Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
www.sbnation.com/2014/12/8/7353205/how-lesean-mccoy-reached-nfl-stardom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ebből merítik a srácok a motivációtundisputedlyTudom, hogy nem nekem címezted a dolgot, de nálam ez puszta szájhősködés a játékosoktól, semmi több. Tisztában vannak vele, hogy a csúcson vannak, jó formában, a rendszer is működik, nem hiszem, hogy abból kellene motivációt meríteni, hogy osztják meccs után a vesztes csapatot, csak azért mert a média más eredményt várt. Nálam ez nem győztes mentalitás és egyszer még csúnyán visszaüthet.
A Sanchez témához meg annyit írnék, hogy mindenki tisztában volt vele, hogy őt a rendszer teszi naggyá, ahogyan előtte Foles-t is tette. Azt meg végképp nem hiszem, hogy Kelly most először látta, hogy Sancho korlátolt a képességek terén, nem véletlen hívta úgy a passzjátékokat eddig, ahogyan.
Szerk:
aztán most kiderült,hogy ugyanaz a Sanchez aki a Jetsben volt.]undisputedlyEzzel nem értek egyet. Most attól mert a liga legerősebb védelme ellen nem tündökölt, meg dobott egy INT-et, még nem lesz megint Mr. Buttfumble. Így is adott 2 TD passzt, pont, hogy a futással nem tudtunk úgy operálni, ahogy kellett volna, az meg nem Sanchez hibája. Ennyi erővel nagyon sok irányítóról elmondhatnánk egyetlen Seattlle elleni meccs után, hogy mekkora romhalmaz.
Lehet én pörgetem túl a dolgot a vereség miatt, de az ilyen megnyilvánulásokra szvsz semmi szükség nincs a győztes csapat oldaláról. Számomra ez csak felesleges mellveregetés függetlenül attól, hogy igazuk van vagy sem. Peace.
több mint 11 éve
@dandeEz egy nagyon érdekes kérdés amúgy, legalábbis annak tűnik elsőre, aztán rájön az ember,hogy nincs mögötte sok. Ebből merítik a srácok a motivációt. Rengeteg szakértő foglalkozik a védelmünkkel, és állandóan azt a véleményt,hallani, hogy "na majd ők szétszedik a Hawks védelmét, na majd most akkor ők, de ha nem is ők, akkor viszont ők!"
Amúgy az az érdekes, hogy nem csak meccs után, de előtte is jönnek a nyilatkzoatok, viszont szinte kivétel nélkül (szinte) jó csapatok ellen, tehát még azt sem lehet mondani, hogy a gyengébe rúgnak bele egy-egy nyilatkozattal.
Pl tavaly a Saints ellen ment a trash az elejétől fogva, hogy Graham puhány, és nem bírja a kontaktot. Aztán igauk lett akkor a Hawks védőknek. Majd jött a Denver, és a döntő előtt kifejtette egy-egy játékos, hogy nem tisztelik ezt az O#-t, és Peyton amúgy is csúnyán dob (vagy valami ilyesmi).
Most ti is kb azonos erejű csapat vagytok, jött a média, hogy na majd a Kelly O# megmutatja, és megint ugyanazok nyilatkoznak kb. Amúgy én sem értek vele egyet, hogy kimondják amit gondolnak, de többnyire tényleg csak arról van szó. Őszintén, ki ne értene egyet azzal, hogy Sanchez "jó" Qb-nak tűnt a kivűló rendszer miatt, aztán most kiderült,hogy ugyanaz a Sanchez aki a Jetsben volt.
PLusz ugye Wagner monda, hogy egyszerű alap játékokat játszott az Eagles, ami betudható annak,hogy gyors tempóben 1-2 sec alatt nem lehet túlbonyolítani a dolgokat.
Szerintem(remélem) lesz még lehetősége a két csapatnak, hogy birokra keljen, mert pl engem lenyűgözött,hogy 42 percet pályán volt a védelmetek, és a futást úgy is sikerült fogni nagyjából. Kelly pedig most először látta, ha Sanchez elég korlátolt képességek terén, majd kitalál valamit.
több mint 11 éve
Mondjuk az ilyet annyira nem szeretem, még ha esetleg van is igazság benne, és lehet én vagyok túl érzékeny 😀 fordítva is így gondolnám:Nem csak te vagy ilyen érzékeny, ezek baromira unszimpatikus megnyilvánulások. Szerintem senkinek sincs az Eagles stábból szüksége ilyesmi kiigazításra, mindenki pontosan tudja, hol hibázott és miben kell javulni. Már a meccs előtti trashtalkot is cinknek érzem, de egy győztes meccs utáni nagyképűség meg lefitymálás a legnagyobb lúzerség. Kívánom, hogy kerüljenek a Lambeau-ra idén, ott majd talán nem csak egy "kiszámítható, alap offense-szel" találkoznak, és az is lehet, hogy nem egy olyan ember dobál majd rájuk, aki csupán "megpróbálja megtestesítenii a jó irányítót". Tegyék inkább össze a két kezüket, hogy egy ekkora flop secondary-re dobálhattak büntetlenül. Nagyon megnőtt az arc pár embernél a bajnoki cím után, úgy látszik az utóbbi három meccstől elfelejtették, hogy ők sem verhetetlenek. Gondolom amikor jöttek a vereségek, akkor is ilyen önkritikát gyakoroltak maguk felé. oh wait. Nem baj, magasról lehet a legjobban pofára esni.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000440790/article/bennett-mark-sanchez-trying-to-impersonate-good-qbdande
több mint 11 éve
Mondjuk az ilyet annyira nem szeretem, még ha esetleg van is igazság benne, és lehet én vagyok túl érzékeny 😀 fordítva is így gondolnám:több mint 11 éve
Az a helyzet, hogy be kell látnunk, hogy ennyit tud egyelőre szeretett csapatunk. Valljuk be, azért ez nem kevés, és szerintem van jó pár NFL franchise, ahol jelenleg összetennék a kezüket egy fele ilyen jó gárdáért, mint az Eagles, ráadásul úgy, hogy másodéves NFL edzőnk van. Én nem hiszem, hogy Kellyt olyan elvárásokkal hozták ide, hogy rögtön a csúcsra repítse a csapatot, hisz jól tudjuk, ez nem soccer, egy sikeres építkezés nem 1-2 év alatt bonyolódik le, és még ha a legjobban is sülnek el a dolgok, még akkor sem biztos, hogy gyűrűvel végződik a történet. Szerintem jelenleg 5 olyan csapat van, akik egyértelműen minőségibb játékerőt képviselnek nálunk: Packers, Seahawks, Colts, Broncos, Patriots. Nézzük meg sorban, hogy hívják ezen csapatok irányítóit: Aaron Rodgers, Russel Wilson, Andrew Luck, Peyton Manning, Tom Brady. Azt hiszem, hogy nyugodt szívvel sorolhatjuk őket a "cream of the crop" kategóriába. Persze azt is érdemes megemlíteni, hogy ezen csapatoknak a secondary-je is jobban működik, mint a miénk (ez mondjuk nem volt egy erős vállalás tőlem, lévén a csapatunk csak 26. passz ellen, persze jobb irányítóval kevesebb a meló nekik is, és az irányítón is kevesebb a teher egy jobb D-vel, tiszta sor). A további erőrangsort nem firtatnám, mert nem lényeg, de az szerintem mindenkinek világos, hogy nem ez az év, ahol mi esélyesként robbanthatnánk, és úgy néz ki, hogy továbbra is marad nekünk az "ajtón kopogtató" szerepköre. DE! Számomra az is egyértelmű, hogy tavalyhoz képest szintet lépett a csapat, és tisztán látható a tudatos építkezés, valamint a hozzáértő edzői kar munkájának eredménye, amire alapozhatunk az elkövetkező években. Ami az esetleges rájátszást illeti, ha bejutunk, akkor azért számolok egy győztes meccsel, de a Divisional Round győzelem, nem is beszélve egy NFC döntőről nem feltétlen tűnik reális elvárásnak az idei csapattal szemben, bármennyire is fájó kimondani. Természetesen nyerhetünk meccseket a rájátszásban. Tudjuk, hogy ez nem olyan sportág, ahol bármit is fel kellene adni, mert a határ a csillagos ég, ha megvan a játékosokban az "erő és a mindent lebíró akarat", de azért ha látjuk, hogy vannak egyértelműen minőségibb, jobban összegyúrt csapatok, rutinosabb HC-val, akkor sajnos nincs mit tenni, bíznunk kell a további építkezésben, és kiélvezni azt, amiben perpill kiemelkedőek vagyunk. Azért volt már a szezonban rengeteg örömittas momentum, elképesztő teljesítmények, és összességében több pozitívumot tudnék felhozni a csapat mellett, mint negatívumot, és ne feledjük, most jön a Dallas elleni második rangadó, ahol mi vagyunk az esélyesebbek, és egész biztos vagyok benne, hogy csak azért is meg akarják mutatni a srácok, hogy van keresnivalójuk a PO-ban. Aztán majd meglátjuk mi lesz... most koncentráljunk a Dallasra, ahogyan már ők is azt teszik ott Philadelphiában. 😊Szerk.: | Viszont a tegnapi utolsó negyedben mutatott hitetlen, lélektelen játék (legalábbis nekem úgy tűnt, hogy senki nem hiszi el, hogy 10 pontot be tudnak hozni) nem igazán tetszett. De remélem ezt már csak én látom bele a dolgokba, de mintha a playhíváson is az érződött volna, hogy készülünk fejben a Kovbojokra. |
több mint 11 éve
Legyünk optimisták és vegyük úgy, hogy megnyerjük mind a 3-t😀:Jelenleg ha nézzük a formákat, meg a sorsolásokat, akkor a Seahawks meg fogja nyerni a West-et, Packers meg ugye a North-ot, ezzel 1. Packers, 2. Seahawks lesz.
Akkor utólag visszanézve elmondhatjuk, hogy hoztuk a kötelezőket egy plusz bravúrral a Colts elleni győzelemmel, megspékelve, amit újra és újra visszanézve se értem hogyan nyertünk meg 😛 Illetve a csoport 6-0-val való behúzása se lenne mindennapi, de az idegenbeli meccsek megnyerése is elvárható kategória, ha akarunk bármit is.
Aztán a PO-t meglátjuk. Azon fogok mosolyogni, ha mondjuk a Cards Hawks Packers hármas jönne vissza a PO-ba és fogalmam sincs, hogy miként, de vernénk őket, SB meg a Colts 😀 😀 😀 bocsánat előreszaladtam kicsit 😀dande
Utánuk a Cards-nak kezd pofás mérlege lenni, + megvan a tiebrakerük ellenünk, a Lions, és a Cowboys ellen is, tehát igen valószínű, hogy ők lesznek az 5. kiemeltek, és meccselhetnek a South nyertesével. 6. helyre akkor Lions/Cowboys jönne be, tehát vagy visszavágó a Cowboys-szal, vagy a snowball megismétlése 😊 Ez még igazából nyerhetőnek is tűnik, viszont utána mehetünk a C-link-re, vagy a Lambeau-ra, és mind2 pályán nyerni kellene a SB-hez, amit én kizártnak tartok. Nagyon kellett volna ez a Hawks elleni meccs, mert így nem csak a 2. kiemelést, hanem az 5.-et is szinte tutira buktuk.
Ha nyertünk volna, akkor a wildcard 5. hely nagyon könnyen meglehetett volna legrosszabb esetben is, és akkor egy harmatos South ellenfélhez mentünk volna.
több mint 11 éve
Legyünk optimisták és vegyük úgy, hogy megnyerjük mind a 3-t😀:Akkor utólag visszanézve elmondhatjuk, hogy hoztuk a kötelezőket egy plusz bravúrral a Colts elleni győzelemmel, megspékelve, amit újra és újra visszanézve se értem hogyan nyertünk meg 😛 Illetve a csoport 6-0-val való behúzása se lenne mindennapi, de az idegenbeli meccsek megnyerése is elvárható kategória, ha akarunk bármit is.
Aztán a PO-t meglátjuk. Azon fogok mosolyogni, ha mondjuk a Cards Hawks Packers hármas jönne vissza a PO-ba és fogalmam sincs, hogy miként, de vernénk őket, SB meg a Colts 😀 😀 😀 bocsánat előreszaladtam kicsit 😀
több mint 11 éve
Nem a büntin múlt, de itt van Baldwin nyilatkozata a 44 yardos Fletcher PI büntiről:"I'm actually not even a read on that play. I'm clearing it out for somebody else, but when I saw the ball in the air and I saw the defender looking back at me, I just wanted to run into him to try to create contact and try to create a penalty situation. It just happens like that sometimes."
Botrányosan gyengék voltunk amúgy, és idén egyetlen jó védelem ellen se tudtunk alkotni. Talán még a Cards elleni meccs volt a legbíztatóbb, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a végén megvolt az a tetves first down Polk futásánál, és már csak le kellett volna pörgetnünk az órát, meg berúgni a field goalt 20 yardról. Remélem azért megverjük a Cowboyst, még ha playoffban az águnkról kb senki ellen sem leszünk esélyesek. Mondjuk eg yCards elleni hazai visszavágót el tudnék képzelni, de arra is nagyon kevés az esély.
több mint 11 éve
Ahogyan mi megleptünk titeket, úgy ti is meglephettek minket, ráadásul most kicsit az otthoni győzelmi hangulat/sorozat is megtört, de reméljük hamar visszatér 😀Azért a Coltsban kicsit bízok, bár lehet nem kéne 😀dandeSztem elég ha a csapatban bízol. 😉 Én nem látom azt, hogy mi letudnánk győzni.
O kb egy erősségű, de a ti védelmetek mesze messze jobb, mint a miénk.
/ ezért is vélekedtem úgy (seattle ellen), hogy a ti győzelmetek jobb lett volna nekünk, WC szempontból./beltazor
több mint 11 éve
Azért a Coltsban kicsit bízok, bár lehet nem kéne 😀dandeSztem elég ha a csapatban bízol. 😉 Én nem látom azt, hogy mi letudnánk győzni.
O kb egy erősségű, de a ti védelmetek mesze messze jobb, mint a miénk.
/ ezért is vélekedtem úgy (seattle ellen), hogy a ti győzelmetek jobb lett volna nekünk, WC szempontból./

több mint 11 éve
Azért a Coltsban kicsit bízok, bár lehet nem kéne 😀dandeÉn úgy érzem egyedül a Boys ellenin múlik a playoff. Ha kikapunk, akkor sztem a 11-5 sem lesz elég, ha nyerünk, akkor a 10-6 is elég lesz.
több mint 11 éve
Azért a Coltsban kicsit bízok, bár lehet nem kéne 😀
több mint 11 éve
Nincs nagyon mit számolgatni:Ha nyerünk, akkor csak 1-et bukhatunk, ha nyerik mind2-t. Ha kikapunk, akkor kell egy cowboys bukta.
Ha nyerünk a Boys ellen bent vagyunk ha buknánk is a következő 2-t.
Ha kikapunk a Boystól és akár 1-t akár 2-t-t nyerünk utána, de ők kapnak a Coltstól, megint mi megyünk tovább.
(azt most nem számítva, hogy mindet nyerjük/bukjuk)dande
több mint 11 éve
Nincs nagyon mit számolgatni:Ha nyerünk a Boys ellen bent vagyunk ha buknánk is a következő 2-t.
Ha kikapunk a Boystól és akár 1-t akár 2-t-t nyerünk utána, de ők kapnak a Coltstól, megint mi megyünk tovább.
(azt most nem számítva, hogy mindet nyerjük/bukjuk)
több mint 11 éve
Ez csak matek, a meccsek számítanak. De mindig jó tisztába lenni a matekkal, mert itt azért elég sokszor van azonos mérleg a végén, és ott bizony nincs következő meccs, csak számolgatás.Ha kikapunk a Cowboystól jövő héten, és minden riválisunk nyer:pontosan erre mondtam, hogy minek számolgatunk előre PO-ra bye week-et amikor még közel s távol nincs meg a PO sem... Elég mindig csak a köv. meccsre koncentrálnizsoeo
Cowboy 10-4
mi 9-5
Cardinals 11-3
Seahawks 10-4
Lions 10-4
+ Nincs tiebrakerünk, mindegyik csapat előttünk van azonos mérlegnél a wild cardért, vagyis nem lesz playoff minden valószínűség szerint,ha jövő héten kikapunk.
Mondjuk legalább mehetnénk Mariotáért, (mehetnénk, ha nem a Bucs-Titans duó lenne az első 2 választó), mert láttuk, hogy QB-nk még mindig nincs. Meg 3/4 secondary is kéne, de ezt tudtuk.
Nem kell túldramatizálni egy vereséget, de jó csapatok ellen szarok vagyunk, így nagyon értelme sincs bejutni a PO-ba, ha ez ott is így menne tovább. És persze, nem számít semmit a matek, de jelenleg pont amiatt vagyok rohadt pesszimista, mert ha kikapunk jövő héten, akkor ott tényleg végleg elszálltunk.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Ha kikapunk a Cowboystól jövő héten, és minden riválisunk nyer:pontosan erre mondtam, hogy minek számolgatunk előre PO-ra bye week-et amikor még közel s távol nincs meg a PO sem... Elég mindig csak a köv. meccsre koncentrálni
Cowboy 10-4
mi 9-5
Cardinals 11-3
Seahawks 10-4
Lions 10-4
+ Nincs tiebrakerünk, mindegyik csapat előttünk van azonos mérlegnél a wild cardért, vagyis nem lesz playoff minden valószínűség szerint,ha jövő héten kikapunk.
Mondjuk legalább mehetnénk Mariotáért, (mehetnénk, ha nem a Bucs-Titans duó lenne az első 2 választó), mert láttuk, hogy QB-nk még mindig nincs. Meg 3/4 secondary is kéne, de ezt tudtuk.
Nem kell túldramatizálni egy vereséget, de jó csapatok ellen szarok vagyunk, így nagyon értelme sincs bejutni a PO-ba, ha ez ott is így menne tovább. És persze, nem számít semmit a matek, de jelenleg pont amiatt vagyok rohadt pesszimista, mert ha kikapunk jövő héten, akkor ott tényleg végleg elszálltunk.Hulkeinstein
több mint 11 éve
HA:-Az O# képes lett volna egy kevés ideig magánál tartani a labdát akkor 24 pontos sem kapunk, a D ismét nagyot alkotott. 42 pályán töltött perc alatt 24 bekapott pont még a Hawks támadó sora ellen sem egy rossz teljesítmény. Arról nem is beszélve, hogy ha nálunk van a labda még akár pontokat is szerezhettünk volna.
-Voltak peches momentumok amiknek nem kedveztek nekünk, legyen ez bírói ítélet, drop, fumble, Jenkins majdnem picksix. Persze ebből volt ami oda-vissza, de nem volt olyan kulcsszitu ahol a fortuna velünk lett volna. Boykin holdingjából 3&out helyett TD lett, szóval ilyesmik.
-Futójátékunkat lenullázták. Persze a passzjátékot is, de rossz volt nézni a teljes kilátástalanságot a labda futtatása terén. Futás nélkül ez ellen a Seahawks ellen halálra voltunk ítélve.
-Nem tudom mit gondoljak Sanchoról, nagy volt rajta a nyomás, néha nem a legjobb döntést hozta, de én még mindig örülök, hogy bozont helyett ő a kezdő.
Na nem lehet a szerencsére fogni, a bírókra meg főleg, de alakulhatott volna kedvezőbben is sok dolog számunkra a tegnapi meccsen. A Seahawks szétdominált minket és megérdemelten nyert, de ha pár apróság számunkra kedvezőbben alakul, akkor hozhatta volna a mi meg nem érdemelt győzelmünket, de akkor meg mindenki azt mondaná, hogy megérdemelten nyertek a Sasok. Ilyen ez a popszakma 😊
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Kelly nagyon jól fogalmazott valamikor a napokban, hogy elég sok gyengeseget el lehet maszkirozni.Sima liba, undi 😉 Hawks csoportgyőzelem lesz az arizonai siker után, és ezzel meglesz a bye week is, nálatok sajna még simább lenne, ahhoz sok kedvem meg nincs, hogy még egy ilyen sima verést megnézzek :/ De gratula a csapatnak, teljesen megérdemelt győzelem, no1 D a ligában.
Azért elég gyenge keretet vett át anno, szépen epitget, és frencsajz qb nélkül az NFC top 5 csapatában tartja a Sasokat.
A yardok száma meglepő lett a végére,mert annyira nem volt rossz a védelem,de a sec az tényleg kritikán aluli. Ahol a mi elkapoink tudnak villogni,ott már foghatja az ember a fejét. Reméljük meg találkozunk idén,az biztos Po részvételt jelentene. Nekünk meg azért is meg kell szenvedni.undisputedly
több mint 11 éve
Kelly nagyon jól fogalmazott valamikor a napokban, hogy elég sok gyengeseget el lehet maszkirozni.Azért elég gyenge keretet vett át anno, szépen epitget, és frencsajz qb nélkül az NFC top 5 csapatában tartja a Sasokat.
A yardok száma meglepő lett a végére,mert annyira nem volt rossz a védelem,de a sec az tényleg kritikán aluli. Ahol a mi elkapoink tudnak villogni,ott már foghatja az ember a fejét. Reméljük meg találkozunk idén,az biztos Po részvételt jelentene. Nekünk meg azért is meg kell szenvedni.
több mint 11 éve
Hát nem nagyon lehetett látni, hogyan is szeretnénk pontokat szerezni a Seahawks védelem ellen ... És már másodszor adjuk oda a labdát az ellenfélnek a saját redzone-unkban. Sajnos Sanchezben ennyi van, egy erős védelem ellen a 100 yardot se tudta megütni, és sokszor tele volt a gatya, lásd 2 yarddal a 1st down előtt inkább fejjel beleáll a földbe. A védelem igen sokat volt fenn, ahhoz képest meccseben tartották a csapatot, a végén még adtak is egy utolsó esélyt a fumble-lel, de hát jött az azonnali turnover. A secondary királyt csinált Baldwinból, bár ezen nem kell már meglepődni.

több mint 11 éve
De jó azért látni, hogy nem csak én vagyok pontosan ezen a véleményen. 😊Ez tény, ezért nem hibáztatom az offense-t összességében. Sancho meg ennyit tud, nem is hiszem, hogy valaki azt hitte, többet, ez van, vele nem fog újabb szintet ugrani ez az O. Ezért írtam, hogy ez a secondaryn múlt, én végigszenvedtem sok Hawks meccset idén, mint szurkoló, és siralmas a passzjátékuk ligaszinten, nézni is rossz. Kivéve persze ellenünk... És ez csak a sec miatt volt.HulkeinsteinEagles were out gained 440-139. Only the 10th time in franchise history they've been out gained by 300 yards. First time at home since 1962.HulkeinsteinErre írtam eredménykövetőben, hogy az egész NFL történelem szintjén is ritkaság ez a Hawks D#. Sztem nem túlzás.Highlander
több mint 11 éve
Ez tény, ezért nem hibáztatom az offense-t összességében. Sancho meg ennyit tud, nem is hiszem, hogy valaki azt hitte, többet, ez van, vele nem fog újabb szintet ugrani ez az O. Ezért írtam, hogy ez a secondaryn múlt, én végigszenvedtem sok Hawks meccset idén, mint szurkoló, és siralmas a passzjátékuk ligaszinten, nézni is rossz. Kivéve persze ellenünk... És ez csak a sec miatt volt.Eagles were out gained 440-139. Only the 10th time in franchise history they've been out gained by 300 yards. First time at home since 1962.HulkeinsteinErre írtam eredménykövetőben, hogy az egész NFL történelem szintjén is ritkaság ez a Hawks D#. Sztem nem túlzás.Highlander
több mint 11 éve
Eagles were out gained 440-139. Only the 10th time in franchise history they've been out gained by 300 yards. First time at home since 1962.Hulkeinsteinmindig ez a negatívkodás McCoynak (aki nem szereti a Shadyt 😀) megvan a rekord a többi balagan
több mint 11 éve
Eagles were out gained 440-139. Only the 10th time in franchise history they've been out gained by 300 yards. First time at home since 1962.HulkeinsteinErre írtam eredménykövetőben, hogy az egész NFL történelem szintjén is ritkaság ez a Hawks D#. Sztem nem túlzás.
Az a 440 kapott yard viszont nagyon csúnya és teljesen indokolatlan.