Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Visszagondolva a meccsre, nekem nem is az a bajom a támadósorral, hogy nem haladt, hanem hogy esélyt sem adtunk neki a haladásra. Írtam a meccskövető topicban is, hogy értem én a konzervatív hozzáállást, hogy nem szabad labdát veszíteni, de nem értek vele egyet.

Van egy irányítód, aki addig kezdő, amíg az első körös újoncod készen nem áll. Tehát nyugodtan be lehet zavarni a húsdarálóba, lehet futtatni, lehet vele RPO-t játszatni, bármit. De ha már így döntöttek, akkor miért nem hagytunk neki check down lehetőséget sokszor? Megint vagy minden elkapót előrezavartunk vagy a LOS környékén hagytuk őket szerencsétlenkedni.

Sehol egy up tempo, ritmustalan volt az egész: esélyt sem adtunk Traubinak, hogy felvegye a meccs ritmusát. Mitől félünk? Hogy elbukjuk az első kiemelést?

Most őszintén, mit tudtunk meg Traubiról ezen a meccsen?
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Najee Harris viszont állítólag már játszhat vasárnap...kisebb csodának tűnik ez a sérülése után.
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Nekem meg az az érzésem, hogy fordítva van, vagyis pont Watt és szerintem a csapat is biztosra akar menni, hogy jó választás, ha nincs műtét. Túl értékes Watt ahhoz, hogy kockáztassunk egy ilyen idény miatt.
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
A. Schefter: Steelers’ Defensive Player of the Year TJ Watt will get second and third medical opinions about his torn pec Tuesday, per sources. If doctors determine that Watt needs surgery, his season likely would be over; if he doesn’t need surgery, he could possibly return in six weeks.
polamalu
Mondjuk amikor igy sokadvelemeny utan mennek, az inkabb a rosszat vetiti elore, csak a jatekos es a csapat nagyon szeretne, ha XY a palyan lenne, ugyhogy futnak meg par kort, hatha valakinek van jobb otlete, mint rogton odatolni a kes ala az illetot.

több mint 2 éve
Csak találgatás, de teljesen reális a két forgatókönyv. Ezzel a sérüléssel Heyward már kihagyott egy évet, tehát a sérülés foka kérdéses, az gondolom holnapra megvan.
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Csak találgatás van. Ez annyiban talán jó, hoyg ha vége lenne, lehet már bejelentik
több mint 2 éve
A. Schefter: Steelers’ Defensive Player of the Year TJ Watt will get second and third medical opinions about his torn pec Tuesday, per sources. If doctors determine that Watt needs surgery, his season likely would be over; if he doesn’t need surgery, he could possibly return in six weeks.
több mint 2 éve
Egyenlőre ez az egy Tweet van mindenhol. Rá hivatkozik mindenki....
több mint 2 éve
Watt most volt az öltözőben, de nem nyilatkozott a sajtónak.
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
 twitter.com/jjones9/status/1569363157696774149?t=aAwzt85czeJCUDOJlVH4eg&s=19
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
A támadás ellenben.....koncepcionálisan rossz.

A falat újra kell értelmezni, mert egyébként nem annyira rossz ez, mint lejön, mert egyénileg megoldják, de nulla összhang van.

Olyan, mintha az edzőbácsik szerint készek lennénk és túlbonyolítják nekik (vegyesblokkolást kértek sokszor, 2 gap volt a guardnak), hülyeség.

Az alapoktól kéne indulni: egy dolgot tudjanak, de üzembiztosan. Főleg a futásblokkot nem kell túlagyalni, a pass prot már-már átlagos volt. "Ott egy csávó veled szemben, mozdítsd meg" típusú alapszinten kell elindulni. Döntsük el, h power v zone blocking - ne variáljuk - és ha már kigyakoroltuk, akkor lehet színezni. Ez nem egy DeCastro-Pouncey féle brigág, hanem iparosok, úgy is kell őket használni.

A másik: vállaljunk már kockázatot, mert a védelmet így lassan kicsontozzuk!!!

Én azt várnám el, hogy legyen egy olyan playbook, ami lehetővé teszi, h min 6 üzembiztos playt lenyomjunk, h ne legyen 3&out rögtön. Legalább egy first down legyen minden driveban, mert 17 perccel ritkán nyersz meccset.

Trubiskyre meg rakjunk felelősséget, mert ha jól tudom ő egy bridge QB, akinek nincs veszítenivalója, és ha jól tudom a csapat meg nem a SB-ért megy, tehát lehet kísérletezni!

Nézzünk a LOS-on túlra is és kérjünk nehezebbeket egy korábbi első köröstől. Ha elhasal, hát elhasal, majd jön a másik elsőkörös helyette.

Utálom, ha beszari módon hívunk, márpedig tegnap beszariak voltunk, ami sehova nem vezet.

Hozzáteszem, h sztem itt skill posztokon egy ligaelit közeli tehetségmag van, hát merjük megadni nekik az esélyt, h alkossanak! (A tegnapi tessék lássék megoldásaink leginkább sérülésveszélyesek voltak a saját elkapóinkra, megint olyan bravúrokra kényszerültek....)
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
A tegnapi védelmi produkciót csak a legnagyobb elismeréssel tudom díjazni!

A srácok megmászták a Himaláját oda-vissza, szembeszélben, úgy, hogy nem volt serpájuk, illetve ha volt is, akkor a hátukon cipelték és még a sátrukba is beszart.

Név szerint nem szeretnék senkit kiemelni, mert minden védő hozzátett.

Austin nagyon szépen összerakta a covert, nem voltak eszeveszett, fejfogós elváltások meg céltalanul lófráló védők.

Chase sem a séma hibái miatt vert meg minket, hanem tehetségből.

A pass rush agresszivitása tetszett, Burrowt betereltük egy szűk mezsgyébe, ahonnan kb egyfelé dobhatott, így nagy lett a vakfolt, nekünk meg szűk lett a terület. Ez jó, mert elit irányítókat csak így lehet döntéshelyzetbe hozni. Bezárod a gyűrűt, de nem eszetlen rohanással.

A csapdázások is működtek, Minkah sokkal szabadabban játszhatott, mint tavaly és volt szinron a DB-k között.

A rush def kicsit még megsínyli Tuitt bácsit, de a két safety eddig sokkal biztoskezűbb, mint tavaly és Myles Jack látja és érti a playkibontakozást, ez nagy money lehet.
több mint 2 éve
Sérültekről nincs valakinek infója? Már csak megskubizták őket ma is...
Reggio1914
Biztosan, de nincs semmi...gondolom mindenki már tűkön ül, de nem szivárog infó, még
Klaci79
Ez nem sok jót sejtet...
Reggio1914
Állítólag ez a legjobb szcenárió:
“Watt will be out a a long long LONG period of time.”
Mert ez nem jelent teljes szezonvéget...most jött pár perce egy insidertől.
De aztán a hivatalost még várjuk. Senkiről nincs hír, aki nem annyira súlyos, arról se
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Reggio1914
Biztosan, de nincs semmi...gondolom mindenki már tűkön ül, de nem szivárog infó, még
Klaci79
Ez nem sok jót sejtet...
több mint 2 éve
Reggio1914
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Hát ezen a PFF osztályozáson jót röhögtem......Alex Highmisth 3 sack 1 forced fumble....éééééééés 66,5 a grade.... 😀 😀 Jamir Jones jobb grade-et hozott, mint ő. De Heyward is 72-es. Nyilván azért, mert volt egy-egy play a 94-ből, ahol éppen levegőt vett mindenki a segglyukán.... 😀
Klemó
Ezeken általában jót lehet röhögni.
Aki Minkah-nál tegnap jobban játszott, azt festeni kell...de egy rakás 94-es pontszám van mindenfelé.
több mint 2 éve
Hát ezen a PFF osztályozáson jót röhögtem......Alex Highmisth 3 sack 1 forced fumble....éééééééés 66,5 a grade.... 😀 😀 Jamir Jones jobb grade-et hozott, mint ő. De Heyward is 72-es. Nyilván azért, mert volt egy-egy play a 94-ből, ahol éppen levegőt vett mindenki a segglyukán.... 😀
több mint 2 éve
Az igen:
Minkah Fitzpatrick finished Week 1 with a 90.6 PFF grade.

Legjobbak O
Boykin, de csak 8 playben volt
Pat Freiermuth 74.2
Chukwuma Okorafor 70,1 jól játszott egyébként tényleg
...
Moore és Daniels sem volt vészes, még ha futásblokkolásban egy rakás szar is az egész
D-ben Minkah után
Watt 84.6
Jamir Jones 77.5

Ami durva:
Minkah, Edmunds és Witherspoon 100, Sutton 99 snapped volt a pályán.
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
statisztikak a steelersdepot.com -ról

94 játéka volt a Cincynek ellenünk. Ezzel szemben mi 61-et vezettünk. Ez 50%-kal (!) több. Ez időben még durvább. A 60 percből, mindösszesen 43(!) percig volt náluk a laszti és csak 17(!) percig nálunk. Mint ha nem is ebben a ligában játszanánk. No és ha ehhez hozzávesszük, hogy a TO mutató +5 ide, akkor ez a "you gotta' kidding to me" kategóra.

Az a csapat, aki 42 percnél többet töltött a pályán egy meccsen annak 93-11-4. Az utolsó 24 csapat mérlege 23-0-1. Fun fact, hogy az utolsó olyan csapat, aki a történelemben ennyi percet töltött a pályán a támadó alakulatával, de veszített az pontosan mi voltunk 2009-ben a Kansas ellen. 😀
Klemó
Az jó, ha az ellenfél sokat támad, mert akkor sokszor tudjuk elvenni a labdát. Taktika ez kérem 😀
több mint 2 éve
Dak kiesett
ha Garoppolo tul draga lenne, akkor lehet picket hozni dallasbol Rudiert.
xtaki
Szerintem meg fognak egyezni a Friscoval, mindenkinek érdeke lesz Gerappa Dallasba költöztetése, Rudi nekik nem lenne megoldás. Még fél se nagyon.
Reggio1914
Pont ezt akartam írni. Rudinak nincs jelentős kezdő tapasztalata. Ami van az is halovány. Őt kezdőnek nem fogják hozni. Ettől még mehet a dominó olyan irányba, hogy valahol hiányozzon egy biztos backup.
több mint 2 éve
statisztikak a steelersdepot.com -ról

94 játéka volt a Cincynek ellenünk. Ezzel szemben mi 61-et vezettünk. Ez 50%-kal (!) több. Ez időben még durvább. A 60 percből, mindösszesen 43(!) percig volt náluk a laszti és csak 17(!) percig nálunk. Mint ha nem is ebben a ligában játszanánk. No és ha ehhez hozzávesszük, hogy a TO mutató +5 ide, akkor ez a "you gotta' kidding to me" kategóra.

Az a csapat, aki 42 percnél többet töltött a pályán egy meccsen annak 93-11-4. Az utolsó 24 csapat mérlege 23-0-1. Fun fact, hogy az utolsó olyan csapat, aki a történelemben ennyi percet töltött a pályán a támadó alakulatával, de veszített az pontosan mi voltunk 2009-ben a Kansas ellen. 😀
több mint 2 éve
Dak kiesett
xtaki
Szerintem meg fognak egyezni a Friscoval, mindenkinek érdeke lesz Gerappa Dallasba költöztetése, Rudi nekik nem lenne megoldás. Még fél se nagyon.
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Dak kiesett
több mint 2 éve
A tegnapi napon egyébként csak jelzem, hogy volt egy fazon, aki karrier napot tartott. Ez pedig Highsmith. Ráadásul ő megsérült a campben és igazán nem tudtuk mit fog hozni. Egészen elképesztő volt és igazán ez volt az eszement. Tudtuk ugyanis, hogy Watt oldalán extra klasszis van, de olyan csak a régi steelers régi D-kben volt, hogy ennyire domináns két pár edge támad és ehhez egy szintén domináns belső nyomás van. Erre nem készült a Bengals, ez látszott, végig óriási problémát okozott, és ezzel a ballhawk DB mentalitással együtt "halálos" volt.

Az O-nak csakis annyit kellett volna tennie, hogy halad és pályán van. Nem a pontok hiányoztak, hanem a D pihentetése. Ehhez képest volt értelmezhetetlen az O playcalling. Egyetlen up tempo drive nem volt, designed QB run, RPO. Szinte nullára limitált kiismerhető playbook, amiben egy-egy meglepő hosszú játék volt a kulcs, ami ha sikerült tudtunk menni, ha meg nem, akkor nem. Azt persze elértük, hogy nem volt sack nálunk és azt is, hogy nem adtuk el a labdát, de az világos volt, hogy ezt nem fogja így bírni a D. Az már bravúr, hogy a D az OT-ban is hozott splash playt nem is egyet.

A legviccesebb play az volt, amikor Trubi oldalra kiváltott, majd 3-4 msp alatt egyetlen játékosa nem volt szabad, nem lépett vissza. Ugyanazt csináltuk, mint tavaly, vagyis vagy LOS közelébe jött a play, vagy 20 yardon. Az, hogy 10 yard közelébe legyen látványosan kerültük. Trubi ráadásul továbbá látványosan kerülte a pálya közepét is. Azt majd látjuk, hogy mennyi volt ebben Trubi felkészületlensége és mi a playcalling.