Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Imádom a #D!!!
több mint 2 éve
xtaki
3 443
amit ma varok : az ol 3mp-t tartson. lassak valami koncepciot az O-ban. A D ne nyelve a futasokat kozepen mint az iszakos barom.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Remélem sok pénzt kerestek ezzel 😀Le’Veon Bell knocked out Adrian Peterson 😳 pic.twitter.com/J2WuI5Vp5c
— PFF (@PFF) September 11, 2022
több mint 2 éve
astroid
571
Jó hír: mindenki teljes értékűen edzett pénteken, nincs sérült vasárnapra
több mint 2 éve
Willie Parker
15 390
Dio a 2. nap egymás után volt limitált, sajnos jó eséllyel nem fog játszani...közben Okorafornak meg a háta vacakol, ma ő sem edzett.Pickens símaszkban megzabálja az Almát
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Dio a 2. nap egymás után volt limitált, sajnos jó eséllyel nem fog játszani...közben Okorafornak meg a háta vacakol, ma ő sem edzett.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Nyilván Trubi karrierje eddig nem úgy alakult, hogy az első harmadban legyen, ráadásul a tavalyi évben backup volt, egy meccsen lépett pályára 23 snap erejéig. Úgy tehát az rendben, és reális hogy valahol 24-32 közé teszed a palit. Az viszont, hogy egy Geno Smith-t hogy tudsz előrébb rangsorolni, aki ugyee a Hawks kezdő QB-ja lesz idén, az azért mókás.Persze ez nekünk ez így tökéletes és a legjobb. Első meccsen az elit Burrow és a rakatszar Trubisky csap össze. (persze képletesen)
több mint 2 éve
-Sanyi! Mitíranemzet?!-Mitch Trubisky Ranked Last In Ringer’s Quarterback Rankings
-MajMögmutassuk!
-Mög..... Ja......
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Ez megint g..i nagy Süti......Szerintem nincs a képben senki...az igaz, hogy még ennyi szabad cash nem volt a zsákban rég, de ennyi free CAP se volt szezon előtt az elmúlt 5-10 évben soha.oda fogják baszni, nemegyszer
Megjegyzem gyorsan, hogy ha nem az OL-t erősítjük, akkor úgy is kell nekünk. Ez a D a liga legjobban fizetett D-je, sokkal nagyobb pénz dől erre az oldalra. Egyelőre nem látom magam előtt, hogy ez az OL egy Bengals D-t hogy fog 4 negyeden keresztül úgy tartani, hogy egyszer ne basszák oda Trubit, hogy az nem áll fel.....
Klemó
egyszer bújjon égő házba
egyszer jeges áradásba
egyszer pörögjön bundában
egyszer büdösbogár hátra
egyszer zsebben, zseben kívül
egyszer mikor az űr kiürül
ez mégcsak 6 de miremégy
csak a picksix a tortán a légy...
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
Szerintem nincs a képben senki...az igaz, hogy még ennyi szabad cash nem volt a zsákban rég, de ennyi free CAP se volt szezon előtt az elmúlt 5-10 évben soha.oda fogják baszni, nemegyszer
Megjegyzem gyorsan, hogy ha nem az OL-t erősítjük, akkor úgy is kell nekünk. Ez a D a liga legjobban fizetett D-je, sokkal nagyobb pénz dől erre az oldalra. Egyelőre nem látom magam előtt, hogy ez az OL egy Bengals D-t hogy fog 4 negyeden keresztül úgy tartani, hogy egyszer ne basszák oda Trubit, hogy az nem áll fel.....
Klemó
egyszer bújjon égő házba
egyszer jeges áradásba
egyszer pörögjön bundában
egyszer büdösbogár hátra
egyszer zsebben, zseben kívül
egyszer mikor az űr kiürül
ez mégcsak 6 de miremégy
csak a picksix a tortán a légy...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Szerintem idén nem kell. Első meccsen meglepne, ha jók lennénk, bár lehet segít, hogy nektek is első meccs.Ellenetek mindentől félek 😬😁Félsz hogy korán beáll Pickett, és elver titeket 😊Ilyet nem kívánunk neki! Mindegyik zsákolás után fickósan pattanjon csak fel. Úgy 5-6 alkalommal… 🙄Szerintem nincs a képben senki...az igaz, hogy még ennyi szabad cash nem volt a zsákban rég, de ennyi free CAP se volt szezon előtt az elmúlt 5-10 évben soha.Megnyugtatlak, sehogy. De nem kell 4 negyed. Ne legyünk ennyire optimisták. Reálisan az elsőben már bicegni fog
Klemó
polamalu
Béke! 😉
SirPub
bcsarli, Udvari Főkóstoló
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Ellenetek mindentől félek 😬😁Félsz hogy korán beáll Pickett, és elver titeket 😊Ilyet nem kívánunk neki! Mindegyik zsákolás után fickósan pattanjon csak fel. Úgy 5-6 alkalommal… 🙄Szerintem nincs a képben senki...az igaz, hogy még ennyi szabad cash nem volt a zsákban rég, de ennyi free CAP se volt szezon előtt az elmúlt 5-10 évben soha.Megnyugtatlak, sehogy. De nem kell 4 negyed. Ne legyünk ennyire optimisták. Reálisan az elsőben már bicegni fog
Klemó
polamalu
Béke! 😉
SirPub
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Félsz hogy korán beáll Pickett, és elver titeket 😊Ilyet nem kívánunk neki! Mindegyik zsákolás után fickósan pattanjon csak fel. Úgy 5-6 alkalommal… 🙄Szerintem nincs a képben senki...az igaz, hogy még ennyi szabad cash nem volt a zsákban rég, de ennyi free CAP se volt szezon előtt az elmúlt 5-10 évben soha.Megnyugtatlak, sehogy. De nem kell 4 negyed. Ne legyünk ennyire optimisták. Reálisan az elsőben már bicegni fog
Klemó
polamalu
Béke! 😉
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Ilyet nem kívánunk neki! Mindegyik zsákolás után fickósan pattanjon csak fel. Úgy 5-6 alkalommal… 🙄Szerintem nincs a képben senki...az igaz, hogy még ennyi szabad cash nem volt a zsákban rég, de ennyi free CAP se volt szezon előtt az elmúlt 5-10 évben soha.Megnyugtatlak, sehogy. De nem kell 4 negyed. Ne legyünk ennyire optimisták. Reálisan az elsőben már bicegni fog
Klemó
polamalu
Béke! 😉
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Szerintem nincs a képben senki...az igaz, hogy még ennyi szabad cash nem volt a zsákban rég, de ennyi free CAP se volt szezon előtt az elmúlt 5-10 évben soha.Megnyugtatlak, sehogy. De nem kell 4 negyed. Ne legyünk ennyire optimisták. Reálisan az elsőben már bicegni fog
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Szerintem nincs a képben senki...az igaz, hogy még ennyi szabad cash nem volt a zsákban rég, de ennyi free CAP se volt szezon előtt az elmúlt 5-10 évben soha.Megjegyzem gyorsan, hogy ha nem az OL-t erősítjük, akkor úgy is kell nekünk. Ez a D a liga legjobban fizetett D-je, sokkal nagyobb pénz dől erre az oldalra. Egyelőre nem látom magam előtt, hogy ez az OL egy Bengals D-t hogy fog 4 negyeden keresztül úgy tartani, hogy egyszer ne basszák oda Trubit, hogy az nem áll fel.....
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
SZtem nekei full mindegy. A pénz a számlán....Egyértelmű. Én is csak a hecc kedvéért említettem. 😊
polamalu
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Sőt, ez általában arról szól, hogy prompt casht kap (aláírási pénz) és ezért cserébe mondd le base fizuról idén. Nincs az a játékos, aki ilyet nem ír alá.. 😀Nem, volt valamennyi mozgásterünk. Így 8 milla felett lennénk. Ilyen így szezon elején emberemlékezet óta a Steelersnél nem volt 😀Na várjál még, hogy T.J. belemegy az átstrukturálásba... 😊
polamalu
Reggio1914
több mint 2 éve
SZtem nekei full mindegy. A pénz a számlán....
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Nem, volt valamennyi mozgásterünk. Így 8 milla felett lennénk. Ilyen így szezon elején emberemlékezet óta a Steelersnél nem volt 😀Na várjál még, hogy T.J. belemegy az átstrukturálásba... 😊
polamalu
több mint 2 éve
Ha tippelnem kellene akk Eric Fisher vagy Blake Martinez.Egyiknek sem örülnék más-más okokból:
empty taxi
- Fischer már csak árnyéka önmagának.
- Martinez hiába lenne erősítés, a mostani szezonunk annyira mindegy a rookie QB miatt, hogy inkább egy bármilyen újonccal próbálkoznék ILB poszton (Robinson?), hiszen Jack személyében ott van mellette a rutin.
A legfontosabb, hogy nincs Ebron! 😊
több mint 2 éve
Maertinezt írják máshol is. De lehet mindkettő
több mint 2 éve
Ha tippelnem kellene akk Eric Fisher vagy Blake Martinez.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
xtaki
3 443
Dolgozunk Watt szerződésének átalakításán. 6,75 millát szretnénk megspórolni idén. Tehát valami komoyl falember van a csőben..... Mást nem tudok elképzelni, mert egyéblént megvolnánk és nem kellene pénzki szabadugynok, akinek ennyi penz kellene?
polamalu
esetleg ILB?