Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Én sose féltem a sérülésektől, ha elég jó csapatod van, túléled. Látod, mi még (többek között) a franchise QB és RB elvesztését is túléltük néhány meccsre. 😊Csak aztán nehogy sérülés legyen a nagy igyekezet vége. Amilyen szerencsések vagytok ilyen szempontból idén, meg amekkorát a Seattle - i vaddisznók ütnek, nem lenne meglepő. Amúgy pedig, ha jól értem, az esélytelenek nyugalmával indulhatnánk a liga legjobb offenzével szemben, tehát nem veszthetnénk semmit. Ha meg valahogy nyerünk, az úgy is csak kifutott eredmény lenne. :-P1. Ezen a héten1. Tehát a Seattle D szerinted még a "karcos" szintet sem üti meg. Sebaj, lehet ellenük bizonyítani 2 hét múlva.Engem őszintén szólva nem zavar hogy rózsaszín felhőben úsztok, már akkor is minden -a Bengals siralmas O teljesítményére vonatkozó- felvetésre annyi volt a válasz hogy 7-0. 😊Ha jól emlékszem, felálltunk és megnyertük. Tehát nem, nem voltunk szarok.A szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Akkor ha jól értem, ellenünk, mikor a 4. negyed elején 6 ponton álltatok akkor nem játszottatok szarul. 😊
megyerikrisz
Jan
megyerikrisz
Szerintem: mikor a szezonban először találkoztatok nem elit, csak az átlagnál kicsit jobb D-vel, a Bengals O megállt mint a szög. De akkor még kihúzta őket a csávából hogy Ben full homályban tolta a 2. félidőt és szórta a labdákat világgá. Mikor megint találkoztatok egy karcosabb D-vel, megint beállt az O csak ott már nem kaptatok ajándék labdákat az ellenfél 20-asán = bukó. Amúgy nagy királyság hogy egy csomó negatív mérlegű csapatot megszórtok 30 pontokkal, pici bökkenő hogy a PO-ban nem ezekkel kell majd játszani. Persze ettől még jöhet valami komoly eredmény, Flacconak is volt egy kifutott szezonja, annyi erővel Daltonnak is lehet. 😊
Jan
2. Szinte szégyellem magam, hogy a negatív mérlegű csapatokat megszórtuk. Shame. Teccettek volna megszórni a Ravenst meg a Chiefst, akkor lenne alapja, így elég bullshitnek hangzik.
megyerikrisz
2. Amikor Ben játszott, meg is szórtuk az ilyen szintet képviselő csapatokat. 😉
Kezd éleződni a helyzet, alig várom a december-januárt. 😊 Egyre inkább a Cicákat szeretném, ha kiütnénk, micsoda apátia lenne és kesergés menne. Szeretném olvasgatni. 😊
Soldados
megyerikrisz
Nekünk ez a szezon már most egy győzelem azzal, hogy versenyben maradtunk. 😉 Amúgy arra próbáltam utalni, hogy egyrészt sztem is túlzottan nagy az arc odaát, pedig ez a Bengals fikarcnyival sem tűnik jobbnak, mint pl a Steelers, másrészt a PO-vereség valszeg jobban fájna a ki tudja hanyadik one and done után, mint nekünk. 😊 De megértem amúgy ezt a nagy belelkesedést, szokatlan nektek ez a vezető szerep. 😊 Én már várom az összeakadást és remélhetőleg az összeomlást. 😉
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Csak aztán nehogy sérülés legyen a nagy igyekezet vége. Amilyen szerencsések vagytok ilyen szempontból idén, meg amekkorát a Seattle - i vaddisznók ütnek, nem lenne meglepő. Amúgy pedig, ha jól értem, az esélytelenek nyugalmával indulhatnánk a liga legjobb offenzével szemben, tehát nem veszthetnénk semmit. Ha meg valahogy nyerünk, az úgy is csak kifutott eredmény lenne. :-P1. Ezen a héten1. Tehát a Seattle D szerinted még a "karcos" szintet sem üti meg. Sebaj, lehet ellenük bizonyítani 2 hét múlva.Engem őszintén szólva nem zavar hogy rózsaszín felhőben úsztok, már akkor is minden -a Bengals siralmas O teljesítményére vonatkozó- felvetésre annyi volt a válasz hogy 7-0. 😊Ha jól emlékszem, felálltunk és megnyertük. Tehát nem, nem voltunk szarok.A szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Akkor ha jól értem, ellenünk, mikor a 4. negyed elején 6 ponton álltatok akkor nem játszottatok szarul. 😊
megyerikrisz
Jan
megyerikrisz
Szerintem: mikor a szezonban először találkoztatok nem elit, csak az átlagnál kicsit jobb D-vel, a Bengals O megállt mint a szög. De akkor még kihúzta őket a csávából hogy Ben full homályban tolta a 2. félidőt és szórta a labdákat világgá. Mikor megint találkoztatok egy karcosabb D-vel, megint beállt az O csak ott már nem kaptatok ajándék labdákat az ellenfél 20-asán = bukó. Amúgy nagy királyság hogy egy csomó negatív mérlegű csapatot megszórtok 30 pontokkal, pici bökkenő hogy a PO-ban nem ezekkel kell majd játszani. Persze ettől még jöhet valami komoly eredmény, Flacconak is volt egy kifutott szezonja, annyi erővel Daltonnak is lehet. 😊
Jan
2. Szinte szégyellem magam, hogy a negatív mérlegű csapatokat megszórtuk. Shame. Teccettek volna megszórni a Ravenst meg a Chiefst, akkor lenne alapja, így elég bullshitnek hangzik.
megyerikrisz
Kezd éleződni a helyzet, alig várom a december-januárt. 😊 Egyre inkább a Cicákat szeretném, ha kiütnénk, micsoda apátia lenne és kesergés menne. Szeretném olvasgatni. 😊
Soldados
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
1. Ezen a héten1. Tehát a Seattle D szerinted még a "karcos" szintet sem üti meg. Sebaj, lehet ellenük bizonyítani 2 hét múlva.Engem őszintén szólva nem zavar hogy rózsaszín felhőben úsztok, már akkor is minden -a Bengals siralmas O teljesítményére vonatkozó- felvetésre annyi volt a válasz hogy 7-0. 😊Ha jól emlékszem, felálltunk és megnyertük. Tehát nem, nem voltunk szarok.A szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Akkor ha jól értem, ellenünk, mikor a 4. negyed elején 6 ponton álltatok akkor nem játszottatok szarul. 😊
megyerikrisz
Jan
megyerikrisz
Jan
megyerikrisz
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
malkav
2 468
Azért Flaccot nem Daltonnal hasonlítanám össze... Dalton inkább a Matt Ryan, PManning sorba illik, jó alapszakasz és gyenge PO teljesítmény, míg Flacco inkább EManningre hasonlít, ha egyszer valahogy bejut a PO-ba akkor odapörköl... Persze 2012-es szezon az egyetlen ami igazán jó volt, de azért tavaly is odavert a Steelersnek PO-ban és az SB győztest is megszorongatta ... 😛Engem őszintén szólva nem zavar hogy rózsaszín felhőben úsztok, már akkor is minden -a Bengals siralmas O teljesítményére vonatkozó- felvetésre annyi volt a válasz hogy 7-0. 😊Ha jól emlékszem, felálltunk és megnyertük. Tehát nem, nem voltunk szarok.A szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Akkor ha jól értem, ellenünk, mikor a 4. negyed elején 6 ponton álltatok akkor nem játszottatok szarul. 😊
megyerikrisz
Jan
megyerikrisz
Jan
Idén egy dolgot szartunk el, hagytuk hogy elhiggyék rólunk, hogy SB contenderek vagyunk.. csak underdog poziból tudunk villantani.
több mint 9 éve
1. Tehát a Seattle D szerinted még a "karcos" szintet sem üti meg. Sebaj, lehet ellenük bizonyítani 2 hét múlva.Engem őszintén szólva nem zavar hogy rózsaszín felhőben úsztok, már akkor is minden -a Bengals siralmas O teljesítményére vonatkozó- felvetésre annyi volt a válasz hogy 7-0. 😊Ha jól emlékszem, felálltunk és megnyertük. Tehát nem, nem voltunk szarok.A szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Akkor ha jól értem, ellenünk, mikor a 4. negyed elején 6 ponton álltatok akkor nem játszottatok szarul. 😊
megyerikrisz
Jan
megyerikrisz
Jan
3. Szépen levéded magad a végén, mert ha neaggyisten mégis jól sikerül a szezon vége, te már most megmondtad, hogy kifutott eredmény.
Na nem szemetelem tovább a topikotokat, lényeg a lényeg, csak arra kívántam reagálni, hogy 10 meccs alatt egy (szerintem) rövidzárlat és egy jó ellenfél ellen szoros küzdelemben elveszített mérkőzés még nem a világ vége.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Bryant is kihagyta a mai edzést. Remélem nincs nagy baj.
több mint 9 éve
Engem őszintén szólva nem zavar hogy rózsaszín felhőben úsztok, már akkor is minden -a Bengals siralmas O teljesítményére vonatkozó- felvetésre annyi volt a válasz hogy 7-0. 😊Ha jól emlékszem, felálltunk és megnyertük. Tehát nem, nem voltunk szarok.A szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Akkor ha jól értem, ellenünk, mikor a 4. negyed elején 6 ponton álltatok akkor nem játszottatok szarul. 😊
megyerikrisz
Jan
megyerikrisz
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Hát akkor örülök, hogy egy ilyen jó játékos fog játszani ellenünk 😀 biztos rosszul láttam, hogy a 49ers futás elleni védelme a 27.írják, hogy bár Luck nem fog játszani ellenünk, nem veszik le a SNF programból a meccsünket.Az a nagyon gyenge frisco védelem mult héten 12futábol 12yardot engedett Devonta Freemantől.
Azt is olvastam, hogy egy sérülés miatt Lynch kihagyja a jövő heti meccset. Nem tűnik rossznak a helyettese, Rawls valahogy azonban mégis jobban örülök az ő játékának. Tegnap nagyot játszott, igaz a pokoli gyenge 49ers ellen. Korábban a Bengals ellen is nagyot ment, bár akkor még a Bengals futás elleni védelme sem volt igazán acélos.
Baldwin-ról olvastam, hogy bokasérüléssel hagyta tegnap abba a meccset, illetve Patrick Lewis is bokasérülést szedett össze.
Ha otthon játszanánk simán azt mondanám, hogy nyerünk, de így is nekem csalódás lenne ha nem sikerülne a win
Klaci79
Rawls eddig 4 meccsen kedzett, 130+yardos átlagot hoz futva. tényleg nagyon meggyőző a srác.
a sérülteket meg csak remélem h nem ugy irtad h reméled nem játszanak.
braxa88
De hogy mennyit is tud a srác, majd vasárnap meglátjuk. Én személy szerint akkor is jobban örülök az ő játékának mint Lynch-ének. Nagyon tisztelem az öreg szörnyet!
Minden más pusztán a tények közlése volt. Bevallom, hogy kicsit se foglalkozom azzal, hogy ki tud játszani és ki nem, mert remélem, hogy csak rajtunk fog múlni a siker...bárki ellen játszunk, előtte le szoktam írni a sérültjeiket, mint ahogy a sajátokat is, pedig remélem, hogy ők is játszanak majd...
több mint 9 éve
Ha jól emlékszem, felálltunk és megnyertük. Tehát nem, nem voltunk szarok.A szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Akkor ha jól értem, ellenünk, mikor a 4. negyed elején 6 ponton álltatok akkor nem játszottatok szarul. 😊
megyerikrisz
Jan
több mint 9 éve
A szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Akkor ha jól értem, ellenünk, mikor a 4. negyed elején 6 ponton álltatok akkor nem játszottatok szarul. 😊
megyerikrisz
több mint 9 éve
Shazier nem edzett ma.Amúgy ami nagyon érdekel a vasárnapi meccs kapcsán az AB vs Legion of Boom.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
írják, hogy bár Luck nem fog játszani ellenünk, nem veszik le a SNF programból a meccsünket.Az a nagyon gyenge frisco védelem mult héten 12futábol 12yardot engedett Devonta Freemantől.
Azt is olvastam, hogy egy sérülés miatt Lynch kihagyja a jövő heti meccset. Nem tűnik rossznak a helyettese, Rawls valahogy azonban mégis jobban örülök az ő játékának. Tegnap nagyot játszott, igaz a pokoli gyenge 49ers ellen. Korábban a Bengals ellen is nagyot ment, bár akkor még a Bengals futás elleni védelme sem volt igazán acélos.
Baldwin-ról olvastam, hogy bokasérüléssel hagyta tegnap abba a meccset, illetve Patrick Lewis is bokasérülést szedett össze.
Ha otthon játszanánk simán azt mondanám, hogy nyerünk, de így is nekem csalódás lenne ha nem sikerülne a win
Klaci79
Rawls eddig 4 meccsen kedzett, 130+yardos átlagot hoz futva. tényleg nagyon meggyőző a srác.
a sérülteket meg csak remélem h nem ugy irtad h reméled nem játszanak.
több mint 9 éve
Adja a Sport TV.írják, hogy bár Luck nem fog játszani ellenünk, nem veszik le a SNF programból a meccsünket.Rawls piszok jó. A Seattle elleni meccseteket is adja a tv vagy még nem tudni? Kifejezetten kíváncsi lennék rá.
Klaci79
megyerikrisz
Én szoros meccset várok. Amennyivel jobbak vagyunk, akkora hátrány, hogy ők lesznek otthon, továbbá a Seahawks-nak fontosabb lesz a meccs, ők nincsenek PO-helyen, mi igen. Szóval piszok kemény lesz, nálam 50-50 az esélyek.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Igen, sport TV-s meccs...a Colts ellenit még nem tudom, mert az SNF, úgyhogy egyelőre csak az nbc biztosírják, hogy bár Luck nem fog játszani ellenünk, nem veszik le a SNF programból a meccsünket.Rawls piszok jó. A Seattle elleni meccseteket is adja a tv vagy még nem tudni? Kifejezetten kíváncsi lennék rá.
Klaci79
megyerikrisz
több mint 9 éve
írják, hogy bár Luck nem fog játszani ellenünk, nem veszik le a SNF programból a meccsünket.Rawls piszok jó. A Seattle elleni meccseteket is adja a tv vagy még nem tudni? Kifejezetten kíváncsi lennék rá.
Klaci79
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Mi materialisták vagyunk 😊Mi ott leszünk és megpróbálunk ezúttal tovább talpon maradni . A Raiders?lesz az 45 is, legkésőbb a PO-ban.várjá dőlésszöget nemírt hozzá, lehet csak 3%os lejtőA szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Szép forduló volt: kikapott a Fins, a Raiders és a Jets, plusz a Cincy is, ha esetleg vki reménykedik még a csoportelsőségben. 😊Ha a cincy így csúszik tovább, akkor be is foghatjátok őket
Remélem a Pats még elveri a Billst-t s akkor jók is vagyunk. 😊
Soldados
Amadeus91
megyerikrisz
sutianap
Amadeus91
megyerikrisz
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
írják, hogy bár Luck nem fog játszani ellenünk, nem veszik le a SNF programból a meccsünket. Azt is olvastam, hogy egy sérülés miatt Lynch kihagyja a jövő heti meccset. Nem tűnik rossznak a helyettese, Rawls valahogy azonban mégis jobban örülök az ő játékának. Tegnap nagyot játszott, igaz a pokoli gyenge 49ers ellen. Korábban a Bengals ellen is nagyot ment, bár akkor még a Bengals futás elleni védelme sem volt igazán acélos.
több mint 9 éve
Mi ott leszünk és megpróbálunk ezúttal tovább talpon maradni . A Raiders?lesz az 45 is, legkésőbb a PO-ban.várjá dőlésszöget nemírt hozzá, lehet csak 3%os lejtőA szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Szép forduló volt: kikapott a Fins, a Raiders és a Jets, plusz a Cincy is, ha esetleg vki reménykedik még a csoportelsőségben. 😊Ha a cincy így csúszik tovább, akkor be is foghatjátok őket
Soldados
Amadeus91
megyerikrisz
sutianap
Amadeus91
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Bronkó who? 😊 Hja igen-igen, na legyen kettő meccs... 😊Azért Flakon előtt le a kalappal, szakadt térddel a végéig nyomta....sajnálom, nem szeretem, ha az ellenfél így gyengül, az az élvezet, ha mindenki a fedélzeten.....azért a bronkó meccs nem lesz sétagalopp nekik idegenben
A Bengals kapcsán felesleges számolni még akkor is, ha a Rams meglepi őket. Sok csapat tegnap este nem tudta volna őket megverni, visszajöttek a Texans elleni vereség után...pechük, hogy a Cards volt az ellenfelük, így a "come back game"-en. Rajtunk kívül viszont nincs nagyon veszthető meccsük már idén, ellentétben velünk. Szóval figyeljünk csak magunkra, hozzunk minden hozhatót és aztán a WC helyről induljunk el azon a bizonyos úton... 😊
Klemó
zzz888
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
lesz az 45 is, legkésőbb a PO-ban.várjá dőlésszöget nemírt hozzá, lehet csak 3%os lejtőA szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Szép forduló volt: kikapott a Fins, a Raiders és a Jets, plusz a Cincy is, ha esetleg vki reménykedik még a csoportelsőségben. 😊Ha a cincy így csúszik tovább, akkor be is foghatjátok őket
Soldados
Amadeus91
megyerikrisz
sutianap
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
lesz az 45 is, legkésőbb a PO-ban.várjá dőlésszöget nemírt hozzá, lehet csak 3%os lejtőA szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Szép forduló volt: kikapott a Fins, a Raiders és a Jets, plusz a Cincy is, ha esetleg vki reménykedik még a csoportelsőségben. 😊Ha a cincy így csúszik tovább, akkor be is foghatjátok őket
Soldados
Amadeus91
megyerikrisz
sutianap
több mint 9 éve
Azért Flakon előtt le a kalappal, szakadt térddel a végéig nyomta....sajnálom, nem szeretem, ha az ellenfél így gyengül, az az élvezet, ha mindenki a fedélzeten.....azért a bronkó meccs nem lesz sétagalopp nekik idegenben
A Bengals kapcsán felesleges számolni még akkor is, ha a Rams meglepi őket. Sok csapat tegnap este nem tudta volna őket megverni, visszajöttek a Texans elleni vereség után...pechük, hogy a Cards volt az ellenfelük, így a "come back game"-en. Rajtunk kívül viszont nincs nagyon veszthető meccsük már idén, ellentétben velünk. Szóval figyeljünk csak magunkra, hozzunk minden hozhatót és aztán a WC helyről induljunk el azon a bizonyos úton... 😊
Klemó
több mint 9 éve
várjá dőlésszöget nemírt hozzá, lehet csak 3%os lejtőA szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Szép forduló volt: kikapott a Fins, a Raiders és a Jets, plusz a Cincy is, ha esetleg vki reménykedik még a csoportelsőségben. 😊Ha a cincy így csúszik tovább, akkor be is foghatjátok őket
Soldados
Amadeus91
megyerikrisz
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
A szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Szép forduló volt: kikapott a Fins, a Raiders és a Jets, plusz a Cincy is, ha esetleg vki reménykedik még a csoportelsőségben. 😊Ha a cincy így csúszik tovább, akkor be is foghatjátok őket
Soldados
Amadeus91
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Azért Flakon előtt le a kalappal, szakadt térddel a végéig nyomta....sajnálom, nem szeretem, ha az ellenfél így gyengül, az az élvezet, ha mindenki a fedélzeten.....A Bengals kapcsán felesleges számolni még akkor is, ha a Rams meglepi őket. Sok csapat tegnap este nem tudta volna őket megverni, visszajöttek a Texans elleni vereség után...pechük, hogy a Cards volt az ellenfelük, így a "come back game"-en. Rajtunk kívül viszont nincs nagyon veszthető meccsük már idén, ellentétben velünk. Szóval figyeljünk csak magunkra, hozzunk minden hozhatót és aztán a WC helyről induljunk el azon a bizonyos úton... 😊