Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
nyilvan faj a vereseg, de 6 meccses nyero szeria utan beuthet a dolog.Viszont az elmult 2 meccs alatt BB nagyon sok RZ homalyt dobott, holott mi voltunk a legjobb RZ csapat. Valami megvaltozott
több mint 7 éve
Tuti nem nyertünk milehighban mióta az ocsmány narancs mezük van.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Lehet a mile high (1.6 km magason levo) levego kevesebb oxigentartalma nem tetszik nekunk. De amugy ha nem toljuk el akkor ez egy szoros meccs lett volna a vegeig. De hat ennyi to-val es abbol kapott konnyu/gyors td vel nem egyszeru nyerni.Ez beszarás volt......méltó véget ért a meccs. Én nem emlékszem olyan csapatra aki 500 feletti yardot tesz meg, de kikap.....Kb 3 hete a Tampa megcsinálta, de tényleg nem gyakori.
Igazából az a helyzet, hogy nem védelmi bravúrok, hanem kapitális hibák sorozata okozta ezt és ez sokba is kerülhet a sorsolásunk miatt.
Persze annak is igaznak kell lennie, hogy ennyi banális hibát nem követünk el egy meccsen....
Klemó
Asszem több meccsre elegendő pech volt itt, jó legalább ezt egy helyen kiadni. Aztán végül mégis magunkat vertük persze meg, de klasszikusan nem megy az ilyen védelmek ellen.
Nincs itt nagy gond, nem lehet ennyit hibázni, és szerintem a jövőben nem is fogunk. Különösen az a két RZ labdavesztes ami fájó.
A Chargers ellen viszont ennél jóval több kell, de hazai pályán szerintem erősek leszünk.
Ami meg nekem faj, hogy ez a Denver nem egy jó csapat, de valahogy mégse megy ellenük, pedig jó lenne már néha ott is nyerni.
Ezúttal a playhivas is gaz volt. 1:54-el a vége előtt behivni egy passzjátékot érthetetlen. Megint shovel passzal próbálkozni szinten. Ennyire gyakran ezt nehéz eladni.
Amúgy a játékkal nem lett volna gond, mert az int-ig szinte minden ült amit csináltunk.
Klaci79
Conner jatekabol adodoan, szerintem meg fogunk latni ilyen fumble kat. Sajnos mult heten is volt egy nagyon utos hibaja, ami akkor majdnem a meccset okozta. Ma egy masik jellegu hiba es a gyors td belole visszaadta egy addig mar legyozottnek is lehetett volna csapatnak minden bizalmat, mig nekunk elvette.
A td nel a def meg rendezett egy jo kis sideline showt, hogy ki es mit kellett volna hogy csinaljon. Watt vs sensabaugh stb. Ott az eddzonek kellett oket nyugtatni. Az mar nem volt jo jel. De...
Az a td elkapas es elejtett touchback, conner fumbli, 2 int ha jol emlekszem igy most kesobb el is dontotte a meccset. Meg hat watt ben mcdonald apro serulese se sem segitett.
De hat ez egy nyerheto meccs lett volna. Sok hibankat kihasznalva, igy viszont megerdemelten nyert a denver.
Egy kerdesem lenne. Washington mi a francnak akarta tigrisbukfenccel egyutt elkapni a labdat?
Switzert majdnem elfelejtettem, hogy o is dropolt egyet es makunk volt hogy visszatudta szerezni.
Nem ertem, washington miert nem tudja elkapni a fonalat. Mert o lenne az ilyen meccsekent a wr3 fizikalis magas es jo celpont. Switzer jo es jol is kapta el a labdat, de ot majdnem kettetortek az egyik elkapasa utan. Ez van. Kar hogy egy konnyebb meccset eladtunk. Amikor ilyen szamokkal dobalozunk mint 462 yard stb.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Ez beszarás volt......méltó véget ért a meccs. Én nem emlékszem olyan csapatra aki 500 feletti yardot tesz meg, de kikap.....Kb 3 hete a Tampa megcsinálta, de tényleg nem gyakori.
Igazából az a helyzet, hogy nem védelmi bravúrok, hanem kapitális hibák sorozata okozta ezt és ez sokba is kerülhet a sorsolásunk miatt.
Persze annak is igaznak kell lennie, hogy ennyi banális hibát nem követünk el egy meccsen....
Klemó
Asszem több meccsre elegendő pech volt itt, jó legalább ezt egy helyen kiadni. Aztán végül mégis magunkat vertük persze meg, de klasszikusan nem megy az ilyen védelmek ellen.
Nincs itt nagy gond, nem lehet ennyit hibázni, és szerintem a jövőben nem is fogunk. Különösen az a két RZ labdavesztes ami fájó.
A Chargers ellen viszont ennél jóval több kell, de hazai pályán szerintem erősek leszünk.
Ami meg nekem faj, hogy ez a Denver nem egy jó csapat, de valahogy mégse megy ellenük, pedig jó lenne már néha ott is nyerni.
Ezúttal a playhivas is gaz volt. 1:54-el a vége előtt behivni egy passzjátékot érthetetlen. Megint shovel passzal próbálkozni szinten. Ennyire gyakran ezt nehéz eladni.
Amúgy a játékkal nem lett volna gond, mert az int-ig szinte minden ült amit csináltunk.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Ugyanmár gyerekek. 546 yard és 51 pont, de vereség. Na itt kezdődik a művészet.Amúgy az elvesztegetett pontokkal ellentétben nyugodtan fel lehet vetni a kicker, LT TD-t, vagy a safety helyett 97 yardos TD-t is, szal valamelyest kiegyenlítették ezek egymást

több mint 7 éve
Én nem emlékszem olyan csapatra aki 500 feletti yardot tesz meg, de kikap.....a Tampa szurkolók üdvözletüket küldik
Klemó
twitter.com/GiantInsider/status/1062508725737529345

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Mondjuk ja....de mondjuk olyan csapattól aki ad a felét teszi meg....Ez beszarás volt......méltó véget ért a meccs. Én nem emlékszem olyan csapatra aki 500 feletti yardot tesz meg, de kikap.....ThundersNFL
utolsó SB...Klemó
több mint 7 éve
Jags ellen elfogyott a máktartalékunk... Slussz. Ennyi hibaval oruljunk hogy kozunk volt a meccshez. Mindegy, a Raiderst viszont igy tuti csapnunk kell, ha a hagyomanyainkat nezzuk akkor az a meccs gyufa lenne. Kokemeny lesz a maradek menetrend lehet kuzdeni mint diszno a jegen.Ezt nem értem.......a Jags meccsen nem értem miért lett volna mákos a győzelem...nem odapattant lasztikat vettünk fel a földről.....ellenben itt csakis rajtunk múlott 20 azaz 20 pont...ez nagyon nem mindegy. Ez a Panthers meccs fordítottja volt, ahol minden bejött....olyat se láttam még, de ilyet se....
The terrible towel
több mint 7 éve
Ez beszarás volt......méltó véget ért a meccs. Én nem emlékszem olyan csapatra aki 500 feletti yardot tesz meg, de kikap.....
utolsó SB...Klemó
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Ez beszarás volt......méltó véget ért a meccs. Én nem emlékszem olyan csapatra aki 500 feletti yardot tesz meg, de kikap.....Igazából az a helyzet, hogy nem védelmi bravúrok, hanem kapitális hibák sorozata okozta ezt és ez sokba is kerülhet a sorsolásunk miatt.
több mint 7 éve
Jags ellen elfogyott a máktartalékunk... Slussz. Ennyi hibaval oruljunk hogy kozunk volt a meccshez. Mindegy, a Raiderst viszont igy tuti csapnunk kell, ha a hagyomanyainkat nezzuk akkor az a meccs gyufa lenne. Kokemeny lesz a maradek menetrend lehet kuzdeni mint diszno a jegen.
több mint 7 éve
A Jagsé. Ott 3 negyedén keresztül voltunk homályok.
több mint 7 éve
Eleddig 17 azaz tizenhet pontot hagytunk konkrétan ott a pályán. 1 blokkolt FG, egy beejtett labda az end zone-ban. Egy tiszta elejtett labda a zonaban es egy fumble a 20 yardon....ehhez "csak" még egy INT jön a félpályán.....konkrétan így nem lehet meccset nyerni.....Lehet most jön a Panthers elleni meccs böjtje....
több mint 7 éve
Juju az 1. játékos az NFL történelemben, akinek 2db 97 yardos TD-je van! 😎
több mint 7 éve
Reid után Stewart (?) is keresi a kontaklencséét! 😁
több mint 7 éve
Nem tudom ki hívta ezt a trükköt, nem Tomlin szvsz. de áldását adta rá. Fichtner az első félidőben nagyokat hívott. Újfalusi meg az új Miller😊 nagyon kéne ez a meccs
több mint 7 éve
Switzer lesz a mi Edelmanunk !
több mint 7 éve
pbs.twimg.com/media/Ds39FPMVAAAiB-d.jpg:largeAkkor benéztem, volt valami bejátszás az NFL Network-ön
Még hideg sincs 😀
Klaci79
több mint 7 éve
Úgy tűnik komoly hó van Denverben.Nem gondolnám 😊
bcsarli
twitter.com/SteelersUnite/status/1066784348500840454
QB Rudolph, WR Hunter, S MAllen, ILB Thomas, T Banner, T Gilbert, DE Tuitt
több mint 7 éve
Úgy tűnik komoly hó van Denverben.
több mint 7 éve
Dungynak az elso 6-10-es idenye utan emlekeim szerint utana mar csak pozitiv szezonja volt. Nem tizbol tiz, de nincs messze.
több mint 7 éve
A mai nap megint nyögvenyelős meccsre számítok, mert ott a nagy magass@gban nem szokásunk jónak lenni. Pedig kellene a W, mert a csoportot lassan lezárhatjuk.Igazából felemás érzéseim vannak a Broncos kapcsán: egy nagyon jó kis keret az, amit a saját edzőik nem tudnak sehogysem kiaknázni, hanem inkább jól visszahúzzák. Vance Joseph egy kókler, talán ezt a szintet Tomlin megugorja a felkészülésnél😁
A védelmük még mindig a jobbak között van, a passrusher párosuk félelmetes, de a back7 már repedezik. Roby kifejezetten gyenge szezont fut és a LB-jeiktől sem kell hanyatt esni.
Támadóoldalon meglepően jól futnak, Lindsey különösen explozív, jó kis teszt lesz a rundefünknek! Keenum egy átlagot hoz, semmi extra, de nagy ökörségeket nem csinál, őt nehezebb hibára késztetni, mint pl Bortlest. Cam Sutton nálam van fantasyben, neki vannak nagy elkapásai, redzoneban is termelékeny, s nincs rá kifejezett emberünk...
A kulcs védőoldalon a futásölés, a play action levédekezése lesz ( amiben Keenum jó, aztán valahogy mégis shotgunból erőltetik) és RZ pontok limitálása lesz.
Érzésem szerint - ha jó lábbal keltek - akkor az OL tud nyitni utat Connernek, azért a középső zónáik átüthetők. Slotban megint lehet termelni a yardokat, gyors passzok kellenek és ha Ben nem lesz bebaszva megint, akkor mehetne párszor a mélyzóna, hogy teret nyissunk a futinak.
Szép lesz, jó lesz, nyerjünk!
GO STEELERS!
több mint 7 éve
youtu.be/HB01hhonf8Q?t=61twitter.com/Steelersdepot/status/1065336472197259264Hát...szerintem ezt az afgán frontra való felkészüléskor használta. Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy ez önvédelmi reflex....és brutálisan erős is lehet, mivel konkrétan Sugs az ütés után láthatóan lent is maradt pihegni picinykét... 😊
A Big Al Chop. A hosszú kezei hatalmas fegyvert jelentenek területvédésnél, de közelharcban hátrányt jelenethetnek. Úgy tűnik kitalálta, hogyan használja őket előnyére. A videóban látszik. Már-már DE taktika (szándékosan nem technikát írtam). Gondolom Munch mutatta neki, vagy tanult az ellenféltől, esetleg még DE korából hozták át. Ezt többször láttam meccsen is tőle, általában a vége, hogy a kibillentett emberére utána csak simán ráfekszik. Voltak kérdőjelek, hogy tudja-e előnyére használni a méreteit, jelentem tudja.
Spy
Klemó
Van kismillio jo es hasznalhato trukk, nem ezek amik itt vannak a videoban, de hasonlok amiket szabadulashoz hasznalnak. Pl ha atkarolnanak es szabadulni akarsz mit es hogy kell utnod a kezeddel stb. Ez kokemeny szo szerint harc. Csak nfl keretek kozott. Es fokent kezekkel.
Vicces tud lenni, amikor egy sima kezfej csavarassal ok szinte barkit le tudnak nyomni, mindenfele erolkodes nelkul. Avagy a ujjak visszafele feszitesevel, avagy ahogy o is csinalja ha jol latom a kezunk hajlatanal, ha oda utsz jo erovel nezzetek meg mi lesz az eredmenye...
Sajat magamon tapasztaltam jopar trukkot eddzesen. Persze nem aikidon csak kick box/capoeira box/shaolin kungfu eddzomtol. Vicces hogy egy masodperc alatt a helyes technika mire kepes. Es ennek resze az nfl. Mert a kezek szabadra valo jatszasa, az nem mondom hogy kung fu. De van par hozza hasonlo mozzanat.
Mert ugye, ha korlatozva vagy, akkor szabadulni akarsz abbol. Pont ugy mint a DE ember LB ember, ha ot korlatozza az OL/OT ember. Es erre van mindenkinek sajat technikaja. Vagy megelozese, hogy leuti az ellen kezet hamarabb, mint hogy az feltartani tudna vele stb. De ezt ugy nehez kivitelezni, amikor mind a ketten "harcedzett" emberek. Es mind a ketten profik ebben. 😊
több mint 7 éve
Amúgy ezután is inkább olvasó üzemmódban lennék. Nincs kedvem már arról vitázni, hogy Tomlin jó edző-eVan erre egy szó, versben mondom el:
Soldados
www.youtube.com/watch?v=DYCi4k5ly_o