NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
394
52
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Megvannak Gay szerződésének pontos számai. Három év alatt összesen 4.5 millió dollárt keres. A base salary-je 2013-ban 1 millió $, 2014-ben és 2015-ben egyaránt 1.5 millió $, és van még 500.000$ signing bonus, ami a három évre oszlik el, így a cap hitje 2013-ban 1.166.666$, 2014-ben 1.666.666$, 2015-ben szintén 1.666.666$. Mivel a fizetési sapkába csak az 51 legmagasabb fizetés számít bele, a cserélődés miatt (egy 405 ezer dolláros future contract csúszik ki) a mostani cap számunkat ténylegesen csak 761.666$-ral növeli a szerződtetése.A napokban Harrison sorsa is eldőlhet, az ügynöke a héten folytatja a tárgyalásokat Colbertékkel.
több mint 11 éve
Gay vissza hozatala, olyan steelers-es döntés volt, személy szerint én nem örülök neki, mert nem szeretem nagyon a játékát.. (túl mély nyomot hagyott bennem a utolsó előtti itt töltött éve.).Lewis remélem egy normális pénzért itt tudjuk tartani, nekem az a prio1.
A draft meg def orientált legyen végre. Remélem egy rutinos elkapót tudunk hozni (Breaston) és akkor a drafton is ráér későbbi körben húzni oda valakit.
marescha hz-hez.:
Timmons megérdemli azt a bért szerintem itt senki nem sajnálja tőle, jelenleg legjobb DEF emberünk.
Woodley már más tészta, én is sokkalom a bérét, a teljesítményéhez képest meg pláne.
több mint 11 éve
marescha
121
Gay visszahozatalához annyit, illetve vassadi kommentjéhez, hogy meglátásom szerint akkor jó a deal, ha nem várjuk tőle azt, hogy kezdő legyen, vagy stabil harmadik (nickel) corner. Ha valami sérülés bejön év közben, akkor beugrónak jó lesz.Szerintem sem befolyásolja Lewis szerződés hosszabítását a dolog.
Csak nem szabad túlfizetni senkit a közeljövőben, ha ütőképes keretet akarunk, és szeretnénk a "rebuliding" szakaszt kihagyni. Múlt napokban eszméltem rá, hogy Timmons és Woodley milyen pénzekért van nálunk... Érdemes összehasonlítani más elit (ha azoknak tekintjük őket) linebackerek fizetésével. Ezért is nem fér bele, hogy Woodley-n egy gramm zsír is legyen.
több mint 11 éve
Gondolom, mert nem fiatal olyan szerződést is elfogadott amit 1-3 éve nem tett volna. Máshol lehet nem kellett volna és érezte, ha NFL játékos akar lenni ez az utolsó lehetőség.Egyébként állítólag 3 évre írt alá.polamaluHivatalos a három év. Kissé meglepő, de gondolom úgy alakítják a szerződését, hogy adott esetben egy év után jelentős dead money nélkül tudjuk cutolni.vassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Egyébként állítólag 3 évre írt alá.polamaluHivatalos a három év. Kissé meglepő, de gondolom úgy alakítják a szerződését, hogy adott esetben egy év után jelentős dead money nélkül tudjuk cutolni.
több mint 11 éve
Egyébként állítólag 3 évre írt alá.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Gondoltam, hogy lesz, aki Gay visszatéréséből elhamarkodottan egyből Lewis távozására következtet. 😊Miért mondana le az FO már most egy olyan játékosról, akiről egyelőre még azt sem tudják, más csapatok mennyit fizetnének neki. Lewis nyilván nem fog semmit elkapkodni, megvárja a piacnyitást, meghallgatja mások ajánlatát. De mi van akkor, ha mondjuk más nem is szándékozik annyit fizetni neki, mint amekkora összeget a Steelers maximálisan áldozna rá? Mert azt mondják, hogy "egy évig játszott igazán jól, nekünk ez kevés ahhoz, hogy nagy pénzt adjunk neki". Vagy a 45 meccsen szerzett 1 interception sem épp vonzó arány. De az is lehet, hogy még akkor is marad Pittsburgh-ben, ha itt valamivel kevesebbet fizetnek neki. A lényeg, hogy még nincs olyan tényező, ami miatt nekünk le kellene mondanunk Lewis megtartásáról, ebből kifolyólag Gay szerződtetésének sincs köze az ő jövőjéhez.
Miért lenne hiba Gay leigazolása? 2011-ben jól, vagy legalábbis elfogadhatóan játszott nálunk, stabil pont volt a defense-ben, ismeri a rendszert. Az arizonai kitérő nem sikerült számára a legjobban (bár az elküldésében nyilván közrejátszott az eszkalátorok miatt 1.475-ről 3.225 millióra emelkedő cap hitje is), ezek után pedig nyilván csak egy egyéves, minimális összegű szerződést kapott tőlünk, kevés garantált pénzzel, így ha netán mégsem érné meg az 53-as rostert, a kivágásával elenyésző mértékű dead money keletkezik.
Gay helyzete Lewis jövőjének függvényében:
Ha Lewis marad: Gay negyedik-ötödik számú CB lehet, valószínűleg Curtis Brownnal kellene megküzdenie a depth chart negyedik helyéért. Nem rossz, ha egy olyan játékos a CB4/5, aki két évvel ezelőtt még kezdő volt ugyanebben a D-ben, szélen és slotban egyaránt megbízhatóan játszva. És még egyszer mondom, Gay számára nem új a LeBeau-féle szisztéma.
Ha Lewis megy: Ike mellett gyaníthatóan Cortez Allen lenne a másik kezdő corner, de így nickel back szerepkörbe nem Curtis Brownnak, Josh Victoriannak, vagy épp DeMarcus Van Dyke-nak kellene előlépnie (akik, mint bizonyára mindenki emlékszik rá, elég gyengén szerepeltek a tavalyi alapszakasz végén Ike és Allen hiányában), hanem ott van a rutinos Gay. Brown fejlődésében persze bízunk, de még nem tett le annyit az asztalra, hogy nyugodt szívvel odaadjuk neki a CB3 pozíciót, és a snapek többségében pályára küldjük. Másrészt ha Lewis távozik, akkor sem lenne valószínű a korai CB pick a drafton, és egy rookie-val idén aligha lennénk előrébb, mint Gay-jel.
Úgyhogy jöhetnek az ellenérvek, ha vannak, de én a fentiek alapján semmi negatívumot nem látok Gay szerződtetésében. Ez egy minden szempontból előnyös deal, és semmiképpen sem annak az előszele, hogy Lewis távozni fog. Félre ne értse senki, elképzelhető, hogy nem tudjuk megtartani, de ez nincs összefüggésben ezzel az igazolással.
több mint 11 éve
ha úgy járunk, mint Footettal, felőlem, bár ez azt vetíti előre, hogy Lewis repcsi.Remélem csak vicc,hogy Melegvili visszajön...Blitzburghwww.nationalfootballpost.com/Gay-returning-to-Steelers.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedempty taxi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Remélem csak vicc,hogy Melegvili visszajön...Blitzburghwww.nationalfootballpost.com/Gay-returning-to-Steelers.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Remélem csak vicc,hogy Melegvili visszajön...
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Nálam nem az a kérdés, hogy 1/17-nél bent lesz-e Vaccaro (simán bent lehet, mellesleg én személy szerint Reidet jobb prospectnek tartom nála), hanem hogy miért draftolnánk ott safety-t? Kizártnak tartom, hogy 1/17-nél ne lenne elérhető még egy jó OLB vagy NT (választék bőven van), vagy épp a Warmack-Cooper OG-párosnak legalább az egyik tagja, akkor pedig egyértelműen inkább ezek közül válasszunk valakit (azonnali needre), mint egy safety-t, ahova nem is feltétlenül muszáj draftolni idén.Dick LeBeau told the media that he wants to bring in a young safety. The Steelers met with Kenny Vaccaro at the Combine.tenorxnem vagyok benne biztos, hogy ő 1/17-en bent lesz, a többi meg szerintem nem ér első kört
de lehet ez is csak valami elterelő hadművelet 😀BigBen7
Nem hiszem, hogy LeBeau azzal a szándékkal tette a fenti nyilatkozatát, hogy ködösítsen, mert safety kelleni fog a közeljövőben. Nyugodtan hozhat egyet akár már az idei drafton is, középső-hátsó körökben.
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Dick LeBeau told the media that he wants to bring in a young safety. The Steelers met with Kenny Vaccaro at the Combine.tenorxnem vagyok benne biztos, hogy ő 1/17-en bent lesz, a többi meg szerintem nem ér első kört
de lehet ez is csak valami elterelő hadművelet 😀
több mint 11 éve
Dick LeBeau told the media that he wants to bring in a young safety. The Steelers met with Kenny Vaccaro at the Combine.
több mint 11 éve
Breaston állítólag a térdével bajlódik. Németországba jön majd kezeltetni magát. Ennek a fényében nem biztos, hogy akkora üzlet lenne (volt) megszerezni
több mint 11 éve
Tudom, hogy tisztában vagy vele 😊Nálunk is ez a helyzet, tologatjuk hátra a szerződésekben a garantált lóvékat, majd egy-két év múlva már egy cut esetén sem lehet komoly összegeket felszabadítani, annyi lesz a dead money a signing bonusok miatt.Tisztában vagyok a számokkal, és hogy miként működik ez a dolog, de nem tartok attól, hogy "egyszer bedől az egész és jöhet a teljes nagytakarítás". 4-5 játékosunknál megy (ment) a folyamatos átstrukturálás, és Ben, Woodley, Timmons, vagy Brown nem épp cut-esélyes játékos az elkövetkező években, így irtózatosan magas dead money nem lesz. Teljes nagytakarításra sem lesz szükség, mert folyamatos a rebuilding; Harrison, Colon, Troy, Clark, Ike, vagy Keisel sokmilliós szerződése is kifut. Az FO-nk pedig évről évre jó munkát végez, miattuk sem aggódom.vassadi
Pl vkinek idén 6 milla lenne a fizuja, ebből 5-öt átkonvertálnak bónusznak akkor az nem tűnik el, csak eloszlik a következő évekre. És arról már nem fog tudni lemondani, mert megkapta és tuti része lesz a capnek.
Jövőre egyelőre 32 embereteknek van szerződése, és ők 116 millát foglalnak el majd a sapiból (idén 123 lesz a cap tájékoztatásképp)gabokocka
Hát majd meglátjuk, én még egy két évet látok nálatok ebben a garnitúrában, utána nehéz lesz szinten tartani a csapatot (pláne azért, mert igen magas ez a szint), qrva jó draftok kellenek folyamatosan. Egy-két bust és igen nehéz helyzetben lesztek
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Nálunk is ez a helyzet, tologatjuk hátra a szerződésekben a garantált lóvékat, majd egy-két év múlva már egy cut esetén sem lehet komoly összegeket felszabadítani, annyi lesz a dead money a signing bonusok miatt.Tisztában vagyok a számokkal, és hogy miként működik ez a dolog, de nem tartok attól, hogy "egyszer bedől az egész és jöhet a teljes nagytakarítás". 4-5 játékosunknál megy (ment) a folyamatos átstrukturálás, és Ben, Woodley, Timmons, vagy Brown nem épp cut-esélyes játékos az elkövetkező években, így irtózatosan magas dead money nem lesz. Teljes nagytakarításra sem lesz szükség, mert folyamatos a rebuilding; Harrison, Colon, Troy, Clark, Ike, vagy Keisel sokmilliós szerződése is kifut. Az FO-nk pedig évről évre jó munkát végez, miattuk sem aggódom.
Pl vkinek idén 6 milla lenne a fizuja, ebből 5-öt átkonvertálnak bónusznak akkor az nem tűnik el, csak eloszlik a következő évekre. És arról már nem fog tudni lemondani, mert megkapta és tuti része lesz a capnek.
Jövőre egyelőre 32 embereteknek van szerződése, és ők 116 millát foglalnak el majd a sapiból (idén 123 lesz a cap tájékoztatásképp)gabokocka
több mint 11 éve
Nálunk is ez a helyzet, tologatjuk hátra a szerződésekben a garantált lóvékat, majd egy-két év múlva már egy cut esetén sem lehet komoly összegeket felszabadítani, annyi lesz a dead money a signing bonusok miatt.Azért tévhitben ne legyetek, nem pénzről mondanak le, csak más konstrukcióban kapják meg. Ezzel tolja a csapat mag előtt a problémát, ami évről évre nagyobb lesz, aztán egyszer bedől az egész és jöhet a teljes nagytakarítás.gabokockaA hollóknak látom tetszett az elméleted, de igaza van polamalunak, teljes káosztól azért nem kell tartani.
Waiverről behúztuk amúgy a Jacksonville-ből kitett John Parker Wilsont.vassadi
Jövőre egyelőre 32 embereteknek van szerződése, és ők 116 millát foglalnak el majd a sapiból (idén 123 lesz a cap tájékoztatásképp)
több mint 11 éve
Évek óta ellavíroztok ezzel a hozzállással és néhol úgy érzem más csapatnál is kellene ennyi "hűség". Az igazi áldozat azonban nem az újrastruktúrálás, hanem a paycut és arra is van nálatok példa. Neem, még egy darabig nem dől be a csapat se és a liga se. Előbb emelnek quad-csillió dollárral cap-et... Ez már nem sport, ez bolt biz'a, de nem csak itt, az összes csapatnál.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Azért tévhitben ne legyetek, nem pénzről mondanak le, csak más konstrukcióban kapják meg. Ezzel tolja a csapat mag előtt a problémát, ami évről évre nagyobb lesz, aztán egyszer bedől az egész és jöhet a teljes nagytakarítás.gabokockaA hollóknak látom tetszett az elméleted, de igaza van polamalunak, teljes káosztól azért nem kell tartani.
Waiverről behúztuk amúgy a Jacksonville-ből kitett John Parker Wilsont.
több mint 11 éve
Be nem fog dölni, mert egyszer csak lejár a szerződés és nem kap újat, vagy olyan feltétellel ami belefér. Lásd JH, idén vagy paycut, struktúra nem elég, vagy repül. Vagy Mendi, Wallace, lejár a szerződés nincs rá pénz szevasz. Be nem döl, mert a mágus megoldja mindig, csak ilyenkor nem könnyű az FO élete, de azért a pénzért amit felvesznek csináljanak is valamit. 😀
több mint 11 éve
Azért tévhitben ne legyetek, nem pénzről mondanak le, csak más konstrukcióban kapják meg. Ezzel tolja a csapat mag előtt a problémát, ami évről évre nagyobb lesz, aztán egyszer bedől az egész és jöhet a teljes nagytakarítás.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Breaston nem kapott szerződésajánlatot a Browns-tól, állítólag ma vagy holnap megint hozzánk látogat.
több mint 11 éve
Na ezeknek az átstrukturálásoknak nagyon örülök. Innen is látszik milyen remek játékosok alkotják a csapatot, illetve milyen remek vezetők, ahogy polamalu is írta előttem. (tudom más csapatoknál is van ilyen, de nem tudom, hogy ilyen mértékben megy e ez valahol mint nálunk).Viszont továbbra is tartom, hogy Woodley erősen túlfizetett játékosunk, neki túl nagy szerződés lett adva......
Harrison anno megérdemelte, hiszen egy szörnyeteg volt, de már öregszik ő is látszik is az idei teljesítményén. Futás ellen jó, de a többi produkcióban erősen visszaesett.
Remélem Lewis sikerül megtartani, mert nagyon pozitív volt a játéka az idei szezonban, végre Taylor mellett van még egy épkézláb CB (Towsend után). Bár én még Curtis Brown-tól is mindig várok fejlődést.
több mint 11 éve
Ezért Khan és Colbert a legnagyobb ebben a műfajban 😀