Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
Első körben DE/NT az mind1. CB viszont fontosabb, mint a WR szerintem.Én most a DE/WR első két kör majd CB tartanám jónakKlaci79Foote 1,5 milláért igencsak jó lenne, ebben az esetben szerintem az első 3 körös ILB picket kizárhatjuk, marad a NT, CB, WR, DE....van itt eléggond de ezekrőlúgy a comibine-ig felesleges beszélni 😀Ez a sorrend nekem meg is felelne, csak én lehet a WR-DE-t cserélném.kishaszi
apropó, a Combine mikor is lesz idén?BigBen7
több mint 12 éve
Micselnél inas HukkeeeePoookeeewww.steelersdepot.com/2013/07/steelers-chris-hoke-coaching-intern-training-camp/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Én most a DE/WR első két kör majd CB tartanám jónakFoote 1,5 milláért igencsak jó lenne, ebben az esetben szerintem az első 3 körös ILB picket kizárhatjuk, marad a NT, CB, WR, DE....van itt eléggond de ezekrőlúgy a comibine-ig felesleges beszélni 😀Ez a sorrend nekem meg is felelne, csak én lehet a WR-DE-t cserélném.kishaszi
több mint 12 éve
Foote 1,5 milláért igencsak jó lenne, ebben az esetben szerintem az első 3 körös ILB picket kizárhatjuk, marad a NT, CB, WR, DE....van itt eléggond de ezekrőlúgy a comibine-ig felesleges beszélni 😀Február 22-25.
több mint 12 éve
Foote 1,5 milláért igencsak jó lenne, ebben az esetben szerintem az első 3 körös ILB picket kizárhatjuk, marad a NT, CB, WR, DE....van itt eléggond de ezekrőlúgy a comibine-ig felesleges beszélni 😀Ez a sorrend nekem meg is felelne, csak én lehet a WR-DE-t cserélném.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Foote 1,5 milláért igencsak jó lenne, ebben az esetben szerintem az első 3 körös ILB picket kizárhatjuk, marad a NT, CB, WR, DE....van itt eléggond de ezekrőlúgy a comibine-ig felesleges beszélni 😀apropó, a Combine mikor is lesz idén?
több mint 12 éve
Tudom, de én láttam később is. Mindegy, lehet tévedek 😕 Pedig Őt csíptem.
több mint 12 éve
Én is néztem, a honlapon hivatalosan nem, de mondom nem egy edzésről készült felvételen látta, edzőtábor pl, nyáron, hogy osztotta az észt.polamaluTC alatt vannak "vendégek", akik besegítenek, pl Willie Parker is volt idén TC-ben.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Foote is maradna😊Ő nagyon kéne az öltöző, az ILB-depth és a rutin miatt is, meg hát egyelőre biztos, hogy jobb, mint a fiatalok.
1,5 milla jövőre, remélem nem múlik ezen a horrbilis összegen, hogy kitöltse aszerződését!kishaszi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Én is néztem, a honlapon hivatalosan nem, de mondom nem egy edzésről készült felvételen látta, edzőtábor pl, nyáron, hogy osztotta az észt.
több mint 12 éve
Hát remélem meglesz rá a keret, jó lenne egy egészséges Foote, hogy tanítsa a fiatalokat
több mint 12 éve
Én nem tudok róla, hogy Hoke tagja lenne az edzői stábnak.Chris Hoke is edző lett a visszavonulás után. Legalábbis sokszor láttam felvételeken a csapat körül, papírokkal és osztogatva az utasításokat.polamaluAHa, nem vágtam, Titans OL azért meg volt persze😊, csak nem tudtam, hogy M&M keze van a dologban.Munchak, ahogy visszavonult, rögtön edző lett (kevesen mondhatják el magukról, de LeBeau is ilyen) az Oilersnél, ahol az egész pályafutását töltötte játékosként is. 3 évig volt off. assistant, aztán kinevezték OL edzőnek, amit 14 éven át csinált, ami nem semmi, mígnem 2011-ben kinevezték HC-nak. Nála nagyobb nyereséget el sem tudnék képzelni, ha megnyernénk OL-edzőnek.
szerk: hát, baromira nem tanálom a cikket:/
de ez meg le lett: www.behindthesteelcurtain.com/2014/1/6/5279222/steelers-offensive-line-coach-candidates-mike-munchakkishaszi
Ráadásul ahogy a cikkben is van, kicsit hazai gyerek, mert pennsylvaniai születésű és PSU játékosa volt college-ban.Soldados

több mint 12 éve
Elég vonzó lehetőségnek tűnik...Munchakról rögtön írt valamelyik portál, hogy miért is lenne jó, Bicknell menesztése után.Amikor CJ 2000y-ot futott, akkor ő volt az OL edző, szóval a futásblokkolás témakörhöz valszeg hozzá tud szólni... 😀Jan
Tényleg jó?kishaszi
több mint 12 éve
Foote is maradna😊1,5 milla jövőre, remélem nem múlik ezen a horrbilis összegen, hogy kitöltse aszerződését!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Chris Hoke is edző lett a visszavonulás után. Legalábbis sokszor láttam felvételeken a csapat körül, papírokkal és osztogatva az utasításokat.AHa, nem vágtam, Titans OL azért meg volt persze😊, csak nem tudtam, hogy M&M keze van a dologban.Munchak, ahogy visszavonult, rögtön edző lett (kevesen mondhatják el magukról, de LeBeau is ilyen) az Oilersnél, ahol az egész pályafutását töltötte játékosként is. 3 évig volt off. assistant, aztán kinevezték OL edzőnek, amit 14 éven át csinált, ami nem semmi, mígnem 2011-ben kinevezték HC-nak. Nála nagyobb nyereséget el sem tudnék képzelni, ha megnyernénk OL-edzőnek.
de ez meg le lett: www.behindthesteelcurtain.com/2014/1/6/5279222/steelers-offensive-line-coach-candidates-mike-munchakkishaszi
Ráadásul ahogy a cikkben is van, kicsit hazai gyerek, mert pennsylvaniai születésű és PSU játékosa volt college-ban.Soldados
több mint 12 éve
Munchakról rögtön írt valamelyik portál, hogy miért is lenne jó, Bicknell menesztése után.Amikor CJ 2000y-ot futott, akkor ő volt az OL edző, szóval a futásblokkolás témakörhöz valszeg hozzá tud szólni... 😀
Tényleg jó?kishaszi
több mint 12 éve
AHa, nem vágtam, Titans OL azért meg volt persze😊, csak nem tudtam, hogy M&M keze van a dologban.Munchak, ahogy visszavonult, rögtön edző lett (kevesen mondhatják el magukról, de LeBeau is ilyen) az Oilersnél, ahol az egész pályafutását töltötte játékosként is. 3 évig volt off. assistant, aztán kinevezték OL edzőnek, amit 14 éven át csinált, ami nem semmi, mígnem 2011-ben kinevezték HC-nak. Nála nagyobb nyereséget el sem tudnék képzelni, ha megnyernénk OL-edzőnek.
Ráadásul ahogy a cikkben is van, kicsit hazai gyerek, mert pennsylvaniai születésű és PSU játékosa volt college-ban.

több mint 12 éve
AHa, nem vágtam, Titans OL azért meg volt persze😊, csak nem tudtam, hogy M&M keze van a dologban.szerk: hát, baromira nem tanálom a cikket:/
de ez meg le lett: www.behindthesteelcurtain.com/2014/1/6/5279222/steelers-offensive-line-coach-candidates-mike-munchak
több mint 12 éve
Munchakról rögtön írt valamelyik portál, hogy miért is lenne jó, Bicknell menesztése után.Egyrészt játékosként HoF OG, tehát tényleg tudja mi kell ahhoz, hogy ki jó OL-játékos legyen, másrészt qrva jó OL coach, a Titansnek voltak brutálisan jó OL-jei az évek folyamán. Játékosként és edzőként eddig csak a Titans-nél (illetve elődjénél, az Oilersnél) volt, de ugye HC-ként megbukott és így távoznia kell(ett). Qrva nagy fogás lenne, ha hozzánk kerülne az OL-hez.
Tényleg jó?kishaszi

több mint 12 éve
Munchakról rögtön írt valamelyik portál, hogy miért is lenne jó, Bicknell menesztése után.Tényleg jó?
több mint 12 éve
Állítólag Mike Munchakot meginterjúztatjuk a Senior Bowlon az OL-edző posztra. Az qrva jó húzás lenne.

több mint 12 éve
Cowher bevédte picit Belicsiket, meg a Patset a spaygate botrány ügyén, mondván mindenki csinálja val'szeg, csak ők le is buktak konkrétan. Meg, hogy a 2004-es AFC döntőt azért nyerte a Pats, mert jobb csapat volt.kishasziNyilvánvaló, hogy nem a Spygate miatt nyertek. Mindenki próbálja lopni a jeleket, ez is tény, nem nagy újdonság, a gáz az volt, hogy lebuktak, ráadásul kamerával. De teljesen egyetértek, nem kell ezt túldienzionálni, lebuktak, megbűnhödtek. Ennyi. De nem ezért nyertek 3 SB-t, hanem azért mert korszakos csapat volt az a Pats.

több mint 12 éve
Cowher bevédte picit Belicsiket, meg a Patset a spaygate botrány ügyén, mondván mindenki csinálja val'szeg, csak ők le is buktak konkrétan. Meg, hogy a 2004-es AFC döntőt azért nyerte a Pats, mert jobb csapat volt.
több mint 12 éve
huhhhh....akkor ezen is túl vagyunk....😊
több mint 12 éve