Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
Mendenhall, Mundy?Így van, a kompenzációs pickeket azért nem írtam bele, mert még nem hivatalos. Wallace után 3., Lewis után 5. körös cetli várható, ezek a jelentősebbek.vassadiAkkor csak mint lehetséges verzióként olvashattam valahol.Én is úgy emlékeztem, hogy Wallace után van egy 3. körös, meg még valaki más után talán egy 7. körös cetlink, de az offseason értékelőben 6 draftjogról ír Ádi, én meg nem vitatkozom, jobban benne van mint én.kittliKompenzációs cetliket még nem osztották ki; hat pick van. Több lehet.tomi-tomi
Kösz.kittli
több mint 11 éve
Tudnátok abban segíteni, hogy a combinenon mikor leszenek a D játákosok? Főleg a NT,DE,ILB,CB posztok érdekelnének!HaggansDL, LB: hétfő
DB: kedd
NFL Networkön minden nap magyar idő szerint 15 órakor kezdődik az élő közvetítés.
több mint 11 éve
Tudnátok abban segíteni, hogy a combinenon mikor leszenek a D játákosok? Főleg a NT,DE,ILB,CB posztok érdekelnének!
több mint 11 éve
wallace után a 3. kör végi kompenzáció pick kb 99%-ban biztosra vehető
több mint 11 éve
Így van, a kompenzációs pickeket azért nem írtam bele, mert még nem hivatalos. Wallace után 3., Lewis után 5. körös cetli várható, ezek a jelentősebbek.Akkor csak mint lehetséges verzióként olvashattam valahol.Én is úgy emlékeztem, hogy Wallace után van egy 3. körös, meg még valaki más után talán egy 7. körös cetlink, de az offseason értékelőben 6 draftjogról ír Ádi, én meg nem vitatkozom, jobban benne van mint én.kittliKompenzációs cetliket még nem osztották ki; hat pick van. Több lehet.tomi-tomi
Kösz.kittli
több mint 11 éve
Akkor csak mint lehetséges verzióként olvashattam valahol.Én is úgy emlékeztem, hogy Wallace után van egy 3. körös, meg még valaki más után talán egy 7. körös cetlink, de az offseason értékelőben 6 draftjogról ír Ádi, én meg nem vitatkozom, jobban benne van mint én.kittliKompenzációs cetliket még nem osztották ki; hat pick van. Több lehet.tomi-tomi
Kösz.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Én is úgy emlékeztem, hogy Wallace után van egy 3. körös, meg még valaki más után talán egy 7. körös cetlink, de az offseason értékelőben 6 draftjogról ír Ádi, én meg nem vitatkozom, jobban benne van mint én.kittliKompenzációs cetliket még nem osztották ki; hat pick van. Több lehet.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Szerintem azért van jelenleg 6 cetlink, mert vagy Shamarkora vagy Landry Jonesra- pontosan nem emlékszem - a tavalyi drafton egy feltrade keretei között ellőttük az idei 3. körünket,azonban Wallace után elvileg majd kaphatunk szerintem...legalábbis én így gondolom, bocs ha mégse 😊. Amúgy azt abban tudnátok segíteni, hogy a combinenon mikor lesznek a védők, -sajnos szakvizsga tanulás miatt igen limitáltan tudom majd követni 😕 -, főleg a NT,DE, ILB, CB posztok érdekelnének.HaggansÉn is úgy emlékeztem, hogy Wallace után van egy 3. körös, meg még valaki más után talán egy 7. körös cetlink, de az offseason értékelőben 6 draftjogról ír Ádi, én meg nem vitatkozom, jobban benne van mint én.
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
kösz ez kiment a fejemből a tomlinos story járt a fejembenAzt magunktól vettük el tavaly egy trade által.polamaluez már tuti hogy elvesznek egy picket tőlünk?patriksteelersPontosítanék, mert nem ez volt a mondás. Kétségtelen a legmélyebb draftnak illette, de ugyanakkor éretlennek is, vagyis az eddigieknél sokkal több a tehetség, de sokkal több a csiszolatlan nem "NFL ready" játékos.És ilyenkor van csak 6 cetlink...kittli
Egyébként többen azt nyilatkozták, hogy még a negyedik körben is olyan játékos kapható ki, aki korábban a másodikban jönne, tehát most lehet alkotni, viszont - Colbert nyilatkozatával összhangban - nagyot is lehet koppanni.
Egyébként lehet, hogy a JJ tapasztalat volt az, ami Colbert szavaiból kitűnt....Klemó
több mint 11 éve
Szerintem azért van jelenleg 6 cetlink, mert vagy Shamarkora vagy Landry Jonesra- pontosan nem emlékszem - a tavalyi drafton egy feltrade keretei között ellőttük az idei 3. körünket,azonban Wallace után elvileg majd kaphatunk szerintem...legalábbis én így gondolom, bocs ha mégse 😊. Amúgy azt abban tudnátok segíteni, hogy a combinenon mikor lesznek a védők, -sajnos szakvizsga tanulás miatt igen limitáltan tudom majd követni 😕 -, főleg a NT,DE, ILB, CB posztok érdekelnének.
több mint 11 éve
Azt magunktól vettük el tavaly egy trade által.ez már tuti hogy elvesznek egy picket tőlünk?patriksteelersPontosítanék, mert nem ez volt a mondás. Kétségtelen a legmélyebb draftnak illette, de ugyanakkor éretlennek is, vagyis az eddigieknél sokkal több a tehetség, de sokkal több a csiszolatlan nem "NFL ready" játékos.És ilyenkor van csak 6 cetlink...kittli
Egyébként többen azt nyilatkozták, hogy még a negyedik körben is olyan játékos kapható ki, aki korábban a másodikban jönne, tehát most lehet alkotni, viszont - Colbert nyilatkozatával összhangban - nagyot is lehet koppanni.
Egyébként lehet, hogy a JJ tapasztalat volt az, ami Colbert szavaiból kitűnt....Klemó
több mint 11 éve
ez már tuti hogy elvesznek egy picket tőlünk?Pontosítanék, mert nem ez volt a mondás. Kétségtelen a legmélyebb draftnak illette, de ugyanakkor éretlennek is, vagyis az eddigieknél sokkal több a tehetség, de sokkal több a csiszolatlan nem "NFL ready" játékos.És ilyenkor van csak 6 cetlink...kittli
több mint 11 éve
Pontosítanék, mert nem ez volt a mondás. Kétségtelen a legmélyebb draftnak illette, de ugyanakkor éretlennek is, vagyis az eddigieknél sokkal több a tehetség, de sokkal több a csiszolatlan nem "NFL ready" játékos.És ilyenkor van csak 6 cetlink...
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Migiri-nyehehehe 😀 😛

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Pontosítanék, mert nem ez volt a mondás. Kétségtelen a legmélyebb draftnak illette, de ugyanakkor éretlennek is, vagyis az eddigieknél sokkal több a tehetség, de sokkal több a csiszolatlan nem "NFL ready" játékos."Best draft class I've ever seen" -ezt mondta szó szerint
több mint 11 éve
Pontosítanék, mert nem ez volt a mondás. Kétségtelen a legmélyebb draftnak illette, de ugyanakkor éretlennek is, vagyis az eddigieknél sokkal több a tehetség, de sokkal több a csiszolatlan nem "NFL ready" játékos.Egyébként többen azt nyilatkozták, hogy még a negyedik körben is olyan játékos kapható ki, aki korábban a másodikban jönne, tehát most lehet alkotni, viszont - Colbert nyilatkozatával összhangban - nagyot is lehet koppanni.
Egyébként lehet, hogy a JJ tapasztalat volt az, ami Colbert szavaiból kitűnt....
több mint 11 éve
Colbert a combine-on tartott sajtótájékoztatóján az általa valaha látott legjobb draft classnak minősítette az idei újoncfelhozatalt.
több mint 11 éve
www.steelersdepot.com/2014/02/antonio-brown-says-ben-roethlisberger-scolded-him-for-being-selfish-after-the-season/
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
áhhámá előkaparták Vugylit meg Polát, ide a bökőt, hogy Ájk lesz a repcsinsutianapÁjk péjkát, kérdés mekkora lesz az olló. Innen tapsolom újra hávét, hogy inkább vonult, minthogy máshol vezessen le, mer' akkora vágás nem tessen. Ami számomra mai napig is fura azér, hogy olló akkora nem, ócóért ninc kici játék, de akkor balrael.kishaszi
hávét várjuk mikógyön visssza DB kócsnak 🏈

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
má előkaparták Vugylit meg Polát, ide a bökőt, hogy Ájk lesz a repcsinsutianapÁjk péjkát, kérdés mekkora lesz az olló. Innen tapsolom újra hávét, hogy inkább vonult, minthogy máshol vezessen le, mer' akkora vágás nem tessen. Ami számomra mai napig is fura azér, hogy olló akkora nem, ócóért ninc kici játék, de akkor balrael.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Egy kis elemzés, elég reálisan látja a dolgokat.Te Úr Isten, már megint ez a videó...milyen kevésen is múlt! Még mindig alig hiszem el, hogy azokon a centiken múlt... 😕
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24446670/pittsburgh-steelers-2014-nfl-offseason-previewpolamalu
több mint 11 éve
Delmas járt nálatok.Bazzanialaposan meglepne egy ilyen igazolás...sőt alaposan meglepne az is, ha nem Polamalu-Thomas kettős lenne jövőre a kezdő safety poszton. Bár félek még kicsit a tapasztalatlanságától, de a sapka miatt úgyis kell egy-két hasonló húzás és amikor játszott elég meggyőző volt, hogy hosszabb távon számíthatunk rá.