Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Nincs nagyon mit számolgatni:

Ha nyerünk a Boys ellen bent vagyunk ha buknánk is a következő 2-t.

Ha kikapunk a Boystól és akár 1-t akár 2-t-t nyerünk utána, de ők kapnak a Coltstól, megint mi megyünk tovább.

(azt most nem számítva, hogy mindet nyerjük/bukjuk)dande
Ha nyerünk, akkor csak 1-et bukhatunk, ha nyerik mind2-t. Ha kikapunk, akkor kell egy cowboys bukta.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nincs nagyon mit számolgatni:

Ha nyerünk a Boys ellen bent vagyunk ha buknánk is a következő 2-t.

Ha kikapunk a Boystól és akár 1-t akár 2-t-t nyerünk utána, de ők kapnak a Coltstól, megint mi megyünk tovább.

(azt most nem számítva, hogy mindet nyerjük/bukjuk)
több mint 11 éve
Ha kikapunk a Cowboystól jövő héten, és minden riválisunk nyer:

Cowboy 10-4
mi 9-5
Cardinals 11-3
Seahawks 10-4
Lions 10-4

+ Nincs tiebrakerünk, mindegyik csapat előttünk van azonos mérlegnél a wild cardért, vagyis nem lesz playoff minden valószínűség szerint,ha jövő héten kikapunk.

Mondjuk legalább mehetnénk Mariotáért, (mehetnénk, ha nem a Bucs-Titans duó lenne az első 2 választó), mert láttuk, hogy QB-nk még mindig nincs. Meg 3/4 secondary is kéne, de ezt tudtuk.

Nem kell túldramatizálni egy vereséget, de jó csapatok ellen szarok vagyunk, így nagyon értelme sincs bejutni a PO-ba, ha ez ott is így menne tovább. És persze, nem számít semmit a matek, de jelenleg pont amiatt vagyok rohadt pesszimista, mert ha kikapunk jövő héten, akkor ott tényleg végleg elszálltunk.Hulkeinstein
pontosan erre mondtam, hogy minek számolgatunk előre PO-ra bye week-et amikor még közel s távol nincs meg a PO sem... Elég mindig csak a köv. meccsre koncentrálnizsoeo
Ez csak matek, a meccsek számítanak. De mindig jó tisztába lenni a matekkal, mert itt azért elég sokszor van azonos mérleg a végén, és ott bizony nincs következő meccs, csak számolgatás.
több mint 11 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles

Cowboy 10-4
mi 9-5
Cardinals 11-3
Seahawks 10-4
Lions 10-4

+ Nincs tiebrakerünk, mindegyik csapat előttünk van azonos mérlegnél a wild cardért, vagyis nem lesz playoff minden valószínűség szerint,ha jövő héten kikapunk.

Mondjuk legalább mehetnénk Mariotáért, (mehetnénk, ha nem a Bucs-Titans duó lenne az első 2 választó), mert láttuk, hogy QB-nk még mindig nincs. Meg 3/4 secondary is kéne, de ezt tudtuk.

Nem kell túldramatizálni egy vereséget, de jó csapatok ellen szarok vagyunk, így nagyon értelme sincs bejutni a PO-ba, ha ez ott is így menne tovább. És persze, nem számít semmit a matek, de jelenleg pont amiatt vagyok rohadt pesszimista, mert ha kikapunk jövő héten, akkor ott tényleg végleg elszálltunk.Hulkeinstein
pontosan erre mondtam, hogy minek számolgatunk előre PO-ra bye week-et amikor még közel s távol nincs meg a PO sem... Elég mindig csak a köv. meccsre koncentrálni
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
HA:

-Az O# képes lett volna egy kevés ideig magánál tartani a labdát akkor 24 pontos sem kapunk, a D ismét nagyot alkotott. 42 pályán töltött perc alatt 24 bekapott pont még a Hawks támadó sora ellen sem egy rossz teljesítmény. Arról nem is beszélve, hogy ha nálunk van a labda még akár pontokat is szerezhettünk volna.
-Voltak peches momentumok amiknek nem kedveztek nekünk, legyen ez bírói ítélet, drop, fumble, Jenkins majdnem picksix. Persze ebből volt ami oda-vissza, de nem volt olyan kulcsszitu ahol a fortuna velünk lett volna. Boykin holdingjából 3&out helyett TD lett, szóval ilyesmik.
-Futójátékunkat lenullázták. Persze a passzjátékot is, de rossz volt nézni a teljes kilátástalanságot a labda futtatása terén. Futás nélkül ez ellen a Seahawks ellen halálra voltunk ítélve.
-Nem tudom mit gondoljak Sanchoról, nagy volt rajta a nyomás, néha nem a legjobb döntést hozta, de én még mindig örülök, hogy bozont helyett ő a kezdő.

Na nem lehet a szerencsére fogni, a bírókra meg főleg, de alakulhatott volna kedvezőbben is sok dolog számunkra a tegnapi meccsen. A Seahawks szétdominált minket és megérdemelten nyert, de ha pár apróság számunkra kedvezőbben alakul, akkor hozhatta volna a mi meg nem érdemelt győzelmünket, de akkor meg mindenki azt mondaná, hogy megérdemelten nyertek a Sasok. Ilyen ez a popszakma 😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Kelly nagyon jól fogalmazott valamikor a napokban, hogy elég sok gyengeseget el lehet maszkirozni.

Azért elég gyenge keretet vett át anno, szépen epitget, és frencsajz qb nélkül az NFC top 5 csapatában tartja a Sasokat.

A yardok száma meglepő lett a végére,mert annyira nem volt rossz a védelem,de a sec az tényleg kritikán aluli. Ahol a mi elkapoink tudnak villogni,ott már foghatja az ember a fejét. Reméljük meg találkozunk idén,az biztos Po részvételt jelentene. Nekünk meg azért is meg kell szenvedni.undisputedly
Sima liba, undi 😉 Hawks csoportgyőzelem lesz az arizonai siker után, és ezzel meglesz a bye week is, nálatok sajna még simább lenne, ahhoz sok kedvem meg nincs, hogy még egy ilyen sima verést megnézzek :/ De gratula a csapatnak, teljesen megérdemelt győzelem, no1 D a ligában.
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Kelly nagyon jól fogalmazott valamikor a napokban, hogy elég sok gyengeseget el lehet maszkirozni.

Azért elég gyenge keretet vett át anno, szépen epitget, és frencsajz qb nélkül az NFC top 5 csapatában tartja a Sasokat.

A yardok száma meglepő lett a végére,mert annyira nem volt rossz a védelem,de a sec az tényleg kritikán aluli. Ahol a mi elkapoink tudnak villogni,ott már foghatja az ember a fejét. Reméljük meg találkozunk idén,az biztos Po részvételt jelentene. Nekünk meg azért is meg kell szenvedni.
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Hát nem nagyon lehetett látni, hogyan is szeretnénk pontokat szerezni a Seahawks védelem ellen ... És már másodszor adjuk oda a labdát az ellenfélnek a saját redzone-unkban. Sajnos Sanchezben ennyi van, egy erős védelem ellen a 100 yardot se tudta megütni, és sokszor tele volt a gatya, lásd 2 yarddal a 1st down előtt inkább fejjel beleáll a földbe. A védelem igen sokat volt fenn, ahhoz képest meccseben tartották a csapatot, a végén még adtak is egy utolsó esélyt a fumble-lel, de hát jött az azonnali turnover. A secondary királyt csinált Baldwinból, bár ezen nem kell már meglepődni.

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Eagles were out gained 440-139. Only the 10th time in franchise history they've been out gained by 300 yards. First time at home since 1962.Hulkeinstein
Erre írtam eredménykövetőben, hogy az egész NFL történelem szintjén is ritkaság ez a Hawks D#. Sztem nem túlzás.Highlander
Ez tény, ezért nem hibáztatom az offense-t összességében. Sancho meg ennyit tud, nem is hiszem, hogy valaki azt hitte, többet, ez van, vele nem fog újabb szintet ugrani ez az O. Ezért írtam, hogy ez a secondaryn múlt, én végigszenvedtem sok Hawks meccset idén, mint szurkoló, és siralmas a passzjátékuk ligaszinten, nézni is rossz. Kivéve persze ellenünk... És ez csak a sec miatt volt.Hulkeinstein
De jó azért látni, hogy nem csak én vagyok pontosan ezen a véleményen. 😊

több mint 11 éve
Eagles were out gained 440-139. Only the 10th time in franchise history they've been out gained by 300 yards. First time at home since 1962.Hulkeinstein
Erre írtam eredménykövetőben, hogy az egész NFL történelem szintjén is ritkaság ez a Hawks D#. Sztem nem túlzás.Highlander
Ez tény, ezért nem hibáztatom az offense-t összességében. Sancho meg ennyit tud, nem is hiszem, hogy valaki azt hitte, többet, ez van, vele nem fog újabb szintet ugrani ez az O. Ezért írtam, hogy ez a secondaryn múlt, én végigszenvedtem sok Hawks meccset idén, mint szurkoló, és siralmas a passzjátékuk ligaszinten, nézni is rossz. Kivéve persze ellenünk... És ez csak a sec miatt volt.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
mindig ez a negatívkodás McCoynak (aki nem szereti a Shadyt 😀) megvan a rekord a többi balagan
több mint 11 éve
Erre írtam eredménykövetőben, hogy az egész NFL történelem szintjén is ritkaság ez a Hawks D#. Sztem nem túlzás.

Az a 440 kapott yard viszont nagyon csúnya és teljesen indokolatlan.

több mint 11 éve
Eagles were out gained 440-139. Only the 10th time in franchise history they've been out gained by 300 yards. First time at home since 1962.
több mint 11 éve
Nincs semmi gáz, reméljük Kellynek is lesz olyan "szerencséje", hogy talál magának egy QB-t akivel az ilyen meccseket megnyerhetjük, és a védelem tovább épül így is nagy dolog, hogy reményünk van a PO-ra (még ha többet is szeretnénk nyilván 😀). A D-vel mondjuk csak annyi a gond, hogy már messze nem olyan fiatalok, mint mondjuk a Hawks kulcsjátékosai, tehát előbb utóbb máshol is lyukaka keltkezhetnek, jövőre kéne vhogy nagyon összeállni a dolognak.

Ahogy mondtam innentől megpróbálok örülni minden TD-nek, szerzet labdának és ha a csoportot lehozznánk 6-0-val na az lenne csak hab a tortán, de jó az 5-1 is, ha mondjuk az nem a Boys ellen van.

Csak, hogy valami új is legyen és cuki 😛

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan

Cowboy 10-4
mi 9-5
Cardinals 11-3
Seahawks 10-4
Lions 10-4

Ha nem nyerünk jövőhéten akkor onnantól nem a saját kezünkben van a sorsunk...azaz 2 W lehet onnan nem lesz elég. Szval nincs mese innentől csak a győzelem !
Lehet kezdeni számolgatni :  espn.go.com/nfl/playoffs/machine

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve

Cowboy 10-4
mi 9-5
Cardinals 11-3
Seahawks 10-4
Lions 10-4

Ha kikapunk, de utána két W, és a Colts megveri a Dallast..., akkor meg van a csoport!tûzoltó
Nyilván sok lehetőség van 3 fordulóval a vége előtt, de reálisan nézve az a forgatókönyv fog bekövetkezni, amit írtam.
Ja és ha 3. kiemelt leszünk, akkor meg valszeg visszakapjuk a Hawks-Cards duó egyikét...
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860

Cowboy 10-4
mi 9-5
Cardinals 11-3
Seahawks 10-4
Lions 10-4

Ha kikapunk, de utána két W, és a Colts megveri a Dallast..., akkor meg van a csoport!
több mint 11 éve
Nem vagyunk mi még készen a nagyobb feladatokra. Nem tudjuk az utolsó szintet megugrani, olyan puzzledarabok nincsenek a birtokunkban, melyeket az edzők nem tudnak (érthető módon) ellensúlyozni, legyenek akármennyire tisztában ezzel a játékkal. Kezdjük itt rögtön a secondary teljesítményével, de Cooper is szinte használhatatlan az ilyen meccseken, Sancho pedig kevés az elit védelmek ellen. A Special Team brutális, ahogyan a Front7 is kivételes képességű atlétákkal bír, de ez sajnos önmagában nem elég, hogy a legmagasabb szintre jussunk. Nem temetem a csapatot, mert még mindig mi vagyunk a csoportunk fő esélyesei, és nehezen tudom elképzelni, hogy ne nyerjük meg a maradék 3 meccsünket, de a hőn áhított beteljesülésre még azt hiszem várnunk kell, hacsak nem jön valamiféle sorsszerű csoda idén. Mindenesetre ha másért nem, de az imént említett két csapatrészünk miatt már megérte leülni nézni a meccset, persze a támadósortól is többet vártunk, de nem tartom nagy meglepetésnek, hogy csak 14 pontra voltunk képesek. Még mindig biztatóbb volt a játék, mint a Packers ellen. Azért ne felejtsük, hogy mi még egy jócskán épülő csapat vagyunk és a bajnok ellen játszottunk, akik megérdemelten győztek. Ennyi sikerült ma ezzel a kerettel, de tekintsük előre, és élvezzünk ki minden momentumot, amit a srácok nyújtanak nekünk. Picit ez most szentimentálisra sikerült, de jelenleg ez jár a fejemben. Fly Eagles!

| Viszont ha nem lesz idén PO (szerintem lesz, mert verjük a Boyst), akkor lehet jobb lett volna inkább top pick-re menni idén. (persze ez lehet hülyeség, nehéz megmondani) |

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 870 — Whoops, looks like something went wrong.
Lovie egy hülye fasz, simán benne van, hogy 1/1-esként McCownnal is eladja az 1/1-et 😀

több mint 11 éve

Cowboy 10-4
mi 9-5
Cardinals 11-3
Seahawks 10-4
Lions 10-4

Nem kell túldramatizálni egy vereséget, de jó csapatok ellen szarok vagyunk, így nagyon értelme sincs bejutni a PO-ba, ha ez ott is így menne tovább. És persze, nem számít semmit a matek, de jelenleg pont amiatt vagyok rohadt pesszimista, mert ha kikapunk jövő héten, akkor ott tényleg végleg elszálltunk.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Szerintem C.Barrwin vs. R. Wilson "párharc" sokat fog számítani!Ha Barwin tudja úgy tolni spy-ban mint C. Newton ellen akkor : "A nyúl ba˙**hatja!":psümegphillyfan
Kendricks lesz a spy szerintem, ő a leggyorsabb linebackerünk. Barwin a RB-n szokott védekezni passznál.mustaine
Igazad volt, valóban Barwin a spy 😊

több mint 11 éve
Szerintetek vonhatunk-e le a PO-ra nézve messzemenő következtetést a mai meccs után? Igazából a Packers meccs előtt is azt mondtuk, hogy na most vagy soha, kiderül mit érünk, de csúnyán beégtünk. Mi van ha ma se fog menni a játék? Azért nyugtassatok meg, hogy Kelly kitalált mára valamit. Nagyon ideg vagyok már most.

több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Eagles inactives: QB Foles, CB Carmichael, DB Watkins, TE Burton, OL Vandervelde, OL Kelly, DE Hart

Semmi meglepőShawn84
Dehogynem, Burton eddig minden meccsen aktív volt!mustaine
nem ő (meg polk) bajlódott sérüléssel a héten??
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Eagles inactives: QB Foles, CB Carmichael, DB Watkins, TE Burton, OL Vandervelde, OL Kelly, DE Hart

Semmi meglepőShawn84
Dehogynem, Burton eddig minden meccsen aktív volt!

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

Semmi meglepő