Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Hála Istennek, hogy nincs gyökérkedés. A trashtalk meg belefér 😃Ilyenkor azért nem is baj...bár amúgy ahogy elnézem a tavalyi és az idei meccsünket egymás ellen, már nyoma sincs korábbi ellenségeskedésnek, amit még a Burfict-A.Jones érában volt jellemző. Se tavaly, amikor vesztettünk, se idén...bár kicsit mintha Chase igyekezett volna felérni társaihoz a mutogatásokkal, de azért ő legalább tehetséges, mint játékos is.Az elmúlt napokban nem lettünk a legkedveltebb város Cincinattiben. 😃 Ugye Steelersünk a Bengalst csapta,míg a Pirates eddig zsinórban harmadik győzelmét aratta 😃Eddig se voltatok 😉
Gergőke
SirPub
Klaci79
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Honnan tudod?Az elmúlt napokban nem lettünk a legkedveltebb város Cincinattiben. 😃 Ugye Steelersünk a Bengalst csapta,míg a Pirates eddig zsinórban harmadik győzelmét aratta 😃Eddig se voltatok 😉
Gergőke
SirPub
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ilyenkor azért nem is baj...bár amúgy ahogy elnézem a tavalyi és az idei meccsünket egymás ellen, már nyoma sincs korábbi ellenségeskedésnek, amit még a Burfict-A.Jones érában volt jellemző. Se tavaly, amikor vesztettünk, se idén...bár kicsit mintha Chase igyekezett volna felérni társaihoz a mutogatásokkal, de azért ő legalább tehetséges, mint játékos is.Az elmúlt napokban nem lettünk a legkedveltebb város Cincinattiben. 😃 Ugye Steelersünk a Bengalst csapta,míg a Pirates eddig zsinórban harmadik győzelmét aratta 😃Eddig se voltatok 😉
Gergőke
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Az elmúlt napokban nem lettünk a legkedveltebb város Cincinattiben. 😃 Ugye Steelersünk a Bengalst csapta,míg a Pirates eddig zsinórban harmadik győzelmét aratta 😃Eddig se voltatok 😉
Gergőke
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Idén dőlnek a nézettségi rekordjaink:Mondjuk ezt azóta módosították arra, hogy a korai sávban. Amúgy jó kis hét volt, a Vikings–Packers is elment 18,5 millióig, a Cowboys–Buccaneers meg 23,3-ig (ami lenyomta az idénynyitó Rams–Bills 19,9-ét is)
The Steelers vs. Bengals had 17.4 Million Viewers on Sunday. This is the Best Week 1 Viewership since the NFL returned to CBS in 1998.
Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Egyelőre az, amirről Rapoport beszél az első vélemény és persze a stáb optimista, de a hivatalos mondás az, amit Tomlin mondott. Nincs timetable, mivel második és harmadik véleményekre várnak. Tuti biztosra akar menni a stáb annak kapcsán, hogy biztosan nem kell műteni és abban is, hogy kellő időt megadják a gyógyulásra.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Akkor egy kis jó hírKérjük az Egyház áldását! Köszönjük!
#Steelers LB TJ Watt suffered a torn pec muscle, but did not tear the tendon. That’s why, as he says, he’ll be back. It’s about six weeks of rehab, then Watt could be able to return — with no surgery. https://t.co/PJtnwu0bTS
— Ian Rapoport (@RapSheet) September 13, 2022
dande2
több mint 2 éve
Akkor egy kis jó hírMár nap közben ezt megbeszéltük, de kösz 😀
#Steelers LB TJ Watt suffered a torn pec muscle, but did not tear the tendon. That’s why, as he says, he’ll be back. It’s about six weeks of rehab, then Watt could be able to return — with no surgery. https://t.co/PJtnwu0bTS
dande2
több mint 2 éve
Akkor egy kis jó hír#Steelers LB TJ Watt suffered a torn pec muscle, but did not tear the tendon. That’s why, as he says, he’ll be back. It’s about six weeks of rehab, then Watt could be able to return — with no surgery. https://t.co/PJtnwu0bTS
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Sok pozitívuma van:Jó lenne, ha irányító is lenne benne.... 😀amennyit láttam belőle nem volt rossz, van benne életIdén dőlnek a nézettségi rekordjaink:Mitchell Trubisky
The Steelers vs. Bengals had 17.4 Million Viewers on Sunday. This is the Best Week 1 Viewership since the NFL returned to CBS in 1998.
Klaci79
KeyG
gedam
polamalu
- jó egyensúllyal, egyenes háttal, gerincet feszítve .....ül a cserepadon
- erőteljes körkörös mozgással ....lóbálja a törölközőt
- kecses, finom mozdulatokkal dobja....a Gatoradet a szomszédnak
- jól látja meg a wide open ... zuhanyzót
- elsőrangú precízitással választ célpontot ... a cheerleederek közül
- a pocket presence különleges ... főleg ha jobb kézzel önkielégít
- ő marad a legtovább az edzőközpontban ....mert lejárt a beszállókártyája
több mint 2 éve
Jó lenne, ha irányító is lenne benne.... 😀amennyit láttam belőle nem volt rossz, van benne életIdén dőlnek a nézettségi rekordjaink:Mitchell Trubisky
Klaci79
KeyG
gedam
több mint 2 éve
gedam
5 908
amennyit láttam belőle nem volt rossz, van benne életIdén dőlnek a nézettségi rekordjaink:Mitchell Trubisky
Klaci79
KeyG
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Az Neked miért lenne jó? Hullana a sastoll... 😁Gyorsan elpasszolni a Dallasnak egy 1 ès egy 3. körèrt 😛😏Idén dőlnek a nézettségi rekordjaink:Mitchell Trubisky
Klaci79
KeyG
dande2
több mint 2 éve
Gyorsan elpasszolni a Dallasnak egy 1 ès egy 3. körèrt 😛😏Idén dőlnek a nézettségi rekordjaink:Mitchell Trubisky
Klaci79
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Idén dőlnek a nézettségi rekordjaink:Mitchell Trubisky
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Idén dőlnek a nézettségi rekordjaink:The Steelers vs. Bengals had 17.4 Million Viewers on Sunday. This is the Best Week 1 Viewership since the NFL returned to CBS in 1998.
több mint 2 éve
Ryan Anderson vizitál.
több mint 2 éve
xtaki
3 443
Az az erdekes, hogy volt egy ket megmozgatos jatek, de azok sem hatalmas trukkok voltak. shovel pass, flea flicker meg joparszor end around. de itt kifujt. vegszukseg eseteben volt hosszabb passsz, azok sem voltak hosszuak, csak kozephosszuak.Nos, a sok negatív O kapcsán tett komment után valami pozitív. Ugye, ha visszaemlékeztek, a Bills ellen az O (a D által segíve) elképesztő teljesítményt nyújtott a második félidőben és akkor ódákat zengtünk, hogy ejh milyen jók leszünk. Aztán jött a keserű csalódás, ahogy a D-k kiismertek bennünket. Ugye ez arról szólt 10-20 yard között és középen egyáltalán nem játszottunk és így minden erővel a nagy passzokat kellett levédekezni és plusz ember mehetett a boxba. Így futni sem tudtunk és röhejesen sok pasz a LOS mögé is ment nulla yardért.Lehet így is,meg lehet úgy is ahogy pl: a tavaly (vagy tavalyelőtti) Browns meccsen,ami ugyan így egy pick 6-el kezdődött és már a 2. negyed végén garbage time volt (Mayfieldet le is cserélték inkább). Azt lehet olvasni mindenhol,hogy az NFL-ben nem lehet hibázni mert az ellenfél egyből megbünteti meg hasonlók...Nekünk meg majd nem sikerült egy történelmi vereségbe belefutni ahelyett,hogy felírtunk volna 40 pontot.Olyan érzésem volt,mint amikor soccerben emberhátrányban van egy csapat,ráadásul vesztésre áll és arra játszik,hogy csak ússzuk meg minél kevesebbel.
A vasárnapi meccsen egyértelműen a D labdaszerzése(i) után nullára volt limitálva az O playbook azért, hogy NE adjunk el labdát. Én szinte biztos vagyok benne, hogy NEM erre készült az O és ezért is volt ekkora kontraszt. Reálisan mi nekünk kellett volna az eredmény után menni mindíg és ez akár egy nincs vesztenivaló meccs is lehetett volna ezen az oldalon. Én pont ezért ezen a héten azt várom, hogy sokkal jobban kinyílik a playbook, már csak azért is, mert Watt nélkül nyilván nem ugyanaz lesz ez a D hatékonyság.
Klemó
Nem fogadnék egy forinttal sem arra,hogy itt akkora változás lesz akár csak a tavalyi offensehez képest,szerintem ugyan azt a fost fogjuk előadni,csak nem Ben lesz a center mögött.
JoeyPorter
több mint 2 éve
JoeyPorter
2 630
Nos, a sok negatív O kapcsán tett komment után valami pozitív. Ugye, ha visszaemlékeztek, a Bills ellen az O (a D által segíve) elképesztő teljesítményt nyújtott a második félidőben és akkor ódákat zengtünk, hogy ejh milyen jók leszünk. Aztán jött a keserű csalódás, ahogy a D-k kiismertek bennünket. Ugye ez arról szólt 10-20 yard között és középen egyáltalán nem játszottunk és így minden erővel a nagy passzokat kellett levédekezni és plusz ember mehetett a boxba. Így futni sem tudtunk és röhejesen sok pasz a LOS mögé is ment nulla yardért.Lehet így is,meg lehet úgy is ahogy pl: a tavaly (vagy tavalyelőtti) Browns meccsen,ami ugyan így egy pick 6-el kezdődött és már a 2. negyed végén garbage time volt (Mayfieldet le is cserélték inkább). Azt lehet olvasni mindenhol,hogy az NFL-ben nem lehet hibázni mert az ellenfél egyből megbünteti meg hasonlók...Nekünk meg majd nem sikerült egy történelmi vereségbe belefutni ahelyett,hogy felírtunk volna 40 pontot.Olyan érzésem volt,mint amikor soccerben emberhátrányban van egy csapat,ráadásul vesztésre áll és arra játszik,hogy csak ússzuk meg minél kevesebbel.
A vasárnapi meccsen egyértelműen a D labdaszerzése(i) után nullára volt limitálva az O playbook azért, hogy NE adjunk el labdát. Én szinte biztos vagyok benne, hogy NEM erre készült az O és ezért is volt ekkora kontraszt. Reálisan mi nekünk kellett volna az eredmény után menni mindíg és ez akár egy nincs vesztenivaló meccs is lehetett volna ezen az oldalon. Én pont ezért ezen a héten azt várom, hogy sokkal jobban kinyílik a playbook, már csak azért is, mert Watt nélkül nyilván nem ugyanaz lesz ez a D hatékonyság.
Klemó
Nem fogadnék egy forinttal sem arra,hogy itt akkora változás lesz akár csak a tavalyi offensehez képest,szerintem ugyan azt a fost fogjuk előadni,csak nem Ben lesz a center mögött.
több mint 2 éve
xtaki
3 443
Még egy dolog. Mennyi olyan helyzetet látsz, hogy valaki szerződést hosszabbít és nem azt nyújtja onnantól, mint amire megadtad a nagy pénzt. Minkah itt Steelers mezben még nem nyújtott ilyen meccset soha, ahogy Watton sem láttam semmilyen lassítást a nagy della után. De különösen az előbbi volt nagyon szembetűnő, igazi vezért volt és statálta többször is, hogy aki köré érkezik annak nem lesz szerencséje.....igen, sokan highsmith-et emeltek ki, de nekem is feltunt, hogy ismet jo arcat mutatta Minkah. Talan a D teljesen mas felfogasa miatt tudott sokat halaszni.
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Még egy dolog. Mennyi olyan helyzetet látsz, hogy valaki szerződést hosszabbít és nem azt nyújtja onnantól, mint amire megadtad a nagy pénzt. Minkah itt Steelers mezben még nem nyújtott ilyen meccset soha, ahogy Watton sem láttam semmilyen lassítást a nagy della után. De különösen az előbbi volt nagyon szembetűnő, igazi vezért volt és statálta többször is, hogy aki köré érkezik annak nem lesz szerencséje.....
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Nos, a sok negatív O kapcsán tett komment után valami pozitív. Ugye, ha visszaemlékeztek, a Bills ellen az O (a D által segíve) elképesztő teljesítményt nyújtott a második félidőben és akkor ódákat zengtünk, hogy ejh milyen jók leszünk. Aztán jött a keserű csalódás, ahogy a D-k kiismertek bennünket. Ugye ez arról szólt 10-20 yard között és középen egyáltalán nem játszottunk és így minden erővel a nagy passzokat kellett levédekezni és plusz ember mehetett a boxba. Így futni sem tudtunk és röhejesen sok pasz a LOS mögé is ment nulla yardért.A vasárnapi meccsen egyértelműen a D labdaszerzése(i) után nullára volt limitálva az O playbook azért, hogy NE adjunk el labdát. Én szinte biztos vagyok benne, hogy NEM erre készült az O és ezért is volt ekkora kontraszt. Reálisan mi nekünk kellett volna az eredmény után menni mindíg és ez akár egy nincs vesztenivaló meccs is lehetett volna ezen az oldalon. Én pont ezért ezen a héten azt várom, hogy sokkal jobban kinyílik a playbook, már csak azért is, mert Watt nélkül nyilván nem ugyanaz lesz ez a D hatékonyság.
több mint 2 éve
xtaki
3 443
6 het watt.pats, browns, jets akar nyerhetoek is nelkule
bills, buccs amugy is buko
dolphins, eagles
bye
itt johet vissza