Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem tudom Ti hogyan vagytok vele de én mostmár nem szeretnék valami sehonnan jött coordinatort. Valami magának már nevet szerzett veterán jöjjön ha lehet... Kezd a hócipő telelenni a szertárosból előléptetett emberkékből akik szinte kivétel nélkül besülnek csak hát ez itt a jó Steelers ahol majd max 2-3 év múlva rúgjuk ki amikor már csapágyasra hajtotta a szopórollert vagy 2-3x.
több mint 2 éve
www.steelernation.com/steelers-mike-tomlin-mike-sullivan-canada/?fbclid=IwAR0ru8Upd9R3z6GMuwg9y5Ki4jYLj3aA1xl3ibv_SmeiTmm0QKY_qqtbiokMèg várjatok meg minket lèci utána szárnyalhattok 😛 🤪
polamalu
több mint 2 éve
Az első INT egy finom kis DPI volt. Akkor észre se vettem, azt hittem csak szimplán eltaknyoltAz a visszajátszásból látszott, összerúgtáka lábát. Az a labda egyébként jó lett volna Claypoolnak. A DJ-nek dobott az egyértelműen rossz dobás volt. Kár a 4 nem elkepott miatt a mi oldalunkon...
steelersdepot.com/2022/10/nbc-rules-expert-believes-kenny-picketts-first-int-against-dolphins-should-have-been-defensive-pass-interference/
astroid
több mint 2 éve
astroid
572
Az első INT egy finom kis DPI volt. Akkor észre se vettem, azt hittem csak szimplán eltaknyoltsteelersdepot.com/2022/10/nbc-rules-expert-believes-kenny-picketts-first-int-against-dolphins-should-have-been-defensive-pass-interference/
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Igazabol Tua a masik oldalon dobott 4 tiszta picket. Mas kerdes, hogy ebbol zero INT lett vegul, mert az osszeset elejtettuk.Engem igazabol nem erdekel mennyi picket dob. Sokkal jobb is az, hogy nem beszari modon jatszik, nem meguszni akarja, hanem megnyerni. Ebbol lehet es kell is tanulni.
több mint 2 éve
Én egy INT-et írok igazán Kenny számlájára. Amikor DJ-nek a belső vállához dobta a labdát. Az egy igazán rossz dobás volt. Ha kijjebb megy csak 40 cm-el akkor az szépen vezeti DJ-t és az ellenfél nem ér oda. Ez volt sztem az egy komoly hibája. Együtt tudok vele élni. Nagyobbaknak is van ilyen néha. Engem is Canada limitje zavar. Azt reméltem így este 6-ra (nálunk) már attól zeng a sajtó, hogy összecsomagolt és a por is elült utána Pittsburghben.
több mint 2 éve
Kanada annyira megfojtja az O-t, hogy értekelni sem lehet. Picike amúgy most tetszett a legkevésbé, pefig mindhárom INT-et el tudom neki nézni.A védelmet nem venném elő hiszen mégis csak 16 pontot tartottàk a rettegett Miamit.
Kár érte, mert ha Picikét csak egy picikét jobban segítené Kanada, ez a meccs meg lehetett volna.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Na jó...akkor legyen 😀Kenny Pickett has thrown 7 interceptions in his first 4 career games.
The only other rookie QB to throw 5+ INT in their first 4 career games (and play in at least 4 games) with the Steelers was Hall of Famer Terry Bradshaw, who would go on to win 4 Super Bowls for the Steelers.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Csúnya rookie hibák, de azt kb tudni lehetett, hogy egy Canada offense nem fogja segíteni. Ettől még persze meg lehetett volna csinálni a játékokat és most eléggé éreztem Pickett limitáltságát is döntéshozatalban. Ezen mondjuk lehet dolgozni, de azon egyszerűen nem érdemes, hogy mennyire rosszul vannak pont a Canada játékok felépítve. A hülye faszságaiból 2-3 yardot hozunk össze maximum, de inkább negatív játékok jönnek.Vagy pont az idei év nfl-es kiszámíthatatlansága miatt vicceljük meg jól őket és vegyük el az L-etlenségüket... Hadd hulljon a sastoll Phillyben! 😀
A védelem előtt le a kalappal, egyedül ezek miatt az int-k miatt kár, de az már csak extra. Watt nélkül nem gondoltam, hogy így megoldjuk. Félek a Philly ellen jön megint a Bills effect.
Claypoolnak pedig igaza van...elképesztő, hogy mennyire nem dobunk mélyeket...nem is láttam még ennyire limitált csapatot...egy 2-3. QB is dob időnként mélyre.
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Csúnya rookie hibák, de azt kb tudni lehetett, hogy egy Canada offense nem fogja segíteni. Ettől még persze meg lehetett volna csinálni a játékokat és most eléggé éreztem Pickett limitáltságát is döntéshozatalban. Ezen mondjuk lehet dolgozni, de azon egyszerűen nem érdemes, hogy mennyire rosszul vannak pont a Canada játékok felépítve. A hülye faszságaiból 2-3 yardot hozunk össze maximum, de inkább negatív játékok jönnek.A védelem előtt le a kalappal, egyedül ezek miatt az int-k miatt kár, de az már csak extra. Watt nélkül nem gondoltam, hogy így megoldjuk. Félek a Philly ellen jön megint a Bills effect.
Claypoolnak pedig igaza van...elképesztő, hogy mennyire nem dobunk mélyeket...nem is láttam még ennyire limitált csapatot...egy 2-3. QB is dob időnként mélyre.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Ha belegondoltok, akkor ez így jó most nekünk. Szépen Pickett-et ki lehet engedni a komfort zónából, lehet tesztelni mit is tud nyomás alatt. Ez most nagyon vegyes, de Én annak baromira örülük, hogy nem csalja a meccset, hanem meg akarja nyerni, és bevállalja azt is, ha pick lesz belőle. A végén is, ott volt Dió és ha meglesz a kémia, akkor nem lesz kérdés, hogy tudni fogja mit csinál az elkapója.
több mint 2 éve
Igen, nekem se az eredménnyel van feltétlenül bajom, hanem a mutatott játékkal.Olyanok vagyunk, mint a multiknál a kurvára elavult Waterfall projekt menedzsment.Én is azt érzem, hogy ebben a Rosterban több van, mint amit ez a 2-5 mutat. Nyilván vannak lyukak és mondjuk nem is lennénk PO kaliber, de ennek a csapatnak többet kellett volna tudni megmutatnia magából (főleg O részről)...
Ahelyett, hogy tudnánk változtatni időközben agilis módon, megyünk tovább az előre megtervezett, lehetetlen terv alapján (Canada).
Rég ki kellett volna baszni, ez siralmas.
Viszont én nézegetem a korai LTket, CBket, hátha 😊
tenorx
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Olyanok vagyunk, mint a multiknál a kurvára elavult Waterfall projekt menedzsment.Én is azt érzem, hogy ebben a Rosterban több van, mint amit ez a 2-5 mutat. Nyilván vannak lyukak és mondjuk nem is lennénk PO kaliber, de ennek a csapatnak többet kellett volna tudni megmutatnia magából (főleg O részről)...
Ahelyett, hogy tudnánk változtatni időközben agilis módon, megyünk tovább az előre megtervezett, lehetetlen terv alapján (Canada).
tenorx
több mint 2 éve
Olyanok vagyunk, mint a multiknál a kurvára elavult Waterfall projekt menedzsment.Ahelyett, hogy tudnánk változtatni időközben agilis módon, megyünk tovább az előre megtervezett, lehetetlen terv alapján (Canada).
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Én nem vagyok benne most biztos. Ha megnézem a játékosokat miket nyilatkoznak, akkor érezhető a frusztráció. Claypool megint nyilatkozott, hogy nem érti, hogy miért nem játszunk többet vertikálisan pl. Megint 80%-ban a pálya szélét támadtuk így, vagy úgy. Megint egy rakat playben első két down futás. Megint a trükkös bal/jobb játékaink 1-2 yardokat hoznak, vagyis inkább nullát, vagy penalty-t.Ilyen skill pozíciókkal ez a limitált O elképesztően borzalmas. Ez erről szólt ma, annak ellenére, hogy a D 4, azaz négy INT-et is elejtett és nem hozott TO-t. Ezen felül le a kalappal előttük, mert Tua-t teljesen elbizonytalanították és bőven megadták a lehetőséget az O-nak.Második félidőt nem játszották le? 😀
Az utolsó negyedig viszont a TD drive-on kívül egy totálisan kiismerhető szar playcallingot toltunk újfent. Mikor az utolsó előttiben egy jól működő passzgépzetből első két downra két futást hívott ez a pöcs, majdnem bevertem a TV-t. De így is Pickett hős lehetett volna, de sajnos nem értette meg magát Dióval a végén.
Látszódott, hogy az már improvizáció, itt már az OC nem játszott. Nem szeretném felmenteni Pickettet, mert nem játszott jól (hozzáteszem, hogy Tua-nál bőven jobban), de egy újoncot segíteni illik a playcallinggal és nem limitálni.
2-5. Most már zárhatjuk a Canada érát. Remélem meg is történik.
Klemó
Nem néztem még meg az összefoglalót, de gondolom a punterek voltak fent a legtöbb időt...
Viccet félretéve, szerintem nem fogják kihajintani Canadát, max év végén.
Reggio1914
Mindezt úgy, hogy tényleg lehetne építeni a skill posztokra, és a pálya közepi játékokra, vagyis folyamatosan lehetne keresni az S-LB kontra WR-TE matchup-okat. Ilyeneket mi nem csinálunk, vagy csak végszükségben, ami szürreális. Ameddig a D nem szedte le Tua önbizalmát, így jött rajtunk át a Miami is, vagyis nagyjából ezzel nyertek ellenünk.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Ilyen skill pozíciókkal ez a limitált O elképesztően borzalmas. Ez erről szólt ma, annak ellenére, hogy a D 4, azaz négy INT-et is elejtett és nem hozott TO-t. Ezen felül le a kalappal előttük, mert Tua-t teljesen elbizonytalanították és bőven megadták a lehetőséget az O-nak.Második félidőt nem játszották le? 😀
Az utolsó negyedig viszont a TD drive-on kívül egy totálisan kiismerhető szar playcallingot toltunk újfent. Mikor az utolsó előttiben egy jól működő passzgépzetből első két downra két futást hívott ez a pöcs, majdnem bevertem a TV-t. De így is Pickett hős lehetett volna, de sajnos nem értette meg magát Dióval a végén.
Látszódott, hogy az már improvizáció, itt már az OC nem játszott. Nem szeretném felmenteni Pickettet, mert nem játszott jól (hozzáteszem, hogy Tua-nál bőven jobban), de egy újoncot segíteni illik a playcallinggal és nem limitálni.
Klemó
Nem néztem még meg az összefoglalót, de gondolom a punterek voltak fent a legtöbb időt...
Viccet félretéve, szerintem nem fogják kihajintani Canadát, max év végén.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Ilyen skill pozíciókkal ez a limitált O elképesztően borzalmas. Ez erről szólt ma, annak ellenére, hogy a D 4, azaz négy INT-et is elejtett és nem hozott TO-t. Ezen felül le a kalappal előttük, mert Tua-t teljesen elbizonytalanították és bőven megadták a lehetőséget az O-nak.Az utolsó negyedig viszont a TD drive-on kívül egy totálisan kiismerhető szar playcallingot toltunk újfent. Mikor az utolsó előttiben egy jól működő passzgépzetből első két downra két futást hívott ez a pöcs, majdnem bevertem a TV-t. De így is Pickett hős lehetett volna, de sajnos nem értette meg magát Dióval a végén.
Szerkesztette: Klemó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
ez teljesen jogos...csak olyan szépnek tűnt és nem áll jól neki a múló idő 😀A Carolina simán verte a Tampát...leértékelődött a múlt heti győzelem...Nekünk minden W különösen értékes, mert nem sok lesz idén.
Klaci79
Jan
több mint 2 éve
A Carolina simán verte a Tampát...leértékelődött a múlt heti győzelem...Nekünk minden W különösen értékes, mert nem sok lesz idén.
Klaci79
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
A Carolina simán verte a Tampát...leértékelődött a múlt heti győzelem...Avagy... a Panthers és mi voltunk alul értékelve és a Tampa felül... 😀
Klaci79
Vagy kivették a féket (CMC) és most már hasítanak 😀
No meg nincs súlyozott győzelem, a W az W. 😊
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
A Carolina simán verte a Tampát...leértékelődött a múlt heti győzelem...
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
nem szólt senkinek...de év elején az tény, hogy elég pesszimista voltál, most meg ugyan nyerünk és a játék is rendben van, de nem látok többet magunkba, mint amit 2 hete...max tetszik, hogy kapusposzton rendben vagyunk és teljes létszámnál is szép dolgok vannak...de pl emberelőnyben lenne hová javulni...de olyan messze van még minden és olyan sok változó van, nem is érdemes különösebben foglalkozni vele, csak élvezni a meccseket...jöhet a nagy nyugati túraNekem szólt. De nyilván az eddig teljesítmény és a szezon eleji várakozásom közti jelenlegi jelentős különbségnek szólt a dolog. A szezon hosszú, lesznek komoly hullámvölgyek az biztos, de a kezdés bíztató. Ha megvan a játékod ahhoz mindig könnyebb visszatérni, mintha sosem találod igazán magad... Nincs Hurrá optimizmus. Most sem látom azt, hogy Po-ban tudnánk végig menetelni. Letang nagyszerű játékos és ember. Jó választás. 😀Abszolút igyekszem helyén kezelni a dolgokat. 🙂ahogy korábban óvtalak volna a túlzott pesszimizmusból, ami a csapat kiöregedés miatti problémáiból adódhatott volna, most éppen annyira óvnálak a túlzott optimizmustól. tényleg jól megy egyelőre, csak a Montreal ellen voltunk nagyon haloványak, de most a Colombus és előző mérkőzésen a Kings ellen is komoly periódusokra "tűntünk el", és bár ezúttal ez tényleg rövid időszak volt csak, amit ráadásul nem is tudtak büntetni góllal (mert ezek a kapott gólok inkább csak butaságból fakadtak) a Kings ellen bizony sokáig jóval gyengébben voltunk, mint aztán amit az eredmény mutatott. mondhatni egyelőre belövünk mindent, ami sokáig nem tartható...jó látni, de még nagyon az elején vagyunkA múltkor kritikus voltam a Pens-el. Eddig nagyon rámcáfolnak. Szerencsére. Elképesztő offenzív potenciál van és idénre a hátsó alakzatok is összeszedettek. A gólok nagy része elképesztő egyéni hibákból van, ami csak figyelem kihagyás. Koncentrációs probléma. Ha tudnák tartani a szezonban ezt az jó lenne. Végre keményen ütköznek is. Crosby mintha 6-7 évet fiatalodott volna idénre, csak az esze lett még "öregebb"Örülök, hogy ezt írtad, mert "újonc" szurkoló létemre én is ezt látom. Félelmetes amit támadó oldalon művelünk. Amennyire én látom a védekezés is korrekt. Utána néztem sokaknak és úgy látom, hogy Letang nagy kedvenc lesz nálam.🙂
polamalu
Gergőke
Klaci79
Gergőke
polamalu
több mint 2 éve
Nekem szólt. De nyilván az eddig teljesítmény és a szezon eleji várakozásom közti jelenlegi jelentős különbségnek szólt a dolog. A szezon hosszú, lesznek komoly hullámvölgyek az biztos, de a kezdés bíztató. Ha megvan a játékod ahhoz mindig könnyebb visszatérni, mintha sosem találod igazán magad... Nincs Hurrá optimizmus. Most sem látom azt, hogy Po-ban tudnánk végig menetelni. Letang nagyszerű játékos és ember. Jó választás. 😀Abszolút igyekszem helyén kezelni a dolgokat. 🙂ahogy korábban óvtalak volna a túlzott pesszimizmusból, ami a csapat kiöregedés miatti problémáiból adódhatott volna, most éppen annyira óvnálak a túlzott optimizmustól. tényleg jól megy egyelőre, csak a Montreal ellen voltunk nagyon haloványak, de most a Colombus és előző mérkőzésen a Kings ellen is komoly periódusokra "tűntünk el", és bár ezúttal ez tényleg rövid időszak volt csak, amit ráadásul nem is tudtak büntetni góllal (mert ezek a kapott gólok inkább csak butaságból fakadtak) a Kings ellen bizony sokáig jóval gyengébben voltunk, mint aztán amit az eredmény mutatott. mondhatni egyelőre belövünk mindent, ami sokáig nem tartható...jó látni, de még nagyon az elején vagyunkA múltkor kritikus voltam a Pens-el. Eddig nagyon rámcáfolnak. Szerencsére. Elképesztő offenzív potenciál van és idénre a hátsó alakzatok is összeszedettek. A gólok nagy része elképesztő egyéni hibákból van, ami csak figyelem kihagyás. Koncentrációs probléma. Ha tudnák tartani a szezonban ezt az jó lenne. Végre keményen ütköznek is. Crosby mintha 6-7 évet fiatalodott volna idénre, csak az esze lett még "öregebb"Örülök, hogy ezt írtad, mert "újonc" szurkoló létemre én is ezt látom. Félelmetes amit támadó oldalon művelünk. Amennyire én látom a védekezés is korrekt. Utána néztem sokaknak és úgy látom, hogy Letang nagy kedvenc lesz nálam.🙂
polamalu
Gergőke
Klaci79
Gergőke
több mint 2 éve
Abszolút igyekszem helyén kezelni a dolgokat. 🙂ahogy korábban óvtalak volna a túlzott pesszimizmusból, ami a csapat kiöregedés miatti problémáiból adódhatott volna, most éppen annyira óvnálak a túlzott optimizmustól. tényleg jól megy egyelőre, csak a Montreal ellen voltunk nagyon haloványak, de most a Colombus és előző mérkőzésen a Kings ellen is komoly periódusokra "tűntünk el", és bár ezúttal ez tényleg rövid időszak volt csak, amit ráadásul nem is tudtak büntetni góllal (mert ezek a kapott gólok inkább csak butaságból fakadtak) a Kings ellen bizony sokáig jóval gyengébben voltunk, mint aztán amit az eredmény mutatott. mondhatni egyelőre belövünk mindent, ami sokáig nem tartható...jó látni, de még nagyon az elején vagyunkA múltkor kritikus voltam a Pens-el. Eddig nagyon rámcáfolnak. Szerencsére. Elképesztő offenzív potenciál van és idénre a hátsó alakzatok is összeszedettek. A gólok nagy része elképesztő egyéni hibákból van, ami csak figyelem kihagyás. Koncentrációs probléma. Ha tudnák tartani a szezonban ezt az jó lenne. Végre keményen ütköznek is. Crosby mintha 6-7 évet fiatalodott volna idénre, csak az esze lett még "öregebb"Örülök, hogy ezt írtad, mert "újonc" szurkoló létemre én is ezt látom. Félelmetes amit támadó oldalon művelünk. Amennyire én látom a védekezés is korrekt. Utána néztem sokaknak és úgy látom, hogy Letang nagy kedvenc lesz nálam.🙂
polamalu
Gergőke
Klaci79
" class="embed">