Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Hoppá, még az end zone is feketében fog tündökölni 😀

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Dorenbost ezért (is ) szeretjük!!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/10808930_768963579847845_631208405_n.jpg?stp=c128.0.384.384a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=103&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=fANJK6PTXWgQ7kNvwEAUKvs&_nc_oc=AdmZiZBTu2wz-tTTNN5LN3JwA3oqkc-4Kv2l5GitZ5K7gbTjSGa6Jrl1HkZr_SDRgpY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AfnjDL9ulyqkHQb1I9BOIkx9RdRDBPr-w6mx2WX1F_mqjw&oe=694DFE58
NFL / AGT / Ellen / Keynote Speaker on Instagram: "I love my job, this team and this city. Headed to the office now. #philly #eagles"
1,296 likes, 18 comments - jondorenbos on June 13, 2015: "I love my job, this team and this city. Headed to the office now. #philly #eagles".
több mint 11 éve
Feketében játszunk ma este a Seahawks ellen!mustaine
Remélem a Giants elleni forma is jön a szereléssel együtt 😀 Ha csak fele annyira durvulnak Barwinék, már előny lenne.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Feketében játszunk ma este a Seahawks ellen!

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Úgyis mindig a draftról szokott szó lenni, úgyhogy kezdjük is el az ismerkedést. Vic Beasley OLB/DE, Clemson:  philly.blog.hu/2014/12/07/2015_nfl_draft_eloretekinto#more6964959

A blogos témához annyit, hogy meccs elemzéseket az idő hiánya mellett, szezon közben azért sem olvashattok, mert a külföldi újságírók, bloggerek, akik sokszor főállásban foglalkoznak ezzel, általában a meccs után néhány nappal megcsinálják azt amire, pl. nekem 2-3 hét alatt lenne csak időm. Így feleslegesnek tartom megismételni ugyanazt pár hét múlva, csak magyarul. Ezeket például érdemes követni, nagyon színvonalasak:
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagle-Eye-The-Defense-Came-To-Play/fc4e7e97-0314-4d5b-af4a-656d43317f0b
 www.thechipwagon.com/eagles/offense/
Fordítani meg nem fordítok elemzéseket, mert unalmas, ha nem én csinálom az egészet csak másolom. (Aki pedig komolyan akarja követni ezt a sportot - már bocs - de szerintem tanuljon meg angolul, nem egy nehéz nyelv ...)

több mint 11 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
Ez most annyira nem sikerült jóra (azért belinkelem) 😕

www.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Week-14-Seahawks-vs-Eagles/66d3372f-900f-44b1-8184-c9954f437308

Személy szerint a Cowgirls után a Friscót és a Hawks-ot utálom a legjobban az NFC-ben úgyhogy jó lenne ha ma nyernénk, de inkább ne sérüljön le senki és legyen egy szoros meccs, már ennyivel beérem, illetve azzal ha pár hawks-os (szerintem nagyarcú) csókát sikerül elhallgattatni.

FLY
több mint 11 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
Szerintem C.Barrwin vs. R. Wilson "párharc" sokat fog számítani!Ha Barwin tudja úgy tolni spy-ban mint C. Newton ellen akkor : "A nyúl ba˙**hatja!":psümegphillyfan
Kendricks lesz a spy szerintem, ő a leggyorsabb linebackerünk. Barwin a RB-n szokott védekezni passznál.mustaine
Lényeg hogy Wilson legyen a "zsákban"! Végül is Mikulás szezon van!😕) 😕)
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Szerintem C.Barrwin vs. R. Wilson "párharc" sokat fog számítani!Ha Barwin tudja úgy tolni spy-ban mint C. Newton ellen akkor : "A nyúl ba˙**hatja!":psümegphillyfan
Kendricks lesz a spy szerintem, ő a leggyorsabb linebackerünk. Barwin a RB-n szokott védekezni passznál.

több mint 11 éve
Beast mode-ot kéne hasonlóan megfogni, mint múlt héten Murray-t. Lehet, hogy sok 3rd downja lesz a Hawksnak, de az ilyen harmadik és rövid szitukkal Wilsonnal meg Lynch-csel a pályán sztem kb annyit érünk, mintha megcsinálnák másodikra. Kéne jó pár legalább 3&3-4-es szituáció. Remélem Cary Williamsék is vért isznak ma és át tudják menteni a múlt heti formát, azért itt ma nem kéne sok passzolt yardot benyelni.

több mint 11 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
Szerintem C.Barrwin vs. R. Wilson "párharc" sokat fog számítani!Ha Barwin tudja úgy tolni spy-ban mint C. Newton ellen akkor : "A nyúl ba˙**hatja!":p
több mint 11 éve
Sajnos az az én tudatlanságom, hogy nem voltam vele tisztában, hogy ez az oldal hogyan működik, és azzal sem, amit a készítők leírtak a válaszokban.MrMiksa
Az a baj, hogy nem te vagy az egyetlen eagles rajongó aki nem tudja/tudta miért van kevés bejegyzés a blogon. Sokan nem is olvassák bowl.hu-t pl. Így ők erről nem is tudnak/akarnak tájékozódni, így tehát abba is hagyják egy idő után a blog követését.

Én lennék szívesen eagles beatwriter, de 2 hét után szerintem megunnám mint minden ehhez hasonlót amibe belevágtam 😀 😀ano92
Ha épp van egy jó ötleted, és kedved hogy megírj egy cikket az is elég. 1-1 cikk bárkitől (persze minőségi írás) is sokat jelenthet. Akár egy beharangozó, vagy játékos ismertető, bármi. Ezért is írtam már többször is le. Bárkinek bármije van, és az publikálásra alkalmas akkor szívesen foglalkozunk vele. Ha mi nem tudunk írni, lehetőséget biztosítunk másoknak, akik talán több szabadidővel rendelkeznek nálunk.

A blog 5 éve létezik. Nagyon sok munka van benne. Nem egy nap alatt épült fel és nem is fog összeomlani. Hogy értsd. Az elmúlt hetekben járt le a szerverünk bérleti díja. Már akkor tudtuk, hogy nincs időnk foglalkozni most a dolgokkal, mégis pénzt áldoztunk arra, hogy megtartsuk, mert szeretjük csinálni. Még úgy is ha épp nem mi írjuk a cikkeket hanem vendég szerzők. Az olvasóknak is jó ha kapnak valamit. Bármit ami a csapattal kapcsolatos.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Sajnos az az én tudatlanságom, hogy nem voltam vele tisztában, hogy ez az oldal hogyan működik, és azzal sem, amit a készítők leírtak a válaszokban.MrMiksa
Az a baj, hogy nem te vagy az egyetlen eagles rajongó aki nem tudja/tudta miért van kevés bejegyzés a blogon. Sokan nem is olvassák bowl.hu-t pl. Így ők erről nem is tudnak/akarnak tájékozódni, így tehát abba is hagyják egy idő után a blog követését.

Én lennék szívesen eagles beatwriter, de 2 hét után szerintem megunnám mint minden ehhez hasonlót amibe belevágtam 😀 😀

több mint 11 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Tőled külön elnézést kérek, nem a cikkeddel volt bajom. Nem akartam, hogy ez így jöjjön le neked. Ez nagyon jó dolog, hogy csinálod, le a kalappal, hogy veszed a fáradtságot, és foglalkozol a dologgal. Most már értem a "miérteket", lejjebb leírtam, kérlek, hogy olvasd el, és nézd el nekem a tudatlanságomat! Köszi!MrMiksa
Semmi nem történt. 😊

Hangolódjunk:
- McCoynak mindössze 48 yard kell, hogy megdöntse Wilbert Montgomery Eagles mezben elért franchise rekordját, ami 6538 yardot jelent. Shadynek jelenleg 6491 van.
- Cody Parkey 22 pontra van attól, hogy megdöntse a rookiek által szerzett pontok NFL rekordját. Jelenleg ötödik helyen áll a franchiset tekintve, az első négy hely Akersé.
- A Seahawks újonc pass rushere, Cassius Marsh a korábbi Eagle, Curtis öccse.
- A Seahawks OT Garry Gilliam és a DT Jordan Hill a Penn State-re jártak, a DB Marcus Burley pedig a Delaware-re.
- Donnie Jones, Chris Maragos és Allen Barbre korábban a Seahawks játékosai voltak. Jonest 2004-ben a Seahawks választotta ki a 7. körben, Maragos 2011-ben érkezett és februárban Super Bowlt nyert, az IR-en lévő Barbre pedig szintén a Seahawksnál játszott 2 évig.
- Pete Carroll két kezdő QB-ja a USC-nél most az Eagles játékosa, Sanchezt és Barkleyt is ő recruitolta a középiskolából.
- Chip Kelly és Pete Carroll egyetlen college-beli találkozásuk során, amikor mindketten head coachok voltak, a Ducks 47-20-ra verte a Trojanst, ami a legnagyobb veresége volt a USC-nek Carroll alatt. 1997 óta a legnagyobb veresége az egyetem focicsapatának.

(via)mustaine
Az egymás elleni találkozókra vonatkozó statisztika érdekelt engem, köszönöm, sehol sem találtam (nem vagyok jártas az egyetemi bajnokságban, sajnos)! Szerintem a támadófalunkon és Sanchezen fog múlni az eredmény. Ha McCoy-nak lesznek legalább 4-5 yardos futásai, akkor azokkal és rövid passzokkal el lehet szépen jutni a RZ-ig. Remélem Sanchez is higgadt marad és nem fog rizikós passzokat vállalni feleslegesen. Ez nem az a meccs szerintem, amelyiken 2-3 perc alatt kötelező végigmenni a pályán. Higgadtan, nyugodtan kell játszani. De ha Sancheznek lesz elegendő ideje + lyukak a falban, nem lesz gond. Valamint a Seahawks passrush miatt sok 2 TE-s felállásra számítok.

Nyerni fogunk!

Ja igen. Ami miatt nyerni fogunk az az, hogy Kelly jobb edző Carrollnál! In Kelly we (I) trust! 😊
több mint 11 éve
Tőled külön elnézést kérek, nem a cikkeddel volt bajom. Nem akartam, hogy ez így jöjjön le neked. Ez nagyon jó dolog, hogy csinálod, le a kalappal, hogy veszed a fáradtságot, és foglalkozol a dologgal. Most már értem a "miérteket", lejjebb leírtam, kérlek, hogy olvasd el, és nézd el nekem a tudatlanságomat! Köszi!MrMiksa
Semmi nem történt. 😊

Hangolódjunk:
- McCoynak mindössze 48 yard kell, hogy megdöntse Wilbert Montgomery Eagles mezben elért franchise rekordját, ami 6538 yardot jelent. Shadynek jelenleg 6491 van.
- Cody Parkey 22 pontra van attól, hogy megdöntse a rookiek által szerzett pontok NFL rekordját. Jelenleg ötödik helyen áll a franchiset tekintve, az első négy hely Akersé.
- A Seahawks újonc pass rushere, Cassius Marsh a korábbi Eagle, Curtis öccse.
- A Seahawks OT Garry Gilliam és a DT Jordan Hill a Penn State-re jártak, a DB Marcus Burley pedig a Delaware-re.
- Donnie Jones, Chris Maragos és Allen Barbre korábban a Seahawks játékosai voltak. Jonest 2004-ben a Seahawks választotta ki a 7. körben, Maragos 2011-ben érkezett és februárban Super Bowlt nyert, az IR-en lévő Barbre pedig szintén a Seahawksnál játszott 2 évig.
- Pete Carroll két kezdő QB-ja a USC-nél most az Eagles játékosa, Sanchezt és Barkleyt is ő recruitolta a középiskolából.
- Chip Kelly és Pete Carroll egyetlen college-beli találkozásuk során, amikor mindketten head coachok voltak, a Ducks 47-20-ra verte a Trojanst, ami a legnagyobb veresége volt a USC-nek Carroll alatt. 1997 óta a legnagyobb veresége az egyetem focicsapatának.

(via)

több mint 11 éve
Aki tud angolul, annak egy kis BleedingGreenNation podcast beharangozó:  soundcloud.com/bgn-radio/bgn-radio-69-week-14-eagles-vs-seahawks-preview-show
több mint 11 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
Imádom, hogy a phillyblogon mindíg az ellenfél csapatáról van szó, és soha semmi nem jelenik meg, ami minket/engem érdekelne a saját csapatunkkal kapcsolatban...MrMiksa
Na akkor tisztázzunk valamit.
Kezdjük ott, hogy a saját szabadidőnket (már amennyi van...) áldozzuk a blogra, hogy működjön. Az eredeti készítőknek egyre kevesebb ideje van foglalkozni vele, ez látszik a fórumon is, pl Shawn, Bébé milyen keveset írnak. Aki be tud segíteni, mint pl én a heti 1 cikkemmel, nyugodtan megteheti. A blogra MINDENKI írhat, ahogy Shawn azt pár oldallal korábban leírta. Az ellenséges vonalak mögött témával hetente nagyjából 10-15 perc munkám van, mert az érdemi részt az interjúalanyok készítik. Ezzel szemben egy beharangozót megírni jóval több idő (tapasztalataim alapján kb 45-60 perc), és szerintem kevésbé érdekes az output. Az összefoglalókról, elemzésekről ne is beszéljünk, mert azt tisztességesen összerakni 4-5 óra, gifekkel, kivágott képekkel. Őszintén sajnálom, hogy nem sikerül megfelelni az elvárásaidnak, és ha ennyire rossz dolognak tartod az aktuális ellenfél megismerését, nem töröm magam tovább. Feleslegesen minek dolgozzak?

Ja, a sérültekről a tippjátéknál mindig olvashatsz.mustaine
Tőled külön elnézést kérek, nem a cikkeddel volt bajom. Nem akartam, hogy ez így jöjjön le neked. Ez nagyon jó dolog, hogy csinálod, le a kalappal, hogy veszed a fáradtságot, és foglalkozol a dologgal. Most már értem a "miérteket", lejjebb leírtam, kérlek, hogy olvasd el, és nézd el nekem a tudatlanságomat! Köszi!
több mint 11 éve
Sziasztok!
Akkor szeretném ezt a témát lezárni azzal, hogy elnézést kérek mindenkitől, akit ezzel a postommal megbántottam.Nem leszólni szerettem volna a blogot, csak egy nagyon picit csalódottnak éreztem magam, amikor újra csak ennyit tudtam olvasni a kedvenc csapatomról. Sajnos az az én tudatlanságom, hogy nem voltam vele tisztában, hogy ez az oldal hogyan működik, és azzal sem, amit a készítők leírtak a válaszokban. Elismerem, hogy nem volt jogos, amit írtam, de ezt tudjátok be annak, hogy az utóbbi években nagyon megszerettem ezt a sportot, azon belül pedig az Eagles csapatát, és éhes vagyok minden infóra, ami hétről hétre történik. Ez a csapat szeretete miatt van. Ezen kívül szeretek is ide tartozni, a legjobb közösség szerintem ez a topik, örülök, hogy a részese lehetek. A blog készítőitől pedig elnézést kérek, továbbra is várom az újabb cikkeket, ha az csak heti 1, akkor annak fogok örülni, mert tudni fogom, hogy az miért lett annyi. További jó munkát kívánok nektek hozzá!
több mint 11 éve
Én is tényleg csak magamat tudnám ismételni. Most nincs idő arra, hogy a hobbimmal foglalkozzam, mert sok egyéb dolog leköti a figyelmem / energiám. Szerintem sokan nem tudják, hoyg ennek a blognak a tényleg heti rendszeres frissítése cikkekkel, és hírekkel a facebook oldalon is több órát vesz igénybe. Mert egy cikket hogy normálisan megírj kell vagy egy óra, és ehhez még jön az az idő amit a felkészüléssel töltesz. Az információk maguktól nem jönnek az ölembe, twitter, facebook, instagramm és sok külföldi szaksajtó napi rendszeres figyelése szükséges ahhoz, hogy tényleg olyan információkat is tudjunk közölni, amik számotokra újak lehetnek. Emellett ha egy rendes meccs, játékos vagy draft elemzést akarunk írni, ahhoz nem elég egyszer megnézni az aktuális meccsünket. Egy beharangozóhoz pl. az ellenfél utolsó 2 meccsét legalább érdemes megnézni, emellett a statisztikáikat, sérültjeiket, a párharc történelmét stb. A tippjáték megcsinálása sem tűnhet bonyolult dolognak, de oda is információ gyűjtés, igaz minimális mértékben, és a pontok kiszámítása is szükséges. Mind mind idő. Emellett az admin csoportban a szerkesztőknek is meg kell beszélniük dolgokat, ki milyen cikket írjon, mit tud vállalni, mikorra. Még tavaly, mikor heti 3-4 cikk került fel az oldalra, összeszámoltam mennyi időt is töltök el egy héten a bloggal. A heti 4-5 simán kijött.
Szóval elnézést kérünk, hogy most nincs ennyi szabadidőnk, illetve ami van azt a családunkkal töltjük inkább, de már korábban is jeleztem, ha BÁRKINEK VAN KEDVE, ÍRNI A BLOGRA, AZ KERESSEN MEG MINKET A CIKKEKKEL, ÉS MI SZÍVESEN KITESSZÜK ŐKET. Nem leszarjuk a blogot, hiszen mi építettük fel, szeretjük, és nekünk fáj legjobban, hogy nem tudunk vele olyan mértékben foglalkozni ahogy azt szeretnénk. Tényleg csak azt tudom mondani, hogy ha idén már nem is de jövőre próbálunk ezen a dolgon valamilyen módon túllépni, mert a magyar szurkolók és az oldal is megérdemli ezt!
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
1-2 éve amikor az Ellenséges vonalak mögött indult, azért volt még más állandó, heti szinten megjelenő cikksorozat is, pl. Shawn írta a beharangozókat, voltak meccs-összefoglalók is... Sajnos, ahogy többen is írtuk már az utóbbi időben már jóval kevesebb időnk van a blogra, így szinte csak ez az egy írás maradt meg állandó jelleggel a tippjátékon kívül. Igyekszem/igyekszünk majd azért a fontos aktualitásokat (sérülések/rövid hírek/stb.) legalább a facebook oldalon megosztani, amik így a blog oldalsávjában is megjelennek.
Arra sajnos nekem nincs meg a megfelelő tudásom, hogy elemzéseket írjak, illetve kapacitásom sincs, és ahogy látomez utóbbi a többieknél is "hiánycikk". Annak meg nem látom értelmét hogy külföldi oldalak elemzéseit szóról-szóra lefordítsam.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Őszintén sajnálom, hogy nem sikerül megfelelni az elvárásaidnak, és ha ennyire rossz dolognak tartod az aktuális ellenfél megismerését, nem töröm magam tovább. Feleslegesen minek dolgozzak?mustaine
Remélem egy idióta miatt nem hagyod abba a sorozatot, nekem nagyon tetszik és sokan szívesen olvassuk.
több mint 11 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Imádom, hogy a phillyblogon mindíg az ellenfél csapatáról van szó, és soha semmi nem jelenik meg, ami minket/engem érdekelne a saját csapatunkkal kapcsolatban.... Pl az aktuális sérülések, ki tud pályára lépni, ki nem, mik a várható stratégiák, elemzések és hogy mi a helyzet a csapat háza táján. Engem spec, ezek jobban érdekelnének, mint az éppen aktuális ellenfelünk egyik szurkolójával készített interjú... A fontos dolgokra mindig itt kapok választ, a fórumon és itt kapom meg azokat a dolgokat, amik valóban érdekelnek (Ezúton is köszönöm Nektek! 😊 ) . A csapat hivatalos magyar oldalán pedig szinte semmi információt nem kapok az éppen aktuális dolgokról.Bocsi, de ez már frusztrál egy ideje 😊MrMiksa
Ezt nem kellett volna.

1. Ld. fent (szabaidőből csinálják ingyen mások szórakoztatására)

2. Mégis kit érdekel hogy téged mi frusztrál? Tanulj meg angolul meg kezelni az internetet és saját magad is véget tudsz vetni a frusztráltságodnak!
több mint 11 éve
Imádom, hogy a phillyblogon mindíg az ellenfél csapatáról van szó, és soha semmi nem jelenik meg, ami minket/engem érdekelne a saját csapatunkkal kapcsolatban...MrMiksa
Na akkor tisztázzunk valamit.
Kezdjük ott, hogy a saját szabadidőnket (már amennyi van...) áldozzuk a blogra, hogy működjön. Az eredeti készítőknek egyre kevesebb ideje van foglalkozni vele, ez látszik a fórumon is, pl Shawn, Bébé milyen keveset írnak. Aki be tud segíteni, mint pl én a heti 1 cikkemmel, nyugodtan megteheti. A blogra MINDENKI írhat, ahogy Shawn azt pár oldallal korábban leírta. Az ellenséges vonalak mögött témával hetente nagyjából 10-15 perc munkám van, mert az érdemi részt az interjúalanyok készítik. Ezzel szemben egy beharangozót megírni jóval több idő (tapasztalataim alapján kb 45-60 perc), és szerintem kevésbé érdekes az output. Az összefoglalókról, elemzésekről ne is beszéljünk, mert azt tisztességesen összerakni 4-5 óra, gifekkel, kivágott képekkel. Őszintén sajnálom, hogy nem sikerül megfelelni az elvárásaidnak, és ha ennyire rossz dolognak tartod az aktuális ellenfél megismerését, nem töröm magam tovább. Feleslegesen minek dolgozzak?

Ja, a sérültekről a tippjátéknál mindig olvashatsz.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bár nem ér fel a cikkel azért ez sem marad el 😀

Vajon mit hoz a:

? 😀

Reméljük ezt:

GAME DAY!!!!!!!
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Imádom, hogy a phillyblogon mindíg az ellenfél csapatáról van szó, és soha semmi nem jelenik meg, ami minket/engem érdekelne a saját csapatunkkal kapcsolatban.... Pl az aktuális sérülések, ki tud pályára lépni, ki nem, mik a várható stratégiák, elemzések és hogy mi a helyzet a csapat háza táján. Engem spec, ezek jobban érdekelnének, mint az éppen aktuális ellenfelünk egyik szurkolójával készített interjú... A fontos dolgokra mindig itt kapok választ, a fórumon és itt kapom meg azokat a dolgokat, amik valóban érdekelnek (Ezúton is köszönöm Nektek! 😊 ) . A csapat hivatalos magyar oldalán pedig szinte semmi információt nem kapok az éppen aktuális dolgokról.Bocsi, de ez már frusztrál egy ideje 😊MrMiksa
Nézd meg a Bleeding Green Nation oldalt 😊
több mint 11 éve
Imádom, hogy a phillyblogon mindíg az ellenfél csapatáról van szó, és soha semmi nem jelenik meg, ami minket/engem érdekelne a saját csapatunkkal kapcsolatban.... Pl az aktuális sérülések, ki tud pályára lépni, ki nem, mik a várható stratégiák, elemzések és hogy mi a helyzet a csapat háza táján. Engem spec, ezek jobban érdekelnének, mint az éppen aktuális ellenfelünk egyik szurkolójával készített interjú... A fontos dolgokra mindig itt kapok választ, a fórumon és itt kapom meg azokat a dolgokat, amik valóban érdekelnek (Ezúton is köszönöm Nektek! 😊 ) . A csapat hivatalos magyar oldalán pedig szinte semmi információt nem kapok az éppen aktuális dolgokról.Bocsi, de ez már frusztrál egy ideje 😊