip magic, elit irányító nélkül azért nehéz SB-ba jutni úgy, hogy a védelmed nem egy atombunker.HighlanderEngem is rohadtul frusztrál az a 2 vereség, ami abszolút nyerhető lett volna. Most a legnagyobb királyok lennénk az NFC-ben, és már most magunknak adnám a hazai pályás PO meccseket... Nem kéne tartanunk ilyen GB-féle csapatoktól 😊
A meccsről amúgy annyit, hogy a Pats szerintem nagy ívben tesz erre a meccsre. Nincs semmi passrush, a D fal még csak meg sem próbál AR közelébe kerülni. Kicsit lökdösik a falembereket aztán nézik, hogyan repül Rodgers labdája. Hagyják passzolgatni kedvére. Sajnos nem lesz partner a Pats a céljainkban...
több mint 11 éve
Az én agyamat mocskosul szabja még mindig, hogy az idei 49ers-től meg a Cardinalstól is kikaptunk (utóbbit főleg azért, mert már az első félidőben felrakhattunk volna 21 pontot, amatőr turnoverekkel nyírtuk ki magunkat) , nagyon remélem, hogy nem fog hiányozni a végén az a két győzelem...Azt jelenleg kizártnak tartom, hogy bárki megverje a Packerst a PO-ban, ha végig hazai pályán játszanak. A Lincolnon azt mondom, h ki-ki meccs, de idegenben.... biztos nem kapnánk megint akkora verést, de ahhoz a csillagok együttállása is kellene, hogy mi onnan győzelemmel távozzunk. Hiába a Chip magic, elit irányító nélkül azért nehéz SB-ba jutni úgy, hogy a védelmed nem egy atombunker.
több mint 11 éve
Be kell szurkolni a Patsnek, és meglehet a No1 seed.
több mint 11 éve
Az Arizona eddigi szereplése az egy vicc. Hogy ott vannak, ahol vannak, az maga a csoda. Nem is értem, hogy hozták össze, de várható volt,hogy nekik hamarosan azért megszakad a jó szereplés.Ez úgy tűnik, meg is történik, és szerintem nagyon vissza fognak esni. Így őket soha nem is vettem komolyan, még akkor sem, amikor kikaptunk ellenük. Viszont ezt a GB-t és AR-t ki fogja megállítani, hogy nekünk jó legyen, azt nem tudom... Nézem a meccset, és ez a Pats sem tűnik túl elszántnak. Ha ők nem tudják megcsípni őket, akkor nem hiszem, hogy lesz az alapszakaszban még vereségük...De még van másfél negyed, így szorítok, hogy nyerjen a Pats 😊 Én személy szerint nagyon vágyom arra a Bye weekre már csak az elismerésért is, amit nem igazán kapunk meg régóta.MrMiksa+1
Hetek óta azon gondolkodom, mitől van ilyen mérlege a Cardsnak, ellenünk is hatalmas mákkal győztek. Szerintem lecsúsznak majd a playoffról, bár ezt hetekkel ezelőtt is leírtam. | (Cowboys, Lions duó wild cardon, Seahawks NFCW elején lesz szvsz) |
Egy jó január közepi NFC döntőt szívesen néznék a Packers ellen, kizártnak tartom, hogy megint úgy elpusztítsanak, mint az alapszakasz meccsen.
több mint 11 éve
Az Arizona eddigi szereplése az egy vicc. Hogy ott vannak, ahol vannak, az maga a csoda. Nem is értem, hogy hozták össze, de várható volt,hogy nekik hamarosan azért megszakad a jó szereplés.Ez úgy tűnik, meg is történik, és szerintem nagyon vissza fognak esni. Így őket soha nem is vettem komolyan, még akkor sem, amikor kikaptunk ellenük. Viszont ezt a GB-t és AR-t ki fogja megállítani, hogy nekünk jó legyen, azt nem tudom... Nézem a meccset, és ez a Pats sem tűnik túl elszántnak. Ha ők nem tudják megcsípni őket, akkor nem hiszem, hogy lesz az alapszakaszban még vereségük...De még van másfél negyed, így szorítok, hogy nyerjen a Pats 😊 Én személy szerint nagyon vágyom arra a Bye weekre már csak az elismerésért is, amit nem igazán kapunk meg régóta.
több mint 11 éve
Ez pedig hatalamas, és sajnos egyre időszerűbbnek tűnik 😀 😀 😀Hupsz most nézem, hogy ez egy másik kép mint amit először találtam, és ezen nincs rajta, hogy Marcus Smithről van szó de talán kitaláltátok 😀
dande
A bye weeken meg nem gondolkodom, nem biztos hogy jó az, teher alatt nő a párna illetve pálma 😀
több mint 11 éve
Csak hogy ne legyen hiányérzetünk:Azért én ma este hatalmas Atlanta és New England fan leszek. Vannak olyan perverz gondolataim, hogy az Arizona a hátralévő meccsei közül kettővel többször kap ki, mint mi, és ezzel megszerezzük a bye weeket a play-offban is! 😊
LAZYDAY 😀
A WC riválisok is lejátszották a meccsüket, úgyhogy tényleg vidáman nyugodtan hátradőlve a csütörtöki győzelem édes ízével nézelődhetünk a meccsek között!dande
több mint 11 éve
Ez pedig hatalamas, és sajnos egyre időszerűbbnek tűnik 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Csak hogy ne legyen hiányérzetünk:LAZYDAY 😀

A WC riválisok is lejátszották a meccsüket, úgyhogy tényleg vidáman nyugodtan hátradőlve a csütörtöki győzelem édes ízével nézelődhetünk a meccsek között!
több mint 11 éve
Az ott miaz a háttérben? 😛 www.facebook.com/video.php?v=316996475156047&set=vb.100005370901068&type=2&theaterShawn84Ezt én is megfigyeltem tegnap XD Gőzöm nincs mit művelhetett. 😀😀Highlander

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Az ott miaz a háttérben? 😛 www.facebook.com/video.php?v=316996475156047&set=vb.100005370901068&type=2&theaterShawn84Ezt én is megfigyeltem tegnap XD Gőzöm nincs mit művelhetett. 😀😀
több mint 11 éve
Az ott miaz a háttérben? 😛 www.facebook.com/video.php?v=316996475156047&set=vb.100005370901068&type=2&theater
több mint 11 éve
Még a Titans meccshez 😀, reméljük a Boys elleniről is lesz hasonló:www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap3000000435590/Sound-FX-A-Cole-world-for-Titans
több mint 11 éve
Győzelem és ami mögötte van 😀 Bár a múltkori hosszabb és jobb volt, de ez se rossz :pwww.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Spudcam-Behind-The-Curtain-Of-The-Win/efc7da5a-632a-495d-9a6d-c9c5fe83f997
több mint 11 éve
az engem is érdekel, hogy Sanchez mennyivel csinál kevesebbet, mint amit egy képzeletbeli Foles hozott volnaszerk.: mert pl. a zone readnél a QB futást ugyanúgy elhiszik neki is, ilyen alapon Mariota már most hozott 1000+ (szó szerinti) fantasy futott yardot 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Arról nem is beszélve, hogy a két "szar" irányítónk eddig 3567 yardot dobált össze, amivel jelenleg a 2.-ak vagyunk Luck mögött az NFL-ben 😊de alaposan meg van kötve a keze, mert Sanchez azért nem egy elit Qb, és szerintem Foles szintjét sem hozzaundisputedlyBiztosan rengetegen unják már itt, hogy mindig bevédem Sanchezt, de már a Dallas topikban is leírtam meccs előtt, hogy erre alapozni nem lehet egy ellenfélnek, hogy most Foles vagy Sanchez az irányítónk, mivel lényegi különbség nincs kettejük közt (hacsak nem az, hogy a mexikói gyorsabban engedi el a lasztit és jobban is vigyáz rá), és nem az fogja meghatározni a meccset, hogy most a kezdő vagy a backup QB játszik nálunk. Kelly filozófiájába ez is beletartozik, hogy legyen két használható QB a csapatnál éppen az ilyen helyzetekre, hogy ne legyen kuka a szezon, ha sérülés történik. Ráadásul elnézve az idei évet, egyelőre stabilabban, magabiztosabban fest Folesnál az eddigi 4 meccse alapján. Nyilván nem egy elit irányítóról beszélünk, ez tiszta sor, de nem is arról a kutyaütőről, aki megmaradt az emberek fejében a Jets korszak után. Igazából nem tudom mi kell még, hogy picit komolyabban vegye bárki Sanchót, vagy megközelítve a másik oldalról, mi az a plusz, amit Foles hozzá tudna tenni ésMr. ButtfumbleSanchez nem? Engem komolyan érdekel, mert én azért nem vagyok annyira szakértő a témában, mint itt sokan.
És félreértés ne essék, én nem Foles ellen vagyok, hanem a csapat érdekei mellett. Én szeretném, hogy szintet lépjen, és a világért sem kívántam neki sérülést, de jelenleg meggyőzőbbnek találom a támadósort ebben a felállásban. Az meg már más kérdés, hogy én is elnézegetnék itt egy jobb képességű irányítót, aki azért nem csak az open targetet (kis túlzással) találja meg pontos labdával.Highlander
több mint 11 éve
de alaposan meg van kötve a keze, mert Sanchez azért nem egy elit Qb, és szerintem Foles szintjét sem hozzaundisputedlyBiztosan rengetegen unják már itt, hogy mindig bevédem Sanchezt, de már a Dallas topikban is leírtam meccs előtt, hogy erre alapozni nem lehet egy ellenfélnek, hogy most Foles vagy Sanchez az irányítónk, mivel lényegi különbség nincs kettejük közt (hacsak nem az, hogy a mexikói gyorsabban engedi el a lasztit és jobban is vigyáz rá), és nem az fogja meghatározni a meccset, hogy most a kezdő vagy a backup QB játszik nálunk. Kelly filozófiájába ez is beletartozik, hogy legyen két használható QB a csapatnál éppen az ilyen helyzetekre, hogy ne legyen kuka a szezon, ha sérülés történik. Ráadásul elnézve az idei évet, egyelőre stabilabban, magabiztosabban fest Folesnál az eddigi 4 meccse alapján. Nyilván nem egy elit irányítóról beszélünk, ez tiszta sor, de nem is arról a kutyaütőről, aki megmaradt az emberek fejében a Jets korszak után. Igazából nem tudom mi kell még, hogy picit komolyabban vegye bárki Sanchót, vagy megközelítve a másik oldalról, mi az a plusz, amit Foles hozzá tudna tenni és
És félreértés ne essék, én nem Foles ellen vagyok, hanem a csapat érdekei mellett. Én szeretném, hogy szintet lépjen, és a világért sem kívántam neki sérülést, de jelenleg meggyőzőbbnek találom a támadósort ebben a felállásban. Az meg már más kérdés, hogy én is elnézegetnék itt egy jobb képességű irányítót, aki azért nem csak az open targetet (kis túlzással) találja meg pontos labdával.
több mint 11 éve
@HulkPersze, minden amit itt leírtunk, papíron van így, aztán persze lehet, hogy Baldwin, meg Maclin is 150 yarddal zár, és 40-30 lesz a vége a Seattlenek 😊
A 20+ yard arra ment,hogy Kellybol kinezem,hogy mimdenfele bubbscreen csodaplayekkel elorukkol ami instant 20 yard,habár nem tartom valószínűnek.
Ahogy mondtam ugyanennek a vedelemnek az általad leirt játék remekül feküdt a Saints ellen,de még a Denver ellen is. Mindenki ezzel próbálkozik/próbálkozott.
Érdekes lesz,meglatjuk. Bármilyen végeredmény benne van.undisputedly