NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Annak az egy dolognak örültem a Dallas elleni vereség alkalmával, hogy azt hittem, az edzői stáb számára is kiderült, hogy Bradley Fletcher egy fos. De úgy látszik, megint én voltam a fasz. Az életkedvem is elment a tegnapi után.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó Cruzra már nem emlékeztem, hogy IR-n van de ki tudja 😛
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 532 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Egyébként meg bocs ha bántottam bárkit az eredmény követőben, de légy szíves ne mondjátok nekem, hogy az normális, hogy EGÉSZ idényben LÁTHATÓAN szenved valaki, és csak azért is hagyjuk újra meg újra megszívatni s ezzel magunkat is. Lehet, hogy edzésen esetleg jól megy neki, de meccseken láthatóan nem. Aztán sikerült javítani némi szerencsével, illetve kapott segítséget és mindjárt más is lett az eredmény. Persze összetett dolog ez elfogadom, és azt is, hogy könnyű innen dumálni, de az akkor sem állítható, hogy rendben van, engedjük tovább így.

Most már lényegében mindegy, Beckham vagy Cruz még néhányszor elfuthat mellőle, aztán meglátjuk mit találunk ki jövőre. Az irány nem rossz,, csak ezeket az idiótaságokat a következő idényben felejtsük el ha lehet.dande
azért annyira csak nem lehet szar, hogy szakadt térddel lefussák 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
sajnos valami hasonlót vártam... bejött
vhogy nem éreztem, hogy ezt a meccset csakazértis be fogjuk húzni...most is úgy gondolom, hogy DB-ek, ILB, és Cole nélkül ez a védelem nem való a PO-ba... sajnos hiába sancho szép statja, nem volt ez jó mecs az O részéről sem...a decembert nézve ők se lennének elit a PO-ban.
qrva szar most, de talán ez egy "racionális" vereség lehet majd idővel ( ezzel nem azt mondom, hogy nem is akartunk volna nyerni) de talán pár hellyel beljebb lehetünk egy trade szempontjából lehet fontos körülmény ez.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként meg bocs ha bántottam bárkit az eredmény követőben, de légy szíves ne mondjátok nekem, hogy az normális, hogy EGÉSZ idényben LÁTHATÓAN szenved valaki, és csak azért is hagyjuk újra meg újra megszívatni s ezzel magunkat is. Lehet, hogy edzésen esetleg jól megy neki, de meccseken láthatóan nem. Aztán sikerült javítani némi szerencsével, illetve kapott segítséget és mindjárt más is lett az eredmény. Persze összetett dolog ez elfogadom, és azt is, hogy könnyű innen dumálni, de az akkor sem állítható, hogy rendben van, engedjük tovább így.

Most már lényegében mindegy, Beckham vagy Cruz még néhányszor elfuthat mellőle, aztán meglátjuk mit találunk ki jövőre. Az irány nem rossz,, csak ezeket az idiótaságokat a következő idényben felejtsük el ha lehet.
több mint 11 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Kurva anyád Henery!!!eaglesmcnabb
?
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Kurva anyád Henery!!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Ezért vér kell hogy folyjon !!!

több mint 11 éve
Még emlékszem arra a bizonyos 9-6-1-s szezonra, miként izgultam végig az eredményeket, hogyan alakulnak. Amikor vagy 5 meccsnek kellett összejönni, hogy bejussunk a PO-ba, többek között egy Oakland W-nek. S végül is NFC döntő lett belőle, Sima ügy 😀.
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Durva azért így elszórakozni a szezont, 9-3 volt a mérlegünk. Ezen a meccsen is kijöttek a fő gyengeségeink, sec + QB, pedig Sacnho végig jó volt, és a végén kúrja el. Ez ennyi volt erre a szezonra. Valahogy nem vagyok ideges.

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Rövid véleményem az évről: FUCK OFF! CUT FLETCHER! CUT WILLIAMS! CUT ALLEN! GET A QB!
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
With Eagles OLB Trent Cole sidelined by a hand injury, rookie Marcus Smith has moved back to outside linebacker at Eagles' practice.

+ még egy érdekesség :
LeSean McCoy admitted that Chris Polk is taking over as the Eagles' primary goal-line back.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Céges kollektív lealjasodáson veszek ma részt, így a mai meccset sajnos kihagyni kényszerülök. Azért majd hajrá mi!

Remélem, nem csak Ano alkoholfogyasztása számít, hanem az enyém is 😀

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Egy kis off:

ano92 nem tudom mióta van ez az avatarod+aláírásban kép Palvinról,de nagy plusz az eaglesnek.
(Kár azért,hogy így is eléggé mínuszos 😛)Tehenész
Palvin for the win :d

több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Visszatérve még egy szóra a draftra, ma meg lehet majd lesni a srácot, akinek a 2. körben (szerintem lejjebb nem csúszik) örülnék ha mi tudnánk kiválasztani: Ty Sambrailo (OT) illetve Cody Fajardo (QB) játéka is megtekinthető ma este
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Egy kis off:

ano92 nem tudom mióta van ez az avatarod+aláírásban kép Palvinról,de nagy plusz az eaglesnek.
(Kár azért,hogy így is eléggé mínuszos 😛)
több mint 11 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Készülhetünk így is (nem szép de legalább ízléstelen :p):

Meg persze így is (szép és ízléses)😛

Vagy így is (aranyos 😀):

A lényeg ugyan az:

GAMEDAY SZOMBAT!!!! 22.30dande
Választhattál volna egy olyan képet, ahol nem a mi cheerünk egy vaddisznó és nem a 'Skins-szé egy 9-es 😊
több mint 11 éve
Rajtam nem múlik, hogy tudjátok mi a helyzet 😛 de úgy látszik sok haszna nincs 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
lel, nem szólsz, észre sem veszem

több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Remélem tudja Ano, hogy ma este kell innia..., no meg holnap sem ártana!
több mint 11 éve
Készülhetünk így is (nem szép de legalább ízléstelen :p):

Meg persze így is (szép és ízléses)😛

Vagy így is (aranyos 😀):

A lényeg ugyan az:

GAMEDAY SZOMBAT!!!! 22.30
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Miert szombaton van meccs?Janek
Gondolom nézettségi okokból, és az utolsó héten már nincs TNF, ha jól sejtem részben ezt váltják ki ezzel. Én nem bánom főleg nyerünk 😀dande
az a Frisco-SD meccs, melyet képesek TNF - Saturday Edition címmel reklámozni a branding miatt 😊

az NFL Network akkor pedig már doubleheadert csinált belőle, hogy az ő csatornájukra is jusson egy mérkőzés

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Miert szombaton van meccs?Janek
Gondolom nézettségi okokból, és az utolsó héten már nincs TNF, ha jól sejtem részben ezt váltják ki ezzel. Én nem bánom főleg nyerünk 😀
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze
Miert szombaton van meccs?

több mint 11 éve
Mikulás is van, karácsony is van, hó is van, reméljük győzelem is lesz😀

www.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Week-16-Washington-Cartoon/fecef63f-0c61-4093-821c-166cadf83376