NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Kicsit aggódok. 😀 Nagyon szorítottam Gordonnak...mert a Heisman QB győztesek az elmúlt ~20 évben nem nagyon váltak be NFL szinten. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Elvi akadályát nem látom egy elit védelem építésének, gyakorlatit már annál inkább.Az Elit védelem nem azt jelenti, hogy minden tagja "ELIT" szinten tolja a játékot. 😊
Legyünk reálisak, ki lehetne benne ebben az elit D-ben a jelenlegi keretből?
Barwin, Cox, Kendricks, Jenkins, meg legyünk optimisták: Logan.
Sok sikert 6 elit védő idehozásához... Még ha mázlink van a drafton és a következő 2 évben 2-2 elit embert tusunk draftolni, akkor is 2 komoly fizut kéne FA-n fizetni, szerintem ezt felejtsük el a közeljövőben.Hulkeinstein
A secondary felerősítésével és még egy "Elit" DL/LB játékossal top 5 védelmet lehetne összehozni.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Szerintem ebből a szempontból nem a kezdőkkel van a nagyobb baj, hanem a depthszel. Kb 40 percet van fent mindig a defense, és az elit kezdők mögé legalább jó depth kellene. (Ugye ők is emberek, elfáradnak...) Hogy fizeted ki a salary capből? Hogy lesz emellett ütős offense, ami a lényege lenne a csapat filozófiájának?+1, szerintem felejtsük is el ezt az elit D témát a közeljövőben. Hosszabb távon semmit nem zárhatunk ki, de Kelly az offense-t fogja építeni, nem fog lemodani a támadókról, hülyeség is lenne. Egy jó D-t kell építeni, ami kb 10. a ligában, és az erősségünket, az O-t a következő szintre emelni. Ez a csapat az O-ról szól mióta ott van Kelly, és ez így is fog maradni legalább még 2-3 évig.
Azért baromság a Cardinalsos összehasonlítás, mert ők lowscore meccseket játszanak, lassítanak a futójátékkal, egy-egy FG-nak is sok jelentősége van, ilyesmi. Ezzel szemben mi rohanunk az uptempoval és van, amikor 1 perc után jön a ST és utána a defense. Az elit védőknek is kell pihennie 😊mustaine
több mint 11 éve
Szerintem ebből a szempontból nem a kezdőkkel van a nagyobb baj, hanem a depthszel. Kb 40 percet van fent mindig a defense, és az elit kezdők mögé legalább jó depth kellene. (Ugye ők is emberek, elfáradnak...) Hogy fizeted ki a salary capből? Hogy lesz emellett ütős offense, ami a lényege lenne a csapat filozófiájának?Azért baromság a Cardinalsos összehasonlítás, mert ők lowscore meccseket játszanak, lassítanak a futójátékkal, egy-egy FG-nak is sok jelentősége van, ilyesmi. Ezzel szemben mi rohanunk az uptempoval és van, amikor 1 perc után jön a ST és utána a defense. Az elit védőknek is kell pihennie 😊
több mint 11 éve
Elvi akadályát nem látom egy elit védelem építésének, gyakorlatit már annál inkább. Legyünk reálisak, ki lehetne benne ebben az elit D-ben a jelenlegi keretből?
Barwin, Cox, Kendricks, Jenkins, meg legyünk optimisták: Logan.
Sok sikert 6 elit védő idehozásához... Még ha mázlink van a drafton és a következő 2 évben 2-2 elit embert tusunk draftolni, akkor is 2 komoly fizut kéne FA-n fizetni, szerintem ezt felejtsük el a közeljövőben.
több mint 11 éve
Az összehasonlítás abból a szempontból áll, hogy mindkettő jó O szakember, az egy másik kérdés, hogy másként. De attól, hogy valaki jó O szakember nem automatikusan zárja ki az elit védelem létét.Attól még, hogy mi eztet előfeltételeztetjük. Csak ennyit akartam volna mondani. Köszönöm 😉 😀
több mint 11 éve
Az tök jó, de hogy építesz elit védelmet, ha 40 percet van meccsenként a D pályán?Mert Kelly alatt miért ne lehetne elit védelem? Nyilván van egy képünk Kelly-vel kapcsolatban, hogy O guru meg satöbbi, de az meg éppen egy másik, hogyha kell tud alkalmazkodni a dolgokhoz. Szerintem, ha megtalálja megfelelő szakembert hozzá (lehet, hogy BD szép lassan azzá válik) akkor szerintem nem fogja meg akadáklyozni, hogy úgy történjen 😀 😛dandepl arians is o szakember, mégis elég jó az a cards védelemWester
Arianst Kellyvel összehasonlítani szerintem értelmetlen, más a filozófia. A körte meg az alma is gyümölcs, mégis teljesen más a kettő.
több mint 11 éve
S irányítója neki sincs 😛 mégis mennek. Na ettől is jó szakember 😀Mert Kelly alatt miért ne lehetne elit védelem? Nyilván van egy képünk Kelly-vel kapcsolatban, hogy O guru meg satöbbi, de az meg éppen egy másik, hogyha kell tud alkalmazkodni a dolgokhoz. Szerintem, ha megtalálja megfelelő szakembert hozzá (lehet, hogy BD szép lassan azzá válik) akkor szerintem nem fogja meg akadáklyozni, hogy úgy történjen 😀 😛dandepl arians is o szakember, mégis elég jó az a cards védelemWester
több mint 11 éve
Mert Kelly alatt miért ne lehetne elit védelem? Nyilván van egy képünk Kelly-vel kapcsolatban, hogy O guru meg satöbbi, de az meg éppen egy másik, hogyha kell tud alkalmazkodni a dolgokhoz. Szerintem, ha megtalálja megfelelő szakembert hozzá (lehet, hogy BD szép lassan azzá válik) akkor szerintem nem fogja meg akadáklyozni, hogy úgy történjen 😀 😛dandepl arians is o szakember, mégis elég jó az a cards védelem
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Mert Kelly alatt miért ne lehetne elit védelem? Nyilván van egy képünk Kelly-vel kapcsolatban, hogy O guru meg satöbbi, de az meg éppen egy másik, hogyha kell tud alkalmazkodni a dolgokhoz. Szerintem, ha megtalálja megfelelő szakembert hozzá (lehet, hogy BD szép lassan azzá válik) akkor szerintem nem fogja meg akadáklyozni, hogy úgy történjen 😀 😛
több mint 11 éve
Amilyen irányító sérülések és hiányok vannak liga szerte szerintem ne is álmodjunk a Mariotáról. (RGIII-t meg léci felejtsük el, ha tudása(???) van is, emberileg nálam már nagyon nem az igazi) Inkább drukkoljunk, hogy vagy a meglévők megtáltosodnak és egészségesek maradnak, vagy imádkozzunk, hogy Kelly találjon valakit, akiben csak ő látja meg a zsenit, és be tudja húzni 😀Ne haragudj, de reálisabb, hogy Mariotát behúzzuk (pedig tudjátok erről mi a véleményem), minthogy ide akárki elit védelmet építsen, amíg Kelly a head coach.
Egyébként meg ja, építsünk egy brutál D-t és akkor Kelly is nyugodtabb lehet az O tekintetében. Billsnek is lenne egy normálisabb támadó játéka a Pats mögött simán ott lennének.dande
RG3-nek új közegre van szüksége, ahol bizalmat kap és motiválni tudják. Teljesen szétesett fejben is, ezen Washingtonban aligha tudnak változtatni.
több mint 11 éve
Amilyen irányító sérülések és hiányok vannak liga szerte szerintem ne is álmodjunk a Mariotáról. (RGIII-t meg léci felejtsük el, ha tudása(???) van is, emberileg nálam már nagyon nem az igazi) Inkább drukkoljunk, hogy vagy a meglévők megtáltosodnak és egészségesek maradnak, vagy imádkozzunk, hogy Kelly találjon valakit, akiben csak ő látja meg a zsenit, és be tudja húzni 😀Egyébként meg ja, építsünk egy brutál D-t és akkor Kelly is nyugodtabb lehet az O tekintetében. Billsnek is lenne egy normálisabb támadó játéka a Pats mögött simán ott lennének.
több mint 11 éve
Elnézve a Bills meccset lehet, hogy mégis inkább a D#-t kéne kicsit felturbózni 😀😀
több mint 11 éve
Valóban jó párszor bent voltunk Reid-el és egyszer még döntőt is játszhattunk, és ha TO nem sérül meg, s játszik az SBn, ki tudja mi lehetett volna...Mert Reid-el sosem meneteltünk a playoffban...manbearpiglehet Kelly is tartogat eleget a PO ra, Nem lövi el alapszakaszban, hogy ne tudjanak rá készülni. Ott meg majd aláz vele.ano92Reid-nél is mindig ezt vártam...greenboy
De volt mikor mázlival jutottunk be és akkor azt gondoltam, hogy na, majd most valamit előhúznak a kalapból, de nem jött elő semmi, vagy kikaptunk a Dallastól és a visszavágón még jobban elkenték a szánkat, de ezzel én nem akartam bántani az öreget, mert én bírtam, csak eszembe jutott, hogy voltak már ilyen érzéseim régebbről.
több mint 11 éve
Mert Reid-el sosem meneteltünk a playoffban...lehet Kelly is tartogat eleget a PO ra, Nem lövi el alapszakaszban, hogy ne tudjanak rá készülni. Ott meg majd aláz vele.ano92Reid-nél is mindig ezt vártam...greenboy
több mint 11 éve
lehet Kelly is tartogat eleget a PO ra, Nem lövi el alapszakaszban, hogy ne tudjanak rá készülni. Ott meg majd aláz vele.ano92Reid-nél is mindig ezt vártam...
több mint 11 éve
Nem rég a Raiders topicban volt erről szó, és én is osztom Ulpi véleményét.bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/oakland_raiders/1207970
bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/oakland_raiders/1208247
Más: A mai ellenséges vonalak cikk elmarad. A rövid hétvége miatt nem volt időm ezzel foglalkozni, sorry.
több mint 11 éve

Ha annyira akartuk volna, mi is kiadtuk volna ezt a jelszót. Talán így lesz lehetőségünk megszerezni ha időközben a Jetsben nem törik össze 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Egy tavalyi Chicago elleni meglepetés (akkor az nekem az volt, főleg az arány 😛) győzelemhez hasonló jót tenne a lelkemnek, de egy pici W-vel is megelégszem ha úgy lesz 😀Fly Eagles!!!!
több mint 11 éve
ettől mondjuk nem nagyon tartok 😀 😀 😀lehet Kelly is tartogat eleget a PO ra, Nem lövi el alapszakaszban, hogy ne tudjanak rá készülni. Ott meg majd aláz vele.ano92így van, a read optionnek hála Sancho dönti majd meg Kaep Green Bay-ben felállított futott yardos rekordját :pbaggio
több mint 11 éve
lehet Kelly is tartogat eleget a PO ra, Nem lövi el alapszakaszban, hogy ne tudjanak rá készülni. Ott meg majd aláz vele.ano92így van, a read optionnek hála Sancho dönti majd meg Kaep Green Bay-ben felállított futott yardos rekordját :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
lehet Kelly is tartogat eleget a PO ra, Nem lövi el alapszakaszban, hogy ne tudjanak rá készülni. Ott meg majd aláz vele.
több mint 11 éve
Nálam jelenleg egyetlen dolog miatt kellene elit közeli QB (na nem mintha ez egyébként bármikor máskor rosszul jönne, és nagyon kevés csapat rendelkezik vele), mert akkor a kb top10-es front7 mellé elég lenne átlagosra fejleszteni a secondaryt, és kész vagyunk arra, hogy SB-ig meneteljünk. 3 embert hátra simán tudunk hozni, ha kihajintjuk a Cary - Fletcher párost, meg Ryanst, és paycutot kap Cole. Draftról jöhet egy ütős LB pl.Nem veszett, de még van esélyünk ezekkel az irányítókkal is nyerni idén is. Kár ennyire előre menni a dolgokkal. A Po az más mint a regular season. lehet ott tarolni fogunk 😊
Na és akkor a QB helyzet....vannak ott Mariota mellett is olyanok, akikkel Chip sokkal jobban dolgozhat együtt, mint Foles, akarom mondani eredményesebben. Melléjük én bepróbálnám RGIII-at őszintén, noha nem vagyok benne biztos, hogy valóban elengedik. Nem azért, mert benne látom a megoldást a ropisága miatt ugye, hanem azért, mert van upsideja, sokkal több, mint Folesnak, (aki tegyük mellé se tavaly, se idén nem tudja végig tolni a szezont, szóval még sérülés terén se óriási a különbség...jó tudom, véletlen kulcscsont törés, meg trapa térd nem egyenlő). És simán menetelhetünk vele amíg belerázódik a project emberünk. Ez annyira veszett ötlet egyébként?Eazzy
Höri