NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 222
és mitek van, ami nincs a szintén qb needes Tampának vagy a Titansnek, és 1/1-t ér?Amadeus91
Foles + 1/20 + 2016/1. körHöri
Ez nagyon komolytalan az 1/1-ért, ne viccelj már.Amadeus91
Az, hogy skins egyszer odaadott mindent az nem azt jelenti, hogy innentől mindenkinek hülyének kell lennie. 😉Greengo
Van egy kis különbség. QB needes csapattól vennétek 1/1-t, hogy kihúzzátok a class legjobb QB-ját. Ahhoz ez kevés. A Rams akkor - legalább is szerintük - nem volt qb needes csapat. Annyi hasonlóság van, hogy RG3 akkor több csapatnak kellett, ahogy most Mariota is, ez tovább fogja növelni az árat. Ez nevetségesen kicsi ajánlat lenne.
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Ketten együtt 15 milliót vinnének el. Na most ha Cole cut az 3,2 milliós dead money. Viszont a + 5 millió amit jövőre kapna az beleférhet a keretbe, és akkor 2016ban filléres bünti mellett lehetne cutolni vagy visszavonultatni. A poszt egyébként is need szóval simán beleférhet. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a klub legendájáról van szó. Már nem a Heckert féle FO van. Gyanítom, hogy Cole és a csapat is azt szeretné ha innen vonulna vissza. Mindkét félből kinézem, hogy hajlandó engedni.Shawn84
Én nem tudom elképzelni, hogy Grahamet ennyiért meg tudnánk tartani. 4-3-ban, és 3-4-ben is van tapasztalata mostmár, a hibrid rendszerekbe hatalmas fogás, emellett csereként is produktív, és most lép a legjobb korba. Biztos vagyok benne, hogy átlag kb. 5 millióért nem fog aláírni 4 évre, hülye lenne nem tesztelni a piacot, ha ezt ajánljuk neki.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
és mitek van, ami nincs a szintén qb needes Tampának vagy a Titansnek, és 1/1-t ér?Amadeus91
Ez nagyon komolytalan az 1/1-ért, ne viccelj már.Amadeus91
Az, hogy skins egyszer odaadott mindent az nem azt jelenti, hogy innentől mindenkinek hülyének kell lennie. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ez nagyon komolytalan az 1/1-ért, ne viccelj már.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ketten együtt 15 milliót vinnének el. Na most ha Cole cut az 3,2 milliós dead money. Viszont a + 5 millió amit jövőre kapna az beleférhet a keretbe, és akkor 2016ban filléres bünti mellett lehetne cutolni vagy visszavonultatni. A poszt egyébként is need szóval simán beleférhet. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a klub legendájáról van szó. Már nem a Heckert féle FO van. Gyanítom, hogy Cole és a csapat is azt szeretné ha innen vonulna vissza. Mindkét félből kinézem, hogy hajlandó engedni.
több mint 11 éve
Inkább érdekes lenne azon gondolkodni mi lesz az FA-k sorsa illetve hogy alakul a cap a következő szezonra....
De ez is ráérhet még remélem 6-7 hetetJanek
 www.bleedinggreennation.com/2014/12/17/7408247/eagles-sign-brandon-graham-contract-extension-reportHulkeinstein
Kár érte, reméltem nem fog itt megrohadni OLB-ként.mustaine
Nekünk azért jó lenne ha maradna 😊 Amúgy az lenne a legegyszerűbb, ha odaadnánk neki Cole fizuját (talán kicsit kevesebbet), Cole-t pedig cutolnánk. Graham nagyon bíztató, én simán neki mernék menni a Graham-Barwin kezdő párossal a jövő évnek.Hulkeinstein
WUT ?! Ez a Cole cut kicsit fáj . 😀 Paycut ? Sajnálnám Colet. Nagyon bírom, igen hasznos játékos...csak a fizuja lenne túl sok jövőre. (arról már nem is beszélve,hogy cutnál mennyi lenne a dead money) Graham meg olcsóbban is kihozható lenne...nem dobálóznék úgy a fizetésekkel.Greengo
Hát mindkettőt nem fogjuk tudni megtartani, az fix, akkor ketten együtt vinnének kb. 18-20M-et a cap space-ből, Barwinnal együtt az horribilis egy posztra. Ha pedig Graham és Cole között kell választanom, akkor egyértelműen Graham (nagyobb potenciál, jövőre kisebb fizetés, mint amit Cole-nak kéne adni, és már jelenleg is jobban játszik). Cole max. 1-2 év múlva visszavonul.Hulkeinstein
Nem értem amit írsz. 😀 Továbbra is ott a paycut lehetősége és Grahamet sem kell kitömni. Hivatalosan még nem kezdő...simán lehet neki kisebb fizetést ajánlani.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Inkább érdekes lenne azon gondolkodni mi lesz az FA-k sorsa illetve hogy alakul a cap a következő szezonra....
 www.bleedinggreennation.com/2014/12/17/7408247/eagles-sign-brandon-graham-contract-extension-reportHulkeinstein
Nekünk azért jó lenne ha maradna 😊 Amúgy az lenne a legegyszerűbb, ha odaadnánk neki Cole fizuját (talán kicsit kevesebbet), Cole-t pedig cutolnánk. Graham nagyon bíztató, én simán neki mernék menni a Graham-Barwin kezdő párossal a jövő évnek.Hulkeinstein
WUT ?! Ez a Cole cut kicsit fáj . 😀 Paycut ? Sajnálnám Colet. Nagyon bírom, igen hasznos játékos...csak a fizuja lenne túl sok jövőre. (arról már nem is beszélve,hogy cutnál mennyi lenne a dead money) Graham meg olcsóbban is kihozható lenne...nem dobálóznék úgy a fizetésekkel.Greengo
Hát mindkettőt nem fogjuk tudni megtartani, az fix, akkor ketten együtt vinnének kb. 18-20M-et a cap space-ből, Barwinnal együtt az horribilis egy posztra. Ha pedig Graham és Cole között kell választanom, akkor egyértelműen Graham (nagyobb potenciál, jövőre kisebb fizetés, mint amit Cole-nak kéne adni, és már jelenleg is jobban játszik). Cole max. 1-2 év múlva visszavonul.
több mint 11 éve
WUT ?! Ez a Cole cut kicsit fáj . 😀 Paycut ? Sajnálnám Colet. Nagyon bírom, igen hasznos játékos...csak a fizuja lenne túl sok jövőre. (arról már nem is beszélve,hogy cutnál mennyi lenne a dead money) Graham meg olcsóbban is kihozható lenne...nem dobálóznék úgy a fizetésekkel.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Remélem nem...lehet, hogy egyedül vagyok vele, de ennyire azért nem kell Mariota...MirrMurr
Kiindulva abból, hogy hány első körösünk nélkülözhetetlen, és a franchise arca jelenleg az elmúlt évtizedből, azonnal aláírnám ezt a variációt.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Nekünk azért jó lenne ha maradna 😊 Amúgy az lenne a legegyszerűbb, ha odaadnánk neki Cole fizuját (talán kicsit kevesebbet), Cole-t pedig cutolnánk. Graham nagyon bíztató, én simán neki mernék menni a Graham-Barwin kezdő párossal a jövő évnek.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Kár érte, reméltem nem fog itt megrohadni OLB-ként.

több mint 11 éve
 www.bleedinggreennation.com/2014/12/17/7408247/eagles-sign-brandon-graham-contract-extension-report
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze
Miért kéne egy Foles egy QB needes csapatnak?
Mi a garancia arra,hogy az 1/1 nem lesz ordas bust?
stb
stb
stb
jöhetne vagy 4 elmélet ki mikor miért mit csinál.....

még vége sincs a szezonnak és a draft előtt is van sok befolyásoló tényező kár ezen rugózni sokat.

De ez is ráérhet még remélem 6-7 hetet

több mint 11 éve
Jövő évi várható menetrend:

2015 Philadelphia Eagles Opponents
Home Dallas, NY Giants, Washington, New Orleans, Tampa Bay, Buffalo, Miami, NFC West* velünk egyező helyezésű csapat
Away Dallas, NY Giants, Washington, Atlanta, Carolina, New England, NY Jets, NFC North*velünk egyező helyezésű csapat

NFC South tuti nem lesz még egyszer ilyen gyenge

www.fbschedules.com/nfl-15/2015-philadelphia-eagles-football-schedule.phpdande
Jó ez nagyon, a South-szal jártunk a legjobban, a Westet láttuk idén, szerintem jövőre sem lesz gyengébb, a north is erős lesz, Packers, Lions-ból Suh-n kívül nem várható nagy távozó, Vikings is kezdi összekapni magát, jó a keretük, Bears sem lesz megint ilyen gyenge.
A Saints szerencsére jön hozzánk, a Superdome-ban féltem volna tőlük, így annyira nagyon nem. Foxborough-ban valszeg esélytelenek vagyunk, a többi meccs nyerhetőnek tánik, még ugye Packers-Seahawks vagy Lions-Cards meccsek lesznek. Remélem az előbbi persze 😀
Összességében tűrhető menetrendnek tűnik, amennyire így az FA előtt megállapítható persze, sok változhat még.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jövő évi várható menetrend:

2015 Philadelphia Eagles Opponents
Home Dallas, NY Giants, Washington, New Orleans, Tampa Bay, Buffalo, Miami, NFC West* velünk egyező helyezésű csapat
Away Dallas, NY Giants, Washington, Atlanta, Carolina, New England, NY Jets, NFC North*velünk egyező helyezésű csapat

NFC South tuti nem lesz még egyszer ilyen gyenge

www.fbschedules.com/nfl-15/2015-philadelphia-eagles-football-schedule.php
több mint 11 éve
Remélem nem...lehet, hogy egyedül vagyok vele, de ennyire azért nem kell Mariota...MirrMurr
Ne viccelj már, ez nagyon jó ár. Megkapnánk a class legjobb QB-ját, aki pont a rendszerbe illik, és egy gyengélkedő QB, meg 2 hátsó körös 1st round pick az ellenérték. Látjuk Marcus Smith is mit ért. Biztos vagyok benne, hogy ennyiért Chip is belemenne az üzletbe.
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Remélem nem...lehet, hogy egyedül vagyok vele, de ennyire azért nem kell Mariota...
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kétlem h ennyivel megúsznánk
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Foles + 1/20 + 2016/1. kör

több mint 11 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Tavaly a csapból is Brian Quick rekordja folyt, DeSean miatt, idén nem figyelnek az újságírók. Maclin 202 yardra van a bűvös 1409-től. A Skins és a Giants secondary-ből kiindulva, nem kizárt, hogy meglehet a rekord. Ahogy Westbrook 90 elkapásos csúcsa is, jelenleg 78-nál tart J-Mac. Owens 14 TD-jéhez még 4 kellene, szerintem ez a legesélytelenebb mind közül. Pay the man!
több mint 11 éve
Gruden kikészíti RG3-at. Nyilvánosan földbe tiporja a kommentjeivel szegény srácot. Nekünk ez csak jó, méghozzá 2 dolog miatt is: 1. a szombati meccs, 2. ezek után nem tudom elképzelni, hogy jövőre is maradjon, vagyis ha Chip-nek mobilis QB kell, és nem sikerül megszerezni Mariotát, akkor lesz kit idehozni. Én még látok Griffinben reményt, ha egy fal normálisan megvédi, akkor visszanyerheti az önbizalmát, és ez a csapathangulat ami itt van tökéletes erre. Lehet, hogy nem olyan mozgékony már, mint régen, de még gyors, így a read-option játékunk is beindulhatna.Hulkeinstein
1. Ha RG3 nem marad a skinsnél akkor korábban fog elkelni mint a draft első napja...azaz Mariota előtt.
2. Nekem nem kéne Ropi mert már össze-vissza törték eddigi pályafutása alatt. A következő sérülése kb. a karrierje végét fogja jelenteni. ( meg minek hozzunk egy sérülékeny játékost? ...ott van Foles 😀 )Greengo
1. Ha Chip meg akarja szerezni Mariotát, akkor már az FA előtt elkezd tárgyalni az 1/1 birtokosával.
Hulkeinstein
és mitek van, ami nincs a szintén qb needes Tampának vagy a Titansnek, és 1/1-t ér? | odaérhet 1/1nek matek szerint a Jets és a Washington is, rólunk nem is beszélve. | A Jax kivételéve bárki is legyen az 1/1, valszeg kiviszi Marcsit, persze addig még van egy kombájn.
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Gruden akkora zseni, hogy utóbb még DeSeant is elüldözi a csapatból
 www.bleedinggreennation.com/2014/9/19/6586531/washington-coach-jay-gruden-slams-desean-amid-laughter

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Gruden kikészíti RG3-at. Nyilvánosan földbe tiporja a kommentjeivel szegény srácot. Nekünk ez csak jó, méghozzá 2 dolog miatt is: 1. a szombati meccs, 2. ezek után nem tudom elképzelni, hogy jövőre is maradjon, vagyis ha Chip-nek mobilis QB kell, és nem sikerül megszerezni Mariotát, akkor lesz kit idehozni. Én még látok Griffinben reményt, ha egy fal normálisan megvédi, akkor visszanyerheti az önbizalmát, és ez a csapathangulat ami itt van tökéletes erre. Lehet, hogy nem olyan mozgékony már, mint régen, de még gyors, így a read-option játékunk is beindulhatna.Hulkeinstein
1. Ha RG3 nem marad a skinsnél akkor korábban fog elkelni mint a draft első napja...azaz Mariota előtt.
2. Nekem nem kéne Ropi mert már össze-vissza törték eddigi pályafutása alatt. A következő sérülése kb. a karrierje végét fogja jelenteni. ( meg minek hozzunk egy sérülékeny játékost? ...ott van Foles 😀 )Greengo
1. Ha Chip meg akarja szerezni Mariotát, akkor már az FA előtt elkezd tárgyalni az 1/1 birtokosával.
2. Ez abban az esetben áll fent, ha Chip szeretne mobilis QB-t. Akkor meg nincs szükség Foles-ra.
Értelek amúgy, meg egyet is értek, de tökéletes megoldás sehogy nem lesz a posztra: Vagy drága megoldás lesz, vagy project, vagy sérülékeny, vagy a jelenlegi, máshogy nem kapsz használható QB-t 😊
több mint 11 éve
2. Nekem nem kéne Ropi mert már össze-vissza törték eddigi pályafutása alatt. A következő sérülése kb. a karrierje végét fogja jelenteni. ( meg minek hozzunk egy sérülékeny játékost? ...ott van Foles 😀 )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Gruden kikészíti RG3-at. Nyilvánosan földbe tiporja a kommentjeivel szegény srácot. Nekünk ez csak jó, méghozzá 2 dolog miatt is: 1. a szombati meccs, 2. ezek után nem tudom elképzelni, hogy jövőre is maradjon, vagyis ha Chip-nek mobilis QB kell, és nem sikerül megszerezni Mariotát, akkor lesz kit idehozni. Én még látok Griffinben reményt, ha egy fal normálisan megvédi, akkor visszanyerheti az önbizalmát, és ez a csapathangulat ami itt van tökéletes erre. Lehet, hogy nem olyan mozgékony már, mint régen, de még gyors, így a read-option játékunk is beindulhatna.