Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Pro Football Focus: "Over the past five weeks no 3-4 defensive end (including J.J. Watt) has graded better than Fletcher Cox (+23.8). Taken his game to new level."Ezen a héten +6,4-es osztályzatot kapott Cox.
Kendricks +3,6
Graham +2,2
Fletcher +2,0 "The much-maligned cornerback was targeted twice and didn't allow a catch. He did record one pass defensed."
Trent Cole a leggyengébb meccsét zárta az évben (-2,6), Casey Matthewszal együtt (-1,8).
És akkor a tegnapi gondolataim, amit nem tudtam postolni.
Mi kell ahhoz, hogy hosszú távon sikeres legyen egy franchise, alkalomadtán Super Bowlt nyerjen?
a) Elit quarterback
Ez nálunk nincs. Az offszezonban nem tudtuk, igazából tavaly óta senki nem tudta, hogy melyik Foles valódi arca. Idén szerintem bebizonyosodott, hogy ő egy közepes képességű passer, aki mellé egy jó védelem kell, ha komolyabb céljaink vannak (Joe Flacco és a Super Bowl XLVII esete). Amennyivel többet vártam Folestól, annyival kevesebbet Sancheztől. Azonban a két játékos között leheletnyi különbség van, szerintem Sanchez javára. Ő sem kezdő szint, főleg nem Chip offensébe. Ilyen irányítókkal Delaware folyót lehet rekeszteni, nem olyan rosszak, de kulcsszituban rendre besülnek. Ezt láttuk Folestól tavaly a Dallas ellen, Sancheztől pedig most. Kár értük, egyre jobban afelé hajlok, hogy nem ez a két srác a megoldás.
b) Elit védelem
Ez sincs nálunk, bár ez triviális. A front 7 Ryansszel top 10 szerintem, Casey Matthews-zal nem az (bocsi Ano). Matthews olyan darabosan mozog, mint
Vukmir szombat esteeaglesmcnabbA secondary siralmas. Idén Boykin is az. Az egyetlen kezdő szintű játékosunk Jenkins, aki olyan lassan fordult a harmadik Seahawks TD-nél, mintha CM lett volna ott. Három ember, Cary, Fletcher és Allen egy normális NFL védelemben csere lehetne, ehhez képest ők hárman 13 millió dollár körül keresnek idén. Nagyon remélem, hogy sem Fletchert, sem Allent nem tartjuk meg, Cary pedig a fizetése miatt kerül lapátra a szezon után. Be kellene látni a vezetőségnek, hogy nem csak "zsiráfgondozó" méretű CB-kkel lehet operálni, akik lehet, hogy magasak, de alkalmatlanok a játékra. Nem tudom, van-e még franchise, ahol 6'0" fölött van mindkét kezdő corner, szerintem nincsen. Nolan Carroll amilyen magabiztosan akarta kiszorítani Fletchert, olyan lendülettel lett dime corner, meg gunner ST-ben, másra nem használható.
Azt is láttuk, nem lehetetlen megverni a Seahawkst, megtette idén a Szent Lajos, a Cowboys, és a San Diego is. A KC-t nem számolom, mert akkor jó sok sérültje volt a Hawksnak. Mit láttunk a San Diegotól? Tökéletes outcoachingot. Mike McCoy és stábja olyan szinten Pete Carrollék fölé kerekedett, hogy végig uralva a meccset meg tudták nyerni. Mit láttunk az Eaglestől? Ennek a fordítottját. Gondolom, az adjustment fogalmát nem kell bemutatnom, de amit Carroll és Bevell ebben a műfajban tett, az valami parádés volt, Kelly pedig nem tudott rá reagálni. Az elején látták, hogy Lynch nem sokat tud futni, inkább passzolni kezdtek, ez be is jött.
VINNY CURRY 8 SACKNÉL TART! Szituációs játékos, de 4-3-ban ő is pusztítana.
| Az a front se lenne semmi, ha (még 4-3-at játszanánk) Graham meg Curry lenne a két DE, Cox meg Thornton a két DT, Barwin amolyan Von Miller-féle SLB, Ryans MLB, Kendricks meg WLB 😍 |
több mint 11 éve
és ugyan egyetem, de mivel az uptempo az egyetemről jön, itt egy érdekes cikk, hogy hogyan lehet megállítani:december 31-én TCU vs Ole Miss Peach Bowl, utóbbi is up tempo-t játszik
www.sbnation.com/college-football/2014/6/30/5818160/tcu-football-defense-strategy-formations-xs-os-gary-pattersonrva

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
bocsánat, hogy belevauvau, de amikor a PO durván kilátásban van, akkor másoknak még nem a draftcetlik meg az egyetemről jövő franchise irányítók a legnagyobb problémái 😊a meccset nézve bennem is felmerült ugyanaz, ami itt korábban, mégpedig az, hogy egy erős védelemmel szemben az uptempo megbosszulja magát a saját D# oldalon. | (ja, meg volt egy kérdés, hogy a no huddle és az uptempo között mi a különbség, és hát a magyarázat elég visszafogott és homályos volt 😀 - jó persze csináljam jobban, tudom...) |
annyiban lesz szerencsétek, hogy a dallasi defense csöppet sem képes arra a teljesítményre amire most a Seahawks volt, így nem kerül az elmélet újra tesztelésre. és megmondom őszintén szerintem a dallasi drukkerek (köztük én is) inkább arra építenek, hogy mi több pontot szórunk mint amennyit kapunk. ha megy az offense-nek a játék, akkor az átlagos-közepes védősornak is van ideje szusszanni, meg ha kontrolláljuk az órát akkor az Eaglesnek is kevesebb ideje van pontokat rajzolni a táblára.
és ugyan egyetem, de mivel az uptempo az egyetemről jön, itt egy érdekes cikk, hogy hogyan lehet megállítani:
www.sbnation.com/college-football/2014/6/30/5818160/tcu-football-defense-strategy-formations-xs-os-gary-patterson
több mint 11 éve
Nyilván sztem se valószínű csak felsoroltam, hogy van itt opció 😊A teljesség igénye nélkül valszeg elérhető lesz: RG3, Colt McCoy, Glennon, Josh McCown, Kaepernick, Sam Bradford, Geno Smith, EJ Manuel, Hoyer, Locker, Fitzpatrick, Mallett.Hulkeinstein100 milliós Kaepernick, ideális csere alany, utána nem tudsz hozni mellé senkit 😀
2015: $12.4 million, 2016: $13.9 million, 2017: $16.5 million, 2018: $17 million, 2019: $18.8 million, 2020: $21 million, 2021: Free AgentHöri
Amúgy ha egy jó QB-t szereznénk, simán megérne ennyit, van is rá hely a bővülő cap-ben.
több mint 11 éve
Mint Boykin holdingjánál? 😀 Amúgy lehet be volt jelentve elkapónak 😊 😀 tényleg lehet nem?picksixnem, sima roll-out volt csak a játék

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mint Boykin holdingjánál? 😀 Amúgy lehet be volt jelentve elkapónak 😊 😀 tényleg lehet nem?NFL és NCAA szinten egyaránt talán ez a legnagyobb probléma most a játékvezetőknél, az egész szezonban rengeteg "illegal man downfield" szabálytalanságot nem szúrtak ki, de idén eddig ez viszi a prímet:Ez esetben amúgy az nem számít , hogy a játék nem arra ment ? Mint sokszor a Holding esetében .Petikievak01
baggio
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
A teljesség igénye nélkül valszeg elérhető lesz: RG3, Colt McCoy, Glennon, Josh McCown, Kaepernick, Sam Bradford, Geno Smith, EJ Manuel, Hoyer, Locker, Fitzpatrick, Mallett.Hulkeinstein100 milliós Kaepernick, ideális csere alany, utána nem tudsz hozni mellé senkit 😀
2015: $12.4 million, 2016: $13.9 million, 2017: $16.5 million, 2018: $17 million, 2019: $18.8 million, 2020: $21 million, 2021: Free Agent
több mint 11 éve
Ez esetben amúgy az nem számít , hogy a játék nem arra ment ? Mint sokszor a Holding esetében .Petikievak01abszolút nem, képzeld csak el, hogy mit művelnének ebben az esetben a csapatok, megtévesztő route-kat futtatva a falemberekkel...

---
több mint 11 éve
NFL és NCAA szinten egyaránt talán ez a legnagyobb probléma most a játékvezetőknél, az egész szezonban rengeteg "illegal man downfield" szabálytalanságot nem szúrtak ki, de idén eddig ez viszi a prímet:Ez esetben amúgy az nem számít , hogy a játék nem arra ment ? Mint sokszor a Holding esetében .
baggio
több mint 11 éve
NFL és NCAA szinten egyaránt talán ez a legnagyobb probléma most a játékvezetőknél, az egész szezonban rengeteg "illegal man downfield" szabálytalanságot nem szúrtak ki, de idén eddig ez viszi a prímet:

---
több mint 11 éve
én eredetileg a titán kollégát akartam más portékára rábeszélni, de tőlem jöhet a fajardo is a 6. kör végén, csak nyerjünk vele 3 gyűrűt 😊komolyra fordítva: lehet érdemes lenne kilépni a mariota mániából. esélytelen, szerintem. amúgy a bayloros srác nem hülyeség, az oklahoma elleni meccset csíptem el, hát, az cefet rendben volt. hajigált majdnem 400 yardot, sallangmentesen.
több mint 11 éve
Bryce Pettyről meg senki egy rohadt szót se mi? pedig figyeljétek meg hogy a gyerek nagyon jó lesz NFL-ben.Winston? Cook? Hundley smafu? Pont Mariota kell, basszus? Annyi lehetőség van a többiben is. Hm? 😊jorgeRakeem Catot akarom!mustaine
több mint 11 éve
Valaki röviden fel tudna világosítani h mik Cato erősségei ill. gyengeségei? Miért lenne jó nekünk esetleg? Egyetemi játékosokkal nem igazán vagyok tisztában.
több mint 11 éve
Winston? Cook? Hundley smafu? Pont Mariota kell, basszus? Annyi lehetőség van a többiben is. Hm? 😊jorgeRakeem Catot akarom!
több mint 11 éve
Winston? Cook? Hundley smafu? Pont Mariota kell, basszus? Annyi lehetőség van a többiben is. Hm? 😊
több mint 11 éve
Lehetetlen, hogy a Tampa Washington Jets trióból senki ne vigye el Mariotát. Csak azért imádkozhatunk, hogy a Jetshez kerüljön, akkor legalább ritkábban játszunk ellene.AttisA Titans is ott van a sorban, nálunk is QB need van!
Music City Miracle
több mint 11 éve
Lehetetlen, hogy a Tampa Washington Jets trióból senki ne vigye el Mariotát. Csak azért imádkozhatunk, hogy a Jetshez kerüljön, akkor legalább ritkábban játszunk ellene.
több mint 11 éve
Egy szerintem sokat mondó adat, amitől persze még nyerhettünk volna, de akkor is:O snap: 46 D snap 86............
több mint 11 éve
Hihetetlen, hogy kint is mekkora a hype a Mariota-Kelly reunion miatt, minden fórumon, hozzászólásnál, bejegyzésnél legyen az oregoni, vagy philadelphiai rengetegen szeretnék azt, hogy ide jöjjön, még a nem Philly-szurkolók közül is 😊HulkeinsteinReméljük Lovie Smith is 😀😀
több mint 11 éve
Hihetetlen, hogy kint is mekkora a hype a Mariota-Kelly reunion miatt, minden fórumon, hozzászólásnál, bejegyzésnél legyen az oregoni, vagy philadelphiai rengetegen szeretnék azt, hogy ide jöjjön, még a nem Philly-szurkolók közül is 😊
több mint 11 éve
Nem csak fizikai fáradságra gondolok. Azért ha 60 percből 40-et kell a védelemnek fent lennie és MINDEN játékosnak koncentrálnia hisz nem tudhatod, hogy a labda nem feléd jön-e. Szerintem ez elég fárasztó. Másrészről amíg a támadók termelik a yardokat és a pontokat, akkor ha a védelemnél becsúszik egy-egy FG ne adj isten TD semmi gond, majd az O# korrigálja. De a hox védelem ellen elég nehéz yardokat és pontokat szerezni. Azért legyünk őszinték a tegnapi meccsen az Eagles 7 pontot csinált, 7 mi adtunk oda. És ezt tényleg bántás nélkül mondom, de a Ryan kesztyűben puntol akkor valahonnan a 30-asról jöhettetek volna.Na ez az ami nem igaz. Ricsinek közel sincs mindig igaza, pl. most sem. Én is féltem a védelem elfáradásától, mert brutális amit fent kellett lenniük, még magukhoz képest is, de ezt is bírták, egy játékot sem a fáradtság miatt buktunk el, a meccset meg végképp nme, addigra már rég vége volt. 1 db meccs utáni cikkben sem olvastam olyan nyilatkozatot, hogy elfáradt volna D-nk, nem is látszott a pályán sem, és az oldalvonalnál sem, kifogásként sem hozta fel még a nagypofájú Cary Williams sem. Rohadt jó a rotáció a D falban, és a kondíciója brutális a fiúknak, a fáradtság szerintem egyáltalán nem volt tényező.HulkeinsteinBocs hogy csak így beleszólok, igaz nem ismerem a Kelly o# filozófiáját és nem vagyok tisztában ezzel a gyerünk-gyerünk hívjuk a játékot című előadással, de akkor is az edzőnek nem tűnt fel hogy a D#-nek ideje sincs lerogyni a padra és levenni a sisakot mert 3. és out van. Már jöhetnek is vissza. Nem gondolkoztak el, hogy nem lesz ennek jó vége. Ha egy védelem 15 percből 11-et a pályán tölt, lehet hogy előbb-utóbb elfárad?én azt nem értem, hogy ha egyszer világosan látszik, hogy nem működik az uptempo a meccsen, akkor miért nem vált a csapat?oké hogy Sancho nem a QB isten,de szerintem mikor beszállt a Texans ellen látszott hogy Folesnál jobban olvassa a D-t.De ha a Hawks D ellen, kapja az ember 10 másodpercenként a pofájába a snap-et, elhiszem hogy nem a legjobban-kor ,legjobb irányba,engedi majd el a lasztit.A saját D esetleges pihenése, sem jön rosszul na!A RB-nek is jól jöhet egy kis levegő mikor 6-7 ember alól kell kimászni 3yardok után!Lehetett volna kombinatívabb játékokat is hívni, ha nem rohanunk annyira.Oké hogy előre megvan a play terv, de akkor mondjuk Belichek Patriots-a ,miért tud váltogatni stílust meccsen belül ha arra van szükség?sümegphillyfanEz a játékunk, ez erősségnek számít. A Seahawks D még jobban olvassa a játékot, ha több idő van, akkor bármiben lefogadom, hogy Earl Thomas többet hoz ki a többletidőből Wagnerrel együtt, mint Sancho...Hulkeinstein
Szerintem ilyenkor kicsit lassítani kell, had fújjon a védelem pár percet.BigBaltazar
Mindegy nem is ez a lényeg, szerintem tegnap egy kicsivel visszafogottabb tempó többet használt volna nektek.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Ez az, ráadásul 4 nap mínusz a a nyugisabb meccset játszó Boysal szemben. Könnyen lehet, hogy Murray-t és Dezt nem tudjuk annyira megfogni mint a múltkor........Lehetne hétfő hajnali 2 óra tájba ugrani 😛? Addig úgyis csak okoskodunk 😀
több mint 11 éve
Sztem meg nagyon elfáradtak.(persze, hogy nem nyilatkoznak le ilyet) Sokszor látni lehetett, hogy már a seggükön veszik a levegőt. Ami hajtotta őket az a SZÍVÜK ! Viszont kijött az is, hogy amikor a szervezet már nem úgy bírja akkor jön egy kis mezfogás vagy csak kicsit ellöki az ellenfelét... Na ebből jönnek a DPI-k meg a holdingok. (pont rosszkor)Na ez az ami nem igaz. Ricsinek közel sincs mindig igaza, pl. most sem. Én is féltem a védelem elfáradásától, mert brutális amit fent kellett lenniük, még magukhoz képest is, de ezt is bírták, egy játékot sem a fáradtság miatt buktunk el, a meccset meg végképp nme, addigra már rég vége volt. 1 db meccs utáni cikkben sem olvastam olyan nyilatkozatot, hogy elfáradt volna D-nk, nem is látszott a pályán sem, és az oldalvonalnál sem, kifogásként sem hozta fel még a nagypofájú Cary Williams sem. Rohadt jó a rotáció a D falban, és a kondíciója brutális a fiúknak, a fáradtság szerintem egyáltalán nem volt tényező.HulkeinsteinBocs hogy csak így beleszólok, igaz nem ismerem a Kelly o# filozófiáját és nem vagyok tisztában ezzel a gyerünk-gyerünk hívjuk a játékot című előadással, de akkor is az edzőnek nem tűnt fel hogy a D#-nek ideje sincs lerogyni a padra és levenni a sisakot mert 3. és out van. Már jöhetnek is vissza. Nem gondolkoztak el, hogy nem lesz ennek jó vége. Ha egy védelem 15 percből 11-et a pályán tölt, lehet hogy előbb-utóbb elfárad?én azt nem értem, hogy ha egyszer világosan látszik, hogy nem működik az uptempo a meccsen, akkor miért nem vált a csapat?oké hogy Sancho nem a QB isten,de szerintem mikor beszállt a Texans ellen látszott hogy Folesnál jobban olvassa a D-t.De ha a Hawks D ellen, kapja az ember 10 másodpercenként a pofájába a snap-et, elhiszem hogy nem a legjobban-kor ,legjobb irányba,engedi majd el a lasztit.A saját D esetleges pihenése, sem jön rosszul na!A RB-nek is jól jöhet egy kis levegő mikor 6-7 ember alól kell kimászni 3yardok után!Lehetett volna kombinatívabb játékokat is hívni, ha nem rohanunk annyira.Oké hogy előre megvan a play terv, de akkor mondjuk Belichek Patriots-a ,miért tud váltogatni stílust meccsen belül ha arra van szükség?sümegphillyfanEz a játékunk, ez erősségnek számít. A Seahawks D még jobban olvassa a játékot, ha több idő van, akkor bármiben lefogadom, hogy Earl Thomas többet hoz ki a többletidőből Wagnerrel együtt, mint Sancho...Hulkeinstein
Szerintem ilyenkor kicsit lassítani kell, had fújjon a védelem pár percet.BigBaltazar

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Na ez az ami nem igaz. Ricsinek közel sincs mindig igaza, pl. most sem. Én is féltem a védelem elfáradásától, mert brutális amit fent kellett lenniük, még magukhoz képest is, de ezt is bírták, egy játékot sem a fáradtság miatt buktunk el, a meccset meg végképp nme, addigra már rég vége volt. 1 db meccs utáni cikkben sem olvastam olyan nyilatkozatot, hogy elfáradt volna D-nk, nem is látszott a pályán sem, és az oldalvonalnál sem, kifogásként sem hozta fel még a nagypofájú Cary Williams sem. Rohadt jó a rotáció a D falban, és a kondíciója brutális a fiúknak, a fáradtság szerintem egyáltalán nem volt tényező.Bocs hogy csak így beleszólok, igaz nem ismerem a Kelly o# filozófiáját és nem vagyok tisztában ezzel a gyerünk-gyerünk hívjuk a játékot című előadással, de akkor is az edzőnek nem tűnt fel hogy a D#-nek ideje sincs lerogyni a padra és levenni a sisakot mert 3. és out van. Már jöhetnek is vissza. Nem gondolkoztak el, hogy nem lesz ennek jó vége. Ha egy védelem 15 percből 11-et a pályán tölt, lehet hogy előbb-utóbb elfárad?én azt nem értem, hogy ha egyszer világosan látszik, hogy nem működik az uptempo a meccsen, akkor miért nem vált a csapat?oké hogy Sancho nem a QB isten,de szerintem mikor beszállt a Texans ellen látszott hogy Folesnál jobban olvassa a D-t.De ha a Hawks D ellen, kapja az ember 10 másodpercenként a pofájába a snap-et, elhiszem hogy nem a legjobban-kor ,legjobb irányba,engedi majd el a lasztit.A saját D esetleges pihenése, sem jön rosszul na!A RB-nek is jól jöhet egy kis levegő mikor 6-7 ember alól kell kimászni 3yardok után!Lehetett volna kombinatívabb játékokat is hívni, ha nem rohanunk annyira.Oké hogy előre megvan a play terv, de akkor mondjuk Belichek Patriots-a ,miért tud váltogatni stílust meccsen belül ha arra van szükség?sümegphillyfanEz a játékunk, ez erősségnek számít. A Seahawks D még jobban olvassa a játékot, ha több idő van, akkor bármiben lefogadom, hogy Earl Thomas többet hoz ki a többletidőből Wagnerrel együtt, mint Sancho...Hulkeinstein
több mint 11 éve
Bocs hogy csak így beleszólok, igaz nem ismerem a Kelly o# filozófiáját és nem vagyok tisztában ezzel a gyerünk-gyerünk hívjuk a játékot című előadással, de akkor is az edzőnek nem tűnt fel hogy a D#-nek ideje sincs lerogyni a padra és levenni a sisakot mert 3. és out van. Már jöhetnek is vissza. Nem gondolkoztak el, hogy nem lesz ennek jó vége. Ha egy védelem 15 percből 11-et a pályán tölt, lehet hogy előbb-utóbb elfárad?én azt nem értem, hogy ha egyszer világosan látszik, hogy nem működik az uptempo a meccsen, akkor miért nem vált a csapat?oké hogy Sancho nem a QB isten,de szerintem mikor beszállt a Texans ellen látszott hogy Folesnál jobban olvassa a D-t.De ha a Hawks D ellen, kapja az ember 10 másodpercenként a pofájába a snap-et, elhiszem hogy nem a legjobban-kor ,legjobb irányba,engedi majd el a lasztit.A saját D esetleges pihenése, sem jön rosszul na!A RB-nek is jól jöhet egy kis levegő mikor 6-7 ember alól kell kimászni 3yardok után!Lehetett volna kombinatívabb játékokat is hívni, ha nem rohanunk annyira.Oké hogy előre megvan a play terv, de akkor mondjuk Belichek Patriots-a ,miért tud váltogatni stílust meccsen belül ha arra van szükség?sümegphillyfanEz a játékunk, ez erősségnek számít. A Seahawks D még jobban olvassa a játékot, ha több idő van, akkor bármiben lefogadom, hogy Earl Thomas többet hoz ki a többletidőből Wagnerrel együtt, mint Sancho...Hulkeinstein
Szerintem ilyenkor kicsit lassítani kell, had fújjon a védelem pár percet.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!