NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
11
7
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ahmad Bradshaw a héten vizitre érkezik hozzánk.Bouchette szerint a csapat Harrison ügynökének hétfői nyilatkozatára reagálva értesítette JH-t, hogy nem tartanak igényt a szolgálataira.
A QB coach Randy Fichtner múlt héten megnézte a Miami (Ohio) pro day-en Zac Dysertet, és a hírek szerint Ryan Griffin miatt a Tulane pro day-en is ott lesz. A Tennessee-hez Haley is ellátogatott, állítólag Bray-jel még vacsoráztak is a pro day előtti napon, de remélem, hogy inkább Huntert nézegették. Tomlint a Texas pro day-en látták -> Vaccaro, Okafor.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Erdekelne amugy, ki mit gondol az eddigi ujdonsagokrol?Ezek mindegyikéről, és a needekről is írtunk már korábban, érdemes visszaolvasni a topikot.
1, JH cut.
2, Colon cut.
3, Sandersel ha jol tudom matchelni kellene az ajanlatat hogy itt maradjon.
4, Mike Wallace elvesztese.
5, Will Allen is ugy nez ki hogy masik csapathoz megy? Mert nem igyekezunk matchelni az ajanlatat amit kapott?
6, Ryan Mundy is eligazolt. Mundy engem sem zavar, viszont a csere/kezdo safety Will Allen elvesztese igen.
7, Keenan Lewis megint nagy ervagas. Nem erzem hogy ki lenne az o helyen azonos,
vagy jobb teljesitmenyt nyujto jatekos. Megha Gay vissza is jott. Ot nem szivesen latnam a palyan max csak 4 szamu cornerkent.gabistar
Sanders-nek a Pats végülis nem ajánlott offer sheetet, úgyhogy nem kell semmit matchelni, egyelőre biztonságban van.
több mint 11 éve
gabor25
5 144
Ezzel az irassal, meg ha regi is nagyon egyet tudok erteni. Beszel a csapat draft needjeirol megha az fa elott is irodott. Jol kifejti kire, mikor, miert, hol lenne szukseg. Vagy lett volna szukseg megtartani stb.bleacherreport.com/articles/1505644-breaking-down-the-steelers-2013-nfl-draft-needs-by-value
több mint 11 éve
gabor25
5 144
Utoirat: sikerult megtartanunk nagy neveket. Hoztunk fa/n is posztra needre embert. De jo lenne, egy regi idok steelerset felelevenito jol bevallt draft. Es jo lenne a most csapatban tobb szerepet kapo emberek villognanak es elnenek a lehetoseggel. Tudom, a draft is egy nagy lutri. De jo lenne latni nem a pazarlast, a lefele epulest, hanem az ellenkezojet. Bar ehhez jos kellene. De azert jol esne. Nem tudom mire lesz a csapat kepes 2013-ban, de eddig nem tunik nagyon jol osszetettnek, felepitettnek. Amit mar mi steelerses szurkolok joideje megszoktunk.
Valamint tomlinnak meg figyelnie kellene arra, hogy jatekhivasnal neha tulvallalja magat. Vagy a csapat teljesitmenyet tulertekelve nem egyszer egyszerubb lett volna csak a biztonsagra menni.
Na ennyi kritika utan remelem ramcafolnak mind front office, mint draft, mind pedig a jatekos teljesitmeny felhozatal es szinvonallal kapcsolatban tett eszreveteleimre es tokeletesek lesznek.
több mint 11 éve
gabor25
5 144
Amugy soldi veled, mi ujsag? Nem lattalak mostanaban a forumon. Bar ha jol emlekszem, nem nagyon szereted az offseasont a steelersnel. Mert altalaban nem sok minden tortenik a csapat haza tajan. Nem vagyunk nagy fa igazolo csapat azt hiszem ezt irtad meg regebben. Erdekelne amugy, ki mit gondol az eddigi ujdonsagokrol?
1, JH cut.
2, Colon cut.
3, Sandersel ha jol tudom matchelni kellene az ajanlatat hogy itt maradjon.
4, Mike Wallace elvesztese.
5, Will Allen is ugy nez ki hogy masik csapathoz megy? Mert nem igyekezunk matchelni az ajanlatat amit kapott?
6, Ryan Mundy is eligazolt. Mundy engem sem zavar, viszont a csere/kezdo safety Will Allen elvesztese igen.
7, Keenan Lewis megint nagy ervagas. Nem erzem hogy ki lenne az o helyen azonos,
vagy jobb teljesitmenyt nyujto jatekos. Megha Gay vissza is jott. Ot nem szivesen latnam a palyan max csak 4 szamu cornerkent.
Masik, ami erdekelne. Draft need? FA need? Egyeb need.
1, Elkapok:
Az eddigi istenitett WR trio tavaly nem nagyon villogott. Idenre viszont akar 2 kezdot is elveszithetunk beloluk. Ki lesz a 2 WR es 3 Wr? Plaxico magas eros, de finoman szolva is tul "tapasztalt". Jerrico is eppugy. A speedsterekbol leamortizaltuk magunkat. Nem volt tavaly egyik WR sem megbizhato tuti celpont. Tul sok volt a labdaejtes, stb. Szoval itt elegge visszafejlodtunk.
Itt is Holmes elkuldese utan, amig Ward itt volt Mike Wallace karriert csinalt. Meg Brown is. En hibanak erzem hogy wardot is kivagtuk, mert ossze is zuhant a csapat teljesitmenye tavozasa utan. Hiaba volt sok jo WR egyik sem lett tavaly igazi Ward utod. Aki 2 emberrel a hatan, utkozesek utan is megcsinalta az elkapast meg akkor is, amikor mindenki tudta hogy mi lesz. Szoval hiaba voltak ok gyorsak, megbizhatoak nem annyira, meg Brown sem. Aki villogott ward idejeben. Tavaly viszont o sem annyira.
2, Futas:
Hat en nem orulok hogy Rashard Mendenhall is elment a csapattol. Mint ahogy anno fast Willie elkuldesenek sem orultem. Az akkori jol teljesito futot kuldtuk el persze serulese miatt, meg hogy helyere hoztuk Mendenhallt. Akkor most pedig megint ugyanez megy vegbe, az eleinte jol teljesito rashardot csereljuk le egy kevesbe ertekes jatekosra. De meg Mendy upgrade addig a mostani helyzet ismet downgradenek tunik.
Mert egyik futonk sem 1 koros futo valljuk be.
Hiaba van sok futonk, o volt az egyeduli, aki sebesseg es erosseg tekinteteben is kiemelkedo volt. A bezart vedo falon meg atrepulni o sem tudott. A tobbiek vagy erofutok voltak, vagy gyorsak. Bar a gyors Raineytol is megvaltunk. Szoval itt is visszaestunk 2 nagy remenyseg elvesztesevel.
Es amit a kommentator is kiemelt mendy egyik futasanal, az a matchup amit o jelentett nagyon hianyozhat majd. Pl kozepre ment a futas. Ott nem volt hely, viszont szelre futott a vele szemben levo vedo tehetetlen is volt kivedekezni a TDt. Ez volt az egyik legnagyobb erenye. Masban nem latom ezt. Azert 1 koros valasztott volt nem is veletlenul.
3, Safety, Secondary:
Itt aztan van mirol irni. Eloszor a csere Mundy, most meg lehet hogy a csere es kezdokent helyt allt Will Allent sem akarjuk megtartani. Nem matcheljuk az arat? Szoval mar megint a jol ismert dolog jon elo. Mintha ebbe a hibaba esnenk bele az elmult evekben mindig, hogy a mar bevallt es megbizhato jatekost lecsereljuk a meg ismeretlen es ki nem probalt bizonytalanra. Es most nem a penzrol lenne szo. Nem hiszem hogy Allen tul sokat kerne. De ami ebbol megint kirajzolodik, az az hogy imadkozhatunk hogy jon e majd egy ismeretlen kiprobalatlan valaki aki ha beall nem zuhanunk ossze. Mert Will Allen amikor jatszott SS es FS poszton is megallta a helyet. Szoval o is kulcsfigura. Mert Troy serulese, vagy Clark serulese eseten is o biztos pont lenne a vedelemben. Ellenben persze az eddigi volt csere s mundyval, vagy a majd erkezo talan jatekossal.
Lewis CB elvesztese is nagy ervagas. O volt vegre az, aki felnott a posztjahoz, es megbizhatoan teljesitett. Hiaba draftoltunk korabban tobb CBt senki nem fejlodott fel megbizhato 2. szamu Cb nek. Es lattunk mar itt is peldat mi volt amikor big mac elment, es Gay lett a 2. szamu. Jott a 3. es 10 bol first down. Es itt nem Gay ertekeit szeretnem lehuzni. Tudom hogy volt jo eve amikor 3. szamu volt. De annak, hogy elengedtuk big macat, es masodik szamunak tettuk Gayt en egy evig ittam a levet, Vagy voltam ... beteg. Tudom utana javult a teljesitmenye. De o csak coverageban jo. Jo sebessege van. De nem labdaszerzo, nem utkozo, nem fizikalis. Akkor csak jo sebessegu?
4, Defense
Hat nem tudom mi tortent az eddig allat modjara teljesito JH es Woodley jatekaval, de azt tudjuk a passrush nem volt az erossegunk. Emlekszem meg arra az idokre amikor azt mondtuk amig ok ketten palyan vannak, jajj a QB/k nak. Most ez is eltunni latszik. Ertem en hogy Aaron Smith visszavonult. De hat jott Ziggy, Heyward szoval nem artana, ha nem is azt a szintet, de a nyomast megint hasonlo modon produkalnank. Tudom JH is oreg, meg serult is, de ki nem ebben a sportagban. Ezzel persze nem a teljesitmenyuket akarom lerombolni, mert igy sem voltak rosszak, de hianyzik megint a kiugro teljesitmeny amit varnank barkitol. Nem pedig attol a szurke emocionalis oreg embertol mint pl kiesel. Akit nagyon birok. Nem elso koros valasztott de magas szinten, es kulcs szituaciokban lehetett ra szamitani. A fiatalok kozott meg nem latom ezt.
Gyengyulo passrush, gyengulo CB sor, gyengulo safety sor, nem tunik erosodni az lb sor sem. Persze foote es timmons kituno evet zartak, de nem latom ott sem a jovo emberet, mint ahogy egyeb teruleteken sem.
Szoval osszessegeben a csapatot nem elore fele latom epitkezni, hanem inkabb latom a leepuleset. Mind vedelem, mind pedig tamado teren. A tipikus pelda erre, hogy egy elso koros futo helyere majd kinevezunk megint elsoszamunak valakit, akirol meg most nem tudjuk hogy ki is lesz az es persze hogy bevalik e. Ez pedig elmondhato sajnos most a csapat haza tajan nem eloszor. A draftolt embereink rendre nem valnak be. Vagy cutolva lettek. Vagy ha nagy nehezen mint lewis talalunk is valakit aki jo, azt meg elveszitjuk.
NEED
1, vegre jo lenne egy osszeszokott, mukodo tamado fal. Ezt kabe mar 2008 ota, megha sbt meg is nyertuk nagy hianynak ereztem. Most megvannak megint az elvileg jo emberek. Kerdes meddig, es hogy bevallnak e. Bar nem lehetett panaszunk itt a csere emberekre sem. De mar a cserenek a csereje is jatszott tavaly.
2, CB, WR kezdo kaliberu megbizhato celpont.
3, Passrush, fokent a fiatalok fejlodesebol. Jason, Ziggy, Heyward es a csere LBktol is jo lenne. Hampton pedig jatszon ugyanolyan szinten, mint ahogy o szokott.
4, Csere S, aki idovel kezdo lehet
DRAFT
Itt a csapatbol kiindulva, sohasem lehet tudni ki jon. Amikor nagy need volt a tamado fal nem jott sokaig oda senki. Majd amikor vegre elkezdtunk erre a posztra is hozni jatekost, elengedtuk Starksot es hat alig tudtuk visszaimadkozni a csapatba. Vagy pl volt egy kezdo futonk jott 1 kor Rashard, akit most ki is tettunk. 😀
OG, OLB, NT, OT, S, ILB/RB , CB/ WR amit en gondolok bpa szerint, akar tetszoleges sorrendben is ha megvan a kiemelkedo potencial mint troyban volt. Bar a cb es wr talan meg lesz oldva hazon belul megint ugy ahogy. OLB es OG es OT szintugy, de kell kezdo kaliberu de meg csere jatekos. Valamint jo lenne egy kesobb elsoszamuva valo cb, meg ugyanilyen Wr stb... Mert a tobbi szintubol van eleg. OG Colon cut utan kell. OT nem annyira, de Starks sem marad orokke. Bar nelkule olyanok is voltunk. Bennek borda vall stb tores. Vagy a segges blokk. Szoval meg nincs bevalt LT rajta kivul akire ra lehetne Big Ben vedelmet, neha szo szerint eletet bizni.
Mindegy kik jonnek a drafton, csak ne majd egyszer jok lesznek emberek legyenek, Akik ha nem valnak be cut, ha bevalnak akkor meg elmennek. Szoval jo lenne csapatot epiteni. Nem pedig elpazarolni a pickeket. Vagy fa/n is jo lenne ha a needekre szereznenk embert. Es nem pedig a jo oreg fa politikat folytatnank, hogy hiaba van nagy need, mi nem vagyunk Fa/n tevekenykedo beszerzo tipusok. Persze alairom, hogy elsodleges fontossaggal a mar bevalt jatekosok megtartasa a cel a csapatnal, de neha nem art mashonnan is hozni nagy nevet. Lasd ravens Elvis ... Meg ha nem is rendelkezunk annyi cappel megis jo lenne latni itt is a mindent megteszunk a csapatert, csak hogy elorebb legyenek.
több mint 11 éve
Kösz Gabi, megint elfogott az irigység 😀 Jajj de mennék 😕 Nem baj, majd Londonban vagy 2000 képet csinálok 😀 Csak az nem ugyanaz lesz 😕
több mint 11 éve
gabor25
5 144
Regebbi kepek pedig itt ugyanerrol: picasaweb.google.com/gabithestar/Hatodikkepek
több mint 11 éve
gabor25
5 144
Koszi az eszrevetelt. Mar este 5 ota dolgozok vele es sikerult elirnom 😀.plus.google.com/photos/105433693562901987339/albums/5859440888165512033?authkey=CLCQotDriYmWoAEelírtad a város nevét.
Egy koszonomot szivesen veszek. 😀gabistar
én ingyen szóltam, nem kell megköszönni.Höri
több mint 11 éve
plus.google.com/photos/105433693562901987339/albums/5859440888165512033?authkey=CLCQotDriYmWoAEelírtad a város nevét.
Egy koszonomot szivesen veszek. 😀gabistar
én ingyen szóltam, nem kell megköszönni.
több mint 11 éve
gabor25
5 144
Sziasztok. 2013. marcius 9.-en csinaltam par kepet a Steelers Stadionrol, kornyekerol es Steel Cityrol ( Pittsburgh).
Akit erdekel itt megnezheti:
plus.google.com/photos/105433693562901987339/albums/5859440888165512033?authkey=CLCQotDriYmWoAE
Egy koszonomot szivesen veszek. 😀
több mint 11 éve
Neki semmit, Gudvellel egyezkedünk egy évi 3.234.000bonus/6garantált bünti, de sokkal több garit akar a kis büdös.Harrison ügynöke (megint) lenyilatkozta, hogy nem zárták ki a Steelers-hez való visszatérés lehetőségét. Nem csoda, hogy megint előálltak ezzel, az egyetlen komolyabb érdeklődő JH iránt a Ravens volt, de ők leigazolták Dumervilt, úgyhogy a nagy pénzről lecsúszott.vassadiAzt még mindig nem lehet tudni, hogy mennyit ajánlottunk neki eredetileg? (amit nem fogadott el)Jan
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Harrison ügynöke (megint) lenyilatkozta, hogy nem zárták ki a Steelers-hez való visszatérés lehetőségét. Nem csoda, hogy megint előálltak ezzel, az egyetlen komolyabb érdeklődő JH iránt a Ravens volt, de ők leigazolták Dumervilt, úgyhogy a nagy pénzről lecsúszott.vassadiAzt még mindig nem lehet tudni, hogy mennyit ajánlottunk neki eredetileg? (amit nem fogadott el)
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Harrison ügynöke (megint) lenyilatkozta, hogy nem zárták ki a Steelers-hez való visszatérés lehetőségét. Nem csoda, hogy megint előálltak ezzel, az egyetlen komolyabb érdeklődő JH iránt a Ravens volt, de ők leigazolták Dumervilt, úgyhogy a nagy pénzről lecsúszott.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
No,megvan az eddigi legalja mock:Valóban, ennél rosszabb scenariót nehéz lenne kitalálni.
www.chatsports.com/pittsburgh-steelers/a/Arm-Chair-GM-2013-Draft-2-7597288
Kicker,corner,center...Blitzburgh
Lacey, Stedmond Bailey, Tavon Austin helyett Tavon Williams, Trufant oregoni, ... De a kedvencem a Landry Jones-hoz fűzött komment: "Though adept at running plays he prefers to move in the pocket ala Dan Marino to avoid the pass rush." 😂 Lance és a pocket egy mondatban, Marino már csak hab a tortán.
több mint 11 éve
No,megvan az eddigi legalja mock:www.chatsports.com/pittsburgh-steelers/a/Arm-Chair-GM-2013-Draft-2-7597288
Kicker,corner,center...
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Sőt Allen ajánlatot is kapott és állítólag meg sem próbáljuk matchelni 😕 Vagyis Őt is elveszítjük, Mundy után a másik jó képességű sec játékospolamaluMundy-t azért jó képességűnek nem mondanám, legyenek csak vele boldogok New Yorkban. 😛
Troy és Clark mögé kell egy veterán backup, Allen visszaigazolása ideális megoldás lett volna, de azért hozzá hasonló szintű játékosokat sem nehéz találni.
több mint 11 éve
Sőt Allen ajánlatot is kapott és állítólag meg sem próbáljuk matchelni 😕 Vagyis Őt is elveszítjük, Mundy után a másik jó képességű sec játékos
több mint 11 éve
Will Allen Dallasba utazik állítólag 😕
több mint 11 éve
Némi olvasnivaló,az RB kérdésről.Ilyen szabály után teljesen mindegy azt a két három cipelést az első meccsen ki viszi. Felemelt fejjel telibe ba...k aztán törött állkapoccsal fetrenghet. A végcél az RB-k teljes kiiktatása, hiszen ők ütköznek a legtöbbet, vagy majdnem, ezért az agyrázkódás őket veszélyezteti. Az állat LB-k már meg lettek szelidítve. A fal embereket mégsem lehet kivenni a játékból, bár le tudom képzelni jövőre, hogy a fal embernek tilos ütközni, a kezeit nem teheti ki, ha az LB meg tudja kerülni, akkor csak szemmel verheti.
www.chatsports.com/pittsburgh-steelers/a/Who-Will-Be-Running-the-Ball-for-The-Steelers-in-2013-2-7582075Blitzburgh
több mint 11 éve
Némi olvasnivaló,az RB kérdésről.www.chatsports.com/pittsburgh-steelers/a/Who-Will-Be-Running-the-Ball-for-The-Steelers-in-2013-2-7582075
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
assdsagh csak hogy legyen komment
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Gay után egy 6/38-as kompenzációs picket kaptunk, az utolsót abban a körben.
több mint 11 éve
Hányszor láttál olyat hogy az elkapó blokkolja a védőjét mielőtt még repülne a labda? 😊Legalábbis a ti játékrendszeretekben Laby tuti 😉Ezt én mind értem (igaz nem értek vele egyet teljes mértékben), de a lényeg az hogy egy elkapónak futás és screen playeknél kell blokkolnia. Ha routeot fut akkor mindegy hogy rövid vagy hosszú, nem fog megállni blokkolni.labyRészint azért, mert rövid passzoknál az elkapás körzetében nagyobb a "népsűrűség", ami önmagában is kiemelt feladattá teszi a blokkolást. Másrészt egészen más lehetőségei van a védőknek azonos szituációkban rövid, illetve hosszú passz esetén. Tegyük fel, hogy pl két Wr-el áll fel egy offense, és a két elkapó közül az egyik rövid, míg a másik hosszú route-t fut. Hosszú játéknál a rövid routon futó Wr őrzője általában reménytelen helyzetbe kerül az elkapás után. Többnyire esélye sincs utolérni a labdás játékost, ezért megblokkolása csak ritkán célszerű. Ezzel szemben rövid játék esetén az a CB, amelyik a hosszú úton futó támadóra vigyáz, mélységből simán keresztezheti a labdás játékos útvonalát. Őt tehát mindenképpen célszerű blokkolni. De hogy ne untassalak halálra, egyszerűen úgy is megfogalmazhatnánk, hogy egy rövid passz kevesebb védőt zár ki a szerelés lehetőségéből, mint egy hosszú.Red StarA rövid passzos játékban az elkapónak nagyobb forgalomban rövidebb távon, azonnal le kell ráznia védőjét, Többet kell blokkolnia, és mindenképpen yardokat kell hoznia az elkapás után. Red StarAzt kifejtenéd hogy a rövid passzos játékba miért kell egy elkapónak többet blokkolnia?laby
Ki tudja Red Star-ék play book-jában mi szerepel. Lehet le van írva, hogy 3 ki, blokkold meg a CB-t 😀
Egyébként veled értek egyet, sok különbség szerintem sincs, blokkolásra a TE-k és a fullback-ek vannak a rövid yardoknál, A hosszúnál, meg minek blokkolni, megy a vágta, oszt aki eléri a labdát az a jobb. idő sincs olyankor blokkolni, mert akkor még egy legalább olyan, ha nem gyorsabb ember kellene.polamalu
Mellesleg szabály ellenes is lenne.
több mint 11 éve
Legalábbis a ti játékrendszeretekben Laby tuti 😉Ezt én mind értem (igaz nem értek vele egyet teljes mértékben), de a lényeg az hogy egy elkapónak futás és screen playeknél kell blokkolnia. Ha routeot fut akkor mindegy hogy rövid vagy hosszú, nem fog megállni blokkolni.labyRészint azért, mert rövid passzoknál az elkapás körzetében nagyobb a "népsűrűség", ami önmagában is kiemelt feladattá teszi a blokkolást. Másrészt egészen más lehetőségei van a védőknek azonos szituációkban rövid, illetve hosszú passz esetén. Tegyük fel, hogy pl két Wr-el áll fel egy offense, és a két elkapó közül az egyik rövid, míg a másik hosszú route-t fut. Hosszú játéknál a rövid routon futó Wr őrzője általában reménytelen helyzetbe kerül az elkapás után. Többnyire esélye sincs utolérni a labdás játékost, ezért megblokkolása csak ritkán célszerű. Ezzel szemben rövid játék esetén az a CB, amelyik a hosszú úton futó támadóra vigyáz, mélységből simán keresztezheti a labdás játékos útvonalát. Őt tehát mindenképpen célszerű blokkolni. De hogy ne untassalak halálra, egyszerűen úgy is megfogalmazhatnánk, hogy egy rövid passz kevesebb védőt zár ki a szerelés lehetőségéből, mint egy hosszú.Red StarA rövid passzos játékban az elkapónak nagyobb forgalomban rövidebb távon, azonnal le kell ráznia védőjét, Többet kell blokkolnia, és mindenképpen yardokat kell hoznia az elkapás után. Red StarAzt kifejtenéd hogy a rövid passzos játékba miért kell egy elkapónak többet blokkolnia?laby
Ki tudja Red Star-ék play book-jában mi szerepel. Lehet le van írva, hogy 3 ki, blokkold meg a CB-t 😀
Egyébként veled értek egyet, sok különbség szerintem sincs, blokkolásra a TE-k és a fullback-ek vannak a rövid yardoknál, A hosszúnál, meg minek blokkolni, megy a vágta, oszt aki eléri a labdát az a jobb. idő sincs olyankor blokkolni, mert akkor még egy legalább olyan, ha nem gyorsabb ember kellene.