Pittsburgh Steelers
Berryt visszahoztuk a practice-be, mert PHarvinIII megsérült a Jets ellen 😕Marty McFly, Te vagy az?! 🙂 A jövőből írtál vissza? A Jets meccset (mi) még nem játszottuk le... 🙂
polamalu
Felújítják a pálya középső harmadát...azt biztos, hogy nem a támadóink használták el. 😊
Claypool: "We've got playmakers, but, uh, I don't know if we have an identity. I think we're still figuring that out.", Mason Cole on offense using tempo well in Cleveland: "For whatever reason, in the second half, we didn't use it as much."Ebből látszik ám, hogy nincs leader O oldalon. Függetlenül attól kinek és hogyan van igaza, a harmadik meccsen ennyit és mindenkitől nagyon sok. Ilyenkor kellene kussoltatni mindenkit és legalább 2-3 meccsen leszegni a fejeket. Ha nyilván ezután sincs változás, akkor a csk-nak pont az a dolga, hogy a változási igényt elvigye oda, ahova kell.
Amíg ilyen nyilatkozatok vannak az OC identitása elég kérdőjeles a játékosoknál IS.
astroid
Persze nem változtat ez azon a tényen, hogy az gáz, hogy az egész O nem érti mit akar tőlük az OC, vagyis mit és miért hív. Ennél már Haley rendszere is jobb volt a dink and dunk megoldással és néha az ordas hívásaival. Ez is jobb, mint egy inkonzisztens OC, akinek ráadásul a gameplan-je a D-k számára kiszámítható. Ez ugyanis a legnagyobb baj, hiába ugyanis a sok motion, a legtöbbször a D-k tudják mi jön. Nomeg amikor nem, akkor meg jön egy illegal man downfield, ami szintén nem összehangolt playre utal. (multkori meccs egyik kulcspillanata volt Warren futásánál)
Amíg ilyen nyilatkozatok vannak az OC identitása elég kérdőjeles a játékosoknál IS.
Nomrg a colts meccs jelezte, nincs lefutott meccs az NFLben. Ha nem koncenctrálsz megégsz.
Ebben az O-ban több van és a frusztráció emiatt is volt. Az a két TD drive egymás után szép up tempo-val jelezte, hogy ez igenis működhet. Maga az up tempo érezhetően jól áll ennek az O-nak és ezt is kell csinálnunk. Érezhető, hogy ahogy megállunk, a D-nek több ideje van, akkor végünk. Persze ez is a csapdahelyzet, mert ha hibák jönnek, akkor nagyon gyorsan jöhet vissza a D.
Sokkal többet kell bevonni Pickenst, sokkal többet kell kreatív útvonalakon futtatni DJ-t. Lehet nyugodtan a középen használni Muuthot, Harrist. Az OL-re el lehet kezdeni építeni, mert a harmadik meccsükön bizonyítják, hogy amilyen szar volt az előszezon, a dolog nem is olyan rossz.
Tudtuk, hogy ez egy építkező év. Még a Pickett faktort nem láttuk. Ki tudja, lehet ő lesz a kulcs, mert az érezhető volt, hogy Trubi döntéshozó képessége bőven az átlag alatt van....
By the way ez döntött és semmi más. Egy ikszes meccsen a jobban összerakott gameplan győzött, a két OC közötti különbség. Nagyszerűen rájátszottak az erősségeikre végig, észrevették hol van a weak spot és mentek rá a playek. (Edmunds, Witherspoon)
Tudjátok mi volt még jó a csütörtöki meccsben?Igaz, de én szeretem ezt a szenvedést nézni, mert amikor meg nincs (febr.-aug.), az még ettől is rosszabb... 😊
| Hogy most vasárnap nem kell majd ezt a szart nézni! 😁 |
Szokol
| Hogy most vasárnap nem kell majd ezt a szart nézni! 😁 |
Szerintem most sem állunk rosszabbul.
És 4 meccsünk volt, amit 15. 20, 19. 16 szerzett ponttal megnyertünk.
Nem tudom idén a D ad-e ilyen lehetőséget, hogy 15 v 16 ponttal meccset tudjunk nyerni? Ha igen, annyira jók leszünk Trubival is.
Nálam ebből a 4 play-ből egy sem drop.Első gondolatom az volt, hogy ezért kár volt kettőkor kelni. De nem.
Traubi szerintem nem volt rossz, többször jól mozgott ki nyomás alól. Számomra sokkal vállalhatóbb volt mint az első két meccsen.
A 2 félidőben legalább 5 drop volt, köztük teljesen fogható is. Ja és ahogy gedam írta a hiszti persze ment wr fronton.
A pálya közepét megint nem támadtuk csak amikor már minden mindegy volt és ment középre is passz a postásnak, 2 passz 2 1down.
Warren jobban tetszett mint Nagyi és főleg az 1 félidőben az OL is rendben volt.
A D persze Watt nélkül egész más, de egy potensebb O mellett nem lett volna baj.
kittli.@Steelers when you are 1-9 on 3rd downs that’s a tough way to make a living. But 5 of the misses were 3-5 or less. They simply have to execute better on 3rd downs to stay on the field. BaldysBreakdowns pic.twitter.com/c1QyktYvft
— Brian Baldinger (@BaldyNFL) September 23, 2022
persze traubi nem fogja szidni az elkapókat, mint tették vele ők, de na, ha végzik a dolgukat lett volna 400yardja kb., ritka éles volt. a4. negyed eleji claypool drop nincs is itt, pedig ott is meg lett volna a first down. ha már nem tudnak szeparálodni, legalább a tűpontos bogyót húzzák le.
gedam
Az első és a negyedik esetén beleértek a védők a passzokba, bár jól helyezte Mitch, de nem volt tiszta. Az elsőnél a TE szabadon, ő volt a második read, de nem ért el addig a QB.
A DJ-nek menő második play egy 40 yardos passz, tight coverbe, Wardnak rajta volt végig a keze az elkapón. DJ a távolabbi bal kézzel nyúlt érte, a jobb kezével kézfogózott. Nem tudta tenyérrel levenni, van ilyen.
Volt egy pick play, ami zászló lett, ott rossz routera dobta, de nem volt jelentősége, mert George fennakadt.
A sacknél nem volt tiszta célpont, benyelte, ott a fal nem bírta a túlnyomást.
Összességében Truby átlagos volt, de a 3/4. kísérleteink borzalmasak voltak.
Nagy a baj, ha Jacoby Brissett jobban néz ki, m a kezdőd...
Igazából ahogy látom az egész O elkezdett hisztizni a playek kapcsán. Most DJ mondta azt, hogy csak azt tudják játszani, amit hívnak nekik. Ez azt jelzi nem értik az egész koncepciót, mikor mi jön és ez a legnagyobb gáz. Az persze más kérdés, hogy ha ennyi a drop, akkor talán most csendben kellene lenni.azért ha watt van, most 3-0-al álltok. az o szerintem a várthoz képest jobb lesz. ez a meccs nem volt annyira tragikus, szerintem rudival, vagy az öreg rötyivel sokkal reménytelenebb volt a játékotok. kijavítható hibák vannak, amiket ha megoldotok nagyot ugrik az o előre. második félidőben az is gond volt, hogy hosszú drive-okat vezettek a barnák és keveset volt fent az o.-tok.
Persze önmagában az, hogy ha az OL rendben, futók működnek így-úgy, a QB nem rossz, nem lehet csak 17 pont a táblán és ez tegnap arról szólt, hogy a hibák minden részről a kritikus helyzetekben jöttek. Ilyen 3dwn rátával senkit nem versz meg, hiába mentél előtte sok yardokat elsőkre, máaodikokra.
Klemó
Szerkesztette: gedam
Persze önmagában az, hogy ha az OL rendben, futók működnek így-úgy, a QB nem rossz, nem lehet csak 17 pont a táblán és ez tegnap arról szólt, hogy a hibák minden részről a kritikus helyzetekben jöttek. Ilyen 3dwn rátával senkit nem versz meg, hiába mentél előtte sok yardokat elsőkre, máaodikokra.
Kettős a dolog. A 3 meccs alatt több pontatlan passzát húzták be bravúrral, néha a testi épségüket kockáztatva.Első gondolatom az volt, hogy ezért kár volt kettőkor kelni. De nem.
Traubi szerintem nem volt rossz, többször jól mozgott ki nyomás alól. Számomra sokkal vállalhatóbb volt mint az első két meccsen.
A 2 félidőben legalább 5 drop volt, köztük teljesen fogható is. Ja és ahogy gedam írta a hiszti persze ment wr fronton.
A pálya közepét megint nem támadtuk csak amikor már minden mindegy volt és ment középre is passz a postásnak, 2 passz 2 1down.
Warren jobban tetszett mint Nagyi és főleg az 1 félidőben az OL is rendben volt.
A D persze Watt nélkül egész más, de egy potensebb O mellett nem lett volna baj.
kittli.@Steelers when you are 1-9 on 3rd downs that’s a tough way to make a living. But 5 of the misses were 3-5 or less. They simply have to execute better on 3rd downs to stay on the field. BaldysBreakdowns pic.twitter.com/c1QyktYvft
persze traubi nem fogja szidni az elkapókat, mint tették vele ők, de na, ha végzik a dolgukat lett volna 400yardja kb., ritka éles volt. a4. negyed eleji claypool drop nincs is itt, pedig ott is meg lett volna a first down. ha már nem tudnak szeparálodni, legalább a tűpontos bogyót húzzák le.
gedam
Legjobb lenne ha profi módon állna hozzá mindenki, és nem menne a hiszti egyik oldalról sem.
Első gondolatom az volt, hogy ezért kár volt kettőkor kelni. De nem.
kittli
.@Steelers when you are 1-9 on 3rd downs that’s a tough way to make a living. But 5 of the misses were 3-5 or less. They simply have to execute better on 3rd downs to stay on the field. BaldysBreakdowns pic.twitter.com/c1QyktYvft
Watt nélkül teljesen felesleges reménykedni és rendkívül unalmas nézni Steelers meccset. Nincs olyan, hogy egy Edmunds, egy Witherpoon vagy egy Bush minden meccset le tudjon hozni 1-1 hibával, amit pedig Watt extrában hozzá tud adni, az nagyon hiányzik. Most épp Bush játszott jól, legutóbb Edmunds, előtte Witherspoon...de konstans megfelelő játék nem jön tőlük, így nem remélhetjük, hogy ez a teljesen elgyengült Canada offense majd 10+ pontokkal meccset nyerjen.2015 után először nem fogok élőben nézni Steelers meccset, asszem ez a szezon hátralévő részére elmondható (talán Pickett beállásával kivételt teszek), Minden 2019-es meccsre felkeltem, legyen az Rudi, vagy Kacsa, szurkolni, de én ezért a fosért így már nem tudok lelkesedni...
Pedig láttátok Pickens elkapását?
ZERO touches since he made this play. pic.twitter.com/RTdHG2VEJT
— Andrew Fillipponi (@ThePoniExpress) September 23, 2022
Több labdát nem is kapott a meccsen. Trubisky rossz, nincs kétség, de a legnagyobb hibás ez a fasz a kakasülőn és mi nem fogjuk kivágni év végéig.
Klaci79
És tiszta szívvel még a bénázásunknak sem tudok örülni, mert már előre látom, hogy 1/4-en kihúzzuk a picsába Jarvis Jones 2.0-át, mert épp ő lesz Tomlin szerelemgyereke. Canadával együtt Séf bácsit is ideje lenne már eltakarítani.
" class="embed">
nem tudom, 4, negyed elejéig néztem a meccset, most odadobta claypoolnak triple!!! coveragebe halálpontosan és nem kapta el, dj 2*, pickens 1*droppolt. és ezek mind first downt érő passzok voltak. egyébként is látványosan hisztiznek, meccs közben is, ha traubi nem feléjük dob és nem sikerül a játék, nem túl szimpatikus. traubi most rosszul biztos nem játszott, időszakosan kifejezetten jól. az o-ban tegnap az elkapók teljesítettek alul, de a 3 meccs alapján én a nagyit tenném a legnagyobb alulteljesítő helyére. a d meg watt nélkül közepes, ha watt visszatér a futásvédekezés is fel fog javulni, meg úgy minden.Mennek a bizalmi szavak Trubi és a rendszer felé Tomlin részéről a meccs előtt, de ennek most így is kell lennie. Közben azért Pickens csípősen jelezte már az interjújában, hogy rendszerint mindig üresen van, de majd az összes WR-re ez igaz és egyébként is az az érzésem, hogy még egy ilyen meccs és szakadni fog az "egység" és valamit tennie kell a stábnak.Pickens és Claypool tényleg üresen vannak a go route-okon, csak oda Canada nem engedi dobni Truby-t.
Tényleg vicces, hogy az OL az előző meccs felülteljesítője és ennek ellenére nem jött semmi ki belőle.
Klemó
Nagyon nagy időlimitje van a fal miatt, térlimitje a script miatt és ütemlimitje a karja miatt. Bennél legalább a tér nem volt korlátozva, mert 20 yardig mindent meg tudott dobni mechanikailag (még ha nem is feltétlenül pontosan, de azért elkaphatóan), Mitch viszont wahhhhh
Willie Parker
gedam
Én csak az első kettő meccset láttam.
nem tudom, 4, negyed elejéig néztem a meccset, most odadobta claypoolnak triple!!! coveragebe halálpontosan és nem kapta el, dj 2*, pickens 1*droppolt. és ezek mind first downt érő passzok voltak. egyébként is látványosan hisztiznek, meccs közben is, ha traubi nem feléjük dob és nem sikerül a játék, nem túl szimpatikus. traubi most rosszul biztos nem játszott, időszakosan kifejezetten jól. az o-ban tegnap az elkapók teljesítettek alul, de a 3 meccs alapján én a nagyit tenném a legnagyobb alulteljesítő helyére. a d meg watt nélkül közepes, ha watt visszatér a futásvédekezés is fel fog javulni, meg úgy minden.Mennek a bizalmi szavak Trubi és a rendszer felé Tomlin részéről a meccs előtt, de ennek most így is kell lennie. Közben azért Pickens csípősen jelezte már az interjújában, hogy rendszerint mindig üresen van, de majd az összes WR-re ez igaz és egyébként is az az érzésem, hogy még egy ilyen meccs és szakadni fog az "egység" és valamit tennie kell a stábnak.Pickens és Claypool tényleg üresen vannak a go route-okon, csak oda Canada nem engedi dobni Truby-t.
Tényleg vicces, hogy az OL az előző meccs felülteljesítője és ennek ellenére nem jött semmi ki belőle.
Klemó
Nagyon nagy időlimitje van a fal miatt, térlimitje a script miatt és ütemlimitje a karja miatt. Bennél legalább a tér nem volt korlátozva, mert 20 yardig mindent meg tudott dobni mechanikailag (még ha nem is feltétlenül pontosan, de azért elkaphatóan), Mitch viszont wahhhhh
Willie Parker
Tomlint nem fogják, de baromi régen volt utoljára potens OC a csapatnál.Szerintem elég az új OC. Tomlint azért nem küldeném el.meg az uj HC?Kell a jó draft pick, mást nem tudok gondolni.Ha így haladunk, az meglesz!
Willie Parker
Reggio1914
xtaki
Reggio1914
Mondjuk most alapvetően azért egy fiatal O van, pont nekik kellene tökös húzásokkal haladni és 25-30 pontokat feltenni.
Trubi mondjuk nem alkalmas erre feltétlen, de mindenképp az OC-t látom nagyobb problémának. De hogy ez kiderüljön, a 4. fordulóban Pickett kellene. Az a baj, hogy alapvetően ez egy gyengécske csoport, amíg esélyünk van, nem nagyon fog váltani. Ez a félelmem...a Browns ellen gyönyörűen be is jött.
Az basszus, hogy 20 pontot nem tudunk feltenni egy Bengals-Pats-Browns ellen, egyszerűen szégyen.