Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
ahogy korábban óvtalak volna a túlzott pesszimizmusból, ami a csapat kiöregedés miatti problémáiból adódhatott volna, most éppen annyira óvnálak a túlzott optimizmustól. tényleg jól megy egyelőre, csak a Montreal ellen voltunk nagyon haloványak, de most a Colombus és előző mérkőzésen a Kings ellen is komoly periódusokra "tűntünk el", és bár ezúttal ez tényleg rövid időszak volt csak, amit ráadásul nem is tudtak büntetni góllal (mert ezek a kapott gólok inkább csak butaságból fakadtak) a Kings ellen bizony sokáig jóval gyengébben voltunk, mint aztán amit az eredmény mutatott. mondhatni egyelőre belövünk mindent, ami sokáig nem tartható...jó látni, de még nagyon az elején vagyunkA múltkor kritikus voltam a Pens-el. Eddig nagyon rámcáfolnak. Szerencsére. Elképesztő offenzív potenciál van és idénre a hátsó alakzatok is összeszedettek. A gólok nagy része elképesztő egyéni hibákból van, ami csak figyelem kihagyás. Koncentrációs probléma. Ha tudnák tartani a szezonban ezt az jó lenne. Végre keményen ütköznek is. Crosby mintha 6-7 évet fiatalodott volna idénre, csak az esze lett még "öregebb"Örülök, hogy ezt írtad, mert "újonc" szurkoló létemre én is ezt látom. Félelmetes amit támadó oldalon művelünk. Amennyire én látom a védekezés is korrekt. Utána néztem sokaknak és úgy látom, hogy Letang nagy kedvenc lesz nálam.🙂
polamalu
Gergőke
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Pickett...nem is kérdésNo, a maródiak többsége játszhat holnap.Ki lesz a kezdő QB?
Pickett, Postás Pat és Wallace az agyrázkódás protokollból tér vissza és rendbe jött Pierre, Fizt és Sutton is.
Myles Jack is sérüléssel jött le a Tampa meccsen, de tegnap teljes edzést tolt, ahogy Wormley, Mason Cole és James Daniel.
Egyedül Sims és Witherspoon nem játszik... meg ugye Watt...
Reggio1914
Jan
több mint 2 éve
No, a maródiak többsége játszhat holnap.Ki lesz a kezdő QB?
Pickett, Postás Pat és Wallace az agyrázkódás protokollból tér vissza és rendbe jött Pierre, Fizt és Sutton is.
Myles Jack is sérüléssel jött le a Tampa meccsen, de tegnap teljes edzést tolt, ahogy Wormley, Mason Cole és James Daniel.
Reggio1914
több mint 2 éve
A múltkor kritikus voltam a Pens-el. Eddig nagyon rámcáfolnak. Szerencsére. Elképesztő offenzív potenciál van és idénre a hátsó alakzatok is összeszedettek. A gólok nagy része elképesztő egyéni hibákból van, ami csak figyelem kihagyás. Koncentrációs probléma. Ha tudnák tartani a szezonban ezt az jó lenne. Végre keményen ütköznek is. Crosby mintha 6-7 évet fiatalodott volna idénre, csak az esze lett még "öregebb"Örülök, hogy ezt írtad, mert "újonc" szurkoló létemre én is ezt látom. Félelmetes amit támadó oldalon művelünk. Amennyire én látom a védekezés is korrekt. Utána néztem sokaknak és úgy látom, hogy Letang nagy kedvenc lesz nálam.🙂
polamalu
" class="embed">
több mint 2 éve
A múltkor kritikus voltam a Pens-el. Eddig nagyon rámcáfolnak. Szerencsére. Elképesztő offenzív potenciál van és idénre a hátsó alakzatok is összeszedettek. A gólok nagy része elképesztő egyéni hibákból van, ami csak figyelem kihagyás. Koncentrációs probléma. Ha tudnák tartani a szezonban ezt az jó lenne. Végre keményen ütköznek is. Crosby mintha 6-7 évet fiatalodott volna idénre, csak az esze lett még "öregebb"
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
No, a maródiak többsége játszhat holnap.Pickett, Postás Pat és Wallace az agyrázkódás protokollból tér vissza és rendbe jött Pierre, Fizt és Sutton is.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
"Christian McCaffrey a 49ers játékosa lett. A futó négy draftcetliért cserébe került Charlotte-ból San Franciscóba. Ezek: a 2023-as draft második, harmadik és negyedik körös, valamint a 2024-es draft ötödik körös pickje. Ezzel a Panthers nyilvánvalóan feladta a 2022-es szezont, míg a 49ers komolyan erősített a futó poszton." Ha nem is ennyi pickért, de hasonló szintért adnám csak oda ClaypooltÉrdekesnek tartom ezt a trade-t. Mondjuk a 49ers egy remek futót kapott és baromi olcsó lesz, mert a Panthers a pénzét kifizeti.
polamalu
Ugyanakkor a 49ers nem egy túl szerencsés csapat, ha a sérüléseket nézzük és egy eléggé sérülékeny RB-ért ez nem tűnik kevésnek.
Mivel Claypool idén és jövőre is olcsó még, ráadásul (bár volt valami kihagyása) nem egy sérülékeny pali (maximum az agya), ez simán lehet reális ár érte, de még akár valamivel több is, főleg egy olyan csapatnak aki 2 db 2. kört adott az előző drafton egy másik magas WR-ért.
Viszont egyelőre kár erről beszélni (nekem úgy tűnik) mert a Panthers-el ellentétben mi még nem engedtük el ezt a szezont.
több mint 2 éve
"Christian McCaffrey a 49ers játékosa lett. A futó négy draftcetliért cserébe került Charlotte-ból San Franciscóba. Ezek: a 2023-as draft második, harmadik és negyedik körös, valamint a 2024-es draft ötödik körös pickje. Ezzel a Panthers nyilvánvalóan feladta a 2022-es szezont, míg a 49ers komolyan erősített a futó poszton." Ha nem is ennyi pickért, de hasonló szintért adnám csak oda Claypoolt
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Áá, akkor már inkább ARodra... Rodgersnek lesznek jó elkapói, a GB-nek lesz új elkapója, mindenki boldog... 😀Akkor cseréljük el Bakhtiariért 😁Értem, hogy azt írtad, hogy első kör - azért kérdezem, hogy miért nem jobb egy második kör, mint egy 3. kör vége comp pick.Mondom első kör.Miért jobb egy max 3. kör végi comp pick, mint egy második kör?Én is engedném Claypoolt. Nagy tehetség, de most írt alá DJ, Pickens meg bíztató eléggé.Én csak első körért adnám oda, mert rá vannak szorulva, mi meg nem.
Cserébe a rebuildhez kéne a pick.
tenorx
Akkor inkább kihúzom a szerz végéig és komp picket szerzek.
Túl jó ő egy újonc mellé ahhoz hogy csak úgy átadjuk, sojrétűen lehet használni.
Én Diót inkább adnám, szerintem az Austin gyerek tudhatja ugyanazt.
Willie Parker
tenorx
Amúgy ha még olcsón kisajtolsz belőle két évet max teljesítménnyel, amivel segíted Kenny-t, és utána kapsz kompot, az nem jobb, mint most egy második?
Willie Parker
Szerintem nem jobb, több jó WRünk is van, cserébe más csapatrészekben meg óriási lyukak vannak.
tenorx
steelwolf
több mint 2 éve
Akkor cseréljük el Bakhtiariért 😁Értem, hogy azt írtad, hogy első kör - azért kérdezem, hogy miért nem jobb egy második kör, mint egy 3. kör vége comp pick.Mondom első kör.Miért jobb egy max 3. kör végi comp pick, mint egy második kör?Én is engedném Claypoolt. Nagy tehetség, de most írt alá DJ, Pickens meg bíztató eléggé.Én csak első körért adnám oda, mert rá vannak szorulva, mi meg nem.
tenorx
Túl jó ő egy újonc mellé ahhoz hogy csak úgy átadjuk, sojrétűen lehet használni.
Willie Parker
tenorx
Amúgy ha még olcsón kisajtolsz belőle két évet max teljesítménnyel, amivel segíted Kenny-t, és utána kapsz kompot, az nem jobb, mint most egy második?
Willie Parker
Szerintem nem jobb, több jó WRünk is van, cserébe más csapatrészekben meg óriási lyukak vannak.
tenorx
több mint 2 éve
Értem, hogy azt írtad, hogy első kör - azért kérdezem, hogy miért nem jobb egy második kör, mint egy 3. kör vége comp pick.Mondom első kör.Miért jobb egy max 3. kör végi comp pick, mint egy második kör?Én is engedném Claypoolt. Nagy tehetség, de most írt alá DJ, Pickens meg bíztató eléggé.Én csak első körért adnám oda, mert rá vannak szorulva, mi meg nem.
tenorx
Willie Parker
tenorx
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Mondom első kör.Miért jobb egy max 3. kör végi comp pick, mint egy második kör?Én is engedném Claypoolt. Nagy tehetség, de most írt alá DJ, Pickens meg bíztató eléggé.Én csak első körért adnám oda, mert rá vannak szorulva, mi meg nem.
tenorx
Willie Parker
tenorx
több mint 2 éve
Miért jobb egy max 3. kör végi comp pick, mint egy második kör?Én is engedném Claypoolt. Nagy tehetség, de most írt alá DJ, Pickens meg bíztató eléggé.Én csak első körért adnám oda, mert rá vannak szorulva, mi meg nem.
tenorx
Willie Parker
Szerkesztette: tenorx
több mint 2 éve
Szerintem az elmúlt 20 év Steelers no1 WR-ek közül DJ a leggyengébb, szóval nem értem miért ragaszkodunk hozzá. Én is előbb engedném el, mint Claypoolt - aki viszont lehet hogy nem teljesen százas, és lehet hogy valamikor kitör belőle a hülyeség, szóval ő sem kockázatmentes.Én is engedném Claypoolt. Nagy tehetség, de most írt alá DJ, Pickens meg bíztató eléggé.Én csak első körért adnám oda, mert rá vannak szorulva, mi meg nem.
tenorx
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Én is engedném Claypoolt. Nagy tehetség, de most írt alá DJ, Pickens meg bíztató eléggé.Én csak első körért adnám oda, mert rá vannak szorulva, mi meg nem.
tenorx
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Kikapunk a Miami ellen és utána nyugodtan oda is adhatjuk. Claypool egyébként egy roppant tehetséges srác, csak fejben nincs rendben, de a Packers-nek nincs sok ideje, azonnal kellene neki segítség, nálunk pedig Pickensnek több lehetőség. Hosszútávon úgyse maradhat.
több mint 2 éve
Hasonlítanak h nagyobb darabok de Claypool sokkal tehetségesebb kivitelben mint Lazard, aki jelenleg ugye no1 WR (szerű). Szóval nagy upgrade lenne.Elég fura trade pletykák járnak körbe. Claypool és Rudi GB be. Remélem nem lesz belőle semmi.Lazard elég hasonló profil, sok értelme nem lenne Claypoolnak, bár a GB elkapó kiválasztását eddig sem feltétlenül a józan ész jellemezte.
Razi
Ha jön komolyan vehető trade ajánlat, akkor uccu neki, mielőtt jövő nyáron elkezdi a holdoutolást meg hisztit a top3 WR fizetésért, ahová saját magát helyezi.
TP43
És amit tenorx is ír, azért lenne ennek nagy értelme Steelers részről is. Itt van egy Claypoolhoz hasonló magas srác (bár Pickens nem nagyon játszott még el bigslotot, amit Claypool igen) de ezen kívül tényleg hasonló a két srác. DJ teljesen más de még így is maradna itt 2 elég jó WR + jó TE + elkapásoknál is bőven veszélyes RB. Sok csapatban fele ennyi célpont nincs.
Nem látok nagy realitást sajnos rá de inkább GB részről, a Pittsburgh szerintem ha jönne ajánlat le tudna mondani a játékosról.
Liverpool Fc
több mint 2 éve
Én is engedném Claypoolt. Nagy tehetség, de most írt alá DJ, Pickens meg bíztató eléggé.Cserébe a rebuildhez kéne a pick.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Kenny első passzolt TD-je, spanyol előadásban 😀Our Spanish Radio team reacts to @kennypickett10’s first career passing touchdown to @ohthatsNajee22.
— Steelers en Español (@LosSteelers) October 18, 2022
📺 #PITvsMIA Sunday at 8:20 PM ET on NBC pic.twitter.com/kXJ4SDaACl
több mint 2 éve
TP43
31
Elég fura trade pletykák járnak körbe. Claypool és Rudi GB be. Remélem nem lesz belőle semmi.Lazard elég hasonló profil, sok értelme nem lenne Claypoolnak, bár a GB elkapó kiválasztását eddig sem feltétlenül a józan ész jellemezte.
Razi
Ha jön komolyan vehető trade ajánlat, akkor uccu neki, mielőtt jövő nyáron elkezdi a holdoutolást meg hisztit a top3 WR fizetésért, ahová saját magát helyezi.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Elég fura trade pletykák járnak körbe. Claypool és Rudi GB be. Remélem nem lesz belőle semmi.Rudi? Minek ő nekik? Ott van nekik Lóvé. Avagy már a jövő évre gondolnak? Claypoolt jelen helyzetben megértem, elkapókban nem dúskálás van.
Razi
több mint 2 éve
Elég fura trade pletykák járnak körbe. Claypool és Rudi GB be. Remélem nem lesz belőle semmi.Első körért bármikor, másodikért talán. Rudi nem oszt, nem szoroz, Deadpool hozzáállása és fejlődése kérdőjeles.
Razi
több mint 2 éve
Elég fura trade pletykák járnak körbe. Claypool és Rudi GB be. Remélem nem lesz belőle semmi.
több mint 2 éve
Persze, csak én múlt héten úgy voltam vele amikor kihoztak titeket 14 pontos underdog-nak, h na most majd oda fogjátok tenni magatokat és bizonyítotok. Aztán kikaptatok 35-tel 😀 szóval ez nem jött be, de a Bills tényleg extrém jó csapat most. Ettől függetlenül úgy gondoltam azután is, h egy Tomlin féle Steelers sosem lesz egy szétesett csapat akit le lehet írni és ezt most sikerült bizonyítani.Szomorú, hogy 18 plusszos vagy max X-es szezon után ilyen gyorsan eljutottatok odáig, hogy már ez a győzelem legyen a forduló legnagyobb meglepetésének titulálva, de mindenesetre gratulálok. Én mindig kedveltelek titeket, Tomlint különösen szeretem, úgyh remélem sikerül bizonyítani, hogy nagyon korán temették ezt a csapatot.Szerintem nem szomorú, ez az élet rendje. BBvel vége lett egy (túlnyújtott) érának, várjuk, hogy a következő beinduljon.
Szesze
Hogy ez Pickettel fog, vagy mással, az meg majd kiderül.
Én még ennek is jobban örülök, ha van benne perspektíva, mint a középszar szezonoknak, amin már az elején látszott, hogy max első körös exit lesz a vége.
tenorx
több mint 2 éve
Szomorú, hogy 18 plusszos vagy max X-es szezon után ilyen gyorsan eljutottatok odáig, hogy már ez a győzelem legyen a forduló legnagyobb meglepetésének titulálva, de mindenesetre gratulálok. Én mindig kedveltelek titeket, Tomlint különösen szeretem, úgyh remélem sikerül bizonyítani, hogy nagyon korán temették ezt a csapatot.Szerintem nem szomorú, ez az élet rendje. BBvel vége lett egy (túlnyújtott) érának, várjuk, hogy a következő beinduljon.
Szesze
Hogy ez Pickettel fog, vagy mással, az meg majd kiderül.
Én még ennek is jobban örülök, ha van benne perspektíva, mint a középszar szezonoknak, amin már az elején látszott, hogy max első körös exit lesz a vége.
Szerkesztette: tenorx