NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 597
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Tavaly annyira nem volt need a DB, viszint most tényleg legalább 2 jó DB kéne, inkább FA-rol, mint a draftról, mert az lutri, és ide instant upgrade kell.Mindkét mondatodra csak egy szót mondanék. Asomugha.
Sztem amúgy a corner az pont egy olyan poszt, amit FA-n be lehet tömni relatíve olcsón, minőségi emberrel.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Már látom lelki szemeim előtt a Cowboys ellen a Carmichael-Allen-Prosinski-Fletcher DB sort...Tavaly annyira nem volt need a DB, viszint most tényleg legalább 2 jó DB kéne, inkább FA-rol, mint a draftról, mert az lutri, és ide instant upgrade kell.
Sztem amúgy a corner az pont egy olyan poszt, amit FA-n be lehet tömni relatíve olcsón, minőségi emberrel.
több mint 11 éve
Egy kis előretekintés. A lejáró szerződésű játékosainkJeremy Maclin, WR
Mark Sanchez, QB
Bradley Fletcher, CB
Brandon Graham, OLB
Nate Allen, S
Brad Smith, WR
Casey Matthews, ILB
Julian Vandervelde, C
Chris Prosinski, S
És a korlátozott szabadügynökök (RFA)
Cedric Thornton, DE
Chris Polk, RB
Jeff Maehl, WR
Zölddel bejelöltem, akit visszahoznék. A többiek helyett a minőségi pótlást nehéz lesz megoldani.
több mint 11 éve
Ennyire csak nem lehet szar. Bár azt is tudjuk, hogy sérülékeny gyerek. Kúrvára remélem, hogy jövőre szereznek egy normális safetyt még és legalább egy elit cornert, még ha mocskos sokat kell is fizetni érte. Na és persze a volt Cinncinnati Bearcats DB meg az egykori Rams CB helyett jó lenne valami komolyabb DB edzőt szerződtetni.Teljesen feleslegesen. Ott van Prosinski vagy Watkins. 😀 Előrébb lennénk egy Avanttal.Mármint, hogy Avantot kellett volna rakni Wolf helyére, végül is 😛 Nyilván itt most posztra jött ember, azon lehet vitatkozni, hogy a legalkalmasabb-e.Eagles sign Roc Carmichael, place Earl Wolff on season-ending injured reserveShawn84Kicsit várhattunk vna ezzel. A Pancsersz most dobta ki Avantot.Greengo
Egyébként mi van ma? Van valami határidő, hogy most vágnak hirtelen mindenkit ki? Rossz nap ez a futóknak 😀dande
Amúgy Wolff IR-je nekem is bűzlik. Nem értem mi lehet a háttérben.Greengo
több mint 11 éve
Teljesen feleslegesen. Ott van Prosinski vagy Watkins. 😀 Előrébb lennénk egy Avanttal.Mármint, hogy Avantot kellett volna rakni Wolf helyére, végül is 😛 Nyilván itt most posztra jött ember, azon lehet vitatkozni, hogy a legalkalmasabb-e.Eagles sign Roc Carmichael, place Earl Wolff on season-ending injured reserveShawn84Kicsit várhattunk vna ezzel. A Pancsersz most dobta ki Avantot.Greengo
Egyébként mi van ma? Van valami határidő, hogy most vágnak hirtelen mindenkit ki? Rossz nap ez a futóknak 😀dande
Amúgy Wolff IR-je nekem is bűzlik. Nem értem mi lehet a háttérben.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Wolffal valami nagyon nincs rendben, kamunak érzem ezt az IR-t. Miután kezdő volt, még az aktív keretbe sem került be, pedig elméletileg edzett rendesen, nem sérült meg o_o
több mint 11 éve
Mármint, hogy Avantot kellett volna rakni Wolf helyére, végül is 😛 Nyilván itt most posztra jött ember, azon lehet vitatkozni, hogy a legalkalmasabb-e.Eagles sign Roc Carmichael, place Earl Wolff on season-ending injured reserveShawn84Kicsit várhattunk vna ezzel. A Pancsersz most dobta ki Avantot.Greengo
Egyébként mi van ma? Van valami határidő, hogy most vágnak hirtelen mindenkit ki? Rossz nap ez a futóknak 😀
több mint 11 éve
huebhuehueMár látom a főcímlapokat 2 hét múlva. "Carmichael got a call at the gas station where he worked, Chip Kelly was in the line. They called him back to nfl. Now he has 6 int, 2 for TD, 18 solo tackles in 2 matches and 2 forced fumbles"
több mint 11 éve
Eagles sign Roc Carmichael, place Earl Wolff on season-ending injured reserveShawn84Kicsit várhattunk vna ezzel. A Pancsersz most dobta ki Avantot.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Nagyon jó ahogy Chip kezeli a médiát szerintem, ebben mintha kicsit erősebb lenne Reidnél 😛www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Tweetcap-Kelly-Ready-For-Next-Game/cb883b40-f7fb-452f-a79f-be2e5d8e2f7f
Cooperről néhány gondolattal lejjebb, valami hasonlót mondtam nem? 😀
több mint 11 éve
Eagles sign Roc Carmichael, place Earl Wolff on season-ending injured reserveShawn84Igen most nézem én is..... na őt sajnálom nagyon
több mint 11 éve
Eagles sign Roc Carmichael, place Earl Wolff on season-ending injured reserve
több mint 11 éve
Huff ha valamiért jött akkor nem a sebesség miatt, ugyanis az nem éppen kiemelkedő tulajdonsága. 4.51-et futott combineon, ez elég gyenge volt. Sokkal inkább a fizikalistása középső elkapóként, és az elkapás utáni irányváltásai miatt. Na meg mert sokoldalú. De én egy hosszabb sérülésből visszatérő újonccal szemben mindenképpen óvatosan fogalmaznék, pláne egy 4. körös játékosnál. Nem szabad tőle nagy dolgokat várni még, akkor se ha történetesen több nagy hibát is elkövetett már idén, többek közt a legutóbbi nyilatkozatot is. Kelly nem hozta volna ide ha nem gondolná, hogy képes lesz megoldani a neki szánt feladatokat. Minden csak idő kérdése. Legyetek türelemmel. Szezon elején Matthewst is sokan kritizáltátok, és íme egy kis munka és rutin, és a csapat egyik húzóembere szinte. A csapattól sem szabad nagy dolgokat várni. nem ez a realitás. Bőven átalakulóban van még a gárda, és erre még a következő szezon is rá fog menni.
több mint 11 éve
Ami ennél fontosabb Avantot kirakta a Panthers??????????????????????????????????????????????????????Hozzuk gyorsan vissza. Tényleg nagy gáz van ott.
több mint 11 éve
Riverst viszont nem látom :pkimaradt Stafford mint jó QB 😊Janek
Szerinted a Lionsban ki a QB 😉?dande
több mint 11 éve
kimaradt Stafford mint jó QB 😊Janek
Szerinted a Lionsban ki a QB 😉?
több mint 11 éve
kimaradt Stafford mint jó QB 😊WR sorba azért jött Huff hogy legyen sebesség....
DT meg tibóval is klasszis volt de őt megtartja a broncos
több mint 11 éve
Coopert idén már nem tradeljük sehova 😛 S remélem később se. Lehet elkapásban idén nem az igazi, de ez ugye megint csak nem rajta múlik, másrészt pedig blokkolásban igencsak fontos. Nem mellesleg csapattagnak sem utolsó. Nekem ez sokkal többet jelent, mint rinya D-Jax. Magára fog találni amikor kell, mondjuk már vasárnap 😀
több mint 11 éve
Szerintem tradeljük Coopert a Texansba, jöhet helyette vissza Damaris 😀
több mint 11 éve
mikor is ment el innen? 5-6 éve? és még mindig nincs megoldva a helye 😀ano92Na egy ilyen játékost nehéz is pótolni...de úgy minden csapatnál. 😊
WR kérdésre még visszatérve. Jó lenne ez a corp. csak egy dolog hiányzik innen...az pedig a sebesség (és a technika). Szval hiányzik DeSean. 😊
Maclin jó munkás, de nem playmaker ...idén megmutatta azért, hogy jól tud termelni ...ezért meg is érdemli a hosszabbítást.
Matthews is jól mutatkozik be...ő fizikális, de nála sincs meg a sebesség és a technika.
Coop jó lehetne ha lenne mellette vki aki elviszi a védőket. Pillanatnyilag ő a kakukktojás az alakulatnál és nem tudom mit kaphatnánk érte egy esetleges trade keretein belül, de ha menne akkor kelleni fog egy DeSean clone...csak azt nem vágom hogyan..mert sztem a drafton nem fér bele...FA-ről meg nehéz lesz...trade? VISSZA DeSeant ! 😀
Huff egyelőre a futottak még kategória, de vmiért hiszek benne, hogy később jó lesz.....viszont nála sincs meg a sebesség.
Smith...ST playa.
Maehl... ?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
mikor is ment el innen? 5-6 éve? és még mindig nincs megoldva a helye 😀ano92Miért McNabbé meg van?
több mint 11 éve
mikor is ment el innen? 5-6 éve? és még mindig nincs megoldva a helye 😀
több mint 11 éve
Szerintem Dawkinsba rakjunk egy kis felturbózó anyagot és hozzuk vissza, többet érnénk vele mint az összes kutyaütővel együtt 😛
több mint 11 éve
Philadelphia Eagles work out Roc Carmichael 😀😀😀
több mint 11 éve
Mobiloskent fasza a giga hsz idezetek kupaca...