Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Én RWt nem akarom, Fieldsben látok potenciált.Ha egy 3. körért megvan, az nagyon jó. low risk/high reward
több mint 2 éve
Nem tudom elmondani, hogy mennyire nem szeretnem, ha RW, vagy fields jonne hozzank.hozzunk egy sokadik koros ujoncot, de ne levitezlett, mashol nem kello embereket.
több mint 2 éve
Jaaaa, Bencsics jöhet! 😊Há ki más? Charlie nem is értem kire gondolhatott... 😀Már Bencsics? 😉Ha már itt tartunk, a GOAT-ot azért megnézném Steelers mezben! 😀Azt megelőzendő talán lesz még egy Big Ben-es kör is, hogy látják dobálni a családdal és ebből arra következtetnek, hogy a visszatérésre készül...újságííróknál nem szabad kizárni semmit 😊De most komolyan. Ha Te lennél Garoppoló managere. Hát nem dobnád be emberünket? Lesz még Mayfield is, most mondom.Én kb. Darnoldnál fogok lemenni az életről... 😀
Klemó
Reggio1914
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Reggio1914
több mint 2 éve
Há ki más? Charlie nem is értem kire gondolhatott... 😀Már Bencsics? 😉Ha már itt tartunk, a GOAT-ot azért megnézném Steelers mezben! 😀Azt megelőzendő talán lesz még egy Big Ben-es kör is, hogy látják dobálni a családdal és ebből arra következtetnek, hogy a visszatérésre készül...újságííróknál nem szabad kizárni semmit 😊De most komolyan. Ha Te lennél Garoppoló managere. Hát nem dobnád be emberünket? Lesz még Mayfield is, most mondom.Én kb. Darnoldnál fogok lemenni az életről... 😀
Klemó
Reggio1914
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
több mint 2 éve
Már Bencsics? 😉Ha már itt tartunk, a GOAT-ot azért megnézném Steelers mezben! 😀Azt megelőzendő talán lesz még egy Big Ben-es kör is, hogy látják dobálni a családdal és ebből arra következtetnek, hogy a visszatérésre készül...újságííróknál nem szabad kizárni semmit 😊De most komolyan. Ha Te lennél Garoppoló managere. Hát nem dobnád be emberünket? Lesz még Mayfield is, most mondom.Én kb. Darnoldnál fogok lemenni az életről... 😀
Klemó
Reggio1914
Klaci79
Reggio1914
több mint 2 éve
Az egyetlen ember lenne, aki ha idejön akkor nem nézek addig NFL-t amíg itt van...Ha már itt tartunk, a GOAT-ot azért megnézném Steelers mezben! 😀Azt megelőzendő talán lesz még egy Big Ben-es kör is, hogy látják dobálni a családdal és ebből arra következtetnek, hogy a visszatérésre készül...újságííróknál nem szabad kizárni semmit 😊De most komolyan. Ha Te lennél Garoppoló managere. Hát nem dobnád be emberünket? Lesz még Mayfield is, most mondom.Én kb. Darnoldnál fogok lemenni az életről... 😀
Klemó
Reggio1914
Klaci79
Reggio1914
több mint 2 éve
Ha már itt tartunk, a GOAT-ot azért megnézném Steelers mezben! 😀Azt megelőzendő talán lesz még egy Big Ben-es kör is, hogy látják dobálni a családdal és ebből arra következtetnek, hogy a visszatérésre készül...újságííróknál nem szabad kizárni semmit 😊De most komolyan. Ha Te lennél Garoppoló managere. Hát nem dobnád be emberünket? Lesz még Mayfield is, most mondom.Én kb. Darnoldnál fogok lemenni az életről... 😀
Klemó
Reggio1914
Klaci79
több mint 2 éve
Azt megelőzendő talán lesz még egy Big Ben-es kör is, hogy látják dobálni a családdal és ebből arra következtetnek, hogy a visszatérésre készül...újságííróknál nem szabad kizárni semmit 😊De most komolyan. Ha Te lennél Garoppoló managere. Hát nem dobnád be emberünket? Lesz még Mayfield is, most mondom.Én kb. Darnoldnál fogok lemenni az életről... 😀
Klemó
Reggio1914
több mint 2 éve
De most komolyan. Ha Te lennél Garoppoló managere. Hát nem dobnád be emberünket? Lesz még Mayfield is, most mondom.Én kb. Darnoldnál fogok lemenni az életről... 😀
Klemó
több mint 2 éve
De csak mert bejelentette a visszavonulását. Így már nem ír róla egyetlen insider sem 😀Basszus Bencsics meg visszavonult..... 😀pedig ő lehetett volna a következő favorit a Steelers-nél 😀
polamalu
róla még nem volt ilyen cikk...
Klaci79
Szerkesztette: polamalu
több mint 2 éve
Basszus Bencsics meg visszavonult..... 😀pedig ő lehetett volna a következő favorit a Steelers-nél 😀
polamalu
róla még nem volt ilyen cikk...
több mint 2 éve
Basszus Bencsics meg visszavonult..... 😀
több mint 2 éve
De most komolyan. Ha Te lennél Garoppoló managere. Hát nem dobnád be emberünket? Lesz még Mayfield is, most mondom.
több mint 2 éve
Jajj basszus...végig mennek mindenkin, aztán ha bejön valaki, akkor végre mondhatja, hogy ő ekkora szakértő...Fields, Tanya, Kirk, Ridder, most Garoppolo...szerintem most sincs vége
több mint 2 éve
Mi nem de a firkászok biztos 😀garoppolo?Ekkora bajban lennénk? 😀
xtaki
Reggio1914
több mint 2 éve
garoppolo?Áh... Rooney nyilatkozta, hogy nem akarunk semmi "nagy bumm-ot" a QB roomba, szeretnénk Rudolphot visszahozni, de az is igaz, hogy az edzőtábort 4 QB-val szoktuk kezdeni. SZVSZ lesz egy hátsó körös draft + undrafted, vagy Rudolftól függően olcsó FA.
xtaki
több mint 2 éve
garoppolo?Úrjézus, nehogy, akkor már maradjon Trubisky vízhordónak...
xtaki
több mint 2 éve
Kedvencem a ki kit követ vagy nem követ instán és az abból történő cikkírás...Jellemző trend, hogy felkapnak valami sztorit ami egy vagy több kinti megmondóembertől jön. Erre rámennek a tartalomgyártók és ezt szépen beszívja mindenki és tényként kezelik. Ilyen volt annó Malik Willis csodás fizikuma és potenciálja és Pickett kicsi keze körüli mizéria is.jonnek a hirek, en csak azon imadkozom, hogy ne hozzunk masok altal kikukazott iranyitot.Tényleg gondolj arra, hogy Malik Willis volt szinte a biztos pickünk a "smoke" alapján. Aztán kiderült, hogy semmi alapja ennek nem volt. Managerek és influenszerek tolják a pletykákat azért, hogy az adott játékos értékét tolják felfelé.
nezzuk meg Picketet, hozzuk vissza 1-2 evre Rudit, meg hozzunk valami hetedik koros prospektet is.
ha szarul fog menni, akkor legalabb jo helyen draftolhatunk iranyitot 25-ben.
xtaki
Klemó
astroid
több mint 2 éve
garoppolo?
több mint 2 éve
Jellemző trend, hogy felkapnak valami sztorit ami egy vagy több kinti megmondóembertől jön. Erre rámennek a tartalomgyártók és ezt szépen beszívja mindenki és tényként kezelik. Ilyen volt annó Malik Willis csodás fizikuma és potenciálja és Pickett kicsi keze körüli mizéria is.jonnek a hirek, en csak azon imadkozom, hogy ne hozzunk masok altal kikukazott iranyitot.Tényleg gondolj arra, hogy Malik Willis volt szinte a biztos pickünk a "smoke" alapján. Aztán kiderült, hogy semmi alapja ennek nem volt. Managerek és influenszerek tolják a pletykákat azért, hogy az adott játékos értékét tolják felfelé.
nezzuk meg Picketet, hozzuk vissza 1-2 evre Rudit, meg hozzunk valami hetedik koros prospektet is.
xtaki
Klemó
több mint 2 éve
jonnek a hirek, en csak azon imadkozom, hogy ne hozzunk masok altal kikukazott iranyitot.Nem gondolom hogy 2 szezon alapján teljesen leirtak Pickettet, és még olcsón is van nálunk . Ésszerű lenne még egy évet adni neki. Csak közben a nagyfőnök azt mondta hogy elég a középszerű szezonokbol, PO W kell, akkor lehet hogy erre az új helyzetre mégsem Pickett-ben látják a megfejtést.
xtaki
több mint 2 éve
jonnek a hirek, en csak azon imadkozom, hogy ne hozzunk masok altal kikukazott iranyitot.Tényleg gondolj arra, hogy Malik Willis volt szinte a biztos pickünk a "smoke" alapján. Aztán kiderült, hogy semmi alapja ennek nem volt. Managerek és influenszerek tolják a pletykákat azért, hogy az adott játékos értékét tolják felfelé.
xtaki
több mint 2 éve
jonnek a hirek, en csak azon imadkozom, hogy ne hozzunk masok altal kikukazott iranyitot.nezzuk meg Picketet, hozzuk vissza 1-2 evre Rudit, meg hozzunk valami hetedik koros prospektet is.
több mint 2 éve
Ez ugye nem értékbeni sorrend all in all. Hanem teljesítmény versus csapatneed. Így lehet, hogy Jones a 11. helyen megy el, pedig a teljesítménye még erre azért összesséségében nem ér(ne) annyit.