Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
Dízel: igen, azt mondta, hogy játszani még szeretne, de a szavai alapján úgy vettem ki, hogy azért nyilván nem minden áron. Hogy ez pontosan mit jelent azt nem tudom, de gondolom Ward-eset lesz, ha annyit nem akar adni a Steelers, mint amennyit szeretne BK (nyilván akkor több, mint vetmin), akkor gondolom szögre akasztja a sisakot.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Azt gondolom, az nem meglepő, hogy a francsi szeretné, hogy Troy Steelerként vonuljon vissza. Ő egy olyan ikonikus elem aki még a csapatot utálók körében is elismeréssel bír. Gondolom, ha akar valahogyan a csapat körül marad majd, mint Hoke pl.A Worilds hírnek örülök, és kíváncsian várom, hogy mik lesznek a fejlemények. Most már csak Worilds akarata kell, mert, ha ő nem akar aláírni, vagy az ügynöke meggyőzi, hogy menjen ki a piacra akkor mi hiába erősködünk.
Mr. Szakáll, már mondta hogy szeretne maradni, igaz ez csak egy elejtett mondat volt, gondolom most vadászat közben letisztul a fejében minden és felemeli majd a telefont és szól az FO-nak, hogy amennyiben a csapatnak kell hajlandó 1 évet még vállalni, hogy ennek mennyire örülnék és azt el sem tudom mondani 😀
A többi paycut és a cut nem lenne meglepetés, sőt..
több mint 12 éve
Na az első konkrét infók FA előtt. Rooney ma szezonbérletesekkel tartotta meg a szokásos "interaktív nyílt óráját" és itt már konkrét személyek is elhangzottak. Ez alapján:- a Steelers megpróbálja Worildsot még az FA-nyitás előtt újraigazolni
- Keiselről azt mondta, hogy először neki kell döntenie, hogy akarja-e folytatni, s ha igen, akkor dönthet a csapat, hogy meg akarja-e tartani és milyen fizuval.
- azt szeretné, ha Troy Steelerként vonulna majd vissza, most pedig több lehetőséget is megvizsgálnak, ami a csapatnak is jó és ezt a célt is szolgálja.
Hogy ezek mit is jelentenek valójában:
- az igen jó hír, hogy Worildsot megpróbáljuk megtartani, legalábbis keresik rá a megoldást. Ha sikerül, akkor Woodley júni 1-től valszeg cut.
- Keisel valszeg szívesen játszana még 1 évet, de vele semmi különös nem fog történni, bőven ráér valamikor draft körül aláírni vele vetmin-ért még 1 évre. Ez így qrva jó lenne.
- a több lehetőség valószínűleg azt takarja, hogy paycut, de ha abba Troy nem megy bele, akkor hosszabbítással lehet csökkenteni a 2014-es capszámát. Eddig utóbbi verziót sehol nem láttam, pedig én már pedzegetem 1-2 hónapja, de ez nagyon erre utal. Nem lenne újkeletű ez a megoldás, Warddal ugyanez volt 2009-ben.
Összességében ezek nagyon jó hírek. Úgy tűnik, hogy 1-2 capmanőverrel (cut - Levi, paycut - Ike, strukturálás - Timmons, AB, hosszabbítás - Troy) és a csapat számára elfogadható fizuelosztással lát utat Worilds megtartására a FO. Keisel überkirályság lenne, ha vetminért maradna és a Troy hosszabbítás is jól hangzik, jó ideje ebben látom mindkét fél számára a megoldást.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Zimmer az egyik legjobb DC a ligában. Ezzel tuti nem jártak jól. Azaz nekünk viszont jó hír. 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
bár nem velünk kapcsolatos a hír, de a Bengals mégiscsak rivális, az eddigi D edző Mike Zimmer is otthagyta a csapatot a Vikings HC posztért...O után a D főnöknek is kereshetnek új embert...ez nem tudom mennyire jelent jót egy csapat életében
több mint 12 éve
Jó gyerek, de extrát nem nyújtott, csak ennyit mondtam.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
iparos, az egy dolog, de 1000-1300 yardokat csak összehozott 😀 akkoriban azért szerettük a kölyköt 😊
több mint 12 éve

Ez a gyerek aranyat ér!!!
Ok, hogy AB volt a
Remélem még sok örömet okoz a Steelers kántrinak Le"Veon!😊
több mint 12 éve
Azt hiszem mi is elkezdhetjük kiépíteni, hogy insiderek vagyunk, ennyi erővel 😀 Kezdjünk hozzá Soldi 😀Ennyire lealázni saját magát.😛
több mint 12 éve
😀
több mint 12 éve
Rapoport megint megsz.pta velünk. 😀 😀twitteren kiírta, amit mindenki tud, hogy Whiz valszeg Butlert akarja DC-nek, ha a Steelers hozzájárul. De az égő az, hogy hozzátette, Butlernek sok családtagja van Nashville-ben.
Butler fia erre írt Rapoport twitterére: egyetlen családtagunk sincs Nashville-ben, ellenőrizd a forrásaidat! 😀 😀 Rapoport ezután törölte az eredeti twitjét. 😀
Ezt az "insider" f.szt! 😊

több mint 12 éve
Na annak nem örülnék Wilson edző nagyon fontos láncszem, de lehet vele is beszél Ruáni. Ugyebár a tavalyi balesetnél is mindent megtett a klub érte.
több mint 12 éve
Ami érdekesebb az Kirby Wilson RB-edző. Ugyanis egyrészt nem tudjuk, hogy ő szerződés alatt áll-e 2014-re. Ha igen, akkor ugyanaz a helyzet, mint Butlerrel, azaz semmi para. Ha viszont nem, akkor őt lehet elviszi Whiz, ugyanis az első jelentések szerint John McNulty-t (jelenleg Bucs QB coach, korábban a Cardsnál Whiz alatt volt WR és QB coach is) szeretné OC-nak, de ha őt nem tudja vinni, akkor Wilson a 2. a listáján.

több mint 12 éve
Whiz nem tudja elvinni Butlert, ha mi nem akarjuk. Márpedig sztem nem akarjuk, hogy menjen. 😊A lényeg, hogy Butler mindig 2 éves szerződést kap, és jelenleg szerencsére szerződés alatt áll, ilyen pozíciós edzőt pedig nem kötelező elengedni interjúra (kivéve HC-interjú). Korábban Whiz a Cards HC-jaként kétszer keresett def.coord-ot és mindkétszer kért engedélyt interjúra Butlerhez, de szerencsénkre épp akkor, mindkétszer szerződés alatt állt Butler, így mindkétszer visszautasítottuk. Amikor nem állt szerződés alatt, akkor egyszer nem őt választották, egyszer pedig őt választották, de Rooney leült vele beszélni és Butler maga döntött a maradás mellett. (Arra nem emlékszem, hogy ezek mely csapatok voltak)
Szóval Butler csak akkor megy, ha a Steelers hozzájárul ehhez. Sokkal valószínűbb, hogy Horton lesz a Titans új def. coordinatora.

több mint 12 éve
Köszi, olvasom is!Elvileg a pittsburghi 2 gapping, 3-4 védelmet szeretné a Titansnél megvalósítani. Bocsi, de fogalmam sincs róla, hogy ez milyen deffense. Valaki elmagyarázná?Nanditochipwagon.typepad.com/eagles/2013/10/from-the-wide-9-to-the-2-gap-3-4.html
némi védelmi leírás.. keress a cikkben erre: "Here is a standard, 2-gap 3-4 alignment. The yellow arrows show the gap responsiblities of the 3 down lineman"Collapo
Music City Miracle
több mint 12 éve
Elvileg a pittsburghi 2 gapping, 3-4 védelmet szeretné a Titansnél megvalósítani. Bocsi, de fogalmam sincs róla, hogy ez milyen deffense. Valaki elmagyarázná?Nanditochipwagon.typepad.com/eagles/2013/10/from-the-wide-9-to-the-2-gap-3-4.html
némi védelmi leírás.. keress a cikkben erre: "Here is a standard, 2-gap 3-4 alignment. The yellow arrows show the gap responsiblities of the 3 down lineman"

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Mi is úgy tudjuk, hogy vinné Whisenhunt, de még nincs konkrétum. Bár ma lesz sajtótájékoztató. Elvileg a pittsburghi 2 gapping, 3-4 védelmet szeretné a Titansnél megvalósítani. Bocsi, de fogalmam sincs róla, hogy ez milyen deffense. Valaki elmagyarázná?Nagyon pedzegetik, hogy Whiz vinné Butlert DC-nek.Jan..Det topikban olvastam, aszittem rosszul látok, hogy ez már eldőlt dolog, csak lemaradtam róla? Mondom én sehol nem láttam, hogy elment volna DC-nek...kishaszi
Music City Miracle
több mint 12 éve
Nagyon pedzegetik, hogy Whiz vinné Butlert DC-nek.Jan..Det topikban olvastam, aszittem rosszul látok, hogy ez már eldőlt dolog, csak lemaradtam róla? Mondom én sehol nem láttam, hogy elment volna DC-nek...
több mint 12 éve
Nagyon pedzegetik, hogy Whiz vinné Butlert DC-nek.
több mint 12 éve
Na de Wheaton az övé volt 😀Egyébként 66 szerelés a LOS-on és 29,5 sack a karrierje alatt, majdnem B.J Raji szint. Az idei éve kiemelkedő is volt. A sérülés, nem tudom mi, de az pl befolyásolhatja a draft helyét erősen. Egyébként is, sztem mindegy mi mit akarunk, nem nagyon szokták figyelembe venni odakint, talán Ádi a kivétel, őt sokszor meghallgatják 😀polamaluNono, emlékeimbenazáll', hogy Ádi vuduzta' rendesen JJ-t, meg Bellnek sem örült, a QB gyereknél meg infarktus közeli volt....szóval leszarták a fejét rendesen tavaly odaát....😊Klemó
Most a 3. körben kívánhatott 😛
több mint 12 éve
Ádi meg Robi epilepsizás rohamot kapott a JárvízJónás húzásnál konkrétan, Baggió új fedőnevűnek tecc meg az Ezredesnek is émmeg nem tudok mit mondani mer telibetrafáltam 😀Egyébként 66 szerelés a LOS-on és 29,5 sack a karrierje alatt, majdnem B.J Raji szint. Az idei éve kiemelkedő is volt. A sérülés, nem tudom mi, de az pl befolyásolhatja a draft helyét erősen. Egyébként is, sztem mindegy mi mit akarunk, nem nagyon szokták figyelembe venni odakint, talán Ádi a kivétel, őt sokszor meghallgatják 😀polamaluNono, emlékeimbenazáll', hogy Ádi vuduzta' rendesen JJ-t, meg Bellnek sem örült, a QB gyereknél meg infarktus közeli volt....szóval leszarták a fejét rendesen tavaly odaát....😊Klemó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Jó van olyan év amikor Őt sem hallgatják meg 😀
több mint 12 éve
nemis nőznek gondoltam hanem endnek, Heyward se egy hústorony, vagy vigyük ILB-nek és tekézzünk 😀Nem vitatom, hogy 3-4be nagyobb emberek szoktak kerülni, de ettől még egy robbanékony, jó felépítésű vitamingolyó-bomba is megélhet ott, kelthet zavart eleget...Igen jó számokat hozott, de a 3-4 és a 4-3 nem ugyanaz. Nem ugyanazt kívánja. 4-3-ban elrohangálhat, de 3-4-ben NT-nek nem elég. Mint Hood, ő is kicsi, fel akartuk hizlalni.polamalu
A magam részéről nem is a Ti vitátokba akartam beleszólni, csak mint érdekesség közöltem... a srác a Tekiknél és a Dolcsiknál is ki lett röhögve... a Patriarkáknál meg valahogy mégis igen jó számokat hoz.... szóóóval ennyi 😊
A séma pontos megadásában meg kérem a patriárka rajongók segítségét... szerintem valami hibridet, de nem figyeltem őket eléggé a kérdés megválaszolásáhozCollapo

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Egyébként 66 szerelés a LOS-on és 29,5 sack a karrierje alatt, majdnem B.J Raji szint. Az idei éve kiemelkedő is volt. A sérülés, nem tudom mi, de az pl befolyásolhatja a draft helyét erősen. Egyébként is, sztem mindegy mi mit akarunk, nem nagyon szokták figyelembe venni odakint, talán Ádi a kivétel, őt sokszor meghallgatják 😀polamaluNono, emlékeimbenazáll', hogy Ádi vuduzta' rendesen JJ-t, meg Bellnek sem örült, a QB gyereknél meg infarktus közeli volt....szóval leszarták a fejét rendesen tavaly odaát....😊
több mint 12 éve
Nem vitatom, hogy 3-4be nagyobb emberek szoktak kerülni, de ettől még egy robbanékony, jó felépítésű vitamingolyó-bomba is megélhet ott, kelthet zavart eleget...Igen jó számokat hozott, de a 3-4 és a 4-3 nem ugyanaz. Nem ugyanazt kívánja. 4-3-ban elrohangálhat, de 3-4-ben NT-nek nem elég. Mint Hood, ő is kicsi, fel akartuk hizlalni.
A magam részéről nem is a Ti vitátokba akartam beleszólni, csak mint érdekesség közöltem... a srác a Tekiknél és a Dolcsiknál is ki lett röhögve... a Patriarkáknál meg valahogy mégis igen jó számokat hoz.... szóóóval ennyi 😊
A séma pontos megadásában meg kérem a patriárka rajongók segítségét... szerintem valami hibridet, de nem figyeltem őket eléggé a kérdés megválaszolásáhozCollapo