Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Highsmith a modernkori Woodley.Azért az,hogy még nyomást sem generált a védelem,nem hogy sacket no comment,látszik ami már korábban is,hogy ha nincs Watt akkor meghalt a védelem.Én azt láttam, hogy Canada sem igazán segítette Traubit, Traubi meg borzasztóan olvasott... A második félidőben volt egy játék, amikor Claypool ajtó-ablak egyedül, de a környéken senki, Trub meg bedobja forgalomba Najeenak pár yardra... Gyenge az OC-QB kombónk.
Canadát még most gyorsan ki kellene vágni a nénikéjébe.Ennél egy full alternatív playbook is kreatívabb.Egyfolytában ezek az 5-10-15 out útvonalak,egész meccsen jó ha 2-szer futottak az elkapók egy slantet például,de se egy drag,se egy crosser útvonal. A kilátástalannak mondott offense-ek is százszor jobban festenek mint a Steelers,pedig állítólag nem rossz a skill pozíciós névsor...
JoeyPorter
A falra panaszkodtam, de igaza volt Klemónak vagy Klacinak, hogy most azért összekpaták magukat, volt ideje mindig Míícsnek...
Folytatás nem sok jóval kecsegtet. Jön Pickett a bye környékén? Hamarabb?
több mint 2 éve
JoeyPorter
2 630
Highsmith a modernkori Woodley.Azért az,hogy még nyomást sem generált a védelem,nem hogy sacket no comment,látszik ami már korábban is,hogy ha nincs Watt akkor meghalt a védelem.Canadát még most gyorsan ki kellene vágni a nénikéjébe.Ennél egy full alternatív playbook is kreatívabb.Egyfolytában ezek az 5-10-15 out útvonalak,egész meccsen jó ha 2-szer futottak az elkapók egy slantet például,de se egy drag,se egy crosser útvonal. A kilátástalannak mondott offense-ek is százszor jobban festenek mint a Steelers,pedig állítólag nem rossz a skill pozíciós névsor...
több mint 2 éve
xtaki
3 443
Mar olyan kommentet is lattam, miszerint nem BBvel volt gond. Dehogynem, vele is, de meg kioregedve is tobb esze volt, mint trubinak. 2 passza volt kozep fele, 1td 1 int.Egy kép többet mond ezer szónál...
Klaci79
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
Egy kép többet mond ezer szónál...
Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 667
A Bengals 4 sacnél van a Dallas ellen is. A vicc az, hogy a Boys O sokkal jobban néz ki, mint a miénk. Ezért is lehet, hogy TO nélkül vezetnek 14 ponttal a félidőben. (nomeg a D-jük hatékonysága miatt)
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
ez a Cooper Rush is potensebbnek tűnik, mint a mai TraubiRush egész magabiztosan hángálja a lasztit az elkapóknak.
Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Erre a Prescott nélküli Dallas 14-3-mal nyit a Bengals ellen. 😀
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
ez a Cooper Rush is potensebbnek tűnik, mint a mai Traubi
több mint 2 éve
amúgy most itt anyázunk meg minden...jogosan is...de képzeljük el milyen lenne Colts, vagy Saints szurkolónak lenni...ott sem egyszerű az élet, de kilátás sem nagyon vanItt is csak addig van remény, míg be nem áll Picike és esetleg ki nem derül, hogy kakukk a srác. Ez a Pats is ha beleragad Jonesba, sokáig nem kell velük bajnokesélyesként számolni.
Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Ami egyébként jó hír az az, hogy az OL határozottan jobb képet mutatott. No és ez mind a futásra, mind a passzra is igaz. Ezért is sajnálom, hogy a hívások és Trubi miatt ennyire penetránsok voltunk.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
amúgy most itt anyázunk meg minden...jogosan is...de képzeljük el milyen lenne Colts, vagy Saints szurkolónak lenni...ott sem egyszerű az élet, de kilátás sem nagyon van
több mint 2 éve
Izgalmas, lüktető meccsen szoros vereséget szenvedtünk. Van ez így.
több mint 2 éve
ennek a Turboman hipe-nak zero értelme vótmintha az idős Rötyit meghatványoznánk, hogy tarthüjeis
félidőnél mit szaladgál az oldalvonal fele? le is ment az óra
éés ugyanúgy csak dijonté bazmeg mikor vertifikáljuk mán valami fazonja van, de nem all18tökig
szóva a D nem változik, de reménytelen azt hinni, hogy 10 pontokon tudunk stabilan tartani - akkor nézzük meg kivel megy, mindenki kapjon meccset, azt ha tökig homáj jövőre húzunk....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
xtaki
3 443
Jojjon willie beamen
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
ott is van....hát most Ravens szurkoló sem lennék...nekik is van bajuk...és még LJ jól is játszott a statisztikák szerint28 pontot kaptak a negyedikben... A Tua-Hill összhang is kristályosodik.
Klaci79
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Tisztában voltunk a képességeivel, csak az előszezonban nyújtott teljesítménye bizakodásra adott okot...nem olyan ramaty ez az OL...most is adtak időt, de nagyon rossz döntéseket hozott Trub.De annak se lenne sok értelme, hogy Pickett be és ez a ramaty OL földbeveri...a bosszantó, hogy ez a Pecc annyira szar, hogy egy elejtett INT-n és egy el muffolt punton ment el a meccs...hát olyan offensek jönnek most, hogy Watt nélkül majd csak szagoljuk a nyomukatIgen. Pont akartam írni, hogy írd és mondd egy normális drive-ja volt az ellenfélnek és az az utolsó drive. Ott meg azért az volt a bosszantó, hogy tudtuk, hogy futnak és tudtak is.
Klaci79
De ez van. Most nem volt szerencsénk. Egy hete meg bőven volt. Nekem a 4. negyedes Trubi teljesítmény tette be a kaput. Ez a csávó nem tudja a playeket olvasni, nem lát a pályán és a passzok sem mennek biztosan. A TD passz is Muuth mögé ment. Ennek nincs értelme így, csak az egész csapat frusztrálódik.
Klemó
Reggio1914
Amúgy rövid hét jön, tuti nem cserélünk, de egy újabb vereség után, hasonló kilátástalan produkció után, szerintem igen
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
ott is van....hát most Ravens szurkoló sem lennék...nekik is van bajuk...és még LJ jól is játszott a statisztikák szerint
több mint 2 éve
astroid
571
Így is vezetjük a csoportotIgazából szerintem nem kell túlgondolni ezt a szezont, legyünk szarok.Várj, még vezetjük a csoportot 😀
Ideális esetben mjuk top10 pick, itt jöhetett volna QB, de azt nyilván nem húzunk, szóval lehet a második legjobb, végre valami értelmes OT.
Pont annyira vagyunk jók, hogy a winning culture ne vesszen el.
tenorx
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
nem olyan ramaty ez az OL...most is adtak időt, de nagyon rossz döntéseket hozott Trub.De annak se lenne sok értelme, hogy Pickett be és ez a ramaty OL földbeveri...a bosszantó, hogy ez a Pecc annyira szar, hogy egy elejtett INT-n és egy el muffolt punton ment el a meccs...hát olyan offensek jönnek most, hogy Watt nélkül majd csak szagoljuk a nyomukatIgen. Pont akartam írni, hogy írd és mondd egy normális drive-ja volt az ellenfélnek és az az utolsó drive. Ott meg azért az volt a bosszantó, hogy tudtuk, hogy futnak és tudtak is.
Klaci79
De ez van. Most nem volt szerencsénk. Egy hete meg bőven volt. Nekem a 4. negyedes Trubi teljesítmény tette be a kaput. Ez a csávó nem tudja a playeket olvasni, nem lát a pályán és a passzok sem mennek biztosan. A TD passz is Muuth mögé ment. Ennek nincs értelme így, csak az egész csapat frusztrálódik.
Klemó
Reggio1914
Amúgy rövid hét jön, tuti nem cserélünk, de egy újabb vereség után, hasonló kilátástalan produkció után, szerintem igen
több mint 2 éve
Igazából szerintem nem kell túlgondolni ezt a szezont, legyünk szarok.Ideális esetben mjuk top10 pick, itt jöhetett volna QB, de azt nyilván nem húzunk, szóval lehet a második legjobb, végre valami értelmes OT.
Pont annyira vagyunk jók, hogy a winning culture ne vesszen el.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
a ravens meg -21-ről vezet....micsoda offense-ek....nyami
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
De annak se lenne sok értelme, hogy Pickett be és ez a ramaty OL földbeveri...a bosszantó, hogy ez a Pecc annyira szar, hogy egy elejtett INT-n és egy el muffolt punton ment el a meccs...hát olyan offensek jönnek most, hogy Watt nélkül majd csak szagoljuk a nyomukatIgen. Pont akartam írni, hogy írd és mondd egy normális drive-ja volt az ellenfélnek és az az utolsó drive. Ott meg azért az volt a bosszantó, hogy tudtuk, hogy futnak és tudtak is.
Klaci79
Klemó
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
ÚR Isten mi van a csoportban....a Browns 2 TD előnyről kapott ki, a Ravens meg igazi thillerHogy mit nyomott ott Flacco...
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
ÚR Isten mi van a csoportban....a Browns 2 TD előnyről kapott ki, a Ravens meg igazi thiller