Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Ennyi 😀

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 353 — no es importante
Mariota kérdésre az én válaszom:

1. Mint szurkoló a kutyát nem érdekli, h milyen áron szerezzük meg, majd vannak ott okos emberek akik kisakkozzák, szóval jöjjön csak, mert ultra látványos lenne az O.

2. Csapat szempontjából viszont sosem tudod meg, hogy kiket hagyhatsz ki miatta. Minél több lehetöségböl lehet a nagy számok törvényei alapján választani jókat, szóval ne herdáljuk el a pickjeinket. Plusz a Titanst nem tudjuk beelözni ha megpusztulunk se szerintem.Eazzy
az RG3 trade-nél is levezették, hogy kiket húzott be így a Rams (DT Michael Brockers, CB Janoris Jenkins, LB Alec Ogletree, RB Zac Stacy, OT Greg Robinson), akikkel mondjuk pont eggyel kevesebbszer jutott be a rájátszásba a Rams, mint a Redskins 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Egy kisfilm Maclinről!

www.nfl.com/journeysdande
Jeremy Maclint vissza kell igazolni , mint karakter vagy játékos , zseniális. Kezdetektől fogva az egyik legkedvesebb játékos számomra. Utálnám ha őt hagynánk elmenni míg a a befőtt verő maradna .

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Mariota kérdésre az én válaszom:

1. Mint szurkoló a kutyát nem érdekli, h milyen áron szerezzük meg, majd vannak ott okos emberek akik kisakkozzák, szóval jöjjön csak, mert ultra látványos lenne az O.

2. Csapat szempontjából viszont sosem tudod meg, hogy kiket hagyhatsz ki miatta. Minél több lehetöségböl lehet a nagy számok törvényei alapján választani jókat, szóval ne herdáljuk el a pickjeinket. Plusz a Titanst nem tudjuk beelözni ha megpusztulunk se szerintem.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy kisfilm Maclinről!

https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/r9llxmbto8ktuqanwiq5
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért pl Chung esete is jól mutatja, hogy mennyi minden múlhat a társakon a rendszeren stb ha pl Sec játékosokról beszélünk. Mennyire pocsékul ment neki nálunk, örvendtünk mikor elment, sérülékeny is volt, és ha jól figyelem, a NE-ben megint nem megy neki rosszul. Ez is árnyaltabb annál, mint ahogy látjuk, ki erősítés, ki nem.

Holnap egy Dallas L sokat egyszerűsítene a helyzetünkön, de nem nagyon tudok bízni benne.

Én egyébként élvezem a szezont, már vagy 3x néztem vissza néhány győztes meccset 😀
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Alig tudtuk kivárni a szezon végétől, a szezon kezdetéig tartó hosszú időszakot!!!!
Amikor végre itt van, és élvezhetnénk a játékot, megélhetnénk a "most" varázsát, előre futunk a következő "holt időszakra"....!
Örüljünk egy kicsit, hogy reális esélyünk van,jó mérkőzéseket végig izgulni, akár a rájátszásban is!
több mint 11 éve
Az én szívem Foles további fejlődése felé húz, de hát ebben semmi meglepő nincsen 😛dande
Mondjuk azzal én is kiegyeznék 😀 Kérdés, hogy nála vajon hol a határ.

több mint 11 éve
Az én szívem Foles további fejlődése felé húz, de hát ebben semmi meglepő nincsen 😛
több mint 11 éve
Azért durván toljuk, hogy NFC East csoportelső-esélyesként már a Draftot boncolgatjuk XD De engem sem hagy nyugodni a jelenlegi szitu. Kíváncsian várom, hogy Kellyék mit tartanak majd elsődlegesnek. Tényleg durva belegondolni, hogy egy kiemelkedő képességű irányítóval szétdominálhatnánk a ligát, legalábbis nagyon megnőne erre az esélyünk, viszont ott a hatalmas kockázat is, plusz a tény, hogy megerősített védelem mellé nem feltétlen kell elit irányító. Na majd meglátjuk. A szívem egy új irányító felé húz, az eszem meg a további szisztematikus építkezés felé.

Szerintem semmi okunk kockára tenni a jövőnket, egyelőre 2 backupnak tartott QB-val állunk 9-3-ra. Inkább tervezzünk hosszú távra és draftoljunk használható első körösöket, bár nehéz lesz mindig a 32. választási joggal. 😀 Aztán jöhet valami jó kis QB aki a cserepadon nevelődik amíg el nem jön az ideje, beáll és ő lesz az új szupersztár. Remélem nem csinálnak baromságot. Simán nekivágnék még pár szezonnak a Foles-Sancho tandemmel. Főleg, hogy Sanchez bíztató jeleket mutat, a vasárnapi meccs vízválasztó, ha lehozza faszán akkor már nem csak hinni fogok benne, hanem bízni is.picksix
Megmondom őszintén, hogy nagyon féltem őt a Hawks secondarytől, nem azért mert bénának tartom, de így 5 lejátszott meccs után lehet, hogy még nagy falat lesz neki, bár a chemistry meg egyre jobb a társakkal és szerintem egyre kisebb az INT-faktor a játékában. Elöljáróban én L-t mondok a vasárnapi meccsre, viszont ha behúzzuk, akkor a 13-3-as mérleg papírforma lenne az alapszakasz hátralevő részét tekintve. Nagyon kellene egy win most, hogy picit komolyabban vegyenek minket, de ahhoz tökéletes meccset kell lehoznunk, vagy legalábbis sokkal jobb RZ offense kell, mert FG rúgdosással nem leszünk előrébb. Szerencsére a Hawks RZ defense csak 28. a ligában. (64.52%)

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Ma futás közben sorra vettem,hogy a PO esélyes gárdák milyen QB-val játszanak...hát egy sem cserélne velünk talán a cardinals de ott meg bitang védelem van és Palmer is jobb volt sokkal mint Stanton.
Még a Billst vehetem ide de az a D is karcol erősen.

Szóval talán sejthető,hogy tényleg nem az erős QB játék a jó szereplés alapja nálunk.Janek
Képzeld el mi lenne, ha a QB is elit lenne 😉
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Ma futás közben sorra vettem,hogy a PO esélyes gárdák milyen QB-val játszanak...hát egy sem cserélne velünk talán a cardinals de ott meg bitang védelem van és Palmer is jobb volt sokkal mint Stanton.

Szóval talán sejthető,hogy tényleg nem az erős QB játék a jó szereplés alapja nálunk.Janek
Vagy sejthető talán az is, hogy a szar QB-kra épített játék nem ugyanaz, mint ami lenne jó QB-val.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze

Szóval talán sejthető,hogy tényleg nem az erős QB játék a jó szereplés alapja nálunk.

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Szerintem semmi okunk kockára tenni a jövőnket, egyelőre 2 backupnak tartott QB-val állunk 9-3-ra. Inkább tervezzünk hosszú távra és draftoljunk használható első körösöket, bár nehéz lesz mindig a 32. választási joggal. 😀 Aztán jöhet valami jó kis QB aki a cserepadon nevelődik amíg el nem jön az ideje, beáll és ő lesz az új szupersztár. Remélem nem csinálnak baromságot. Simán nekivágnék még pár szezonnak a Foles-Sancho tandemmel. Főleg, hogy Sanchez bíztató jeleket mutat, a vasárnapi meccs vízválasztó, ha lehozza faszán akkor már nem csak hinni fogok benne, hanem bízni is.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Csak az idei draft class nem túl erős...
bár S poszton igen....

De még koncentráljunk a szezonra az ilyen dolgokra elég lesz az a nagyon hosszú offseasonJanek
Elvileg a cb poszt is mély lesz most. Safetynek van egy titkos esélyesem, Erick Dargan az Oregonból. Hátul is el lehet majd hozni valószínűleg, és szvsz underrated nagyon. Na de tényleg ne szaladjunk előre 😀
több mint 11 éve
Csak az idei draft class nem túl erős...
bár S poszton igen....

De még koncentráljunk a szezonra az ilyen dolgokra elég lesz az a nagyon hosszú offseason

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Viszont ha maradnak a jelenlegi irányítók, akkor elvárom, hogy a védelmet megerősítsük (gondolok itt főleg egy S+CB kombóra FA-ról).Highlander
Valószínűleg ez lesz a fő prioritás, de a védelemben kb minden poszton elfér az erősítés / depth.
Nem lepődnék meg, ha Nate Allent még egy évre marasztalná a FO, a két corner pedig repülne. Ryans és Cole utódlását szintén meg kell oldani a közeljövőben.

több mint 11 éve

phi.247sports.com/Bolt/Chip-Kelly-Florida-Rumors-Are-Silly-33506373
Chip Kelly said on Wednesday neither he nor his agent was ever contacted about the head coach vacancy at Florida. He dismissed the rumors as "silly" and said he would hardly pay attention if Gators athletic director Jeremy Foley did court him for the job.
"I'm right here, and I'm not concerned about anything else. I'm very happy being here now."

Hulk kérdésére válaszolva:
Igen, ha Kelly szerint megér 3 db első kört Mariota, akkor szó nélkül elfogadnám, de gyanítom, hogy ennyi nem lesz elég érte. Viszont ha maradnak a jelenlegi irányítók, akkor elvárom, hogy a védelmet megerősítsük (gondolok itt főleg egy S+CB kombóra FA-ról).

több mint 11 éve
Cam Newton ?

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
3 első kört szerintem egyetlen játékos sem ér meg. Legfeljebb utólag, visszavonulása után mondható valakiről, hogy megért volna annyit is. Első edzésen ketté törik az embert, vagy lelő valakit és a következő évtized mehet a kukába. Semmi ilyen trade-et nem támogatnék, mert túl nagy kockázatnak tartom. Ráadásul szerintem ugyanezzel a QB hármassal megyünk majd neki a következő szezonnak is, szóval nem félek az offseasontől.somebody08
A valóság szerintem is az, hogy ugyanezzel a hármassal vágunk neki a következő szezonnak (Kellynél nem a legfontosabb poszt)....bár el tudnék képzelni egy fizikálisabb és pontosabb QB-t is a csapat élén. ( Foles sem tud lehozni egy teljes szezont eddig .....tavaly is sérült )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
3 első kört szerintem egyetlen játékos sem ér meg. Legfeljebb utólag, visszavonulása után mondható valakiről, hogy megért volna annyit is. Első edzésen ketté törik az embert, vagy lelő valakit és a következő évtized mehet a kukába. Semmi ilyen trade-et nem támogatnék, mert túl nagy kockázatnak tartom. Ráadásul szerintem ugyanezzel a QB hármassal megyünk majd neki a következő szezonnak is, szóval nem félek az offseasontől.somebody08
Szerintem sem lesz elsőkörös QB draft...
több mint 11 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
mustaine: Pont azért írtam, mert az RG3 trade hatalmas bukta lett, a cikk is írja, hogy nem nagyon akarnak a csapatok ilyet csinálni még 1x, a lehetséges trade partnerek között még nekünk van a legkevesebb vesztenivalónk. Ha mondjuk a Jets 3 első körért feltradel 2 helyet, aztán az első meccsen széttörik Mariotát, akkor felkoncolják az FO-t.Hulkeinstein
Az RG3 trade nem azért lett bukta, mert RG szar játékosként került a ligába. Az egyik legjobb prospect volt az utóbbi években, a rookie szezonja pedig példa nélküli. Az, hogy megsérült, na az hatalmas bukta. De ettől ez a trade rendesen beárazta a top QB prospecteket évekig, pl Mariotát. Sajnos RG nem gyógyult meg teljesen, emiatt mentálisan sincs rendben, és tekinthető rossz picknek. Az első szezonja után azért mindenki sztárolta rendesen a srácot, örültek a Skins fanok is (én meg nagyon nem) nem is ok nélkül, mert hatalmas tehetség (volt).mustaine
mustaine: Pont azért írtam, mert az RG3 trade hatalmas bukta lett, a cikk is írja, hogy nem nagyon akarnak a csapatok ilyet csinálni még 1x, a lehetséges trade partnerek között még nekünk van a legkevesebb vesztenivalónk. Ha mondjuk a Jets 3 első körért feltradel 2 helyet, aztán az első meccsen széttörik Mariotát, akkor felkoncolják az FO-t.Hulkeinstein
Az RG3 trade nem azért lett bukta, mert RG szar játékosként került a ligába. Az egyik legjobb prospect volt az utóbbi években, a rookie szezonja pedig példa nélküli. Az, hogy megsérült, na az hatalmas bukta. De ettől ez a trade rendesen beárazta a top QB prospecteket évekig, pl Mariotát. Sajnos RG nem gyógyult meg teljesen, emiatt mentálisan sincs rendben, és tekinthető rossz picknek. Az első szezonja után azért mindenki sztárolta rendesen a srácot, örültek a Skins fanok is (én meg nagyon nem) nem is ok nélkül, mert hatalmas tehetség (volt).mustaine
Ez teljesen igaz, meg amit a többiek írtak, az is. Ez egy nagyon hosszú téma, és biztos vagyok benne, hogy még sokat fogunk róla beszélni sok kontextusban 😊 Az én kérdésem arra irányult specifikusan, hogy HA Chip szerint fr. QB kaliber Mariota, akkor nektek megérne-e 3 db első kört?Hulkeinstein
3 első kört szerintem egyetlen játékos sem ér meg. Legfeljebb utólag, visszavonulása után mondható valakiről, hogy megért volna annyit is. Első edzésen ketté törik az embert, vagy lelő valakit és a következő évtized mehet a kukába. Semmi ilyen trade-et nem támogatnék, mert túl nagy kockázatnak tartom. Ráadásul szerintem ugyanezzel a QB hármassal megyünk majd neki a következő szezonnak is, szóval nem félek az offseasontől.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Ez teljesen igaz, meg amit a többiek írtak, az is. Ez egy nagyon hosszú téma, és biztos vagyok benne, hogy még sokat fogunk róla beszélni sok kontextusban 😊 Az én kérdésem arra irányult specifikusan, hogy HA Chip szerint fr. QB kaliber Mariota, akkor nektek megérne-e 3 db első kört?Hulkeinstein
Nekem nagyjából bármennyit megérne, Shady, Foles, Cooper csomagban, néhány első körrel megfűszerezve. Vagy csak hozzuk vissza Vicket 😀

több mint 11 éve
Ez teljesen igaz, meg amit a többiek írtak, az is. Ez egy nagyon hosszú téma, és biztos vagyok benne, hogy még sokat fogunk róla beszélni sok kontextusban 😊 Az én kérdésem arra irányult specifikusan, hogy HA Chip szerint fr. QB kaliber Mariota, akkor nektek megérne-e 3 db első kört?
több mint 11 éve
Az RG3 trade nem azért lett bukta, mert RG szar játékosként került a ligába. Az egyik legjobb prospect volt az utóbbi években, a rookie szezonja pedig példa nélküli. Az, hogy megsérült, na az hatalmas bukta. De ettől ez a trade rendesen beárazta a top QB prospecteket évekig, pl Mariotát. Sajnos RG nem gyógyult meg teljesen, emiatt mentálisan sincs rendben, és tekinthető rossz picknek. Az első szezonja után azért mindenki sztárolta rendesen a srácot, örültek a Skins fanok is (én meg nagyon nem) nem is ok nélkül, mert hatalmas tehetség (volt).