Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
én azt hittem, hogy Bell az egyértelmű közönségkedvenc PittsburghbenFor whom the Bell tolls.
Black_Adder
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
én azt hittem, hogy Bell az egyértelmű közönségkedvenc Pittsburghben
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 7 éve
Ha mar en.
több mint 7 éve
Egyébként ő is, csak kicsit rákoncentráltam a látványosabb figurákra 😀 De Áron az etalon.ASmithÓ, hát nálam sokan előzik Bent: Ward, Pola, Harrison, Keisel, Moose...Egy kis klasszikus:O nekem az egyik kedvenc steelers jatekosom. Bent megelozve.
www.instagram.com/p/BqzxQ7Chn_N/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=w1fr2g6owjqs
😀
kishaszi
gabistar
kishaszi
new orl
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Bizony, bizonyASmithÓ, hát nálam sokan előzik Bent: Ward, Pola, Harrison, Keisel, Moose...Egy kis klasszikus:O nekem az egyik kedvenc steelers jatekosom. Bent megelozve.
😀
kishaszi
gabistar
kishaszi
new orl
több mint 7 éve
ASmithÓ, hát nálam sokan előzik Bent: Ward, Pola, Harrison, Keisel, Moose...Egy kis klasszikus:O nekem az egyik kedvenc steelers jatekosom. Bent megelozve.
😀
kishaszi
gabistar
kishaszi
több mint 7 éve
Féloff:Heat Miller beceneve voltMoose-nál kire gondolt a költő?Ó, hát nálam sokan előzik Bent: Ward, Pola, Harrison, Keisel, Moose...Egy kis klasszikus:O nekem az egyik kedvenc steelers jatekosom. Bent megelozve.
😀
kishaszi
gabistar
kishaszi
steelwolf
bcsarli
Egyébként érdekesség, hogy Pittsburghben 2 közönségkedvenc beceneve volt Moose.mert a Penguinsben, ugyan jóval rövidebb ideig volt sikeres, de az alatt az időszaka alatt amíg Pittsburghben játszott Johan Hedberg, addig a közönség imádta. Az ő beceneve is Moose volt, nagyon fasza sisak festése is volt hozzá, és akik NHL-t nézték akkoriban, - sőt, mivel akkoriban még inkább rádió hallgatás volt sok esetben, rendszeresen zúgta a csarnok, hogy Moose, Moose, Moose... 😊
Nekem fura is volt anno, amikor Heathnél tolták, mert én nem tudtam, hogy Moose neki is, és nem értettem miért búzik a közönség, hiszen imádják, meg minden labdát el is kap. 😀 😀 😀
on
Szerkesztette: kishaszi
több mint 7 éve
Szerintem Őt tényleg mindenki szerette, még a nagy ellenfelek szurkolói is. Nem lehetett nem szeretni. Olyan mint Fiztgerald a jelenlegi NFL-ben.Egy kis klasszikus:De jo is lenne ha meg most is jatszana, es mondjuk ugy mint fenykoraban.
😀
kishaszi
Hab a tortan egy saci szeru lb vel. Es azthiszem a defunktol is jobban kellene felnie barkinek akkor.
Akar meg csak polaval egymaga is, (extra klasszis lb nelkul).
Mindegy. Nem egy meccsen huzta fel a gyenge cb sorunkat legalabb atlagosra. Es a labdaszerzesei, meg az hogy ritkan mertek meg fenykoraban az oldalara nezni is, nem hogy passzolni. Es hat persze futas ellen is az OL t at ugro es egyeb extra klasszis megmozdulasai felejthetetlenek maradnak.
O nekem az egyik kedvenc steelers jatekosom. Bent megelozve.
A regi szep idok. Hatha edmunds is ilyen lesz. Na jo almodik a ... : )
ps: emlekszem, egy meccs utan, amit az o int je utan nyertunk meg. Szegeny bocsanatot kert az egesz steelers szurkoloktol, hogy fumble lett az int utan. De nalunk marad a labda.
De az, hogy ilyen alazatos es oszinte abban is megmutatkozott, hogy az int megszerzese utan, majdnem visszakapta az ellenfel a labdat. Es ez miatt o elnezest/bocsanatot kert minden egyes steelers szurkolotol es hogy mennyire sajnalja es hogy mindent megtesz hogy tobbet ilyen ne forduljon elo. Stb. Amikor pont ez az int miatt nyertuk meg vegul a meccset. De meg igy is a zsenialis int utani pici hibaja miatt konnyekkel a szemeben nyilatkozott az oltozoben.
Mig a tobbi lb es def jatekos mondta is nevetve, hogy szegeny polanak most egy hetig rossz lesz a kedve es lelkiismeret furdalasa lesz. Ez miatt. Na ez nekem az alazat. Es oszinteseg. Es tenyleg torodes a csapattal es minden vele jarojaval. Meg ugy is hogy szupersztar volt. Gondoltam megoszotom ezt azokkal, akik meg nem lattak ot, vagy nem lattak a riportot vele.
Sohasem felejtem el. Igazi zseni volt. Es a vele jaro masok altal "kulonlegesnek" tartott dolgaival. Hogy meddig fogja zavarni a zsenialitasa utan, egy apro dolog. Igazi 110% os jatekos. Es peldakep. Nekem.
www.youtube.com/watch?v=BHisbzD0zq8&feature=youtu.be
* Szerk... Bocsi rosszul emlekeztem. Egy rosszul kivitelezett hatra/oldalra passz miatt. Amit a csapattars nem kapott el. Es majdnem fumble lett. Nezzetek meg. Igazi oszinte ember.
2 int a meccsen...Es a masodik meccs eldonto volt...
gabistar
több mint 7 éve
Heat Miller beceneve voltMoose-nál kire gondolt a költő?Ó, hát nálam sokan előzik Bent: Ward, Pola, Harrison, Keisel, Moose...Egy kis klasszikus:O nekem az egyik kedvenc steelers jatekosom. Bent megelozve.
😀
kishaszi
gabistar
kishaszi
steelwolf
több mint 7 éve
Moose-nál kire gondolt a költő?Ó, hát nálam sokan előzik Bent: Ward, Pola, Harrison, Keisel, Moose...Egy kis klasszikus:O nekem az egyik kedvenc steelers jatekosom. Bent megelozve.
😀
kishaszi
gabistar
kishaszi
több mint 7 éve
Ó, hát nálam sokan előzik Bent: Ward, Pola, Harrison, Keisel, Moose...Egy kis klasszikus:O nekem az egyik kedvenc steelers jatekosom. Bent megelozve.
😀
kishaszi
gabistar
több mint 7 éve
Egy kis klasszikus:De jo is lenne ha meg most is jatszana, es mondjuk ugy mint fenykoraban.
😀
kishaszi
Hab a tortan egy saci szeru lb vel. Es azthiszem a defunktol is jobban kellene felnie barkinek akkor.
Akar meg csak polaval egymaga is, (extra klasszis lb nelkul).
Mindegy. Nem egy meccsen huzta fel a gyenge cb sorunkat legalabb atlagosra. Es a labdaszerzesei, meg az hogy ritkan mertek meg fenykoraban az oldalara nezni is, nem hogy passzolni. Es hat persze futas ellen is az OL t at ugro es egyeb extra klasszis megmozdulasai felejthetetlenek maradnak.
O nekem az egyik kedvenc steelers jatekosom. Bent megelozve.
A regi szep idok. Hatha edmunds is ilyen lesz. Na jo almodik a ... : )
ps: emlekszem, egy meccs utan, amit az o int je utan nyertunk meg. Szegeny bocsanatot kert az egesz steelers szurkoloktol, hogy fumble lett az int utan. De nalunk marad a labda.
De az, hogy ilyen alazatos es oszinte abban is megmutatkozott, hogy az int megszerzese utan, majdnem visszakapta az ellenfel a labdat. Es ez miatt o elnezest/bocsanatot kert minden egyes steelers szurkolotol es hogy mennyire sajnalja es hogy mindent megtesz hogy tobbet ilyen ne forduljon elo. Stb. Amikor pont ez az int miatt nyertuk meg vegul a meccset. De meg igy is a zsenialis int utani pici hibaja miatt konnyekkel a szemeben nyilatkozott az oltozoben.
Mig a tobbi lb es def jatekos mondta is nevetve, hogy szegeny polanak most egy hetig rossz lesz a kedve es lelkiismeret furdalasa lesz. Ez miatt. Na ez nekem az alazat. Es oszinteseg. Es tenyleg torodes a csapattal es minden vele jarojaval. Meg ugy is hogy szupersztar volt. Gondoltam megoszotom ezt azokkal, akik meg nem lattak ot, vagy nem lattak a riportot vele.
Sohasem felejtem el. Igazi zseni volt. Es a vele jaro masok altal "kulonlegesnek" tartott dolgaival. Hogy meddig fogja zavarni a zsenialitasa utan, egy apro dolog. Igazi 110% os jatekos. Es peldakep. Nekem.
www.youtube.com/watch?v=BHisbzD0zq8&feature=youtu.be
* Szerk... Bocsi rosszul emlekeztem. Egy rosszul kivitelezett hatra/oldalra passz miatt. Amit a csapattars nem kapott el. Es majdnem fumble lett. Nezzetek meg. Igazi oszinte ember.
2 int a meccsen...Es a masodik meccs eldonto volt...
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Egy kis klasszikus:www.instagram.com/p/BqzxQ7Chn_N/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=w1fr2g6owjqs
😀
több mint 7 éve
Thomas igen...Adeniyi viszont még nem része az 53-nak ahhoz valakit el kell küldeni/IR-re kell rakni és azt kétlem, hogy most megtennénk. Thomas viszont nyilván nem ezen a poszton játszik, így variálni kell, illetve Chickillo kaphat több lehetőségetBurnett ismét nem tud játszani, mellette Gilbrert továbbra sincs...Dupree volt még limitált, lehet ő is kihagyja a mérkőzéstHa Dupree nem játszik, Adeniyi v Thomas kap(hat) snap számot?
Klaci79
steelwolf
több mint 7 éve
Burnett ismét nem tud játszani, mellette Gilbrert továbbra sincs...Dupree volt még limitált, lehet ő is kihagyja a mérkőzéstHa Dupree nem játszik, Adeniyi v Thomas kap(hat) snap számot?
Klaci79
több mint 7 éve
Burnett ismét nem tud játszani, mellette Gilbrert továbbra sincs...Dupree volt még limitált, lehet ő is kihagyja a mérkőzést
több mint 7 éve
Meg nem ártana egy Go To Play ilyen must make helyzetekre, ami 10-ből 9-szer sikerül, akkor is, ha álmából ébred mindenki.Nekem sincs Connerrel különösebb gondom, a fumble-ökről kell leszoktatni. Engem jobban zavar a runblock egyoldalúsága.Ez engem is. Illetve az is, hogy ha legalább valami megy, akkor azt erőltessük, amíg nem lép az ellenfél.
Fast Willie
Volt az a támadás a 2. félidőben, ahol két DeCastro által blokkolt futás is tökéletesen ült, két FD-t szereztünk. Persze nem lehet mindig ugyanazt, de utána egyszer sem próbálkoztunk ezzel...pedig ha megy, le kell nyomni a torkukon. Ha váltanak, akkor meg mehet a másik oldal. De az, hogy vagy futunk egy drive-ban vagy passzolunk, az eléggé kiszámíthatóvá tesz minket...
Klaci79
Tavaly volt ilyen a Counter Trap gyenge oldalra húzással DD-vel a kickout szerepben és Nix-el Lead-ként. A counter meg simán belengette a védőket ellenoldalra, hogy a blokkolóknak csak "falazniuk" kelljen őket. Emlékszem szinte minden meccsen megléptük párszor, néha egymás utánban is. Tudták a videóról mi jön, de mégis mindig az Off jött ki belőle jól. Burfict is egy ilyennél kapott bucira, amikor befeküdt a húzó DD-nak, aki szintén leugrott és csillagos szarvascsattanás lett.
több mint 7 éve
Nekem sincs Connerrel különösebb gondom, a fumble-ökről kell leszoktatni. Engem jobban zavar a runblock egyoldalúsága.Ez engem is. Illetve az is, hogy ha legalább valami megy, akkor azt erőltessük, amíg nem lép az ellenfél.
Fast Willie
Volt az a támadás a 2. félidőben, ahol két DeCastro által blokkolt futás is tökéletesen ült, két FD-t szereztünk. Persze nem lehet mindig ugyanazt, de utána egyszer sem próbálkoztunk ezzel...pedig ha megy, le kell nyomni a torkukon. Ha váltanak, akkor meg mehet a másik oldal. De az, hogy vagy futunk egy drive-ban vagy passzolunk, az eléggé kiszámíthatóvá tesz minket...
több mint 7 éve
Nekem sincs Connerrel különösebb gondom, a fumble-ökről kell leszoktatni. Engem jobban zavar a runblock egyoldalúsága.
több mint 7 éve
Mióta kapott egy jókorát a fejére másként teljesít. Kicsit válságban van, elbizonytalanodott kicsit. Ezen felül most már figyelnek rá a check down passzoknál is, elkezdték figyelni, videózni hogy fut, merre, így nem tud könnyű yardokat hozni olyan sokszor, amikor egyedül volt a LOS mögött 5 yarddal.Nekem ezzel nincs bajom, Én azt gondolom eddig túlteljesített, elképesztő milyen meccseket hozott és nekem ez volt inkább meglepetés. (nem az hogy jó, hanem az, hogy ennyire playmaker tud lenni)
Talán az is benne van, hogy várta, hogy Bell visszajöjjön és tudatalatt azért a szezon első felére koncentrált. Amikor pedig kiderült, hogy Bell off, rászakadt a szezon és a PO terhe, ami azért annyira nem egyszerű.
De ez van, ez az NFL, fejben kell helyrerakni ezt.
több mint 7 éve
Négy futásból meg kellett volna oldani, de:Ha Pouncey nem lett volna szar (amit megint nem értek, mert a Jax ellen ő volt zsírban egyedül jó), akkor könnyebb szívvel izmozunk. A Denver fronttal futásban most csak DDC és AV bírt el egy-egyben, CO-nak be kellett segíteni extrán, Foster és Pouncey meg gyengék voltak (lásd Shelby Harris áttöréseit, mondjuk azok passprotban voltak, de látványosak voltak). Kellene egy vaddisznó guard majd draftról, aki tudna DDC-vel egyirányban húzni, mert Fostertől egyre többször látom, hogy lassú ahhoz, hogy keresztbe átérjen.
Tavaly Bell előtt és a szezon elején Conner előtt ezt Gilberttel megoldottuk (Jack és Jyll), de írtam már, hogy a két csere RT még nem tart itt sem ütemérzésben, sem gyorsaságban és technikában (főleg Chuks), sem igazi nyers erőben (főleg Feiler).
Az 1-es A gapet viszont valahogy Conner Foster oldalára nem érzi, ezért sokszor átvág 3 (B) és 5 (C) gapre, amivel viszont lendületet/ütemet veszít. A Jax és Broncos ellen is láttam ilyet, korábban nem volt ez. Nem tudom, hogy miért lehet és érdekes az is, hogy a pálya balodalát kevésbé érzi (Jax elleni drop, Broncos elleni fumble)
Week 3: nextgenstats.nfl.com/charts/list/all/team/season/3/james-conner/CON461999/2018/3/carry
Week5: nextgenstats.nfl.com/charts/list/all/pittsburgh-steelers/season/5/james-conner/CON461999/2018/5/carry
Week11: nextgenstats.nfl.com/charts/list/carry/team/2018/11/james-conner/CON461999/2018/11/carry
Week12: nextgenstats.nfl.com/charts/list/carry/team/season/12/james-conner/CON461999/2018/12/carry
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Nem nezel sok Vasas meccset, Bell labdaerintesi szamait ajanlom figyelmedbe es erteni fogod.Szerintem meg pihentetni kellene, nem azért, hogy 5évig bírja hanem azért, hogy ne fogyjon el a POra.Ezt nem ertem, a gyerek befut mindenhova teli erobol es hozza a "probowl" szamokat, persze hogy kap. Sporolni nem kell vele, mert az nem a vasas erdeke, meg ket evig szinte semmibe nem kerul. Az valoszinutlen hogy a FO a jovo erdekeben kimelne, o meg "kis" penzert alairjon majd. Egyelore hibatlan megoldas es huztok meg egyet es sokkal, de sokkal konnyebben potolhato mint Bell. Szoval csak be a daraloba es hajra, mert minel kevesebb van BB valan annal jobb. Ha BB eppen a zseni skrizofen enjevel jatszik akkor azt meg ugyis mindenki eszreveszi.Ilyen szar Big Ben a RZ-ban...mégis passzolunk orrba-szájba!?Lehet furán fog hangzani, de basszakavics, dobáljob akkor ilyen szarul, minthogy agyonba..ák Connert... Ő nem egy 115 kilós running back, meg annyira nem is jó a run blockunk Zsiber felügyelő hiányában.
pbs.twimg.com/media/DtBJ8UvVAAEZhGj.jpg:large
Klaci79
kishaszi
new orl
Sokszor garbage time ban is ő volt fent , ezt nem is értettem..
gordon
A PO-ra ne fogyjon el?
több mint 7 éve
Nem kell erteni, Orl, igy gondolom oszt Sanyi 😀Ha Sanyi balra oszt, emeles utan akkor minden okes 😊
kishaszi