NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Nálam az egész offseason legfontosabb személye Lewis, nagyon nem örülnék neki hogyha máshol kötne ki. Wallace-t egyáltalán nem bánom az utolsó szezonja miatt (teljesítmény+hozzáállás). Harrison meg az egyik legnagyobb kedvenc, de a távozása garantálható volt sajnos.
Plax így hogy szezon eleje óta velünk edz, remélem több szerepet kap főleg a redzone környékén használhatnánk ki, eddig sem értettem hogy mi tartott vissza tőle.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Lewis ma a Saints-nél vizitál, ezt ő maga tweetelte.
több mint 11 éve
Három éves szerződést kötöttünk Gradkowskival. Megvan a rutinos backup QB Ben mögé.

1 éves szerződéssel visszaigazoltuk David Johnsont. Az egyik lehetőség, hogy TC-ben újra az FB posztért lesz harcban a másik Johnsonnal, de Will igen korrekt teljesítményt hozott a szezonban, Davidnek szerintem inkább mint blokkoló TE lehet esélye rosterre kerülni Miller hiánya miatt.

Van Dyke aláírta az ERFA tendert.

A hírek szerint Lorenzo Alexander az újabb LB, aki iránt érdeklődünk. Tavaly special teamerként Pro Bowlba került az új ST edzőnk, Danny Smith kezei alatt.
több mint 11 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Hozzuk vissza Nate Washingtont Wallace "helyére"!
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Hát nekem még ízlelgetni kell azért ezt a varangyot annak lenyelése előtt.
Harrison, Mikey... rohadtul csíptem mindkét (de főleg az első) figurát, enyhén szólva.
Rohadtul fognak hiányozni 😕

Istentelenül bele kell nyúlnunk ebbe a draftba, ha bármiféle halvány sanszot akarunk magunknak a következő 5évben. Eddig lehetett foltozni a csatahajót ami a 2SB-t nyerte, ezen a tákolás és gányolás már nem segít.
Remélem a legjobbakat!The terrible towel
Igen😕😕
OK, hogy droppolt idén, meg a rendszer meg a répa, meg a hozzáállás, de simán minden idők legeredményesebb Steeler elkapója lehetett volna, de ez már utópia. (nyilván Hines az etalon nekem mindent egybevetve, főleg a mentális dolgokat nézve)

Harrison meg Harrison. Nem kell mit írni...

---

Gradkowski jöjjön!

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Összességében ezek nem rossz hírek. MW,Kolonc okés. Dwyer is,de nem látom benne a No1 potenciált/ne legyen igazam/.Plaxnak örülök,csak legyen esélye átöltözni..😊
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Bruce Gradkowski is eljön látogatóba.vassadi
navégre, írjonalá

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Bruce Gradkowski is eljön látogatóba.
több mint 11 éve
Dan Connor és Moise Fokou érkezik vizitre. Ezek szerint Foote visszatérésétől függetlenül az FO akar még egy rutinos LB-t szerződtetni.

Állítólag Beanie Wells iránt is érdeklődünk. Neki mondjuk nem feltétlenül örülnék.
több mint 11 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Hát nekem még ízlelgetni kell azért ezt a varangyot annak lenyelése előtt.
Harrison, Mikey... rohadtul csíptem mindkét (de főleg az első) figurát, enyhén szólva.
Rohadtul fognak hiányozni 😕

Istentelenül bele kell nyúlnunk ebbe a draftba, ha bármiféle halvány sanszot akarunk magunknak a következő 5évben. Eddig lehetett foltozni a csatahajót ami a 2SB-t nyerte, ezen a tákolás és gányolás már nem segít.
Remélem a legjobbakat!
több mint 11 éve
Wallace-tól hivatalosan is elköszönhetünk.Jan
Volt, aki még hitt a visszatérésében? 😊

Egyébként úgy van, ahogy mondod, a hírek szerint már meg is egyezett a Dolphins-szal, csak az orvosi van hátra.

Szerk.: 5 évre 65 millió, 30 garantált. Nekünk pedig egy 2014-es 3/33.
több mint 11 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Csak bejött a Colon cut....nem lepődött meg senki.
Úgy lett volna csak esélye itt maradni, ha nem lett volna sérült az elmúlt 2 évben, de ebben a mondatban túl sok "lett"....így mennie kellett. (a játékban azért nem volt rossz amikor fent volt).

Wallace-t én bírtam itt, tavalyi évben, idén már nem tetszett, nem volt kihasználva és nagyon negatívan jött ki a szerződése körüli mizéria, jobb, hogy ment.

több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
Wallace-tól hivatalosan is elköszönhetünk.
több mint 11 éve
A Plaxico re-sign is megvan. Újabb piros pont Colbertéknek.
több mint 11 éve
Colonról pedig majd gondoskodunk később.vassadi
Megtörtént:

Steelers part ways with veteran Willie Colon. The seven-year vet was designated a June 1 release, allowing the Steelers to spread his cap hit over the next two seasons. The move clears $5.5 million in 2013 space.
több mint 11 éve
A mai nap (eddigi) termése:
- Woodley szerződése átstrukturálva.
- Foote re-sign. Nagyon kellett.
- Dwyer már a piacnyitás előtt aláírta az RFA tendert. Meglepetés, de abszolút pozitív értelemben. Első számú RB akar lenni a Steelers-nél.
- Még nem biztos, de La Canfora szerint egy éves szerződés keretében, veterán minimumért vissza akarjuk igazolni Plaxicót.

És ehhez még hozzávehetjük Foster tegnapi újraigazolását, aki három év alatt 6 millió dollárt tesz zsebre, és az idei cap hitje mindössze 1.4 millió lesz. Harrisont nyilván mind sajnáljuk, de elkerülhetetlen volt a menesztése, úgyhogy még ez sem változtat semmit azon, hogy az FO (megint) kiváló munkát végez.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Steelers reached agreement on a multi-year deal with veteran LB Larry Foote.
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
A Pittsburgh Steelers tendert adott a running back Jonathan Dwyer-nek, Isaac Redman-nek, a wide receiver Emmanuel Sanders-nek és a nose tackle Steve McLendon-nak.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mike Tomlin személyesen jelent meg a Florida mai Pro Dayén.

Steelers coach Mike Tomlin and Jaguars coach Gus Bradley only two heads guys at Gators Pro Day. (Mark Long AP)
több mint 11 éve
Steelers re-signed OG Ramon Foster to a three-year contract.
Foster was thought to be on the outs with the Steelers, but remained in their plans after all. Foster has rarely been better than replacement-level during his four years in Pittsburgh, but has played through injury and is solid as a pass blocker. Foster will probably compete for a starting job, but could be asked to lose weight as the Steelers attempt to get more athletic up front.empty taxi
Nagyszerű.

Colonról pedig majd gondoskodunk később.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Steelers re-signed OG Ramon Foster to a three-year contract.
Foster was thought to be on the outs with the Steelers, but remained in their plans after all. Foster has rarely been better than replacement-level during his four years in Pittsburgh, but has played through injury and is solid as a pass blocker. Foster will probably compete for a starting job, but could be asked to lose weight as the Steelers attempt to get more athletic up front.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Bocs hogy nem tudok leakadni a Harrison témáról, de most mi lett az ő státusza? Ő is FA lett, vagy van ilyen esetekre valami külön megnevezés?Jan
Korlátlan szabadügynök (UFA) lett, oda igazol, ahová akar.
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Most közöltem a fiammal 😕 Szegény akkora könnyeket ejtett. megkérdezte "Akkor most ellenfél lesz a Steelersnek" Mondtam, hogy igen "az nem lehet Harrison James nem játszhat ellenünk, miért?"
Ezt egy 4,5 éves gyereknek megmagyarázni, na Ő tényleg érzelmileg kezeli le.
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
Bocs hogy nem tudok leakadni a Harrison témáról, de most mi lett az ő státusza? Ő is FA lett, vagy van ilyen esetekre valami külön megnevezés?
több mint 11 éve
Következő áldozat szerintem Colon lesz. Egyszerűen egy IR befejező alapszakaszok után nem lehet azt a pénzt adni neki.
Legursky-t meg kell tartani, elfogadhatót tud nyomni ő is C és G poszton (bár C-be jobb).
Továbbá ott van még Foster és esetleg Beachum-ot kipróbálják ott, bár szerintem csere T-nek jobb ő.

Így már lenne is pénz Lewis megtartani és egy WR-et hozni (Breaston) + draft. Persze Woodley szerződés módosítása után.Darth
Ha Colont cutoljuk, az valószínűleg csak június 1. után fog megtörténni, mert előtte nem sokat tudnánk rajta spórolni, utána viszont 5.5 millió szabadulna fel a menesztésével, amiből aztán lehetne fizetni az újoncokat. Szóval Colon kivágása nem sürgős, már Woodley szerződésének átstrukturálásával is elegendő helyünk lenne Lewis, Foote, és akár még Breaston leigazolásához is.