NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Zsuzsám exedzőjét hoznánk haza, hátha jövőre menne neki a 60aska is.
Danny Smith WashReds ST coach interyousutianap
Arról ne is álmodj, ha eddig nem volt elég jó lába hozzá akkor nem is lesz. De legalább az 50 alattiakat egész biztosan rugdossa most. Nagyobbat meg nem kell rúgatni vele.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Zsuzsám exedzőjét hoznánk haza, hátha jövőre menne neki a 60aska is.
Danny Smith WashReds ST coach interyou

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
The Steelers signed wide receiver Kashif Moore today to a Reserve/Future contract for the 2013 season.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Unatkoztam és összeraktam egy mock draftot
vélemények:

1. kör: Dion Jordan (OLB)
2. kör: Jesse Williams (NT)
3. kör: Robert Woods (WR)
4. kör: Shawn Williams (S)
5. kör: E.J. Emanuel (QB)
6. kör: Adrian Bushell (CB)
7. kör: Jeff Nady (OT)BigBen7
Összerakhattál volna egy reálisat is. 😊
több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Sziasztok! Ha jól emlékszem ugye tőlünk Timmons, Clark és Punci lesz ott ma a Pro Bowlon?! Haggans
Tőlünk egyedül Pouncey lesz ott, kezdőként.vassadi
De teljesítmény alapján egyértelműen Timmons érdemelné meg legjobban, Pouncey egyáltalán nem volt olyan jó idén
több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Unatkoztam és összeraktam egy mock draftot
vélemények:

1. kör: Dion Jordan (OLB)
2. kör: Jesse Williams (NT)
3. kör: Robert Woods (WR)
4. kör: Shawn Williams (S)
5. kör: E.J. Emanuel (QB)
6. kör: Adrian Bushell (CB)
7. kör: Jeff Nady (OT)
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Sziasztok! Ha jól emlékszem ugye tőlünk Timmons, Clark és Punci lesz ott ma a Pro Bowlon?! Haggans
Tőlünk egyedül Pouncey lesz ott, kezdőként.
több mint 11 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Timmonsról nem tudok, hogy bekerült volna. Clark bekerült de sérülés miatt lemondta.

több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Sziasztok! Ha jól emlékszem ugye tőlünk Timmons, Clark és Punci lesz ott ma a Pro Bowlon?!

" class="embed">
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/idkfokoo5ebozochrexa
Art Rooney expected more from Rashard Mendenhall
The 2012 season was a disappointment for Pittsburgh Steelers running back Rashard Mendenhall. It likely ended his time in the Steel City.
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
de én még egy viszonylag korai (max második kört) OL-re tennék...
Collapo
Engem személy szerint eléggé felháborítana az a max 2. körös OL pick. A falunk megvan, csak tapasztalatot kell gyűjteni és tanulni, ennek talán már jövőre látjuk a gyümölcsét, vagy 2 év múlva.
Sokkal nagyobb hiányosságaink vannak, mint hogy OL pick-et megengedhessünk magunknak ilyen korán.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
kishaszi
Mr. szakáll (talan)polamalu
Valasz, a műtét előtt?

több mint 11 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Azt hittem Rákosi elvtárs ipari tanuló korában 😀
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
kishaszi
Mr. szakáll (talan)
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
[...] én minimum 4-5 olyan szituációra emlékszem, amikor a mély route olyan szépen fel volt rajzolva Wallace-nak, aki meg is futotta, amiből 70 yardos TD-k lehettek volna, hogy csak na, de BB
1 - nem arra nézett
2 - mintha nem látta volna, vagy csak a biztos rövid passzra ment 1st downért, mint big playre..kishaszi
Mert lehet ez volt a play, azaz nem Wallacer volt a 1st option, neki a mély route-tal mondjuk a safetyt kellett elvinnie, hogy a rövid passz után legyen hely további yardokat szerezni. De ez csak feltételezés, mindenesetre valszeg nem Wallace volt a 1st option, ettől még persze BB észrevehette volna őt.Soldados
Igazad lehet, mindenesetre több meccsen a közvetítésben ki is emelték, hogy már megint mi a túróért nem a hosszút játszottuk, mert MW 2 méterrel túl volt az emberén. Volt ebben olyan szitu is, amikor lehet tényleg a másik play volt, mert nem is nézett BB jobbra, de volt olyan is, amikor látnia kellett volna...
Mondjuk úgy néz ki, hogy ezt az opciót most már baszhatjuk is, mert MW menni fog, nem lesz mélységi célpont... Így vagy eredményesebb lesz a nyugati part, vagy megint lecsó. Ennyire persze ne rohanjunk előre, mert ez is sok tényezős dolog (fal, egészség, ellenfél... stb.)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Mert ha lesz futójáték akkor lehet megalapozni, a mély passzokat és akkor szabadabban lehet variálni a játékokat.
Coffos86
Ez az egyik oldala az éremnek, a futásra fellépő védők mögé lehet játszani hosszút.

Mert lehet ez volt a play, azaz nem Wallacer volt a 1st option, neki a mély route-tal mondjuk a safetyt kellett elvinnie, hogy a rövid passz után legyen hely további yardokat szerezni.
Soldados
Ez pedig a másik oldala, ha Falász elmegy és elvisz két embert, mert duplázni kell, akkor a Molnár és a Barna és a Sánderszkölyök rövidbe eredmyénesebb lehet, bár Ti elég ritkán hívtok screent, de az is érdekes opció...

DE!

Fal viszont mindkettőhöz kell... így vagy úgy és ez évek óta gond, most alakulni látszik, meglátjuk mi sül ki belőle.

Bébi tényleg - már nem tudom ki írta de - az elmúlt évek alatt egyre kevesebb menekülős playt játszik, ami nem véletlen, szóval akkor viszont belülre kell koncentrálni a fallal, vagy Rodgersi gyorsasággal kell szabadulni slantben a bogyótól, ami amúgy Bébinek is megy, láttam sajnos elégszer ellenünk...

Szerintetek mik az elsődleges needjeink? OLB, NT, Safety,ILB? Vagy az offensebe valakik?Coffos86
NT, S mindenképp, ILB, OLB is kell, de én még egy viszonylag korai (max második kört) OL-re tennék...
szerintem NT, OL, S, LB akármi, stb. Lassan TE is talán. De csak úgy belekontárkodva a dologba, én ezeket látom, ha a jelenlegi CB-k maradnak itt és az idei formában.

OFF
a week9től igazán érdekes, igaz hogy Collapo minden héten riportált, de talán elkerülte a figyelmeteket, hogy nagyátlagban mondjuk vagy tizenöt playa van sérültlistán
sutianap
Szerencsére a többség FP-t csinál már, de az év során ez bizony nagyon-nagyon-nagyon fájdalmas volt, hullámvasutaztunk is miatta.
ON

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szerintem az offense legnagyobb kérdése és egyben legnagyobb feladata is az lesz a jövőre nézve, hogy legyen egy egészséges fal és lássuk ezzel a fallal képesek lesznek Haley-ék normális futó játékot összehozni.
Mert ha lesz futójáték akkor lehet megalapozni, a mély passzokat és akkor szabadabban lehet variálni a játékokat.
Szerintem a nem működő futójáték alapja a fal folyamatos változása, ami magával hozta azt is, hogy olyankor is passzjátékra kellett alapoznunk, amikor normál esetben futást is el lehetett volna adni.
Az is igaz hogy, Haley passz offense felfogása eltér az eddigiektől, de itt szerintem BB ugyanolyan hibás, ha igazak a hírek, hogy nem állt oda Haley mellémondta azt, te vagy a főnök lássuk mit hoztál magaddal, hanem eleinte csak üzengettek egymásnak és csak kifele kommunikáltak, ahelyett, hogy leültek volna és megbeszélték volna.

Szerintetek mik az elsődleges needjeink? OLB, NT, Safety,ILB? Vagy az offensebe valakik?Coffos86
A változó fal nehezen elfogadható magyarázat a gyatra futójátékra, tekintve, hogy tavaly az elmúlt 10 év leghatékonyabb futójátékát produkáltuk egy legalább anyira változó és sérülésektől tizedelt fallal.

OLB és NT szerintem mindenképpen és az ILB is, ha Foote-ot nem sikerül megtartani. A safetyt még mindig nem érzem annyira égetőnek, főleg azután, hogy idén sikerült megoldani Troy pótlását.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Jaja, nem igazán értem ezt, összességében év közben nem akartam erre reflektálni, mert ugye ment a nyilatkozat több oldalról is, hogy majd jönnek azok a hosszú passzok, ha összeérik az egész, de nem jött.

Azért az igazsághoz meg kell említeni azt is, hogy ha a "mi lett volna, ha" kategóriáűba mindig behúzzuk, hogy mennyi INT-et szerezhetett volna a védelem, akkor azt is említsük meg, hogy én minimum 4-5 olyan szituációra emlékszem, amikor a mély route olyan szépen fel volt rajzolva Wallace-nak, aki meg is futotta, amiből 70 yardos TD-k lehettek volna, hogy csak na, de BB
1 - nem arra nézett
2 - mintha nem látta volna, vagy csak a biztos rövid passzra ment 1st downért, mint big playre..kishaszi
Mert lehet ez volt a play, azaz nem Wallacer volt a 1st option, neki a mély route-tal mondjuk a safetyt kellett elvinnie, hogy a rövid passz után legyen hely további yardokat szerezni. De ez csak feltételezés, mindenesetre valszeg nem Wallace volt a 1st option, ettől még persze BB észrevehette volna őt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Coffos86 Pittsburgh Steelers Iowa Hawkeyes 21 — coffos.molnar@gmail.com
Szerintem az offense legnagyobb kérdése és egyben legnagyobb feladata is az lesz a jövőre nézve, hogy legyen egy egészséges fal és lássuk ezzel a fallal képesek lesznek Haley-ék normális futó játékot összehozni.
Szerintem a nem működő futójáték alapja a fal folyamatos változása, ami magával hozta azt is, hogy olyankor is passzjátékra kellett alapoznunk, amikor normál esetben futást is el lehetett volna adni.
Az is igaz hogy, Haley passz offense felfogása eltér az eddigiektől, de itt szerintem BB ugyanolyan hibás, ha igazak a hírek, hogy nem állt oda Haley mellémondta azt, te vagy a főnök lássuk mit hoztál magaddal, hanem eleinte csak üzengettek egymásnak és csak kifele kommunikáltak, ahelyett, hogy leültek volna és megbeszélték volna.

Szerintetek mik az elsődleges needjeink? OLB, NT, Safety,ILB? Vagy az offensebe valakik?
több mint 11 éve
A Ravens állítólagos luftballon effektusa tárgyalásáná remélem figyelembeveszitek a következő táblákat, a week9től igazán érdekes, igaz hogy Collapo minden héten riportált, de talán elkerülte a figyelmeteket, hogy nagyátlagban mondjuk vagy tizenöt playa van sérültlistán, az egy pofás rösztliharmad, ami okozhat gumival bevont héliumos túlnyomást.
 www.baltimoreravens.com/team/injury-report.html

több mint 11 éve
Jaja, nem igazán értem ezt, összességében év közben nem akartam erre reflektálni, mert ugye ment a nyilatkozat több oldalról is, hogy majd jönnek azok a hosszú passzok, ha összeérik az egész, de nem jött.

Azért az igazsághoz meg kell említeni azt is, hogy ha a "mi lett volna, ha" kategóriáűba mindig behúzzuk, hogy mennyi INT-et szerezhetett volna a védelem, akkor azt is említsük meg, hogy én minimum 4-5 olyan szituációra emlékszem, amikor a mély route olyan szépen fel volt rajzolva Wallace-nak, aki meg is futotta, amiből 70 yardos TD-k lehettek volna, hogy csak na, de BB
1 - nem arra nézett
2 - mintha nem látta volna, vagy csak a biztos rövid passzra ment 1st downért, mint big playre..

több mint 11 éve
... 😊Igor
Nos, valóban hangsúly különbségekről beszélgetünk. Én úgy látom, a Ravens szét volt esve. Az eredményei ezt is mutatták, még akkor is, ha voltak pozitív jelek (RZ D, rush D) Ennek a Ravensnek kellett vmi, ami kimozdítja ebből az állapotból. Sztem ez volt Lewis bejelentése.

Abban egyetértek, hogy amikor ott egy kulcsplay, akkor xy nem azért állja meg a helyét, mert Ray jár a fejében, sőt, ahogy írod is, talán egyáltalán eszébe sem jut Ray. De maga a bejelentés más hőfokra emelte a Ravens-t. Az első siker ehhez meghozta az önbizalmat, a koncentráltságot, a mentális erőt, az összeszedettséget és ezek pedig magukban hordozzák a pozitív karmát (lásd Denver elleni deep TD Jacobynak, amit azért nehéz nem máknak értékelni, hiszen egy óriási egyéni hibából történt), de ez is kell hozzá! Ahogy most nektek, úgy nekünk si kellett, sőt minden csapatnak kell egy SB-menetelés során ez a pozitív karma.

Tehát Lewis-bejelentését tartom annak a kezdő lökésnek, ami lehetővé tette ezt a runt. Sok esetben kell egy momentum, ami más hőfokra emelő a csapatot. Ez lehet egy play (elég ha csak a dinasztiaalapító playekről beszélünk: Immaculate Reception, The Catch, vagy a Tuck Rule, vagy Bettis over Urlacher), de lehet más momentum is. Pl amikor 76-ban Lambert neki ment annak a Cincy-védőnek, aki late hitet nyomott a csere QB-nkra. Onnan mintha kicserélték volna a csapatot, 1-4, szar D után, a liga történetének legdominánsabb D-je és 9-0 következett.

Tehát a momentum (ami azért egy nehezen magyarázható fogalom) nemcsak egy meccsen belül létezik, hanem egy csapat szezonjában is. És a Ravens momentumának ezt tartom. Ez fordította a csapatot. Emlékezz vissza, én a bejelentés napján is ezt írtam a topikotokba. 😉 Az már más kérdés, hogy vki "hisz" az ilyen momentumokban, vki nem. Elfogadom, ha Te nem. Én viszont, aki nagyon sokra tartom minden sportban a mentális vonatkozásokat, igen. Rövioden ennyi. Ettől még persze kellett az OC-váltás is, a javuló D, de sztem a turning point, az Lewis bejelentése volt, s nekem ezzel is igazolta, hogy nemcsak minden idők egyik legjobb védője, hanem minden idők egyik legnagyobb csapatvezére.

Na innentől Ravens-dicséret off 😛, de azért nyerjétek meg! 😉

ui.: a 9.5 pontos underdog az valóban röhejes volt. A Colts ellen nálam favoritok voltatok, a Denver ellen egyértelműen a Denver mellé húztam (de nem 9,5-lel), a Pats ellen csak hangyányit gondoltam esélyesebbnek a Patset. Most megint markánsabban esélyesebbnek gondolom a Friscót, elsősorban természetesen a kiváló, elit védelme miatt.

több mint 11 éve
Oké, csak nekem ez továbbra is sánta. Tóni is meg Wallace is stabil, sőt, tavaly Wallacet már nem is használtuk hosszú passzokra, csak rövidekre - ment is a cikkezés, hogy "kezd érettebb lenni, nem csak deep-threat", szóval nem hinném, hogy az a baj, hogy nem ez az erősségük . . . Igazából Wallace az egyetlen igazi mélypasszos elkapónk, Sanders is rövidre főleg használva, és Millernél meg a YAC szokott szignifikáns lenni sokszor-
Mindegy. Meglátjuk jövőre hogy mi lesz. Fasírt, vagy rántott libamáj.

Homály passzai vannak mindenkinek, de Rodgersnek pl. nagyon ritka, Bradynek is max azóta láttam többet (!!!) korábbi önmagához képest (!!!), mikor megsérült a térde. Bennél borítékolható minden meccsre. Persze ettől még jó QB BB, de ha sírtunk azon, hogy mennyi tiszta picket dobtak el a védőink idén (is, meg tavaly is pl. - tényleg kurva sokat), úgy azért BB-nél is évről évre elég sok olyan trágya passz van, ami nem rajta múlik, hogy nem lesz belőle azért érezhetően több INT. - Most nem az olyan meccsekre gondolok, mint a 2008-as Giants elleni, ahol 1TD-4INT-tel zárt, mert ott gyak minden bepattant a kezükbe, 1 volt az övé, hanem nagy átlagban azért előfordul nagy valószínűséggel nála a pick-veszély.kishaszi
Pedig hidd el, mindenkinek van homály passza, s BB azok közé tartozik, akinek kevés van, csak azokra az adott csapat szurkolói jobban emlékeznek, mint másokéra. (Ez persze nem azt jelenti, hogy Rodgers-nél valóban kevesebb lenne, csak úgy általánosságban mondom) De mondok egy konkrét példát a WR-ek használatára: Torrey Smith. Érdekes őt többnyire mély passzokra használják a Ravens-nél. Nálunk Wallace-t nem. Tavaly annyi volt a változás, hogy sok rövid és közepes passzt is hívtunk rá, de bőven maradtak hosszúak is. Idén alig. Ez baj. Ez olyan, mintha Torrey Smith-ből Boldint akarnánk csinálni, ami hülyeség.

Na mindegy, majd írok erről a Rooney-OC/stratégia kérdésről, ahogy azt terveztem.

több mint 11 éve
Nem, én egy alapvetően szar Ravens-t látva mondtam, hogy lufi. Ez konkrétan a mi 2. meccsünk előtt volt. És akkor azok is voltak. Egy szétesett csapat. Ezer sebből vérezve is elkentük őket, majd még mások is elkenték őket. A Ravens mindaddig szarlufi volt, amíg nem jött Ray bejelentése, ami elindította azokat a pozitív változásokat, melynek köszönhetően összeálltak, és most egyerős csapatot látunk.

Nekem sosem derogál elismerni a legnagyobb riválisokat, ha erősek, vagy jobbak nálunk, ahogy azt meg is tettem, de ez a Ravens gyenge volt, amit igazoltak is az eredmények az alapszakasz hajrájában. Vajon miért is váltottak OC-t idény közben? Vajon miért volt egy elég komoly csetepaté csapaton belül még Harbóval is? Biztos azért, mert olyan g.c.jók voltak... 😉 A Ravens nem volt több egy lufinál, ez igazolódott, eredményekben, edzői fejhullásban, csapaton belüli vitában, s jött egy bejelentés, amely visszafordította a folyamatokat. Ray esélyt adott a csapatának, amely élt vele. Ennyi történt.Soldados
annál inkább derogál elismerni hogy tévedtél... 😊yooker
Miben is tévedtem? Amikor mondtam, a Ravens utána csinált egy 1-4-es sorozatot. 😉