Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
www.nfl.com/draft/history/fulldraft?teamId=3900&type=teamIdén meglesz a jó fal, Gilbert, Beachum,Pouncey, Foster, De Castro ötös jó lesz, mögéjük kell kiegészítő. Adams valóban nem vált be, de szerencsére Beachum egy gyémánt lett. Poncey, Gilbert, DeCastro, ha egészséges tud maradni egész évben akkor akár a ProBowl szezont is tudják hozni, Ők teljesítettek. Foster talán a leggyengébb pont. De Őt meg ugyebár jó páran személyesen tudtuk üdvözölni Londonban, így Őt nagyon szeretjük 😀 . Na jó tudom nem ez a fontos a csapatépítésnél. 😀
Igy utolag nezve eleg sok Ol embert draftoltunk, aki nem valt be. Vagy kozel nem ugy teljesit, ahogyan elvarhato lenne tole, a korai koros draftolasa utan. Pedig, ha jol tudom ok, allnak altalaban a legkeszebben az nfl-re. Megis az elmult par evben is lathato szerintem, hogy joparszor mellelottunk. Es ez persze igaz mas posztokra is.
Vagy peldaul nem tudtuk beepiteni jopar 1-3 koros, kitunonek tuno jatekost es/vagy megtartani.
Mike Adams kontra Kelvin Beachum. Chris Scott. Kraig Urbik. A.Q. Shipley. Tony Hills. Trai Essex. Willie Colon. Keves dominans jatekos valt a draftolt jatekosaink kozott Ol teren.
Mas, Hanyszor jatszottuk mar azt el, hogy ugy indultunk az idenynek neki, hogy franchise LT szerepkorbe meg nem bizonyitott embert tettunk. Es ez utana ereztette is magat. Tudom hogy pl Max Starks nem volt tokeletes, de eloszor elengedtuk ot. Majd a seggblokkolos emberrel indultunk neki az idenynek.
Mi is lett a vege. Vissza hoztuk, vissza kellett hoznunk Starksot es utana Big Bennek volt ideje passzolni stb. Es nem is tortek ossze ugy, mint elotte. Aztan mi lett tavaly. Megint nekivagtunk az idenynek Mike Adamsszal es az eredmeny ugyanolyan frusztralo volt, mint elotte Scottal. Aztan hala istennek a hetedik koros Beachum hozott stabilitast a csapatnak.
Kerdem en, hogy lehet tobbszor egymas utan ilyen hibakat elkovetni. Nem ismeri fel senki a csapat edzok kozul, hogy ki lehet alkalmas, ki nem? Es ha mar ez nem eloszor fordul elo, akkor nem kellene itt valamit valtoztatni? Tudom most uj ol edzo lesz, de ez nem csak az ol edzon mulott nem?
OL, DL pickeket mondjak a legbiztosabb huzasnak a draftokon. Hogy legalabb kezdo szintre jussanak es utana egy atlagos teljesitmenyt hozzanak. Nalunk megis azt latom, hogy keves huzas jutott el a kezdo/kiemelkedo szintre, ha az osszkepet nezzuk szazalekos aranyban. Mig mashol aranyaiban veve tobben.
Es ez nem uj tema. Ugy erzem alan fanaca tavozasa ota folyamatosan szenvedunk ol teren. Nem sikerult meg egy jol bevalt kezdo otost faragni. Es nem pedig egy idenyen belul tul sok meccsen uj emberekkel, uj poszton jatszani. (persze ez serules miatt is van tudom, de akkor is)gabistar
több mint 11 éve
www.nfl.com/draft/history/fulldraft?teamId=3900&type=team Igy utolag nezve eleg sok Ol embert draftoltunk, aki nem valt be. Vagy kozel nem ugy teljesit, ahogyan elvarhato lenne tole, a korai koros draftolasa utan. Pedig, ha jol tudom ok, allnak altalaban a legkeszebben az nfl-re. Megis az elmult par evben is lathato szerintem, hogy joparszor mellelottunk. Es ez persze igaz mas posztokra is.
Vagy peldaul nem tudtuk beepiteni jopar 1-3 koros, kitunonek tuno jatekost es/vagy megtartani.
Mike Adams kontra Kelvin Beachum. Chris Scott. Kraig Urbik. A.Q. Shipley. Tony Hills. Trai Essex. Willie Colon. Keves dominans jatekos valt a draftolt jatekosaink kozott Ol teren.
Mas, Hanyszor jatszottuk mar azt el, hogy ugy indultunk az idenynek neki, hogy franchise LT szerepkorbe meg nem bizonyitott embert tettunk. Es ez utana ereztette is magat. Tudom hogy pl Max Starks nem volt tokeletes, de eloszor elengedtuk ot. Majd a seggblokkolos emberrel indultunk neki az idenynek.
Mi is lett a vege. Vissza hoztuk, vissza kellett hoznunk Starksot es utana Big Bennek volt ideje passzolni stb. Es nem is tortek ossze ugy, mint elotte. Aztan mi lett tavaly. Megint nekivagtunk az idenynek Mike Adamsszal es az eredmeny ugyanolyan frusztralo volt, mint elotte Scottal. Aztan hala istennek a hetedik koros Beachum hozott stabilitast a csapatnak.
Kerdem en, hogy lehet tobbszor egymas utan ilyen hibakat elkovetni. Nem ismeri fel senki a csapat edzok kozul, hogy ki lehet alkalmas, ki nem? Es ha mar ez nem eloszor fordul elo, akkor nem kellene itt valamit valtoztatni? Tudom most uj ol edzo lesz, de ez nem csak az ol edzon mulott nem?
OL, DL pickeket mondjak a legbiztosabb huzasnak a draftokon. Hogy legalabb kezdo szintre jussanak es utana egy atlagos teljesitmenyt hozzanak. Nalunk megis azt latom, hogy keves huzas jutott el a kezdo/kiemelkedo szintre, ha az osszkepet nezzuk szazalekos aranyban. Mig mashol aranyaiban veve tobben.
Es ez nem uj tema. Ugy erzem alan fanaca tavozasa ota folyamatosan szenvedunk ol teren. Nem sikerult meg egy jol bevalt kezdo otost faragni. Es nem pedig egy idenyen belul tul sok meccsen uj emberekkel, uj poszton jatszani. (persze ez serules miatt is van tudom, de akkor is)
több mint 11 éve
A WR-ek 40 yardosa:Kelvin Benjamin, WR (Florida State) 4.53
Allen Robinson, WR (Penn State) 4.60
Donte Moncrief, WR (Ole Miss) 4.40
több mint 11 éve
El tudom képzelni, hogy a hátsó körökben hozunk RB-t, mert Bell mögött most nincs senki, de Carey-t szerintem feature backnek fogják draftolni, annak megfelelő helyen. Bár ezekből a vizitekből még nem kell messzemenő következtetéseket levonni. Mondjuk azt már ebből a listából is le lehet szűrni, hogy a stáb korai WR draftban gondolkodik, de ezt vártuk.Velük már találkozott / találkozni fog a stáb a combine-on:Ka'Deem Carey játékát nagyon szeretem. Egyszer fogadtam ellenük az Oregonra, gondoltam majd jól lehet keresni Mariotáékkal. Erre Carey futott 4 TD-t 200 valahány yard mellett és persze nekem kellemetlen meglepetést okoztak. De a srácra azóta is élénken emlékszem. 😀Klaci79
Ka'Deem Carey, RB (Arizona)
Trey Millard, FB/TE/H-Back (Oklahoma)
Kelvin Benjamin, WR (Florida State)
Allen Robinson, WR (Penn State)
Donte Moncrief, WR (Ole Miss)
Eric Ebron, TE (North Carolina)vassadi
több mint 11 éve
Ahhoz képest elég sokáig volt nálunk keretben és nem teljesített rosszul, igaz abban a falban nem volt nehéz 😀 Akkor volt egy seggel blokkolósunk is, na ő mindennek az alja volt, (FA-ról hoztuk tudom)Kraig Urbik miert volt nalunk csak egy evig? Ha jol emlekszem volt meg egy jopar igeretes OL ember, akit draftoltunk, aztan hagytuk elmenni koran, vagy kivagtuk oket.Legursky volt, akire azt mondták, hogy kicsit alulméretezett és rövid a karja.kishaszi
Volt egy olyan jatekos is, akit kesoi korben draftoltuk / hatodik kor talan/, es a tobbiekhez kepest rovid karja volt es nem volt valami nagy darab. De nagyon jol blokkolt. Es atletikus volt. Ki is volt o?
Szoval valaki tud errol valami reszletesebb statot, hogy hany olyan embert draftoltunk, akit utana hagytunk elmenni, cutoltulk stb OL teren. Jopar ilyen mas csapatban bevalt, kezdo emberre emlekszem.
Vagy a tobbi draftolt emberrel kapcsolatos stat is erdekel. Mondjuk az elmult tiz evre visszamenoleg stb.. De errol volt nemreg azt hiszem egy par evre visszameno kimutatas.gabistar
több mint 11 éve
Kraig Urbik miert volt nalunk csak egy evig? Ha jol emlekszem volt meg egy jopar igeretes OL ember, akit draftoltunk, aztan hagytuk elmenni koran, vagy kivagtuk oket.Legursky volt, akire azt mondták, hogy kicsit alulméretezett és rövid a karja.
Volt egy olyan jatekos is, akit kesoi korben draftoltuk / hatodik kor talan/, es a tobbiekhez kepest rovid karja volt es nem volt valami nagy darab. De nagyon jol blokkolt. Es atletikus volt. Ki is volt o?
Szoval valaki tud errol valami reszletesebb statot, hogy hany olyan embert draftoltunk, akit utana hagytunk elmenni, cutoltulk stb OL teren. Jopar ilyen mas csapatban bevalt, kezdo emberre emlekszem.
Vagy a tobbi draftolt emberrel kapcsolatos stat is erdekel. Mondjuk az elmult tiz evre visszamenoleg stb.. De errol volt nemreg azt hiszem egy par evre visszameno kimutatas.gabistar
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Velük már találkozott / találkozni fog a stáb a combine-on:Ka'Deem Carey játékát nagyon szeretem. Egyszer fogadtam ellenük az Oregonra, gondoltam majd jól lehet keresni Mariotáékkal. Erre Carey futott 4 TD-t 200 valahány yard mellett és persze nekem kellemetlen meglepetést okoztak. De a srácra azóta is élénken emlékszem. 😀
Ka'Deem Carey, RB (Arizona)
Eric Ebron, TE (North Carolina)vassadi
több mint 11 éve
Kraig Urbik miert volt nalunk csak egy evig? Ha jol emlekszem volt meg egy jopar igeretes OL ember, akit draftoltunk, aztan hagytuk elmenni koran, vagy kivagtuk oket. Volt egy olyan jatekos is, akit kesoi korben draftoltuk / hatodik kor talan/, es a tobbiekhez kepest rovid karja volt es nem volt valami nagy darab. De nagyon jol blokkolt. Es atletikus volt. Ki is volt o?
Vagy a tobbi draftolt emberrel kapcsolatos stat is erdekel. Mondjuk az elmult tiz evre visszamenoleg stb.. De errol volt nemreg azt hiszem egy par evre visszameno kimutatas.
több mint 11 éve
Velük már találkozott / találkozni fog a stáb a combine-on:Ka'Deem Carey, RB (Arizona)
Eric Ebron, TE (North Carolina)
több mint 11 éve
Melyik Jones?? Jarvis?? Mert tőle az már késő 😀 Neki idén kell már 😀polamaluIdén meg behúzhatnánk a 2 Jones kombóját 2. körben: Jarvis Landry 😀
több mint 11 éve
Tudom egyébként, de magas labda volt
több mint 11 éve
Melyik Jones?? Jarvis?? Mert tőle az már késő 😀 Neki idén kell már 😀
több mint 11 éve
Majd meglátjátok amikor 1-2 év és robbant Jones 😀Terrorista lesz? 😛
Fogtok ti még hüledezni 😀Klaci79
több mint 11 éve
Majd meglátjátok amikor 1-2 év és robbant Jones 😀Fogtok ti még hüledezni 😀
több mint 11 éve
Tudom, ez lett volna a jó megoldás, mondtam ezt már akkor is.De ha nem kell Landry, akkor feltradelhettünk volna azzal a pickkel meg valami hátsó körössel.ShilkorAz a feltrade tavaly amúgy Thomasért volt, nem Jonesért 😀 de simán húzhattuk volna Thomast feltrade nélkül pár hellyel később Jones helyett...de már mindegy...sokat nem vesztettünk, 3/15 helyett kb 3/35-40 körül választhatunk, és lett egy remélhetőleg kezdő kaliberű safetynk 😊 a másik 4. körösünk meg Big Ben utódja (na jó, nem)BigBen7Erre ne vegyél mérget, három safety needes csapat volt a két pick között.vassadi
több mint 11 éve
De ha nem kell Landry, akkor feltradelhettünk volna azzal a pickkel meg valami hátsó körössel.Az a feltrade tavaly amúgy Thomasért volt, nem Jonesért 😀 de simán húzhattuk volna Thomast feltrade nélkül pár hellyel később Jones helyett...de már mindegy...sokat nem vesztettünk, 3/15 helyett kb 3/35-40 körül választhatunk, és lett egy remélhetőleg kezdő kaliberű safetynk 😊 a másik 4. körösünk meg Big Ben utódja (na jó, nem)BigBen7Erre ne vegyél mérget, három safety needes csapat volt a két pick között.
vassadi
több mint 11 éve
Az a feltrade tavaly amúgy Thomasért volt, nem Jonesért 😀 de simán húzhattuk volna Thomast feltrade nélkül pár hellyel később Jones helyett...de már mindegy...sokat nem vesztettünk, 3/15 helyett kb 3/35-40 körül választhatunk, és lett egy remélhetőleg kezdő kaliberű safetynk 😊 a másik 4. körösünk meg Big Ben utódja (na jó, nem)BigBen7Erre ne vegyél mérget, három safety needes csapat volt a két pick között.
Wallace-ért szinte biztosan az idei legmagasabb kompenzációs picket kapjuk, tehát 3/33.; annyi harmadik körös komp. picket amúgy sem osztanak ki.
több mint 11 éve
Az a feltrade tavaly amúgy Thomasért volt, nem Jonesért 😀 de simán húzhattuk volna Thomast feltrade nélkül pár hellyel később Jones helyett...de már mindegy...sokat nem vesztettünk, 3/15 helyett kb 3/35-40 körül választhatunk, és lett egy remélhetőleg kezdő kaliberű safetynk 😊 a másik 4. körösünk meg Big Ben utódja (na jó, nem)BigBen7Azért most jól jönne még az a 3. körös pick, főleg h ilyen mély a draft class. Egy Landry Jones miatt :#
több mint 11 éve
Az a feltrade tavaly amúgy Thomasért volt, nem Jonesért 😀 de simán húzhattuk volna Thomast feltrade nélkül pár hellyel később Jones helyett...de már mindegy...sokat nem vesztettünk, 3/15 helyett kb 3/35-40 körül választhatunk, és lett egy remélhetőleg kezdő kaliberű safetynk 😊 a másik 4. körösünk meg Big Ben utódja (na jó, nem)
több mint 11 éve
Köszönöm szépen a gyors választ!
több mint 11 éve
Mendenhall 2,5 millás szerződést kapott és kezdett is 15 meccsen, érte talán kaphatunk jobb picket is.The formula the NFL uses to determine compensatory picks - draft picks slotted at the end of each round starting from the third and extending to the seventh is both complicated and hidden.
Elnézést az értetlenkedésért, de valaki el tudná magyarázni, hogy mi alapján osztják ki a kompenzációs pickeket?Coltsfan2007
The basic gist of it is teams are rewarded compensatory picks in the draft after the season they lose a player to free agency. The level of that pick depends on several factors, including salary, playing time and postseason honors of the player leaving, and the value of any player the team signs in free agency.
While it's not purely apples-to-apples, if Team A signs one player to a one-year deal for $1 million, and loses a player who signs the same contract elsewhere, they wouldn't likely receive compensation.
The player has to have entered the free agent market due to an expired contract, not a release.
több mint 11 éve
Mendenhall 2,5 millás szerződést kapott és kezdett is 15 meccsen, érte talán kaphatunk jobb picket is.Elnézést az értetlenkedésért, de valaki el tudná magyarázni, hogy mi alapján osztják ki a kompenzációs pickeket?
több mint 11 éve
Mendenhall 2,5 millás szerződést kapott és kezdett is 15 meccsen, érte talán kaphatunk jobb picket is.Kiemelt rész. Ha Mendenhall és Mundy után egyáltalán kapunk kompenzációs picket, az(ok) úgyis csak 7. körös(ek) lesz(nek).vassadiMendenhall, Mundy?ShilkorÍgy van, a kompenzációs pickeket azért nem írtam bele, mert még nem hivatalos. Wallace után 3., Lewis után 5. körös cetli várható, ezek a jelentősebbek.vassadiAkkor csak mint lehetséges verzióként olvashattam valahol.Én is úgy emlékeztem, hogy Wallace után van egy 3. körös, meg még valaki más után talán egy 7. körös cetlink, de az offseason értékelőben 6 draftjogról ír Ádi, én meg nem vitatkozom, jobban benne van mint én.kittliKompenzációs cetliket még nem osztották ki; hat pick van. Több lehet.tomi-tomi
Kösz.kittli
több mint 11 éve
Kiemelt rész. Ha Mendenhall és Mundy után egyáltalán kapunk kompenzációs picket, az(ok) úgyis csak 7. körös(ek) lesz(nek).Mendenhall, Mundy?ShilkorÍgy van, a kompenzációs pickeket azért nem írtam bele, mert még nem hivatalos. Wallace után 3., Lewis után 5. körös cetli várható, ezek a jelentősebbek.vassadiAkkor csak mint lehetséges verzióként olvashattam valahol.Én is úgy emlékeztem, hogy Wallace után van egy 3. körös, meg még valaki más után talán egy 7. körös cetlink, de az offseason értékelőben 6 draftjogról ír Ádi, én meg nem vitatkozom, jobban benne van mint én.kittliKompenzációs cetliket még nem osztották ki; hat pick van. Több lehet.tomi-tomi
Kösz.kittli
több mint 11 éve
Itt egy remek cikk a kiosztásról...ebből nagyjából minden kideríthető:Mendenhall, Mundy?ShilkorÍgy van, a kompenzációs pickeket azért nem írtam bele, mert még nem hivatalos. Wallace után 3., Lewis után 5. körös cetli várható, ezek a jelentősebbek.vassadiAkkor csak mint lehetséges verzióként olvashattam valahol.Én is úgy emlékeztem, hogy Wallace után van egy 3. körös, meg még valaki más után talán egy 7. körös cetlink, de az offseason értékelőben 6 draftjogról ír Ádi, én meg nem vitatkozom, jobban benne van mint én.kittliKompenzációs cetliket még nem osztották ki; hat pick van. Több lehet.tomi-tomi
Kösz.kittli
www.philly.com/philly/blogs/red_zone/2014-NFL-compensatory-pick-projections.html