NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Elkezdtük nézegetni a veterán safety-ket, tegnap az egykori Patriots- és Cardinals-játékos James Sanders tett látogatást a csapatnál.
Bradshaw is tegnap járt nálunk viziten, szerződés nélkül távozott.vassadi
Elkezdtük nézegetni a veterán safety-ket, tegnap az egykori Patriots- és Cardinals-játékos James Sanders tett látogatást a csapatnál.én azt olvastam hogy Bradshawnak már csak az orvosin kell átesni hogy leigazoljuk
Bradshaw is tegnap járt nálunk viziten, szerződés nélkül távozott.vassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Elkezdtük nézegetni a veterán safety-ket, tegnap az egykori Patriots- és Cardinals-játékos James Sanders tett látogatást a csapatnál.Bradshaw is tegnap járt nálunk viziten, szerződés nélkül távozott.
több mint 11 éve
gabor25
5 144
Fo a pozitiv gondolkodas. Most mast ugy sem tehetunk. Ez meg nem arthat. 😀 Az eddigi steelers meccsek emlekeit ugy is nehez tul es atelni is neha.... 😀Visszaterve Harrisonra...Aztán belenyúlsz a bilibe és ráébredsz a valós dolgokra. 😀laby
De azert remelem meg ha minimumert is, de visszajon es o lesz az ev vedoje es kozte es woodley kozott fog eldolni ez a cim a jovoben. Mert mind a ketten brutalok lesznek mint voltak. Es a fiatalok is felnonek hozzajuk, mind CB mind LB es mind De es mind csapat szinten is. Es igy lehet rotalni oket es pihentetni a nagyoregjeinket.
A tamado sorunk vegre osszeall. Ugyanaz az ot ember vegig tudja jatszani a szezont. A fiatalok itt is serules nelkuli es magas szintu jatekot hoznak. Ezaltal mind big ben, mind az uj elso szamu rbnk szarnyalni fog. A wr jeink ward szinten kezdenek jatszani es kibontakozni. Es lesz egy uj es megint jo evunk.... 😀gabistar
több mint 11 éve
gabor25
5 144
Harrisonra visszaterve, nem biztos hogy kapzsi volt. Most volt meg a lehetosege, hogy nagyot dobbantson oszerinte, de nem jott ossze. Elotte probalt mar egyszer nagyot kaszalni amikor szerzodest ujitottunk vele, de akkor nem ment ki az fa ra ha jol tudom. Es igy utolog persze konnyu azt mondani, hogy igy meg ugy. Hat mind a ket fel ra fazott most. De mint tudjuk, ha a fax idoben megy Denverbe, lehet pl most ravens tag lenne. Es tobb penzzel mint most. De ez mar mult. Tul kell lepni rajta es a jovot epiteni. De azert szeretnem, ha a hibaja utan itt nalunk bizonyitana be mondjuk, hogy meg mindig lehet vele szamolni es egeszsegesen tud jatszani. Nem tudhatjuk, mennyire epult fel korabban a serulesebol. Es lehet ugy erezte most megint csucs formaban van. Es miert ne kaphatna jo allast. Korabbi cimenek, sackjeinek a szamabol kiindulva.
Ez most olyan, hogy a serult troy is sokkal jobban jatszott, mint a csereje mundy egeszsegesen. Vagy mas klasszis jatekosokat emlitve, a serulekeny bob sanders, brian dawkins , vagy ed reed. Akik ha jatszani tudnak kulcs jatokokat es meccs fordito helyzeteket kepesek generalni. Es ha pl teljesen egeszseges most, felepult rendesen a serulese utan, akkor meg mindig jobb teljesitmenyre lehet kepes, mint a cserei. Meg ha ez onmagahoz kepest kisebb telejsitmeny visszaesessel jar.
több mint 11 éve
gabor25
5 144
Azert meg most is bennem van az az off season, amikor ugyaingy elengedtek Flozel Adamset es Max Starksot es hat tudjuk mi lett a vege. En nem szeretnem ha megint egy ki nem probalt ember lenne kezdo LT. Inkabb jojjon vissza Starks, Ot mar tudjuk hogy milyen elonyokkel hatranyokkal jar.De ne legyen megint az, hogy seggblokkolassal, es big ben testi epsegenek a kockaztatasaval jatszottuk le a starks es flozel adams utani evet, de az elso talan 6 meccset biztos. Aztan alig gyoztuk visszaimadkozni Starksot, akinek az erkeztevel nagyot is ugrott a fal teljesitmenye a jo iranyba. Nem tudom ki hogy latta ezt. De en mar szezon elott tiszatban voltam azzal hogy ket kezdo elengedesevel, es ket uj ember beepitesevel gondok lesznek. Foleg hogy az akkori LT nem egy elso koros ember volt. Bar meg az sem mindig szamit. Lasd Aaron Smith Ziggy Hood. Vagy most Kiesel contra Ziggy. Az adottsag az elszantsag es hat a tapasztalat egyutt kell. Kulon kulon nem jo semmire.
Jo most az emberanyagot tekintve mas a helyzet. De akkor is egyikuk sem jatszott bizonyitott LT kent eles szituban NFL meccsen. Es nem szeretnem ha megint vagy hat meccsig azon kellene izgulni, hogy big ben le tud e jonni a palyarol. Mert mar rossz volt nezni, amit a fal muvelt. Volt neki borda, lab es hat meg egyeb eleg komoly gondja is es ez nem csak a jatekstilusa miatt volt. Nem volt ideje szinte felnezni sem. Es tamadofalban varialas fokozottaban ervenyesul.
Amugy is lehet valaki pl edzes meno, de az eles szituban meg sem igazan nyero. Nem kellene megint ezzel a helyzettel jatszani.
több mint 11 éve
Harrisonnak csak a pénz számított, az biztos. Pontosan ugyanúgy, ahogy a csapatnak is.Rendben igy mar ertem. Nem tudtam hogy dead money is keletkezett azert mert nem volt hajlando alairni. Igy mar ertheto. O dontott igy, es a csapat a karat latta. Igy mar megertem hogy nem ugralnak erte. De azert minimum penzert lehet meg igy is megerne. De most meg mar nekunk van idonk kivarni. Es addig huzni amig ha jatszani szeretne minimumert alair. Jobban orultem volna azonban, ha nem jatszaduznak igy egymassal. O is kapott volna penzt. A csapatnak meg nem lett volna kidobott penze az ablakon.gabistarÍgy van, ha odáig jutnánk, hogy már veterán minimumért alá lehetne íratni, akkor én is visszahoznám.
Harrisonnak csak a pénz számított, azt hitte, máshol többet kaphat, mint az a 3-4 millió, amit paycut esetén nálunk keresett volna, aztán természetesen jött a pofára esés, és most már nyilván jó lenne neki Pittsburgh is.vassadi
Lehet most mondani, hogy JH kapzsi volt és pofára esett. De ez csak akkor áll, ha Worilds jó lesz. Mert ha Worids beég, akkor nem csak JH esett pofára, hanem a csapat is.
Ezzel, hogy lezártnak tekintik az ügyet, gyakorlatilag azt mondják, hogy JH-ra nincs szükségünk azon a poszton. Ezt én kétlem.
Nyilván sokkal jobban átlátják a játékos állomány nyújtotta lehetőségeket, és megvan a terv JH pótlására - csak nekem beugrik, hogy Ward is jóval túl volt a csúcson, mégis miután kirakták, eléggé megrogyott a WR gárda. Szóval biztos ott is volt egy terv, és nem jött be.
Más téma, hogy JH-nak a 10 milla irreális volt, én sem adtam volna annyit - de valaki kötött vele egy ilyen szerződést, ugyebár. Ez is megérne egy misét, hogy kinek jutott eszébe olyan szerződést aláírni, amiben egy 35 éves OLB-nek 10 milla a fizetése?
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Kik lesznek a kezdok a tamado falban? Tippek? Starksot megprobaljuk megtartani, vagy lecsereljuk egy megint bizonytalan es meg ki nem probalt jatekosra?gabistarAz OL kezdő összeállítása most elég egyértelmű: Gilbert, Foster, Pouncey, DeCastro, Adams. A kérdés csak az, hogy a két tackle poszt hogyan lesz leosztva Gilbert és Adams között.
Ha Starks-ra feltétlenül igényt tartanánk, akkor már megkerestük volna. A csapat már idén is a Gilbert-Adams páros egyik tagjával számol kezdőként LT poszton, és Starks is lenyilatkozta korábban, hogy cserének nem akar maradni. Bár úgy tűnik, más sem viszi el kezdőnek, úgyhogy akár még az is lehet, hogy minimumért visszahozzuk TC-re, de nem fogadnék rá.
Visszaterve Harrisonra. Igen, de akkor ezt igy nagyon benezte. Persze mindenkinek nagyon fontos a penz. Aki azt mondja hogy nem az vagy nagyon gazdag es nem tudja mirol beszel vagy ... Azt hiszem egyszer mar megprobalt itt nagy penzt kapni, de akkor megegyeztek a csapattal.Nem volt más választásunk, 10 milliós cap hittel nem maradhatott. Itt igazából csak Harrison hibázott, azt hitte, van még olyan jó/értékes játékos, hogy máshol többet kap annál, mint amit mi paycuttal ajánlottunk neki.
Most meg mind a ketten rosszul jartunk. O nem kapta meg amit akart, mi meg megkaptuk a buntetest. Es meg el is veszitettuk. Szoval nem jol jott ki.gabistar
több mint 11 éve
Visszaterve Harrisonra...Aztán belenyúlsz a bilibe és ráébredsz a valós dolgokra. 😀
De azert remelem meg ha minimumert is, de visszajon es o lesz az ev vedoje es kozte es woodley kozott fog eldolni ez a cim a jovoben. Mert mind a ketten brutalok lesznek mint voltak. Es a fiatalok is felnonek hozzajuk, mind CB mind LB es mind De es mind csapat szinten is. Es igy lehet rotalni oket es pihentetni a nagyoregjeinket.
A tamado sorunk vegre osszeall. Ugyanaz az ot ember vegig tudja jatszani a szezont. A fiatalok itt is serules nelkuli es magas szintu jatekot hoznak. Ezaltal mind big ben, mind az uj elso szamu rbnk szarnyalni fog. A wr jeink ward szinten kezdenek jatszani es kibontakozni. Es lesz egy uj es megint jo evunk.... 😀gabistar
több mint 11 éve
gabor25
5 144
Mas...Rendben igy mar ertem. Nem tudtam hogy dead money is keletkezett azert mert nem volt hajlando alairni. Igy mar ertheto. O dontott igy, es a csapat a karat latta. Igy mar megertem hogy nem ugralnak erte. De azert minimum penzert lehet meg igy is megerne. De most meg mar nekunk van idonk kivarni. Es addig huzni amig ha jatszani szeretne minimumert alair. Jobban orultem volna azonban, ha nem jatszaduznak igy egymassal. O is kapott volna penzt. A csapatnak meg nem lett volna kidobott penze az ablakon.gabistarÍgy van, ha odáig jutnánk, hogy már veterán minimumért alá lehetne íratni, akkor én is visszahoznám.
Harrisonnak csak a pénz számított, azt hitte, máshol többet kaphat, mint az a 3-4 millió, amit paycut esetén nálunk keresett volna, aztán természetesen jött a pofára esés, és most már nyilván jó lenne neki Pittsburgh is.vassadi
Kik lesznek a kezdok a tamado falban? Tippek? Starksot megprobaljuk megtartani, vagy lecsereljuk egy megint bizonytalan es meg ki nem probalt jatekosra?
Visszaterve Harrisonra. Igen, de akkor ezt igy nagyon benezte. Persze mindenkinek nagyon fontos a penz. Aki azt mondja hogy nem az vagy nagyon gazdag es nem tudja mirol beszel vagy ... Azt hiszem egyszer mar megprobalt itt nagy penzt kapni, de akkor megegyeztek a csapattal.
Most meg mind a ketten rosszul jartunk. O nem kapta meg amit akart, mi meg megkaptuk a buntetest. Es meg el is veszitettuk. Szoval nem jol jott ki.
A tamado sorunk vegre osszeall. Ugyanaz az ot ember vegig tudja jatszani a szezont. A fiatalok itt is serules nelkuli es magas szintu jatekot hoznak. Ezaltal mind big ben, mind az uj elso szamu rbnk szarnyalni fog. A wr jeink ward szinten kezdenek jatszani es kibontakozni. Es lesz egy uj es megint jo evunk.... 😀
több mint 11 éve
marescha
121
Harrisont csak kevés lóvéért 1 évre, szegény ezt benézte rendesen, de mit gondolt 36 vagy hány évesen....www.spotrac.com/nfl/pittsburgh-steelers/cap-hit/2014/
2014-ben a caphelyzet fokozódik.... 😕 7 játékos 81 millát foglal, 34 játékos van jelenleg szerződés alatt 2014-ben és azok már 110 millát elfoglalnak...
Számomra ez bajt sejtet a jövőre, habár nem vagyok egy Omar Khan....
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Rendben igy mar ertem. Nem tudtam hogy dead money is keletkezett azert mert nem volt hajlando alairni. Igy mar ertheto. O dontott igy, es a csapat a karat latta. Igy mar megertem hogy nem ugralnak erte. De azert minimum penzert lehet meg igy is megerne. De most meg mar nekunk van idonk kivarni. Es addig huzni amig ha jatszani szeretne minimumert alair. Jobban orultem volna azonban, ha nem jatszaduznak igy egymassal. O is kapott volna penzt. A csapatnak meg nem lett volna kidobott penze az ablakon.gabistarÍgy van, ha odáig jutnánk, hogy már veterán minimumért alá lehetne íratni, akkor én is visszahoznám.
Harrisonnak csak a pénz számított, azt hitte, máshol többet kaphat, mint az a 3-4 millió, amit paycut esetén nálunk keresett volna, aztán természetesen jött a pofára esés, és most már nyilván jó lenne neki Pittsburgh is.
több mint 11 éve
gabor25
5 144
Rendben igy mar ertem. Nem tudtam hogy dead money is keletkezett azert mert nem volt hajlando alairni. Igy mar ertheto. O dontott igy, es a csapat a karat latta. Igy mar megertem hogy nem ugralnak erte. De azert minimum penzert lehet meg igy is megerne. De most meg mar nekunk van idonk kivarni. Es addig huzni amig ha jatszani szeretne minimumert alair. Jobban orultem volna azonban, ha nem jatszaduznak igy egymassal. O is kapott volna penzt. A csapatnak meg nem lett volna kidobott penze az ablakon.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ki mit gondol arrol, hogy nem akarjuk JH ugynoke szerint Harrisont vissza? Eddig kinaltunk neki paycuttal szerzodest, de most hogy elment, eljatszuk hogy keso banat? Azert eddig egyik csereje sem volt kozel sem a kezdo szinthez. Ertem en hogy idos, meg hogy serult volt. Meg hogy nem volt passrush nagyon, de azert nem artana a csapatban tudni. Meg ha rotalna is a fiatalokkal. Nem? Nem szeretnem ha megint az lenne hogy majd meglatjuk milyen lesz a helyettese Jason... Amikor annyit JH is siman tudna hozni.gabistarHa netán vissza is hozzuk, akkor is csak minimális összegért. 5,105 millió cap space szabadult fel a menesztésével, és 4,93 milliós dead money keletkezett. Elég hülyén nézne ki, ha visszahoznánk, és úgy festene a helyzet, hogy Harrison végülis maradt, csak csináltunk magunknak egy "kis" dead money-t.
Szerintem a csapat lezártnak tekinti az ügyet.
több mint 11 éve
Igen,elég volt rizikónak tavaly Adams..😊..bár ő pont bevált.
több mint 11 éve
Jézus, nemá, ittis ekezdődik a Matyózás, nemelég vasingtoniakná, aza kölök úgy televan cuccal, hogy ahhozképes Santonio szűzlány.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
7. körben/UDFÁn jöhetne returnernek.Shilkorazért az merész😊
több mint 11 éve
www.nfl.com/draft/story/0ap1000000154237/article/tyrann-mathieu-is-a-secondround-talent-three-potential-nfl-fits?campaign=Facebook_writers_brooks7. körben/UDFÁn jöhetne returnernek.
tudom h nem tul valószínű a CB draft..de ha mégis az jönne,akkor róla mit gondoltok?thebeke
több mint 11 éve
www.nfl.com/draft/story/0ap1000000154237/article/tyrann-mathieu-is-a-secondround-talent-three-potential-nfl-fits?campaign=Facebook_writers_brookstudom h nem tul valószínű a CB draft..de ha mégis az jönne,akkor róla mit gondoltok?
több mint 11 éve
gabor25
5 144
Ki mit gondol arrol, hogy nem akarjuk JH ugynoke szerint Harrisont vissza? Eddig kinaltunk neki paycuttal szerzodest, de most hogy elment, eljatszuk hogy keso banat? Azert eddig egyik csereje sem volt kozel sem a kezdo szinthez. Ertem en hogy idos, meg hogy serult volt. Meg hogy nem volt passrush nagyon, de azert nem artana a csapatban tudni. Meg ha rotalna is a fiatalokkal. Nem? Nem szeretnem ha megint az lenne hogy majd meglatjuk milyen lesz a helyettese Jason... Amikor annyit JH is siman tudna hozni.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ma Tomlin és Colbert az LSU pro day-en, Lake és Fichtner a USC-nél járt. A Lake-USC kapcsolatnak nem örülök, mert ott nyilván T.J. McDonald a megfigyelt, akit jó lenne messziről elkerülni.
több mint 11 éve
Allen elhúzott Dallasba..Hogy állunk Safety poszton? Troy,Clark...Golden,Cromartie-Smith..?
több mint 11 éve
gabor25
5 144
Olvastam a regi beirasokat a forumon. De nem nagy az aktivitas mostanaban, ezert probaltam leirni az en velemenyem, meg kerdezni masoket is ugyanezekrol. Meg igy hogy jott egy ket ember, meg ment is, mindig valtozik ha nem is naprol napra de megis a kep a csapatrol. Need, Fa, Mock draft, meg hogy kiket szeretnenk, ki hogy ertekeli az eddigi fa/t es az eddigi munkat mindig ad temat a beszedre. Meg a tavalyi ev teljesitmenye es az idenre varhato teljesitmeny az eddigiek alapjan.
több mint 11 éve
Vaccarokafor! Twoinone the Best Choice!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Tomlint a Texas pro day-en látták -> Vaccaro, Okafor.vassadiEbben a sorrendben jöhetnének isBigBen7
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Tomlint a Texas pro day-en látták -> Vaccaro, Okafor.vassadiEbben a sorrendben jöhetnének is