NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Másnak lehet hogy volt.Why won't the Eagles bench Bradley Fletcher? www.bleedinggreennation.com/2014/12/16/7403455/eagles-bench-bradley-fletcher-bill-davisShawn84Sok újdonság volt ebben a cikkben. 😀 Ja nemEazzy
több mint 11 éve
Why won't the Eagles bench Bradley Fletcher? www.bleedinggreennation.com/2014/12/16/7403455/eagles-bench-bradley-fletcher-bill-davisShawn84Sok újdonság volt ebben a cikkben. 😀 Ja nem
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Why won't the Eagles bench Bradley Fletcher? www.bleedinggreennation.com/2014/12/16/7403455/eagles-bench-bradley-fletcher-bill-davis
több mint 11 éve
Azért én meglepődnék ha nem kapna még esélyt, különösen ha nem találjuk meg az "igazit". Az elmarad, hogy már idén kellejen nagy pénzt adni neki, de szerintem ha csak valami jó ajánlatot nem kapunk érte, maradni fog, és a TC-ben versenyezhet.Azért annyira tragikus éve nem volt, hogy így le mondanának róla, inkább az előtte lévő volt túl "jó". Eli pl. tavaly sokkal borzalmasabb évet produkált, ha így nézzük, és csak a korábbi két gyűrű menthette meg a szerződésén és rivális hiányán túl, ami SB győzelmek nem csak neki voltak köszönhetőek.
Még mindig több van Folesban, mint Sanchoban a jövőt tekintve, ha csak ő is meg nem táltosodik. Sajnos nem látunk bele Kellyék fejébe mint forgatnak. Bízom benne felépül úgy, hogy tovább tud fejlődni és én természetesen 😛 szeretném, hogy nálunk történjen ez.
több mint 11 éve
Hát így könnyen lehet, hogy többet nem látjuk Eagles mezben. Úgy látszik sérülékeny, és lassan gyógyul, emellett elég volt az a 7 meccs megítélni, hogy mire képes. Nem leszek boldog, ha Foles lesz a no1 QB jövőre. Tegyük fel, hogy csoda történik, és lép egy szintet (nem túl valószínű egy sérülés után), de még akkor is folyamatosan megsérülhet, ez így nem jó...Foles valószínű a Giants ellen sem játszik......dandeFoles valószínű, hogy a szezon hátralévő részében nem játszik. Szerintem ez már akkor sejthető volt, amikor jöttek az első hírek a sérülése mértékéről. Sok értelmét nem látnám visszarakni arra az egy meccsre meg az esetleges PO-ra, még akkor sem ha egészséges lenne, mivel semmi upgrade-et nem jelentene elnézve az idei szezonját. Plusz még ott van az is, hogy egy jó néhány meccse játékban lévő QB-t cserélnénk le egy olyanra, akinek kellene 1-2 meccs, hogy visszatérjen a megszokott ritmusba és szerintem erre nem feltétlen alkalmas a szezon döntő szakasza.Highlander
Most legalább van trade értéke még, jövőre már az sem lesz.
több mint 11 éve
Tavaly végülis 7 TD-vel tért vissza a Raiders ellen 😀Foles valószínű a Giants ellen sem játszik......dandeFoles valószínű, hogy a szezon hátralévő részében nem játszik. Szerintem ez már akkor sejthető volt, amikor jöttek az első hírek a sérülése mértékéről. Sok értelmét nem látnám visszarakni arra az egy meccsre meg az esetleges PO-ra, még akkor sem ha egészséges lenne, mivel semmi upgrade-et nem jelentene elnézve az idei szezonját. Plusz még ott van az is, hogy egy jó néhány meccse játékban lévő QB-t cserélnénk le egy olyanra, akinek kellene 1-2 meccs, hogy visszatérjen a megszokott ritmusba és szerintem erre nem feltétlen alkalmas a szezon döntő szakasza.Highlander
több mint 11 éve
Foles valószínű a Giants ellen sem játszik......dandeFoles valószínű, hogy a szezon hátralévő részében nem játszik. Szerintem ez már akkor sejthető volt, amikor jöttek az első hírek a sérülése mértékéről. Sok értelmét nem látnám visszarakni arra az egy meccsre meg az esetleges PO-ra, még akkor sem ha egészséges lenne, mivel semmi upgrade-et nem jelentene elnézve az idei szezonját. Plusz még ott van az is, hogy egy jó néhány meccse játékban lévő QB-t cserélnénk le egy olyanra, akinek kellene 1-2 meccs, hogy visszatérjen a megszokott ritmusba és szerintem erre nem feltétlen alkalmas a szezon döntő szakasza.
több mint 11 éve
Foles valószínű a Giants ellen sem játszik......
több mint 11 éve
Kicsit sablonosnak éreztem az offense-t ami Chip számlájára írható.Ezzel részben értek egyet, vagyis inkább más értelemben. A play design-nal semmi bajom, azt láthatjuk, hogy kreativitásban nincs Kellynél hiány, ki lett már beszélve, hogy a két irányítónk mennyi fasza játékot hagyott fent a pályán. Persze van, amikor innen fotelből úgy tűnik, hogy fingja nincs, mit kellene hívnia, amikor jönnek a sorozatos 3 & out-ok, de ha ki lennének használva a felrajzolt playek, akkor alig beszélnénk ezekről. Nincs tökéletes edző, aki minden pillanatban képes megoldani a problémákat. Pláne ne egy második éves HC-tól várjuk, legalábbis én így gondolom. Amit viszont felírhatunk az "ő sarának" az D-Jax elküldése. Ezzel egyértelműen eltűntek a váratlan, nagyon hosszú játékok, nincs kit kettőznie a DB-knek, ezzel együtt az irányítók teljesítménye is visszaesik, Cooper meg szinte láthatatlan lett a pályán. Viszont nem tudhatjuk, hogy milyen pozitív hatása lehet ennek a húzásnak hosszú távon a csapatra, amennyiben ténylegesen rossz hatással volt az öltözői közegre. Nyilván nem egyedül hozta meg ezt a döntést Kelly, az idő majd megválaszolja a kérdést.
zsoeo
Azért én ezt nagyon nehezen tudnám elképzelni, pláne az idei idegenbeli mérlegetekkel 😊 A legreálisabb a Colts győzelme Dallasban, ez az egyetlen reményünk szvsz. A többi opcióban nem igazán bízom, bár tudjuk, hogy ez az NFL, de azért na...A 4. opció, hogy otthon a Washington nyer a Dallas ellen....tûzoltóés az összes közül majdnem ez a legreálisabb sajnos.rva
több mint 11 éve
és az összes közül majdnem ez a legreálisabb sajnos.Még jobban belemélyedve a dologba nem is vagyunk annyira távol a PO-tól.A 4. opció, hogy otthon a Washington nyer a Dallas ellen....tûzoltó
Az alap nyilván, hogy megnyerjük mind a 2 meccset (egyéb variációban most nem akarok gondolkodni).
De bármilyen hihetetlenül hangzik még a GB is kipottyanhat. A Bucs védelem nincs olyan szinten, mint a Billsé és kevés az esély, hogy Rod megint olyan pocsék napot fog ki mint múltkor, de hátha meg tudnák fogni vhogy. S akkor a Lions ellen ki-ki meccset játszanak, pláne ha a Lions bukna a Bears ellen, bár erre van aztán a legkevesebb esély (bocsánat minden Bears fantól😀).
A legerősebb lehetőség a Colts győzelme (természetesen nem lebecsülve a Dallast, mielőtt megint kapnék miatta 😉), de ezek is könnyen alakulnak másként.
A 3 opcióból talán az egyik összejön.dande
több mint 11 éve
Még jobban belemélyedve a dologba nem is vagyunk annyira távol a PO-tól.A 4. opció, hogy otthon a Washington nyer a Dallas ellen....
Az alap nyilván, hogy megnyerjük mind a 2 meccset (egyéb variációban most nem akarok gondolkodni).
De bármilyen hihetetlenül hangzik még a GB is kipottyanhat. A Bucs védelem nincs olyan szinten, mint a Billsé és kevés az esély, hogy Rod megint olyan pocsék napot fog ki mint múltkor, de hátha meg tudnák fogni vhogy. S akkor a Lions ellen ki-ki meccset játszanak, pláne ha a Lions bukna a Bears ellen, bár erre van aztán a legkevesebb esély (bocsánat minden Bears fantól😀).
A legerősebb lehetőség a Colts győzelme (természetesen nem lebecsülve a Dallast, mielőtt megint kapnék miatta 😉), de ezek is könnyen alakulnak másként.
A 3 opcióból talán az egyik összejön.dande
több mint 11 éve
Még jobban belemélyedve a dologba nem is vagyunk annyira távol a PO-tól.Az alap nyilván, hogy megnyerjük mind a 2 meccset (egyéb variációban most nem akarok gondolkodni).
A 3 opcióból talán az egyik összejön.
több mint 11 éve
Ritkán szoktam hozzászólni a dolgokhoz, de most merészelek 😊Tegnap hajnalban nem bírtam fentmaradni, úgyhogy egész nap (megint) ignoráltam minden net tevékenységet, végigdolgoztam a napot és rohantam haza, hogy letöltsem és megnézzem azt a meccset amit egész héten vártam...
Az látszott a meccs elején a Dallas részéről, amit mi csináltunk anno (bocsi ano 😀 ) a hálaadás napi meccsen, mintha jobban fel lettek volna tüzelve és jobban akarják a győzelmet. Persze ehhez kellett az ST szerencsétlenkedés az elején. Biztos szar lehet úgy felmenni a pályára hogy már 0-7 aztán egyből 3&out aztán hosszú drive és megint TD.
Azt nem értem, hogy Defense coordinátor nem látta, hogy kb a futást fogjuk 0 a passzrush és Romo-nak elég feldobni a labdát vagy DPI vagy 10+yard-os elkapás lesz...
Magamban így foglaltam össze a 0-21-et: (1 TD balfaszkodás, 1 szép drive Dallas Offense, 1 spori TD)
Lehet hogy én voltam/vagyok elfogult, de úgy érzem a hazai pálya lejtett fordított irányban. Holdingok kb semmi, persze DPI-t rögtön látták amikor végre Romo-t sackeljük...
Idegállapotban voltam úgyhogy már le is mondtam a meccsről aztán ami a 2. félidő elejétől jött megint reményt adott 😊
Sajnos megint kb 4-5 olyan szitu volt amikor Sancsó ha tud futni lehetett volna 1st down ehelyett ment a laszti Shady-nek vagy ami zavaró a szokásos Foles-Szancsó alul felül dobás. Amikor fordítottunk akkor is azt éreztem hogy hiányzik egy vezér aki mondjuk az utolsó döntő drive-ban TD-re vezetné a csapatot. Szancsón azt láttam nyomás alatt ment a kaki...
Ráadásul nem emlékszem az utóbbi időben 15-20 yardnál nagyobb passzolt hívásra (értsd repül a laszti és nem 4yard-os passz aztán 65 futott) ami tavaly az erősségünk volt. Kicsit sablonosnak éreztem az offense-t ami Chip számlájára írható.
Az meg hogy mit művelt a secondary már leírtátok bőven... Mondjuk volt 3men passrush és volt hogy Romo kb 6-7 másodpercig nem talált embert, de visszatérve amit fent írtam, ha látjuk, hogy 3& és Witten akkor lépjünk arra, ha látjuk, hogy felpassz kb mindegy kinek akkor miért nem double-zuk le Bryant-et?
Ilyen amatőr hibák illetve TO-k miatt gondolom úgy, hogy ezt a meccset nem nyerhetjük meg. Úgy éreztem jön Romo és sokkal nyugodtabb (vezér) mint mi...
Hál Istennek nem hallgattam a sport2-t és nem eredménykövetőztem mert lehet megsértődött volna pár vicces ember.
Egy nappal a meccs után még mindig mérges vagyok (ha nyertünk volna akkor is ugyanezt leírtam volna) és úgy gondolom jó csapat vagyunk, de pont az a + hiányzik ami megkülönbözteti egy csapatot a jó és a kiváló közt...
Most lehet imádkozni, hogy Colts nyerjen, meg lehet a draft-tal foglalkozni, meg a tököm tudja mivel, mint inkább kielemezni a hibákat és szarrá verni a Washingtont meg a Giants-et...
Persze én innen a kis országunkból írogatok, biztos jobban tudják kint mit kellene csinálni, mégis mint szurkoló csalódott és mérges vagyok...
Na bocs a hosszú post-ért többet nem fog előferdülni
több mint 11 éve
na igen ... szancsót össze kell szedni, mert a meccs végén eléggé összetörtnek tűnt minden szempontból,Azért szerintem a sorsolásuk sem volt gyenge. Csoportmeccsen pedig a papírforma is könnyebben borulhat. Persze próbálom magam is nyugtatni ezekkel, de szombaton úgyis vár ránk az első playoff meccs, ott kiderül érdemes-e számolgatni-reménykedni.picksixengem a macik formája jobban aggaszt 😊ugybiz... bár sikágóban lesz, fagyott talajon, a Detroit dome-os csapat, hasonló leolvadásokra képesek, mint a Cowboys év végén. Ami ellene szól az pedig, hogy a maciknak 1 nappal kevesebbje van a felkészülésre, ugye most éjjel játszottak. Viszont a Green Bay ellen is idegenben játszanak, tehát nálam ők az No1. favoritok a befogásra.picksixköszi akkor oda a sikágó is kellenni fog ...zsojtibocs ha már volt róla szó:Főcsoporton belüli mérleg, amit bukunk velük szemben. (ők 8-2, mi 5-5 eddig)picksix
Detroit esetében ha azonos a mérleg velünk, mi számítana?zsojti
nálam a colts a favorit ebből a szempontból, bár a PO megvan, de talán megy a 11-3-asok után.. ebből a szempontból talán segíthet a murray sérülései is (bár ha jól olvastam a bal kezéről van szó)zsojti
cole helyét graham átveheti ott nem lesz gond, de a hátsó alakzatnak is jobban kell koncentrálni.. kötelező győzelem lesz/lenne ez minden szempontból .. aztán jöhet a vasárnap 😊
több mint 11 éve
Azért szerintem a sorsolásuk sem volt gyenge. Csoportmeccsen pedig a papírforma is könnyebben borulhat. Persze próbálom magam is nyugtatni ezekkel, de szombaton úgyis vár ránk az első playoff meccs, ott kiderül érdemes-e számolgatni-reménykedni.engem a macik formája jobban aggaszt 😊ugybiz... bár sikágóban lesz, fagyott talajon, a Detroit dome-os csapat, hasonló leolvadásokra képesek, mint a Cowboys év végén. Ami ellene szól az pedig, hogy a maciknak 1 nappal kevesebbje van a felkészülésre, ugye most éjjel játszottak. Viszont a Green Bay ellen is idegenben játszanak, tehát nálam ők az No1. favoritok a befogásra.picksixköszi akkor oda a sikágó is kellenni fog ...zsojtibocs ha már volt róla szó:Főcsoporton belüli mérleg, amit bukunk velük szemben. (ők 8-2, mi 5-5 eddig)picksix
nálam a colts a favorit ebből a szempontból, bár a PO megvan, de talán megy a 11-3-asok után.. ebből a szempontból talán segíthet a murray sérülései is (bár ha jól olvastam a bal kezéről van szó)zsojti
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
engem a macik formája jobban aggaszt 😊ugybiz... bár sikágóban lesz, fagyott talajon, a Detroit dome-os csapat, hasonló leolvadásokra képesek, mint a Cowboys év végén. Ami ellene szól az pedig, hogy a maciknak 1 nappal kevesebbje van a felkészülésre, ugye most éjjel játszottak. Viszont a Green Bay ellen is idegenben játszanak, tehát nálam ők az No1. favoritok a befogásra.picksixköszi akkor oda a sikágó is kellenni fog ...zsojtibocs ha már volt róla szó:Főcsoporton belüli mérleg, amit bukunk velük szemben. (ők 8-2, mi 5-5 eddig)picksix
nálam a colts a favorit ebből a szempontból, bár a PO megvan, de talán megy a 11-3-asok után.. ebből a szempontból talán segíthet a murray sérülései is (bár ha jól olvastam a bal kezéről van szó)
több mint 11 éve
ugybiz... bár sikágóban lesz, fagyott talajon, a Detroit dome-os csapat, hasonló leolvadásokra képesek, mint a Cowboys év végén. Ami ellene szól az pedig, hogy a maciknak 1 nappal kevesebbje van a felkészülésre, ugye most éjjel játszottak. Viszont a Green Bay ellen is idegenben játszanak, tehát nálam ők az No1. favoritok a befogásra.köszi akkor oda a sikágó is kellenni fog ...zsojtibocs ha már volt róla szó:Főcsoporton belüli mérleg, amit bukunk velük szemben. (ők 8-2, mi 5-5 eddig)picksix
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
köszi akkor oda a sikágó is kellenni fog ...bocs ha már volt róla szó:Főcsoporton belüli mérleg, amit bukunk velük szemben. (ők 8-2, mi 5-5 eddig)picksix
több mint 11 éve
bocs ha már volt róla szó:Főcsoporton belüli mérleg, amit bukunk velük szemben. (ők 8-2, mi 5-5 eddig)
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
bocs ha már volt róla szó:Detroit esetében ha azonos a mérleg velünk, mi számítana?
több mint 11 éve
Akkor most már az egész Bowl.hu tudja, hogy néznek meccset az Eagles fanok jiháááááá 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Pizsiben néztem, félidőben mondom meg várom az első támadásunkat azt megyek aludni, erre fordítanak, hát akkor végig kell néznem, mehettem volna aludni...+1, gondoltam rá 0-21-nél, de fent maradt a Shady mez 😊Hulkeinsteinna megnéztem a meccset, gyönyörű keretes szerkezet, Mikszáth is megirigyelné. a meccs eleje meg a vége fos, a közepe fasza, de legalább kitörölhetjük a valagunkat vele...Velem is volt ilyen, de megfogattam nem veszem le a mezemet legyen bármi az eredmény. 😀Greengo
Midnegy SB-t úgysem tudunk nyerni, azután meg nekem mindegy hanyadikok leszünk.
Amikor néztem a meccset Herremans mezben kezdtem, 0-21-nél levettem, majd 24-21-nél vissza... Hát nem volt túl jó ómen 😀😀eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Hát ami azt illeti nálam is hol rajtam volt, hol nem 😀 (ami inkább a méreg miatt volt, nem azért mert nem akartam volna a csapattal tartani jóban-rosszban :p)+1, gondoltam rá 0-21-nél, de fent maradt a Shady mez 😊Hulkeinsteinna megnéztem a meccset, gyönyörű keretes szerkezet, Mikszáth is megirigyelné. a meccs eleje meg a vége fos, a közepe fasza, de legalább kitörölhetjük a valagunkat vele...Velem is volt ilyen, de megfogattam nem veszem le a mezemet legyen bármi az eredmény. 😀Greengo
Amikor néztem a meccset Herremans mezben kezdtem, 0-21-nél levettem, majd 24-21-nél vissza... Hát nem volt túl jó ómen 😀😀eaglesmcnabb
több mint 11 éve
+1, gondoltam rá 0-21-nél, de fent maradt a Shady mez 😊na megnéztem a meccset, gyönyörű keretes szerkezet, Mikszáth is megirigyelné. a meccs eleje meg a vége fos, a közepe fasza, de legalább kitörölhetjük a valagunkat vele...Velem is volt ilyen, de megfogattam nem veszem le a mezemet legyen bármi az eredmény. 😀Greengo
több mint 11 éve
na megnéztem a meccset, gyönyörű keretes szerkezet, Mikszáth is megirigyelné. a meccs eleje meg a vége fos, a közepe fasza, de legalább kitörölhetjük a valagunkat vele...Velem is volt ilyen, de megfogattam nem veszem le a mezemet legyen bármi az eredmény. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !