NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Ezt én mind értem (igaz nem értek vele egyet teljes mértékben), de a lényeg az hogy egy elkapónak futás és screen playeknél kell blokkolnia. Ha routeot fut akkor mindegy hogy rövid vagy hosszú, nem fog megállni blokkolni.Részint azért, mert rövid passzoknál az elkapás körzetében nagyobb a "népsűrűség", ami önmagában is kiemelt feladattá teszi a blokkolást. Másrészt egészen más lehetőségei van a védőknek azonos szituációkban rövid, illetve hosszú passz esetén. Tegyük fel, hogy pl két Wr-el áll fel egy offense, és a két elkapó közül az egyik rövid, míg a másik hosszú route-t fut. Hosszú játéknál a rövid routon futó Wr őrzője általában reménytelen helyzetbe kerül az elkapás után. Többnyire esélye sincs utolérni a labdás játékost, ezért megblokkolása csak ritkán célszerű. Ezzel szemben rövid játék esetén az a CB, amelyik a hosszú úton futó támadóra vigyáz, mélységből simán keresztezheti a labdás játékos útvonalát. Őt tehát mindenképpen célszerű blokkolni. De hogy ne untassalak halálra, egyszerűen úgy is megfogalmazhatnánk, hogy egy rövid passz kevesebb védőt zár ki a szerelés lehetőségéből, mint egy hosszú.Red StarA rövid passzos játékban az elkapónak nagyobb forgalomban rövidebb távon, azonnal le kell ráznia védőjét, Többet kell blokkolnia, és mindenképpen yardokat kell hoznia az elkapás után. Red StarAzt kifejtenéd hogy a rövid passzos játékba miért kell egy elkapónak többet blokkolnia?laby
több mint 11 éve
Red Star
206
Részint azért, mert rövid passzoknál az elkapás körzetében nagyobb a "népsűrűség", ami önmagában is kiemelt feladattá teszi a blokkolást. Másrészt egészen más lehetőségei van a védőknek azonos szituációkban rövid, illetve hosszú passz esetén. Tegyük fel, hogy pl két Wr-el áll fel egy offense, és a két elkapó közül az egyik rövid, míg a másik hosszú route-t fut. Hosszú játéknál a rövid routon futó Wr őrzője általában reménytelen helyzetbe kerül az elkapás után. Többnyire esélye sincs utolérni a labdás játékost, ezért megblokkolása csak ritkán célszerű. Ezzel szemben rövid játék esetén az a CB, amelyik a hosszú úton futó támadóra vigyáz, mélységből simán keresztezheti a labdás játékos útvonalát. Őt tehát mindenképpen célszerű blokkolni. De hogy ne untassalak halálra, egyszerűen úgy is megfogalmazhatnánk, hogy egy rövid passz kevesebb védőt zár ki a szerelés lehetőségéből, mint egy hosszú.A rövid passzos játékban az elkapónak nagyobb forgalomban rövidebb távon, azonnal le kell ráznia védőjét, Többet kell blokkolnia, és mindenképpen yardokat kell hoznia az elkapás után. Red StarAzt kifejtenéd hogy a rövid passzos játékba miért kell egy elkapónak többet blokkolnia?laby
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
marescha
121
“Jason will certainly have an opportunity this year, and we’ll see how he does with it,” said Rooney. “You never know. Over the years, we certainly have had players that when they were given their opportunity, like James was, they stepped forward and really did a great job. Jason has certainly shown flashes of being a great pass rusher. So he’ll certainly have an opportunity to show what he can do this year.”Hajrá Jason! 😊
több mint 11 éve
Matt Spaeth átment minden vizsgálaton így két évre, újra, a miénk a kiváló TE.
több mint 11 éve
Lehet,örülnénk jövőre a 8 W-nek...😊
több mint 11 éve
www.behindthesteelcurtain.com/2013/3/18/4118212/steelers-free-agency-owners-meetings-dealsA nekem nyolchoz 😀
"General manager Kevin Colbert all but shrugged off the departures of Wallace, Lewis and Mendenhall to free agency, saying, "You could also argue that we lost pieces from an 8-8 team."
Na ja, csak azok a részek mihez járultak hozzá? A nyolc győzelemhez, vagy a nyolc vereséghez? Az a nem mindegy 😊marescha
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
marescha
121
www.behindthesteelcurtain.com/2013/3/18/4118212/steelers-free-agency-owners-meetings-deals"General manager Kevin Colbert all but shrugged off the departures of Wallace, Lewis and Mendenhall to free agency, saying, "You could also argue that we lost pieces from an 8-8 team."
Na ja, csak azok a részek mihez járultak hozzá? A nyolc győzelemhez, vagy a nyolc vereséghez? Az a nem mindegy 😊
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Just before OT Jake Long agreed to a four-year deal worth up to $36 million with Rams, Steelers made a play to try to get him to Pittsburgh.Szerintem kamu, rá végképp nem lett volna pénzünk.
Na ezt nem bántam volna.tenorx
több mint 11 éve
Just before OT Jake Long agreed to a four-year deal worth up to $36 million with Rams, Steelers made a play to try to get him to Pittsburgh.Ja, aztán a drafton meg cap space-t húztok.
Na ezt nem bántam volna.tenorx
több mint 11 éve
Just before OT Jake Long agreed to a four-year deal worth up to $36 million with Rams, Steelers made a play to try to get him to Pittsburgh.Na ezt nem bántam volna.
több mint 11 éve
Állítólag Bradshaw és Dumervil iránt is érdeklődünk. Előbbi túl sérülékeny, nem örülnék, ha idehoznánk, utóbbinak viszont nagyon, csak nem hiszem, hogy egy olyan játékos, akinek eredetileg 12 millió lett volna az idei base salary-je, beérné olyan összeggel, amit mi megengedhetünk magunknak.vassadiEsélytelen Dumer, különben JH maradt volna😊
Bradshaw se ócó, és nem hiszem, hogy ezen a poszton ilyen upgradet akarnánk.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Állítólag Bradshaw és Dumervil iránt is érdeklődünk. Előbbi túl sérülékeny, nem örülnék, ha idehoznánk, utóbbinak viszont nagyon, csak nem hiszem, hogy egy olyan játékos, akinek eredetileg 12 millió lett volna az idei base salary-je, beérné olyan összeggel, amit mi megengedhetünk magunknak.vassadiMár én is írtam a Facen, hogy Örülnék Dumerville-nek még mielőtt a hír kijött. Az egy komoly fogás lenne és azt hiszem a D-nk passzsiettetését helyrerakná. Csak hát igen a zsé na abból van a legkevesebb.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Állítólag Bradshaw és Dumervil iránt is érdeklődünk. Előbbi túl sérülékeny, nem örülnék, ha idehoznánk, utóbbinak viszont nagyon, csak nem hiszem, hogy egy olyan játékos, akinek eredetileg 12 millió lett volna az idei base salary-je, beérné olyan összeggel, amit mi megengedhetünk magunknak.
több mint 11 éve
A rövid passzos játékban az elkapónak nagyobb forgalomban rövidebb távon, azonnal le kell ráznia védőjét, Többet kell blokkolnia, és mindenképpen yardokat kell hoznia az elkapás után. Red StarAzt kifejtenéd hogy a rövid passzos játékba miért kell egy elkapónak többet blokkolnia?
több mint 11 éve
Éppenséggel nem muszáj, lehet holdoutolni is 😀BigBen7Persze lehet, de akkor jövőre vszeg szerződést sem kap senkitől. WR-ből annyi van, hogy Dunát lehet rekeszteni, Ő meg nem annyira kiemelkedő tehetség 😉[/quote]én se gondoltam komolyan hogy holdoutolni fog ezért volt a számjli
am a Breaston gazolás hogy áll? Nem sokat hallottam róla mostanában pedig még februárban úgy volt hogy 99% hogy jön[/quote]Breaston, ha minden igaz Németországban kezelteti magát, vagyis gondolom addig amíg nem tuti az egészsége addig nem fogunk vele komolyan számolni.
több mint 11 éve
Nekem olyan érzésem van, hangsúlyozom érzés, hogy JH nem a legkeresettebb játékos a piacon. Valószínűleg olyan pénzt kér amit senki sem akar megadni. Azt gondolom, hogy még 2-3 hét múlva is csapat nélkül lesz akár, akkor pedig, ha játszani akár ocsóért is visszahozhatjuk. Hangsúlyozom érzés!!!!!!polamaluEz már bennem is felmerült. Szvsz 4-5 milla lehet a max amit bárhol kínálnak neki, az viszont biztos hogy ő többet kér. A Ravens kivételével komoly érdeklődőről nem lehet tudni, szóval szűkül a mozgástere. Kérdés hogy mennyire akar még játszani? Ha mindenképpen akar, akkor vagy megy a Ravenshez, vagy vissza hozzánk - de gondolom kevesebb pénzért mint amit eredetileg adtunk volna.
Ha köti magát ahhoz hogy x millió vagy semmi, akkor valószínűbb a semmi. Szerintem nála van a döntés, mert kevés pénzért biztosan játszhatna valahol.
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Éppenséggel nem muszáj, lehet holdoutolni is 😀[/quote]Persze lehet, de akkor jövőre vszeg szerződést sem kap senkitől. WR-ből annyi van, hogy Dunát lehet rekeszteni, Ő meg nem annyira kiemelkedő tehetség 😉[/quote]én se gondoltam komolyan hogy holdoutolni fog ezért volt a számjliam a Breaston gazolás hogy áll? Nem sokat hallottam róla mostanában pedig még februárban úgy volt hogy 99% hogy jön
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Pedig direkt kiemeltem, hogy még... Április 19. a határidő, addig még bármikor jelentkezhetnek érte (hacsak alá nem írja a tendert korábban), úgyhogy egyelőre messze nem biztos, hogy marad.Még nem kapott offer sheetet, úgyhogy egyelőre semmi sem biztos, és olyat La Canfora sem írt, hogy marad nálunk.vassadiÁdi, ha nem kapott akkor nem is megy nem?? Offer nélkül nálunk kell, hogy lejátssza az idényt vagy nem?polamalu
több mint 11 éve
Persze lehet, de akkor jövőre vszeg szerződést sem kap senkitől. WR-ből annyi van, hogy Dunát lehet rekeszteni, Ő meg nem annyira kiemelkedő tehetség 😉Éppenséggel nem muszáj, lehet holdoutolni is 😀BigBen7Ádi, ha nem kapott akkor nem is megy nem?? Offer nélkül nálunk kell, hogy lejátssza az idényt vagy nem?polamaluLa Canfora azt twittelte, hogy E nem kapott offer sheet-et ezért marad nálunkpolamaluMég nem kapott offer sheetet, úgyhogy egyelőre semmi sem biztos, és olyat La Canfora sem írt, hogy marad nálunk.vassadi
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Éppenséggel nem muszáj, lehet holdoutolni is 😀Ádi, ha nem kapott akkor nem is megy nem?? Offer nélkül nálunk kell, hogy lejátssza az idényt vagy nem?polamaluLa Canfora azt twittelte, hogy E nem kapott offer sheet-et ezért marad nálunkpolamaluMég nem kapott offer sheetet, úgyhogy egyelőre semmi sem biztos, és olyat La Canfora sem írt, hogy marad nálunk.vassadi
több mint 11 éve
Ádi, ha nem kapott akkor nem is megy nem?? Offer nélkül nálunk kell, hogy lejátssza az idényt vagy nem?La Canfora azt twittelte, hogy E nem kapott offer sheet-et ezért marad nálunkpolamaluMég nem kapott offer sheetet, úgyhogy egyelőre semmi sem biztos, és olyat La Canfora sem írt, hogy marad nálunk.vassadi
több mint 11 éve
Nekem olyan érzésem van, hangsúlyozom érzés, hogy JH nem a legkeresettebb játékos a piacon. Valószínűleg olyan pénzt kér amit senki sem akar megadni. Azt gondolom, hogy még 2-3 hét múlva is csapat nélkül lesz akár, akkor pedig, ha játszani akár ocsóért is visszahozhatjuk. Hangsúlyozom érzés!!!!!!
több mint 11 éve
vassadi
15 617
La Canfora azt twittelte, hogy E nem kapott offer sheet-et ezért marad nálunkpolamaluMég nem kapott offer sheetet, úgyhogy egyelőre semmi sem biztos, és olyat La Canfora sem írt, hogy marad nálunk.
több mint 11 éve
Jó hosszú de az tuti, hogy nekem egyetlen playa sem ér 65 millát, aki csak hosszú elkapásokra képes 😉 ...bár én továbbra is kétlem, hogy MW nem tudja.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Red Star
206
Már rég vacilláltam, hogy kifejtsem azt a véleményemet, hogy a Haleynek megszavazott további bizalom fölösleges és drága luxussá tette a korábbi elkapó gárda megtartását. Ez a gárda együttesen és személyenként sem igazán alkalmas a rövid passzos játékra. Tudom, hogy Haszinak az a heppje, hogy profi játékosnak teljesen mindegy, hogy milyen rendszerben kell játszania, azt egyszerűen tudnia kell. Nos nem vitatom, hogy valóban tudnia kell, csak nem mindegy milyen szinten. Nem tudom miért az NFL lenne kivétel az általános szabályok alól. Ökölvívásban pl. ismerünk nagy ütőket és sokat ütőket. Vannak nagy verekedők és sziporkázó technikájú vívók. De egy nagy verekedő sosem fog valamire való bokszolót technikás vívással legyőzni. Tud egy közepes szintet hozni és punktum. Neki a sikerhez vad verekedés kell. De minden más sportban ismerjük az eltérő stílusok döntő jelentőségét. Nem biztos, de úgy vélem, hogy én vagyok itt a legidősebb. Ez nem érdem, csak azért írom, mert én pl. még láttam az 1974-es foci vébét amit a németek nyertek. Volt nekik két zseniális karmesterük, Overath és Netzer. Előbbi a körömpasszos tili-toli játék nagymestere, míg utóbbi 40-50 méterről ragasztotta halálpontosan a labdát a csatárok lábára. Próbálkoztak a németek kettejüket együtt játszatni, de az kész katasztrófa volt, mindkét zseni csak töketlenkedett. Az csak részletkérdés, hogy végül Overath lett a világbajnok csapat játékmestere. A lényeg az, hogy egyikük sem volt képes számukra idegen stílusban egy átlagos, másodosztályú, szürke szintnél jobbat alkotni. Hogy mennyire nem, arra Netzer példája mutat rá leginkább, mert ő volt annak idején a rövidpasszos stílusú Reál Madrid nagy bevásárlása. Messiásként érkezett és egy bűn rossz idény után dicstelenül hazament, hogy azután Mönchengladbachban ismét a saját stílusában újra zseniálisan játszon. A rövid passzos játékban az elkapónak nagyobb forgalomban rövidebb távon, azonnal le kell ráznia védőjét, Többet kell blokkolnia, és mindenképpen yardokat kell hoznia az elkapás után. Egy 10-15 vagy még hosszabb yardos elkapás esetén semmi gond ha a WR-t az elkapás után azonnal földre viszik, mert megvan a first down. De rövid passzos játéknál hiába abszolvál az elkapó egymás után háromszor 3 yardos elkapást ha utána egy inchet sem tud előre haladni, mert akkor harmadik és out. Na most ha a Steelers szinte kizárólag rövid passzos játékot akar játszani úgy mint az idén, akkor elég egy olyan elkapó aki inkább a hosszabb elkapásokban jeleskedik. Ebben az értelemben Wallace és Sanders (még nem véglegesített) távozása nem veszteség, hanem lehetőség az új sémába illeszkedő elkapók szerződtetésére. Én személy szerint borzasztóan utálom ezt az egészet, de így kétségtelenül van benne logika. A drafton tehát olyan WR-t kell találnunk (3.-4. körben), aki tökéletesen alkalmas a rövid játékokra. Nem kell 20-30 yardon megvernie a CB-t, bőven elég ha 2-5 yardon szert tud tenni fél lépésnyi előnyre.
Bármilyen ellenszenves számomra mindaz amit Haley művel, s főként az ahogyan műveli, azt azért érdemes végig gondolni, hogy pl. miért is oly gyenge a red zone hatékonyságunk, s ez a probléma Arians alatt is fennállt. Ha már ott vagyunk a goal line előtt, akkor egyszerűen nincs tér hosszú játékra. Marad a domináns futójáték (amivel évek óta nem rendelkezünk), a TE (egyedül ezzel nincs gond) és a rövid passzos játék, amire az egyébként igen tehetséges elkapóink lényegesen kevésbé alkalmasak. Váltani tehát kell és ha nincs Haley, akkor is meg kellett volna lépni ezt.
De ha sikerül is a Haley sémába illő WR-t draftolni, én akkor is sötéten látom a jövőt. Tartok tőle, hogy most sorozatban jönnek a negatív mérlegű szezonok. Ez a gárda aligha fog már bármit is nyerni. Még egy AFC North-ot sem. A defense leépülése elkerülhetetlen. A draftok gyengén alakulnak, s ha végre valakit sikerülne is beépíteni a csapatba, az faképnél hagy minket mint Lewis. Az offenseben meg egyszerűen nem tudok hinni míg a früstökös fennhatósága alá tartoznak. A tavalyi szezonból számomra az jön le, hogy Haley egy realitásokra fittyet hányó fafejű alak, És ez akkor sem ígérne semmi jót, ha az offense személyi állományát sikerülne tökéletesen a coordinator igényeihez igazítani.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.