Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Nézd meg légyszi a Brett Kollmann videót mielőtt ilyen twitteket ágyazol be.A cut block a játék része. Nem etikátlan és nem aljas dolog.nem a cut blokkal van bajom, hanem azzal a résszel, hogy már a falembereknél is figyelnek rá külső futásnál nem mehet a védő térdre/alá (pontosan most nem tudom felidézni a szabályt)
Egyszer vegyetek fel sisakot és próbáljatok felvenni egy blokkot, amit egy 40 kilóval nehezebb ember oszt rátok sprintből. 😊
Át fogjátok értékelni, hogy mi etikus és mi nem.
Ebből ugyanúgy lehet sérülés mint egy sima blockból. Minden az adott szituáción múlik. Aki a cutot démonizálja az nem érti ennek a játéknak dinamikáját.
Persze előbb utóbb ez is változni fog, mint minden kontakt szabály. Valamivel biztonságosabb lesz a játék, de azzal egy újabb lépést teszünk majd a szarkasztalaszta irányába.
thebeke
adott egy védő, aki nézi a labdát, nézi a QB-t és a RB-t és közben még azt is kell figyelni, hogy alacsonyan repül felé egy nem is éppen kis ember.
teljesen rendben van, amikor megblokkolnak térd fölött, nincs ezzel semmi gond, de azért ezeket nem szívesen látja az ember, mert mint idén látható, baromi könnyen lehet belőle akár season ending és akkor miért ne kezdhetné el mindenki ezt csinálni?
This is ridiculous, dangerous and cowardly! Straight cowardly. Prayers up for Kayvon Thibodeaux.
— Emmanuel Acho (@EmmanuelAcho) August 22, 2022
pic.twitter.com/v1aIKuJAbC
Gyakorlatilag csak a mázlin múlik, hogy mennyi kihagyás vár a játékosra, aki a játékszert próbálja követni...és mondom, nem a blokkal van gondom, mert azt lehetne magasabban is...
Klaci79
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Ez hamar ki lett matekozva, minek ide szezon? 😁Na látod, akkor 1/1re jöhet az LT! 😆Nem tudom mit izéltek, 3-0 a Preseasonban 😁A preseason mérleg jelentőségét tökéletesen mutatja, hogy Lions egy 4-0 preseason után hozott 0-16-os alapszakaszt. 😀
steelwolf
Jan
steelwolf
több mint 2 éve
Na látod, akkor 1/1re jöhet az LT! 😆Nem tudom mit izéltek, 3-0 a Preseasonban 😁A preseason mérleg jelentőségét tökéletesen mutatja, hogy Lions egy 4-0 preseason után hozott 0-16-os alapszakaszt. 😀
steelwolf
Jan
több mint 2 éve
Nem tudom mit izéltek, 3-0 a Preseasonban 😁A preseason mérleg jelentőségét tökéletesen mutatja, hogy Lions egy 4-0 preseason után hozott 0-16-os alapszakaszt. 😀
steelwolf
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nem tudom mit izéltek, 3-0 a Preseasonban 😁igaz, ez mindenképp reményt ad, csak bele sem merek gondolni, hogy egész mérkőzéseken mi lesz ezzel a támadófallal
steelwolf
illetve hogyan tudjuk megoldani az ILB posztot...
ha ezekkel megbírózunk, lehet ez egy jó csapat, csak nagyon nagy problémák
Közben Kazee IR, pedig nem volt rossz...idén már nem látjuk
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Nem tudom mit izéltek, 3-0 a Preseasonban 😁
több mint 2 éve
Henderson
1 046
A cut block a játék része. Nem etikátlan és nem aljas dolog.Rajtam volt sisak éveken át, mégis utálatos szar dolognak tartottam a cut blockot mindig. Elfogadtam, hogy szabályos, soha nem picsogtam miatta se bíróknak se edzőnek, de főleg a mi szintünkön nagyon könnyen lett belőle chop block ami ugye már tilos, és tényleg rohadtul sérülésveszélyes.
Egyszer vegyetek fel sisakot és próbáljatok felvenni egy blokkot, amit egy 40 kilóval nehezebb ember oszt rátok sprintből. 😊
Ebből ugyanúgy lehet sérülés mint egy sima blockból. Minden az adott szituáción múlik. Aki a cutot démonizálja az nem érti ennek a játéknak dinamikáját.
Persze előbb utóbb ez is változni fog, mint minden kontakt szabály. Valamivel biztonságosabb lesz a játék, de azzal egy újabb lépést teszünk majd a szarkasztalaszta irányába.
thebeke
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
A cut block a játék része. Nem etikátlan és nem aljas dolog.nem a cut blokkal van bajom, hanem azzal a résszel, hogy már a falembereknél is figyelnek rá külső futásnál nem mehet a védő térdre/alá (pontosan most nem tudom felidézni a szabályt)
thebeke
adott egy védő, aki nézi a labdát, nézi a QB-t és a RB-t és közben még azt is kell figyelni, hogy alacsonyan repül felé egy nem is éppen kis ember.
teljesen rendben van, amikor megblokkolnak térd fölött, nincs ezzel semmi gond, de azért ezeket nem szívesen látja az ember, mert mint idén látható, baromi könnyen lehet belőle akár season ending és akkor miért ne kezdhetné el mindenki ezt csinálni?
This is ridiculous, dangerous and cowardly! Straight cowardly. Prayers up for Kayvon Thibodeaux.
— Emmanuel Acho (@EmmanuelAcho) August 22, 2022
pic.twitter.com/v1aIKuJAbC
Gyakorlatilag csak a mázlin múlik, hogy mennyi kihagyás vár a játékosra, aki a játékszert próbálja követni...és mondom, nem a blokkal van gondom, mert azt lehetne magasabban is...
több mint 2 éve
kicsi off:Szeptember 1-jén (magyar idő szerint 2-án 1 órától) 11 évnyi kihagyás után végre visszatér a college football egyik legjobb rivalizálása, a Backyard Brawl névre hallgató Pittsburgh Panthers vs West Virginia Mountaineers derbi. Aki szereti a futballt, nem igazán hagyhatja ki, pittsburghi sportfanként meg pláne, telt ház várható az Acrisure Stadiumban.
www.smokingmusket.com/2022/8/28/23325577/best-rivalries-in-college-the-backyard-brawl-west-virginia-pittsburgh-panthers-mountaineers-wvu
Ezt ESPN-es streamen lehet majd nézni (pl itt: www.espnplayer.com/ ), a Pitt második fordulós, szeptember 10-i Tennessee elleni meccsét pedig az Arena4 is adja, tessék majd scoutolni pl a DL Habakkuk Baldonado-t!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
A cut block a játék része. Nem etikátlan és nem aljas dolog. Egyszer vegyetek fel sisakot és próbáljatok felvenni egy blokkot, amit egy 40 kilóval nehezebb ember oszt rátok sprintből. 😊
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Egészen biztos vagyok a negatív szezonban ebből, de nem is baj...a falak építésével kell mindig kezdeni és az baromira elmaradt idén is, mint ahogy évek óta. Védőfalban még ok, hogy van egy kiöregedő, de még szenzációs Heyward, de oda se jött senki, még idén Leal volt a legmagasabban húzott DL ember. OL-ről meg kár is beszélni, mert Green-nél csak annak örülhetünk, hogy a 3. körben jött, de ilyen rossz falat ritkán lát az ember.Visszanézve a draftjainkat, nem is csodálom hogy eljön az az idő, amikor kicsit távolabbról kell figyelni az eseményeket és ahhoz képest, hogy mennyire nem működik ez jól nálunk mostanában, még egészen jól tartjuk a lépést.
De egyébként amiért biztos vagyok a negatív szezonban, mert Tomlin most megdöntötte a nem negatív szezonok sorozatát és 15 ilyen szezonja van. Most nem fogja ezt növelni.
Én a magam részéről jobban örülök, hogy Traubi kezd és nem egyből Pickettet fogják agyonverni, de félek az idényt Rudival fejezzük be és a többi QB IR-en lesz addigra.
Egészen elkeserítő, hogy mennyire rosszul menedzselték azt a támadófal kérdést.
Amúgy abban még bízhatunk, hogy a kivágottak között lesz aki használható, de inkább úgy látom, hogy 4 embert kellene legalább lecserélni, és az OL edzőt is.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Node a lényeg, mert hamarosan indulnak a kivágások.Valahol nagy lesz a probléma, valahol meg inkább Noll híres mondása lesz a kérdés, hogy "hol áll meg" az olló.
QB oldalon ugye ma már egyértelmű, hogy Trubi és Pickett az első kettő. Rudi megy harmadiknak a rosterre alapban, ha nem lesz nagy érdeklődés iránta. (nem tudott nagyot játszani tegnap, egyrészt az eredmény, másrészt a fal miatt sem...)
Az OL-ből kis túlzással viszont mindenkit kivágnék.....itt óriási a gond. Ez alól a centrer pozi a kivétel, ahol Cole mögött JC szerintem solid megoldás. Itt nyilván lesz kukázás, de nyilván ez sokat nem fog segíteni. Többször beszéltük már, de ezt csak jövőre a drafton tudjuk igazán megoldani és lehet egy edzőcserével.
WR oldalon van a legnagyobb tülekedés. Boykint Pickett szerintem bejátszotta az 53-ba és a rutinja miatt is őt tenném be az utolsó helyre. Itt Austin IR-re helyezése lehet a kérdés és akkor Simms is bejöhet 6 hétig a rosterre. Érezhetően előtte volt Vaughnnak a bizalmi skálán, és őt gunnernek is tudjuk használni. (főleg, míg Austin hiányzik) DJ, Claypool, Pickens, Olszewski, Simms, Boykin (Austin IR). Vaughnt lehet elviszik majd a kivágáskor, de ez mindig benne van. Az igazi "probléma" akkor lesz, ha Austin egészséges lesz az első hétre, így nem tehetjük IR-ra. Nyilván őt nem fogjuk kivágni, így Simms és Vaughn is cut lesz szerintem.
TE oldalon nincs kérdés szerintem. Heyward szépen szeparálta magát, így a Muuth, Gentry páros mögött ő lesz rosteren.
A védelem kapcsán szintén kevesebb a beszélgetés a DL kapcsán: Montravius Adams, ha minden igaz IR-en kezd és szerintem Carlos Davis lesz a befutó Alualu mögött DT poszton, de egyébként a Heyward, Wormley, Loudermilk, Ogunjobi, Leal ötösfogat szerintem a tuti befutó és nem is lesz ez rossz ötös.
Edge oldalon már jóval több a kérdés. Ha minden igaz Highsmith visszatér az első meccsre, és Watt sérülése sem súlyos. Így a kezdőpáros pipa. Mögöttük viszont talán Tuszka lehet biztos benne, hoyg rosterre kerül. Hamilcar Rashed lehet itt a negyedik, de lehet itt is fogunk kukázni még, mert valljuk be, ez kevés.
Hát ha kevés az OLB, mit mondjunk az ILB posztra. Itt azért az jó hír, hogy Myles Jack, szépen numero unová nőtte ki magát, de mögötte nagy az űr. Bush kapcsán majdnem bevertem a TV-t a harmadik és hosszú kapcsán tegnap megint.....persze aztán voltak szép mozdulatai, de kevés. Spillane ott lesz még és Marcus Allen is a sérülése után. Robinson szép dolgokat csinált és az ST teljesítménye tagadhatatlan. A tegnapi napon azért látszott, hogy a coverage nem az ő világa viszont.....
CB oldalon A Sutton-Wallace-Witherspoon trió tuti. Mögöttük én a Layne-Maulet duónak adok most bejutást. (nem veretes ez sem valljuk be)
safety oldalon Minkah és Edmunds, Norwood és Kazee kvartett beégetett lett volna utóbbi sérüléséig. Minden bizonnyal utóbbi IR-re megy és az utolsó helyre mehet a verseny. Nekem nagyon tetszett Elijay Riley tagnap. Igaz a végén játszott, de mindenhol ott volt.
Az ST-ben nincs meglepetés. Annyit azért kiemelnék, hogy a pufi punterünk mint ha erősített volna, mivel combosabbak a puntok.
No lehet vitatkozni és hamarosan persze kideülnek a részletek.
több mint 2 éve
Pittsburgh Steelers running back Najee Harris saw his first action of the preseason on Sunday against the Detroit Lions. Harris carried the ball four times for 10 yards and seemed like a guy who has missed a lot of time.But after the game, Harris revealed that the reason he’s been out the past four weeks was more serious than the team had divulged. According to Harris, he’s dealing with a Lisfranc injury and is right at the four-week mark in his recovery.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Lehet nemározni, de Hockersonon is lehetett látni, hogy baromira nem ezt akarta, kissé túllőtt a célon. Még elnézést is kért Watt-tól.Gusztustalan belépő volt Hockersontól.....előszezon meccsen térd alá...elvileg nem szabálytalan, de borzasztó sérülésveszélyes és érezhető volt Watton, hogy nem igazán várta ezt egy ilyen meccsen.....persze az, hogy még a második negyedben ott van a legértékesebb D játékosunk és Heyward is, az szerintem nonszensz döntés volt Tomlntól.Nemár. Ez egy ilyen sport, az meg, hogy nem számít rá, amikor pályán van, az meg a saját hülyesége. Nem számít, hogy előszezon vagy PO meccs, bárki, bármikor, bármilyen block-kal próbálkozhat ellened.
Remélem nem komoly, nem volt jegelve utána, sem brace rajta,,,,
Truby beszari volt, az egész OL persze megint borzalmas és legyünk őszinték a hívások is. Ugyanazt éreztem, mint tavaly, 5-10 yardra senki, 20 yard közelében mindenki és a checkdown. Ez utóbbi sokszor a LOS mögött.
Klemó
Itt maximum az edzői stábot lehet ekézni, hogy a jelenlegi legjobb franchise player a pályán volt. Ez a srác a szezon első meccsének első negyede után üzemi hőmérsékleten működött volna, amíg vége nincs a szezonnak.
(Thibeaudoux is hasonlóba szaladt bele, ott is ment az anyázás, de Brett Kollmann tisztázta a helyzetet: youtu.be/dHMn6okTou0 )
Fontos_Vidra
Előbb utóbb megsérül a ligakedven Donald is egy ilyenben és akkor hoznak egy szabályt, hogy csak térd fölött lehet ilyet ütközni.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Röviden és tömören. Arra utalok, hogy ha egy QB-t már attól is védünk, hogy egy falembernek rossz a lehellete (megint volt egy humoros roughing the passer penalty a meccs végén egy földre hupikázó QB kapcsán) , akkor megfontolandó lehet a cut block korlátozása. Rettenet sok sérülést és ráadásul súlyosat láttam már emiatt, mivel 100, esetleg 150 kilós csávók esnek rá védők lábára. Számítson a védő rá? Hát persze, jópofa. Ilyen sebesség mellett, amikor egy jó védő szeme mindig a QB-n (is) van, ott csakis azon múlik a sérülés, hogy (i) van-e súly ippeg azon a lábon, ahova a cut blocker érkezik és (ii) a ippeg hova sikerül a cut block. Ha egyesre igen a válasz, a cut blocker pedg a térdre érkezik, akkor ott csöngettek és csakis a szerencse kérdése a súlyos sérülés. Lehet neked ez nem baj, nekem igen és nem, nem a kutyám kölyke probléma ez. De megmondom mi a szitu. Mivel támadó orientált a liga, így ez kevésbé számít. Legfeljebb jobban figyel a EDGE, ahogy írod is, kevésbé lesz hatékony, kevesebb lesz a sack.Ez egy cut block, nem új találmány, neve is van. Erre az edge-nek számítania kell, főleg ha egy TE vagy RB veszi fel block-olni. Nézd meg lécci a videót, a srác nagyon jól elmondja, hogy nem a cut block-kal van a baj, hanem vannak szerencsétlen helyzetek. Az hogy Watt elindult lefelé miközben Hockensonnak cut block volt hívva, megint senki hibája, ilyen a játék. Ne akarjunk, már mindent betiltani, mert a mi kutyánk kölyke pont ebbe sérült bele. Miket tiltottak be, ami szerinted kevésbé volt veszélyes?Lehet félreérthető voltam. Ezt a blokkot a szabályok megengedik. Ettől még nekem ez csúnya és ahogy Heyward utalt is rá, jó lenne ezt illegálissá tenni. Ugyanis, ha az EDGE russer éppen lefelé megy, és a lábán súly van, nagy valószínűséggel sérülés lesz belőle és csak attól függ mekkora, hogy miként kapja ki maga alól a lábát. (értsd: veszi le a súlyt)Gusztustalan belépő volt Hockersontól.....előszezon meccsen térd alá...elvileg nem szabálytalan, de borzasztó sérülésveszélyes és érezhető volt Watton, hogy nem igazán várta ezt egy ilyen meccsen.....persze az, hogy még a második negyedben ott van a legértékesebb D játékosunk és Heyward is, az szerintem nonszensz döntés volt Tomlntól.Nemár. Ez egy ilyen sport, az meg, hogy nem számít rá, amikor pályán van, az meg a saját hülyesége. Nem számít, hogy előszezon vagy PO meccs, bárki, bármikor, bármilyen block-kal próbálkozhat ellened.
Truby beszari volt, az egész OL persze megint borzalmas és legyünk őszinték a hívások is. Ugyanazt éreztem, mint tavaly, 5-10 yardra senki, 20 yard közelében mindenki és a checkdown. Ez utóbbi sokszor a LOS mögött.
Klemó
Itt maximum az edzői stábot lehet ekézni, hogy a jelenlegi legjobb franchise player a pályán volt. Ez a srác a szezon első meccsének első negyede után üzemi hőmérsékleten működött volna, amíg vége nincs a szezonnak.
(Thibeaudoux is hasonlóba szaladt bele, ott is ment az anyázás, de Brett Kollmann tisztázta a helyzetet: youtu.be/dHMn6okTou0 )
Fontos_Vidra
Klemó
Fontos_Vidra
Azt hiszem szarrá rágtuk. Innentől hitvita...
több mint 2 éve
www.chron.com/sports/solomon/article/Cut-blocking-is-legal-but-is-it-ethical-2254311.phpEz egy cut block, nem új találmány, neve is van. Erre az edge-nek számítania kell, főleg ha egy TE vagy RB veszi fel block-olni. Nézd meg lécci a videót, a srác nagyon jól elmondja, hogy nem a cut block-kal van a baj, hanem vannak szerencsétlen helyzetek. Az hogy Watt elindult lefelé miközben Hockensonnak cut block volt hívva, megint senki hibája, ilyen a játék. Ne akarjunk, már mindent betiltani, mert a mi kutyánk kölyke pont ebbe sérült bele. Miket tiltottak be, ami szerinted kevésbé volt veszélyes?Lehet félreérthető voltam. Ezt a blokkot a szabályok megengedik. Ettől még nekem ez csúnya és ahogy Heyward utalt is rá, jó lenne ezt illegálissá tenni. Ugyanis, ha az EDGE russer éppen lefelé megy, és a lábán súly van, nagy valószínűséggel sérülés lesz belőle és csak attól függ mekkora, hogy miként kapja ki maga alól a lábát. (értsd: veszi le a súlyt)Gusztustalan belépő volt Hockersontól.....előszezon meccsen térd alá...elvileg nem szabálytalan, de borzasztó sérülésveszélyes és érezhető volt Watton, hogy nem igazán várta ezt egy ilyen meccsen.....persze az, hogy még a második negyedben ott van a legértékesebb D játékosunk és Heyward is, az szerintem nonszensz döntés volt Tomlntól.Nemár. Ez egy ilyen sport, az meg, hogy nem számít rá, amikor pályán van, az meg a saját hülyesége. Nem számít, hogy előszezon vagy PO meccs, bárki, bármikor, bármilyen block-kal próbálkozhat ellened.
Klemó
Fontos_Vidra
Klemó
Fontos_Vidra
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Ez egy cut block, nem új találmány, neve is van. Erre az edge-nek számítania kell, főleg ha egy TE vagy RB veszi fel block-olni. Nézd meg lécci a videót, a srác nagyon jól elmondja, hogy nem a cut block-kal van a baj, hanem vannak szerencsétlen helyzetek. Az hogy Watt elindult lefelé miközben Hockensonnak cut block volt hívva, megint senki hibája, ilyen a játék. Ne akarjunk, már mindent betiltani, mert a mi kutyánk kölyke pont ebbe sérült bele. Miket tiltottak be, ami szerinted kevésbé volt veszélyes?Lehet félreérthető voltam. Ezt a blokkot a szabályok megengedik. Ettől még nekem ez csúnya és ahogy Heyward utalt is rá, jó lenne ezt illegálissá tenni. Ugyanis, ha az EDGE russer éppen lefelé megy, és a lábán súly van, nagy valószínűséggel sérülés lesz belőle és csak attól függ mekkora, hogy miként kapja ki maga alól a lábát. (értsd: veszi le a súlyt)Gusztustalan belépő volt Hockersontól.....előszezon meccsen térd alá...elvileg nem szabálytalan, de borzasztó sérülésveszélyes és érezhető volt Watton, hogy nem igazán várta ezt egy ilyen meccsen.....persze az, hogy még a második negyedben ott van a legértékesebb D játékosunk és Heyward is, az szerintem nonszensz döntés volt Tomlntól.Nemár. Ez egy ilyen sport, az meg, hogy nem számít rá, amikor pályán van, az meg a saját hülyesége. Nem számít, hogy előszezon vagy PO meccs, bárki, bármikor, bármilyen block-kal próbálkozhat ellened.
Klemó
Fontos_Vidra
Klemó
több mint 2 éve
Teljesen jogos, sokkal kissebb sérüléseket okozható idétlen szabálytalanság van már, akkor ez még simán beleférne.Lehet félreérthető voltam. Ezt a blokkot a szabályok megengedik. Ettől még nekem ez csúnya és ahogy Heyward utalt is rá, jó lenne ezt illegálissá tenni. Ugyanis, ha az EDGE russer éppen lefelé megy, és a lábán súly van, nagy valószínűséggel sérülés lesz belőle és csak attól függ mekkora, hogy miként kapja ki maga alól a lábát. (értsd: veszi le a súlyt)Gusztustalan belépő volt Hockersontól.....előszezon meccsen térd alá...elvileg nem szabálytalan, de borzasztó sérülésveszélyes és érezhető volt Watton, hogy nem igazán várta ezt egy ilyen meccsen.....persze az, hogy még a második negyedben ott van a legértékesebb D játékosunk és Heyward is, az szerintem nonszensz döntés volt Tomlntól.Nemár. Ez egy ilyen sport, az meg, hogy nem számít rá, amikor pályán van, az meg a saját hülyesége. Nem számít, hogy előszezon vagy PO meccs, bárki, bármikor, bármilyen block-kal próbálkozhat ellened.
Klemó
Fontos_Vidra
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Lehet félreérthető voltam. Ezt a blokkot a szabályok megengedik. Ettől még nekem ez csúnya és ahogy Heyward utalt is rá, jó lenne ezt illegálissá tenni. Ugyanis, ha az EDGE russer éppen lefelé megy, és a lábán súly van, nagy valószínűséggel sérülés lesz belőle és csak attól függ mekkora, hogy miként kapja ki maga alól a lábát. (értsd: veszi le a súlyt)Gusztustalan belépő volt Hockersontól.....előszezon meccsen térd alá...elvileg nem szabálytalan, de borzasztó sérülésveszélyes és érezhető volt Watton, hogy nem igazán várta ezt egy ilyen meccsen.....persze az, hogy még a második negyedben ott van a legértékesebb D játékosunk és Heyward is, az szerintem nonszensz döntés volt Tomlntól.Nemár. Ez egy ilyen sport, az meg, hogy nem számít rá, amikor pályán van, az meg a saját hülyesége. Nem számít, hogy előszezon vagy PO meccs, bárki, bármikor, bármilyen block-kal próbálkozhat ellened.
Klemó
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Kire gondoltal?Ráadásul harmadiknak drága is. Meglátjuk a Ravensből jött OT hogyan teljesít majd. Lehet Ő picit stabilizálja a falat. Ha nem akkor bajban leszünk.. Bár ennél nagyobban.....A hírek szerint jöhetnek az ajánlatok Rudiért.... Valami jó O line ember, egy G vagy T jöhetne.Egyelőre ugye Rapoport hír ez, vagyis még korán sem biztos. Darnold sérülésével az biztos, hogy a Panthers is kint lesz a piacon QB-ért, ami növelheti az árat.
polamalu
Ha lesz egy megint jó teljesítmény Ruditól, akkor meglesznek az ajánlatok szerintem, és csak az a kérdés, hogy mi mennyiért gondoljuk őt odaadni versus ki és mit ajánl. Azt a nyilatkozatokból ki lehetett venni, hogy nem akarjuk őt csak úgy oadaadni, de nyilván van az az ellenérték. Én valahol 5. kört tippelném, hogy ez már sanszos lehet, de ugye ki tudja. Annyi biztos, hogy érettebbnek látszik, mint Ben mögött valaha volt, de még mindig nem gondolom, hogy kezdőként és tartósan bárhol bevállhat. Tartom viszont, hogy harmadik QB-nak itt tartani viszont nem jó, mert abból hamar elégedetlenség lesz.
Mindenesetre jövő héten fel fognak gyorsulni az események..
Klemó
polamalu
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
badsco
356
Szarkazmus lett volna, persze, hogy nem, mert messze nem a qb a legnagyobb baj, sőt.Nézzük a jó oldalát, jövőre top 5-ben húzhatunk új franchise qb-t... ezzel a fallal es futásvédekezéssel 6 győzelem is csoda lenne.Már jövőre cserélnéd Pickettet?
badsco
Az biztos, hogy most Ö kap 2-3 évet, én pont ezért voltam amellett, hogy legyünk szarok 1-2 évig, rebuildeljünk és utána húzzunk elől QBt.
tenorx
több mint 2 éve
xtaki
3 443
Hat ez megint jo szar volt. OL nem letezik, van 2mp dobni.CAnada fele trukkos jatekok? Az 'nfl top3' wr claypoolt ugye meg se emlitenem.Futas ellen atjarohaz vagyunk.nem lesz itt megallitva semmi.
Vege a pozitiv szezonoknak. Nem is baj, elwg volt mar a nem nyerunk de nem is veszitunk nagyon borzalmakbol.
több mint 2 éve
Nézzük a jó oldalát, jövőre top 5-ben húzhatunk új franchise qb-t... ezzel a fallal es futásvédekezéssel 6 győzelem is csoda lenne.Már jövőre cserélnéd Pickettet?
badsco
Az biztos, hogy most Ö kap 2-3 évet, én pont ezért voltam amellett, hogy legyünk szarok 1-2 évig, rebuildeljünk és utána húzzunk elől QBt.
több mint 2 éve
badsco
356
Nézzük a jó oldalát, jövőre top 5-ben húzhatunk új franchise qb-t... ezzel a fallal es futásvédekezéssel 6 győzelem is csoda lenne.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Gusztustalan belépő volt Hockersontól.....előszezon meccsen térd alá...elvileg nem szabálytalan, de borzasztó sérülésveszélyes és érezhető volt Watton, hogy nem igazán várta ezt egy ilyen meccsen.....persze az, hogy még a második negyedben ott van a legértékesebb D játékosunk és Heyward is, az szerintem nonszensz döntés volt Tomlntól.Nemár. Ez egy ilyen sport, az meg, hogy nem számít rá, amikor pályán van, az meg a saját hülyesége. Nem számít, hogy előszezon vagy PO meccs, bárki, bármikor, bármilyen block-kal próbálkozhat ellened.
Klemó