Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Én úgy vagyok vele, hogy nézzük meg az O-t más szisztémában. Szerintem Picike nem reménytelen. Ha a passzjáték stabilabb lesz, akkor a futójáték is, ami felhúzza majd a D-t is. Ma rúgjuk ki Canadat, aztán nézzük meg egy hónap múlva, hogy van-e változás.Ha nincs, húzzunk majd irányítót, ha van, akkor jó!
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Teljes reset kell, látszik, mit ér Tomlin foltozása, ligaalja csapatot csinált... Felőlem maradhat kabalának, meg havernak, de döntési jogköre ne legyen szinte semmiben.Soha senki nem tudja ezt magas szinten tartani sokáig, így van kitalálva a liga. Nézd meg az Öreg Reed bácsit elküldték Philly-ből, máshol újra jó csapatot tudott építeni, új feltételekkel. De a papíron Tomlinnál jobb GM-ek sem bírnak sikeresebbek lenni, mert a főedző csak egy, bár igen fontos poszt. De jó tulaj, frencsájz QB, jó koordinátorok, baromi sok dolog kell hozzá, és persze a kockázatvállalás, ha másképp nem jön össze, ami ránk sosem volt jellemző.
badsco
több mint 2 éve
Nagyit le kell ültetni a picsába, Henry baszkikáim 2. körös pick, nem első - a Dallas viisza tudta tenni Elliotot mer Pollard jobb, vagy össze tudja magát szedni, vagy mennyen a levesbe. Inkább dobom ki az RBt mint a frissQBt. Kell hozni futókat azt lássuk mi mén, vagy Snelle mi a tököm van?
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
badsco
356
Teljes reset kell, látszik, mit ér Tomlin foltozása, ligaalja csapatot csinált... Felőlem maradhat kabalának, meg havernak, de döntési jogköre ne legyen szinte semmiben.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
de akkor mégse ugyanarról beszélünk...3. és hosszú, ilyen esetben nagyinak is volt tegnap szép futása...a leghosszabb idei 18 yard...de nagyit 87%!!! ban ütik meg a LOS mögött messze a legtöbb...ki a faszom aki így tudna futni??? Kivétel Henry...senki!!! Warrent nem ütik meg 87%-ban..így egy picivel egyszerűbb a dolga, mert legalább 1 yardig elér.Laci, ezt Én értem, de Warren ha beáll, rögtön másképp nézünk ki. Ő, legalább abba a kis lyukba berepül, míg Nagyi olyan lassú és körülményes, hogy az a kis lyuk is eltűnik, ami esetleg van.ezt mindig fel lehet hozni, de ezek közül melyik az, akit az esetek 87%-ban a LOS mögött már megütnek?
tenorx
nyilván nem kell védeni nagyit se, de ne legyünk már ennyire ostobák, a hiba elsősorban a támadófallal van. akkor futunk cserefutóval jól, ha passzjátékra áll fel a védelem
Klaci79
Klemó
Nem mondom, hogy jó a futásunk, de ha Warren lesz 1-2-re a futó, őt is megállítják ilyen szar fal mögött. Persze más a stílusa, mert berobban és nem vár...de akkor ostoba az nfl, mert nem csak ilyen RB-ket alkalmaznak.
akkor mutogassuk inkább, hogy a legkevesebb pontot szereztük az egész ligában... | nyilván Harris miatt |
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Két hét nagyon kevés lesz itt bármire, úgyhogy lehet kezdeni nézegetni a jó draft prospekteket...a legjobb persze az lenne, ha (nem szeretném semmiképpen se) top QB-t el tudnánk érni. Pickett maradni fog, de jó cserealap lehetne. Watt-al nagyot erősödik a védelem, de ha gyors passzok jönnek, nem fogunk tudni védekezni ezzel az állománnyal.Újonc QB-hoz kell egy megfelelő ember, aki könnyebb játékokat hív be és nem erőlteti a Los mögötti passzokat és az oldalvonalat, amit már mindenki védekezik ellenünk.
A támadófalon teljesen látszik a befektetések elmaradása. Talán RG-ben megvagyunk egy időre, de LT mindenképp kelleni fog és Dotson is egyre szarabb.
A következő évek nagy projektje lesz ezt rendezni, mert nem megy. Persze ha van ideje Pickettnek, akkor sem pontos 15-20 yardon túl, ezen nyilván lehet dolgozni, láttam már rosszabb rookie-t is.
WR primadonnákból jól állunk, Claypoolt szerintem gyorsan el kell passzolni, erre a cserék is képesek lennének, persze ez nem csak az ő hibája, nem használjuk ki a képességeit.
TE poszton legalább megvagyunk, csak ne jöjjön több agyrázkódás.
Védelemben, a falba mindenképp invesztálni kell egy korai picket, vagy egy drágább embert. Heyward már megy kifelé, Ogunjobi szerződése lejár, őt megtartanám, de nincs igazán senki, aki felérne a közelükbe.
LB sor...hát nem nagyon megy nekik ez a sport, de főleg ha rotálni kell, nagy a baj. Bush se jó, de Spillane...áhh..
A secondary meg szintén zenész...már a jobbak is lefelé mennek sokszor, nem is értem miért hiszi el Minkah állandóan, hogy ez majd jó lesz int-re, amikor rendre odaérnek a jobb elkapók.
Witherspoon kikerült most a csapatból jó időre, de Pierre jön, nincs irányába túl sok bizodalmam.
Puntert el kell engedni, nem fér bele, hogy csak minden 2.-3. punt sikerül. Főleg amíg ennyire sokat puntolunk.
Most lesz pénz, lesz jó pick is, kezdeni kell valamit, mert a liga legdrágább védelme Watt nélkül csak arra jó, hogy a közepes csapatokat 20 pont körül tartsa. Amint nincs passrush vége...ebből a szempontból még az a jó, hogy legalább Sutton egészen jól játszott eddig.
Most jön egy meccs 2 hét múlva, ahol eldől a sorsunk végleg, mert az AFC North nem tűnik túl veretesnek, lehetne keresnivaló. De túl sok hibát látok, amit eddig valahogy elfedett a rozzant vég Roethlisberger.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Laci, ezt Én értem, de Warren ha beáll, rögtön másképp nézünk ki. Ő, legalább abba a kis lyukba berepül, míg Nagyi olyan lassú és körülményes, hogy az a kis lyuk is eltűnik, ami esetleg van.ezt mindig fel lehet hozni, de ezek közül melyik az, akit az esetek 87%-ban a LOS mögött már megütnek?
tenorx
nyilván nem kell védeni nagyit se, de ne legyünk már ennyire ostobák, a hiba elsősorban a támadófallal van. akkor futunk cserefutóval jól, ha passzjátékra áll fel a védelem
Klaci79
több mint 2 éve
Én is ettől féltem az elején, hogy Trubi sz.r lesz, és berakjuk Pickettet úgy, hogy még nincs kész a játékra ezen a szinten.Canada nagyon orult az egyetlen trick playnek, ami bejott.Nyilván Cowher arra gondolt, hogy ha nincs támasza egy fiatal QB-nak, akkor teljesen elmehet az önbizalma, ami sok irányítót megroppantott már. Kétségtelen, hogy ez a fal, ez a nulla futás és ez a playcalling nem segíti és a tegnapi meccsen nem is tudott nagyon hozzátenni, de Pickett már 24 éves viszont, vagyis nem nyeletlen kétéves.
Ellenben mennyire kapunk ki a bye weeken?
Cowher mar pickezet felti.
xtaki
Nagyon kemény nyilatkozatot nyomott a meccs végén. Beszélt arról, hogy nem készül a csapat eleget, illetve beszélt arról is, hogy őrült dolog mindig ugyanazt csinálni más eredményt várva. Az előbbi kapcsán hozzátette, hogy ez vele kezdődik, de az egész nyilatkozat hangulata arról árulkodik, hogy nagy az elégedetlenség(e) a nem csak a playcalling kapcsán., hanem a felkészülés és (én azt vettem ki, hogy) egyes emberek hozzáállása okán.
Nem tudjuk a teljes képet, de amíg 2013-ban egy pár darabra esett rendszert kellett összetenni, ma ez egy olyan puzzle, amit Tomlinnak nehéz lesz kezelnie. Meglátjuk hogyan kezd neki, de az biztos, hogy itt a megoldás nem az "execute better" mantra lesz.
Nézegettem a ligát. Teljesen reális most egy top5 draft. Ez mondjuk top10-ig húzható még akkor is igaz, ha Watt a D-ben sok mindent megváltoztathat.
Klemó
Lehoz pár sok INT-es meccset, és az egész karrierje megy a lecsóba, mert vagy az önbizalma totál elmegy (sok ilyet láttunk már) vagy mert görcsösen akarja mutatni hogy ő elég jó, és ez szintén rossz döntésekbe viszi.
Végtelen számú fiatal QB jött már az NFL-be, sikerekkel a háta mögött, tele önbizalommal, aztán egy egy gyenge csapatnál, gyenge edzők alatt lehúzott első szezon után beszari, megúszós irányítók váltak belőlük, és 1-2 év múlva a nevükre sem emlékezett senki.
Oké, hogy 24 éves, de a 2TD / 8 INT az akárhány évesen nagyon sz.rul néz ki.
És akkor a szezon végén ott leszünk, hogy időtlen idők óta először top 5-10 pick, ahol elérhetők lesznek top QB prospectek, mi pedig mit fogunk csinálni? Addigra tudni fogjuk hogy kitartunk Pickett mellett, és prémium pickkel behúzuk egy CB-t vagy falembert? Vagy addigra tudni fogjuk hogy Pickett nem lez fr QB, és hozunk egy új irányítót?
Ez az egész O projekt totál el van rontva.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
ezt mindig fel lehet hozni, de ezek közül melyik az, akit az esetek 87%-ban a LOS mögött már megütnek?
tenorx
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Canada nagyon orult az egyetlen trick playnek, ami bejott.Nyilván Cowher arra gondolt, hogy ha nincs támasza egy fiatal QB-nak, akkor teljesen elmehet az önbizalma, ami sok irányítót megroppantott már. Kétségtelen, hogy ez a fal, ez a nulla futás és ez a playcalling nem segíti és a tegnapi meccsen nem is tudott nagyon hozzátenni, de Pickett már 24 éves viszont, vagyis nem nyeletlen kétéves.
Ellenben mennyire kapunk ki a bye weeken?
xtaki
Nagyon kemény nyilatkozatot nyomott a meccs végén. Beszélt arról, hogy nem készül a csapat eleget, illetve beszélt arról is, hogy őrült dolog mindig ugyanazt csinálni más eredményt várva. Az előbbi kapcsán hozzátette, hogy ez vele kezdődik, de az egész nyilatkozat hangulata arról árulkodik, hogy nagy az elégedetlenség(e) a nem csak a playcalling kapcsán., hanem a felkészülés és (én azt vettem ki, hogy) egyes emberek hozzáállása okán.
Nem tudjuk a teljes képet, de amíg 2013-ban egy pár darabra esett rendszert kellett összetenni, ma ez egy olyan puzzle, amit Tomlinnak nehéz lesz kezelnie. Meglátjuk hogyan kezd neki, de az biztos, hogy itt a megoldás nem az "execute better" mantra lesz.
Nézegettem a ligát. Teljesen reális most egy top5 draft. Ez mondjuk top10-ig húzható még akkor is igaz, ha Watt a D-ben sok mindent megváltoztathat.
több mint 2 éve
xtaki
3 443
Canada nagyon orult az egyetlen trick playnek, ami bejott. Ellenben mennyire kapunk ki a bye weeken?
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Ez nagyon nem volt szep sem az Oban, sem a Dben. A masodik meccs, ahol az ellenfel felhozza a tarcsit.Pickett ma nem volt jo. Gorcsos volt, nagyon meg akarta mutatni. Nincs osszhang a skill es a QB kozott. Bye week jon. Meglatjuk lesze valtozas, de az biztos, hogy most kell, mert moralis szetesest is lattam es ez eddig nem volt.
több mint 2 éve
gedam
5 908
sok itt a killer, te vicckillerMondjuk a srác neve nem Pitts, hanem az egyetem a Pitts, de sebaj.... 😀By week jön ami mindíg ideális változtatásra. 2-6 esetében egy gyenge O játéknál nagy valószínűséggel repülne Canada.pickett pickens pitts
Most a Claypool a kérdés szerintem. Jövőre jön a drafton Pickett kedvenc Pitts célpontja, aki remek útvonal futó és nagyon is elkelne ilyen nálunk sokkal inkább, mint Claypool akit nem nagyon tudunk kihasználni.
Klemó
killer pees
gedam
polamalu
nézzük inkkább malikot, akit hozzátok húztam, hogyan muzsikál.
több mint 2 éve
Mondjuk a srác neve nem Pitts, hanem az egyetem a Pitts, de sebaj.... 😀By week jön ami mindíg ideális változtatásra. 2-6 esetében egy gyenge O játéknál nagy valószínűséggel repülne Canada.pickett pickens pitts
Most a Claypool a kérdés szerintem. Jövőre jön a drafton Pickett kedvenc Pitts célpontja, aki remek útvonal futó és nagyon is elkelne ilyen nálunk sokkal inkább, mint Claypool akit nem nagyon tudunk kihasználni.
Klemó
killer pees
gedam
több mint 2 éve
gedam
5 908
By week jön ami mindíg ideális változtatásra. 2-6 esetében egy gyenge O játéknál nagy valószínűséggel repülne Canada.pickett pickens pitts
Klemó
killer pees
több mint 2 éve
Az is nagy tudás, hogy a játékosaid gyengéire rajzolj játékot. Mi erre is képesek vagyunk. Az erősségeiket használni bármilyen kis bu..i tudja, a gyengeségeiket. Ahhoz kell kemény tök.
több mint 2 éve
Borzalmasan impotens az #O!Vannak gyengébb QB-k Pickettnél, skill személyzetek, de mégis eltakarják jó, remek játékhívásokkal!
Tiszta szégyen..
több mint 2 éve
By week jön ami mindíg ideális változtatásra. 2-6 esetében egy gyenge O játéknál nagy valószínűséggel repülne Canada.Milyen TD passzt osztott ki.....
Klemó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
azért láttam 1-2 percre, olyan lyuk vót ott néha, hogy én is átfértem volna a kamionnal...nagyi meg állandóan kapja az ütést a backfielden...ettől még persze baj van ezzel, mert szar RB jöhetett volna a 4. körben is, csak mondom nem minden fekete meg aranyAzért no. Vitatkozunk itt Picketten. Látom Lorensz játékát és azert ott nagyobb a baj lassuk be....vitatkozhatink Nagyin is, látom Étyien játékát éés nagyabaj, Nagyi a baj?
Klemó
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
Azért no. Vitatkozunk itt Picketten. Látom Lorensz játékát és azert ott nagyobb a baj lassuk be....vitatkozhatink Nagyin is, látom Étyien játékát éés nagyabaj, Nagyi a baj?
Klemó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Azért no. Vitatkozunk itt Picketten. Látom Lorensz játékát és azert ott nagyobb a baj lassuk be....
több mint 2 éve
Klemó
5 667
By week jön ami mindíg ideális változtatásra. 2-6 esetében egy gyenge O játéknál nagy valószínűséggel repülne Canada.Most a Claypool a kérdés szerintem. Jövőre jön a drafton Pickett kedvenc Pitts célpontja, aki remek útvonal futó és nagyon is elkelne ilyen nálunk sokkal inkább, mint Claypool akit nem nagyon tudunk kihasználni.
Szerkesztette: Klemó
több mint 2 éve
Watt vègül pihi.
több mint 2 éve
Mit gondoltok, Canada állására ez a meccs mennyire lehet hatással?Előfordulhat, hogy ha az eddigi gyenge teljesítményt (tizenpár pont) hozza az O, akkor valami egyértelmű változtatás lesz?
Illetve még azon gondolkodtam, hogy ha gyenge O teljesítménnyel, de megnyerjük a meccset, mittudomén 16-14-re, az Canada szempontjából minek számítana, siker vagy kudarc?