Big B

Pittsburgh Steelers

Big B
Utoljára láttuk
több mint 5 éve
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
62


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 5 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Persze ezt Harrison kapcsán már nem annyira értem, de mindegy, ő meghülyült...
Ennyi értelme van ennek a vitának...
Facebookon követve Big Ben-t feltűnt, hogy egyre többször oszt meg csapattársai által mondott dícsérő szavakat. (Conner, Pouncey, Foster)

És már kezdett kicsit "büdös" lenni, hogy valami nagy mosdatás megy itt a social média nyilatkozat háborúban Bell és AB felé, de ez a Harrison videó helyretette a dolgokat, hiszen James-nek nem sok oka van már védeni Bent és a csapatot, főleg ha azt vesszük ő hogyan távozott nemrég.

- Deebo tényleg meghülyült 😊
- vagy lefizették, és ezért mond szépeket Benről 😊
- vagy tényleg nem ér ennyit az egész hiszti, amit AB és Bell generált a hülyeségeivel, és ideje a következő idényre fókuszálni.
több mint 5 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Kerdes, van aki latta valamelyik reszt a filmekbol?

Kinek mennyire tetszett, ha latta egyatalan meg valaki a rovid ido ellenere. : )

Mondjuk a Pit from the Water az a legujabb.

A Pit from the Air 1-2 az regebbi, de nekem kotelezo es tetszetos darab. Van aki talalt benne kotelezoen megnezendo reszt ha teheti es kijon?

Es volt aki ugy erezte hogy itt van, csak nezve a filmet esetleg nagy teven stb? Mert felemelo latvanyok, szerintem persze.
gabistar
OFF: jó kis filmek 😊

Én voltam már Pittsburghben, de a kötelező pár belvárosi látványosságon kívül, és persze a Heinz Field-en kívül másra nem volt időm.

Nehezen tudnám magam elképzelni, hogy a környező hegyekben raftingolok, quadozok, vagy a három folyón speedboat-ozok, esetleg evezek 😊 Nem nagyon vagyok ilyen beállítottságú, és gondolom a Pittsburghiek nagy része nem ilyen, de jó látni a környéket, és a videók sokat mutatnak.
Köszi értük.

B
több mint 5 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Azért vagyok bosszús, mert a szezon elején 2-3 hét (meccs) simán a Bell saga miatt ment el, amíg nem tisztultak le a dolgok Conner körül és az öltözőben.

Majd jött Brown hisztije, hogy nem kap elég labdát, és Ben kényszeredetten ki akarta szolgálni országos haverját, hogy megmaradjon a béke és javuljanak a statjai és ne hisztizzen
Ebből születtek drop-ok, INT-ek is, és Bent szidtuk, hogy milyen össze-vissza játszik.

Ezekbe a folyamatokba nagyon nem láttunk bele, az FO és Bell nyilatkozgatott, láttunk hisztiket és Ben magyarázkodott, stb.
Késő most okosnak lenni, de valahogy ez management (A Bell ügyben szerintem jól döntöttek, de rosszul kommunikálták) és HC feladat lett volna, hogy rend legyen az öltözőben, és Tomlinnak itt fogyott el szerintem a respectje, vagy itt nőttek a fejére a hülyegyerekek.

Lehet, hogy más edzőnél hamarabb borult volna a bili, és Tomlin "érdeme", hogy eddig is húztuk, ezt nem tudhatjuk.
több mint 5 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Hát annyit kell mondani, hogy nem a jobbik csapat győzött.
Nem is a kevésbé rosszabb.
Talán az otthoni pálya adta hangzavar jelentette a különbséget a két csapat bénázásai között és a Pats a False Start-okkal és Holdingokkal megverte magát.

Végignézve a meccset még mindig azon gondolkozom, miért nem a Pats nyert... persze szerencsére mi nyertünk, és ott a W.

A meccs nyomokban Steelers D-t tartalmazott, és volt Bell és Conner mentes futójátékunk és ezt jó volt látni.

Boswell meg menjen a picsába, ezért nem szabad több éves nagy szerződést adni senkinek...
több mint 5 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Egyik szemem sír a másik meg üveg, ahogy tartja a mondás, és már minden meccsen készenlétben a telefon, hogy bármikor hívhassam a mentőket egy pillanatnyi szívroham, vagy agyvérzés miatt.

alapvetően ha labdavesztésnél csak egy TD-vel vezet az ellenfél, akkor azért tudunk valamit, és hasonlóan az előző idényekhez megint inkább magunkat vertük meg.

De mint tavaly-tavaly előtt Haley-t okoltuk, itt most saját csapatra nem akarok sok rosszat mondani, csak annyit hogy:

- fejben kicsit rendet kell tenni. Ha cipelem a labdát, és jön a védő, akkor ne akarjak keresztül menni rajta, hanem fogjak rá két kézzel a labdára. A Broncos védői utolsó pillanatig odaütöttek a labdára, és ezt el lazáskodták a srácok.
- Denverben a rövid passzok nagyon ültek, a hosszúaknál meg szerintem Ben nem vette számításba, hogy messzebbre megy a labda, és 2-3szor is túldobta az elkapókat. Mikor estében dobott, akkor meg pont jó volt, 97 yard TD 😊
- Ben INT-jeinél is inkább a Denver-t "dícsérném", AB felé dobott első INT-nél szabálytalanul fogták 84-est, és így nem tudott reagálni. OK, Ben hibája, hogy nem írta felül, vagy nem látta jól a szitut, de a bírók sem látták, hogy AB kezeit teljesen lefogják.
- Ucsó INT-nél az elrontott snap miatt kevesebb ideje volt körülnézni, így nem látta a fal mögött leselkedő védőt...

Szóval a hibás Pouncey 😊

Rengeteg jó megmozdulás volt O részről, szépen felrajzolt és kivitelezett játékok, amiknél az utolsó pillanatba rondított bele a D, mert elkapkodtuk, elbizakodtuk.

A D-nk szerintem aránylag nyomás alatt tartotta a Denvert, és csak a 4 (3) TO-nak köszönhető, hogy vissza tudtak jönni a meccsbe.

ha ezeket a kis hibákat javítják fejben a srácok, akkor szerintem tovább haladunk a jó úton.
több mint 5 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Tomlinnal szerintem az a baj, hogy nem tudja megugrani saját árnyékát... és hogy egy olyan edzővel regnál egyszerre, mint Bill Belichik, aki általában túljár Tomlin eszén, vagy éppen elromlik Foxborough-ban a rádiónk 😊

Kétségtelen, hogy a nyerési statisztika és az átmenet levezénylése nagyobb fájdalmak nélkül ment, de kérdés, hogy a GM és a stáb szerepe mennyi lehetett ebben, és mennyi Tomlin érdeme. Nem tudom erről van-e infó, hogy Colbert mennyire folyik bele ebbe.

A másik amit én felrovok hibájának az az inkonzisztens-hullámzó meccsek, amikor egy erős ellenfél ellen fel tudjuk szívni magunkat, de tudunk készülni, egy gyenge csapat meg bohócot csinál belőlünk. És igazából ezt fáj látni, hogy a keretben sokszor nem a pluszos szezon és PO-ba jutás (majd kiesés) van benne, hanem több.

Az biztos, hogy Haley nélkül most más lehet a játékunk képe, és tetszik is többé kevésbé amit látok, még ha néha a szívroham is kerülget.

De amúgy bírom a csávót 😊
több mint 5 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Mintha tavaly ezt kifogásoltuk volna, egy picit. Apró javulás, szinte tök ugyanazzal a kerettel, jó Bell nincs, Bell who? 42,4% --> 78,6%
steelersdepot.com/2018/11/steelers-league-leading-rz-conversion-rate-through-9-games-best-since-2008/
polamalu
Pontosan, a keret és az O szinte ugyanaz, Oké, BB egy évvel öregebb, de ezt a potenciált kerestük az utóbbi 3 évben, ezt nem tudta Haley kihasználni.

Védelem részről is kicsit harapósabbak a srácok, és ott is javulunk.

És egy-két nyert meccsre még én sem mondanám, hogy hú, most minden fasza lesz, de szerencsére egy javuló tendencia látható, és bizakodásra ad okot.
több mint 5 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Szóval, Igen...2-3 támadás is átfut a védelmünkön, mint ahogy átfutott a Patriotsén, a Chiefsén több is, ahogy a denveri védelmen átfutnak, nem is ritkán, vagy ahogy mi átfutottunk a papíron jobb Bengals védelmen is.
Pontosan a mostani NE-KC meccset akartam írni, hogy milyen menetelések születtek a meccs végén.
És nem hiszem, hogy ott a gameplan már ennyire hatással lenne, inkább a begyakorolt 2 minute drill-ek és no huddle-ka meghatározóak és a védelmek kijátszása, nem feltétlenül azért mert szar a védelem, hanem mert az O-ban benne van a potenciál.

Ez a potenciál a mi O-nkban is benne van, és a védelmünk nem jobb-nem rosszabb emberállományilag, mint a nagy átlag, hanem az edzői stábnak kellene a helyes irányt-hívásokat megtalálni.

Illetve ne felejtsük el, hogy folyamatosan változik a játék képe, az irányítók megvédésével, a passzok támogatásával pontosan egy-egy olyan offense megmozdulást támogatnak, amikkel át lehet menni egy óvatlan pillanatban a pályán, ha olyan az O állomány, és a másik csapat védelme már fáradtabb, vagy nem tud időben cserélni. Nem feltétlenül a védelem vagy egy-egy ember a szar, hanem a felállás, az olvasás és a ritmus, ahogy írtátok lejjebb.
több mint 5 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
És természetesen Tomlinnak is. Tuti volt beszélgetés az öltözőben az elmúlt héten és az biztosan jót tett a lelkeknek.
Tomlin elrakta a csocsó asztal kulcsát, és eldugta az X-Box kontrollereket, így a srácok büntiben voltak és nem tudtak játszani, csak az edzésre figyelni.
Néha szigorúnak kell lenni 😊
több mint 5 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
A Mojo veszett el valahol.
new orl
Pontosan.
Mégpedig amikor a csapat legjobbjával leállt az FO csicskát játszani.
Mert oké, hogy Bell "nem ér ennyit" sokak szerint, de mégiscsak üzenetértékű, hogy mire számíthat egy Steeler, ha posztján top1 teljesítményt nyújt.
Ezt látva vajon melyik játékosnál lobban fel a tűz, és tombol a mojo?
Látható, semelyiknél.
Sobri Jóska
Ezt nem hiszem, hogy így lenne.
Sok éves Rooney családias légkört nem most fogják feladni Bell miatt, így szerintem a Steelersnél lehet tudni, hogy mire számíthat egy játékos. (OK, Polamalu sztorinál nálam is megtört valami)

Sőt, bennem az is felmerül, hogy Bell viselkedése mennyire hathat ki, ha eltrade-elik valahova, ott mennyire fogják engedni ezt a fajta viselkedést, mennyire zár össze a szakma egy sztárjátékos ellen, ha látják, hogy mennyire a garantáltra megy és mennyire sérülékeny.
Vagy csak rövidtávon fognak vele szerződni és ugyanúgy ki akarják zsigerelni, ahogy mi tettük volna?? Nem hiszem, hogy bárhol is miatta újra építenék a playbook-ot és hosszú távon terveznének vele.

Szerintem a szakma (NFL, csapatok, stb) sokkal jobban be tudja árazni ezt a történetet, mint mi.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 5 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Régóta mondom, hogy Tomlin és az edzői stáb egyszerűen nem végzi el a házi feladatot két meccs között.

MIntha Pittsburgh-ben nem ismernék a videózás fogalmát, nem tudnák megfejteni, hogy másik csapatokra hogyan lehet felkészülni, mi az eredményes ellenük.

Bezzeg ellenünk lassan mindenki fel tud készülni, és csak pár bravúrral tudjuk döntetlenre hozni a meccseket, meg el is veszítjük.

Oké, Browns elleni meccsen Haley biztos súgott, hogy mire kell figyelnie a Browns D-nek, ezért lehetett annyi TO, de KC ellen egyszerűen csak fogalmatlanok voltunk a labda minkét (mindhárom) oldalán.

Valahogy Tomlinék mellett elment az egész liga, és csak bambán néznek, hogy most mi lesz 😕((((


Pedig vannak pozitív dolgok, akár Ben bravúrjai, Conner, Jesse James, Watt megmozdulásai, remélem fejben összeállnak a dolgok harmadik-negyedik meccsre, mert több üresjáratot már nem lehet hagyni.
több mint 5 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Nem akarok megmondó ember lenni, ahogy én látom a dolgot:

Bell:
A támadósorban van potenciál, fel is szívhatják magukat Bell esete kapcsán és eleve reális igény volt, hogy pótolni kell Bell-t, ha nem is most de 1-2 két év, vagy akár sérülés esetén hamarabb.
Sokkal többet várok Haley távozása miatt, hogy Big Ben mit tud alkotni, ha nincs a vircsaftja Haley-vel, mennyire lesz ütőképesebb az O, és átbillen-e a mérleg a majdnem sikerült-ből a sikerültbe.

Shazier:
Mindenki szeretné ha nálunk játszana, de nem hogy 1-2 éven belül, de soha nem fog játszani szerintem és ez tragédia 😕

Így most sokkal fontosabb, hogy a D-t is helyre rakják, mert a védelmek nyerik a Super Bowl-t.
Akár Butler, akár Tomlin állása is függhet ez miatt.
több mint 6 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Ironizálni próbáltam azzal, hogy összekeveri őket, természetesen nem fogja, ahogyan abban is biztos vagyok, hogy JJ is tisztában volt azzal hogy kit blokkolt.

Tényleg tudok azonosulni azon Steelerses véleményekkel hogy "megérdemelte". Sokat tett érte, várható volt, soha nem ezen ment a felháborodás, még csak nem is a tauntingen.
Számomra a furcsa az, hogy azon a meccsen a Bengalsnak vagy 170+ yard-nyi büntetése volt hazai pályán.

nekünk 66 körül, ebben benne volt 1-2 False start és visszahordásnál két blokk plusz Juju.

Felesleges leragadni, hogy a Juju blokk-nak mi az utóélete, akár a vasárnapi meccsen, mert a Bengals-nak valahogy mindig sok defense büntije van, nem csak Steelers ellen.

És amit szerettem volna mondani, és amiről a karma szól a játékosok és nézők szerint, hogy előbb utóbb ennek meg lesz a böjtje.
Ha a bírók és az edzők nem tesznek rendet a Bengals védők fejében (elsősorban Burfict-ében) akkor a játékosok fognak akarva-akaratlanul.

Biztos elhangzik egy fél mondat, hogy mindenki vigyázzon magára, fogja vissza magát, ha egy Burfict arc sípszó után még provokál, lökdösődik, stb, és hogy figyeljenek magukra és csapattársak testi épségére.

Hogy most ez a sztori éppen egy felfokozott Steelers meccsen történt az üdvöskénkkel, az csak Steelers fanoknak egyedi, meg hogy tudjak pólót rendelni 😊
több mint 7 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Még mindig nincs B tervünk egy meccsre.
Két hét alatt annyira tudtunk felkészülni, hogy majd ha Ben tudja vállalni a meccset, akkor odadobja Brown-nak, és Bell meg fut közben. Csak hogy erre az ellenfél is fel tudott készülni.
Addig nem jut el a gondolat, hogy mi van, ha Bell-t megállítják, és AB-n kettős védelem van?

Nem lehet ennyire jó a Ravens (meg mondjuk a Dolphins) védelme (vagy mégis?), hogy kettős emberfogással kikapcsolják a sztárunkat, megállítják a futást és akkor nem nyílik másik lehetősége a QB-nak, csak a rizikós dobások és csetlés-botlás.

Ha ennyire fel tudnak belőlünk készülni, akkor az OC és HC valamit rosszul csinál.

Megint az az érzésem, már sokadik éve, hogy az erős közepes megújuló-erősödő D végzi a nagy részét a munkának, és az Offense csak akkor lubickol, ha valaki nem készül fel belőlünk és minden összejön.

Amint kicsit megszorítanak minket, akkor összeomlik az O, és ehhez nem kell ligaelit D, csak ki kell kapcsolni két sztárunkat (vagy egyik el van tiltva, de DeAngelo még akkor is jobban teljesített).

Szerintem sokkal jobban kellene rotálni a futókat, elkapókat, kevésbé kiismerhető play-eket hívni, és itt most nem a 3&10 futásra gondolok...

Nem szabadna csak azért erőltetni Bell-t és AB-t, mert ők a nagy neveink, lehet simán elég már a nevük arra, hogy lefogjanak 3-4 védőt, és valaki mást kéne megcélozni... Amint megoszlik a figyelem, rögtön szabaddá válik AB és jöhetnek a nagy játékok...

Szerkesztette: Big B
több mint 5 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Kerdes, van aki latta valamelyik reszt a filmekbol?

Kinek mennyire tetszett, ha latta egyatalan meg valaki a rovid ido ellenere. : )

Mondjuk a Pit from the Water az a legujabb.

A Pit from the Air 1-2 az regebbi, de nekem kotelezo es tetszetos darab. Van aki talalt benne kotelezoen megnezendo reszt ha teheti es kijon?

Es volt aki ugy erezte hogy itt van, csak nezve a filmet esetleg nagy teven stb? Mert felemelo latvanyok, szerintem persze.
gabistar
OFF: jó kis filmek 😊

Én voltam már Pittsburghben, de a kötelező pár belvárosi látványosságon kívül, és persze a Heinz Field-en kívül másra nem volt időm.

Nehezen tudnám magam elképzelni, hogy a környező hegyekben raftingolok, quadozok, vagy a három folyón speedboat-ozok, esetleg evezek 😊 Nem nagyon vagyok ilyen beállítottságú, és gondolom a Pittsburghiek nagy része nem ilyen, de jó látni a környéket, és a videók sokat mutatnak.
Köszi értük.

B
több mint 5 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Gabistar:

Bell:

Szerintem ez a téma nem olyan egyszerű, hogy minek engedtük el Bell-t, mert nélküle szarunk vagyunk.
MInden csapat életében eljön az a pillanat, hogy egy-egy kiemelkedő játékosa (QB, WR, RB) lesérül, kiöregszik, lejár a szerződése, stb.

Evidens, hogy nélküle nehezebb lesz, visszaesés fog következni, felesleges Conner-t hasonlítgatni, vagy AB levédekezést felhozni, hogy ha Bell itt lett volna, akkor mi történt volna.

AZ FO és Bell "csatája" még mindig zajlik, nem egy szép történet, de ugyanakkor a csapat management-nek dolgoznia kell tovább.
Lehet, hogy nem legjobban kommunikálták az egészet FO részről.
Lehet, hogy Big Ben tolt ki Bell-lel, hogy maradt és nem egy kezdő-olcsó QB-t és egy sztárfutót fizettünk meg (szerintem a garantált összeget, a sérülések és a balhés múltat az FO igyekezte beárazni és ebből nem enged), de Big Ben mindig hajlandó volt lefelé engedni, vagy átvariálni a fizuját.
Nem Bell az egyedüli sztárjátékos, aki utolsó évét kénytelen másik csapatban tölteni, mert nem kapja meg azt a pénzt, amit szeretne, vagy egy csapat nem várja meg, hogy sérülés-utolsó évei miatt visszaesés jöjjön.

Ami viszont szerintem gáz, az az edzői gárda:
- Shazier pótlása miatt a DEF harmatgyenge, nincs összerakva.
- Bell huza-vona miatt Conner jó pótlás lehet, de a gameplan valahogy nem teljes, töketlen.
- ha van Big Bennek sérülése, akkor tényleg kérdés, miért nem ugrik be más, habár csapatvezérként most biztos meg akarja mutatni mindenki, hogy egységesek vagyunk (de nem)
Ugyanakkor olyan hatalmas zakót nem kaptunk, de tény, hogy baromi szarul játszunk magunkhoz képest, néha teljesen homályok vagyunk. Pár "bakin", büntetésen fordulhatott volna a meccs és még olyat is kibírtunk, hogy 5 labdavesztésünk volt és döntetlenre kihoztuk. 😊

Igaz, ezek nem a Steelers-hez méltók, és inkább sírni támad az embernek kedve, vagy azt mondaná, hogy veszítsünk méltósággal, mint sem ezt a szenvedést kelljen végignézni.
ez a frusztráció van most benne szerintem mindenkiben.
több mint 6 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Szerintem Belichick ismeri a védelmünket, pontosan tudja, hogyan kell szétpasszolni minket. (és Brady is)

Éppen ezért nem volt eddig Harrison pályán, titokban készül, és egy éve nincs róla videófelvétele Belichicknek, így nem tudja mit tud az öreg, honnan fogja legyalulni Brady-t.
Ez lesz kérem szépen, meglássátok majd 😊
több mint 6 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Tomlin pro és kontra, saját vélemény:

Pro:
- az elmúlt 10 évben folyamatosan ott tartotta a csapatot az élmezőnyben (Soldi statjai a címekről)
- az elmúlt 10 évben nagyobb visszaesés nélkül megfiatalította a csapatot, edzői szinten is, még úgyis, hogy Dick LeBeau visszavonulása hátráltatta. (szerintem hamarabb is mehetett volna) Ebben voltak bustok is, de ha más csapatokat megnézünk, nem sokan tudtak ennyire az élvonalban maradni és megújulni is.
- Ugyanakkor meg tudott tartani a kulcs szereplőket (Big Ben, Pouncey)
- Sok régi játékossal emberségesen bánt, megkapták a levezető évüket, és az öltözőben családias a hangulat érzésem szerint. (kivéve Troy, ott nem tudjuk mi történt)


Kontra:
- Haley
- bizonyos meccs helyzetekben borzalmas hívások, rossz time management (Haley?)
- Rugalmatlan a meccseken, nem tudunk félidőben sem váltani, ha nem működik valami.
- nincs elég szigor az öltözőben, lásd nem régi twitter nyilatkozatok, néha túl családias a légkör (ez benne van pro-ban is, de néha túl engedékeny) Ilyenkor olyan, mintha egy óvodát vezetne, nem profi football csapatot.
- inkonzisztens idény, hullámzó teljesítmény. gyenge csapatok elleni vereség, majd következő héten brutál győzelem. Jelek szerint tud motiválni, de ugyanakkor el is engedi a gyeplőt néha.
PO-ban ez halálos ítélet, mert nem tudod mi lesz köv héten.

Tomlin szerintem sokkal jobb a csapat managelésében, mint az adott meccsekre való felkészülésben.
Hogy ellenpéldát mondjak, Bill Belichik sokkal jobb a meccs elemzésben és a szigorban, de valahogy "rideg" az egész csapata.


Szerintem Tomlin összességében jó edző, de valahogy mindannyian érezzük, hogy egy kicsivel több energiával (szerencsével, kevesebb sérüléssel) szebb eredményeket érhettünk volna el az elmúlt 10 évben.
Egy-egy elbaszott meccs, ami meghozta volna a kiemelést PO-ban, vagy, hogy elkerüljük mumus NE-t, stb.
több mint 5 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Persze ezt Harrison kapcsán már nem annyira értem, de mindegy, ő meghülyült...
Ennyi értelme van ennek a vitának...
Facebookon követve Big Ben-t feltűnt, hogy egyre többször oszt meg csapattársai által mondott dícsérő szavakat. (Conner, Pouncey, Foster)

És már kezdett kicsit "büdös" lenni, hogy valami nagy mosdatás megy itt a social média nyilatkozat háborúban Bell és AB felé, de ez a Harrison videó helyretette a dolgokat, hiszen James-nek nem sok oka van már védeni Bent és a csapatot, főleg ha azt vesszük ő hogyan távozott nemrég.

- Deebo tényleg meghülyült 😊
- vagy lefizették, és ezért mond szépeket Benről 😊
- vagy tényleg nem ér ennyit az egész hiszti, amit AB és Bell generált a hülyeségeivel, és ideje a következő idényre fókuszálni.
több mint 5 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Azért vagyok bosszús, mert a szezon elején 2-3 hét (meccs) simán a Bell saga miatt ment el, amíg nem tisztultak le a dolgok Conner körül és az öltözőben.

Majd jött Brown hisztije, hogy nem kap elég labdát, és Ben kényszeredetten ki akarta szolgálni országos haverját, hogy megmaradjon a béke és javuljanak a statjai és ne hisztizzen
Ebből születtek drop-ok, INT-ek is, és Bent szidtuk, hogy milyen össze-vissza játszik.

Ezekbe a folyamatokba nagyon nem láttunk bele, az FO és Bell nyilatkozgatott, láttunk hisztiket és Ben magyarázkodott, stb.
Késő most okosnak lenni, de valahogy ez management (A Bell ügyben szerintem jól döntöttek, de rosszul kommunikálták) és HC feladat lett volna, hogy rend legyen az öltözőben, és Tomlinnak itt fogyott el szerintem a respectje, vagy itt nőttek a fejére a hülyegyerekek.

Lehet, hogy más edzőnél hamarabb borult volna a bili, és Tomlin "érdeme", hogy eddig is húztuk, ezt nem tudhatjuk.