Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Így mindjárt más a leányzó na meg a fekvése... Ez így durci a javából 😉Így is tesz, Schefter pontosított, Browns-osként vonul vissza. Ez esetben szerintem otromba fricska, hogy épp ellenünk, de lelke rajta.Csak azt gondolná az ember, hogy ha valaki visszavonul, akkor azt hazai meccsen teszi meg. Tiszteletkör, stadion felállva tapsol, könnyek, fotók, miegymás...Mivel az Browns, igy igen.Joe Haden 1 napos szerződést ir alá a Steelershez, és így mint Steeler vonul majd vissza, hivatalosan majd a csütörtök esti mérkőzésen.Away mérkőzésen? 😮
Klaci79
Reggio1914
Stez
Reggio1914
badsco
több mint 2 éve
badsco
356
Így is tesz, Schefter pontosított, Browns-osként vonul vissza. Ez esetben szerintem otromba fricska, hogy épp ellenünk, de lelke rajta.Csak azt gondolná az ember, hogy ha valaki visszavonul, akkor azt hazai meccsen teszi meg. Tiszteletkör, stadion felállva tapsol, könnyek, fotók, miegymás...Mivel az Browns, igy igen.Joe Haden 1 napos szerződést ir alá a Steelershez, és így mint Steeler vonul majd vissza, hivatalosan majd a csütörtök esti mérkőzésen.Away mérkőzésen? 😮
Klaci79
Reggio1914
Stez
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Csak azt gondolná az ember, hogy ha valaki visszavonul, akkor azt hazai meccsen teszi meg. Tiszteletkör, stadion felállva tapsol, könnyek, fotók, miegymás...Mivel az Browns, igy igen.Joe Haden 1 napos szerződést ir alá a Steelershez, és így mint Steeler vonul majd vissza, hivatalosan majd a csütörtök esti mérkőzésen.Away mérkőzésen? 😮
Klaci79
Reggio1914
Stez
több mint 2 éve
Mivel az Browns, igy igen.Joe Haden 1 napos szerződést ir alá a Steelershez, és így mint Steeler vonul majd vissza, hivatalosan majd a csütörtök esti mérkőzésen.Away mérkőzésen? 😮
Klaci79
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Joe Haden 1 napos szerződést ir alá a Steelershez, és így mint Steeler vonul majd vissza, hivatalosan majd a csütörtök esti mérkőzésen.Away mérkőzésen? 😮
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Joe Haden 1 napos szerződést ir alá a Steelershez, és így mint Steeler vonul majd vissza, hivatalosan majd a csütörtök esti mérkőzésen.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Idén két meccs van, ahol le merem írni előzetesen, hogy a Steelers az esélyes, ez pedig a következő kettő. Jó lenne eszerint is lehozni a meccseket.Látva az elmúlt két mérkőzést, én ezt senki ellen nem merném leírni, hogy a Steelers az esélyes... 😊
Szokol
több mint 2 éve
Idén két meccs van, ahol le merem írni előzetesen, hogy a Steelers az esélyes, ez pedig a következő kettő. Jó lenne eszerint is lehozni a meccseket.
több mint 2 éve
Akikkel hosszabítottunk mind jól teljesítettek (eddig) Fitz, Watt, Dió, Chuck és még Edmunds is. Sőt Edmunds a Pats ellen a legmagasabb PFF-et kapta. Én nem rajongatam Edmundsért de most sokkal jobban játszik mint korábban, pedig gyorsabb nem lett.Csak lehet most azt kérik tőle amiben jó. Nem mást. Nem többet....
astroid
több mint 2 éve
astroid
571
Akikkel hosszabítottunk mind jól teljesítettek (eddig) Fitz, Watt, Dió, Chuck és még Edmunds is. Sőt Edmunds a Pats ellen a legmagasabb PFF-et kapta. Én nem rajongatam Edmundsért de most sokkal jobban játszik mint korábban, pedig gyorsabb nem lett.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Eddig azért ez jobban néz ki, mint gondoltuk:#Steelers offensive linemen rankings entering Week 3, via PFF:
— Tommy Jaggi (@TommyJaggi) September 20, 2022
🟧Dan Moore: 45th (of 66)
🟩Kevin Dotson: 18th (of 70)
🟨Mason Cole: 20th (of 36)
🟩James Daniels: 18th (of 70)
🟦Chukwuma Okorafor: (4th of 66) 👀
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
most olvasom, hogy a muffed pontnál csak 10 en voltunk a pályán, mert Levi Wallace lemaradt...akár másképp is megszerezhették volna a fd-t..persze így jobb volt nekikDurva azért, hogy ezen a szinten is sikerül elkövetni ilyen gyermeteg hibát...
Klaci79
Megnéztem volna azért Levente arcát is,mikor elindul a play, hogy " Fuhh wazze, há nekem meg ott kéne lennem..."
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
most olvasom, hogy a muffed pontnál csak 10 en voltunk a pályán, mert Levi Wallace lemaradt...akár másképp is megszerezhették volna a fd-t..persze így jobb volt nekiktöbb mint 2 éve
"In the process, he ruled out defensive ends Jadeveon Clowney (ankle) and Chase Winovich (hamstring) as well as tight end Jesse James (biceps) for the AFC North showdown in Cleveland."
több mint 2 éve
Ebben az NFL-ben 1-2 frencsi playa köré épülnek a D-k és az O-k. Melléjük sok JÓ jatékos kerül és több átlagos/kezdő/feltörekvő. Az a csapat nyeri az SB-t, ahol ez a massza ideális és a feltörekvők, kezdők átlagosok közül többen "fellépnek" akár egy meccsre, szezonra.Vagy kategorizálhatjuk úgy is, hogy vannak sztárok sok pénzért, jó iparosok kevesebb pénzért, és frissen draftoltak apróért. Ha az aprópénzesek közül valaki lerak egy komoly teljesítményt, akkor marad pénz máshol upgradelni, és összejön egy olyan csapat, ahol több poszton vannak átlag feletti játékosok. Ha ehhez egy normális edzői stáb is párosul = PO győzelmek, konf. döntő, stb...
HighSmith nem egy Watt, de szerintem egy jó játékos. Ráadásul a fél campet ki is hagyta sérülés miatt. Vannak jó meccsek és rossz meccsek. Most éppen egy játszani akaró Trent Brown volt az ellenfele, aki szerintem rég játszott ilyen jót és jól. (megjegyezve, hogy képessége alapján elit tackle-ről beszélünk)
De összességében osztom Laci véleményét. Ha úgy van fent 14 pont a 17-ből(!), hogy az egyikhez egy muffed punt, a másiknál pedig egy benézett INT kell, akkor az a D rendben van.
Klemó
A Harrison-Woodley páros is addig működött, amíg egyik kis pénzért volt. A Wallace-Sanders-Brown WR sor is addig tudott együtt maradni, amíg újonc szerződésben voltak.
OFF: ránéztem a 2010-es rosterre, az valami nagyon durva. Ilyen szintű csapatot most összerakni, anyagilag kb lehetetlen.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Ebben az NFL-ben 1-2 frencsi playa köré épülnek a D-k és az O-k. Melléjük sok JÓ jatékos kerül és több átlagos/kezdő/feltörekvő. Az a csapat nyeri az SB-t, ahol ez a massza ideális és a feltörekvők, kezdők átlagosok közül többen "fellépnek" akár egy meccsre, szezonra.HighSmith nem egy Watt, de szerintem egy jó játékos. Ráadásul a fél campet ki is hagyta sérülés miatt. Vannak jó meccsek és rossz meccsek. Most éppen egy játszani akaró Trent Brown volt az ellenfele, aki szerintem rég játszott ilyen jót és jól. (megjegyezve, hogy képessége alapján elit tackle-ről beszélünk)
De összességében osztom Laci véleményét. Ha úgy van fent 14 pont a 17-ből(!), hogy az egyikhez egy muffed punt, a másiknál pedig egy benézett INT kell, akkor az a D rendben van.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Jó hát erre lenne TJ WattSzámomra egyelőre ugyan olyan tucatjátékos mint a többi,semmivel nem emelkedik ki.Ne érts félre,nem azt várom,hogy meccsenként 3 sacket,1 INT-et meg 1 FF-t csináljon de azért néha lehessen már hallani a nevét és ne csak akkor amikor az ismétlésben kiemelik,hogy épp hogy futott túl a lyukfelelősségén vagy,hogy mennyire nem tud leválni a blokkról.Highsmith a modernkori Woodley.Azért az,hogy még nyomást sem generált a védelem,nem hogy sacket no comment,látszik ami már korábban is,hogy ha nincs Watt akkor meghalt a védelem.Ne ekézzük szegényt, mert ő kapta a nehezebb feladatot, mégpedig neki kellett bontania az erős oldalt, sokszor kapott kettőzést. Ráadásul az ő oldaláról a DT-től semmi segítség nem jött, futás ellen folyamatosan túlerővel szembesült, de nem értünk ki felé. Ránézésre így is nullára hozta ki az EPA-t, pedig többször holding is volt rajta.
Canadát még most gyorsan ki kellene vágni a nénikéjébe.Ennél egy full alternatív playbook is kreatívabb.Egyfolytában ezek az 5-10-15 out útvonalak,egész meccsen jó ha 2-szer futottak az elkapók egy slantet például,de se egy drag,se egy crosser útvonal. A kilátástalannak mondott offense-ek is százszor jobban festenek mint a Steelers,pedig állítólag nem rossz a skill pozíciós névsor...
JoeyPorter
Willie Parker
JoeyPorter
több mint 2 éve
JoeyPorter
2 630
Számomra egyelőre ugyan olyan tucatjátékos mint a többi,semmivel nem emelkedik ki.Ne érts félre,nem azt várom,hogy meccsenként 3 sacket,1 INT-et meg 1 FF-t csináljon de azért néha lehessen már hallani a nevét és ne csak akkor amikor az ismétlésben kiemelik,hogy épp hogy futott túl a lyukfelelősségén vagy,hogy mennyire nem tud leválni a blokkról.Highsmith a modernkori Woodley.Azért az,hogy még nyomást sem generált a védelem,nem hogy sacket no comment,látszik ami már korábban is,hogy ha nincs Watt akkor meghalt a védelem.Ne ekézzük szegényt, mert ő kapta a nehezebb feladatot, mégpedig neki kellett bontania az erős oldalt, sokszor kapott kettőzést. Ráadásul az ő oldaláról a DT-től semmi segítség nem jött, futás ellen folyamatosan túlerővel szembesült, de nem értünk ki felé. Ránézésre így is nullára hozta ki az EPA-t, pedig többször holding is volt rajta.
Canadát még most gyorsan ki kellene vágni a nénikéjébe.Ennél egy full alternatív playbook is kreatívabb.Egyfolytában ezek az 5-10-15 out útvonalak,egész meccsen jó ha 2-szer futottak az elkapók egy slantet például,de se egy drag,se egy crosser útvonal. A kilátástalannak mondott offense-ek is százszor jobban festenek mint a Steelers,pedig állítólag nem rossz a skill pozíciós névsor...
JoeyPorter
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Highsmith a modernkori Woodley.Azért az,hogy még nyomást sem generált a védelem,nem hogy sacket no comment,látszik ami már korábban is,hogy ha nincs Watt akkor meghalt a védelem.Ne ekézzük szegényt, mert ő kapta a nehezebb feladatot, mégpedig neki kellett bontania az erős oldalt, sokszor kapott kettőzést. Ráadásul az ő oldaláról a DT-től semmi segítség nem jött, futás ellen folyamatosan túlerővel szembesült, de nem értünk ki felé. Ránézésre így is nullára hozta ki az EPA-t, pedig többször holding is volt rajta.
JoeyPorter
több mint 2 éve
Canada javára írjuk oda, hogy az OL közel sem tűnik annyira tragikusnak, mint vártuk. Ezzel egyidőben jegyezzük meg azt is, hogy a DB-sor is sokkal jobb, mint amire a szezon előtt számítottunk. A D-rendszer működik.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Bár még a coach nézet nincs fent a gamepass-on, de megnéztem az utolsó 2 playt. Mind a kettő esetében ott voltak a megrajzolt playek, amelyek jobbak lettek volna, mint amit Trubi választott, de az utolsó playben igazából az nem is volt rossz döntés, hanem a kivitelezés volt rossz.Az utolsó előtti playben 3 yardra a frist down vonal mögött volt DJ. Ehhez képest a LOS mögött(!) kapta Harris a lasztit és utóbbi bravúrja, hogy behúzta a 3 és kettőre a játékot, mivel a DB-k a first down vonalnál voltak. Előbbi sem lett volna lehet first down, mivel volt DB aki figyelt DJ-re, de a numero1 elkapód lehet megcsinálta volna sebességből.
Utolsó play. Nem igaz, hogy rossz volt a hívás!! Éppen ellenkezőleg. Muuth flat route-jára volt szépen kirajzolva, aki szépen, ahogy kell előtte volt a CB-nek a first down vonal mögött(!). Volt még egy wheel útvonal is, szépen emellett, amit Harris futott. Ezzel az volt a baj, hogy láthatóan a safety help is ide volt rakva, így pontos dobás kellett, függetlenül, hogy megverte az LB-t szépen Harris, ahogy kell, de nem sikerült ez a dobás (sem). Egyébként a blitz a vak oldalról jött, vagyis sejthető lehetett volna, hogy itt a play bőven meglehet, DE TRUBI NEM NÉZTE AZT AZ OLDALT, vagyis azt, ahol Muuth egyedül volt a bal oldalon!!
A probléma szerintem ugyanaz, mint Ben esetében. A QB előre eldönti mit akar játszani. Ha ezt a D hagyja, akkor szép, ha nem, akkor vagy a pánik jön, vagy a check down, vagy a horror passz akkor is oda, mert oda akarom.....
Ezzel nem mentegetem Canada-t, de ez az OL tegnap igenis tartott. Mind a két sack a bamba QB-nak volt köszönhető. A második ráadásul értelmi fogyaték is kellett, mert simán ki lehetet volna futnia és ehelyett várta(?) a szerelést.....
Szerkesztette: Klemó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
van az úgy egyébként, hogy az ellenfél támadófala sem rossz...a Bengalsnak nagyon gyenge támadófala van, a 4 emberes siettetés működött, a Pecc OL most rendkívül összeszedett volt, nem ment a 4 emberes siettetés, bár kellettek hozzá bőven holdingok is, amikből 2-3-at meg is kaptunk, többet egy meccsen sem fogunk. De ne értsetek félre, olyan nincs, hogy egy csapatból kiveszed az DPOY-t és nem fog visszaesni a következő meccsére...és ehhez képest, kaptunk egy TD-t egy interception-ből, amit Witherspoon elnézett csúnyán, meg egy elejtett punt után...
szerintem a védelem ekézésének pont nincs itt az ideje...a seggükön vették az utolsó drive-ban a csereembereink is a levegőt, megint 7 perccel tudtak kevesebbet pihenni, mint az ellenfél, mindezt már egy Bush sérülés után, csak mellékesen és egyébként tényleg nem segített a 4. negyedben az O egy percet sem
És bár nyilván azonnal basznám ki Canadát ezután a őstenger után...de az NFL ilyen, néha egy szarbab csapattól is ki tudsz kapni, néha egy jobbat is megversz...két-három olyan momentum volt, aminél tényleg nem volt szerencsénk, de ha nem így van, akkor mi nyerünk 3 ponttal...első TD-jük, a punt, az elejtett int a punt előtt, pedig már Sutton kezében volt...vagy éppen az első puniunk után majdnem TD-t szereztünk a védő balfaszkodásából, aztán tb lett sajnos
ez van, csütörtökön még biztosan nézhetjük Trubisky-t és szét fognak futni minket, ha nem készülünk fel megfelelően
több mint 2 éve
JoeyPorter
2 630
Passz blokkolás nem volt vészes a falat tekintve de futásban megint elég elkeserítő volt.Najee-n is látszódott több futása után is a frusztráció.Highsmith a modernkori Woodley.Azért az,hogy még nyomást sem generált a védelem,nem hogy sacket no comment,látszik ami már korábban is,hogy ha nincs Watt akkor meghalt a védelem.Én azt láttam, hogy Canada sem igazán segítette Traubit, Traubi meg borzasztóan olvasott... A második félidőben volt egy játék, amikor Claypool ajtó-ablak egyedül, de a környéken senki, Trub meg bedobja forgalomba Najeenak pár yardra... Gyenge az OC-QB kombónk.
JoeyPorter
A falra panaszkodtam, de igaza volt Klemónak vagy Klacinak, hogy most azért összekpaták magukat, volt ideje mindig Míícsnek...
Folytatás nem sok jóval kecsegtet. Jön Pickett a bye környékén? Hamarabb?
Reggio1914
Maga a koncepció sem tetszik,úgy nem lehet védelemre épülő csapatot csinálni,hogy egy ember kiesésével összedől az egész kártyavár,legyen akármekkora klasszis is.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Igazából szerintem nem kell túlgondolni ezt a szezont, legyünk szarok.nekem nem megy ez a fajta gondolkodás, bármennyire is szeretném. A legfőbb bajom vele, hogy semmi garanciád arra, hogy majd első kör elején olyan OT-t draftolsz, aki megoldja neked az életet. Ezt a fordulót még nem néztem végig, de bőven elég csak a tavalyi LT felhozatalból megnézni, hogy egy forduló alatt mennyi sack is jött a "legjobbak" ellen, úgyhogy az első kör végén vagy később is bőven lehet találni megfelelő falembereket. Egyébként pedig teljesen igazságtalan lenne ezt a tegnapi szart a támadófalra fogni, mert egészen jól játszottak, főleg az előszezon fényében. Ez a támadójáték most csak Trubisky-n múlt.
Ideális esetben mjuk top10 pick, itt jöhetett volna QB, de azt nyilván nem húzunk, szóval lehet a második legjobb, végre valami értelmes OT.
Pont annyira vagyunk jók, hogy a winning culture ne vesszen el.
tenorx