Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Azt álmodtam, hogy 4 rúgást fogunk blokkolni, amiből az egyiket Prosinski visszahordja TD-re 😀 😀

ano92
De ugye azért iszol? Ha nem, akkor komoly a baj...
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
sajnos ez nekem csak felvételről fog menni, de azért jó cowgirls verést élőben 😀

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nem akarok csak úgy beböfögni ide egy nevet, de nekem pl Shane Carden (ECU) játéka is kifejezetten tetszett. Nem tudom kinek mi a véleménye, de egy későbbi körben nem lennék boldogtalan, ha ő jönne.MirrMurr
a Pirates-ban nem főleg shotgun-ból játszik (van 4-5 elkapója is folyamatosan)? jó az nektek?rva
Cserének tökéletes. 😀 De amúgy Carden sem az a kezdő NFL irányító kaliber. Mondjuk én kedvelem a játékát, de Rodgers mögé cserének ideálisabb lenne mint az eaglesbe.
több mint 11 éve
rva 4 517 — Me for President!
Nem akarok csak úgy beböfögni ide egy nevet, de nekem pl Shane Carden (ECU) játéka is kifejezetten tetszett. Nem tudom kinek mi a véleménye, de egy későbbi körben nem lennék boldogtalan, ha ő jönne.MirrMurr
a Pirates-ban nem főleg shotgun-ból játszik (van 4-5 elkapója is folyamatosan)? jó az nektek?
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Nem akarok csak úgy beböfögni ide egy nevet, de nekem pl Shane Carden (ECU) játéka is kifejezetten tetszett. Nem tudom kinek mi a véleménye, de egy későbbi körben nem lennék boldogtalan, ha ő jönne.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Nálam jelenleg egyetlen dolog miatt kellene elit közeli QB (na nem mintha ez egyébként bármikor máskor rosszul jönne, és nagyon kevés csapat rendelkezik vele), mert akkor a kb top10-es front7 mellé elég lenne átlagosra fejleszteni a secondaryt, és kész vagyunk arra, hogy SB-ig meneteljünk. 3 embert hátra simán tudunk hozni, ha kihajintjuk a Cary - Fletcher párost, meg Ryanst, és paycutot kap Cole. Draftról jöhet egy ütős LB pl.

Na és akkor a QB helyzet....vannak ott Mariota mellett is olyanok, akikkel Chip sokkal jobban dolgozhat együtt, mint Foles, akarom mondani eredményesebben. Melléjük én bepróbálnám RGIII-at őszintén, noha nem vagyok benne biztos, hogy valóban elengedik. Nem azért, mert benne látom a megoldást a ropisága miatt ugye, hanem azért, mert van upsideja, sokkal több, mint Folesnak, (aki tegyük mellé se tavaly, se idén nem tudja végig tolni a szezont, szóval még sérülés terén se óriási a különbség...jó tudom, véletlen kulcscsont törés, meg trapa térd nem egyenlő). És simán menetelhetünk vele amíg belerázódik a project emberünk. Ez annyira veszett ötlet egyébként?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Abban egyetértek BG-vel, hogy 3.-4. körös pick lehet, de abszolúte project játékos. Az eaglesbe nem gondolnám, hogy rá lenen szükség, akár backup posztra is, jelenleg.Shawn84
3. napot írtam, nem 3. kört. 😉 Még, ha a Qb-k kelendőbbek is, de durva lenne, ha a 3. körben elvinnék. Nagyon nagyot kéne alakítania ehhez a draftig az összes felmérőn, és lehet, hogy még ez sem lenne elég. Tudjuk, hogy sok pro scout szemében az alkata eleve nagyon lehúzza, és ahogy te is írtad, nem igazán pontosak a dobásai, ráadásul nem kiemelkedő futó. Sok helyen jelenleg inkább UDFA-ként jegyzik, szóval, ha a draft vége felé elkelne, szerintem örülne annak is.

több mint 11 éve
A nagy beszélgetést és társalgást megtörve némi apróság következik😀, jelezve a türelmetlenséget éjfélnél kicsit előbb jelentkezve ismét itt van A:

JÁTÉK

S bár már Shawn jelzi és mintha nem tudnátok, azért néhány kedves további rajz hadd mutassa, ki az kin felül kerekedik Kelly csapata:

:p 😉

forrás is azért:  www.bleedinggreennation.com/2014/12/10/7374343/holiday-gift-shopping-eagles-fans-philly-phaithful

Jó készülődést, jó szurkolást, és E A G L E S győzelmet!!!! 😀dande
FLY!!
Playoff-meccs december közepén, megverjük itthon is a Cowboyst!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
A nagy beszélgetést és társalgást megtörve némi apróság következik😀, jelezve a türelmetlenséget éjfélnél kicsit előbb jelentkezve ismét itt van A:

JÁTÉK

S bár már Shawn jelzi és mintha nem tudnátok, azért néhány kedves további rajz hadd mutassa, ki az kin felül kerekedik Kelly csapata:

:p 😉

forrás is azért:  www.bleedinggreennation.com/2014/12/10/7374343/holiday-gift-shopping-eagles-fans-philly-phaithful

Jó készülődést, jó szurkolást, és E A G L E S győzelmet!!!! 😀
több mint 11 éve
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Folest én kezdetben mint kezdő tartanám med, de hoznék egy QB-t draftról. Viszont nem mennék fel Mariotáért maximum néhány helyet. Erre kevés a realitás, így én azt próbáltam elérni hogy nézegessenek meg páran más irányítókat is. Nem biztos, hogy csak és kizárólag Mariota jelenthet megoldást. Mind emellett ennél aQb kérdésnél még fontosabbnak tartom a védelem megerősítését. Itt az FA piac az ami döntő lehet. Egy Brandon Flowers + Justin Houston duot el tudnék viselni 😊 Viszont egy Landon Collins első körös picknek is tudnék örülni, és egy Bryce Petty 2.nak. Nézzétek el, nekem ő a Mariota 😀
Persze akár egy Hundley vagy Wallace is szóba jöhet.Shawn84
Tőlem jöhet bárki aki hosszútávon jó megoldás lehet. Foles és Száncsó nem azok a játékosok sztem. Mariota meg jó combonak néz ki Kellyvel. Szval nem leszek kétségbeesve ha áldozunk érte. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
De őszintén szólva ezzel, hogy csak egy franchise QB kéne ide, hogy igazán jók legyünk ezzel egyáltalán nem értek egyet. Tavaly Vick majd Foles vezetésével a 2. legjobb támadó egység volt a miénk, idén jelenleg az 5. a Foles + Sanchez duóval. Ennél jobbat teljesen felesleges várni, mert ez simán elég lehet egy SB-hoz. Ellenben a védelem tavaly összesítésben 29; passzok ellen tök utolsó lett. idén összesítésben 24. míg passzok ellen 26. a banda. Ha csak a secondaryt felhoznák egy erős közepes szintre, az már egy top 15 védelmet jelentene. Na és tudjátok mi a mondás: A támadók nyerik a meccset, a védelem a bajnokságot. Szóval én azt mondom, hogy egy Folesal is simán SB-re esélyes csapatunk lehet (ha Sexy Rexy odajutott Foles is simán odakerülhet), ha a védelmet tovább erősítjük megfelelő posztokon, és az OL sztárok megfelelő pótlásán is elkezdünk már munkálkodni.

Ennek ellenére azért egy jó Qb prospectet szívesen látnék a csapatban.Shawn84
Igen Sexy Rexy is elég volt a SB-ba jutáshoz, de te is láthattad, hogy ez ott mire volt elég. Ja és ott már nem tudta megmenteni a seggét a szuper védelem sem. Bukott SB-kből meg van már pár a polcon...köszi nem kell több. 😊
A csapatnak most nem csak egy QB-ra van szüksége hanem még egy megerősített secondaryra is...ezt jól látod (mint szinte mindenki). A jelenlegi helyzetben (ismerve a sapkát és a csapat állapotát) sztem mindkét oldal erősíthető.
Illetve az, hogy a skins anno szar bizniszt kötött az ne jelentse már azt, hogy innentől mindenkinek szar bizniszt kell kötnie. Rózsiékból kinézem, hogy ügyesebbek. Illetve nálunk jobban beleférne még a szarabb üzlet is a feltradeért mivel nem a 0-ról építkezünk.
Szval a Foles + Sanchez kettősből csak egyiküket tartanám meg év végén és azt is csak backupnak.
Kint is ez a téma. Érdemes beleolvasni :  www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=558138Greengo
Folest én kezdetben mint kezdő tartanám med, de hoznék egy QB-t draftról. Viszont nem mennék fel Mariotáért maximum néhány helyet. Erre kevés a realitás, így én azt próbáltam elérni hogy nézegessenek meg páran más irányítókat is. Nem biztos, hogy csak és kizárólag Mariota jelenthet megoldást. Mind emellett ennél aQb kérdésnél még fontosabbnak tartom a védelem megerősítését. Itt az FA piac az ami döntő lehet. Egy Brandon Flowers + Justin Houston duot el tudnék viselni 😊 Viszont egy Landon Collins első körös picknek is tudnék örülni, és egy Bryce Petty 2.nak. Nézzétek el, nekem ő a Mariota 😀
Persze akár egy Hundley vagy Wallace is szóba jöhet.
több mint 11 éve
Catoról nemrég volt kérdés és BleedingGreen hosszabban írt is róla. Én a héten láttam a Lousiana Tech és a Western Kentucky elleni meccseken. Hogy őszinte legyek, egy gondolat fogalmazódott meg bennem leginkább: Hogy lehet ilyen jó statisztikája, egy ilyen szar irányítónak? persze kicsit sarkít a dolog, de tényleg elég csúnya dolgokat láttam. Kis nyomás hatására is pánikba esett. Nem áll bele gyakran a dobásba. Gyorsan szabadul a labdától. Néha teljesen kicsavart testhelyzetben is eldobja, minthogy sackeljék. Elhamarkodottan dönt. Ezek miatt elég sokszor adta el a labdát is ezeken a meccseken. Leginkább csak az elkapók közelébe dobált, és nem a kezükbe. Mikor pedig tartotta fal akkor tökéletesen jó lasztikat is osztogatott. A keze elég erős, hogy hosszúakat dobáljon, de ilyen Foles effektus. Elég pontatlan az is 😊 Ez előtt sophmoreként láttam, akkor Aaron Dobsonnak adogatott, és sokkal jobban nézett ki. Itt a zsebből kimozgással is voltak gondjai néha. A védelem olvasásával szintén. Abban egyetértek BG-vel, hogy 3.-4. körös pick lehet, de abszolúte project játékos. Az eaglesbe nem gondolnám, hogy rá lenen szükség, akár backup posztra is, jelenleg.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
De őszintén szólva ezzel, hogy csak egy franchise QB kéne ide, hogy igazán jók legyünk ezzel egyáltalán nem értek egyet. Tavaly Vick majd Foles vezetésével a 2. legjobb támadó egység volt a miénk, idén jelenleg az 5. a Foles + Sanchez duóval. Ennél jobbat teljesen felesleges várni, mert ez simán elég lehet egy SB-hoz. Ellenben a védelem tavaly összesítésben 29; passzok ellen tök utolsó lett. idén összesítésben 24. míg passzok ellen 26. a banda. Ha csak a secondaryt felhoznák egy erős közepes szintre, az már egy top 15 védelmet jelentene. Na és tudjátok mi a mondás: A támadók nyerik a meccset, a védelem a bajnokságot. Szóval én azt mondom, hogy egy Folesal is simán SB-re esélyes csapatunk lehet (ha Sexy Rexy odajutott Foles is simán odakerülhet), ha a védelmet tovább erősítjük megfelelő posztokon, és az OL sztárok megfelelő pótlásán is elkezdünk már munkálkodni.

Igen Sexy Rexy is elég volt a SB-ba jutáshoz, de te is láthattad, hogy ez ott mire volt elég. Ja és ott már nem tudta megmenteni a seggét a szuper védelem sem. Bukott SB-kből meg van már pár a polcon...köszi nem kell több. 😊
A csapatnak most nem csak egy QB-ra van szüksége hanem még egy megerősített secondaryra is...ezt jól látod (mint szinte mindenki). A jelenlegi helyzetben (ismerve a sapkát és a csapat állapotát) sztem mindkét oldal erősíthető.
Illetve az, hogy a skins anno szar bizniszt kötött az ne jelentse már azt, hogy innentől mindenkinek szar bizniszt kell kötnie. Rózsiékból kinézem, hogy ügyesebbek. Illetve nálunk jobban beleférne még a szarabb üzlet is a feltradeért mivel nem a 0-ról építkezünk.
Szval a Foles + Sanchez kettősből csak egyiküket tartanám meg év végén és azt is csak backupnak.
Kint is ez a téma. Érdemes beleolvasni :  www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=558138

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Mel Kiper, az ESPN draftszakértője szerint nincs franchise quarterback a jövő évi drafton.Shawn84
Mel Kiper azt mondta Ryan Leaf-ről: “His attitude will be an asset in the NFL and give him a mental advantage over [other players in his draft class].”
további csemegék:
 www.lostlettermen.com/slideshow/mel-kipers-biggest-nfl-draft-bustsrva
Nem mondtam, hogy hiszek neki 😀 de kíváncsi leszek Jaws miket mond majd.Shawn84
Jaws Logan Thomas-ért lelkesedik az előszezon óta xDbaggio
Még nincs veszve semmi 😀 Jó szakkommentátor lehet belőle az ESPN-nél. 😛
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Mel Kiper, az ESPN draftszakértője szerint nincs franchise quarterback a jövő évi drafton.Shawn84
Mel Kiper azt mondta Ryan Leaf-ről: “His attitude will be an asset in the NFL and give him a mental advantage over [other players in his draft class].”
további csemegék:
Nem mondtam, hogy hiszek neki 😀 de kíváncsi leszek Jaws miket mond majd.Shawn84
Jaws Logan Thomas-ért lelkesedik az előszezon óta xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
további csemegék:
Nem mondtam, hogy hiszek neki 😀 de kíváncsi leszek Jaws miket mond majd.
több mint 11 éve
rva 4 517 — Me for President!
további csemegék:
 www.lostlettermen.com/slideshow/mel-kipers-biggest-nfl-draft-busts
több mint 11 éve
Mel Kiper, az ESPN draftszakértője szerint nincs franchise quarterback a jövő évi drafton.
több mint 11 éve
Tavaly a Bucs meccs után pont én hoztam fel, hogy szerintem Foles nem lesz frachise játékos. Nem olyan kaliber. Most mégis védenem kell őt is meg Sanchezt is. Nem csak rajtuk múlik ez. Az látszik, hogy igazán erős csapatok ellen nem tudunk nyerni. De ilyenkor nem csak az irányítótól nem jön az extra. Én megmondom őszintén, nem hiszek abban, hogy Mariota megváltja a világot. Hiába a statisztikák meg hogy mennyire jó. Luckot sokkal komplettebb jobb játékosnak éreztem pár éve. Egy vezérnek. Mert ide vezér kell. Mariota csak egy srác aki lemegy a haverokkal dobálózni és kb ez a pályán a mentalitása.Nem kell ide csodagyerek, csak egy valaki akiben hisznek, aki elvállal minden, és megy előre bármi van is.Shawn84
Kiválóan reagáltál, de én hol írtam Mariotáról a posztomban?Eazzy
Te nem írtál, de a lényeg ugyanaz. te is a QB-ban látod a hibát. Én pedig nem. Példaként írtam mivel előtte többen is csak róla beszéltek.
több mint 11 éve
Tavaly a Bucs meccs után pont én hoztam fel, hogy szerintem Foles nem lesz frachise játékos. Nem olyan kaliber. Most mégis védenem kell őt is meg Sanchezt is. Nem csak rajtuk múlik ez. Az látszik, hogy igazán erős csapatok ellen nem tudunk nyerni. De ilyenkor nem csak az irányítótól nem jön az extra. Én megmondom őszintén, nem hiszek abban, hogy Mariota megváltja a világot. Hiába a statisztikák meg hogy mennyire jó. Luckot sokkal komplettebb jobb játékosnak éreztem pár éve. Egy vezérnek. Mert ide vezér kell. Mariota csak egy srác aki lemegy a haverokkal dobálózni és kb ez a pályán a mentalitása.Nem kell ide csodagyerek, csak egy valaki akiben hisznek, aki elvállal minden, és megy előre bármi van is.Shawn84
De, Mariota pont ilyen. Olvass utána.  elitetrack.com/authentic-leadership-marcus-mariota/
Nem attól lesz valaki leader, hogy ordibál, meg gesztikulál.

Egyetértek veled, hogy ide egy leader kell, le is írtam. Abban is egyetértek hogy Luck jobb, komplettebb játékos. Abban viszont nem értek egyet, hogy Mariota csak egy "srác", mert nem az. Ja és szerintem nem csodagyerek, ugyanúgy tele van kérdőjelekkel, mint bármelyik QB prospect, viszont amit írtál nagyon is igaz rá: csak egy valaki akiben hisznek, aki elvállal minden, és megy előre bármi van is. Sanchez nem ilyen, Foles sem ilyen. Leader nélkül nem fog menni, bármennyire is jó lesz a secondary jövőre. A nagy meccseken meg kell csinálni a playeket, és ehhez hinni kell. Idén láthattuk, hogy a nagy meccseken mit alkottunk, és amíg nem lesz egy fr. QB (akár Foles is lehet még az, ki tudja),addig ez így fog maradni.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Kiválóan reagáltál, de én hol írtam Mariotáról a posztomban?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve

De olyan csapatot nem nagyon tudok felidézni, aki úgy nyert ovlna SB-t, hogy ne lett volna egy elit QB-ja, vagy top5 D-je.Hulkeinstein
Van azért kivétel.

Shawn, azért nem mindegy milyen stat alapján nézed a csapatot. Pl Pass yards / play-ben 14., rush yards/play-ben 8. a csapat védekezése. Szóval tudunk itt hozni olyan számokat is, amik alapján szarok, meg amik alapján jók. Nem ez a lényeg. Én a 4 vereségünkből egyedül a Packers elleni nagy félresiklásnál tudom jobban hibáztatni a védelmet, mint a támadókat a vereségért. Márpedig a támadóknál hiányzik egyetlen láncszem, a QB, a többi poszt jó. top5 (top3 talán) O-line, elit backfield, jó elkapók, TE-k. Csak a QB poszton vagyunk hátrébb a kelleténél.
Védelem oldalon a teljes sec kuka (Jenkinst meghagynám, meglepetésemre), kell valaki Ryans helyére is. Jóval nehezebb, de legalábbis hosszabb lesz a védelmet rendbe szedni, mint hozni egy jó QB-t. Az meg, hogy mi sok egy QB-ért, azt csak az idő dönti el.Eazzy
Tavaly a Bucs meccs után pont én hoztam fel, hogy szerintem Foles nem lesz frachise játékos. Nem olyan kaliber. Most mégis védenem kell őt is meg Sanchezt is. Nem csak rajtuk múlik ez. Az látszik, hogy igazán erős csapatok ellen nem tudunk nyerni. De ilyenkor nem csak az irányítótól nem jön az extra. Én megmondom őszintén, nem hiszek abban, hogy Mariota megváltja a világot. Hiába a statisztikák meg hogy mennyire jó. Luckot sokkal komplettebb jobb játékosnak éreztem pár éve. Egy vezérnek. Mert ide vezér kell. Mariota csak egy srác aki lemegy a haverokkal dobálózni és kb ez a pályán a mentalitása.Nem kell ide csodagyerek, csak egy valaki akiben hisznek, aki elvállal minden, és megy előre bármi van is.
több mint 11 éve
Hulk. Egyetértek minden szavaddal, es szar ezt kimondani (csoport riválisként főként) de egy jo irányító hianyzik a puzzle-bol az Eaglesnel. De ugye itt arról beszéltek hogy 2-3 evet fel kell adni. A redskins 6-rol trédelt be 2-re 2-3 évért, ti valószínű 20+ helyen választotok majd. az hogy Nektek Mariota kell? Ebben egyetértek, de szerintem (üzleti szempontokat figyelembe véve) számotokra nem megfizethető ez trade. Arról nem is beszélve hogy egy 1/1es franchise-nál, ahol rebuild van általában a QB az elso választás. Elmult évekből Stafford, Cam, Bradford, Luck...nyilvan ugye ezek az évek amikor volt kimondottan fr QB jelölt. Masik oldalról kik a lehetséges partnerek? Titans. Vsz Wisenhunt nem hulye es nem is rossz offense guru, TB Loviet divat fikázni mert szar a bucks, de fuss at a rosteren nem egy 1/1es keret. Harmadik dolog tudom hogy neked kell valami sot nagyon kell, akkor neked azt meg kell fizetni. Es arról meg nem beszéltünk hogy lehet mas is akarja...
Kicsit tul van lihegve ez a Chip a nagy megújító dolog. Nagyon jo edző es nem örülök hogy ide került, es bizonyítania kell hogy elit vedelmeket is fel tud törni. De Tartom annyira jónak es okosnak hogy tudja O is hogy lehet Mariota a puzzle utolso darabja, de talan tudja ugy alakítani az asztalt hogy másik darabbal is ossze álljon a kep. Gazdaságilag nem megfizethető nektek szerintem.Blevi
Egy szóval sem írtam hogy van esélyünk megszerezni 😊 Azt írtam, hogy jelen pillanatban ez a srác hiányzik a puzzle-ből, aztán hogy megszerezzük-e, az más kérdés(jelen állás szerint nem). De a draftig még sokminden történhet, Teddy is csúszott 1 kört, pedig mindenki betonbiztos 1/1-nek tartotta 😊 . Ha pedig Mariota kicsúszik a top10 pickből, akkor relatíve egyszerűen meg fogjuk tudni szerezni.Hulkeinstein
Megkérdezném, hogy Mariotán kívül a mostani felhozatalból még melyik irányítókat láttad játszani? Mert azt elismerem, hogy ő lenne talán a legideálisabb aki hozzánk kerület, ellenben közel sem a legreálisabb. Viszont akad más read optionből érkező játékos is, aki jóval később is beszerezhető és potenciálban több lehet benne Folesnál.

Olvastad a hosszú posztomat? Mert ezekben a témákban írtam le a véleményemet. Nem egy dual-threat QB kell, nem is egy xy-hoz hasonló QB, hanem konkrétan egy játékos. Ez szerintem Mariota. Illetve a védelem magában 3 új jó secondary-embertől nem fog meccseket nyerni. De ez az én véleményem persze, aztán ha így alakul, remélem tévedek 😊. De olyan csapatot nem nagyon tudok felidézni, aki úgy nyert ovlna SB-t, hogy ne lett volna egy elit QB-ja, vagy top5 D-je.Hulkeinstein
Olvastam, és ezért nem értek vele egyet. Egy játékost akarsz. A játékost. Na de ez egy csapat ahogy te is leírtad. Nem rajta fog múlni. Most sem Sanchon múlik majd, hogy meddig jutunk, ezt garantálom. Még hozzá tenném, hogy a szar play hívások is erősen kellettek a szar offense játékhoz legutóbb is. Én ebben is látok hibát. Ha 3 jó sec játékos érkezne akkor pedig igenis simán meccseket lehet nyerni. Csak nézd meg közelebbről a statisztikákat. Ha csak 70 yardal kevesebbet passzolnak ellenünk, már 2 meccset ér. Nem egy poszton múlik itt semmi. Én azt garantálom, hogy Marotáért nem fog felmenni a csapat, maximum ha mondjuk 25ről 18ig kell. De többet semmiképp nem áldoznának rá. Sem Roseman sem Kelly nem ilyen gondolkodású. Vágyakozni lehet Mariotára, de nem fog ő megoldani semmit sem. Ez sokkal összetettebb annál.