Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
pedig én akkor is megsavazom ide a franchis K és LS draftot 😛 😀CollapoMég az is jobb, mint Sobri QB-draftja. 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
pedig én akkor is megsavazom ide a franchis K és LS draftot 😛 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Terelés van, de racionális határokon belül, azt pl senki nem hinné el, hogy QB-t húzunk, mint ahogy nem is fogunk még a 7. körben sem. Az is tény, hogy most még senki nem tudja, kit fog húzni. Nem volt még combine, meghívott workoutok. Most legfeljebb azt tudják, hogy milyen posztokra szeretnének húzni, és hogy kik azok, akik érdekesek lehetnek az adott posztokon. És őket járják a mostani gálameccseken, combine-on, Pro Dayen és egyéni workoutokon.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Vugyli menni Tomsó, orlandó rennberakartni a vádlit meg a sebességet, szevasz Vördisz...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Azért Bell húzása nem volt annyira egyértelmű, bár éppen akár jogos is lehetett... Őt, ha jól tévedek későbbre sorolták...2. körben meglepő volt, olyan 3-4 körbe várták többen... na mondjuk nem jártatok vele éppen szarul, de ettől még 😀 vagy nem?CollapoA végére kifejezetten emlékszem, hogy nemcsak 2. kört kapott, de mock-ban nálunk is szerepelt. Bár sokáig Lacy tartotta magát nálunk. Emlékeim szerint...persze az idő mindent megszépít. 😀
több mint 12 éve
Azért Bell húzása nem volt annyira egyértelmű, bár éppen akár jogos is lehetett... Őt, ha jól tévedek későbbre sorolták...2. körben meglepő volt, olyan 3-4 körbe várták többen... na mondjuk nem jártatok vele éppen szarul, de ettől még 😀 vagy nem?

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Olvassatok feleim. Kirwan úr ezt is kiválóan körbejárja. Az, hogy kiket fogunk húzni nem most dől el, sőt nem is a draft napján teljesen (persze ha bent van még a jelölt) hanem tavaly március óta a megfigyelők összeállítottak egy hosszú listát. A edzői stáb most akiket a megfigyelők arra érdemesnek találtak, vagy akinek az értékelését másképpen gondolják, vagy aki az eddigi teljesítményéhez képest kiugrót vagy ellenkezőleg teljesített végigjárják végignézi. Vagyis lesz itt még hír ILB, NT, DE, OT és akár még QB nézegetésről is. Sokszor terelés is van benne. Pat leír egy-két ilyen esetet is amikor nagyszerű tereléssel át tudták verni az ellenfél vezetőit és azt tudták behúzni akit akartak. Pókerjáték ez uraim az all in-t meg még nem mondták be 😀polamaluBiztos az is van benne, de tavaly ha jól emlékszem nem tereltünk olyan nagyon, mert a fél világ tudta, hogy JJ jön ha megmarad, illetve a Bell/Lacy közül is már jó korán lehetett tudni, hogy választani fogunk
több mint 12 éve
Olvassatok feleim. Kirwan úr ezt is kiválóan körbejárja. Az, hogy kiket fogunk húzni nem most dől el, sőt nem is a draft napján teljesen (persze ha bent van még a jelölt) hanem tavaly március óta a megfigyelők összeállítottak egy hosszú listát. A edzői stáb most akiket a megfigyelők arra érdemesnek találtak, vagy akinek az értékelését másképpen gondolják, vagy aki az eddigi teljesítményéhez képest kiugrót vagy ellenkezőleg teljesített végigjárják végignézi. Vagyis lesz itt még hír ILB, NT, DE, OT és akár még QB nézegetésről is. Sokszor terelés is van benne. Pat leír egy-két ilyen esetet is amikor nagyszerű tereléssel át tudták verni az ellenfél vezetőit és azt tudták behúzni akit akartak. Pókerjáték ez uraim az all in-t meg még nem mondták be 😀
több mint 12 éve
ahan kábé már most tuggya mindenki kit fogunk húzniEgy kis infó a Senior Bowlról. Mike Tomlin kiemelt figyelemmel nézegette az elkapókat és cornereket az eddigi edzéseken.iktriadAkkor simán LB-t és K-t fognak draftolni 😀 megy az elterelés XDCollapo

több mint 12 éve
Mindkettő need-nek tűnik. WR-ből kellene Brown mögé valaki CB poszton meg ha Ike tényleg átlápződik FS-nek, akkor két "épkézláb" CB marad. Úgyhogy akár az is előfordulhat, hogy nem elterelésről van szó. Bár magam is meglepődnék...Egy kis infó a Senior Bowlról. Mike Tomlin kiemelt figyelemmel nézegette az elkapókat és cornereket az eddigi edzéseken.iktriadAkkor simán LB-t és K-t fognak draftolni 😀 megy az elterelés XDCollapo
több mint 12 éve
Egy kis infó a Senior Bowlról. Mike Tomlin kiemelt figyelemmel nézegette az elkapókat és cornereket az eddigi edzéseken.iktriadAkkor simán LB-t és K-t fognak draftolni 😀 megy az elterelés XD

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Egy kis infó a Senior Bowlról. Mike Tomlin kiemelt figyelemmel nézegette az elkapókat és cornereket az eddigi edzéseken.
több mint 12 éve
Ez vár rád Szocsiban Soldi. A biatlon helyszín férfi WC-je 😀
több mint 12 éve
Nagyon jó példa! Tudod miért? Épp azért, amit írsz! Attól, hogy 6-an magukra rántják az automatát a több millióból, azért nem kell betiltani. Ahogy ezt sem! 😉 Nem kell eltörölni csak azért, mert az elmúlt 10 évben 99,1%-os a hatékonysága.Ennek ellenére 5 kimaradt ebben a szezonban is. Értem én, hogy 1200-ból, de 5 akkor is kimaradt.SoldadosAkkor ennyi erővel zúzzuk péppé az összes ital autómatát, mert évente 6-an halnak meg amiatt, hogy magukra döntik.....jó lehet hogy több millióból de 6-an!!!!BigBen7
Én azt mondom, hogy kitaláltak egy játékot, ami 100 éve működik és mára XP-stül együtt (akár túlhaladt rajta az idő, akár nem) a világ egyik legnépszerűbb sportja lett. Aki beleszeretett, nyilván nem az XP miatt tette, de az is biztos, hogy az XP senkit nem is tartott távol attól, hogy beleszeressen ebbe a játékba. Ebben a játékban a TD 6 pontot ér. Nem 7-t, nem 8-t, csak 6-ot! Így lett kitalálva sok-sok évtizeddel ezelőtt. És a csapat dönthet, hogy a könnyű XP-t vagy a nehezebb 2pontost választja. Azért ér egyet, mert könnyű. Ha ritkán is, de van, hogy nem jön össze a könnyű sem. Épp ezért nem lehet feleslegesnek titulálni. Persze viccesen hangzik, hogy 1200-ból alkalomból 5, de ha azt mondom, hogy 256 meccsből 5? Vagy ha azt, hogy 17 játékhétből 5? 😊 Viszonyítás kérdése. A lényeg, hogy teljesen felesleges belenyúlni egy évszázada jól működő pontrendszerbe. Ez a játék része. És persze, hogy könnyű, ezért ér csak egy pontot. De ki lehet hagyni és minden évben van is rá példa. Idén éppen 5. Tehát nem felesleges lerugatni az XP-t.
Az zavar, hogy egy jól működő sportágban nem kell belenyúlni az alapokba. Jól van ez úgy kitalálva, ahogy van. Ha 100 évig nem volt baj, most miért baj? Mert a legtöbb bemegy? Mert könnyű? Persze, de ez így lett kitalálva, ezért az a neve, hogy extra pont.

több mint 12 éve
On today's date in 1980, Terry Bradshaw became the first player to earn back-to-back Super Bowl MVP honors (Super Bowl XIV). The Steelers also became the first team in NFL history to win four Super Bowls.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Gondolom csak hívták, Rooneyék el is engedték?polamaluHa nincs szerződése a köv évre, akkor nem kell engedély. Illetve magasabb posztra "illik" elengedni. Butlernél ezt azért nem tettük meg, mert vele személyesen le van dumálva, hogy LeBeau után övé a DC poszt. (Ezért volt az is, hogy amikor elmehetett interjúra és őt választották, akkor se ment el tőlünk)

több mint 12 éve
A italautómata amúgyis logikai bukfenc, a XP meg jutalom, nem mindig pisálnak a puncsba, de szökőévente egyszer megdobja a bulimotortEnnek ellenére 5 kimaradt ebben a szezonban is. Értem én, hogy 1200-ból, de 5 akkor is kimaradt.SoldadosAkkor ennyi erővel zúzzuk péppé az összes ital autómatát, mert évente 6-an halnak meg amiatt, hogy magukra döntik.....jó lehet hogy több millióból de 6-an!!!!BigBen7

több mint 12 éve
Gondolom csak hívták, Rooneyék el is engedték?
több mint 12 éve
Kirby Wilson interjúra megy a Ravens OC posztért. oppá!!!Klaci79Qrvára remélem, hogy marad. Egyrészt elismert, jó edzőnek gondolom, tehát kár lenne elveszteni. Másrészt én ugyan most jó, eredményes szezont várok jövőre, de ha mégsem így alakulna és ebben jelentős szerepe lenne az Offense-nek, ahogy az első 2 évben is volt, akkor benne látnám TH utódját. Terát amolyan biztosítékot látok benne, ha balul sülne el a köv. szezon is és a biztosítékot rohadtul nem lenne jó elveszíteni...

több mint 12 éve
Ennek ellenére 5 kimaradt ebben a szezonban is. Értem én, hogy 1200-ból, de 5 akkor is kimaradt.SoldadosAkkor ennyi erővel zúzzuk péppé az összes ital autómatát, mert évente 6-an halnak meg amiatt, hogy magukra döntik.....jó lehet hogy több millióból de 6-an!!!!
több mint 12 éve
A térdelés helyett futás is egy faktor lenne, mert esetleg kiverik a labdát és azt visszavihetik. Egyébként én sem engedném a térdelgetést. Az XP-t meg valóban úgy variálnám, hogy inkább a valós akció (futás passz) felé menjen el. Vagy tényleg vigye kijjebb a 25 yardra és akkor egy 45 körüli már azért combos. Ha eltörlik várhatóan felszabadul majd roster hely, mert a puntereket kiképzik rúgónak vagy fordítva, mert nem lesz szükség csak rúgóra. A következő a mezőnygól lesz, aztán a TD végül ki sem kell menni, mert előre megbeszélik, vagy sorsjegyen húzzák a győztest. Fuck Goodell.
több mint 12 éve
Kirby Wilson interjúra megy a Ravens OC posztért. oppá!!!
több mint 12 éve
Goodell nem ezzel indokolta, hanem azzal, hogy nincs benne semmi izgalom, mert automatikus, hogy berúgják.SoldadosGondolom így kevesebb lesz a kritikus hang, mintha azt mondta volna, hogy "megint hoztam egy hülye szabályt a sérülések csökkentésének érdekében".
több mint 12 éve
Goodell nem ezzel indokolta, hanem azzal, hogy nincs benne semmi izgalom, mert automatikus, hogy berúgják.Nem tudom, nem is mondtam, hogy szerintem emiatt szükség lenne az XP eltörlésére, csak azt mondom, hogy nyilvánvalóan ez áll a tervezett szabálymódosítás hátterében.vassadiMiért? Olyan nagy számú sérülés történt XP elvégzés közben, hogy az szabálymódosítást tesz szükségessé?Janvagy a köztes megoldás:Nem nagyobb a sérülés kockázata, de nem is kisebb, márpedig ez a szabálymódosítási tervezet emiatt van, nem azért, hogy izgalmasabb legyen a játék.vassadi
vigyük hátrébb az extra pontot, mondjuk a 15-ös vonalra. Onnan is 95%-al rúgnak, sérülés veszélye nem nagyobb, de mégis nagyobba a tétje, mégha nem is olyan sokkal.
ebben az esetben szerintem 2pontost is gyakrabban látnánk,BigBen7
Ennek ellenére 5 kimaradt ebben a szezonban is. Értem én, hogy 1200-ból, de 5 akkor is kimaradt.

több mint 12 éve
Bevezetném az izgalom kedvéér a fordított aréna-pontozást. TD 6 pont, kötelező kísérlet, - futás 2 pont 😛 - passz 1 pont. Annak lenne becsületje.