NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Tippjáték - Week 16 : philly.blog.hu/2014/12/19/tippjatek_week_258

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Oké Fater, én kérek elnézést, hogy nem vagyok képben általam nem különösebben kedvelt, illetve ismert csapatok irányítóinak pontos szerződési részleteivel 😊Komolyan nem tudom felfogni... Sajnos Sport TV nagyszerű közreműködésével még mindig sok ember él tévhitben. Cutler szerződése 3+1+1+1 éves. Ha a Philly (vagy bárki) netán tradelne érte, akkor 15,5 milliót keresne 2015-ben, és 10 millió garantált lenne a 2016-os lóvéjából. Azaz a fennmaradó résszel együtt, ami 2016 tavaszán válik garantálttá Cutler 2016-os caphitje 16 millió. S utána egy cent garantált nincs.tüsi91Én látok benne rációt, nem lenne ellenemre! Csak nem tudom mennyibe kerülne, ha él még a 100M szerződése, akkor azt bajos lenne átvállalni.AttisViszont ha Cutler is kikerül a piacra, az nekünk még jobb. Minél több QB van a piacon, annál jobb. Lovie például le is csaphatna rá, , és akkor máris eladó az az 1/1-es cetli 😊 😊Ha volt bármi reményünk is arra, hogy a Bears veri a Lionst az végképp elveszett. Clausen kezd Cutler helyett.................................. rémálom ami ott megy mi tényleg ne szóljunk egy szót se.....dandeNem úgy.volt.h te se szólsz egy szót.se egy ideig? 😉Eazzy
Szerk.: Na és Cutler mint QB? 😛 Mobilisnak nem mobilis, ellenben tapasztalt, olcsó (elvileg 4. kör az ára), illetve megvan a karerősség is.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Ez mind szép és jó csak ne került volna nekünk első körbe......😀www.bleedinggreennation.com/2014/12/18/7413757/danny-watkins-eagles-firefighter-nfl-player-draft-bust
több mint 11 éve
Komolyan nem tudom felfogni... Sajnos Sport TV nagyszerű közreműködésével még mindig sok ember él tévhitben. Cutler szerződése 3+1+1+1 éves. Ha a Philly (vagy bárki) netán tradelne érte, akkor 15,5 milliót keresne 2015-ben, és 10 millió garantált lenne a 2016-os lóvéjából. Azaz a fennmaradó résszel együtt, ami 2016 tavaszán válik garantálttá Cutler 2016-os caphitje 16 millió. S utána egy cent garantált nincs.Én látok benne rációt, nem lenne ellenemre! Csak nem tudom mennyibe kerülne, ha él még a 100M szerződése, akkor azt bajos lenne átvállalni.AttisViszont ha Cutler is kikerül a piacra, az nekünk még jobb. Minél több QB van a piacon, annál jobb. Lovie például le is csaphatna rá, , és akkor máris eladó az az 1/1-es cetli 😊 😊Ha volt bármi reményünk is arra, hogy a Bears veri a Lionst az végképp elveszett. Clausen kezd Cutler helyett.................................. rémálom ami ott megy mi tényleg ne szóljunk egy szót se.....dandeNem úgy.volt.h te se szólsz egy szót.se egy ideig? 😉Eazzy
Szerk.: Na és Cutler mint QB? 😛 Mobilisnak nem mobilis, ellenben tapasztalt, olcsó (elvileg 4. kör az ára), illetve megvan a karerősség is.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Én látok benne rációt, nem lenne ellenemre! Csak nem tudom mennyibe kerülne, ha él még a 100M szerződése, akkor azt bajos lenne átvállalni.Viszont ha Cutler is kikerül a piacra, az nekünk még jobb. Minél több QB van a piacon, annál jobb. Lovie például le is csaphatna rá, , és akkor máris eladó az az 1/1-es cetli 😊 😊Ha volt bármi reményünk is arra, hogy a Bears veri a Lionst az végképp elveszett. Clausen kezd Cutler helyett.................................. rémálom ami ott megy mi tényleg ne szóljunk egy szót se.....dandeNem úgy.volt.h te se szólsz egy szót.se egy ideig? 😉Eazzy
több mint 11 éve
Ha olyan faszit sikerül találni, aki megtalálja az üres receivert, én már boldog leszek. Ha Kellyék szerint ez Cutler, egye fene, jöjjön.mustaineHát ettől mondjuk Cutler elszokott idén. Mármint az üres elkapóktól.
Szerintem ide RG3 sokkal jobb fit lenne, mint Cutler.
több mint 11 éve
Ha olyan faszit sikerül találni, aki megtalálja az üres receivert, én már boldog leszek. Ha Kellyék szerint ez Cutler, egye fene, jöjjön.
több mint 11 éve
Szerk.: Na és Cutler mint QB? 😛 Hulkeinstein
több mint 11 éve
Viszont ha Cutler is kikerül a piacra, az nekünk még jobb. Minél több QB van a piacon, annál jobb. Lovie például le is csaphatna rá, , és akkor máris eladó az az 1/1-es cetli 😊 😊Ha volt bármi reményünk is arra, hogy a Bears veri a Lionst az végképp elveszett. Clausen kezd Cutler helyett.................................. rémálom ami ott megy mi tényleg ne szóljunk egy szót se.....dandeNem úgy.volt.h te se szólsz egy szót.se egy ideig? 😉Eazzy
Szerk.: Na és Cutler mint QB? 😛 Mobilisnak nem mobilis, ellenben tapasztalt, olcsó (elvileg 4. kör az ára), illetve megvan a karerősség is.
több mint 11 éve
Ha volt bármi reményünk is arra, hogy a Bears veri a Lionst az végképp elveszett. Clausen kezd Cutler helyett.................................. rémálom ami ott megy mi tényleg ne szóljunk egy szót se.....dandeNem úgy.volt.h te se szólsz egy szót.se egy ideig? 😉
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Ha volt bármi reményünk is arra, hogy a Bears veri a Lionst az végképp elveszett. Clausen kezd Cutler helyett.................................. rémálom ami ott megy mi tényleg ne szóljunk egy szót se.....
több mint 11 éve
A spotrac ezt írja: www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/brandon-graham/A lényeg, hogy jó lenne ha maradnának mindketten . Cole és Graham is. Graham már nagyon jól elvan ebben a rendszerben, Cole meg alapember és sztem szükség van a rutinjára. Trent sztem belemegy a fizetéscsökkentésbe...a 11 M-t máshol sem kapna, Grahammel meg szintén ki lehetne egyezni kevesebb összegben is...későbbre tartogatva a nagyobb kifizetéseket amikorra fixen kezdő lehetne.
Itt is írnak neki 2015-re cap hit-et, de közben meg azt írják UFA is lesz. Mostmár érdekelne akkor, ha valakinek van tuti megoldása. Ha jövőre ennyivel meg tudjuk tartani ,akkor egyértelműen nem cutolnám Cole-t, hanem paycut.
Szerk: www.spotrac.com/free-agents/nfl/philadelphia-eagles/
Itt is az van, hogy most lesz FA.
Szerk2: Rotoworld: 7/29/2010: Signed a five-year, $21.925 million contract. The deal contains $14 million guaranteed. 2014: $1,670,500, 2015: Free AgentHulkeinstein
Ne generáljunk újabb needeket ha nem muszáj. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
branding is all about?de mi abban a ráció, hogy tradelni akarsz egy QB-t, mondván, hogy jobb kell, és azt fogadja el a másik az 1/1-ért?Amadeus91Őt nem azért árulják mert "jobb kell" hanem mert "rendszeridegen".
Így kell árusítani.Höri
több mint 11 éve
Signed for 6 years, $18,363,000 after being drafted in the 1st round of the 2010 draft. The deal included a 1.37M roster bonus in 2010, an 8,600,500 bonus in 2011 that was prorated over 5 years, and a one-time bonus of 2,482,500 between 2011-2014. Because of his injury, I am going to predict that he does not earn the one-time bonus until 2012. There are escalators of 1.025M in 2013 and 4.1M in 2014, and the 2015 will likely be voided. When it is voided, the 2015 proration will accelerate into the year in which the void was reached.
több mint 11 éve
A spotrac ezt írja: www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/brandon-graham/pedig nem,. több szerződésekkel foglalkozó oldal is 2015re ír még neki 3,2 milliótShawn84Ezt nem értem, a cikk meg azt írja, hogy 2014 után lesz az: www.bleedinggreennation.com/2014/12/17/7408247/eagles-sign-brandon-graham-contract-extension-reportHulkeinsteineaglescap.com/next.htmlGreengoőőőő, itt valami félreértés lesz, Graham a szezon után szabadügynökHulkeinstein3,2 millió a jövő évi fizuja. Ha csak el nem küldjük, jövőre ennyit kap. 2016ban meg majd kiderül.Shawn84Ketten együtt 15 milliót vinnének el. Na most ha Cole cut az 3,2 milliós dead money. Viszont a + 5 millió amit jövőre kapna az beleférhet a keretbe, és akkor 2016ban filléres bünti mellett lehetne cutolni vagy visszavonultatni. A poszt egyébként is need szóval simán beleférhet. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a klub legendájáról van szó. Már nem a Heckert féle FO van. Gyanítom, hogy Cole és a csapat is azt szeretné ha innen vonulna vissza. Mindkét félből kinézem, hogy hajlandó engedni.Shawn84Én nem tudom elképzelni, hogy Grahamet ennyiért meg tudnánk tartani. 4-3-ban, és 3-4-ben is van tapasztalata mostmár, a hibrid rendszerekbe hatalmas fogás, emellett csereként is produktív, és most lép a legjobb korba. Biztos vagyok benne, hogy átlag kb. 5 millióért nem fog aláírni 4 évre, hülye lenne nem tesztelni a piacot, ha ezt ajánljuk neki.Hulkeinstein
Itt is írnak neki 2015-re cap hit-et, de közben meg azt írják UFA is lesz. Mostmár érdekelne akkor, ha valakinek van tuti megoldása. Ha jövőre ennyivel meg tudjuk tartani ,akkor egyértelműen nem cutolnám Cole-t, hanem paycut.
Szerk: www.spotrac.com/free-agents/nfl/philadelphia-eagles/
Itt is az van, hogy most lesz FA.
Szerk2: Rotoworld: 7/29/2010: Signed a five-year, $21.925 million contract. The deal contains $14 million guaranteed. 2014: $1,670,500, 2015: Free Agent
több mint 11 éve
pedig nem,. több szerződésekkel foglalkozó oldal is 2015re ír még neki 3,2 milliótEzt nem értem, a cikk meg azt írja, hogy 2014 után lesz az: www.bleedinggreennation.com/2014/12/17/7408247/eagles-sign-brandon-graham-contract-extension-reportHulkeinsteineaglescap.com/next.htmlGreengoőőőő, itt valami félreértés lesz, Graham a szezon után szabadügynökHulkeinstein3,2 millió a jövő évi fizuja. Ha csak el nem küldjük, jövőre ennyit kap. 2016ban meg majd kiderül.Shawn84Ketten együtt 15 milliót vinnének el. Na most ha Cole cut az 3,2 milliós dead money. Viszont a + 5 millió amit jövőre kapna az beleférhet a keretbe, és akkor 2016ban filléres bünti mellett lehetne cutolni vagy visszavonultatni. A poszt egyébként is need szóval simán beleférhet. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a klub legendájáról van szó. Már nem a Heckert féle FO van. Gyanítom, hogy Cole és a csapat is azt szeretné ha innen vonulna vissza. Mindkét félből kinézem, hogy hajlandó engedni.Shawn84Én nem tudom elképzelni, hogy Grahamet ennyiért meg tudnánk tartani. 4-3-ban, és 3-4-ben is van tapasztalata mostmár, a hibrid rendszerekbe hatalmas fogás, emellett csereként is produktív, és most lép a legjobb korba. Biztos vagyok benne, hogy átlag kb. 5 millióért nem fog aláírni 4 évre, hülye lenne nem tesztelni a piacot, ha ezt ajánljuk neki.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Ezt nem értem, a cikk meg azt írja, hogy 2014 után lesz az: www.bleedinggreennation.com/2014/12/17/7408247/eagles-sign-brandon-graham-contract-extension-reporteaglescap.com/next.htmlGreengoőőőő, itt valami félreértés lesz, Graham a szezon után szabadügynökHulkeinstein3,2 millió a jövő évi fizuja. Ha csak el nem küldjük, jövőre ennyit kap. 2016ban meg majd kiderül.Shawn84Ketten együtt 15 milliót vinnének el. Na most ha Cole cut az 3,2 milliós dead money. Viszont a + 5 millió amit jövőre kapna az beleférhet a keretbe, és akkor 2016ban filléres bünti mellett lehetne cutolni vagy visszavonultatni. A poszt egyébként is need szóval simán beleférhet. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a klub legendájáról van szó. Már nem a Heckert féle FO van. Gyanítom, hogy Cole és a csapat is azt szeretné ha innen vonulna vissza. Mindkét félből kinézem, hogy hajlandó engedni.Shawn84Én nem tudom elképzelni, hogy Grahamet ennyiért meg tudnánk tartani. 4-3-ban, és 3-4-ben is van tapasztalata mostmár, a hibrid rendszerekbe hatalmas fogás, emellett csereként is produktív, és most lép a legjobb korba. Biztos vagyok benne, hogy átlag kb. 5 millióért nem fog aláírni 4 évre, hülye lenne nem tesztelni a piacot, ha ezt ajánljuk neki.Hulkeinstein
több mint 11 éve
de mi abban a ráció, hogy tradelni akarsz egy QB-t, mondván, hogy jobb kell, és azt fogadja el a másik az 1/1-ért?Amadeus91Őt nem azért árulják mert "jobb kell" hanem mert "rendszeridegen".
Így kell árusítani.
több mint 11 éve
és nem. 😀 Roto rosszul írja . eaglescap.com/next.htmlőőőő, itt valami félreértés lesz, Graham a szezon után szabadügynökHulkeinstein3,2 millió a jövő évi fizuja. Ha csak el nem küldjük, jövőre ennyit kap. 2016ban meg majd kiderül.Shawn84Ketten együtt 15 milliót vinnének el. Na most ha Cole cut az 3,2 milliós dead money. Viszont a + 5 millió amit jövőre kapna az beleférhet a keretbe, és akkor 2016ban filléres bünti mellett lehetne cutolni vagy visszavonultatni. A poszt egyébként is need szóval simán beleférhet. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a klub legendájáról van szó. Már nem a Heckert féle FO van. Gyanítom, hogy Cole és a csapat is azt szeretné ha innen vonulna vissza. Mindkét félből kinézem, hogy hajlandó engedni.Shawn84Én nem tudom elképzelni, hogy Grahamet ennyiért meg tudnánk tartani. 4-3-ban, és 3-4-ben is van tapasztalata mostmár, a hibrid rendszerekbe hatalmas fogás, emellett csereként is produktív, és most lép a legjobb korba. Biztos vagyok benne, hogy átlag kb. 5 millióért nem fog aláírni 4 évre, hülye lenne nem tesztelni a piacot, ha ezt ajánljuk neki.Hulkeinstein

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
őőőő, itt valami félreértés lesz, Graham a szezon után szabadügynök3,2 millió a jövő évi fizuja. Ha csak el nem küldjük, jövőre ennyit kap. 2016ban meg majd kiderül.Shawn84Ketten együtt 15 milliót vinnének el. Na most ha Cole cut az 3,2 milliós dead money. Viszont a + 5 millió amit jövőre kapna az beleférhet a keretbe, és akkor 2016ban filléres bünti mellett lehetne cutolni vagy visszavonultatni. A poszt egyébként is need szóval simán beleférhet. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a klub legendájáról van szó. Már nem a Heckert féle FO van. Gyanítom, hogy Cole és a csapat is azt szeretné ha innen vonulna vissza. Mindkét félből kinézem, hogy hajlandó engedni.Shawn84Én nem tudom elképzelni, hogy Grahamet ennyiért meg tudnánk tartani. 4-3-ban, és 3-4-ben is van tapasztalata mostmár, a hibrid rendszerekbe hatalmas fogás, emellett csereként is produktív, és most lép a legjobb korba. Biztos vagyok benne, hogy átlag kb. 5 millióért nem fog aláírni 4 évre, hülye lenne nem tesztelni a piacot, ha ezt ajánljuk neki.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Foles stílusú QB-val képzelik el? Kell nekik a sok jó pick, mert más gondjuk is van még? Noha szerintem sem reális ár, főleg a 20. hely környékéről.de mi abban a ráció, hogy tradelni akarsz egy QB-t, mondván, hogy jobb kell, és azt fogadja el a másik az 1/1-ért?Amadeus91Hát ha Foles-t komolytalannak vesszük, akkor igen. De ha valaki átveszi, akkor az komolynak hiszi.Ez nagyon komolytalan az 1/1-ért, ne viccelj már.Amadeus91és mitek van, ami nincs a szintén qb needes Tampának vagy a Titansnek, és 1/1-t ér?Amadeus91Foles + 1/20 + 2016/1. körHöri
Nyilván az aprót nem pakoltam hozzá. Pár 3-4-5. kör meg ilyesmi.Höri
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
de mi abban a ráció, hogy tradelni akarsz egy QB-t, mondván, hogy jobb kell, és azt fogadja el a másik az 1/1-ért?Hát ha Foles-t komolytalannak vesszük, akkor igen. De ha valaki átveszi, akkor az komolynak hiszi.Ez nagyon komolytalan az 1/1-ért, ne viccelj már.Amadeus91és mitek van, ami nincs a szintén qb needes Tampának vagy a Titansnek, és 1/1-t ér?Amadeus91Foles + 1/20 + 2016/1. körHöri
Nyilván az aprót nem pakoltam hozzá. Pár 3-4-5. kör meg ilyesmi.Höri
több mint 11 éve
3,2 millió a jövő évi fizuja. Ha csak el nem küldjük, jövőre ennyit kap. 2016ban meg majd kiderül.Ketten együtt 15 milliót vinnének el. Na most ha Cole cut az 3,2 milliós dead money. Viszont a + 5 millió amit jövőre kapna az beleférhet a keretbe, és akkor 2016ban filléres bünti mellett lehetne cutolni vagy visszavonultatni. A poszt egyébként is need szóval simán beleférhet. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a klub legendájáról van szó. Már nem a Heckert féle FO van. Gyanítom, hogy Cole és a csapat is azt szeretné ha innen vonulna vissza. Mindkét félből kinézem, hogy hajlandó engedni.Shawn84Én nem tudom elképzelni, hogy Grahamet ennyiért meg tudnánk tartani. 4-3-ban, és 3-4-ben is van tapasztalata mostmár, a hibrid rendszerekbe hatalmas fogás, emellett csereként is produktív, és most lép a legjobb korba. Biztos vagyok benne, hogy átlag kb. 5 millióért nem fog aláírni 4 évre, hülye lenne nem tesztelni a piacot, ha ezt ajánljuk neki.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Hát ha Foles-t komolytalannak vesszük, akkor igen. De ha valaki átveszi, akkor az komolynak hiszi.Ez nagyon komolytalan az 1/1-ért, ne viccelj már.Amadeus91és mitek van, ami nincs a szintén qb needes Tampának vagy a Titansnek, és 1/1-t ér?Amadeus91Foles + 1/20 + 2016/1. körHöri
Nyilván az aprót nem pakoltam hozzá. Pár 3-4-5. kör meg ilyesmi.