Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
astroid
571
Pickett kedvenc célpontja, Taysir Mack workout-ol nálunk (161 passes in college for 2,369 yards and 12TD). Ezt vajon Pickett javasolta a kompetens OC-nek? Amúgy tök mindegy míg középre futunk nagyival.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
T. Bradshaw elszólta magát, hogy az elmúlt 1 évben hólyag és egy ritka börrákot diagnosztizáltak nála. Jelenleg teljesen tünetmentes. Nincs a testében daganat.Maradjon is így!
polamalu
több mint 2 éve
T. Bradshaw elszólta magát, hogy az elmúlt 1 évben hólyag és egy ritka börrákot diagnosztizáltak nála. Jelenleg teljesen tünetmentes. Nincs a testében daganat.
több mint 2 éve
Állítólag Cole "szép" kis csizmácskában jár a jobb lábán. A múlt héten edzést hagyott ki már ez miatt... Nyilván holnap majd a sajttájon Tomlin elmondja...
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Első dominó közben eldőlt, a Panthers kivágta az edzőt. Mondjuk nem is csodálom. Elhozták Mayfield-et és ugyanolyan szarok, mint Darnolddal voltak. Velük mondjuk harcolhatunk az 1/1-ért... 😀
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Hát értem Én ezt, de folyamatosan a középtől hátra draftoltunk Ben alatt. Hogy draftolsz potens QB-t így? Csak úgy, hogy inged gatyád ráfizeted.....ez pedig akkor egy másik kockázat, vagyis ár, amit nem biztos, hogy megéri kifizetni. Már nálunk abból gond volt, hogy hoztuk Rudit a 3.(!!!) körben.szerintem qb-t úgy tudsz felépíteni, hogy ben mögé!!! húzol 18-ban vagy 19-ben és 1-1,5 év tanulás után berakod. ezek a passzolt yardok egyébként csalókák, 18, 19-ben már sok 3-4-5 intes meccse volt. csakhát amíg itt volt senki nem mert húzni, hozni, keresgélni qb-t.Visszanézve szerintem sem lett volna jobb megoldás, mint ahogy a történelem eseményei zajlottak. Van/volt egy frencsájz kubé, aki nyert két gyűrűt, bekerült passzolt yardokban az óólltájm 5 legjobb irányító közé, aki azt mondja, hogy még ráhúzok egy évet, akkor neki a Steelers nem mondja azt, hogy tipli (mellesleg pénzügyileg sem érte volna meg kivágni a rengeteg halott pénzzel).2018-ban 1/28 voltunk, onnan esélytelen. Lamar nekünk nyilvánvalóan nem kellett, ráadásul Ben előtte 4200, utána 5100 yardot passzolt, 28-14, majd 34-16 TD/INT aránnyal. Egyszerűen nem volt reális, hogy leváltsuk.a tudatosság nálatok a qb keresése lett volna 18 óta, szerintem ez az elodázása nagy hiba volt, nálunk meg illett volna bízni lj-ben és feltölteni az o-t még a rookie évei alatt. ehelyett kicsit mindketten maradtunk a mára már meghaladt identitásunknál: építsünk baszó d-t. nektek watt miatt félig sikerült is, nekünk még az se. baszó d-t sajnos már nem lehet építeni.Az élmezőny évekig úgy nézett ki, hogy:Tomlin nagy feladat előtt áll igen, de vannak kétségeim.teljesen egyetértek. a ravens és steelers két nagyon hasonló utat járt be csapatépítés terén ‘18 óta: 1 játékos elmaszkolja az alapvető gondokat és ezzel az fo és edzői stáb túléli. egy kiugró eredménytől, az élmezőnytől ez a két gárda nagyon messze van. nálunk lamarral 9-10 győzelmes a csapat, nélküle 3-4, nálatok ez a játékos watt: vele megvan a 8-9 győzelem, nélküle meg 2-3 győzelem a reális. ezen felül zéró koncepció jövőkép mindkét csapatnál.
Hogy ezzel a nem volt negatív szezonokkal szépen túlélt egy hosszú korszakot az nem semmi.
Volt 3 PO győzelmünk az elmúlt 12 évben.
Overrated.
Tibi76
gedam
- a Niners többször lement kutyába, hogy minőségi kerete legyen
- a Rams többszörösen feladta a jövőjét, hogy nyerhessen egyet
- a Saints és az Eagles eladósodott volna, ha soccernek hívnák ezt a játékot (ettől még le a kalappal előttük, de azért nekik is megvan a maguk keresztje a QB helyzettel és nem tudom, hogy lehet-e nyerni érdemi tehetségkülönbségnél)
- a Bengals évekig romhalmaz volt és bejött nekik egyelőre két draft (mindkettő kb no brainer volt)
- a Bucs egy évtizedig kínkeserves, szurkoló nélküli csapat volt, ahová érkezett egy GOAT és vele jött a kultúra és a nyugdíjasotthon.
Én nem szeretném, ha a saját csapatomnak idáig el kellene jutnia.
Szerves építkezést én nagyon kevés helyen láttam az elmúlt mondjuk 4-5 évben és az a Bills és Chiefs volt, de mindkét helyen előtte sivatag és siralomház, illetve középszerűség volt. Beletaláltak az irányítóikba és az edzőikbe.
A Packers meg a másik véglet, ahol egy öntörvényű zseni köré sohasem tudnak csapatot rakni.
Nekünk és nektek is megvan az utatok, csak 180 fokot kellene fordulni a filozófiának, mert védelem építéssel a mai ligában nem nyersz sokat. Nektek lenne fegyveretek Lamar személyében, csak keveset költötök köré, nekünk már nincs fegyverünk, vagy csak most van a próbaüzeme (a Colts halad évek óta a próbaüzem útján, és nem tudják átlépni a küszöböt, ami lassan az irodaházat is megrepeszti).
Willie Parker
gedam
2019 lett volna az első év, maikor szóba jött, amikor a védelem romokban hevert éppen. Daniel Jones éppenséggel lehetett volna a húzás egy ILB helyett, sztem egy dekányit nem lennénk előrébb. Az eredeti helyünkhöz legközelebb húzott irányítók Haskins meg Lock voltak, brrr, egyik sem jobb Rudolphnál. A 19-es osztályból Murray-n kívül nincs is érdemi ember már csapat közelében.
2020-ban nem volt első körünk. Ha lett volna, akkor bosszankodhattunk volna, hogy éppen az orrunk elől viszik ki Herbertet, mert annál feljebb nem tudtunk volna kúszni. Hurts nekünk zsákutca lenne, a többiek szinte a ligában sincsenek (Love, Eason, Fromm, Luton). Az egy végtelenül két emberes QB class volt, és már a harmadik, Tua megítélése is nagyon kétes.
2021-ben minden is esélytelen volt, mert az első 3 pick QB volt, mi meg 24-es húztunk. Mac Jones egy misét megérhetett volna, de sztem a Pats is ment volna érte egyébként is.
Én nem látom, hogy hogyan draftolhattunk volna irányítót húszon kívülről, aki nem félmegoldás. Az meg lehet simán Pickett is, vagy még több.
A piacról meg még pletyka szinten sem kerültünk szóba, én úgy emlékszem, hogy max Jimmy kapcsán emlegettet minket. [Jó, persze Rodgers-t fasza lett volna két évre idehozni, hogy aztán ne érjen el ugyanúgy semmit, mármint max konf döntőt.]
Willie Parker
Az, hogy Pickettel próbálkozunk szerintem teljesen oké.
Most már nekem is a juharfaleveles felé csökken a türelem, mert semmiben nem látom az előrelépést, vagy azt hogy segítené az O előrehaladását. Szenvedés van a köbön...
Reggio1914
gedam
Szóval értem az elméletet, de ugye ennek sok problémája van és látom Love-ot Rogers mögött és előbbi nem feltétlenül örülkél, hogy elvitte a Packers "tanulni". No és arról nem is beszélek, hogy felmennénk egy Darnoldért a 15. poziból......szóval ölég nekünk Bush bácsi.... 😀
Majd jön fel mindenki top5-be jövőre....
több mint 2 éve
gedam
5 908
szerintem qb-t úgy tudsz felépíteni, hogy ben mögé!!! húzol 18-ban vagy 19-ben és 1-1,5 év tanulás után berakod. ezek a passzolt yardok egyébként csalókák, 18, 19-ben már sok 3-4-5 intes meccse volt. csakhát amíg itt volt senki nem mert húzni, hozni, keresgélni qb-t.Visszanézve szerintem sem lett volna jobb megoldás, mint ahogy a történelem eseményei zajlottak. Van/volt egy frencsájz kubé, aki nyert két gyűrűt, bekerült passzolt yardokban az óólltájm 5 legjobb irányító közé, aki azt mondja, hogy még ráhúzok egy évet, akkor neki a Steelers nem mondja azt, hogy tipli (mellesleg pénzügyileg sem érte volna meg kivágni a rengeteg halott pénzzel).2018-ban 1/28 voltunk, onnan esélytelen. Lamar nekünk nyilvánvalóan nem kellett, ráadásul Ben előtte 4200, utána 5100 yardot passzolt, 28-14, majd 34-16 TD/INT aránnyal. Egyszerűen nem volt reális, hogy leváltsuk.a tudatosság nálatok a qb keresése lett volna 18 óta, szerintem ez az elodázása nagy hiba volt, nálunk meg illett volna bízni lj-ben és feltölteni az o-t még a rookie évei alatt. ehelyett kicsit mindketten maradtunk a mára már meghaladt identitásunknál: építsünk baszó d-t. nektek watt miatt félig sikerült is, nekünk még az se. baszó d-t sajnos már nem lehet építeni.Az élmezőny évekig úgy nézett ki, hogy:Tomlin nagy feladat előtt áll igen, de vannak kétségeim.teljesen egyetértek. a ravens és steelers két nagyon hasonló utat járt be csapatépítés terén ‘18 óta: 1 játékos elmaszkolja az alapvető gondokat és ezzel az fo és edzői stáb túléli. egy kiugró eredménytől, az élmezőnytől ez a két gárda nagyon messze van. nálunk lamarral 9-10 győzelmes a csapat, nélküle 3-4, nálatok ez a játékos watt: vele megvan a 8-9 győzelem, nélküle meg 2-3 győzelem a reális. ezen felül zéró koncepció jövőkép mindkét csapatnál.
Hogy ezzel a nem volt negatív szezonokkal szépen túlélt egy hosszú korszakot az nem semmi.
Overrated.
Tibi76
gedam
- a Saints és az Eagles eladósodott volna, ha soccernek hívnák ezt a játékot (ettől még le a kalappal előttük, de azért nekik is megvan a maguk keresztje a QB helyzettel és nem tudom, hogy lehet-e nyerni érdemi tehetségkülönbségnél)
- a Bengals évekig romhalmaz volt és bejött nekik egyelőre két draft (mindkettő kb no brainer volt)
- a Bucs egy évtizedig kínkeserves, szurkoló nélküli csapat volt, ahová érkezett egy GOAT és vele jött a kultúra és a nyugdíjasotthon.
Szerves építkezést én nagyon kevés helyen láttam az elmúlt mondjuk 4-5 évben és az a Bills és Chiefs volt, de mindkét helyen előtte sivatag és siralomház, illetve középszerűség volt. Beletaláltak az irányítóikba és az edzőikbe.
A Packers meg a másik véglet, ahol egy öntörvényű zseni köré sohasem tudnak csapatot rakni.
Nekünk és nektek is megvan az utatok, csak 180 fokot kellene fordulni a filozófiának, mert védelem építéssel a mai ligában nem nyersz sokat. Nektek lenne fegyveretek Lamar személyében, csak keveset költötök köré, nekünk már nincs fegyverünk, vagy csak most van a próbaüzeme (a Colts halad évek óta a próbaüzem útján, és nem tudják átlépni a küszöböt, ami lassan az irodaházat is megrepeszti).
Willie Parker
gedam
2019 lett volna az első év, maikor szóba jött, amikor a védelem romokban hevert éppen. Daniel Jones éppenséggel lehetett volna a húzás egy ILB helyett, sztem egy dekányit nem lennénk előrébb. Az eredeti helyünkhöz legközelebb húzott irányítók Haskins meg Lock voltak, brrr, egyik sem jobb Rudolphnál. A 19-es osztályból Murray-n kívül nincs is érdemi ember már csapat közelében.
2020-ban nem volt első körünk. Ha lett volna, akkor bosszankodhattunk volna, hogy éppen az orrunk elől viszik ki Herbertet, mert annál feljebb nem tudtunk volna kúszni. Hurts nekünk zsákutca lenne, a többiek szinte a ligában sincsenek (Love, Eason, Fromm, Luton). Az egy végtelenül két emberes QB class volt, és már a harmadik, Tua megítélése is nagyon kétes.
2021-ben minden is esélytelen volt, mert az első 3 pick QB volt, mi meg 24-es húztunk. Mac Jones egy misét megérhetett volna, de sztem a Pats is ment volna érte egyébként is.
Én nem látom, hogy hogyan draftolhattunk volna irányítót húszon kívülről, aki nem félmegoldás. Az meg lehet simán Pickett is, vagy még több.
A piacról meg még pletyka szinten sem kerültünk szóba, én úgy emlékszem, hogy max Jimmy kapcsán emlegettet minket. [Jó, persze Rodgers-t fasza lett volna két évre idehozni, hogy aztán ne érjen el ugyanúgy semmit, mármint max konf döntőt.]
Willie Parker
Most már nekem is a juharfaleveles felé csökken a türelem, mert semmiben nem látom az előrelépést, vagy azt hogy segítené az O előrehaladását. Szenvedés van a köbön...
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Visszanézve szerintem sem lett volna jobb megoldás, mint ahogy a történelem eseményei zajlottak. Van/volt egy frencsájz kubé, aki nyert két gyűrűt, bekerült passzolt yardokban az óólltájm 5 legjobb irányító közé, aki azt mondja, hogy még ráhúzok egy évet, akkor neki a Steelers nem mondja azt, hogy tipli (mellesleg pénzügyileg sem érte volna meg kivágni a rengeteg halott pénzzel).2018-ban 1/28 voltunk, onnan esélytelen. Lamar nekünk nyilvánvalóan nem kellett, ráadásul Ben előtte 4200, utána 5100 yardot passzolt, 28-14, majd 34-16 TD/INT aránnyal. Egyszerűen nem volt reális, hogy leváltsuk.a tudatosság nálatok a qb keresése lett volna 18 óta, szerintem ez az elodázása nagy hiba volt, nálunk meg illett volna bízni lj-ben és feltölteni az o-t még a rookie évei alatt. ehelyett kicsit mindketten maradtunk a mára már meghaladt identitásunknál: építsünk baszó d-t. nektek watt miatt félig sikerült is, nekünk még az se. baszó d-t sajnos már nem lehet építeni.Az élmezőny évekig úgy nézett ki, hogy:Tomlin nagy feladat előtt áll igen, de vannak kétségeim.teljesen egyetértek. a ravens és steelers két nagyon hasonló utat járt be csapatépítés terén ‘18 óta: 1 játékos elmaszkolja az alapvető gondokat és ezzel az fo és edzői stáb túléli. egy kiugró eredménytől, az élmezőnytől ez a két gárda nagyon messze van. nálunk lamarral 9-10 győzelmes a csapat, nélküle 3-4, nálatok ez a játékos watt: vele megvan a 8-9 győzelem, nélküle meg 2-3 győzelem a reális. ezen felül zéró koncepció jövőkép mindkét csapatnál.
Overrated.
Tibi76
gedam
Willie Parker
gedam
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
2018-ban 1/28 voltunk, onnan esélytelen. Lamar nekünk nyilvánvalóan nem kellett, ráadásul Ben előtte 4200, utána 5100 yardot passzolt, 28-14, majd 34-16 TD/INT aránnyal. Egyszerűen nem volt reális, hogy leváltsuk.a tudatosság nálatok a qb keresése lett volna 18 óta, szerintem ez az elodázása nagy hiba volt, nálunk meg illett volna bízni lj-ben és feltölteni az o-t még a rookie évei alatt. ehelyett kicsit mindketten maradtunk a mára már meghaladt identitásunknál: építsünk baszó d-t. nektek watt miatt félig sikerült is, nekünk még az se. baszó d-t sajnos már nem lehet építeni.Az élmezőny évekig úgy nézett ki, hogy:Tomlin nagy feladat előtt áll igen, de vannak kétségeim.teljesen egyetértek. a ravens és steelers két nagyon hasonló utat járt be csapatépítés terén ‘18 óta: 1 játékos elmaszkolja az alapvető gondokat és ezzel az fo és edzői stáb túléli. egy kiugró eredménytől, az élmezőnytől ez a két gárda nagyon messze van. nálunk lamarral 9-10 győzelmes a csapat, nélküle 3-4, nálatok ez a játékos watt: vele megvan a 8-9 győzelem, nélküle meg 2-3 győzelem a reális. ezen felül zéró koncepció jövőkép mindkét csapatnál.
Overrated.
Tibi76
gedam
Willie Parker
gedam
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Egy kis szemezgetés a vélemények rovatból 😀-Fire Matt Canada
-Give Pickens the ball
-Let Najee heal and play Warren
-Call Joe Haden
-Fire Matt Canada a second time just to be sure.
több mint 2 éve
JoeyPorter
2 630
24-3-nál miért akartunk a Bills RZ-ben fg-t rúgni 4&5-re?hesteganalitika?
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
off:A kérdés a "D nyeri a bajnokságot" időszak végleg elmúlt-e vagy esetleg csak időszakos hullám van? Az tény jelenleg a sokat, gyorsan passzoló, a pálya teljes területét bejátszó O-k a nyerők akik tudnak valami váratlant húzni. A klasszikus erőfoci ideje lejárt. Így a brutál D-k sem tudnak már annyit hozzátenni és nem is tudsz olyan szintű D-t építeni mint a Steel Curtain vagy a Ravens Ray Lewis féle egysége. Vagy a SC II.ezt az uj koncepciot a szabalyok valtoztatasaval iranyitottak. Talan magatol alakult ki, de a flagfoci iranyvonal miatt alakult ugy, hogy a baszo D-k lassan mar csak alkalomszeruen tudnak stop-ot mutatni.
polamalu
xtaki
flagfoci vagy sem, tegnap igencsak érdekes volt a játékvezetés hozzáállása, ha Pickett egészségéről volt szó...szemben Tom Brady egészségével a Falcons meccsen, akit már csak szivacson lehet sackelni
több mint 2 éve
Nyilván. Hasonlóan gondolom én is
több mint 2 éve
xtaki
3 443
A kérdés a "D nyeri a bajnokságot" időszak végleg elmúlt-e vagy esetleg csak időszakos hullám van? Az tény jelenleg a sokat, gyorsan passzoló, a pálya teljes területét bejátszó O-k a nyerők akik tudnak valami váratlant húzni. A klasszikus erőfoci ideje lejárt. Így a brutál D-k sem tudnak már annyit hozzátenni és nem is tudsz olyan szintű D-t építeni mint a Steel Curtain vagy a Ravens Ray Lewis féle egysége. Vagy a SC II.ezt az uj koncepciot a szabalyok valtoztatasaval iranyitottak. Talan magatol alakult ki, de a flagfoci iranyvonal miatt alakult ugy, hogy a baszo D-k lassan mar csak alkalomszeruen tudnak stop-ot mutatni.
polamalu
több mint 2 éve
A kérdés a "D nyeri a bajnokságot" időszak végleg elmúlt-e vagy esetleg csak időszakos hullám van? Az tény jelenleg a sokat, gyorsan passzoló, a pálya teljes területét bejátszó O-k a nyerők akik tudnak valami váratlant húzni. A klasszikus erőfoci ideje lejárt. Így a brutál D-k sem tudnak már annyit hozzátenni és nem is tudsz olyan szintű D-t építeni mint a Steel Curtain vagy a Ravens Ray Lewis féle egysége. Vagy a SC II.
több mint 2 éve
gedam
5 908
a tudatosság nálatok a qb keresése lett volna 18 óta, szerintem ez az elodázása nagy hiba volt, nálunk meg illett volna bízni lj-ben és feltölteni az o-t még a rookie évei alatt. ehelyett kicsit mindketten maradtunk a mára már meghaladt identitásunknál: építsünk baszó d-t. nektek watt miatt félig sikerült is, nekünk még az se. baszó d-t sajnos már nem lehet építeni.Az élmezőny évekig úgy nézett ki, hogy:Tomlin nagy feladat előtt áll igen, de vannak kétségeim.teljesen egyetértek. a ravens és steelers két nagyon hasonló utat járt be csapatépítés terén ‘18 óta: 1 játékos elmaszkolja az alapvető gondokat és ezzel az fo és edzői stáb túléli. egy kiugró eredménytől, az élmezőnytől ez a két gárda nagyon messze van. nálunk lamarral 9-10 győzelmes a csapat, nélküle 3-4, nálatok ez a játékos watt: vele megvan a 8-9 győzelem, nélküle meg 2-3 győzelem a reális. ezen felül zéró koncepció jövőkép mindkét csapatnál.
Overrated.
Tibi76
gedam
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Az élmezőny évekig úgy nézett ki, hogy:Tomlin nagy feladat előtt áll igen, de vannak kétségeim.teljesen egyetértek. a ravens és steelers két nagyon hasonló utat járt be csapatépítés terén ‘18 óta: 1 játékos elmaszkolja az alapvető gondokat és ezzel az fo és edzői stáb túléli. egy kiugró eredménytől, az élmezőnytől ez a két gárda nagyon messze van. nálunk lamarral 9-10 győzelmes a csapat, nélküle 3-4, nálatok ez a játékos watt: vele megvan a 8-9 győzelem, nélküle meg 2-3 győzelem a reális. ezen felül zéró koncepció jövőkép mindkét csapatnál.
Overrated.
Tibi76
gedam
több mint 2 éve
gedam
5 908
Tomlin nagy feladat előtt áll igen, de vannak kétségeim.teljesen egyetértek. a ravens és steelers két nagyon hasonló utat járt be csapatépítés terén ‘18 óta: 1 játékos elmaszkolja az alapvető gondokat és ezzel az fo és edzői stáb túléli. egy kiugró eredménytől, az élmezőnytől ez a két gárda nagyon messze van. nálunk lamarral 9-10 győzelmes a csapat, nélküle 3-4, nálatok ez a játékos watt: vele megvan a 8-9 győzelem, nélküle meg 2-3 győzelem a reális. ezen felül zéró koncepció jövőkép mindkét csapatnál.
Overrated.
Tibi76
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
www.spotrac.com/nfl/pittsburgh-steelers/contracts/Én a védelmet nem tartom akkora tragédiának, ezzel a kaliberrel el lehet karistolni. Össze kell rakni egy olyan támadósort, ami stabilnan tud minimum 25 pontot.Ez a védelem ár/teljesítményben egy katasztrófa.
Willie Parker
Razi
Én ebben a listában nem sok túlfizetett embert látok: Watt, Minkah és Heyward esetében ez kb kötelező. Ogunjobinak sok lenne a 8 milla, de ő egy évre van. Jack, Sutton, With 5-8 milliós játékosok, az első kettő sztem nem annyira rossz. A Bush szerződés kényszer, de neki éves 4-et adunk, az nem a világvége. Wallace, Alualu és Edmunds meg kifejezetten olcsók.
több mint 2 éve
Jelenleg 1/1!!! Nem ellenőriztem csak olvastamMár előztünk is 😊
Klaci79
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Tomlin nagy feladat előtt áll igen, de vannak kétségeim.Hogy ezzel a nem volt negatív szezonokkal szépen túlélt egy hosszú korszakot az nem semmi.
Overrated.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
A by előtt nem rúg ki senkit. A bye week lehet az amikor van idő szerkezeti átalakításra akár. Edző fronton is és játék filozófia fronton is. Mindenhol kell. Bele kell most nyúlni nagyon ebbe. A híres 0-4-s szezon során sem voltunk ilyen mélyen Pedig az sem volt piskóta.
több mint 2 éve
astroid
571
Attól nem tartotok,hogy Pickett fejlődését azért nem nagyon segíti egy 1/1-es szezon?!Pickettnek is kell a győzelem , meg az egész csapatnak, nincs más út. Attól még lehet top 5 pick, de kellenek a győzelmek a fejlődéshez. Egy biztos ez így nem működik. Tomlin nagy feladat előtt áll. Azt most kijelentette hogy ez után a meccs után nem lesznek jelentős változások az edzőknél (majd a következő után) 😀
Egy Qb felépítésének nem biztos hogy az a legjobb módja,ha pofozogep a csapata,arra nem jobb Trubi ? Tudom hogy pl.Manning pl 3-13-as szezonnal kezdett,de Ő inkább a kivétel mint a főszabály
Nem provokáció,csak kérdezem.
kolok1972
több mint 2 éve
Attól nem tartotok,hogy Pickett fejlődését azért nem nagyon segíti egy 1/1-es szezon?!Egy Qb felépítésének nem biztos hogy az a legjobb módja,ha pofozogep a csapata,arra nem jobb Trubi ? Tudom hogy pl.Manning pl 3-13-as szezonnal kezdett,de Ő inkább a kivétel mint a főszabály
Nem provokáció,csak kérdezem.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.