Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Igy utolag vegiggondolva, szerintem amit mutattak is ben statot egy evben, meg osszesegben miatt is tolodhatott el a passz ilyen iranyba. Mert ok pont a futas vedekezes teren kellett volna hogy rosszabbak legyenek a pass rusherek minosege miatt is. Es mi ezt meg utana sem tettuk.A baj az volt, hogy amikor futottunk, akkor ment...de nem erőltettünk, hiszen haladtunk passzokkal is. Nagyon egyébként meg sem próbáltuk a futás elleni védekezést tesztelni, pedig a 97 yardos TD után tényleg simán elszaladtunk a félpályáig. Ott aztán megint passzok jöttek, meg a hibák. Bár azt azért tegyük gyorsan hozzá, hogy a két fumble nem a playhívás miatt volt, hanem mert Grimble túlvállalta magát, Conner meg nem vigyázott eléggé...Hát mit lehet mondani egy ilyen meccs után??ha nem megy a futás és 500yardot kell passzoltatni bent, akkor 2-3 int. mindig benne lesz a meccsben.aztán vagy sikerül úgy is nyernetek, de inkább nem.
Pozitívumok:
- Ha minden hetedik meccsen kapsz ki, akkor nagy valószínűséggel bajnok leszel. Nem kongatnám most a vészharangot, szép sorozat volt ez, ráadásul egy olyan ellenfél ellen kaptunk ki, aki ellen ki szoktunk.
- A Denvertől ne vegyük el a győzelmet, nagyot brusztoltak ők ezért.
- Megkapták a hazai pályát fújásban ( "érdekesen" blokkolt field goal, első INT előtti holding Brownon), ami összesen 10 pontot jelentett, de nem ezen múlt.
- Jól játszott az O, jól játszott a D. Azt hiszem erre a meccsre mondják, hogy egyéni hibák miatt kapott ki a csapat: Grimble és Conner fumble-je, BB meccs végi INT-je nem szerkezeti probléma, ezek a könnyebben javítható dolgok. Viszont ebben a három esetben legalább 13 pont benne maradt megint a meccsben. Dicsérjük meg azonban ismét a Broncost, ezek nagy védőjátékok is voltak egyben.
- A legfontosabb: jó meccs volt!
Negatívumok:
- Nagyon nem tetszett, ahogy a meccs végén menedzseltük a játékot. Volt három hívásunk (egy a sarokba, egy shovel passz és az int-et eredményező játék, ahol gyakorlatilag nem volt B-terv, ha Brownt fogják) és egyiknél sem volt reális esély a TD-re.
- Conner lehet elfáradt? Második meccsen követett el meccsdöntő hibát, szerencséjére a Jags ellen kihúzta a csapat a szarból, most sajnos nem sikerült.
- Amikor ennyire dekoncentrált egy csapat (Mcdonald és Switzer elejtett labdái pl nem a Denver nagy játékai miatt voltak), akkor elő lehet venni megint Tomlint?
- Washingtonnak még nem volt jó meccse, de még átlagos sem. Több kell!
- BB-t nem illik szidni egy ilyen meccs után, de Jujut és Washingtont is túldobta egyszer-egyszer egy kicsit, ezek megint pontokba kerültek.
- A D bár kevés pontot kapott, de elég régen volt labdaszerzésünk. Nem rémlik a Jags ellen sem, utoljára a Panthers ellen jött össze.
Szóval nincs gond, de kemény a sorsolás, akár még három zakó is benne van a meccsben, a 9-6-1 pedig nem mutatna túl jól a szezon végén. Konklúzió: meg kell fogni a Chargerst, mert a Pats ellen hagyományosan kikapunk ha a fene fenét eszik akkor is, a Saints ellen pedig Payton Tomlint, Brees pedig a védelmet fogja szétszedni.
Szokol
gedam
Klaci79
Mikor volt jopar sima 1st downunk futasbol decastro huzasbol ha jol emlekszem. Kicsit olyannak tunik, hogy szam misztikaba, meg stat pad szepitesbe mentunk el. Mert hogy azt gondoltuk ugy is meglesz. A helyett, hogy tovabb tesztetuk volna oket futassal is. Es azert ha egy csapat tudja, hogy tobbnyire passzolsz abbol alapbol jon a tobb int es 3 and out is.
Meg conner lehet meg nem teljesen gyogyult vagy valami van vele. De a masik futoval is volt jo futasunk. Szoval szerintem mar ilyen nyugdij elotti kicsi szam misztika is lehet. Mert pl az utolso td vs int unkel is csupan 2 ember volt brown elott. Amelyikbol az elso le is szedte a labdat. De ha o nem akkor siman ott a masik ember is brownon. Szoval ez kb a tavalyi pats meccses fake spike os probalkozassal ert fel, annyival jobb helyzetben, hogy ott az egesz vedelem volt a wr en. Itt meg csak ketszer tobben mint kellett volna. Es mivel a snap nem volt jo. Ben kb fejbol dobta oda ahova gondolta jo lehet. De nem hiszem, ha lett volna ideje jo snappel tobb idovel arra hogy atlassa a palyat megint eldobta volna oda.
Mindegy nem ezen mulott. A kihagyott vagy elbaltazott vagy eladott labdak miatti pont kulonbseg meg a denver def kb a vegere folenk not picit. Mig a mi defunk meg hat nem annyira volt dominans.
több mint 7 éve
Hát igen...furcsa lenne, ha egy Gilbert nem hiányozna...de nem szabad siettetni, a térdsérülés nem vicc..Igy igaz. Csak egy a baj, hogy szegeny embert az ag is huzza alapon kb o minden evben hianyzott par meccset. Remeljuk vegre helyre jon es ki tudna huzni a szezon vegeig. Es mondjuk meg a tobbire is. : (
Klaci79
több mint 7 éve
A legjobb mérlegű csapatok decemberben:Szép szűrés, sikerült megfelelő időintervallumot találni, amire kijön 😀
1. Pittsburgh 18-3 (.857)
2. New England 17-5 (.773)
3. Carolina 16-6 (.727)
4. Green Bay 15-6 (.714)
5. Kansas City 15-7 (.682)
Klaci79

több mint 7 éve
A makot kicsit idezojelesen ertettem, olyanra gondoltam hogy a Jags ellen elengedetetlen volt az eselyunkhoz hogy rush only modra alljanak at a 2.felidore, illetve csak megegy dolog: a zebraknak be kellett fujni a vegen a holdingot Switzeren az intnel (most kimaradt a zaszlo egy egyertelmu offside-nal). Ha ezek nincsenek zacsi az is, igy ertettem a mak faktort. Mindegy, elmult, lapozzunk.Jags ellen elfogyott a máktartalékunk... Slussz. Ennyi hibaval oruljunk hogy kozunk volt a meccshez. Mindegy, a Raiderst viszont igy tuti csapnunk kell, ha a hagyomanyainkat nezzuk akkor az a meccs gyufa lenne. Kokemeny lesz a maradek menetrend lehet kuzdeni mint diszno a jegen.Ezt nem értem.......a Jags meccsen nem értem miért lett volna mákos a győzelem...nem odapattant lasztikat vettünk fel a földről.....ellenben itt csakis rajtunk múlott 20 azaz 20 pont...ez nagyon nem mindegy. Ez a Panthers meccs fordítottja volt, ahol minden bejött....olyat se láttam még, de ilyet se....
The terrible towel
Klemó
több mint 7 éve
A legjobb mérlegű csapatok decemberben:1. Pittsburgh 18-3 (.857)
2. New England 17-5 (.773)
3. Carolina 16-6 (.727)
4. Green Bay 15-6 (.714)
5. Kansas City 15-7 (.682)
több mint 7 éve
Hát igen...furcsa lenne, ha egy Gilbert nem hiányozna...de nem szabad siettetni, a térdsérülés nem vicc..
több mint 7 éve
A runblock visszaesett Gilbert nélkül: az outside/inside zone blocking (trap pull, screen pull) nem megy úgy DDC-vel Feilernek és CO-nak sem. Utóbbiak inkább power blockerek.Nézzétek meg, hogy Gilbert és DDC együtt hány yarddal feljebb ér fel a második szintre, mint CO most (lásd DEUCE, Jack and Jyll és DRIVE MAN szerepek). Náluk outside zone futásnál - Conner kb 10 yardon találkozik védővel, most 3-4 yardon.
Olvasnivaló:
www.xandolabs.com/conceptblockingsystem/member/olineblock.html
www.xandolabs.com/conceptblockingsystem/member/blockgap.html
footballtoolbox.net/offensive-line-principles-and-concepts-part-2
www.shakinthesouthland.com/2012/5/31/3051670/run-blocking-iii-combo-zone-blocking
több mint 7 éve
Írtam telefonról egy hosszút a tegnapi meccsről, ami elveszett, mert ugye nincs piszkozati lehetőség, és lusta vagyok hosszabban újraírni.Valami olyasmiről írtam, hogy az Atlanta szokott ennyi RZ turnoverrel elbukni.
Pozitívumok:
- Fichtner eddigi legjobb/legkomplettebb meccsét hívta, amivel egy nagyon erős Broncos D méregfogát, a passrusht kihúztuk. (Most lusta vagyok újra leírni, hogy hogyan szedtük ki a két passrushert és AB-ról miként vettük le v tereltük el a safetyket, aki látta a meccset, ott elemezték is.)
- A gyors passzok nagyon ültek, szépen széthúztuk a pályát, s ezzel konstansan tudtunk haladni, én nem láttam, hogy a köznapi értelemben "földbe állt" volna az Off.
- Az OL megint jó volt, CO sem lógott ki lefelé, DeCastro brutálkodott, szépen húzott sokszor keresztbe. Csomószor elhúztuk Miller elől a zsebet, a duplázás és a RB passprot is király volt. Ben szépen fellépett, jó ütemben.
- JUJU legit WR1 teljesítményt nyújt, kellemes (?) gondjaink lesznek a jövőben.
-Első félidei állandó nyomásgyakorlás Keenumon (Watt).
Negatívumok:
- Nem kell mondanom, hogy mennyire öntökönlövés négyszer eladni RZ-ban a lasztit, de ez nem edzői hiba. Grimble fumble-je megbocsáthatatlan ezen a szinten, mert alaphibákat követett el. Connernél azt hittem, hogy a szezoneleji hanyag labdacipelésről leszoktattuk, erre megint... JC sajnos a concussion óta nem önmaga, nem is megy a futás, nincsen hatása a meccsekre.
- Egy elit Off-nak balanszoltnak kellene lennie, az nem fog működni, hogy Ben 60-at passzol, mert mentálisan belefárad (amiből a két INT is egyenesen következett).
- Ficht pont az utolsó play-t gondolta túl, az elgondolás és a kivitelezés is nagyon trágya volt. 1-3 yardon négy kísérletből - egy ilyen OL-llel - izmozzuk be. Ha megfogják, azt mondom, hogy megpróbáltuk, de az a playválasztás nevetséges volt.
- Def-ben Watt kiesése után csak interior passrush volt (Heyward és Hargrave) - nem volt állandó terror, így simán szétszedte a zónáinkat a kimozgó TE-kkel Keenum, aki magához képest jobbat nyújtott.
- Haden lassú volt Sandershez, és nem váltottunk. Én simán ráraktam volna Hiltont, mert Suttont így sem használták. Coty sem volt jó, de nem miatta kaptunk ki, hanem, mert..
- a Rushdefünk csődöt mondott. Alap lett volna, hogy Lindsey ne 9-13 y közötti átlagokkal rohangáljon, és ebben a két ILB vastagon benne volt, ami Butler hibája is. Egy ennyire gyors és eluzív back ellen luxus, hogy agyatlanul tömeti gapet mindenkivel (akik persze túlmennek a játékon), és visszavágásokkal simán tisztára játssza magát a RB. Másrészt, ha Bostic háta mögött zajlik a játék, akkor már régen rossz.
- A fenti kettő okból a második félidőben lazán átgyalogoltak rajtunk, ezért volt 2 playes TD-jük is. Ebből következett, hogy az Off-nak nem szabadott volna hibáznia, de megtették.
Ez a meccs volt az első, ahol Off oldalon azt éreztem, hogy az edzői felkészülés korrekt és magasszintű volt, de a játékosok nem tudták maximálisan a pályára vinni és szószerint pontokká változtatni a fölényt. Def oldalon pedig vannak gondjaink, mert ez a zónázás nem volt nyereséges, simán széthúzták, ezért nagy területeket kellett bejátszani, ami nem megy a többségnek (Shazier itt hiányzik a legjobban). Többet kellett volna emberezni, főleg ES-en. A sec hiányossága pedig a passrush visszaesésével és Watt sérülésével jött ki. A D-ben most a legnagyobb hiba, hogy nem csapdázunk, pedig tele vagyunk jó downhill emberekkel (Haden, Edmunds, Hilton, Davis, Burnett) és kevés a labdaszerzés.
Összességében egy nyert meccset buktunk el saját hülyeségeink miatt, de nem érdemtelenül, mert - ahogy Jan írta - a Broncos D keménységben fölénk nőtt. Persze Denverben ki lehet kapni, sikerült a csapdába belelépni. Most jön egy újabb: a Chargers. Ugyanolyan szar matchup a def-ünknek, mint a Pants volt.😊 A hazai pálya miatt azonban kötelező lesz talpra állni.
Megjegyzem, hogy a szezonkezdés után, ha a sorsolás alapján valaki azt mondja, hogy utána hozunk egy 6-1-et, azt lazán aláírom. A hátralévőre mondok egy 4-1-et, mert az optimista énemet vettem elő.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Basszus, azt azért nem gondoltam, hogy ebből a negyed mondatomból ilyen "tartalmas" beszélgetés kerekedik. 😀...de ha a punci lóg, a phäsz meg nyílik? Ezt def vagy off séma?Punci most lefelé lógott kiGergőkeEzért a rendkívül képletes gondolatért már megérte felkelnem 😊)
De legalább Grimble egy fasz volt, szal megvan a párja is 😊
Wyatt
kishaszi
több mint 7 éve
...de ha a punci lóg, a phäsz meg nyílik? Ezt def vagy off séma?Punci most lefelé lógott kiGergőkeEzért a rendkívül képletes gondolatért már megérte felkelnem 😊)
Wyatt
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
A megoldásért kapsz kedvezményt Bell árából 😉😂Lehet, hogy ott az aztán egy új playre vonatkozott márOszt Juju vonalon kívül szaladgál keresztbe édes fiam?Mi ezen a sok? 3 TE+FB+Conner+BB+OL=11Teljesen egyetértek. Futás Connerrel 3TE+FB, aztán futtatták volna JuJu-t keresztbe,ez így egy kicsit soknak tűnik 😊
Klaci79
gordon
Meg Bostonban is 😉
Klaci79
gordon
Wyatt
több mint 7 éve
JuJu beállt a falba erre a play-re .)Lehet, hogy ott az aztán egy új playre vonatkozott márOszt Juju vonalon kívül szaladgál keresztbe édes fiam?Mi ezen a sok? 3 TE+FB+Conner+BB+OL=11Teljesen egyetértek. Futás Connerrel 3TE+FB, aztán futtatták volna JuJu-t keresztbe,ez így egy kicsit soknak tűnik 😊
Klaci79
gordon
Meg Bostonban is 😉
Klaci79
gordon
Wyatt
több mint 7 éve
Lehet, hogy ott az aztán egy új playre vonatkozott márOszt Juju vonalon kívül szaladgál keresztbe édes fiam?Mi ezen a sok? 3 TE+FB+Conner+BB+OL=11Teljesen egyetértek. Futás Connerrel 3TE+FB, aztán futtatták volna JuJu-t keresztbe,ez így egy kicsit soknak tűnik 😊
Klaci79
gordon
Meg Bostonban is 😉
Klaci79
gordon

több mint 7 éve
Oszt Juju vonalon kívül szaladgál keresztbe édes fiam?Mi ezen a sok? 3 TE+FB+Conner+BB+OL=11Teljesen egyetértek. Futás Connerrel 3TE+FB, aztán futtatták volna JuJu-t keresztbe,ez így egy kicsit soknak tűnik 😊
Klaci79
gordon
Meg Bostonban is 😉
Klaci79
több mint 7 éve
Sok minden elhangzott már a meccsel kapcsolatban, én azért nem látom annyira optimistán a helyzetünket.Hasonlóan látom én is. A három "nagy" elleni meccsből egyet hozni kell(Chargers tűnik a legkönnyebbnek), a maradék kettőt pedig a cicák és a Raiders ellen pedig be kell húzni és az elég lesz a csoportgyőzelemhez. Viszont mi legendásan "jók" vagyunk abban a szituban amikor egyértelműen jobbak vagyunk az ellenfelünktől papíron(Raiders), így félek attól a meccstől nagyon.
Most elbuktuk a 2nd seedet, (eddig mi voltunk a 2. kiemelt a KC mögött, most a Pecc beelőzött).
Másrészt itt nem "kis hibák" vannak, hanem az utóbbi 2 meccsen az O beleállt a földbe. 3 TD, 7 turnover, 30 pont. Ezt sikerült összehozni. Őszintén szólva nem érdekelnek az egyéni statok, hogy Ben hány y-ot passzolt, Brown mennyit kapott el, meg hány embernek hányszor volt 97y-os TD-je, totál érdektelen a W/L szempontjából. O: felírt pont, D: engedett pont. Ez dönti el hogy mi a vége, semmi más.
A Grimble-sztorit is lehet úgy nézni, hogy túlvállalta magát, meg lehet úgy is, hogy a Denvernek van olyan játékosa a secondaryben, aki le tud ütközni egy TE-t úgy, hogy az elveszti a labdát. Nekünk meg nincs ilyenünk. De alapból nem a D-t okolom a vereségért, csak kellemetlen volt nézni hogy más szitukban is mennyivel keményebb a Broncos D a mienknél. 😕
A további meccseinken gondolom egyértelmű, hogy ha O vonalon nem történik valami drámai változás, akkor a Chargers, Pecc, Saints ellen bukó várható, mert a 'szépen játszunk - jól haladunk - eladjuk a labdát' forgatókönyvvel egyiket sem fogjuk lenyomni. Márpedig ha biztos csoport 1 helyet akarunk, akkor a 10 W -nek meg kellene lenni, tehát a visszalevő ötből hármat hozni kell.
Jan
Steelers fan
több mint 7 éve
Mi ezen a sok? 3 TE+FB+Conner+BB+OL=11Teljesen egyetértek. Futás Connerrel 3TE+FB, aztán futtatták volna JuJu-t keresztbe,ez így egy kicsit soknak tűnik 😊
Klaci79
gordon
Meg Bostonban is 😉
több mint 7 éve
Sok minden elhangzott már a meccsel kapcsolatban, én azért nem látom annyira optimistán a helyzetünket. Most elbuktuk a 2nd seedet, (eddig mi voltunk a 2. kiemelt a KC mögött, most a Pecc beelőzött).
Másrészt itt nem "kis hibák" vannak, hanem az utóbbi 2 meccsen az O beleállt a földbe. 3 TD, 7 turnover, 30 pont. Ezt sikerült összehozni. Őszintén szólva nem érdekelnek az egyéni statok, hogy Ben hány y-ot passzolt, Brown mennyit kapott el, meg hány embernek hányszor volt 97y-os TD-je, totál érdektelen a W/L szempontjából. O: felírt pont, D: engedett pont. Ez dönti el hogy mi a vége, semmi más.
A Grimble-sztorit is lehet úgy nézni, hogy túlvállalta magát, meg lehet úgy is, hogy a Denvernek van olyan játékosa a secondaryben, aki le tud ütközni egy TE-t úgy, hogy az elveszti a labdát. Nekünk meg nincs ilyenünk. De alapból nem a D-t okolom a vereségért, csak kellemetlen volt nézni hogy más szitukban is mennyivel keményebb a Broncos D a mienknél. 😕
A további meccseinken gondolom egyértelmű, hogy ha O vonalon nem történik valami drámai változás, akkor a Chargers, Pecc, Saints ellen bukó várható, mert a 'szépen játszunk - jól haladunk - eladjuk a labdát' forgatókönyvvel egyiket sem fogjuk lenyomni. Márpedig ha biztos csoport 1 helyet akarunk, akkor a 10 W -nek meg kellene lenni, tehát a visszalevő ötből hármat hozni kell.
több mint 7 éve
Teljesen egyetértek. Futás Connerrel 3TE+FB, aztán futtatták volna JuJu-t keresztbe,ez így egy kicsit soknak tűnik 😊
Klaci79
több mint 7 éve
Annyi hozzáfűzni valóm van az előttem szólókhoz. 1.57-nél ment ki Ben a 3-4 yard körül a 4. negyedben. Pete Caroll és RW3 óta tudjuk, hogy az endzone szájából nem passzolunk. Tudom, hogy Ben nagyon jó, a Denver front7 meg egyenesen elit, de a 49. SB után lehozták, ha 4x mennek neki futással, is jobbak az esélyek, mint a passzal. Én legalább megpróbáltam volna bebrusztolni a lasztit, mert tegnap nem ment a RZ passzjáték.Teljesen egyetértek. Futás Connerrel 3TE+FB, aztán futtatták volna JuJu-t keresztbe, aztán vagy előbbi vagy Ben...és ha passzolunk, akkor inkább az első verzió a széle felé. Ez a lehető legkockázatosabb dolog...az SB óta tudjuk ugyebár.
Dodó
De lehet ez a vereség kellett, hogy rendet tegyünk kicsit a fejekben.
Bár bosszant, hogy a Villanueva és a JuJu TD-ket elhomályosítja a L.
több mint 7 éve
Punci most lefelé lógott kiGergőkeEzért a rendkívül képletes gondolatért már megérte felkelnem 😊)

több mint 7 éve
Mert ha sikerül neki akkor bekerül a heti best of elkapások közé az tuti 😀.Ezt szeretem, hogy itt egy vereség után nincs világvége hangulat, csapat szidalmazás, meg mindenkimonnjonle. 😊Na nem...ezért tudnék szidalmazni...bőséggel!
Jó az irány, ez a lényeg. Ez egy ilyen meccs volt, a Chargers ellen lehet javítani.
bcsarli
Érthetetlen minek kellett ugrania...😕
twitter.com/SteelVideos/status/1066999457751937024
Klaci79
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
Annyi hozzáfűzni valóm van az előttem szólókhoz. 1.57-nél ment ki Ben a 3-4 yard körül a 4. negyedben. Pete Caroll és RW3 óta tudjuk, hogy az endzone szájából nem passzolunk. Tudom, hogy Ben nagyon jó, a Denver front7 meg egyenesen elit, de a 49. SB után lehozták, ha 4x mennek neki futással, is jobbak az esélyek, mint a passzal. Én legalább megpróbáltam volna bebrusztolni a lasztit, mert tegnap nem ment a RZ passzjáték.
több mint 7 éve
Meccs közben úgy tűnt hogy kellett, de most így tényleg fölöslegesnek tűnik.Ezt szeretem, hogy itt egy vereség után nincs világvége hangulat, csapat szidalmazás, meg mindenkimonnjonle. 😊Na nem...ezért tudnék szidalmazni...bőséggel!
Jó az irány, ez a lényeg. Ez egy ilyen meccs volt, a Chargers ellen lehet javítani.
bcsarli
Klaci79
több mint 7 éve
Én őszintén úgy vagyok vele, hogy kaptam már annyit ettől a csapattól hogy kibírnék hosszú távon is negatív szezonokat. Készülök is rá hogy lesz ilyen, de valahogy eddig megoldottuk.Ezt szeretem, hogy itt egy vereség után nincs világvége hangulat, csapat szidalmazás, meg mindenkimonnjonle. 😊Mondjuk 7:3:1-es mérleggel, a csoport győzelem biztos tudatában fura is lenne az a hangulat 😊 Nyilván 3:7-el más hozzászólások érkeznének, valljuk be.
bcsarli
LeviPoki
Nem érzem biztosnak a csoportgyőzelmet, a Raiders, és jelenlegi állapotukban a Bengals-t érzem biztos W-nek. De ha lesz sansz hogy rosszabb helyre taszíthatnak minket akkor nekik az lesz a Superbowl.
A többi meccs kőkemény, de az is igaz hogy ha hétvégén verjük a Chargers-t akkor már tényleg csak mi szúrhatjuk el. Plusz a Ravens-nek sem könnyű a menetrend, ebben is bízhatunk.
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 7 éve
De mi szeretjük őket! 😊Ezt szeretem, hogy itt egy vereség után nincs világvége hangulat, csapat szidalmazás, meg mindenkimonnjonle. 😊Na nem...ezért tudnék szidalmazni...bőséggel!
bcsarli
Klaci79