NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
na megnéztem a meccset, gyönyörű keretes szerkezet, Mikszáth is megirigyelné. a meccs eleje meg a vége fos, a közepe fasza, de legalább kitörölhetjük a valagunkat vele...Midnegy SB-t úgysem tudunk nyerni, azután meg nekem mindegy hanyadikok leszünk.
Amikor néztem a meccset Herremans mezben kezdtem, 0-21-nél levettem, majd 24-21-nél vissza... Hát nem volt túl jó ómen 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Grahamtől évekig alig láthattunk vmit....és itt van és nyomja...nem is szarul. Pedig nála is felmerült, hogy akkor most bust vagy sem. Türelem. 😊Marcus Smith gondolom szóba se jöhetmustaineOlyan 10 hete volt róla szó, hogy nem mondhatjuk még rá, hogy bust. Hát szerintem mostmár igen :/ Ha a következő szezon első 5-6 hetében sem nyújt semmit, akkor ez bizony egy hatalmas bust.Hulkeinstein

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Marcus Smith gondolom szóba se jöhetmustaineOlyan 10 hete volt róla szó, hogy nem mondhatjuk még rá, hogy bust. Hát szerintem mostmár igen :/ Ha a következő szezon első 5-6 hetében sem nyújt semmit, akkor ez bizony egy hatalmas bust.
több mint 11 éve
Na azért nálunk is van sérülés. :-/ Ugyanaz mint Murraynél:Eagles OLB Trent Cole is uncertain to play for the rest of the season due to a broken hand.
Sometimes defenders can cast up and play through broken hands. Other times, they're forced to shut it down. Cole is likely currently in the process if making his decision. The 32-year-old has 6.5 sacks on the season.
Szerencsére Graham is jó, de azért ez szívás.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Az amerikai fanbase még jobban tud szélsőséges véleményeket alkotni ez nem is kérdés. Itt legalább senki sem mondja , hogy Kelly takarodj, de azért észre kéne venni, hogy igenis vannak még hibák Kellynél is. (amit azért a jövőben illene tudni orvosolni)Páran oltári viccesek vagytok 😀 Olyan jókat nevetek.Amerikában is gyorsan eljutottak a "Fire Kelly"-ig egyesek 😀 (OMG, még két szezont sem töltött ki, és egyikben sem lesz negatív a mérleg.) Én a magam részéről még adnák neki pár évet 😉 Bár lehet, hogy egy 10 éves Oakland vagy Cleveland-féle menetelés kéne a fanbase-nek hátha akkor nem akarnák elzavarni a kevesebb mint 2 éve itt lévő Kellyt minden vereség után.BleedingGreen
4-12-ből csinált azonnal PO-t érő csapatot Kelly, majd idén is végig minden esélyünk megvolt, jelenleg úgy állunk, hogy jobb mérlegünk is lehet, mint tavaly. Egyetlen reménytelen meccset kivéve végig harcban voltunk a győzelmekért. Eladtunk telibevert sok labdát, de tényleg. Tehetségtelen a sec teljes egésze. Mindezek után van pofátok Kellyt szidni? Hát gratulálok.
Továbbra is egyértelmű a megoldás. Kell egy jó védelem olvasó, és lábbal is veszélyes QB, valamint a sec megerősítése. Ennyi a gondunk, más fanchise meg teljes keretcserét is elbírna, itt meg a megy a rinya, meg a nagy halál. Relax srácok, relax!Eazzy

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Eltelt 1 nap, volt idő megnyugodni, és mindenki átgondolhatta a történteket. Azt szokták mondani, hogy egy szurkoló 1 nap után elfelejti bánatát a vesztes meccs után. Sajnos ez nekem nem sikerült, ugyanolyan csalódott, és szomorú vagyok, mint a meccs lefújásának pillanatában 😕A hozzászólásokat olvasgatva szerintem alapvetően ugyanazt látja mindenki problémaként, maximumon mélységében/megfogalmazásban van különbség a vélemények között.
Alapvetően ez egy jó év volt a csapat életében, sok örömöt okoztak a srácok, sokszor ünnepelhettünk, voltak szép pillanatok, nem is kevés. Ez a tegnapi vereség nem csökkenti az eddigi meccsek értéket, csak az összképre van hatással. Azt mindenképpen le szeretném írni, hogy le a kalappal a Cowboys előtt. Én személy szerint nagyon emocionálisan tudok szurkolni, és minden pillanatot átélek. Ha kikap a csapat, akit szeretek, akkor bosszankodok, ha nyer, akkor nagyon örülök, és ez az ellenségekkel is így van. Én az egész NFL-ből a Cowboys csapatát utálom a legjobban, méghozzá igazán konkrét ok nélkül. Valószínűleg két tényező miatt alakult így: egyrészt mert csoportellenfél, másrészt mert az utóbbi években, mióta követem jobban al igát, a Cowboys számít a legnagyobb vetélytársunknak, és így elvből rájuk hárul a szerep. Szóval én minden Dallas-kudarcnak örülök, és minden egyes alkalommal szurkolok nyilvánvalóan a Dallas ellen, az egymás elleni meccsen meg végképp. Viszont a tegnapi meccs kapcsán minden dícséretet megérdemel a Cowboys, mert fantasztikusan felkészültek a meccsre, nem voltak sportszerűtlenek, nem becsültek le minket, nem volt semmiféle negatív gesztusuk, és az offseasonben uralkodó állapotokhoz képest egy fantasztikus csapatot raktak ott össze, ami maximálisan megérdemli azt a pozíciót, ahol van. Gratulálok a csapatnak, és a Cowboys-fanoknak is!
A keserűség és a szomorúság egyértelműen abból adódik, hogy ez egy rég elért playoff volt, az első hét óta egészen tegnapig stabil helyünk volt a playoffban, amit "megérdemeltünk" volna. Azért raktam idézőjelbe ezt a szót, mert igen csalóka a tartalma. Alapvetően megvan a szabályrendszer ami alapján a 12 csapat bejut, innentől kezdve én úgy gondolom, hogy aki ezeket a kritériumokat teljesíti, az idézőjel nélküli megérdemelten ott van. Teljesen mindegy milyen módon jutott el oda. Ebben az értelmezésben mi nem érdemeljük meg. Amiért idézőjelesen megérdemelnénk az amiatt van, hogy Kelly vezetésével ez a csapat egyértelműen egy színt képvisel a ligában, és a 12 legjobb csapatban benne van. Viszont sajnos a teljesítményben, amikor igazán kellett, akkor ezt nem sikerült megmutatni a pályán. Ebben vannak hibás emberek. Az, hogy valaki hibás, az nálam azt jelenti, hogy át kell gondolni a hibát, beismerni a hibázás tényét, és a jövőben a képességekhez és a lehetőségekhez mérten kijavítani azt a hibát. Ilyen módon a tegnapi napon sokan hibásak voltak. Első helyen mindenképpen Kellyt szeretném megemlíteni, aki a kedvenc edzőm a ligában, és azt szeretném, hogy legalább 10 évig legyen a csapat élén, fantasztikus edzőnek tartom, aki csodát tett ezzel a csapattal, és reményt adott nekünk, szurkolóknak. Ettől függetlenül a tegnapi napon hibázott: Először is egy ilyen fontos meccset nem lehet 0-21-gyel kezdeni, egyszerűen tilos. Bármit be kell vetni, akár időt kérni, kipróbálni valami váratlant, lelassítani a játékot, reménykeltő playeket hívni, bármit. Ez szerintem Kelly viszonylagos rutintalanságából adódhat, és biztos vagyok benne, hogy fejlődni fog ebben a következő években, mert ez egy olyan terület, ahol tud fejlődni. Ezen kívül én vártam volna 1-2 végszükségre tartogatott játékot, cselt, kreativitást, bármi váratlan dolgot, amit sajnos nem kaptam meg. Félre ne értsetek, ezek nincsenek benne az edző felé támasztott követelményekben, egyszerűen számomra okozott csalódást, hogy nem vetettünk be valamit, főleg a végén, amikor már minden mindegy volt. Azt éreztem rajta is, hogy megbénítja a teher ezzel a rossz kezdéssel kombinálva. Biztos vagyok benne, hogy ő az az ember, aki a legjobban hibáztatja magát, mert így ismertem meg, és abban is biztos vagyok, hogy ezen a héten nagyon haza sem fog menni az irodájából, mert 0-24-ben elemezni fog. Nem lehet kérdéses, hogy ez az ember a mi HC-nk, és teljes mellszélességgel mellette vagyok, még akkor is, ha jövőre 1 meccset sem nyerünk. Minden meccs után a pokolba küldeném ebben az esetben, de akkor is hinnék benne, mint a mi HC-nk.
A játékosok közül is sokan hibáztak, legyen szó akár a rookie Huff-ról, aki idén még nagyon bizonytalan, és ráférne néha egy fejmosás, akár Celekről, aki a legkitartóbb, legszimpatikusabb, legtapasztaltabb játékos talán az egész keretben.Így alakult ez a nap, megesik. Valahogy erre ki kell találni valamit, mert az igazán nagyok azért azok, mert ezt a dolgot megoldják. Elég csak Belichick-re gondolni, de akár Carroll, Tomlin, Sean Payton is mindig behúzza az igazán kritikus meccseket, ha nagy siker kapujában a csapatuk. Nagyon haragudtam, és még most is haragszom, mint mezei kocaszurkoló a játékosokra, de ez nem jelenti azt, hogy ne szeretném őket, mert remek emberekből álló keret van itt. Sokat beszéltünk már a kitörési pontokról, összefoglalva 3 needünk van: CB, S, QB, a sorrenden persze lehet vitatkozni. Aki azt mondja, hogy a SEC-en mennek el ezek a meccsek, annak igaza van, egy jó egység esetén papíron ezeket a meccseket behúztuk volna. Viszont én úgy gondolom, hogy bármennyire is jó egy sec, a vezetést kiszorított helyzetben akkor is át kell venni valamikor, és utána meg kell őrizni, erre pedig csak egy jó QB képes. Ha óriási a tét, szorít az idő, és minden centiméternek jelentősége van, akkor kell egy higgadt vezér, akire minden pillanatban rá mered bízni a labdát, mert tudod, hogy nem fogja elrontani. Minden tiszteletem Sanchez-é, és Foles-é, de én személy szerint úgy gondolom, hogy egyikük sem képvisel ilyen mentális szintet, és a képességeik sincsenek meg ahhoz, hogy 100%-osan végrehajtsák azokat a teendőket, amiket ilyen helyzetben kell. Arról ugye nem is beszélve, hogy súlyos yardokat szerezhetnénk a read optionből, ha lenne QB, aki tudna futni... Mindenesetre ezért gondolom azt, hogy addig ennek a csapatnak komoly bizakodnivalója nem lesz, ameddig nem lesz egy QB-nk, aki erre képes lenne. Nekem nem is kell feltétlenül Mariota, csak egy olyan játékos legyen, akiről meg van győződve Kelly, hogy képes a csapatot kemény meccseken győzelemre vezetni. Ha ő egy sok kérdőjeles hátrébb jósolt QB-ban látja meg ezt, nem baj, húzza be az első körben, támogatom, és megbízok a szakmai döntésében. Azt viszont értetlenséggel, és csalódottsággal fogom díjazni, ha továbbra is lezáratlan marad a legfontosabb poszt, és nem teszünk meg a helyzet megoldásának érdekében semmit. Csak lássam, hogy Kelly is meg akarja oldani a helyzetet, és próbálkozik többfelé a megoldást illetően. A sec-et még a vékony draft és FA class ellenére is könnyedén be kéne tudni foltozni a jelenlegi cap-helyzetünkben, emiatt nem is aggódok.
Végül pedig szeretném elmondani, hogy az alapszakasz számomra itt véget ért. Vereséget szenvedtünk a Cowboys-elleni versenyfutásban, innentől kezdve mi már nem nyerhetjük meg a csoportot, maximum ők veszíthetik el. Egy új szezon kezdődik, amiben függetlenül attól, hogy 2, vagy 6 meccsből fog állni továbbra is szorítani fogok a csapatnak, mert egyszerűen ez a kedvenc csapatom, és semmi esetre nem hagynám cserben szurkolóként a srácokat. Sajons a mostani szomorúság sokáig bennem lesz még, de tősgyökeres Arsenal-szurkolóként, már megszoktam, szinte hozzátartozik az életemhez, úgyhogy majd most is hozzászokok valahogy 😕
FLY EAGLES FLY!
több mint 11 éve
Foles pedig nem játszik még a Skins ellen sem.
több mint 11 éve
"DeMarco Murray keze eltörött, a Cowboys futójátékosát ma megműtik"
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Persze erősen fogalmaztam. Arra gondoltam hogy túlságosan bíztak abban hogy Fletcher vagy CW vagy Allen tud nagyobb hiba nélkül lehozni meccseket, s ezt akár meccsen belül is nem tudták megoldani ha gond van. Mikor azért ez látható volt h gubanc van azt ne mond hogy nem, 4dszerre 5rre is BFt rako DB hátha még beviszi néhányszor. Bocsánat de szerintem azért lennének ott hogy megoldják... de ne haragudjatok ha megsértelek vele titeket hogy ezt esetleg szurkolóként várnám tőlük. Erre írtam Chung esetét akiről kiderül hogy lehet mégse annyira sz.r játékos mint amennyire nálunk tünt mert találtak egy neki jó rendszert. Az elmúlt 15 meccs alatt lett volna rá lehetőség talán ahogy az LB v DL sornak sikerült. No mindegya következő két meccsen császárok lesznek oszt legfeljebb nem megyünk vele semmire
több mint 11 éve
Szerintem! 😉érthetően leírtam az a bajom a CHS-l h ezt láthatóan nehéz helyzetet nem kezelték igazán a Sec.ben vagy inkább úgy voltak vele majd megoldódik vhogy. Leginkább egyenlőre sehogy😀 Azt is irtam igenis hálás vagyok az eddig megnyertekért s leszek ha még jön 2W másnak ennyi sincs, így van, de az ilyen butaságok miatt most épp inkább félig üres az a pohár. Aztán lesz másképp 😀dandeTe miről beszélsz? Szerinted egy profi franchiseban úgy mennek a dolgok, hogy, "héj szar a sec, de most nem foglalkozunk vele, mert szarunk rá"??? Ugyan már. Van egy elképzelés ami mentén építik a csapatot, nyilván te már akkor tudtad, hogy nagyon fos lesz, amikor nekikezdtünk az évnek, nyilván te előre tudtad, hogy Fletcheren 3 TD-t kap el Dez, avagy szintén nyilván te tudtad volna orvosolni a problémát, ők meg ott csak úgy félvállról veszik a témát. Hát ne haragudj, de ez jó nagy ostobaság.
Ha azt mondod, hogy rosszul oldották meg a hátsó alakzatot, azt megértem. De az, hogy nem is akarták jól megoldani az egyszerűen oltári nagy hülyeség.
Arról nem is beszélve, hogy 13. héten mit csináljanak? Álljanak a fejükre, és mondjanak le mind, mert kikaptunk? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Páran oltári viccesek vagytok 😀 Olyan jókat nevetek.Amerikában is gyorsan eljutottak a "Fire Kelly"-ig egyesek 😀 (OMG, még két szezont sem töltött ki, és egyikben sem lesz negatív a mérleg.) Én a magam részéről még adnák neki pár évet 😉 Bár lehet, hogy egy 10 éves Oakland vagy Cleveland-féle menetelés kéne a fanbase-nek hátha akkor nem akarnák elzavarni a kevesebb mint 2 éve itt lévő Kellyt minden vereség után.
4-12-ből csinált azonnal PO-t érő csapatot Kelly, majd idén is végig minden esélyünk megvolt, jelenleg úgy állunk, hogy jobb mérlegünk is lehet, mint tavaly. Egyetlen reménytelen meccset kivéve végig harcban voltunk a győzelmekért. Eladtunk telibevert sok labdát, de tényleg. Tehetségtelen a sec teljes egésze. Mindezek után van pofátok Kellyt szidni? Hát gratulálok.
Továbbra is egyértelmű a megoldás. Kell egy jó védelem olvasó, és lábbal is veszélyes QB, valamint a sec megerősítése. Ennyi a gondunk, más fanchise meg teljes keretcserét is elbírna, itt meg a megy a rinya, meg a nagy halál. Relax srácok, relax!Eazzy

több mint 11 éve
Szerintem! 😉érthetően leírtam az a bajom a CHS-l h ezt láthatóan nehéz helyzetet nem kezelték igazán a Sec.ben vagy inkább úgy voltak vele majd megoldódik vhogy. Leginkább egyenlőre sehogy😀 Azt is irtam igenis hálás vagyok az eddig megnyertekért s leszek ha még jön 2W másnak ennyi sincs, így van, de az ilyen butaságok miatt most épp inkább félig üres az a pohár. Aztán lesz másképp 😀
több mint 11 éve
Páran oltári viccesek vagytok 😀 Olyan jókat nevetek.Igen VAN POFÁM szidni Kellyt . 😀 Mert az nem normális, hogy felküldöm az O-t hátrányban és 3 erőltetett passzhívás után out ..majd a következő driveban ugyanez. ( 21-0nál tudtunk ésszerűen váltani..a végén miért kell kapkodni ? (8-10 perc volt még) )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Páran oltári viccesek vagytok 😀 Olyan jókat nevetek.4-12-ből csinált azonnal PO-t érő csapatot Kelly, majd idén is végig minden esélyünk megvolt, jelenleg úgy állunk, hogy jobb mérlegünk is lehet, mint tavaly. Egyetlen reménytelen meccset kivéve végig harcban voltunk a győzelmekért. Eladtunk telibevert sok labdát, de tényleg. Tehetségtelen a sec teljes egésze. Mindezek után van pofátok Kellyt szidni? Hát gratulálok.
Továbbra is egyértelmű a megoldás. Kell egy jó védelem olvasó, és lábbal is veszélyes QB, valamint a sec megerősítése. Ennyi a gondunk, más fanchise meg teljes keretcserét is elbírna, itt meg a megy a rinya, meg a nagy halál. Relax srácok, relax!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
A meccshez még annyit, hogy edzők, playcalling, meg secondary ide vagy oda, de ilyen mennyiségű eladott labdával nem lehet rájátszásba menni (csoda, hogy még van esélyünk). Plusz rendszeresen saját térfelünkön adogatjuk oda a labdát az ellenfeleknek. Bár a turnover sosem jön jól, de mi ráadásul lélektanilag a legrosszabb pillanatokban tesszük ezt. Már megvan a következő offseason egyik fő témája: ball security. Tavaly ezt tudatosan súlykolták, és nagyon kevés eladott labdánk volt, de idén szerintem más dolgok miatt kissé elsikkadhatott a felkészülésnél. Úgyhogy itt is ideje majd visszatérni az alapokhoz. Az oké, hogy több int-re lehetett számítani, viszont rengeteg a fumble is, mindkettőt limitálni kéne jövőre, mert ugyanitt fogunk tartani egy év múlva.BleedingGreenKöszi, hogy ezt leírtad, ez már bennem is megfogalmazódott.
Tavaly a legnagyobb erősségünk volt a ball security, idén pedig ebben vagyunk a leggyengébbek.
több mint 11 éve
Az első negyed után tudtunk reagálni az ellenfélre és javítani a hibáinkat. Feljavult a támadójáték...szépen el lettek osztva a passzjátékok és a futás is...voltak screenek és a TE-k is használatba kerültek. Aztán a harmadik negyed végétől a Cowboys találta meg a jó választ amire mi megint szarul reagáltunk...jöttek a 3 passzos driveok outtal a végén...( a hajamat téptem ) . Többször is lehetett látni olyan playt ahol Száncsó már kiszabadul, de egyszerűen nem talált célpontot mert jól védekeztek rajtuk. Nem lehet folyamatosan passzjátékot hívni még akkor sem ha sietni kellene mert erre készülnek ellenünk. Komolyan mondom néha csak nézek ki a fejemből és nem értem Kelly mit művel le........21-0nál beírtam hogy Kelly takarodj de aztán töröltem, de akkor is elmehet a jó búsba ez egész CochS együtt. dandeMégis mi a jó fenét kezdjen az edző, ha a játékos a fogalmatlan és nem pályára való (megfelelő alternatíva sincs jelenleg a helyükre, muszáj őket nyomatni) ? Meg Kelly takarodjon? Hol lennénk mi nélküle.........? Azért ennyire foshalmaz nem volt tavaly egyik corner sem, idén viszont valami gyalázat amit művelnek. Fletcher is felszab a játékával, de ezek a CW féle flagek, amivel konkrétan nagy D# játékokat tesz semmissé, valami kriminálisak. Nevetséges amit a secondary művel. Persze az is gyalázat, amit offense oldalon mutattunk az első negyedben, de ott legalább képesek voltunk javulni.Highlander
A védelemről annyit, hogy mindenki látja , hogy a secondaryban van a hiba, de ezen a meccsen is volt időszak amikor jól játszottak. (párhuzamosan amikor az O is haladt ) Mutatták is többször, hogy nagyon jól embereznek. Ilyenkor fogva volt még Bryant is. Aztán ugyanúgy mint az O megint leblokkoltak. Lehet ekézni a játékosokat mert igen lehetne találni nálunk jobbat is, de azért kicsit elővenném a DB coachot is .....mert nem igaz, hogy ezek a játékosok folyamatosan csak fél meccsre lennének jók (már második szezon óta). Tuti belenyúlunk a secondarybe az offseasonban , de abban már közel sem vagyok biztos, hogy 3 játékost is el fogunk küldeni...viszont lehet egy DB coach csere sem ártana .

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Az első körben nem hoznék cornert őszintén szólva. Elég silány az idei felhozatal szvsz, legalábbis ahhoz nem elég jó, hogy 1. kört dobjunk rá. A legtehetségesebb corner Marcus Peters, aki sajnos elég nagy gyökér, szóval ő jó eséllyel nem fog jönni. Ifo-t majd meglátjuk, mit alakít még, de ő is rontott valamicskét a megítélésén idén, van ahol már slot CB-ként számolnak vele inkább. Van még Trae Waynes, PJ Williams és a többiek. De inkább legkorábban a 2-3. körre halasztanám a CB váalsztást. A FA piacon sem lesz könnyű upgrade-et találni, max ilyen 1-2 éves megoldást, mint Wililamsék voltak.Én mondjuk egy Landon Collins, Trae Waynes első 2 kört el tudnék képzelni.
A safetyk között már több van, aki tetszik. Cody Prewitt-et pl. eléggé kedveltem az Ole Missen, ilyen méretű és stílusú safety nincs a keretünkben.
A meccshez még annyit, hogy edzők, playcalling, meg secondary ide vagy oda, de ilyen mennyiségű eladott labdával nem lehet rájátszásba menni (csoda, hogy még van esélyünk). Plusz rendszeresen saját térfelünkön adogatjuk oda a labdát az ellenfeleknek. Bár a turnover sosem jön jól, de mi ráadásul lélektanilag a legrosszabb pillanatokban tesszük ezt. Már megvan a következő offseason egyik fő témája: ball security. Tavaly ezt tudatosan súlykolták, és nagyon kevés eladott labdánk volt, de idén szerintem más dolgok miatt kissé elsikkadhatott a felkészülésnél. Úgyhogy itt is ideje majd visszatérni az alapokhoz. Az oké, hogy több int-re lehetett számítani, viszont rengeteg a fumble is, mindkettőt limitálni kéne jövőre, mert ugyanitt fogunk tartani egy év múlva.BleedingGreen
több mint 11 éve
Az első körben nem hoznék cornert őszintén szólva. Elég silány az idei felhozatal szvsz, legalábbis ahhoz nem elég jó, hogy 1. kört dobjunk rá. A legtehetségesebb corner Marcus Peters, aki sajnos elég nagy gyökér, szóval ő jó eséllyel nem fog jönni. Ifo-t majd meglátjuk, mit alakít még, de ő is rontott valamicskét a megítélésén idén, van ahol már slot CB-ként számolnak vele inkább. Van még Trae Waynes, PJ Williams és a többiek. De inkább legkorábban a 2-3. körre halasztanám a CB váalsztást. A FA piacon sem lesz könnyű upgrade-et találni, max ilyen 1-2 éves megoldást, mint Wililamsék voltak. A safetyk között már több van, aki tetszik. Cody Prewitt-et pl. eléggé kedveltem az Ole Missen, ilyen méretű és stílusú safety nincs a keretünkben.
A meccshez még annyit, hogy edzők, playcalling, meg secondary ide vagy oda, de ilyen mennyiségű eladott labdával nem lehet rájátszásba menni (csoda, hogy még van esélyünk). Plusz rendszeresen saját térfelünkön adogatjuk oda a labdát az ellenfeleknek. Bár a turnover sosem jön jól, de mi ráadásul lélektanilag a legrosszabb pillanatokban tesszük ezt. Már megvan a következő offseason egyik fő témája: ball security. Tavaly ezt tudatosan súlykolták, és nagyon kevés eladott labdánk volt, de idén szerintem más dolgok miatt kissé elsikkadhatott a felkészülésnél. Úgyhogy itt is ideje majd visszatérni az alapokhoz. Az oké, hogy több int-re lehetett számítani, viszont rengeteg a fumble is, mindkettőt limitálni kéne jövőre, mert ugyanitt fogunk tartani egy év múlva.

több mint 11 éve
Abban alapvetően egyetértünk, hogy a secondaryt kötelező 1 kivételével lecserélni, és az is igaz, hogy csak az idő mondhatja meg mi lesz. Viszont abba gondolj bele, hogy mondjuk hozunk 3 embert a secondaryba, akik tegyük fel be is válnak, tegyük fel, hogy már az első évben. Magabiztosan bejutunk a playoffba, mondjuk még a bye week is megvan. Ott mit csinálunk egy Seahawks ellen Sanchezzrl, vagy Foles-szal? Vagy a GB ellen, ahol tartani kell a lépést Rodgers-szel? Mert oké, hogy sokkal kevesebb yardot nyelünk, de azt te sem gondolhatod reálisnak, hogy Rodgers-et teljesen kikapcsoljuk, vagy hogy Wilson futásait majd az új CB-k akadályozzák meg.Azt hiszem ebben a kérdésben soha nem fogunk egyet érteni. Majd az idő eldönti.Shawn84Amíg nincs normális irányítónk, addig ne nagyon számíts arra, hogy 2 újonc kezdővel a secondaryben nagy dolgokra lehetünk képesek. Igen, kell 2CB, meg 1 S, de egyértelműen FA-n elsősorban, a cap space is megvan rá bőven. Egyébként arról sem szabad megfeledkezni, hogy Mariotával a cap s0ace helyzetünk is sínen lenne a következő 4 évre, és maradna pénz a védelemre. Ha Foles lehoz egy közepes szezont jövőre, az legalább 10 milliócap hit/év, ha hozzá ragaszkodunk. Ide vezér kell, az pedig nem egy újonc DB lesz.HulkeinsteinÉn konkrétan az első kettőt áldoznám rá maximum, ha elérhető oylan játékos. Egyébként FA és draft egyben az ideális szerintem. Egy Cb és egy Safety talán drafton is megszerezhető. Már ha marad egy jó safety számunkra. A lényeg hogy első körben nem szeretnék irányítót még, hanem védelembe inkább.Shawn84A secondary sokkal nagyobb upgradere szorul mint az irányító poszt.Shawn84Csak a játék kedvéért kérdezem: ha az összes draft pickkel most DB-t húzna a Philly, garantáltan jobb lenne rögtön a secondary?baggio
Ez az év volt az, ahol a cél 1 győzelem lehetett a playoffban. Ha jövőre kiesnénk egy remek alapszakasz után konfelődöntőben, vagy konfdöntőben, az szerintem hatalmas csalódás lenne. Akkor tartunk ot, hogy a Peters-Mathis-Ryans trió kb utolsó éve jön, és ott állunk QB nélkül úgy, hogy mást nem tudsz változtatni lényegében a csapaton. Onnan nehezebb QB-t fogni, mint most. Az sem stratégia, hogy hátha belenyúlsz a tutiba a draft közepén. Az oké, ha Chip talál egy kincset, és kihúzzuk mndjuk Pettyt az első körben. De annak nem látom értelmét hogy úgy menjünk neki még egyszer az idénynek, hogy nincs megoldva a QB kérdés.
3 év múlva pedig kell egy kezdő T, egy kezdő LG, egy kezdő ILB, ha ott QB is need lesz még mindig, akkor ez a generáció lényegében kudarcot vallott, és elment 5-6 évünk.
több mint 11 éve
Azt hiszem ebben a kérdésben soha nem fogunk egyet érteni. Majd az idő eldönti.Amíg nincs normális irányítónk, addig ne nagyon számíts arra, hogy 2 újonc kezdővel a secondaryben nagy dolgokra lehetünk képesek. Igen, kell 2CB, meg 1 S, de egyértelműen FA-n elsősorban, a cap space is megvan rá bőven. Egyébként arról sem szabad megfeledkezni, hogy Mariotával a cap s0ace helyzetünk is sínen lenne a következő 4 évre, és maradna pénz a védelemre. Ha Foles lehoz egy közepes szezont jövőre, az legalább 10 milliócap hit/év, ha hozzá ragaszkodunk. Ide vezér kell, az pedig nem egy újonc DB lesz.HulkeinsteinÉn konkrétan az első kettőt áldoznám rá maximum, ha elérhető oylan játékos. Egyébként FA és draft egyben az ideális szerintem. Egy Cb és egy Safety talán drafton is megszerezhető. Már ha marad egy jó safety számunkra. A lényeg hogy első körben nem szeretnék irányítót még, hanem védelembe inkább.Shawn84A secondary sokkal nagyobb upgradere szorul mint az irányító poszt.Shawn84Csak a játék kedvéért kérdezem: ha az összes draft pickkel most DB-t húzna a Philly, garantáltan jobb lenne rögtön a secondary?baggio
több mint 11 éve
Amíg nincs normális irányítónk, addig ne nagyon számíts arra, hogy 2 újonc kezdővel a secondaryben nagy dolgokra lehetünk képesek. Igen, kell 2CB, meg 1 S, de egyértelműen FA-n elsősorban, a cap space is megvan rá bőven. Egyébként arról sem szabad megfeledkezni, hogy Mariotával a cap s0ace helyzetünk is sínen lenne a következő 4 évre, és maradna pénz a védelemre. Ha Foles lehoz egy közepes szezont jövőre, az legalább 10 milliócap hit/év, ha hozzá ragaszkodunk. Ide vezér kell, az pedig nem egy újonc DB lesz.Én konkrétan az első kettőt áldoznám rá maximum, ha elérhető oylan játékos. Egyébként FA és draft egyben az ideális szerintem. Egy Cb és egy Safety talán drafton is megszerezhető. Már ha marad egy jó safety számunkra. A lényeg hogy első körben nem szeretnék irányítót még, hanem védelembe inkább.Shawn84A secondary sokkal nagyobb upgradere szorul mint az irányító poszt.Shawn84Csak a játék kedvéért kérdezem: ha az összes draft pickkel most DB-t húzna a Philly, garantáltan jobb lenne rögtön a secondary?baggio
több mint 11 éve
Én konkrétan az első kettőt áldoznám rá maximum, ha elérhető oylan játékos. Egyébként FA és draft egyben az ideális szerintem. Egy Cb és egy Safety talán drafton is megszerezhető. Már ha marad egy jó safety számunkra. A lényeg hogy első körben nem szeretnék irányítót még, hanem védelembe inkább.A secondary sokkal nagyobb upgradere szorul mint az irányító poszt.Shawn84Csak a játék kedvéért kérdezem: ha az összes draft pickkel most DB-t húzna a Philly, garantáltan jobb lenne rögtön a secondary?baggio
több mint 11 éve
21-0nál beírtam hogy Kelly takarodj de aztán töröltem, de akkor is elmehet a jó búsba ez egész CochS együtt. dandeMégis mi a jó fenét kezdjen az edző, ha a játékos a fogalmatlan és nem pályára való (megfelelő alternatíva sincs jelenleg a helyükre, muszáj őket nyomatni) ? Meg Kelly takarodjon? Hol lennénk mi nélküle.........? Azért ennyire foshalmaz nem volt tavaly egyik corner sem, idén viszont valami gyalázat amit művelnek. Fletcher is felszab a játékával, de ezek a CW féle flagek, amivel konkrétan nagy D# játékokat tesz semmissé, valami kriminálisak. Nevetséges amit a secondary művel. Persze az is gyalázat, amit offense oldalon mutattunk az első negyedben, de ott legalább képesek voltunk javulni.
több mint 11 éve
Csak hozzászólok nem bírom ki :pNem a Coltsnak kell megverni a Boyst, hanem a Skinsnek..., hiszen dramaturgiailag az utolsó mérkőzésen szokott elmenni a szezonja a Dallasnak, már egy-pár éve....és Amerikában tisztelik a hagyományokat!:p
Az a vicc, hogyha mondjuk a Lions bukná mindkettőt (nem fogja...) és a Boys bukná a Colts ellenit, de nyerné a Skins ellenit, mi nyerjük mindkettőt, akkor a WC körben ugyan itt a Lincolnon találkozunk.dande