Pittsburgh Steelers
Ok, csak itt is előfordulhat, hogy kedden kritizálsz valakit 80 ember előtt, szombaton meg szivességet kellene kérni tőle.Nem tudom, mi amikor anno pl. ifiben fociztunk a hét első edzése után kielemeztük a hétvégi mérkőzést egyénekre lebontva, mindenki előtt... A meló az azért kicsit másabb tészta, mint a csapatsport... Itt ha nem teljesít valaki, akkor kirakják.Tomlin ma a videózós megbeszélésen kiemelte az OL játékát, nem pozitív értelemben. Kimondottan Green kapott sok kritikát a teljes csapat előtt. Később Green elmondta, hogy ez nem jó érzés és dolgozni fog, hogy dolgozni fog, mert Tomlin elmondta, hoyg a teljes szezonban őszintén mindenkinek meg fogja mondani a szemébe a csapat előtt, ha nem úgy teljesít. Ezt meg nem szeretné többet hallani...Nem túl jó ötlet.
polamalu
Nekem is volt egy ilyen főnököm. Az lett az eredménye, hogy amikor egyszer megcsúszott egy határidős munka, és munkaidőn kívül kellett volna bemenni, akkor ő elég sokat telefonálgatott, meg kérlelt embereket hogy menjenek be, de akiket addig a kétheti értekezleteken sorozatosan beégetett mindenki előtt, azok nem tolongtak, hogy megmentsék a seggét.
Ezeket a kritikákat nem szerencsés nagy nyilvánosság előtt intézni, szerintem.
Jan
Reggio1914
Nem tudom, mi amikor anno pl. ifiben fociztunk a hét első edzése után kielemeztük a hétvégi mérkőzést egyénekre lebontva, mindenki előtt... A meló az azért kicsit másabb tészta, mint a csapatsport... Itt ha nem teljesít valaki, akkor kirakják.Tomlin ma a videózós megbeszélésen kiemelte az OL játékát, nem pozitív értelemben. Kimondottan Green kapott sok kritikát a teljes csapat előtt. Később Green elmondta, hogy ez nem jó érzés és dolgozni fog, hogy dolgozni fog, mert Tomlin elmondta, hoyg a teljes szezonban őszintén mindenkinek meg fogja mondani a szemébe a csapat előtt, ha nem úgy teljesít. Ezt meg nem szeretné többet hallani...Nem túl jó ötlet.
polamalu
Nekem is volt egy ilyen főnököm. Az lett az eredménye, hogy amikor egyszer megcsúszott egy határidős munka, és munkaidőn kívül kellett volna bemenni, akkor ő elég sokat telefonálgatott, meg kérlelt embereket hogy menjenek be, de akiket addig a kétheti értekezleteken sorozatosan beégetett mindenki előtt, azok nem tolongtak, hogy megmentsék a seggét.
Jan
Tomlin ma a videózós megbeszélésen kiemelte az OL játékát, nem pozitív értelemben. Kimondottan Green kapott sok kritikát a teljes csapat előtt. Később Green elmondta, hogy ez nem jó érzés és dolgozni fog, hogy dolgozni fog, mert Tomlin elmondta, hoyg a teljes szezonban őszintén mindenkinek meg fogja mondani a szemébe a csapat előtt, ha nem úgy teljesít. Ezt meg nem szeretné többet hallani...Nem túl jó ötlet.
polamalu
Ha jól jászik az ucsó meccsen is, akkor szerintem maga fogja kérni a cserét, mert azt azért érezzük most már, hogy 3rd string QB lehetne nálunk és neki az nem lesz pálya.
Avery kapcsán nem látunk tisztán mi a helyzet....jönni fog elemzés majd elég...
Averyt kivágtuk. Az előző meccsen nem volt rossz. Az OLB mélység nem túl acélos...Ez azért van, mert tesztelünk helyette mást vagy ez már az 53-ra szűkítés része?
astroid
És hát persze mi vagyunk a Steelers olyan nincsen, hogy csak úgy kivágunk egy edzőt mert köze nulla. Szóval az idei év mondhatjuk nyugodtan off😊Általában egyetértenék, de az OL azért más, mivel azt senki nem szeretné kockáztatni, hogy a QB-t hordágyon vigyék el. Persze igen, mondhatjuk, hogy ha így van, akkor miért nem ide igazoltunk nagy pénzért, de azért hoztunk egy szolid centert, hoztunk egy veterán RG-t és visszetattettük a "konfortos" helyére Greent, vagyis azért tettünk érte, hogy ne így legyen.
Razi
probably need to go make offers in FA to:baszhatjuk, ha itt komoly edzői problémák vannak...
- OG Ereck Flowers, Quinton Spain, or Oday Aboushi
- OT Darryl Williams or Mike Remmers
- Plus a trade offer for OG/C Allegretti from KC.
Gróf de sutianap
- OG Ereck Flowers, Quinton Spain, or Oday Aboushi
- OT Darryl Williams or Mike Remmers
- Plus a trade offer for OG/C Allegretti from KC.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Daryl Williams
Eric Fisher
Bobby Massie
Jason Peters
Brandon Shell
Tyrell Crosby
Marcus Cannon
Mike Remmers
Bryan Bulaga
Nate Solder
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Gyerekek. Tartom továbbra is. Itt edzői gond is van, és erre ahogy lentebb olvasom Cole is utalgat. Olyat ugyanis, hogy mindenki alulteljesít ÉS ennyire alul egyetlen kivétel nélkül tényleg nem láttam. Ez az egység még rosszabb, mint ami tavaly volt, pedig az nem volt semmi. Az az egység legalább ha 2 másodpercig is, de átlagban tartotta a zsebet, ha már a futás támogatáséban ergya volt. Ez utóbbi még nullább és most már a QB-knak szó szerint sokszor menekülniük kell.Nem hisznek az új rendszerben. Nem hiszik el, hoyg működik. Valószínűleg seni ebben még nem játszott, nem érzik komfortosnak, így próbálják olyanra formálni ami nekik komfortos, viszont így meg a rendszer felbomlik. Szart sem ér...
Én is ott akadtam ki, hogy egy Arden Key volt az, aki szinte mindent meg tudott csinálni és szinte mindig. Ehhez képest Bosa, vagy egy Garrett mit fog ellenünk csinálni?
Klemó
Én is ott akadtam ki, hogy egy Arden Key volt az, aki szinte mindent meg tudott csinálni és szinte mindig. Ehhez képest Bosa, vagy egy Garrett mit fog ellenünk csinálni?
Itt lenne a megoldás? Nézd a közepét, Mark Robinson a 7. körös ILB az Ole Miss-ről. Elég jól játszott megint, a második előszezon meccsén.Itt egy elég meggyőző filmes elemzés Robinsonról (93)... Ok, hogy csereemberek ellen, de azért biztató egy 1 éve RB-ből lett LB-től:
I’m feeling hot takey this morning. Let Mark Robinson be your Vince Williams with his physicality and Myles Jack be your Ryan Shazier pic.twitter.com/sGWxzLnf0i
— Adam Steel (@RenegadeAdam) August 22, 2022
Klaci79
https://steelersdepot.com/2022/08/film-room-mark-robinson-plays-like-a-heat-seeking-missile-against-the-jaguars
SMDH #Steelers #NFL pic.twitter.com/8tRp0wBNCm
— Steelers Depot 7⃣ (@Steelersdepot) August 22, 2022
Ja és, Arden Key csinálta a sack-et...azt hittem csak egy rossz vicc...nem egy Donald...közel sem
Jön is a próbálkozás:
We have signed OT Adrian Ealy and waived OT Jordan Tucker.
De Daniels is valami borzalom...és ő lenne a megváltó?! Itt is simán verik...persze a többieket is, csak nem annyira látványosan.
Foley Fatukasi completely resetting the LOS. pic.twitter.com/RuiBhvBMqe
— John Shipley (@_John_Shipley) August 22, 2022
Aztán azt láthatjuk, hogy Okorafor még ok, ha pass protection van terítéken, de mintha hülye lenne ehhez a sporthoz...ez a futásblokkolásban jön ki, ahogy nála eddig is...borzalom:
My goodness. This is frustrating from #Steelers RT Chukwuma Okorafor. Inside out on the move. Look inside first for the threat, then out. Threat presented itself pretty clearly, imo. Could have gotten Benny Snell Jr. killed. pic.twitter.com/C6HaMNQWGx
— Josh Carney (@ByJoshCarney) August 22, 2022
Közben azért egy Cody Ford 5. körért kel el...úgyhogy nem lesz egyszerű megoldás...
Itt azt láthatjuk, hogy miért nem Myles Jack felé mennek a sikeres futások...a srác olyan, mint egy NFL LB, bár itt Bush is zárja a lyukat, de róla sok példa van ahol teljesen eltéveszti a feladatot...de Jack nagy nyereség nekünk. Gyönyörű, ahogy megveri az LG-t...ezt persze nem szeretjük látni a mi támadófalunknál. De nem ájulunk el, azért egy csere LG-ről beszélünk.
It's routine but feels like a dang miracle in Pittsburgh. Linebacker taking on the block, shedding, making the tackle. Myles Jack a quality add. #Steelers pic.twitter.com/bik1a9yOAs
— Alex Kozora (@Alex_Kozora) August 22, 2022
Itt lenne a megoldás? Nézd a közepét, Mark Robinson a 7. körös ILB az Ole Miss-ről. Elég jól játszott megint, a második előszezon meccsén.
I’m feeling hot takey this morning. Let Mark Robinson be your Vince Williams with his physicality and Myles Jack be your Ryan Shazier pic.twitter.com/sGWxzLnf0i
— Adam Steel (@RenegadeAdam) August 22, 2022
Egyébként pedig a védelmünk legnagyobb problémája, akárcsak tavaly:
Travis Etienne versus the #Steelers pic.twitter.com/q5o9zmsl6w
— Steelers Depot 7⃣ (@Steelersdepot) August 22, 2022
Állítólag egy csomó csapat megbeszélést folytat a Patriots-al a létszámon felüli(nek tűnő) Isaiah Wynn kapcsán....amikor játszott nem volt rossz, BB valamiért nem kamálja.
Szerkesztette: Klaci79