Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
boykin, sims maradotta wr-ek elhelyezkedését nézvemifele elhelyezkedesre gondolsz?
...
Pikitre készülünk
ó mögdobogaszivem
Gróf de sutianap
xtaki
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
xtaki
3 443
a wr-ek elhelyezkedését nézvemifele elhelyezkedesre gondolsz?
...
Pikitre készülünk
ó mögdobogaszivem
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
a wr-ek elhelyezkedését nézve...
Pikitre készülünk
ó mögdobogaszivem
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Anthony McFarland Jr. is ment, illetve Justin Layne is...3. körös volt ő is ha jól emlékszem...
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Remélem azon a 7. körön még hozunk valakit, mert elképesztő szarul draftolunk hátul....bár idén Robinsonnak, tavaly Harvinnak és Norwoodnak még adok hiteltLaci, negyedik körtől ez azért már lutri (is). Nézd meg a Jags pickeket mondjuk 2020-ban...az első körben hármat húztak és abból 2 már nincs ott... 😀
Jimmy Morrissey, Pickett egykori center haverját kivágta a Texans
Buddy Johnson vazze....nagy pick volt tavaly 4. körben 😕
Tyler Vaughan vesztett a versenyben és mennie kellett Kevin Rader-nek is
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Teryl Austin azt mondta Watt és Highsmith is rendben lesz week 1-re (várhatóan), szerintem baromi jó lépés volt mögéjük Reed.Azért még valakit mindenképp hozni kell OL-be, vagy szopunk egész évben. és két csere S is IR-re került már.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Remélem azon a 7. körön még hozunk valakit, mert elképesztő szarul draftolunk hátul....bár idén Robinsonnak, tavaly Harvinnak és Norwoodnak még adok hiteltJimmy Morrissey, Pickett egykori center haverját kivágta a Texans
Buddy Johnson vazze....nagy pick volt tavaly 4. körben 😕
Tyler Vaughan vesztett a versenyben és mennie kellett Kevin Rader-nek is
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Semmilyen épkézláb harmadik opciónk nincs Highmith es Watt mögött. Tuszka maximum negyediknek megy rosterre és azért mert jó ST member. Ezért hozzuk, meg azért is, mert Highsmithnek idő kell míg belelendül.Draft swap , aminek gyakorlatilag nincs költsége és Reed tendere 2 milla felett amibe kerül.
Megkepett Riley kivágása.
OL oldalon minden bizonnyal lesz még pick up
több mint 2 éve
xtaki
3 443
Malik Reed LB jön Broncos LB, valami hátsó körVagy nagyobb a baj tj-vel, vagy csak ennyire gyengenek gondoljak a backupokat.
Klaci79
De ilb-t es OL-t varok nagyon.
több mint 2 éve
Ugyanmár. Ha egy drafton esélyed van egy a jövőt meghatározó QBra, akkor behúzod. Jelenleg csak jelzem úgy tűnik,.hogy a srác akit behúztunk inkább jó, mint rossz, így semmi okunk azt mondani, hogy ez egy tévút.Én azt várom, hogy ott leszünk a pozitiv szezon környékén, ami azt is jelenti, hogy pár fordulóval a vége előtt még élő PO esélyünk lesz.
Az OL kapcsán azért senki ne feledje, hogy Cole-lal és Danels-szel erősebbek vagyunk, mint a tavalyi Ben előtti vonalnál, akik a katasztrofalis Bennel hoztak Pozitiv szezont. En tehat azert azt varom, hogy az OLben ebbol a nihilbol elore fogunk menni szezon soran.
Aki nezte a meccseket, az latta, hogybaz up tempo kifejezetten jol all a fiatal Onak. Sokat fogjuk ezt tolni es ha a palyan lesz Austin is majd, en azert nullatol kulonbozot varok ettol a tamadoalakulattol.
Node kimondom. 8 gyozelmet varok, sot, legyen az, hogy pozitiv szezont. 😀
Klemó
PO-ra nem fogadnék, de ha megnézzük tavaly szezon előtt sem sokan vártak PO-t, aztán csak odaértünk.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Quincy Rochet kirakta a Giants, én bizony visszahoznám.Ezt már pletykálták korábban. Hamilcar nem nagyon nyújtott semmit vasárnap.
Leglue-t pedig mi raktuk ki, pedig Green-nél jobb volt.
Klaci79
Leglue LG backup volt Daniels mögött sokkal inkább és semmi kiemelkedőt nem nyújtott.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Egyébként bár nem látom rózsásan a helyzetünket, de az idén Pickettet én sem hagytam volna ki.Harris tavaly már más tészta volt, de meg tudtam barátkozni vele, inkább tényleg azzal van bajom, hogy Daniels-ig semmi befektetés nem volt a támadófalba, maximum 3-4. körös emberkék, ami látszik, hogy inkább lyuk, mint fa.
Nyilván az várható volt, hogy lesz átmenet a Big Ben éra után és ha ez most nem 6-8-10 év lesz, hanem csak annyi, amíg nem találunk 2-3 új embert a támadófalba és Heyward örökösét, akkor nem is olyan nagy baj.
Nyilván amire Traubi nekünk tökéletes, hogy nem verik agyon Pickettet és egyébként egy egészen korrekt előszezont lehozott, amiből messzemenő következtetéseket nem lehet lehozni, de legalább hihető amit Khanék mondani akarnak, vagyis hogy mi nem fogunk feladni egy szezont sem.
több mint 2 éve
Közben egyébként, ahogy az év elején sejtettem is, Harris rögtön meg is sérült. Kurva nagy arccal begurult a campbe olyan súllyal, mint a régi brusztolós RB-k....camp sérülés, majd első meccsen 2-3 play és máris off......a twitterkirály Bush mellett a másik olyan, akit úgy vágnék lapáttal pofán, ahogy nyekken.Hát meg ott volt a Lisfranc injury is neki.
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Időközben az a hír, hogy nem is egy ajánlat érkezett Rudolph kapcsán Khan felé. De az is a hír része, hogy egyelőre nem adjuk, ami nyilván azt jelenti, hogy 6-7. kör környéke az ajánlat és egy 3 millió USD-t kereső QB-ért még akkor is kevés, ha a harmadik számú lesz.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Közben egyébként, ahogy az év elején sejtettem is, Harris rögtön meg is sérült. Kurva nagy arccal begurult a campbe olyan súllyal, mint a régi brusztolós RB-k....camp sérülés, majd első meccsen 2-3 play és máris off......a twitterkirály Bush mellett a másik olyan, akit úgy vágnék lapáttal pofán, ahogy nyekken.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Ugyanmár. Ha egy drafton esélyed van egy a jövőt meghatározó QBra, akkor behúzod. Jelenleg csak jelzem úgy tűnik,.hogy a srác akit behúztunk inkább jó, mint rossz, így semmi okunk azt mondani, hogy ez egy tévút. Az OL kapcsán azért senki ne feledje, hogy Cole-lal és Danels-szel erősebbek vagyunk, mint a tavalyi Ben előtti vonalnál, akik a katasztrofalis Bennel hoztak Pozitiv szezont. En tehat azert azt varom, hogy az OLben ebbol a nihilbol elore fogunk menni szezon soran.
Aki nezte a meccseket, az latta, hogybaz up tempo kifejezetten jol all a fiatal Onak. Sokat fogjuk ezt tolni es ha a palyan lesz Austin is majd, en azert nullatol kulonbozot varok ettol a tamadoalakulattol.
Node kimondom. 8 gyozelmet varok, sot, legyen az, hogy pozitiv szezont. 😀
több mint 2 éve
Egészen biztos vagyok a negatív szezonban ebből, de nem is baj...a falak építésével kell mindig kezdeni és az baromira elmaradt idén is, mint ahogy évek óta. Védőfalban még ok, hogy van egy kiöregedő, de még szenzációs Heyward, de oda se jött senki, még idén Leal volt a legmagasabban húzott DL ember. OL-ről meg kár is beszélni, mert Green-nél csak annak örülhetünk, hogy a 3. körben jött, de ilyen rossz falat ritkán lát az ember.Én már egy ideje ezt várom, ezért mondtam draft előtt is, hogy csapatot kellene erősíteni a QB draft helyett, akkor le lettem hurrogva, hogy hurr durr, Tomlin pozitív szezonok, culture, stb.
Visszanézve a draftjainkat, nem is csodálom hogy eljön az az idő, amikor kicsit távolabbról kell figyelni az eseményeket és ahhoz képest, hogy mennyire nem működik ez jól nálunk mostanában, még egészen jól tartjuk a lépést.
De egyébként amiért biztos vagyok a negatív szezonban, mert Tomlin most megdöntötte a nem negatív szezonok sorozatát és 15 ilyen szezonja van. Most nem fogja ezt növelni.
Én a magam részéről jobban örülök, hogy Traubi kezd és nem egyből Pickettet fogják agyonverni, de félek az idényt Rudival fejezzük be és a többi QB IR-en lesz addigra.
Egészen elkeserítő, hogy mennyire rosszul menedzselték azt a támadófal kérdést.
Amúgy abban még bízhatunk, hogy a kivágottak között lesz aki használható, de inkább úgy látom, hogy 4 embert kellene legalább lecserélni, és az OL edzőt is.
Klaci79
Egyszerűen ha csak nem mákolsz hátsó körös pickekkel (vagy hát jó a scoutingod) akkor nem tudsz rebuildelni azonnal.
több mint 2 éve
no
7 302
pedig teljesen konzekvens.Nekem nem konzekvens szabály, hogy futásnál egy pehelysúlyú CB nem blokkolhat mélyen egy baszottnagy OL embert (WTF), de passrushnál akár egy hegyomlásnyi egy OT cutblokkolhat egy sokkal könnyebb EDGE-t.Nézd meg légyszi a Brett Kollmann videót mielőtt ilyen twitteket ágyazol be.A cut block a játék része. Nem etikátlan és nem aljas dolog.nem a cut blokkal van bajom, hanem azzal a résszel, hogy már a falembereknél is figyelnek rá külső futásnál nem mehet a védő térdre/alá (pontosan most nem tudom felidézni a szabályt)
Egyszer vegyetek fel sisakot és próbáljatok felvenni egy blokkot, amit egy 40 kilóval nehezebb ember oszt rátok sprintből. 😊
Át fogjátok értékelni, hogy mi etikus és mi nem.
Ebből ugyanúgy lehet sérülés mint egy sima blockból. Minden az adott szituáción múlik. Aki a cutot démonizálja az nem érti ennek a játéknak dinamikáját.
Persze előbb utóbb ez is változni fog, mint minden kontakt szabály. Valamivel biztonságosabb lesz a játék, de azzal egy újabb lépést teszünk majd a szarkasztalaszta irányába.
thebeke
adott egy védő, aki nézi a labdát, nézi a QB-t és a RB-t és közben még azt is kell figyelni, hogy alacsonyan repül felé egy nem is éppen kis ember.
teljesen rendben van, amikor megblokkolnak térd fölött, nincs ezzel semmi gond, de azért ezeket nem szívesen látja az ember, mert mint idén látható, baromi könnyen lehet belőle akár season ending és akkor miért ne kezdhetné el mindenki ezt csinálni?
This is ridiculous, dangerous and cowardly! Straight cowardly. Prayers up for Kayvon Thibodeaux.
— Emmanuel Acho (@EmmanuelAcho) August 22, 2022
pic.twitter.com/v1aIKuJAbC
Gyakorlatilag csak a mázlin múlik, hogy mennyi kihagyás vár a játékosra, aki a játékszert próbálja követni...és mondom, nem a blokkal van gondom, mert azt lehetne magasabban is...
Klaci79
Fontos_Vidra
Willie Parker
ertelmetlen, de konzekvens
O powa
több mint 2 éve
hát OL hegyomlás ritkán mén olyan mélyre, özé is mindkét fószer tájtendvót....Nekem nem konzekvens szabály, hogy futásnál egy pehelysúlyú CB nem blokkolhat mélyen egy baszottnagy OL embert (WTF), de passrushnál akár egy hegyomlásnyi egy OT cutblokkolhat egy sokkal könnyebb EDGE-t.Nézd meg légyszi a Brett Kollmann videót mielőtt ilyen twitteket ágyazol be.A cut block a játék része. Nem etikátlan és nem aljas dolog.nem a cut blokkal van bajom, hanem azzal a résszel, hogy már a falembereknél is figyelnek rá külső futásnál nem mehet a védő térdre/alá (pontosan most nem tudom felidézni a szabályt)
Egyszer vegyetek fel sisakot és próbáljatok felvenni egy blokkot, amit egy 40 kilóval nehezebb ember oszt rátok sprintből. 😊
Ebből ugyanúgy lehet sérülés mint egy sima blockból. Minden az adott szituáción múlik. Aki a cutot démonizálja az nem érti ennek a játéknak dinamikáját.
Persze előbb utóbb ez is változni fog, mint minden kontakt szabály. Valamivel biztonságosabb lesz a játék, de azzal egy újabb lépést teszünk majd a szarkasztalaszta irányába.
thebeke
adott egy védő, aki nézi a labdát, nézi a QB-t és a RB-t és közben még azt is kell figyelni, hogy alacsonyan repül felé egy nem is éppen kis ember.
teljesen rendben van, amikor megblokkolnak térd fölött, nincs ezzel semmi gond, de azért ezeket nem szívesen látja az ember, mert mint idén látható, baromi könnyen lehet belőle akár season ending és akkor miért ne kezdhetné el mindenki ezt csinálni?
This is ridiculous, dangerous and cowardly! Straight cowardly. Prayers up for Kayvon Thibodeaux.
Gyakorlatilag csak a mázlin múlik, hogy mennyi kihagyás vár a játékosra, aki a játékszert próbálja követni...és mondom, nem a blokkal van gondom, mert azt lehetne magasabban is...
Klaci79
Fontos_Vidra
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 389
Nekem nem konzekvens szabály, hogy futásnál egy pehelysúlyú CB nem blokkolhat mélyen egy baszottnagy OL embert (WTF), de passrushnál akár egy hegyomlásnyi egy OT cutblokkolhat egy sokkal könnyebb EDGE-t.Nézd meg légyszi a Brett Kollmann videót mielőtt ilyen twitteket ágyazol be.A cut block a játék része. Nem etikátlan és nem aljas dolog.nem a cut blokkal van bajom, hanem azzal a résszel, hogy már a falembereknél is figyelnek rá külső futásnál nem mehet a védő térdre/alá (pontosan most nem tudom felidézni a szabályt)
thebeke
Klaci79
Fontos_Vidra