Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Dolgozunk Watt szerződésének átalakításán. 6,75 millát szretnénk megspórolni idén. Tehát valami komoyl falember van a csőben..... Mást nem tudok elképzelni, mert egyéblént megvolnánk és nem kellene pénzMert amúgy a cap-pel most pont nullán vagyunk?
polamalu
több mint 2 éve
Dolgozunk Watt szerződésének átalakításán. 6,75 millát szretnénk megspórolni idén. Tehát valami komoyl falember van a csőben..... Mást nem tudok elképzelni, mert egyéblént megvolnánk és nem kellene pénz
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Szerintem mindkettőtöknek van igaza. Van úgy, hogy aki főiskolán kiemelkedő, az nem lesz jó az nfl-ben... És egy hozzáértőbb támadófaledző sem ártana, mert a 2mp-en belül összeomlik a zseb, az nem nagyon segíti a támadó drive-okat és a játékhívásokat.Szerintem tök világos, hogy mit akarunk tőle. Fél év fősulis center múlt után azt gondoltuk jó lesz itt és bedobtuk a méyvízbe. Túlgondoltuk ezt, ez világos volt. Majd idén, rögtön LG-be tettük, vagyis oda, ahol ő mindig is volt és vártuk, hogy teljesítsen. Nem teszi. Ugyanazok a hibák, gondok jönnek, amik centerben voltak és ez nagyjából arról szól, hogy ő a gyorsasága miatt volt kiemelkedő az előző szinten. Láthatóan ez a különbség minimális, vagy nincs is meg a "nagyok" között és az emberünknek minden bizonnyal vége. Ezt túlgondoltuk, vagyis egyértelmű scout hibát látok benne.Túl korai volt bedobni őt kezdőnek, ráadásul rossz poszton ráadásul több poziciós edző alatt.Dotson lesz a kezdő LG, mert jobb mint Green, hát ez mondjuk nem teljesítmény 😀 ettől bárki lehetne, mert annál amit letett KG az előszezonban csak jobb van kb.... steelersdepot.com/2022/09/kozora-steelers-must-admit-their-mistake-on-kendrick-green/Kellene helyette hozni FAt nem kell a rosterre
polamalu
xtaki
Én úgy látom, h az utóbbi 5-6 évben egyre képzetlenebb v egydimenziós OL-ek jönnek egyetemről, mert spec sémákba spec szerepek kellenek (pl Ekwonu v Penning idén). A profi ligába átállás sokkal lassabb lett, v fel kell gyorsulnia a támadótempónak, h a szükséges passprot megtartható legyen.
Green-re ráfér a kondi, de döntsük már el, h mit akarunk tőle v cseréljük le.
Szerintem amúgy kellene már egy hozzáértőbb, elismertebb támadófaledző, mert szinte mindenki visszafejlődik.
Willie Parker
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Szerintem tök világos, hogy mit akarunk tőle. Fél év fősulis center múlt után azt gondoltuk jó lesz itt és bedobtuk a méyvízbe. Túlgondoltuk ezt, ez világos volt. Majd idén, rögtön LG-be tettük, vagyis oda, ahol ő mindig is volt és vártuk, hogy teljesítsen. Nem teszi. Ugyanazok a hibák, gondok jönnek, amik centerben voltak és ez nagyjából arról szól, hogy ő a gyorsasága miatt volt kiemelkedő az előző szinten. Láthatóan ez a különbség minimális, vagy nincs is meg a "nagyok" között és az emberünknek minden bizonnyal vége. Ezt túlgondoltuk, vagyis egyértelmű scout hibát látok benne.Túl korai volt bedobni őt kezdőnek, ráadásul rossz poszton ráadásul több poziciós edző alatt.Dotson lesz a kezdő LG, mert jobb mint Green, hát ez mondjuk nem teljesítmény 😀 ettől bárki lehetne, mert annál amit letett KG az előszezonban csak jobb van kb.... steelersdepot.com/2022/09/kozora-steelers-must-admit-their-mistake-on-kendrick-green/Kellene helyette hozni FAt nem kell a rosterre
polamalu
xtaki
Én úgy látom, h az utóbbi 5-6 évben egyre képzetlenebb v egydimenziós OL-ek jönnek egyetemről, mert spec sémákba spec szerepek kellenek (pl Ekwonu v Penning idén). A profi ligába átállás sokkal lassabb lett, v fel kell gyorsulnia a támadótempónak, h a szükséges passprot megtartható legyen.
Szerintem amúgy kellene már egy hozzáértőbb, elismertebb támadófaledző, mert szinte mindenki visszafejlődik.
Willie Parker
több mint 2 éve
Visszavonultatjuk Franco Harris 32-es mezét!Es valoban. Ime az ikonosztaz. ☺
Klaci79
#Steelers President Art Rooney II just announced that @francoharrishof's No. 32 will be retired by the team at halftime of our Week 16 game against the Raiders. pic.twitter.com/5KYLOxVLsR
— Pittsburgh Steelers (@steelers) September 6, 2022
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 390
Túl korai volt bedobni őt kezdőnek, ráadásul rossz poszton ráadásul több poziciós edző alatt.Dotson lesz a kezdő LG, mert jobb mint Green, hát ez mondjuk nem teljesítmény 😀 ettől bárki lehetne, mert annál amit letett KG az előszezonban csak jobb van kb.... steelersdepot.com/2022/09/kozora-steelers-must-admit-their-mistake-on-kendrick-green/Kellene helyette hozni FAt nem kell a rosterre
polamalu
xtaki
több mint 2 éve
xtaki
3 443
Dotson lesz a kezdő LG, mert jobb mint Green, hát ez mondjuk nem teljesítmény 😀 ettől bárki lehetne, mert annál amit letett KG az előszezonban csak jobb van kb.... steelersdepot.com/2022/09/kozora-steelers-must-admit-their-mistake-on-kendrick-green/Kellene helyette hozni FAt nem kell a rosterre
polamalu
több mint 2 éve
Visszavonultatjuk Franco Harris 32-es mezét!Csak mondom, van Harris mezem, is 😀
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Visszavonultatjuk Franco Harris 32-es mezét!
több mint 2 éve
Dotson lesz a kezdő LG, mert jobb mint Green, hát ez mondjuk nem teljesítmény 😀 ettől bárki lehetne, mert annál amit letett KG az előszezonban csak jobb van kb.... steelersdepot.com/2022/09/kozora-steelers-must-admit-their-mistake-on-kendrick-green/
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Ilyet se láttam még....😀A fiút imádják és gondolom elindult a felháborodás a semmire....
több mint 2 éve
Első DC az elsőt követi a második a harmadik és a végtelen számú.....
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Update volt…pont ennyit ér egy ilyen DC
több mint 2 éve
Most már Pickett a No.2 QB a depth charton.
" class="embed">
több mint 2 éve
Basszus Laci Trubnak 1 meccset adsz 😀 Viccet félretéve, a heti ki öltözik ki inaktív lesz a valós sorrend...Ahogy írod, semmi jelentősége nincs.Kijött az első hivatalos dept chart, ezek alapján Pickettnek be sem kell öltöznie, Rudolf a 2. truh-BISS-kee mögött.És ennek van jelentősége? Najae mögött is Warren van, pedig úgyis Snell lesz a második...
astroid
badsco
Nem nevezte meg Tomlin a hivatalos kezdőt, de a DC-t ki kell adni.
Egyébként abban biztos vagyok, hogy Rudi lesz a no2, de ha Pickett lenne kezdő akkor is.
Viszont szerintem Traubival megyünk neki az évnek, és amíg nem lesz gyenge vagy van esély PO-ra, addig marad is.
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Pedig mit tud a fiú 😀qb1 pic.twitter.com/SNSDBsx318
— an honest steelers fan (@officialpittfan) September 5, 2022
Amúgy én megpróbálnám Blake Martinezt Bush helyén.
Jó, lehet még Pickettet is, de viccet félretéve abszolút a védelem gyenge pontja jelenleg és nagyon fontos lenne az upgrade. Nem tudom, hogy mibe kerülne, nem tudom mit tud így sérülés után, de egy próbát biztosan megérne.
több mint 2 éve
badsco
356
Max Pickett bemegy Bush helyére ILB-nek, rosszabb biztos nem lenne. 😀Mert egy csereirányító esetében nem az ami számít, hogyan teljesített az előszezon mérkőzéseken. Rudi sem volt rossz az előszezon egy jó csereirányító nem több, de annak jó.De milyen erre utaló jelet láttál? Picike többet hozott az előszezon meccseken, mint vártuk, hiszen valljuk be: erős kérdőjelek voltak, vannak vele szemben. Ehhez képest több, mint biztató volt a teljesítménye. Vén szar már, a közönség imádja, hadd ugráljon csak az oldalvonal mellett jelmezben!Hát pedig majd meglátod. Rudi stabil csere...Pickett teljes meccset fog kapni.Ne viccelj már bolondozzál velem, miért vagy biztos abban, hogy Rudi lesz az no2? Ez egy teljesen logikátlan lépés lenne. Picikére ráfér, hogy közelről átérezze egy NFL-meccs hangulatát. Szerintem ez hiba lenne!Ahogy írod, semmi jelentősége nincs.Kijött az első hivatalos dept chart, ezek alapján Pickettnek be sem kell öltöznie, Rudolf a 2. truh-BISS-kee mögött.És ennek van jelentősége? Najae mögött is Warren van, pedig úgyis Snell lesz a második...
astroid
badsco
Egyébként abban biztos vagyok, hogy Rudi lesz a no2, de ha Pickett lenne kezdő akkor is.
Viszont szerintem Traubival megyünk neki az évnek, és amíg nem lesz gyenge vagy van esély PO-ra, addig marad is.
Klaci79
Szokol
Klaci79
Rudi meg annyit mutatott, amennyit eddig, sem többet, sem kevesebbet. Alapesetben a csere irányító nem lép pályára, nem látom a kockázatot abban, ha egy rookie ül a padon.
Szokol
Jó eséllyel nem kerül pályára, ha pedig igen, akkor a következő mérkőzésen ismét változik a helyzet 1-1 sérülés miatt és máris Pickett kezd majd.
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Mert egy csereirányító esetében nem az ami számít, hogyan teljesített az előszezon mérkőzéseken. Rudi sem volt rossz az előszezon egy jó csereirányító nem több, de annak jó.De milyen erre utaló jelet láttál? Picike többet hozott az előszezon meccseken, mint vártuk, hiszen valljuk be: erős kérdőjelek voltak, vannak vele szemben. Ehhez képest több, mint biztató volt a teljesítménye. Vén szar már, a közönség imádja, hadd ugráljon csak az oldalvonal mellett jelmezben!Hát pedig majd meglátod. Rudi stabil csere...Pickett teljes meccset fog kapni.Ne viccelj már bolondozzál velem, miért vagy biztos abban, hogy Rudi lesz az no2? Ez egy teljesen logikátlan lépés lenne. Picikére ráfér, hogy közelről átérezze egy NFL-meccs hangulatát. Szerintem ez hiba lenne!Ahogy írod, semmi jelentősége nincs.Kijött az első hivatalos dept chart, ezek alapján Pickettnek be sem kell öltöznie, Rudolf a 2. truh-BISS-kee mögött.És ennek van jelentősége? Najae mögött is Warren van, pedig úgyis Snell lesz a második...
astroid
badsco
Klaci79
Szokol
Klaci79
Rudi meg annyit mutatott, amennyit eddig, sem többet, sem kevesebbet. Alapesetben a csere irányító nem lép pályára, nem látom a kockázatot abban, ha egy rookie ül a padon.
Szokol
Jó eséllyel nem kerül pályára, ha pedig igen, akkor a következő mérkőzésen ismét változik a helyzet 1-1 sérülés miatt és máris Pickett kezd majd.
több mint 2 éve
De milyen erre utaló jelet láttál? Picike többet hozott az előszezon meccseken, mint vártuk, hiszen valljuk be: erős kérdőjelek voltak, vannak vele szemben. Ehhez képest több, mint biztató volt a teljesítménye. Vén szar már, a közönség imádja, hadd ugráljon csak az oldalvonal mellett jelmezben!Hát pedig majd meglátod. Rudi stabil csere...Pickett teljes meccset fog kapni.Ne viccelj már bolondozzál velem, miért vagy biztos abban, hogy Rudi lesz az no2? Ez egy teljesen logikátlan lépés lenne. Picikére ráfér, hogy közelről átérezze egy NFL-meccs hangulatát. Szerintem ez hiba lenne!Ahogy írod, semmi jelentősége nincs.Kijött az első hivatalos dept chart, ezek alapján Pickettnek be sem kell öltöznie, Rudolf a 2. truh-BISS-kee mögött.És ennek van jelentősége? Najae mögött is Warren van, pedig úgyis Snell lesz a második...
astroid
badsco
Klaci79
Szokol
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Hát pedig majd meglátod. Rudi stabil csere...Pickett teljes meccset fog kapni.Ne viccelj már bolondozzál velem, miért vagy biztos abban, hogy Rudi lesz az no2? Ez egy teljesen logikátlan lépés lenne. Picikére ráfér, hogy közelről átérezze egy NFL-meccs hangulatát. Szerintem ez hiba lenne!Ahogy írod, semmi jelentősége nincs.Kijött az első hivatalos dept chart, ezek alapján Pickettnek be sem kell öltöznie, Rudolf a 2. truh-BISS-kee mögött.És ennek van jelentősége? Najae mögött is Warren van, pedig úgyis Snell lesz a második...
astroid
badsco
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Ha az O fal nem javul fel, akkor Pickett hamar a kezdőben lesz, Trub meg Rudi pedig IR-en...
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Egyetértek. Bár Rudi is jó volt, de (i) helyi kedvencről beszélünk, (ii) az utóbbi időszak legjobb rookie előszezon teljesítményéről (iii) és egy 24 éves srácról. Értem, hogy Rudinak van kezdő tapasztalata, de ugye ezzel nem vagyunk beljebb.Ne viccelj már bolondozzál velem, miért vagy biztos abban, hogy Rudi lesz az no2? Ez egy teljesen logikátlan lépés lenne. Picikére ráfér, hogy közelről átérezze egy NFL-meccs hangulatát. Szerintem ez hiba lenne!Ahogy írod, semmi jelentősége nincs.Kijött az első hivatalos dept chart, ezek alapján Pickettnek be sem kell öltöznie, Rudolf a 2. truh-BISS-kee mögött.És ennek van jelentősége? Najae mögött is Warren van, pedig úgyis Snell lesz a második...
astroid
badsco
Klaci79
Szokol
Ez a depth chart neki szerintem üzenet, hogy dolgozni kell tovább és semmi más. Végig második volt az előszezon meccseken és a teljesítményével nem csak azt bizonyította, hogy a első számú csere tudna lenni, hanem azt is, hogy versenyben van a kezdőért.
Trubi lett viszont az O csk és ezzel eldőlt, hogy ő lesz a kezdő gyakorlatilag. De ez szerintem rendben is van.
több mint 2 éve
Ne viccelj már bolondozzál velem, miért vagy biztos abban, hogy Rudi lesz az no2? Ez egy teljesen logikátlan lépés lenne. Picikére ráfér, hogy közelről átérezze egy NFL-meccs hangulatát. Szerintem ez hiba lenne!Ahogy írod, semmi jelentősége nincs.Kijött az első hivatalos dept chart, ezek alapján Pickettnek be sem kell öltöznie, Rudolf a 2. truh-BISS-kee mögött.És ennek van jelentősége? Najae mögött is Warren van, pedig úgyis Snell lesz a második...
astroid
badsco
Klaci79