NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
170
29
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Hivatalosan is ajánlatott tett a Pats Sandersnek, a szerződés részletei egyelőre nem ismertek. Asszem kaptok egy harmadik kör végi picket...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Matt Spaeth visszatért a Steelershez.Attól függ milyen TE. Spaeth főleg a blokkolás műfajához ért, elkapásban nem igazán produktív. De mire ezt leírtam eszembe jutott, hogy ezt pont jó csapat szurkereinek mondom 😀 😀 😀.
TE húzás se lesz...Blitzburgh
több mint 11 éve
Matt Spaeth visszatért a Steelershez.TE húzás se lesz...
több mint 11 éve
én figyellek ám téged 😉Lehet hogy McLendon-t gondolják megoldásnak a NT posztra, idén nem volt rossz.JanDe még mindig erősen kérdéses, hogy kezdőként is ugyanúgy megállná-e a helyét.
OL-t én nem igazán értem, miért kéne (megint) első kört ellőni erre?Janbowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/pittsburgh_steelers/769474
Bár ahogy nemrég írtam, azzal, hogy Fostert visszaigazoltuk kezdőnek, már a Warmack/Cooper BPA pickért sem vagyok annyira oda.
OLB mellett most a secondary is elég fontos lett, CB és S is kell. Valamelyik mockban Vaccarot láttam nálunk 1/17-re. Szerintetek lecsúszhat addig?JanVaccaróról: bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/pittsburgh_steelers/772536
És meg vagyok győződve arról, hogy Lewis távozása ellenére sem lesz jelentős corner pick. Ike-Allen kezdő páros, Gay nickel, negyediknek ott van Curtis Brown, az ötödik helyért pedig majd versenyezhet Van Dyke, Victorian, King, és esetleg egy hátsó körös project játékos. De a korai CB draft szerintem éppúgy felesleges, mint ahogy tavaly is az lett volna. Akkor is többen várták, és - szerencsére - akkor sem valósult meg.vassadi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
vassadi
15 617
A Pats állítólag bejelentkezik Sanders-ért. :\Matchelhetjük az esetleges offer sheetet, de nem hiszem, hogy egy front loaded szerződéssel nagyon versenyezni tudnánk.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Lehet hogy McLendon-t gondolják megoldásnak a NT posztra, idén nem volt rossz.JanDe még mindig erősen kérdéses, hogy kezdőként is ugyanúgy megállná-e a helyét.
OL-t én nem igazán értem, miért kéne (megint) első kört ellőni erre?Jan
Bár ahogy nemrég írtam, azzal, hogy Fostert visszaigazoltuk kezdőnek, már a Warmack/Cooper BPA pickért sem vagyok annyira oda.
OLB mellett most a secondary is elég fontos lett, CB és S is kell. Valamelyik mockban Vaccarot láttam nálunk 1/17-re. Szerintetek lecsúszhat addig?JanVaccaróról:
És meg vagyok győződve arról, hogy Lewis távozása ellenére sem lesz jelentős corner pick. Ike-Allen kezdő páros, Gay nickel, negyediknek ott van Curtis Brown, az ötödik helyért pedig majd versenyezhet Van Dyke, Victorian, King, és esetleg egy hátsó körös project játékos. De a korai CB draft szerintem éppúgy felesleges, mint ahogy tavaly is az lett volna. Akkor is többen várták, és - szerencsére - akkor sem valósult meg.
több mint 11 éve
Lecsúszhat,de tuti nem safety az első kör. És ha őszinték akarunk lenni,túl az OLB és NT need-en,nincs klasszis RB-nk,se WR-ünk.Lehet hogy McLendon-t gondolják megoldásnak a NT posztra, idén nem volt rossz.De ha már itt vagy Ádi..szinte minden nap nézem a különböző mockokat,nyílván ti is,de a legritkább esetben látok hozzánk írva NT-t,de inkább nem.Sőt,többségében az OLB-t is csak 2-3-ik körben írják hozzánk,az elejére az OL,WR párosból valakit.Igen, az nekem is feltűnt, hogy a kintiek, és főképp a pittsburghi média / beat writerek nem kezelik komoly needként az NT-t. Nem tudom, mi lehet ennek az oka, de ha nem igazoljuk vissza Hamptont, akkor az NT is prioritás kell, hogy legyen a drafton. De igazából még Hampton visszatérése esetén is.
És nem elvétve,hanem tendenciózusan...Bár szinte biztos,hogy OLB jön,mert a józan ész azt diktálja..😊
Már ha van itt még olyan..Blitzburgh
Harrison menesztése után biztosan előtérbe fog kerülni a mockokban is az OLB, az első körös OL (gondolom guard) pickek pedig megfogyatkoznak, mivel nyilvánvaló, hogy Fosterrel számolunk kezdő LG-ként. WR-t én semmiképpen sem draftolnék 1/17-re.
(De hozzáteszem, különösebb jelentősége nincs annak, hogy a mockokban mit írnak, az FO nem ezek alapján fog draftolni. 😉)vassadi
OL-t én nem igazán értem, miért kéne (megint) első kört ellőni erre? OLB mellett most a secondary is elég fontos lett, CB és S is kell. Valamelyik mockban Vaccarot láttam nálunk 1/17-re. Szerintetek lecsúszhat addig?Jan
több mint 11 éve
Lehet hogy McLendon-t gondolják megoldásnak a NT posztra, idén nem volt rossz.De ha már itt vagy Ádi..szinte minden nap nézem a különböző mockokat,nyílván ti is,de a legritkább esetben látok hozzánk írva NT-t,de inkább nem.Sőt,többségében az OLB-t is csak 2-3-ik körben írják hozzánk,az elejére az OL,WR párosból valakit.Igen, az nekem is feltűnt, hogy a kintiek, és főképp a pittsburghi média / beat writerek nem kezelik komoly needként az NT-t. Nem tudom, mi lehet ennek az oka, de ha nem igazoljuk vissza Hamptont, akkor az NT is prioritás kell, hogy legyen a drafton. De igazából még Hampton visszatérése esetén is.
És nem elvétve,hanem tendenciózusan...Bár szinte biztos,hogy OLB jön,mert a józan ész azt diktálja..😊
Harrison menesztése után biztosan előtérbe fog kerülni a mockokban is az OLB, az első körös OL (gondolom guard) pickek pedig megfogyatkoznak, mivel nyilvánvaló, hogy Fosterrel számolunk kezdő LG-ként. WR-t én semmiképpen sem draftolnék 1/17-re.
(De hozzáteszem, különösebb jelentősége nincs annak, hogy a mockokban mit írnak, az FO nem ezek alapján fog draftolni. 😉)vassadi
OL-t én nem igazán értem, miért kéne (megint) első kört ellőni erre? OLB mellett most a secondary is elég fontos lett, CB és S is kell. Valamelyik mockban Vaccarot láttam nálunk 1/17-re. Szerintetek lecsúszhat addig?
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Colon a Jets-nél folytatja, 1 éves, 1.2 milliós szerződést írt alá.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Sanders a Pats-nél van viziten. Ha el akarnák vinni, egy 3. körös draft picket kellene adniuk kompenzációként, idén viszont összesen 5 pickjük van, a 3. körösük után csak két darab 7. körös, úgyhogy talán nem jelentkeznek offer sheettel.
több mint 11 éve
Butlert már haza se kéne engedni..nicepickcowher.com/2013/03/15/steelers-must-sign-olb-victor-butler/
" LaMarr Woodley is thinking about having ‘Fat Albert’ tattooed to his stomach"..😊
több mint 11 éve
Steelers are hosting 3 players in all today - TE Kellen Davis, RB Beanie Wells and LB Victor Butler
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
marescha
121
Igen,közben én is utánaolvasok,köszi.😊Nem biztos, hogy OLB lesz az, Worildsnak szerintem adunk egy év esélyt. Szerintem védő jön, az elérhető legjobb, persze lehet, hogy ez OLB lesz 😊 csak azért, hogy ellent mondjak saját magamnak 😊
De ha már itt vagy Ádi..szinte minden nap nézem a különböző mockokat,nyílván ti is,de a legritkább esetben látok hozzánk írva NT-t,de inkább nem.Sőt,többségében az OLB-t is csak 2-3-ik körben írják hozzánk,az elejére az OL,WR párosból valakit.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
De ha már itt vagy Ádi..szinte minden nap nézem a különböző mockokat,nyílván ti is,de a legritkább esetben látok hozzánk írva NT-t,de inkább nem.Sőt,többségében az OLB-t is csak 2-3-ik körben írják hozzánk,az elejére az OL,WR párosból valakit.Igen, az nekem is feltűnt, hogy a kintiek, és főképp a pittsburghi média / beat writerek nem kezelik komoly needként az NT-t. Nem tudom, mi lehet ennek az oka, de ha nem igazoljuk vissza Hamptont, akkor az NT is prioritás kell, hogy legyen a drafton. De igazából még Hampton visszatérése esetén is.
(De hozzáteszem, különösebb jelentősége nincs annak, hogy a mockokban mit írnak, az FO nem ezek alapján fog draftolni. 😉)
több mint 11 éve
Igen,közben én is utánaolvasok,köszi.😊De ha már itt vagy Ádi..szinte minden nap nézem a különböző mockokat,nyílván ti is,de a legritkább esetben látok hozzánk írva NT-t,de inkább nem.Sőt,többségében az OLB-t is csak 2-3-ik körben írják hozzánk,az elejére az OL,WR párosból valakit.
Már ha van itt még olyan..
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Mundy a Giants-hez ment? Nem ő volt Tomlin "embere?"BlitzburghNem, Will Allennel kevered.
több mint 11 éve
Mundy a Giants-hez ment? Nem ő volt Tomlin "embere?"Mondjuk őt kicsit se sajnálom,de a safety depth is rövidült ezzel.
Még másfél hónap a draftig,de rég látott izgalom lesz úrrá az emberen,mert összességében sincs lefutva semmi,nem tudjuk fél éve,hogy ki az 1/1,és a mi szemszögünkből is csomó kérdés nyitott.
több mint 11 éve
Dodó
253
Remélem pár év múlva DeCastro nem megy a Seahawkshoz..Valójában a miénknél nagyobb ajánlatot is elutasított, Szent akart lenni.atapapaLewis...Az egyik legszimpatikusabb fiatal volt nekem. Ike is lassan bedobja a törölközőt és Lewisba láttam hogy hosszú évekig a secondary alapembere lesz. Nagyon bírtam a stílusát és a játékát. Nagyon-nagyon sajnálom hogy így alakult.labyÉn meg pont ugyanazt a pénzsóvárságot láttam benne, mint Wallaceban. tenorx
több mint 11 éve
Valójában a miénknél nagyobb ajánlatot is elutasított, Szent akart lenni.Lewis...Az egyik legszimpatikusabb fiatal volt nekem. Ike is lassan bedobja a törölközőt és Lewisba láttam hogy hosszú évekig a secondary alapembere lesz. Nagyon bírtam a stílusát és a játékát. Nagyon-nagyon sajnálom hogy így alakult.labyÉn meg pont ugyanazt a pénzsóvárságot láttam benne, mint Wallaceban. tenorx
több mint 11 éve
Lewis...Az egyik legszimpatikusabb fiatal volt nekem. Ike is lassan bedobja a törölközőt és Lewisba láttam hogy hosszú évekig a secondary alapembere lesz. Nagyon bírtam a stílusát és a játékát. Nagyon-nagyon sajnálom hogy így alakult.labyÉn meg pont ugyanazt a pénzsóvárságot láttam benne, mint Wallaceban. Egyszerre jöttek, nem is bánom, hogy mentek is.
Curtis Brown, szabad a pálya.
több mint 11 éve
Lewis...Az egyik legszimpatikusabb fiatal volt nekem. Ike is lassan bedobja a törölközőt és Lewisba láttam hogy hosszú évekig a secondary alapembere lesz. Nagyon bírtam a stílusát és a játékát. Nagyon-nagyon sajnálom hogy így alakult.
több mint 11 éve
...csak a Hollók bajnokok és a törvényszerű "széthordás" áldozatai, mi meg egészen más lében főlünk jelenleg😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
marescha
121
Nem hittem volna, hogy ebben is versenyezni fogunk a Hollókkal: ki esik szét jobban egy hónap (vagy inkább pár nap) alatt...Egy 1974-eshez hasonló draft és kint vagyunk a vízből 😀
több mint 11 éve
Keenan Lewis a Saintsben, 5 év, 26 millió $, 11 millió garantált.Alakul az 5-11...😊