NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Csak hozzászólok nem bírom ki :pNem a Coltsnak kell megverni a Boyst, hanem a Skinsnek..., hiszen dramaturgiailag az utolsó mérkőzésen szokott elmenni a szezonja a Dallasnak, már egy-pár éve....és Amerikában tisztelik a hagyományokat!:p
Az a vicc, hogyha mondjuk a Lions bukná mindkettőt (nem fogja...) és a Boys bukná a Colts ellenit, de nyerné a Skins ellenit, mi nyerjük mindkettőt, akkor a WC körben ugyan itt a Lincolnon találkozunk.dande
több mint 11 éve
Még mindig az a 2x 1 yard az igazán dühítő, és akkor is meglenne a PO (Cards, 49rs). Mondjuk secondary akkor sincs, így valószínű később lenne újabb nagy szívás.
több mint 11 éve
Mondok még jobbat, és hogy mennyit is számít a matek:Igazából a múltkori meccs alapján arra készültünk, hogy puntolni fog ellenünk a Cowboys ezért a meccs eleji kickoff meglepetésként hatott 😀 😀
Ha megvertük volna a Seahawkst, akkor a mai vereség ellenére ha mi, a Hawks és a GB is megnyerte volna az uccsó 2 meccset, ami elég reálisnak tűnik, akkor No1 seed lettünk volna 😊 Ehelyett kiesünk. Na ennyit számít a matek. 1 meccs, és az egész szezonodat jelenti. De persze felkészülni arra a meccsre sem sikerüt.Hulkeinstein
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Mondok még jobbat, és hogy mennyit is számít a matek:Ha megvertük volna a Seahawkst, akkor a mai vereség ellenére ha mi, a Hawks és a GB is megnyerte volna az uccsó 2 meccset, ami elég reálisnak tűnik, akkor No1 seed lettünk volna 😊 Ehelyett kiesünk. Na ennyit számít a matek. 1 meccs, és az egész szezonodat jelenti. De persze felkészülni arra a meccsre sem sikerüt.
több mint 11 éve
Csak hozzászólok nem bírom ki :pAz a vicc, hogyha mondjuk a Lions bukná mindkettőt (nem fogja...) és a Boys bukná a Colts ellenit, de nyerné a Skins ellenit, mi nyerjük mindkettőt, akkor a WC körben ugyan itt a Lincolnon találkozunk.
több mint 11 éve
üdv.érdekes meccs volt.
azt gondolom, hogy a két csapat viszonya valahol a 10-33 és a 38-27 között van, hozzáadom Free félmeccses hiányát, és akkor kijön egy 30-30, és győzzön a jobb formában lévő csapat átlagra.
így két meccs után azt mondom (üdv, mustaine! 😊) , hogy a védőfalatokból jöhetne ember, kevés csapat csinált ennyi nullás vagy mínuszos futást Murray-n, mint Ti. (persze én mondjuk pont rühellem azt a futástípust, amit a futások 60 százalékában hívunk, de elfogadom). linebacker nem kell, mert a 4-3-hoz megvannak az embereink (egyelőre), 3-4-be meg nem fogunk visszaállni, secondary meg hát... azért örülök Fletchernek, mert így Carr bebizonyíthatta, hogy nem ő a legrosszabb CB a ligában (maximum ár-érték arányban). más nem kell.
az még messzi, hogy mit hoz a következő pár meccs, de remélem, nem találkozunk már többet Veletek idén.
asszem ennyi lett volna.
több mint 11 éve
Oooops!Ó, jaj!mustaineAmi a Dallas javára fogja billenteni a mérleg nyelvét, az Romo.gyurcziAki a mi oldalunkra fogja billenteni a mérleg nyelvét, az Kelly. Ilyeneket én is ide tudok bökni.mustaine
No offence. Annak idején pont a secetek miatt is írtam, meg Füles formája, meg Szancsó képességei miatt.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Azt, hogy mindkettő fr. qb, szvsz sansztalan, hogy őket elengedjék. Eltudom képzelni a fejeket a panthers hc interjún mikor bejön vki és azzal kezdi, hogy eltrédelné kemet... 😀😀peachPedig én nagyon szívesen látnám Cam-et sasként 😀 Bár erre nem igen van esély
több mint 11 éve
Sziasztok!Isten hozott 😊 Én is évekig néma settenkedő voltam mire itt megszólaltam és elmés hozzászólásaimmal azóta is borzolom a kedélyeket és próbára teszem a szurkolótársak idegeit 😀
Ez az első hozzászólásom a fórumon, pedig már évek óta követem az oldalt és elég régóta Eagles fan vagyok.
Treza23
A meccsről: Már magában az is nagy szó, hogy 21-0 után fordítani tudtunk, de a vereséget egyértelműen most a védelem nyakába kell varrni (idén másodszor). Nem vártam volna az elmúlt hetek nagyszerű védőteljesítmények alapján. Vannak statisztikák, amelyek kissé árnyaltabban elemzik a teljesítményeket, nem csak yrds/game meg pts/game és ott rendszeresen a top10 védelmek közé sorolják a D-t. Ellenben az O az középmezőny. Most a játék nagy részében futottunk az eredmény után így sikerült 18 perc labdabirtoklással (!!!!!!!) 27 pontot felpakolni a táblára. Mindenki számára nyilvánvaló, hogy a meccs a Bryant-Romo vs Eagles secondary matchupon ment el de nagyon.
Valaminek nagyon jól kell működnie, mert toronymagasan a legtöbb labdát veszítjük el a ligában (34 elvesztett labdával sereghajtók vagyunk, -9-es TO mutatóval hátulról a negyedikek, a playoffba vágyó csapatok közül talán még a Colts ennyire alsóházi valamivel jobb eredménnyel), a sec egy katasztrófa.
A képlet egyszerű: A hátralévő meccseket nyerni kell aztán majd lesz valami. Wild Cardra csak akkor van esélyünk, ha a Detroit veszít kettőt (szerk.: vagy a Green Bay veszít kettőt /1 meccset egymás ellen játszanak, így a Detroitra van némi esély ha a Chicago hazai pályán meg tudná emberelni magát egy csoportmeccs erejéig/), csoportgyőzelemre akkor, ha a Boys egyet bukik (vagy ők 0-2 mi megy 1-1-et produkálunk). Kár, hogy a Bye Week óta 4-4 a mérlegünk, de kb. erre volt jó ez a csapat a gyér secondary-vel és a sok turnoverrel.
Ez sem Sanchezen múlt. Jól mozgott, nyomás alatt is elfogatható volt. A második labdaeladása teljesen az ő hibája (akkor már teljesen mindegy volt), az elsőnél csak annyira, hogy eléggé nehezen elkapható labdát dobott Ertz-nek, de az peches interception volt, Huff-ot egyszer még egy túl magas labdával találta meg, de nem történt akkor tragédia. Nem esnék kétségbe, ha a következő szezonnak vele megyünk neki kezdőként, vannak nála nagyobb gyengéi a csapatnak.
Megint sikerült belerondítani egy parádés játékba egy ostoba szabálytalansággal, ez esetben Cary Williams volt az elkövető, szintén egy sackkel kiharcolt 3&outot sikerült illegal contat-tal a kukába dobni, 2 play-jel később TD. Ha már ezekkel tudnánk kezdeni valamit jó lenne. A DPI-kkel nem foglalkozom, többször dobhatnának ránk mint ahányszor be is dobják a zászlót, a srácok ügyesen adják el a kis lökdösődést.
Szerintem a legégetőbb a jövőre nézve egy azonnal bevethető CB Fletcher helyére, Williams-t megtartanám, tetszik a játéka és annyira nem kaka ha tudja fegyelmezni magát, nem véletlenül 5-ből 4x Fletcher felé dobják ha mélyre mennek. Kell egy frankó ILB aki azonnal bevethető meg egy project OLB, Cole talán jövőre még bírja szusszal. Ha ez sikerülne már nagyon sokat előre tudnánk lépni és lehetne foglalkozn project QB-val, playmaker WR-rel. Az OL szerintem elég mély, ha a cserék tudnak fejlődni akkor nem lesz egy darabig gondunk, a DL-lel ahogy van elégedett vagyok. Ahogy mindenki én is Erzt-től vártam volna nagyobb előrelépést, de ez még bekövetkezhet.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
kár, hogy nem bármikor.. 😊ez nem volt sz#r GriffintőlEzt Sanchez is bármikor megcsinálja!😀😀😀 😀😀😀sümegphillyfan
Passing CP/AT YDS TD INT
R. Griffin 18/27 236 1 0
+
vine.co/v/O69TKnjzO09karmigran
több mint 11 éve
ez nem volt sz#r GriffintőlEzt Sanchez is bármikor megcsinálja!😀😀😀 😀😀😀
Passing CP/AT YDS TD INT
R. Griffin 18/27 236 1 0
+
vine.co/v/O69TKnjzO09karmigran
több mint 11 éve
Azt, hogy mindkettő fr. qb, szvsz sansztalan, hogy őket elengedjék. Eltudom képzelni a fejeket a panthers hc interjún mikor bejön vki és azzal kezdi, hogy eltrédelné kemet... 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sziasztok!Ez az első hozzászólásom a fórumon, pedig már évek óta követem az oldalt és elég régóta Eagles fan vagyok.
A szezon hátralevő része jelen pillanatban már kevésbé érdekel, mint az offseason. Igen mozgalmas időszaknak kellene lennie és véleményem szerint az is lesz, sok kérdőjellel.
Kell egy új secondary. 3 TD kapni egy játékosról, az szerintem kritikán aluli. Nem sok túlzottan érdekes szabadügynök lesz ezen a poszton. Legalábbis ez az én véleményem, de van egy játékos, aki még mindig képes magas szinten játszani, főleg emberezésben és ő nem más, mint „Revis Island”.
Jó áron, még pár évig megoldást jelenthet addig, pedig van idő utódot keresni.
Szükségünk van még legalább egy Safety-re. Itt már több érdekes név merülhet fel. Lehetséges elsődleges opció Devin McCouty.
Ha lenne lövési lehetőségünk Justin Houstonra akkor meg kell lépni
Elkapó: Riley Coopernek szerintem mennie kell. Sammie Coates lenyűgözőt alakított az Iron Bowl-on, ha úgy dönt, hogy jelentkezik a draftra és elérhető lesz a 2., 3. körben nem lenne rossz választás.
A legfontosabb. Szükségünk van egy futni tudó irányítóra. Én hiszek még a csodákban. Tehát Marcus Mariota az, aki kell nekünk, persze ha valamilyen csoda folytán kicsúszik a top10-ből. És miért is ne. Tavaly 3 irányítót vártak az első 10-be és mennyi lett kiválasztva, egy. Ő pedig nem a kettő agyon hype-oltak egyike volt. Ezért hiszem, hogy ez újra megtörténhet, bár kicsi az esély rá, de nem elképzelhetetlen. De van pár név még, akik megérhetnek egy misét. Ők pedig: Brett Hundley 2. körben, Bryce Pretty 2-3. kör, Dak Prescott 3 körtől és Cody Fajarado a hátsó körökben.
Továbbá azt sem kell elfelejteni, hogy két csapatnál is edzőváltás lesz. Az új edző, pedig nem biztos, hogy a jelenlegi irányítókban látja a jövőt. Értem én ezalatt a carolina-i Cam Newton-t és a san fransisco-i Colin Kaepernick-et.
Elnézéseteket kérem a hosszú posztért, de kíváncsi vagyok, hogy Ti mit gondoltok a dologról.
FLY EAGLES HIGH
több mint 11 éve
ez nem volt sz#r GriffintőlPassing CP/AT YDS TD INT
R. Griffin 18/27 236 1 0
+
több mint 11 éve
Tőle nem kell tartanotok oldalak írogatásával kapcsolatban, azt gondolom én itt befejeztem idénre a csapat dolgait illetően (hányszor mondtam már ezt 😛) Teljesen nyilvánvaló mi a gond, az is, hogy nem tudtunk (akartunk?) mit kezdeni vele, minden más felesleges szócséplés és találgatás.hááát, nem tudom. ha csak a skins / ny duó egyikét kapjuk el a végén, ugyanazzal a mérleggel zárunk, mint tavaly. ha mindkettőt, felülmúljuk a tavalyi évet. idén volt egy combos dallas a csoportban, ez a különbség. nem hiszem, hogy akkora tragédia lenne, hogy időgépről, csodáról, megy ilyesmiről kéne beszélni, vagy ezekre várni. nincs kész a csapat, ez látszik, hosszú még az út. lehet, hogy jobb, ha idén kimarad a PO, muníciót ad az építkezésben, ha mégis kudarc-érzés vegyül a pozitív mérlegbe.
Még kétszer jelentkezem a meccsek előtt (ha kíváncsi még rá valaki 😀) aztán majd jövő szeptemberig megpróbálok egy időgépbe beülni hátha addig történik valami csoda változás. Köszönöm a 9 letöltött meccs élményeit (esetleg lesz még 1- vagy 2) sok csapat fényében ez is megsüvegelendő,
Béke veletek!dande
amikor papíron jobb, vagy hasonló képességű csapatoktól kaptunk ki, sokszor éreztük, hogy necces volt, egy kevés hiányzott csak. és volt az az érzése az embernek, hogy még van tartalék. hát, nem volt, mert ebben most ennyi volt, és ez sem volt kevés. ha egy csapat rendre veri a gyengébbet, és 1-2 kivétellel kis különbséggel alulmarad a jobbal szemben, nos, akkor van az, hogy nagyjából adja a tudását.
jó kis szezon ez, javítandó hibákkal.
több mint 11 éve
Szerintem hiba mindent Kelly nyakába varrni. Nélküle itt sem lennénk, arról meg többek között pont nem ő tehet, hogy Huff meg Smith nem tudja eldönteni, ki hordjon vissza...
több mint 11 éve
A secondary sokkal nagyobb upgradere szorul mint az irányító poszt.Shawn84Csak a játék kedvéért kérdezem: ha az összes draft pickkel most DB-t húzna a Philly, garantáltan jobb lenne rögtön a secondary?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Azt hiszem ez a meccs tökéletesen alátámasztotta azt amit korábban mondtam. A secondary sokkal nagyobb upgradere szorul mint az irányító poszt. Persze ott is voltak problémák, de jelenleg a secondary, a dekoncentráltság, és a szar play calling az ami a vereséget okozta. Sajnos Kelly sem tökéletes, és idén elsősorban a komolyabb csapatok ellen, rendszeresen gyengén hívja a játékokat. A 2. félidőben alig volt futás. Mikor az eredmény után kell futni akkor pedig előveszi. Persze biztosan simán megindokolja, hogy mit miért is tett, de egyelőre úgy érzem semmilyen szinten nem vagyunk egy erős PO csapat közelében. Jelenleg a Po is elúszóban van, és ez egy elég nagy figyelmeztetés lehet most számunkra. A következő két meccset meg fogjuk nyerni, ebben bízom, de sajnos nem a mi kezünkben van a sorosunk. Ha pedig be is jutunk, egy Packers vagy Lions ellen megint csak a secondary gyengesége az ami bajokat eredményezhet.
több mint 11 éve
Tőle nem kell tartanotok oldalak írogatásával kapcsolatban, azt gondolom én itt befejeztem idénre a csapat dolgait illetően (hányszor mondtam már ezt 😛) Teljesen nyilvánvaló mi a gond, az is, hogy nem tudtunk (akartunk?) mit kezdeni vele, minden más felesleges szócséplés és találgatás.Még kétszer jelentkezem a meccsek előtt (ha kíváncsi még rá valaki 😀) aztán majd jövő szeptemberig megpróbálok egy időgépbe beülni hátha addig történik valami csoda változás. Köszönöm a 9 letöltött meccs élményeit (esetleg lesz még 1- vagy 2) sok csapat fényében ez is megsüvegelendő,
Béke veletek!
több mint 11 éve
Sikerült szépen megverni magunkat!Nekem az elég fura volt, hogy amikor lendületben voltunk akkor mentek a screenek-futás...stb..aztán amikor meg menni kellett megint az eredmény után akkor csak a passzjátékot erőltetjük ...futás meg semmi. 😒
Secondary = 0 oké tudtuk, de a nagy Kelly féle O-bol is csak annyi maradt hogy 20sec alatt indul a play. 20+yardos playek?? futójáték?? trükkös játék??Sproles??oké hogy ki/milyen a QB...de baz... Texans ellen első passznak dobatott vele egy 50-es TD passzt, akkor meg most minek limitálni ezeket, kockázat nélkül nincs győzelem...Feltett kézzel kár kimenni!sümegphillyfan

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Igaza volt Hörinek.33 turnoverrel egy csapat egyszerűen nem való PO-ba.Főleg, hogy a legtöbből TD vagy pontszerzés van.Elég a baj hátul, de akkor még támadásban is ráteszünk egy lapáttal és ajándékba adjuk a pontok sokaságát.Megint egész meccsen nem láttam leütött passzt a védelemtől.Ha ember felé ment, akkor tuti az elkapóé volt a labda.Hihetetlen, hogy ezeknek az embereknek nem ordítják le a fejét... Bízom még a Colts-ban, de félek, nehogy a végén a Giants meglepjen bennünket...
több mint 11 éve
Sikerült szépen megverni magunkat!Secondary = 0 oké tudtuk, de a nagy Kelly féle O-bol is csak annyi maradt hogy 20sec alatt indul a play. 20+yardos playek?? futójáték?? trükkös játék??Sproles??oké hogy ki/milyen a QB...de baz... Texans ellen első passznak dobatott vele egy 50-es TD passzt, akkor meg most minek limitálni ezeket, kockázat nélkül nincs győzelem...Feltett kézzel kár kimenni!
több mint 11 éve
Gratulálok a csapatnak, sikerült elbaszni a szezon 2 legfontosabb meccsét. Egyéni hibák tömkelge, a kreativitás teljes hiánya. Secondarynk egyáltalán nincs, irányítónk nyilvánvalóan nincs. 0-21-gyel kezdeni nem a játékoskeret hibája, hanem felkészítésbeli gondok következménye. Ki fogunk esni 11 győzelemmel, és lehet koncentrálni az offseasonre. A Bucs és a TItans választ jelenleg az első 2 helyen, sok sikert egy irányító szerzéséhez is. Nagyon ideges és szomorú vagyok, mert ebben a keretben sokkal-sokkal több van, de a pályán ebből semmi nem látszik gyakran.A Coltsnak nagy tétje nem lesz, simán fog nyerni a Cowboys.
több mint 11 éve
Na indulhat a több oldalas rinyálás. 😀Hajrá Kóc és hajrá Sikágóóóó !

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
21-0nál beírtam hogy Kelly takarodj de aztán töröltem, de akkor is elmehet a jó búsba ez egész CochS együtt. Mert az igenis az ő hibájuk, hogy az egészen nyilvánvalóan értelmesebb O-k ellen fogalmatlan embereket nem távolították el onnan hátulról időben vagy találtak olyan megoldást rendszert ahol ez nem kevéséb gond. Mert jé pl Chungnak egész jól megy a Patsban, hogy is van ez????????????????. S ez nem most derült ki hanem már tudni lehetett jóval korábban. hogy így lesz. Amíg ezt nem rakjuk rendbe semmi keresni valónk sehol és ne is álmodozzunk semmiről PO-ról stb, kár bármilyen QB-.ról is beszélni, mert nem a QB védekezik hátul. Ez 2-4 ember tönkre tesz nagyjából mindent az alkalmatlanságával.
Emiatt vagyok végtelenül szomorú és csalódott...................