Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
badsco
356
Egyetemi focis videóiból is erősen látszódtak a limitációi és az meg még inkább, hogy amilyen a coaching staff nálunk, egyértelmű, hogy fejlődni itt nagyon minimálisat tud majd. Félreértés ne essék, én baromira szurkolok neki, nagyon örülnék, ha beválna, de azt el kell ismerni, ha nem lett volna Pitt termék, akkor egyrészt nem ide jött volna, másrészt meg kb. a 3-4. körben ment volna ki, szóval azért a hype erősen benne volt a dologban.Ezt miből szűrted le? Teljesen jól szállt be. Rookie létére egyből vezérként viselkedett a pályán, látszott hogy nincs elveszve. Ennél többet nem várhatsz egy első meccses qb-tól. Nagyon nem örültem mikor kihúztuk, de most bizakodó vagyok. Van benne potenciál, és az is benne van, hogy pár évre megvan a kezdő irányítónk.Szerintem a draftkor is tudtuk, hogy nem ő a jövő. Egy Baker Mayfield, talán jobb esetben egy Tannehill, vagy Cousins lehet belőle, de egy Herbert, vagy Allen sosem...biztos, hogy nem lesz 1-16...valami meglepetés 1-1 alkalommal összejön, főleg ha Watt visszatérNah, most Jönnek a kemény meccsek...sajnos ezt a Jets-et verni kellett volna, de ilyen első félidő után még izgalmakra sem számítottam. De most 5 nehéz meccs jön és ha ezeket a zöldeket sem tudtuk megverni, sok reményt ne tápláljunk...Továbbra sem látom, ki ellen lesz még győzelem. Mert ez volt az utolsó úgymond kötelező... és ezt is elbaszták. 1-16-tal vajon Tomlin is repül?
azért talán nem lesz 1-8 pihenőnél, ráadásul ha Pickett játszik végig, biztosan nem ez lett volna az első 30 percben.
Klaci79
badsco
de legalább látni fogjuk, hogy Pickett e a jövő, vagy Stroud, Young, Levis....
Klaci79
badsco
thebeke
De az idei év már amúgy is kuka, mert nagyon nem látszik, honnan lesz még győzelmünk, 1-16 ( de mondjuk még egy - jóindulattal - meglepetés 4-13) után pedig Pickett is megnyekkenhet még abban a kevés fejlődésben is (lásd Mariota). Én csak arra várok, hogy az öltöző meg a tulaj mikor fog Tomlin ellen fordulni, mert Watt sérülés ide, Rötyi visszavonulás oda, ez a jelenlegi helyzet kizárólag az ő felelőssége, Canadástul, balfasz, papírvékony rosterestül, az egész... Én a Jax elleni PO-vereség után elküldtem volna a picsába.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
ez pontosan így van...lekerül a teher, mert innen kezdve hatalmas bravúrok kellenek, de ha azt látja az ember, hogy nem Picketten múlik és jó az alap, akkor jöhet egy jó LT jövőre, ne adj Isten egy erős pick esetén ha valakinek majd QB kell, hátra is lehet menni kicsit, vagy kihúzni egy jó LB-t, esetleg CB-t és a 2. körben jöhet egy Claypool utód. Szóval rengeteg lehetőség, de meg kell tudni, hogy Pickett e a mi emberünk.Jovore top5ben huzunk.Ha így lesz, főleg játszatni kell a kisfiút, hogy lássuk, érdemes-e vele tervezni.
xtaki
Szokol
több mint 2 éve
xtaki
3 443
teljesen inkonzisztens lenne tomlintol, ha meccs kozben bedobod, mert annyira gaz az elso qb-d, majd a kovetkezo meccsen megis inkabb az eddig semmit se teljesito qb1-et jatszatod. Habar Tomlin...Jovore top5ben huzunk.Ha így lesz, főleg játszatni kell a kisfiút, hogy lássuk, érdemes-e vele tervezni.
xtaki
Szokol
több mint 2 éve
Ezt miből szűrted le? Teljesen jól szállt be. Rookie létére egyből vezérként viselkedett a pályán, látszott hogy nincs elveszve. Ennél többet nem várhatsz egy első meccses qb-tól. Nagyon nem örültem mikor kihúztuk, de most bizakodó vagyok. Van benne potenciál, és az is benne van, hogy pár évre megvan a kezdő irányítónk.Szerintem a draftkor is tudtuk, hogy nem ő a jövő. Egy Baker Mayfield, talán jobb esetben egy Tannehill, vagy Cousins lehet belőle, de egy Herbert, vagy Allen sosem...biztos, hogy nem lesz 1-16...valami meglepetés 1-1 alkalommal összejön, főleg ha Watt visszatérNah, most Jönnek a kemény meccsek...sajnos ezt a Jets-et verni kellett volna, de ilyen első félidő után még izgalmakra sem számítottam. De most 5 nehéz meccs jön és ha ezeket a zöldeket sem tudtuk megverni, sok reményt ne tápláljunk...Továbbra sem látom, ki ellen lesz még győzelem. Mert ez volt az utolsó úgymond kötelező... és ezt is elbaszták. 1-16-tal vajon Tomlin is repül?
azért talán nem lesz 1-8 pihenőnél, ráadásul ha Pickett játszik végig, biztosan nem ez lett volna az első 30 percben.
Klaci79
badsco
Klaci79
badsco
több mint 2 éve
Jovore top5ben huzunk.Ha így lesz, főleg játszatni kell a kisfiút, hogy lássuk, érdemes-e vele tervezni.
xtaki
több mint 2 éve
xtaki
3 443
Filoztam, h redzonet nezzek vagy steelers meccset, az elobbit valasztottam. 30mp-et mutattak a meccsbol azvelso felidoben. Jol dontottem. Aztan beszallt pikit, atkapcsoltam. Elso passzra ki hivott hosszut vajon...minfen esezre jobban nez ki mint trubi. Lathatunk belole valamit. Jovore top5ben huzunk.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nyilatkozta JuJu hogy többet tanult Kansas-ben a védelem ol adásáról Reed-től, mint valaha Pit-ben, amit a kötelező udvariaskodáson túl, simán el is hiszek. Hatalmas baj van ott, ahol ilyen OC-k vannak egymás után sajnos.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Nekem tetszett nagyon a srác. Az energiája, az, ahogy élvezte a játékot és értette is mi történik. Meggyőződésem, hogy ha egész meccsen ő van fent, akkor 30 pont felett szerzünk. Ez az irány ebben az NFL-ben nincs mese. Nagyon nehéz a D-nek tartania bármelyik O-t.A Bills ellen megyünk idegenben. Egy igazán szép teszt lesz neki.
több mint 2 éve
kicsi joe
109
Volt egy srác 2004-ben, aki 2 td-vel és 2 int-el mutatkozott be a steelersben élete első meccsén. Valami németes neve volt, nem rémlik pontosan... 😁
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ez egy fantasztikus passz volt, amit már régen láttam tőlünk:Kenny Pickett hanging in pocket taking shot and hitting Muth #Steelers pic.twitter.com/swTfxSfAlg
— Steelers Depot 7⃣🎃 (@Steelersdepot) October 2, 2022
Egyébként Tomlin nem mondta, hogy a Bills ellen QB-t cserélne.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Ne temessünk már egy QB-t, aki egyébként egész bíztatóan szállt be első meccsébe hátrányból. Szépen mozgott, jól látott a pályán és mint minden rookie csinált hibát is. A karerejét mondták hátránynak, erre dobott egy 60 yardost a végén.....Ezt a meccset 10 pontos előnyről 10ből 9szer megnyerjük. Ugyanúgy, ahogy a Bengals is ellenünk az első meccset. Ez van, menni kell tovább.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
ez pont annak az Allennek az esetében érdekes, aki egy ideig mindennek tűnt, csak jónak nem...Szerintem a draftkor is tudtuk, hogy nem ő a jövő. Egy Baker Mayfield, talán jobb esetben egy Tannehill, vagy Cousins lehet belőle, de egy Herbert, vagy Allen sosem...biztos, hogy nem lesz 1-16...valami meglepetés 1-1 alkalommal összejön, főleg ha Watt visszatérNah, most Jönnek a kemény meccsek...sajnos ezt a Jets-et verni kellett volna, de ilyen első félidő után még izgalmakra sem számítottam. De most 5 nehéz meccs jön és ha ezeket a zöldeket sem tudtuk megverni, sok reményt ne tápláljunk...Továbbra sem látom, ki ellen lesz még győzelem. Mert ez volt az utolsó úgymond kötelező... és ezt is elbaszták. 1-16-tal vajon Tomlin is repül?
Klaci79
badsco
Klaci79
badsco
szerintem ha tudtuk volna, hogy nem ő lesz a megoldás, nem húzzuk ki 1/20-on...lett volna olyan opció, amivel előre tudunk lépni jövőre...de egyértelműen jött és sokkal jobban nézett ki vele az O....de hangsúlyozom, nem érzem hogy Trubisky rossz lett volna, de nála ez a plafon...nem tudta kirángatni a csapatot ebből a súlyos apátiából...3 pont és egy Jets ajándék 59 yardos FG 1 félidő alatt a nem éppen világverő zöldek ellen...
több mint 2 éve
Lutri az egész, én se örültem a Pickett picknek, de beválhat.Szerintem a draftkor is tudtuk, hogy nem ő a jövő. Egy Baker Mayfield, talán jobb esetben egy Tannehill, vagy Cousins lehet belőle, de egy Herbert, vagy Allen sosem...biztos, hogy nem lesz 1-16...valami meglepetés 1-1 alkalommal összejön, főleg ha Watt visszatérNah, most Jönnek a kemény meccsek...sajnos ezt a Jets-et verni kellett volna, de ilyen első félidő után még izgalmakra sem számítottam. De most 5 nehéz meccs jön és ha ezeket a zöldeket sem tudtuk megverni, sok reményt ne tápláljunk...Továbbra sem látom, ki ellen lesz még győzelem. Mert ez volt az utolsó úgymond kötelező... és ezt is elbaszták. 1-16-tal vajon Tomlin is repül?
Klaci79
badsco
Klaci79
badsco
Érted, kb annyi, hogy aki top5ös annak 40% van, neki meg nemtom 20%.
Semmi se biztos - és sztem hülyeség is volt, de ez van, nézzük mit tud.
több mint 2 éve
Mondjuk amit Johnsonnak dobott talán anegyedik negyed elején, akinek meg kellett törnie a mozgását az elkapás miatt.Picike adatlapján 2 futott TD-t és 3 INT-t találsz. Na ennyire félrevezetőek a statisztikák.A helyzet az, hogy pont az a gond, hogy nem dobattak vele nagyon közeliket. (mármint 10 yard alatt) Pedig most ott 6 perc környékén a futások mellett ezek kellettek volna. De egyébként melyik rövid passza nem tetszett abból a mondjuk kettőből?
A közeli passzai nem tetszettek, a középtávoli és távoli dobásaiban viszont volt kakaó. Szerintem jól átlátta a játékot, tudta mi történik körülötte és nem szarta össze magát. Reménykeltő bemutatkozás.
Szokol
Klemó
több mint 2 éve
Barát, ezt csak a Jóisten tudja!Szerintem a draftkor is tudtuk, hogy nem ő a jövő. Egy Baker Mayfield, talán jobb esetben egy Tannehill, vagy Cousins lehet belőle, de egy Herbert, vagy Allen sosem...biztos, hogy nem lesz 1-16...valami meglepetés 1-1 alkalommal összejön, főleg ha Watt visszatérNah, most Jönnek a kemény meccsek...sajnos ezt a Jets-et verni kellett volna, de ilyen első félidő után még izgalmakra sem számítottam. De most 5 nehéz meccs jön és ha ezeket a zöldeket sem tudtuk megverni, sok reményt ne tápláljunk...Továbbra sem látom, ki ellen lesz még győzelem. Mert ez volt az utolsó úgymond kötelező... és ezt is elbaszták. 1-16-tal vajon Tomlin is repül?
Klaci79
badsco
Klaci79
badsco
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Picike adatlapján 2 futott TD-t és 3 INT-t találsz. Na ennyire félrevezetőek a statisztikák.A helyzet az, hogy pont az a gond, hogy nem dobattak vele nagyon közeliket. (mármint 10 yard alatt) Pedig most ott 6 perc környékén a futások mellett ezek kellettek volna. De egyébként melyik rövid passza nem tetszett abból a mondjuk kettőből?
A közeli passzai nem tetszettek, a középtávoli és távoli dobásaiban viszont volt kakaó. Szerintem jól átlátta a játékot, tudta mi történik körülötte és nem szarta össze magát. Reménykeltő bemutatkozás.
Szokol
több mint 2 éve
badsco
356
Szerintem a draftkor is tudtuk, hogy nem ő a jövő. Egy Baker Mayfield, talán jobb esetben egy Tannehill, vagy Cousins lehet belőle, de egy Herbert, vagy Allen sosem...biztos, hogy nem lesz 1-16...valami meglepetés 1-1 alkalommal összejön, főleg ha Watt visszatérNah, most Jönnek a kemény meccsek...sajnos ezt a Jets-et verni kellett volna, de ilyen első félidő után még izgalmakra sem számítottam. De most 5 nehéz meccs jön és ha ezeket a zöldeket sem tudtuk megverni, sok reményt ne tápláljunk...Továbbra sem látom, ki ellen lesz még győzelem. Mert ez volt az utolsó úgymond kötelező... és ezt is elbaszták. 1-16-tal vajon Tomlin is repül?
Klaci79
badsco
Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Sajnos ki kell mondani, hogy ezt a D bukta el most. Ha azt mondod, hogy elit a D-d, de legalábbis átlag feletti, akkor 6 perc alatt nem engedsz 14 pontot. Egyszerűen nem engedsz. Lehet hosszabbításra gondoltunk és azt hittük megelégszik a jets egy FG-vel, de megérezték a vérszagot és megcsinálták a TD-t. Persze igen, volt egy Corey Davis elkapás föld által segítve, amit nem néztek vissza 2 percen belül, de összességében ugyanez a véleményem. Ez a negyedik negyedes védekezés a béka segge alatt volt és ahhoz képest, hogy nálunk a legdrágább a D, ez luxus.Az eredményeken nem kell aggódni. Épülni kell Pickettnek szépen a mélyvízben. Leszarom mennyi INT-et fog dobni, csak majd rakjanak alá egy normális OC-t, aki nem gondolja túl a dolgokat, csak szimplán ráhív az ellenfél gyengéire. (ha arra gondolok, hogy a múlt héten kiesett két LB után nem játszottunk középre egy lasztit se kiráz a hideg...)
több mint 2 éve
Picike adatlapján 2 futott TD-t és 3 INT-t találsz. Na ennyire félrevezetőek a statisztikák.A közeli passzai nem tetszettek, a középtávoli és távoli dobásaiban viszont volt kakaó. Szerintem jól átlátta a játékot, tudta mi történik körülötte és nem szarta össze magát. Reménykeltő bemutatkozás.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
biztos, hogy nem lesz 1-16...valami meglepetés 1-1 alkalommal összejön, főleg ha Watt visszatérNah, most Jönnek a kemény meccsek...sajnos ezt a Jets-et verni kellett volna, de ilyen első félidő után még izgalmakra sem számítottam. De most 5 nehéz meccs jön és ha ezeket a zöldeket sem tudtuk megverni, sok reményt ne tápláljunk...Továbbra sem látom, ki ellen lesz még győzelem. Mert ez volt az utolsó úgymond kötelező... és ezt is elbaszták. 1-16-tal vajon Tomlin is repül?
Klaci79
badsco
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Ő sose.Nah, most Jönnek a kemény meccsek...sajnos ezt a Jets-et verni kellett volna, de ilyen első félidő után még izgalmakra sem számítottam. De most 5 nehéz meccs jön és ha ezeket a zöldeket sem tudtuk megverni, sok reményt ne tápláljunk...Továbbra sem látom, ki ellen lesz még győzelem. Mert ez volt az utolsó úgymond kötelező... és ezt is elbaszták. 1-16-tal vajon Tomlin is repül?
Klaci79
badsco
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Egy W jo lett volna Pickett lelkenek. Sajnos kienekeltek a sajtot a szankbol, de ez van. 3 droppolt INT egy meccsen azért óriási mák, de azt el kell mondani, hogy az Ojuk szepen osszeallt a 4. Negyedben.Lófaszt állt össze az az O, a védelem fáradt el teljesen, ráadásul semmi mást nem játszottak, csak amit mindenki más...középen passzolni ellenünk 10-20 yardot és ne Minkah felé. Ez a ZW gyerek egy rakás szar, de középen mindenki megdob ezen a szinten ekkora lehetőségeket. De egy szűk ablakba nem kellett labdát dobnia, ráadásul a 4. negyedre elfogyott a passrush is a levegővel együtt. 2 kiemelkedő játékos van ebben a védelemben, meg 3-4 jó iparos, a többi sehol nem lenne kezdő. Amíg egy Watt ezt elfedi, mert fosnak tőle, addig jók vagyunk, de ez egy nfl 28. védelem..pont ezt láthattuk a 4. negyedben. Flacco is elvert volna minket sajnos.
Pickettel teljesen mas volt az energia az Oban. Ez érződött rögtön. Sokkal jobban olvassa a játékot. Persze nem ártott volna segíteni neki a playcallinggal, mert rendszeresen bravúrok kellettek megint és az a túlgondolt futójáték megint 6 oerccel.a vége előtt, majd megint hosszú.....De igen, ettől még azt a paszt nem szabadott volna bevállalni Patnek.
Klemó
több mint 2 éve
badsco
356
Nah, most Jönnek a kemény meccsek...sajnos ezt a Jets-et verni kellett volna, de ilyen első félidő után még izgalmakra sem számítottam. De most 5 nehéz meccs jön és ha ezeket a zöldeket sem tudtuk megverni, sok reményt ne tápláljunk...Továbbra sem látom, ki ellen lesz még győzelem. Mert ez volt az utolsó úgymond kötelező... és ezt is elbaszták. 1-16-tal vajon Tomlin is repül?
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nah, most Jönnek a kemény meccsek...sajnos ezt a Jets-et verni kellett volna, de ilyen első félidő után még izgalmakra sem számítottam. De most 5 nehéz meccs jön és ha ezeket a zöldeket sem tudtuk megverni, sok reményt ne tápláljunk...azért talán nem lesz 1-8 pihenőnél, ráadásul ha Pickett játszik végig, biztosan nem ez lett volna az első 30 percben.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Egy W jo lett volna Pickett lelkenek. Sajnos kienekeltek a sajtot a szankbol, de ez van. 3 droppolt INT egy meccsen azért óriási mák, de azt el kell mondani, hogy az Ojuk szepen osszeallt a 4. Negyedben.Pickettel teljesen mas volt az energia az Oban. Ez érződött rögtön. Sokkal jobban olvassa a játékot. Persze nem ártott volna segíteni neki a playcallinggal, mert rendszeresen bravúrok kellettek megint és az a túlgondolt futójáték megint 6 oerccel.a vége előtt, majd megint hosszú.....De igen, ettől még azt a paszt nem szabadott volna bevállalni Patnek.