NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amiért valószínűsíthetően elküldtük D-Jax-t nagyjából ugyan amiatt hozhatnánk ide RGIII-t semmi szükség nincsen rá. Lehet ez az én bénaságom, de már akkor sem szerettem volna.

Ami Foles-t illeti: csak ha a statisztikákat nézzük, kéretik megvizslatni mondjuk egy bizonyos D. Brees hasonló vagy bizonyos E. Manning statisztikáit azonos időszakban, nem feltétlen jobbak. De ha az emlékeim nem csalnak, játékban sem voltak sokkal előrébb ennyi idő után.
Ha jól tudom idény végén még nem muszáj hosszabbítanunk vele, van még egy évünk, játszhat a nagy pénzért. S közben ha nagyon akarunk próbálkozhatunk Mariotáért legfeljebb nem jön össze, vagy hozunk mást akiben Kelly lát lehetőséget vagy megyünk tovább Foles-l. Annyit szerintem!!! ki lehet hozni belőle, mint Flaccoból semmivel nem érzem kevésbé tehetségesnek, aztán elképzelhető, hogy nincs igazam.

Nyerjünk a következő 5 meccsből 3-t (ahogy számolgatok 2 is elég lehet) és irány a PO, ott meg bármi történhet. Ha lehet kezdjük holnap 😀
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Boldog születésnapot, Chip. 😀
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Hangolódjunk a hálaadásra :  vimeo.com/112735876
Tippjáték - Week 13 :  philly.blog.hu/2014/11/26/tippjatek_week_213

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
QB opciónak cikkeznek RG3-ről is mostanában. Ki mit szólna hozzá, elhoznátok ide?Hulkeinstein
Direkt nem vetettem fel ezt a témát, szerintem zárjuk is le 😉 😛dande
Mondjuk Sanchót is kiröhögtük, aztán meg látjuk mi van 😀 ráadásul RG III-ben szerintem alapból több a tehetség ehhez a játékhoz mint Sanchezben vagy Foles-ban. Elgondolkodtató, hogy ilyen társakkal meg Kelly-vel vajon mire lehetne képes. Az első éve azért rendkívül biztató volt.

Mindenesetre baromi nehéz ez a szitu így franchise QB nélkül. Adott egy kiszabottul ütős csapat aminek van két közepes irányítója, az egyik sérülésből fog visszatérni a másik meg UFA lesz szezon után, de annyira még nem meggyőző, hogy egyértelműen kijelentsük, hogy érdemes megtartani kezdőként, mert más csapat meg lehet szívesen látná, ráadásul ott lebeg a kérdés Kellyék feje fölött, hogy Foles-nak adjanak-e még egy évet. Az is kockázatos dolog, mert lehet, hogy képes fejlődni, de ez megint csak spekuláció. Közben meg egy Mariota jön a draftra akit csak elmebeteg áron vagy elcseszett nagy mákkal lehet megszerezni. Ráadásul itt egy RG III, akiért a fél világot odaadta a Skins 3 éve, de most meg lehet, hogy kegyvesztetté válik. Emlékszem anno nagyon örültünk volna neki, de vajon most is így tennénk a sérülései ellenére is? Ki tudja mi lesz még itt...

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
QB opciónak cikkeznek RG3-ről is mostanában. Ki mit szólna hozzá, elhoznátok ide?Hulkeinstein
Direkt nem vetettem fel ezt a témát, szerintem zárjuk is le 😉 😛
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
QB opciónak cikkeznek RG3-ről is mostanában. Ki mit szólna hozzá, elhoznátok ide?
több mint 11 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
Shawn84
pont ez jutott eszembe, csak az nem lett TD!
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Köszönet Benny Logannek (bárki is ő), aki máris motiválja a Cowboys O-lineját. "I don’t think there’s anything spectacular or special about them." Remélem ezt leközlik nekik.gyeek
Régen rossz ha Logan beszólása kell ahhoz, hogy motivált legyen az O-Line-otok egy Eagles-Cowboys meccsen.Highlander
Ki mondta, hogy nem az? Ez csak egy kis JPP féle extra. 😊gyeek
Lehet Logan nem tud elszámolni 9-ig, ezért nem fogta fel, hogy mi történt a Giants elleni game winning TD-nél, amikor Romo körül egy örökkévalóságig megállt a zseb. Elég rosszul időzített beszólás volt, remélem játékkal is tudja igazolni, és akkor nincs gond.somebody08
Logan fasza gyerek, és jó a szakálla! Nem bántani!

több mint 11 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Köszönet Benny Logannek (bárki is ő), aki máris motiválja a Cowboys O-lineját. "I don’t think there’s anything spectacular or special about them." Remélem ezt leközlik nekik.gyeek
Régen rossz ha Logan beszólása kell ahhoz, hogy motivált legyen az O-Line-otok egy Eagles-Cowboys meccsen.Highlander
Ki mondta, hogy nem az? Ez csak egy kis JPP féle extra. 😊gyeek
Lehet Logan nem tud elszámolni 9-ig, ezért nem fogta fel, hogy mi történt a Giants elleni game winning TD-nél, amikor Romo körül egy örökkévalóságig megállt a zseb. Elég rosszul időzített beszólás volt, remélem játékkal is tudja igazolni, és akkor nincs gond.
több mint 11 éve
Reuben Frank @RoobCSN

For those who've asked, Andrew Gardner will remain at right guard and start vs. Cowboys. Has outplayed Matt Tobin.

Nagyon remélem, hogy csütörtökön a legjobb formáját hozza az O-Line, és Barwinék sem csak dísznek lesznek. Szerintem egyértelműen a LoS-on fog eldőlni a párharc, ha nem bírunk nyomást helyezni Romo-ra, megnézhetjük magunkat, valamint a turnover csatát is jó lenne legalább egálra hozni, a red zone szituációkról meg már nem is beszélve. Ezen a meccsen Parkey-t én csak kickoffoknál meg extra pontoknál szeretném látni (na jó egy ilyen azért belefér
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.
)

több mint 11 éve
Ha már Kelly

www.bleedinggreennation.com/2014/11/24/7278369/chip-kelly-eagles-cowboys-redskins-giants-nfc-east-scared-nick-aliotti

Epic 😀 😀 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
én annak örülök hogy van kickerünk 😀 😀

több mint 11 éve
No kérem tegnap sikerült újra nézni a meccset.

Csak a két szerintem! sarkalatosnak mondható dolgot írom:

Sancho: nem volt rossz, sőt, de ha lehet többet ilyeneket ne csináljon mert az sokba fog kerülni, Azt még mindig nem érzem rajta, hogy nehéz szitukban 3. és hosszúaknál mondjuk, meg tudja oldani a dolgot, pedig erre szükség lenne a jövőben ha akarunk valamit. Foles fogalmam sincs mikor fog visszajönni, ha visszajön egyáltalán, ő ha fejben! ott van meg tudja oldani már láttuk tőle tavaly. Idén ez annyira neki sem sikerült még, Meglátjuk.

Secondary: Annyira nem volt szörnyű, mint amennyire elsőnek látszott. Az első TD-nél erősen mákjuk volt, Jenkins nem csak beleütni tud, ami pont beleesik az elkapó kezébe, vagy jobban megüti a labdát, akkor már 1 TD mínusz.
A második TD-nél pedig jött a szokásos hülyeségünk, hogy LB megy az elkapóval, akit nyilvánvalóan lefutnak, abból jött a hosszú játék. Ugyanakkor még kellett hozzá az idióta sárga zászló amit Curryre bedobtak 3 kísérlet anulálása után. Onnan már persze hogy bevitték.
Igazából a harmadik TD előtti szitunál volt nagyobb homály de amúgy BF-nek is voltak szép leütései már elkapott labda kézből kiütése. Tehát esetleg van remény 😛 "Csak" az kell, hogy hátul tudjanak sokáig koncentrálni ha szükséges, ha mondjuk Romonak van sok ideje vagy 4 ember közül is kiszabadul.
Igazából sima meccs volt egy nem éppen topon lévő ellenféllel szemben, persze közben jobban izgul az ember, mint kéne 😀

Ami pedig a jövőt illeti: tegnap este volt egy jó kis focizásom (soccer) és úgy döntöttem utána, nem érdekel: innentől élvezni akarom a meccseket akár hogyan alakulnak. Már van 8 szép meccs amit visszanézhetek az idényből (őszintén, a veszteseket inkább nem 😛) és, hogy lesz-e még 8 vagy 7 vagy 6 vagy csak 1.... nem izgatom magam rajta. Kaptunk idén már annyi szépet és jót, hogy örülni próbálok minden TD-nek, leütött passznak hátul, 1st downnak stb stb stb kész.
Nagy dolog, nem megbántva a többi csapat szurkolóját, illetve HC-t, főleg GusBre gondolva, aki láthatóan nehéz helyzetben van, de akkor is,hogy Kelly lett a HC. Nyilván lesznek/vannak hibái (M Smith draft pl, bár azt lehet Davis akarta és Chip engedett neki), de sztem többet ad, mint amit elvesz a szurkolóktól és reméljük ez még így lesz hosszú éveken keresztül esetleges gyűrűvel megspékelve..

Egyébként Cody Parkey a ROW nevezettjei között mi kell ennél több 😛 😀

További jó szurkolást Fly Eagles!!!!

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Casey Matthews ráadásul "hatalmasat" játszott. | Bocs Ano a szentségtörésért. | Nem tudom, hány snapet volt a pályán, de 1 tackle egy kezdő ILB-től baszott kevés.mustaine
 www.bleedinggreennation.com/2014/11/24/7275331/eagles-week-12-snap-counts-josh-huff-riley-cooper-playing-time
Itt vannak a snapszámok, 42 snap 1 tackle az baszott kevés Casey fiam.mustaine
volt már neki 7 tackelje is egy meccsen. Mindenkinek lehet rossz napja

több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Ki mondta, hogy nem az? Ez csak egy kis JPP féle extra. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Régen rossz ha Logan beszólása kell ahhoz, hogy motivált legyen az O-Line-otok egy Eagles-Cowboys meccsen.

több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Köszönet Benny Logannek (bárki is ő), aki máris motiválja a Cowboys O-lineját. "I don’t think there’s anything spectacular or special about them." Remélem ezt leközlik nekik.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Casey Matthews ráadásul "hatalmasat" játszott. | Bocs Ano a szentségtörésért. | Nem tudom, hány snapet volt a pályán, de 1 tackle egy kezdő ILB-től baszott kevés.mustaine
 www.bleedinggreennation.com/2014/11/24/7275331/eagles-week-12-snap-counts-josh-huff-riley-cooper-playing-time
Itt vannak a snapszámok, 42 snap 1 tackle az baszott kevés Casey fiam.mustaine
Egyszerűen csak zseniálisan mérte fel a helyzetet, hogy nincs szükség erődemonstrációra ezen a meccsen, mivel így is ment a szekér. Ráadásul ezzel Boys edzői stábját is altatja. Duplán fenomenális.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Itt vannak a snapszámok, 42 snap 1 tackle az baszott kevés Casey fiam.

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Az fő bajom és a bosszantó, hogy főleg a Sec részénél szerintem csak egy kicsit több odafigyelés és koncentráció meg némi erőszakosság kéne a javuláshoz (tudom így is mindenre zászlót dobnak de akkor is). Még egy, két, három meccsen elmegy de már több mint egy fél szezonon keresztül nem lehet ezen igazítani? Számomra ez felfoghatatlan. Különösen ami a 3. és hosszúakat illeti. Lehet tévedek és nemcsak ennyi az egész probléma, de valahogy így érzem (majd megcáfolnak a szakértők 😀). Egyszer már csak össze kell állnia a dolognak. Reméljük csütörtökön ez elkezdődik 😀dande
Szerintem sajnos igen egyszerű a képlet: rossz CB-ink vannak. 1v1-ben kapnak ki az esetek 95%-ában, ez nem az erőszakosságon múlik, hanem a szerény képességeken.
Nem vagyok statisztikai zseni, de elég egyszerű kapcsolatot vélek felfedezni a tavaly és idei kapott passzolt yardok tekintetében. Idén pont annyival kaptunk kevesebbet, amennyit a passrush javult, meg Jenkins leütött. A maradék 3 emberváltozatlan teljesítményt tud felmutatni, melynek nem a pech vagy más tényező az oka, hanem az, hogy ennyit tudnak.
több mint 11 éve
Az fő bajom és a bosszantó, hogy főleg a Sec részénél szerintem csak egy kicsit több odafigyelés és koncentráció meg némi erőszakosság kéne a javuláshoz (tudom így is mindenre zászlót dobnak de akkor is). Még egy, két, három meccsen elmegy de már több mint egy fél szezonon keresztül nem lehet ezen igazítani? Számomra ez felfoghatatlan. Különösen ami a 3. és hosszúakat illeti. Lehet tévedek és nemcsak ennyi az egész probléma, de valahogy így érzem (majd megcáfolnak a szakértők 😀). Egyszer már csak össze kell állnia a dolognak. Reméljük csütörtökön ez elkezdődik 😀
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
több mint 11 éve
Mondjuk ha azt nézem, hogy pont olyan temetői hangulat van mint a Giants meccs előtt, meg hogy a secondarynket hogy szétkapja majd az Eli, Cruz, Beckham trió és hogy szarráfutnak minket, akkor bizakodva várhatjuk a csütörtököt. Én nem mondom, hogy nincsenek buktatók, meg lyukak a csapatban, de ne higgyük már azt, hogy ez a Cowboys egy verhetetlen gárda meg, hogy nekik nincs meg a maguk hiányossága. Még ez a Giants is képes volt megszorongatni őket, Redskinstől meg ki is kaptak, akkor nehogy már pont mi menjünk ki feltett kézzel... No offense dande, de azt meg megint óriási túlzásnak találom, hogy szinte már előre gratulálsz nekik, mert hogy mennyivel esélyesebb csapat. Szerintem ez baromira nincs így. Lehet, hogy kikapunk, és az is lehet, hogy végül igazad lesz, de egyrészt nem a Packershez vagy Patriotshoz megyünk és nem hiszem, hogy megint sikerül lehozni egy olyan katasztrófa teljesítményt mint a Lambeau Field-en. A Titans meccsből meg szvsz kár kiindulni. Egy olyan csapat ellen játszottunk amely minimális ellenálásra volt képes, végig nagyobb hátrányban játszottak az egész meccsen, még az is belefért, hogy Parkey odaálljon 6 rúgáshoz, semmi extra energiát nem kellett ahhoz mozgósítani, hogy nyerjünk. Kelly is pontosan tudja, hogy a két legfontosabb meccs a Dallas ellen lesz és ahhoz mérten készíti fel a csapatot és feltételezem, hogy a srácok is "valamivel" nagyobb hévvel vetik majd bele magukat, mint egy Top 5 draftpozíciós csapat ellen. Baromira izgulok én is a párharc kimenetele miatt, de nem vagyunk semmivel sem esélytelenebbek. Peace és Fly Eagles. 🏈

több mint 11 éve
Casey Matthews ráadásul "hatalmasat" játszott. | Bocs Ano a szentségtörésért. | Nem tudom, hány snapet volt a pályán, de 1 tackle egy kezdő ILB-től baszott kevés.

Ryans sérülésénél írtam bold predictiont, miszerint Marcus Smith II lesz az egyik kezdő ILB-nk a szezon végére. Egyelőre jól haladunk efelé.

Jeff McLane egyébként tegnap publikált egy cikket róla, érdemes elolvasni. ILB-ként nem látja a húzó guardokat, nem tudja olvasni a futást, teljesen fogalmatlan az edzéseken. OLB-ként pedig kb az utolsó a depth charon, szerintem Braman is előtte van.

több mint 11 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Huff a nagy visszahordásról:

www.philly.com/philly/sports/eagles/20141124_Eagles_start_game_in_a_Huff.html

Rossz hír viszont, hogy Acho is off, még nem tudni hány napra, hétre, hónapra, évre, de a Dallas ellen tuti. Marcus Smith a "Next man up", illetve egészen pontosan Nolan Carroll. aki a dime package-ben tölti be az egyik LB helyét. Most még nem mondom, hogy óriási szarban lennénk (bár Ryans, Goode és Long kidőlése sem kedvezett nekünk), viszont még egy sérülés, mondjuk Kendricks-nél vagy Carrolnál és le is húzhatjuk a rolót. Még szerencse, hogy nem a következő három hétben találkozunk a liga legjobb futóival...