NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
:S lehet kéne egy CB is
én Allenben és Brownban sem bízok mint No 2. CB. Meleg Vili meg egy jó 4. számú szvsz én nem szeretném kezdőbe látni.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
CurtisBrown time onsutianap
Nem hiszem. Ha Lewis valóban távozik, jelen állás szerint elég egyértelmű, hogy Allen lesz a CB2, a nickel corner pedig inkább Gay.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
CurtisBrown time on

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Next CB deal likely done is in New Orleans. Saints are close to deal with Steelers free-agent CB Keenan Lewis that could be done today.

Uhh, ezt nem gondoltam volna.Bazzani
That sucks. :/

Én sem gondoltam volna, hogy nem tudjuk megtartani, de nem jelentene meglepetést, ha New Orleans-ba igazolna, ott nőtt fel.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 653 — Axel Foley
Next CB deal likely done is in New Orleans. Saints are close to deal with Steelers free-agent CB Keenan Lewis that could be done today.

Uhh, ezt nem gondoltam volna.

több mint 11 éve
Tehát a hiba a Browns szerződés volt, a csakazért is hogy fájjon Valasznak megdobni pénzzel a picit, és nem gyött be, de azért belebasztunk 40 misit és mentünk valamire?sutianap
Gondolod, hogy csak azért adtunk Brownnak hosszútávú szerződést, hogy ezzel Wallace-ra nyomást gyakoroljunk? 😂vassadi
-nem, de erősen benne volt, ahogy az is hogy szopni fogunk ezzel a szerződésselsutianap
Július végén írták alá a kontraktust, gondolom akkorra (sikertelen tárgyalások és több hónapnyi tétlenség után) már az FO is nagyjából elkönyvelte, hogy Wallace-szal nem lesz hosszútávú megállapodás. Nem lehetett megkockáztatni, hogy Brown csak RFA tendert kap idén, és esetleg már most elviszik, vagy elsőszámú elkapóként végigjátssza nálunk a szezont, majd a WR-piac egyik legkeresettebb szabadügynöke lesz, és Wallace után róla is le kell mondanunk, vagyis egy év leforgása alatt (vagy akár ugyanabban az offseasonben) elveszítjük a csapat két legjobb receiverét. Akkor még nem tudhatták, hogy a 2012-es év nem sikerül igazán jól Brown számára, mögötte viszont egy olyan szezon volt, ahol 1000+ yardot kapott el, és returnerként Pro Bowlba került. Másrészt a kulcsjátékosokkal nálunk amúgy is szeretnek már a contract year előtt hosszabbítani.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Tehát a hiba a Browns szerződés volt, a csakazért is hogy fájjon Valasznak megdobni pénzzel a picit, és nem gyött be, de azért belebasztunk 40 misit és mentünk valamire?sutianap
Gondolod, hogy csak azért adtunk Brownnak hosszútávú szerződést, hogy ezzel Wallace-ra nyomást gyakoroljunk? 😂vassadi
-nem, de erősen benne volt, ahogy az is hogy szopni fogunk ezzel a szerződéssel

több mint 11 éve
Tomlin is jelen van a West Virginia pro day-en. Remélem Stedman Bailey-t nézegeti.
több mint 11 éve
Gondolod, hogy csak azért adtunk Brownnak hosszútávú szerződést, hogy ezzel Wallace-ra nyomást gyakoroljunk? 😂
több mint 11 éve
Kétéve mondtam el kell dönteni, még a Smitt-ügyből fakadóan, ott gesztusozunk, Wardnál nem, viszont a Valaszügy teljesen kiszámíthatatlanná tette a helyzetet, BarnaTónira tétet raktunk és lehet az is hiba volt. S lehet jön az idő amikor Pulimálén is gondolkozni kell. S a helyzeteket lehet Tomlin bassza el a bespanozással. Mert egy drafton építkező csapatnál a szívesen látunk ha jössz, de ugyanúgy szívesn ha elmész, s meghajottad a gempát itt az otthonban ellehetsz a nyugdíjból. Tehát a hiba a Browns szerződés volt, a csakazért is hogy fájjon Valasznak megdobni pénzzel a picit, és nem gyött be, de azért belebasztunk 40 misit és mentünk valamire?

több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 482 — Keep pounding
Sztem pedig ez a sikerre vezető recept, a hiba ott jön közbe, amikor jön egy-két nem olyan jól sikerült draft és nem lehet pótolni a kieső veteránokat fiatalokkal.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Jah, yooker, nem is azt mondtam, hogy az egész kuka, hanem azt, hogy kicsit megkésve látom annak kezelését, hogy egy jól összerakott csapat eredményessége nem tartható fenn örökké 😉

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
btw, és most lehet olyat mondok, amivel hülyének néztek, de csak nekem jut eszembe a sok átstrukturálás és paycut, cut láttán, hogy az egész rendszer nem jó alapokra van helyezve, illetve, hogy a franchise se működik éppen a legpatentebb módon?...kishaszi
komoly párhuzamokat érzek ezen a téren a Giants és Steelers helyzete között! QB és 1-2 egyéb nagy fizu ami meghatároz mindent ( cut ,paycut, 0 igazolás stb...)
viszont itt is, ott is látok 1-2 gyűrűt a közelmúltból 😊
tehát azért összességében a modell ha tökéletesnek nem is, de eredményesnek azért mondható...
több mint 11 éve
tomi, mindenben egyetértek. Egyébként Foote 3 éve zavar a legkevésbé, még ha az is könnyen cut lesz majd a végére.
A hangoztatott "jó Steelers draft" inkább csak a magas húzásokra igaz, kezd púposodni a probléma, hogy alsóbb körökben ritkán tudunk "alkotni" (akár a 2. körtől), amit az mutat, hogy a prémium kezdők kiöregedése, elküldése után roskadozik erősen a rendszer. Az Öregnek is beletelt egy harmad idénybe mire ismét csodát tett a D-vel, mert lássuk, ez az idei is csodaszámba megy, amit kihozott a srácokból.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
közbe egykis Grabowsky

több mint 11 éve
Továbbra is Greg Warren lesz a csapat long snappere, egy évre visszaigazoltuk.

Ma Kellen Davis és Victor Butler érkezik vizitre.
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
kishaszi,
nagyjából ugyanúgy látjuk a dolgokat. Vegyük kétfelé.
Igen, a draftok most már lassan sorozatos hibái feszítik meg a rendszereteket. Colbert ezeket úgy kezeli, hogy el kezd átstrukturálni, mert az ideiglenes pótlásra kell a pénz. De ha ennyi ideig nem jönnek a minőségi Olcsó Jánosok, akkor ott tartotok, hogy "Foote 3 éves szerződése nem túlzás egy picit? A "futamidőre" gondolok. Három év rengeteg, már nem mai csirke... jó tudom, másképpen nem lehetett volna megegyezni, de akkor is. Jó az öreg a háznál, csak inkább 2 évig..." A Pats és a Steelers modellje között én ott látom a nagy különbséget, hogy nálunk Foote kaliber el sem jut idáig, egyetlenegy játékossal hajlandók megtenni (vele viszont a végsőkig feszítették a húrt!). Ez is kockázat, csak TB kiesésére fel van készítve a rendszer; egy jó game manager QB-val is minőségi eredményt lehet elérni. A Steelers dead money veszélye viszont több (sok!) öregedő játékosnál van, amivel valóban nem lehet mit kezdeni most már.
Szóval, azért nem foglalkoztak kellő mértékben a hosszú távval, mert most már évek óta az itt-ott fellobbanó tűzet oltják. (Btw ilyen jelnek gondolom Dick apó folyamatosan halasztott visszavonulását is. Nem meri itt hagyni, mert csak az ő zsenije tudja működtetni - nincs megfelelő minőség.)

Igen, 100 millió dolláros kérdés BigBen, az ő óvása, hogyan hangoljuk össze ezt a Def. szinten tartásával. Könnyedén rávághatnánk, hogy hát többet kellett volna a támadókkal törődni, akkor minden rendben lenne. Ki tudja? A Ravens éppen most kezd bele ebbe a fejlesztésbe, kettőt nem pislogtak és széthordták a védelmüket. Most már aztán tényleg kénytelenek lesznek Flacco köré építeni a csapatot, náluk most fog kiderülni, hogy mit vettek 120 milláért.
Szerintem nem volt hülyeség azt mondani, hogy a D a mi istenünk, BigBen meg a végén beveri. Csak a D temploma pusztulóban (ld. draftok sikeressége - kiöregedés stb.); a Lőcsnek állandóan dolgoznia kell. S itt sajnos nem igaz a mondás, hogy nem kopik, csak ügyesedik. De, nagyon kopik. Utólag könnyű azt mondani, hogy hej, ha ebből a sok elcseszett D pickből csak néhány jó Off. playát hoztunk volna. Szerintem nagyon jó stratégia a Steelers-é (működik - túlságosan is! 😀, illeszkedik a franchise identitásához stb.), csak a kivitelezésbe az elviselhetőnél több(?) hiba csúszott.
Az üstökös is azért jött, hogy BigBen kopását lassítsa. Remélem, most már ő is felfogta. (Nemrég volt egy nagyon izgalmas nyilatkozata az idényről, az önbizalmáról. Abból az jött le, hogy kezdi kapisgálni, hogy miről szól a történet.)

Ha hozzáveszem, hogy mi minden történik-történt a másik három csapatnál, az AFC North az egyik legizgalmasabb csoport lesz az NFL-ben - franchise fejlesztés szempontjából is.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Szerintem egy bazi nagy kérdőjel mindenki számára (Tomlin, Rooney, Colbert, az egész keret, a szurkolók, többi csapat, Goodell és minden szakíró) az, hogyan fog teljesíteni a Steelers a jövő év során. Én a 4-12-től a 12-4-ig bármit el tudok képzelni.
Még pedig azért mert, rengeteg olyan játékos van jelenleg a keretben, akinek várható teljesítménye egyszerűen megállapíthatatlan ilyen-olyan okok miatt (szerintem). Egy kis ízelítő abból, hogy miért gondolom így:

BB és Polamalu egészséges lesz vajon a szezonban?
Az elmúlt évek draftjainak reménységei elő tudnak lépni a régi nagyok megüresedett helyén? És kezdődjön egy felsorolás: Heyward, Hood, Worilds, A. Brown (még több kell, mert nem lesz egy ideig Heath, sem Wallace), C. Brown, C. Allen, E. Sanders - ők azok, akiknek szerződése van, egyébként Lewist is ide venném.
Woodley be akar-e kerülni abba az informális társaságba, amit "Steelers Linebacker Tradition"-ként emlegetnek?
Dwyer ígéret marad-e, vagy tényleg beválik? (érzésem az, hogy jó lesz - de ez csak érzés)

Összegezve:
A korszakváltás jövőre lezajlik, csak lehet hogy nem váltás lesz, hanem korszakzárás, és jönnek a szűkös esztendők (nem ám 8-8, hanem 5-11), mert a fentebb felsorolt emberek szépen bebuknak sorra (értem itt, hogy akinek nagyon jónak kell lenni az jó lesz, akinek hoznia kell magát, az folyton hibázik... és így tovább). Ha mégis királyok lesznek embereink (Worilds például), amiben mindannyian reménykedünk, akkor váltásról beszélhetünk (jaj de szép is lenne!).
több mint 11 éve
Hányszor jártam már én is így!

Szerintem a modelletek folyamatos, sikeres működtetéséhez egy kritikus peremfeltételt kell teljesítenetek. Mindig legyen minőségi, olcsó utánpótlás a rendszer bemeneti oldalán. A "mindig" persze egy dinamikusan változó kitétel a rendszerben éppen bent lévők állapotától függően, bizonyos szakaszokban akár 3-4 év "tartalék" is lehet.
Szerintem ez egy stabil modell, éveken keresztül csak nem b@sszuk el a draftot önbizalommal és tudással működtetve. Végül is nem az a baj, hogy de, csak sikerült. Mert hát istenem, van ilyen.
De a modell valódi veszélye, hogy ha túl hosszú ideig nem kapja a megfelelő utánpótlást, akkor képes lufiként összezuhanni, hiszen az összes belső tartalékát felégeti közben. Tehát az újraépítés a rettentő hosszú idő, mert nulláról kell kezdeni.
Erről még természetesen nincs szó, de szerintem vészesen közel álltok ahhoz, hogy a quality pool-ból mindent kiszivattyúzzatok, közben azt a kurva főcsapot még mindig nem sikerült kinyitni.tomi-tomi
Nah, szóval arra gondolok itt, hogy idő közben nem foglalkoztak azzal, hogy pár év és ennek kaput, közben nem láttunk olyan irányú törekvéseket, amik azt mutatnák, hogy már a jövőre kezdünk felkészülni. (Pl. okáért, ahogy írod odaát, hogy Gronk és Hörni hosszú távú aláíratása egyértelmű jele volt annak, hogy a korosodó, szanaszéjjel használt ugyan, de zseni WW nincs benne a Pats hosszú távú terveiben, mint alapember.) Nálunk Colon is úgy kapott hosszabbítást, hogy effektíve pályán belüli, teljesítmény-obszervált indok nem volt rá meglátásom szerint. Éveken keresztül ment a draft DL pickekre, mondván, hogy ez a franchise a D erős alapjain fekszik. <=> Bennel kötöttünk 100 millás szerződést, de közben az OL meg el volt hanyagolva, mondván Ben stílusa miatt ez nem annyira szempont, közben meg agyonverték a pályán, törött lábbal, törött orral, törött bordával játszott, meg agyrázkódást kapott. Az ugyan prémium játékosok, de már korosodó playák is elég komoly papírost kaptak. Ezek eredménye a Harrison paycut/cut... Hmm, szóval lehet 8+ millát adni a liga talán legjobb OLB-jének, de a korát figyelembe véve nem úgy, hogy 30-on felül jóval is ilyen fizuja legyen... Stb.
A draftok közben pedig lássuk be, hogy el lettek baszva, az első körös pickeket leszámítva nagyjából, ami későbbi körökben jó volt, azt kompenzálja 1-2 korai bust is...
Szóval én a WesWelker történetben pont azt látom, hogy reálisabban kezelik ezt, a prémium kvalitású játékosnak kínálnak jó szerződést, de nem 3+ évre pl... Ami egy 2-3 éves szerződés egymáshoz viszonyításában markáns különbség, és ne feledjük el azt, hogy a Ben féle szerződések összetevőinek átpakolása későbbi évekre nem jelent megtakarítást, viszont nagyobb nem mozgósítható bértömeget garantál későbbre, amivel már nem fog tudni kezdeni semmit egy cap-guru sem, mert nem lesz meg rá a technikai lehetősége pl.

több mint 11 éve
Hányszor jártam már én is így!

Szerintem a modelletek folyamatos, sikeres működtetéséhez egy kritikus peremfeltételt kell teljesítenetek. Mindig legyen minőségi, olcsó utánpótlás a rendszer bemeneti oldalán. A "mindig" persze egy dinamikusan változó kitétel a rendszerben éppen bent lévők állapotától függően, bizonyos szakaszokban akár 3-4 év "tartalék" is lehet.
Szerintem ez egy stabil modell, éveken keresztül csak nem b@sszuk el a draftot önbizalommal és tudással működtetve. Végül is nem az a baj, hogy de, csak sikerült. Mert hát istenem, van ilyen.
De a modell valódi veszélye, hogy ha túl hosszú ideig nem kapja a megfelelő utánpótlást, akkor képes lufiként összezuhanni, hiszen az összes belső tartalékát felégeti közben. Tehát az újraépítés a rettentő hosszú idő, mert nulláról kell kezdeni.
Erről még természetesen nincs szó, de szerintem vészesen közel álltok ahhoz, hogy a quality pool-ból mindent kiszivattyúzzatok, közben azt a kurva főcsapot még mindig nem sikerült kinyitni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Anyja picsáját, hogy elment a hsz-em a kukába...

Tomi: nem úgy értem, hogy gányolás. Arra gondolok, hogy Colbert nyilván hosszú távra tervez, az esetben illik a hosszú távú rizikókat figyelembe venni, amikor a játékosoknak odavágjuk az orra elé a földtől teljesen elrugaszkodottnak tűnő fizukat. Ebbe nyilván beleszól az, hogy más csapat meg bőven meg tudja kínálni sokszor a FA-kat "buzi" szerződésekkel. Ez kétségtelen.
Így nézve számomra hibás dolog 100 millát fizetni egy QB-nak... például. Mondom ezt úgy, hogy nagy a bizodalmam BB-ben. Lehetne a sort folytatni a nevekkel, meg a történésekkel. Remélem érthető a problémám, ha nem megpróbálom máshogy megfogalmazni, de már nem merek többet írni, mert ezen a fórumon mindig kibax a rendszer, ha hosszabbat akarok épp begépelni😛

több mint 11 éve
Colbert megközelítése egy a sok modell közül. Azért ne találjuk ki, hogy ez gányolás, vagy hibás alapokon nyugszik. Ne mondjátok már, hogy véletlenül éppen rázuhantatok a Lombardi-trófeára. 😀 Ezt máskor kell mondani, "megbotlottál és véletlenül éppen beleakadt a farkad" ebbe a csinos hölgybe.

Az viszont igaz, hogy a modell veszélyei kezdenek realizálódni. Ahhoz, hogy jól működjetek - folyamatos átstrukturálások miatt egyre több öregedő játékosnak van backloaded szerződése - folyamatosan kell az olcsóért jó teljesítményű játékos. Ennek legfontosabb beszerzési forrása a draft. Itt viszont, ... hát igen. Illetve nem.
Ezt egy darabig lehet tologatni (nem olyan instabil ám ez a modell!), de most úgy tűnik, hogy a végére értetek a rendszer tartalékának (Harrison, Colon cut stb). Ha az idei draftotok nem lesz valami nagyon ütős (nagyon kell a minőség), akkor lesztek nagy bajban, most még csak a piros lámpák villognak.

több mint 11 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Haszi egy kicsit én is így érzem (hozzáteszem én még laikusabb vagyok ilyen téren).
Egy kicsit nekem olyan gányolásnak tűnik ez az egész. A legnagyobb gondot abban látom hogy nincs meg a megfelelő utánpótlás, nincsenek meg a tenyészbikák a kiöregedő (cutolt, elment) emberkék után, csak maximum ilyen beugró kiegészítők akik cserének jók. Ebben pedig borzalmasan benne van az FO, Tomlin, mindenki, mert az elmúlt mondjuk 4-5 draft hát finoman szólva sem sikerült jól így visszanézve. Kiegészítő csere embereket sikerült találni, és nem többet (Wood, Mikey, Timmons az üdítő kivételek), ezen kívül ordas mellényúlások is benéztek.
Itt a böjt időszaka, csak abban reménykedhetünk hogy nem lesz túl hosszú.
több mint 11 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Foote 3 éves szerződése nem túlzás egy picit? A "futamidőre" gondolok. Három év rengeteg, már nem mai csirke... jó tudom, másképpen nem lehetett volna megegyezni, de akkor is. Jó az öreg a háznál, csak inkább 2 évig...
több mint 11 éve
btw, és most lehet olyat mondok, amivel hülyének néztek, de csak nekem jut eszembe a sok átstrukturálás és paycut, cut láttán, hogy az egész rendszer nem jó alapokra van helyezve, illetve, hogy a franchise se működik éppen a legpatentebb módon? Távol álljon tőlem, hogy Colberték szakmai tudását vegyem pellengérre, de úgy érzem, hogy a fenti dolgok inkább támasztják alá - jelen szituban legalább is, hogy adott helyzetben, éppen pillanatnyi érdekek alapján döntenek, és mennek az érzelmi döntések irányába paradox módon 1-1 játékos szerződésének hosszabbításakor, mint a tényleges csapatérdekek és a józan üzleti ész felé. 1-1 komolyabb esetben persze ez nem erre utal, de az, hogy a fél csapat szerződése folyamatosan át van rendezve most már sok éve, cut-ra, paycutra van szükség meghatározó embereknél, az nekem azt mondatja, hogy bizony túlfizetik a játékosokat több esetben. ((Az, hogy most ebben benne lehet az is, hogy a FA piac elkerülése végett is próbálnak szerződést hosszabbítani kvázi diszkont áron az oké, de pl. a Colon szerződés - és most a cut - sem erről tanúskodik, és nem csak utólag, már akkor sem értettem mire fel történt meg ebben a formában. OK, hogy BB haver stb..., de ez kevés indok.))
Jóllehet, nem látok bele a franchise mindennapi életébe - ki igen? -, minden egyes személyre vonatkoztatva, hogy kinek mi jár a fejében és ehhez hogyan viszonyul a vezetőség; de nekem összességében ezek a gondolatok támadnak fel, persze lehet messze állok az igazságtól.