Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 2 éve
Csoporton belül 4-1, Ravens, Bengals oda-vissza 😀
több mint 2 éve
10-7, kurva jók vagyunk...Nyilván, megkaptuk ajiba a Ravenstől a tarcsit. De be kellett húzni. Csúnyán, de ilyen időben talán másként nem is nagyon megy.
Szokol
Irány a döntetlen éjszaka! 😀
több mint 2 éve
ez sajnos igaz, de láttad a Ravens-t? Ott is elég sok csere játszik/játszott, mégis úgy tűnik, nem a passzsiettetéstől függ a játék.Nem védem Austint mert megvan a limitációja de a szezon nagy részében kezdő ILB és S nélkül + balfasz Wallace és Sullivan-al a CB sorban már ez is csoda voltborzalmas ez a Wallace gyerek...egyszerűen egész évben használhatatlanÉn egyre inkább azt gondolom, hogy Austin végez borzalmas munkát. Ha nincs nyomás, az egész D nyeli a yardokat és a nagy játékokat.
Klaci79
Klemó
astroid
Na ez megvan, többet nem is ért.
Erre az estére törölték az offensive holding büntetést a bírók...
több mint 2 éve
10-7, kurva jók vagyunk...
több mint 2 éve
Az ILB és a safety sérülések előtt is így voltunk sajnos.Nem védem Austint mert megvan a limitációja de a szezon nagy részében kezdő ILB és S nélkül + balfasz Wallace és Sullivan-al a CB sorban már ez is csoda voltborzalmas ez a Wallace gyerek...egyszerűen egész évben használhatatlanÉn egyre inkább azt gondolom, hogy Austin végez borzalmas munkát. Ha nincs nyomás, az egész D nyeli a yardokat és a nagy játékokat.
Klaci79
Klemó
astroid
több mint 2 éve
Nem védem Austint mert megvan a limitációja de a szezon nagy részében kezdő ILB és S nélkül + balfasz Wallace és Sullivan-al a CB sorban már ez is csoda voltborzalmas ez a Wallace gyerek...egyszerűen egész évben használhatatlanÉn egyre inkább azt gondolom, hogy Austin végez borzalmas munkát. Ha nincs nyomás, az egész D nyeli a yardokat és a nagy játékokat.
Klaci79
Klemó
több mint 2 éve
borzalmas ez a Wallace gyerek...egyszerűen egész évben használhatatlanÉn egyre inkább azt gondolom, hogy Austin végez borzalmas munkát. Ha nincs nyomás, az egész D nyeli a yardokat és a nagy játékokat.
Klaci79
több mint 2 éve
borzalmas ez a Wallace gyerek...egyszerűen egész évben használhatatlan
több mint 2 éve
2024Home: Ravens, Browns, Bengals, Chiefs, Chargers, Cowboys, Giants, Jets.
Away: Ravens, Browns, Bengals, Broncos, Raiders, Eagles, Commanders, TBD (Jaguars, Colts or Texans), TBD (Buccaneers, Saints or Falcons).
több mint 2 éve
De csak mert munkában vagyok 😉🤣Nagyon gondolkodom rajta, hogy kell e ezt élőben néznem, vagy majd holnap felvételről, a kényes részeket gyorsítva, bosszankodásmentesen 🤣Úgy is nézed élőben....😅
Klaci79
Klemó
több mint 2 éve
Az utolso meccset eloben nezzuk...Nagyon gondolkodom rajta, hogy kell e ezt élőben néznem, vagy majd holnap felvételről, a kényes részeket gyorsítva, bosszankodásmentesen 🤣Úgy is nézed élőben....😅
Klaci79
Klemó
több mint 2 éve
Nagyon gondolkodom rajta, hogy kell e ezt élőben néznem, vagy majd holnap felvételről, a kényes részeket gyorsítva, bosszankodásmentesen 🤣Úgy is nézed élőben....😅
Klaci79
több mint 2 éve
Nagyon gondolkodom rajta, hogy kell e ezt élőben néznem, vagy majd holnap felvételről, a kényes részeket gyorsítva, bosszankodásmentesen 🤣
több mint 2 éve
Akkor pár óra és kezdődhet a rájátszás! 😎Hoppá, hát ma játszunk. Kösz hogy eszembe juttattad 😊
Szokol
több mint 2 éve
Akkor pár óra és kezdődhet a rájátszás! 😎
több mint 2 éve
a steeler szurkerek igyérzik magukt😀😀 sztem mar igy erezhetik magukat a Steelers forumozok, amikor meglátják, hogy feltünsz egy ujabb coaching staffrol szolo postnalEgy kicsit sem ertek egyet, de inkabb nem irok. De azert nagyon kivancsi lennek egy par emberke velemenyere errol.Oké csak ezzel a bajom, hogy nekik van egy sémájuk, levideózzák őket egyszer és a földbe állnak. Nem lesz meg a tudás ahhoz, hogy menet közben adaptálódjunk mint egy jobb és vagy rutinosabb kordinátornál. De ne legyen igazam.No azért egy MacVay-nek, akit az egyik legnagyobbra tartok is majd 1 évébe került, mire az O-val adaptálódott. A meccs alatt szerintem az OC jóval kevesebb faktor, ha az nem működik, amit a gameplan-nel gyakoroltak. Ott már a játékosokon múlik, hogy az adott rendszerből hogyan és miként lépnek ki. Miként hívnak át, mikor és mennyit mennek no huddle-ben.
Razi
Klemó
no
(no offense- és nem, nem a Steelers-re gondolok)
Morfil
youtu.be/ao-Sahfy7Hg?si=MhG282-ZqrnZOKxr
smogyöjjön a Rudiizmu szenthubertusba tolba
TOLLFOSZTÁS

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
"A meccs alatt szerintem az OC jóval kevesebb faktor, ha az nem működik, amit a gameplan-nel gyakoroltak. Ott már a játékosokon múlik, hogy az adott rendszerből hogyan és miként lépnek ki. Miként hívnak át, mikor és mennyit mennek no huddle-ben."Irónia volr részemről, de látom nem érted. Aki túlértékel az nem én vagyok, de bocs, nem szeretnék ebben több üzut.Tulertekelheted tolem, bar pont az a baj.Jaj, vissza is vonom rögtön. Isten őrizzen, hogy Puca Nacua, vagy Roquan Smith szerepét túlértékeljem.Egy kicsit sem ertek egyet, de inkabb nem irok. De azert nagyon kivancsi lennek egy par emberke velemenyere errol.Oké csak ezzel a bajom, hogy nekik van egy sémájuk, levideózzák őket egyszer és a földbe állnak. Nem lesz meg a tudás ahhoz, hogy menet közben adaptálódjunk mint egy jobb és vagy rutinosabb kordinátornál. De ne legyen igazam.No azért egy MacVay-nek, akit az egyik legnagyobbra tartok is majd 1 évébe került, mire az O-val adaptálódott. A meccs alatt szerintem az OC jóval kevesebb faktor, ha az nem működik, amit a gameplan-nel gyakoroltak. Ott már a játékosokon múlik, hogy az adott rendszerből hogyan és miként lépnek ki. Miként hívnak át, mikor és mennyit mennek no huddle-ben.
Razi
Klemó
no
Klemó
no
Klemó
Ha ezt ironiaval irtad Razinak akkor tenyleg az radarom rossz bar tegyuk a szivunkre a kezunket adtatok ra alapot. Ha nem akkor...
De mivel kozkivanat nem jovok hogy beke legyen
több mint 2 éve
Irónia volr részemről, de látom nem érted. Aki túlértékel az nem én vagyok, de bocs, nem szeretnék ebben több üzut.Tulertekelheted tolem, bar pont az a baj.Jaj, vissza is vonom rögtön. Isten őrizzen, hogy Puca Nacua, vagy Roquan Smith szerepét túlértékeljem.Egy kicsit sem ertek egyet, de inkabb nem irok. De azert nagyon kivancsi lennek egy par emberke velemenyere errol.Oké csak ezzel a bajom, hogy nekik van egy sémájuk, levideózzák őket egyszer és a földbe állnak. Nem lesz meg a tudás ahhoz, hogy menet közben adaptálódjunk mint egy jobb és vagy rutinosabb kordinátornál. De ne legyen igazam.No azért egy MacVay-nek, akit az egyik legnagyobbra tartok is majd 1 évébe került, mire az O-val adaptálódott. A meccs alatt szerintem az OC jóval kevesebb faktor, ha az nem működik, amit a gameplan-nel gyakoroltak. Ott már a játékosokon múlik, hogy az adott rendszerből hogyan és miként lépnek ki. Miként hívnak át, mikor és mennyit mennek no huddle-ben.
Razi
Klemó
no
Klemó
no
több mint 2 éve
Tulertekelheted tolem, bar pont az a baj.Jaj, vissza is vonom rögtön. Isten őrizzen, hogy Puca Nacua, vagy Roquan Smith szerepét túlértékeljem.Egy kicsit sem ertek egyet, de inkabb nem irok. De azert nagyon kivancsi lennek egy par emberke velemenyere errol.Oké csak ezzel a bajom, hogy nekik van egy sémájuk, levideózzák őket egyszer és a földbe állnak. Nem lesz meg a tudás ahhoz, hogy menet közben adaptálódjunk mint egy jobb és vagy rutinosabb kordinátornál. De ne legyen igazam.No azért egy MacVay-nek, akit az egyik legnagyobbra tartok is majd 1 évébe került, mire az O-val adaptálódott. A meccs alatt szerintem az OC jóval kevesebb faktor, ha az nem működik, amit a gameplan-nel gyakoroltak. Ott már a játékosokon múlik, hogy az adott rendszerből hogyan és miként lépnek ki. Miként hívnak át, mikor és mennyit mennek no huddle-ben.
Razi
Klemó
no
Klemó
több mint 2 éve
pont azert nem fejtettem ki 😊😀😀 sztem mar igy erezhetik magukat a Steelers forumozok, amikor meglátják, hogy feltünsz egy ujabb coaching staffrol szolo postnalEgy kicsit sem ertek egyet, de inkabb nem irok. De azert nagyon kivancsi lennek egy par emberke velemenyere errol.Oké csak ezzel a bajom, hogy nekik van egy sémájuk, levideózzák őket egyszer és a földbe állnak. Nem lesz meg a tudás ahhoz, hogy menet közben adaptálódjunk mint egy jobb és vagy rutinosabb kordinátornál. De ne legyen igazam.No azért egy MacVay-nek, akit az egyik legnagyobbra tartok is majd 1 évébe került, mire az O-val adaptálódott. A meccs alatt szerintem az OC jóval kevesebb faktor, ha az nem működik, amit a gameplan-nel gyakoroltak. Ott már a játékosokon múlik, hogy az adott rendszerből hogyan és miként lépnek ki. Miként hívnak át, mikor és mennyit mennek no huddle-ben.
Razi
Klemó
no
Morfil
több mint 2 éve
Jaj, vissza is vonom rögtön. Isten őrizzen, hogy Puca Nacua, vagy Roquan Smith szerepét túlértékeljem.Egy kicsit sem ertek egyet, de inkabb nem irok. De azert nagyon kivancsi lennek egy par emberke velemenyere errol.Oké csak ezzel a bajom, hogy nekik van egy sémájuk, levideózzák őket egyszer és a földbe állnak. Nem lesz meg a tudás ahhoz, hogy menet közben adaptálódjunk mint egy jobb és vagy rutinosabb kordinátornál. De ne legyen igazam.No azért egy MacVay-nek, akit az egyik legnagyobbra tartok is majd 1 évébe került, mire az O-val adaptálódott. A meccs alatt szerintem az OC jóval kevesebb faktor, ha az nem működik, amit a gameplan-nel gyakoroltak. Ott már a játékosokon múlik, hogy az adott rendszerből hogyan és miként lépnek ki. Miként hívnak át, mikor és mennyit mennek no huddle-ben.
Razi
Klemó
no
több mint 2 éve
😀😀 sztem mar igy erezhetik magukat a Steelers forumozok, amikor meglátják, hogy feltünsz egy ujabb coaching staffrol szolo postnalEgy kicsit sem ertek egyet, de inkabb nem irok. De azert nagyon kivancsi lennek egy par emberke velemenyere errol.Oké csak ezzel a bajom, hogy nekik van egy sémájuk, levideózzák őket egyszer és a földbe állnak. Nem lesz meg a tudás ahhoz, hogy menet közben adaptálódjunk mint egy jobb és vagy rutinosabb kordinátornál. De ne legyen igazam.No azért egy MacVay-nek, akit az egyik legnagyobbra tartok is majd 1 évébe került, mire az O-val adaptálódott. A meccs alatt szerintem az OC jóval kevesebb faktor, ha az nem működik, amit a gameplan-nel gyakoroltak. Ott már a játékosokon múlik, hogy az adott rendszerből hogyan és miként lépnek ki. Miként hívnak át, mikor és mennyit mennek no huddle-ben.
Razi
Klemó
no
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
Egy kicsit sem ertek egyet, de inkabb nem irok. De azert nagyon kivancsi lennek egy par emberke velemenyere errol.Oké csak ezzel a bajom, hogy nekik van egy sémájuk, levideózzák őket egyszer és a földbe állnak. Nem lesz meg a tudás ahhoz, hogy menet közben adaptálódjunk mint egy jobb és vagy rutinosabb kordinátornál. De ne legyen igazam.No azért egy MacVay-nek, akit az egyik legnagyobbra tartok is majd 1 évébe került, mire az O-val adaptálódott. A meccs alatt szerintem az OC jóval kevesebb faktor, ha az nem működik, amit a gameplan-nel gyakoroltak. Ott már a játékosokon múlik, hogy az adott rendszerből hogyan és miként lépnek ki. Miként hívnak át, mikor és mennyit mennek no huddle-ben.
Razi
Klemó
több mint 2 éve
Dalvin Cook is joining the Ravens.