Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Az elmúlt napokban nem lettünk a legkedveltebb város Cincinattiben. 😃 Ugye Steelersünk a Bengalst csapta,míg a Pirates eddig zsinórban harmadik győzelmét aratta 😃
Gergőke
Eddig se voltatok 😉
SirPub
Ilyenkor azért nem is baj...bár amúgy ahogy elnézem a tavalyi és az idei meccsünket egymás ellen, már nyoma sincs korábbi ellenségeskedésnek, amit még a Burfict-A.Jones érában volt jellemző. Se tavaly, amikor vesztettünk, se idén...bár kicsit mintha Chase igyekezett volna felérni társaihoz a mutogatásokkal, de azért ő legalább tehetséges, mint játékos is.
Klaci79
Hála Istennek, hogy nincs gyökérkedés. A trashtalk meg belefér 😃

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az elmúlt napokban nem lettünk a legkedveltebb város Cincinattiben. 😃 Ugye Steelersünk a Bengalst csapta,míg a Pirates eddig zsinórban harmadik győzelmét aratta 😃
Gergőke
Eddig se voltatok 😉
SirPub
Honnan tudod?

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Gergőke
Eddig se voltatok 😉
SirPub
Ilyenkor azért nem is baj...bár amúgy ahogy elnézem a tavalyi és az idei meccsünket egymás ellen, már nyoma sincs korábbi ellenségeskedésnek, amit még a Burfict-A.Jones érában volt jellemző. Se tavaly, amikor vesztettünk, se idén...bár kicsit mintha Chase igyekezett volna felérni társaihoz a mutogatásokkal, de azért ő legalább tehetséges, mint játékos is.
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Gergőke
Eddig se voltatok 😉

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

Szerkesztette: Gergőke

" class="embed">
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Idén dőlnek a nézettségi rekordjaink:
The Steelers vs. Bengals had 17.4 Million Viewers on Sunday. This is the Best Week 1 Viewership since the NFL returned to CBS in 1998.
Klaci79
Mondjuk ezt azóta módosították arra, hogy a korai sávban. Amúgy jó kis hét volt, a Vikings–Packers is elment 18,5 millióig, a Cowboys–Buccaneers meg 23,3-ig (ami lenyomta az idénynyitó Rams–Bills 19,9-ét is)

több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Egyelőre az, amirről Rapoport beszél az első vélemény és persze a stáb optimista, de a hivatalos mondás az, amit Tomlin mondott. Nincs timetable, mivel második és harmadik véleményekre várnak. Tuti biztosra akar menni a stáb annak kapcsán, hogy biztosan nem kell műteni és abban is, hogy kellő időt megadják a gyógyulásra.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
Akkor egy kis jó hír

dande2
Kérjük az Egyház áldását! Köszönjük!
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Akkor egy kis jó hír

dande2
Már nap közben ezt megbeszéltük, de kösz 😀
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor egy kis jó hír

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
The Steelers vs. Bengals had 17.4 Million Viewers on Sunday. This is the Best Week 1 Viewership since the NFL returned to CBS in 1998.
Klaci79
Mitchell Trubisky
KeyG
amennyit láttam belőle nem volt rossz, van benne élet
gedam
Jó lenne, ha irányító is lenne benne.... 😀
polamalu
Sok pozitívuma van:

- jó egyensúllyal, egyenes háttal, gerincet feszítve .....ül a cserepadon
- erőteljes körkörös mozgással ....lóbálja a törölközőt
- kecses, finom mozdulatokkal dobja....a Gatoradet a szomszédnak
- jól látja meg a wide open ... zuhanyzót
- elsőrangú precízitással választ célpontot ... a cheerleederek közül
- a pocket presence különleges ... főleg ha jobb kézzel önkielégít
- ő marad a legtovább az edzőközpontban ....mert lejárt a beszállókártyája
több mint 2 éve
Klaci79
Mitchell Trubisky
KeyG
gedam
Jó lenne, ha irányító is lenne benne.... 😀
több mint 2 éve
gedam 5 908
Klaci79
Mitchell Trubisky
KeyG
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Klaci79
Mitchell Trubisky
KeyG
Gyorsan elpasszolni a Dallasnak egy 1 ès egy 3. körèrt 😛😏
dande2
Az Neked miért lenne jó? Hullana a sastoll... 😁
több mint 2 éve
Biztos ismeritek
 www.youtube.com/watch?v=0YbVjJJZyjY
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Klaci79
Mitchell Trubisky
KeyG
Gyorsan elpasszolni a Dallasnak egy 1 ès egy 3. körèrt 😛😏
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
Klaci79
Mitchell Trubisky

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ryan Anderson vizitál.
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Nos, a sok negatív O kapcsán tett komment után valami pozitív. Ugye, ha visszaemlékeztek, a Bills ellen az O (a D által segíve) elképesztő teljesítményt nyújtott a második félidőben és akkor ódákat zengtünk, hogy ejh milyen jók leszünk. Aztán jött a keserű csalódás, ahogy a D-k kiismertek bennünket. Ugye ez arról szólt 10-20 yard között és középen egyáltalán nem játszottunk és így minden erővel a nagy passzokat kellett levédekezni és plusz ember mehetett a boxba. Így futni sem tudtunk és röhejesen sok pasz a LOS mögé is ment nulla yardért.

A vasárnapi meccsen egyértelműen a D labdaszerzése(i) után nullára volt limitálva az O playbook azért, hogy NE adjunk el labdát. Én szinte biztos vagyok benne, hogy NEM erre készült az O és ezért is volt ekkora kontraszt. Reálisan mi nekünk kellett volna az eredmény után menni mindíg és ez akár egy nincs vesztenivaló meccs is lehetett volna ezen az oldalon. Én pont ezért ezen a héten azt várom, hogy sokkal jobban kinyílik a playbook, már csak azért is, mert Watt nélkül nyilván nem ugyanaz lesz ez a D hatékonyság.
Klemó
Lehet így is,meg lehet úgy is ahogy pl: a tavaly (vagy tavalyelőtti) Browns meccsen,ami ugyan így egy pick 6-el kezdődött és már a 2. negyed végén garbage time volt (Mayfieldet le is cserélték inkább). Azt lehet olvasni mindenhol,hogy az NFL-ben nem lehet hibázni mert az ellenfél egyből megbünteti meg hasonlók...Nekünk meg majd nem sikerült egy történelmi vereségbe belefutni ahelyett,hogy felírtunk volna 40 pontot.Olyan érzésem volt,mint amikor soccerben emberhátrányban van egy csapat,ráadásul vesztésre áll és arra játszik,hogy csak ússzuk meg minél kevesebbel.
Nem fogadnék egy forinttal sem arra,hogy itt akkora változás lesz akár csak a tavalyi offensehez képest,szerintem ugyan azt a fost fogjuk előadni,csak nem Ben lesz a center mögött.
JoeyPorter
Az az erdekes, hogy volt egy ket megmozgatos jatek, de azok sem hatalmas trukkok voltak. shovel pass, flea flicker meg joparszor end around. de itt kifujt. vegszukseg eseteben volt hosszabb passsz, azok sem voltak hosszuak, csak kozephosszuak.
több mint 2 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Nos, a sok negatív O kapcsán tett komment után valami pozitív. Ugye, ha visszaemlékeztek, a Bills ellen az O (a D által segíve) elképesztő teljesítményt nyújtott a második félidőben és akkor ódákat zengtünk, hogy ejh milyen jók leszünk. Aztán jött a keserű csalódás, ahogy a D-k kiismertek bennünket. Ugye ez arról szólt 10-20 yard között és középen egyáltalán nem játszottunk és így minden erővel a nagy passzokat kellett levédekezni és plusz ember mehetett a boxba. Így futni sem tudtunk és röhejesen sok pasz a LOS mögé is ment nulla yardért.

A vasárnapi meccsen egyértelműen a D labdaszerzése(i) után nullára volt limitálva az O playbook azért, hogy NE adjunk el labdát. Én szinte biztos vagyok benne, hogy NEM erre készült az O és ezért is volt ekkora kontraszt. Reálisan mi nekünk kellett volna az eredmény után menni mindíg és ez akár egy nincs vesztenivaló meccs is lehetett volna ezen az oldalon. Én pont ezért ezen a héten azt várom, hogy sokkal jobban kinyílik a playbook, már csak azért is, mert Watt nélkül nyilván nem ugyanaz lesz ez a D hatékonyság.
Klemó
Lehet így is,meg lehet úgy is ahogy pl: a tavaly (vagy tavalyelőtti) Browns meccsen,ami ugyan így egy pick 6-el kezdődött és már a 2. negyed végén garbage time volt (Mayfieldet le is cserélték inkább). Azt lehet olvasni mindenhol,hogy az NFL-ben nem lehet hibázni mert az ellenfél egyből megbünteti meg hasonlók...Nekünk meg majd nem sikerült egy történelmi vereségbe belefutni ahelyett,hogy felírtunk volna 40 pontot.Olyan érzésem volt,mint amikor soccerben emberhátrányban van egy csapat,ráadásul vesztésre áll és arra játszik,hogy csak ússzuk meg minél kevesebbel.
Nem fogadnék egy forinttal sem arra,hogy itt akkora változás lesz akár csak a tavalyi offensehez képest,szerintem ugyan azt a fost fogjuk előadni,csak nem Ben lesz a center mögött.

több mint 2 éve
Még egy dolog. Mennyi olyan helyzetet látsz, hogy valaki szerződést hosszabbít és nem azt nyújtja onnantól, mint amire megadtad a nagy pénzt. Minkah itt Steelers mezben még nem nyújtott ilyen meccset soha, ahogy Watton sem láttam semmilyen lassítást a nagy della után. De különösen az előbbi volt nagyon szembetűnő, igazi vezért volt és statálta többször is, hogy aki köré érkezik annak nem lesz szerencséje.....
Klemó
igen, sokan highsmith-et emeltek ki, de nekem is feltunt, hogy ismet jo arcat mutatta Minkah. Talan a D teljesen mas felfogasa miatt tudott sokat halaszni.
több mint 2 éve
Még egy dolog. Mennyi olyan helyzetet látsz, hogy valaki szerződést hosszabbít és nem azt nyújtja onnantól, mint amire megadtad a nagy pénzt. Minkah itt Steelers mezben még nem nyújtott ilyen meccset soha, ahogy Watton sem láttam semmilyen lassítást a nagy della után. De különösen az előbbi volt nagyon szembetűnő, igazi vezért volt és statálta többször is, hogy aki köré érkezik annak nem lesz szerencséje.....
több mint 2 éve

több mint 2 éve
6 het watt.
pats, browns, jets akar nyerhetoek is nelkule
bills, buccs amugy is buko
dolphins, eagles
bye
itt johet vissza