NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 044
 triblive.com/sports/tim-benz-steelers-reported-hiring-of-arthur-smith-is-as-logical-as-it-is-uninspired/
tenorx
jó kis cikk...mondjuk az így angolul nem jön át nekem, hogy ez a zsák meg a foltja esete, hogy mintha ide született volna ezekkel az eredményekkel és erényekkel a pali, vagy tényleg úgy gondolja a cikk szerzője, hogy ez egy lépés a jó irányba a Steelers részéről...
azért amit tett a Titansnél az mindenképp pozitív és remélem és hiszem, hogy Pickett sokkal közelebb van ahhoz a teljesítményhez, amit Tanyahill le tudott tenni a pályára, mint mondjuk Ridder volt.
akkor pedig ez már nem lesz rossz rövidtávon sem
Meyer tényleg az év második felére egy ligaelit futóegységet rakott össze, ide mindenképp kell egy b@szó center és do it!!
több mint 2 éve
tenorx 14 170 — fő libsi
 triblive.com/sports/tim-benz-steelers-reported-hiring-of-arthur-smith-is-as-logical-as-it-is-uninspired/
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 764
Smith-nél egy bajom van: a QB-ról nem derül ki minden, az, hogy éles helyzetben ő tud-e átlendíteni. Jó irányító(játék) nélkül meg nincs mély PO-run - már ha az cél.

Egy újhullámosnál elengedhetetlen terhet rakni a QB-ra. Goff is kapott terhelést, jól nézett ki. Purdy ugyanez. Love detto.
Willie Parker
Vagy... fordított a helyzet, és olyan OC-t kerestek, aki a meglevő játékos állományból -beleértve Pickettet- tud kihozni valami értelmes teljesítményt. Smith ezt már egyszer megcsinálta, elég hasonló feltételek mellett.

A tulajdonos egyértelműen megmondta hogy mi az elvárása a következő évekre. Tomlinnak most nincs ideje arra, hogy egy olyan OC-t hozzon, akinek az elképzeléseihez komolyabban át kell alakítani a játékosállományt.
Jan
Pontosan ilyet keresett. En 2 dologgal jopar megkozelitessel es szemszogbol de mar teleszemeteltem itt a forumot. Ezzel a kinevezessel is all.
1. Nem HC materia a kinevezett
2. Jelenben a gyozelemert: mindent.

Ha ezeket alapul veszem akkor irtam mar en is hogy AS kivalo valasztas. De ha elengednem az elso ketto feltetelt akkor nem. Es most irhatnek 4-5 eros pontot hogy miert nem, de minek. Ez van es bizakodunk. Willie Parker meg nem allt be a sorba.

Szerintem zsakutca, de bizom benne, hogy hosszu es a vege elott van benne 2 db SB.
több mint 2 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 757
Ez eléggé hiú ábránd volt alapból is. Meyerrel az év második felében a futásunk liga top lett. Mi ok lenne lecserélni egy jól teljesítő edzőt?
több mint 2 éve
Gyakorlatilag este egy műsorban kerek-perec elhangzott, hogy Meyer marad az OL edző és nem fogják Munchakot idehozni helyette...ezt Dulac a Post-Gazette újságírója nyilatkozta

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Amúgy a Tampa interjú előtt mondott igent Tomlinnak, a sajtóban azt lehetett olvasni, hogy több interjúja is lett volna, de Tomlin és a kultúra ide vonzotta...egyszer ez a Tomlis és a kultúra már feljuttathatna minket a csúcsra. Tudom, volt már ilyen, de az még nem annyira volt Tomlin csapata.
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 647 — Steelers fan
Smith-nél egy bajom van: a QB-ról nem derül ki minden, az, hogy éles helyzetben ő tud-e átlendíteni. Jó irányító(játék) nélkül meg nincs mély PO-run - már ha az cél.

Egy újhullámosnál elengedhetetlen terhet rakni a QB-ra. Goff is kapott terhelést, jól nézett ki. Purdy ugyanez. Love detto.
Willie Parker
Vagy... fordított a helyzet, és olyan OC-t kerestek, aki a meglevő játékos állományból -beleértve Pickettet- tud kihozni valami értelmes teljesítményt. Smith ezt már egyszer megcsinálta, elég hasonló feltételek mellett.

A tulajdonos egyértelműen megmondta hogy mi az elvárása a következő évekre. Tomlinnak most nincs ideje arra, hogy egy olyan OC-t hozzon, akinek az elképzeléseihez komolyabban át kell alakítani a játékosállományt.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 2 éve

Willie Parker
Szerintem nagyon hasonloan latjuk alapbol, de ugy csinalsz mintha ez lenne az elso rodeod.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 258

több mint 2 éve
tenorx 14 170 — fő libsi
Munchak-ra így mik az esélyek?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Én nem tudom, de neki kéne állni kecskét áldozni hátha segít.
több mint 2 éve
Állítólag nem rosszak, de egyelőre konkrét semmi.
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 692
Tomlin meglátogatta Oregonban Jackson Powers Johnsont. Komálnám a drafton nagyon kellene egy jó center
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 456 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 2 éve
Én vagyok egyedül optimista? 😀 Szerintem jó lesz ez.
Én is Shanny/McVay school embert akartam, de azért őszintén, kevés esély volt erre.
Smith felfogása meg az ember is illik ide szerintem.
tenorx
Nem vagy egyedül. Új OC-t szerettünk volna, ím van. Majd jövő január elején meglátjuk, mit tudott kreálni, addig kár bármilyen ítéletet mondani, mert minden hely más. Hajrá AS! 🙂
Reggio1914
Én is csatlakozom. Amit a Titans-nél csinált az kifejezetten jó volt, sőt a liga elejéhez tartozott az az offense és nem egy liga elit irányítóval. A fal nagyon fontos lesz és nem csak 5 jó ember kell, de mélység is. A védelemre viszont áldozni kell, örülnék egy jó CB-nek és a falba az utánpótlásnak.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
Én is Shanny/McVay school embert akartam, de azért őszintén, kevés esély volt erre.
tenorx
Nem vagy egyedül. Új OC-t szerettünk volna, ím van. Majd jövő január elején meglátjuk, mit tudott kreálni, addig kár bármilyen ítéletet mondani, mert minden hely más. Hajrá AS! 🙂
több mint 2 éve
tenorx 14 170 — fő libsi
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 460
Ez egy amolyan alacsony kockázatú, alacsony nyereséges lépés, kicsit alibi, megúszós.

Ha az a logikája, hogy nézzünk egy biztos választást, amivel kiderülnek Picike limitjei, akkor talán elfogadom, de kicsit húzom a számat, mert nem kockáztattunk.

Az garantált, hogy a támadósor előrébb lesz, lesz futó- és TE-játékunk, de újításokat az NFL-be nem Ő fog bevezetni.

Ui: jön Henry és a Sasoknál elégedetlen AJ Brown?
Szokol
Canada szerintem újítóként jött ide, aztán láttuk mi lett.
Elnézve a Falcons elmúlt két éves teljesítményét, a 30 plusz pontos meccsekbe most sem fogunk beleszédülni... max ha kapunk ennyit...
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 456 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ez egy amolyan alacsony kockázatú, alacsony nyereséges lépés, kicsit alibi, megúszós.

Ha az a logikája, hogy nézzünk egy biztos választást, amivel kiderülnek Picike limitjei, akkor talán elfogadom, de kicsit húzom a számat, mert nem kockáztattunk.

Az garantált, hogy a támadósor előrébb lesz, lesz futó- és TE-játékunk, de újításokat az NFL-be nem Ő fog bevezetni.

Szokol
Nem is lattunk az ujitasbol semmit. Rohadtul kivancsi lennek az o szemszogebol h mi tortent.
xtaki
Két és fél év alatt ha semmit nem látunk belőle, akkor ott azért az ő szemszöge megkérdőjelezhető, legyen az bármi is...
Reggio1914
Én arra emlékszem, hogy nagyon vártuk a Canada Offense-t. Előtte meg a Haley féle előtt is hurrá optimizmus volt. Úgyhogy nem bánom, hogy most egy picit visszafogottabb a várakozás...
😊

több mint 2 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 757
Szerintem ennek eleve úgy kéne működnie, ha van egy vízióm és azt kinullázza a HC, GM, akárki anélkül, hogy kipróbálhattam volna akkor fel kell állni és menni máshová. De tippre Mr. Canadáért nemigen fognak kapkodni az NFL ben.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452

Szokol
Nem is lattunk az ujitasbol semmit. Rohadtul kivancsi lennek az o szemszogebol h mi tortent.
xtaki
Két és fél év alatt ha semmit nem látunk belőle, akkor ott azért az ő szemszöge megkérdőjelezhető, legyen az bármi is...
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 874 — a new hope (again)
artúr jó stratéga, az öltözőt nem vesztette el, viszont hc-ként gyenge play caller volt. ha megint csak az O-ra kell figyelnie szerintem ez a hire jól sülhet el.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 812

Szokol
több mint 2 éve

Szokol

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 258
Nesztek egy új Whisenhunt

bloggingdirty.com/posts/2023-atlanta-falcons-breaking-down-how-arthur-smith-s-artistic-smashmouth-offense-will-function-01h4rc044aab
több mint 2 éve
Artúrral túrjuk a sarat. Nem tetszik. Unalomra és szenvedésre számítok.
Kenny-ről nem derül ki majd semmi, gondolom így le fogjuk cserélni.
A védelem pedig nincs kész ehhez a felfogáshoz, konkrétan rossz futás ellen, ami öli az időt és az energiát is fogyasztja.
Fun fact: interim HC a házban.

Többet vártam, ez így csalódás nekem.
Remélem Wilsont azért nem hozzuk.
Willie Parker
Te hittel egy karcolos OC-ben? Oszinten?
no

Egy ifjúban igen, egy szinte névtelenben, mint Girardi (KC) Caley (Pats, Rams) vagy Klint Kubiak (SF).
Willie Parker
Remenykedek mar regota itt is es a ravensnel is, de hinni sosem.

Ahogy irtam a tapasztalatok alapjan a szoba joheto emberkek kozul AS egy kivalo huzas. Arrol en nem irnek tobbet hogy mit tennek amiert ennyire korlatos a szoba joheto nevsor. En egy picit sem vagyok meglepve, de az is igaz hogy iden picit jobban remenykedtem.