Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Green mi a túrót csinál? Mintha én állnék ott, pont ugyanannyi értelme van.

Azonnal le kellene venni azt az 53-as mezt róla és eltüntetni a pcsába 😕

Klaci79
Rettenetes, ő és Bush is gyakorlatilag mintha pályán sem lennének, ha egy training dummyt raknánk oda, előrébb lennénk, mert azt nehezebb elnyomni. Ja és false start-ot is jóval nehezebben csinálna. Win-win...
badsco
De ezt azért nyilván látja a vezetőség is...
Reggio1914
Látja, de ilyenkor már nehéz mit tenni...illetve persze vannak megoldások, csak többet kell feláldozni, mint amit szerettek volna.
Az az igazság, hogy ezt még a vak is látja 😀
De mind abban reménykedtünk, hogy egyetemen nem volt rossz, mint OG, csak a váltás nem jött be neki...hát nem lett igazunk.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389

Klaci79
Rettenetes, ő és Bush is gyakorlatilag mintha pályán sem lennének, ha egy training dummyt raknánk oda, előrébb lennénk, mert azt nehezebb elnyomni. Ja és false start-ot is jóval nehezebben csinálna. Win-win...
badsco
De ezt azért nyilván látja a vezetőség is...
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356

Klaci79
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Klaci79
Az a durva, hogy megnéztem az első vidit, és nézem, hogy melyik az, akit ki kell pécézni, mert annyi opciót látnék... 😀

több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Pénzt keres. Mi idehaza ezen nem lepődhetünk meg, hogy valaki úgy kap pénzt, hogy nem ért ahhoz amit csinál 😀 Egyébként sztem a legjobbaknak is van 1-2 szar playe. Jó neki fordítva. 1-2 jó ven, de akkor is 😀 Te ne állj oda a szar térdeiddel, mert Szilvi megint ápolhat sokáig. Báááár, lehet az nem is rossz nem? 😀
több mint 2 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A QB kérdés kapcsán csak mondom, hogy egy lényegesen jobb OL mögött a "once in a lifetime" Lórensz herceg a másik oldalon nem hozott TD-t, pedig nagyon, de nagyon akarták.
Klemó
3. körös rookie a center, az RT és LG poszton verseny megy a kezdőért. A LT a középszer jelképe, egyedül az RG elit. Szóval nem annyira jó a fal nálunk se.
Ettől függetlenül Trevornak nem kéne 2 drive, hogy bemelegedjen. (A 3.-ban azért ő is odabaszott párszor.)
iktriad
Mi erről az átlagosról is csak álmodunk egyelőre. 😀

Írtam is, hogy volt nem egy és nem kettő szép dobása, de ilyen volt tavaly is. Nekem ahogy néztem/nézem pont az a "bajom", hogy amikor kell, akkor nincs meg az az 5-6 yardos. Érződött, hogy nagyon akartátok, hogy most legyen ilyen és a Heyward és Watt és Highsmith elleni front7 esetében azért ezt oda is illett volna rakni. Félreértés ne essék én nem azt mondom, hogy bust, sőt még simán lehet all pro QB belőle, de azt az óriási hype-ot körülötte akkor sem értettem és egyelőre nem is támasztja alá.
Klemó
Minden poszton számít, hogy hova, milyen stáb kezébe kerül a játékos, de QB-nál ez extrém fontos.

Nem lebecsülve a Jax stábot, de valszeg ha egy Sean Payton vagy kis Shanny keze alá került volna, akkor most egész másképp nézne ki.
Jan
Pederson megérkezése sokat segít neki a tavalyi Meyer féle borzalom után.
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
A QB kérdés kapcsán csak mondom, hogy egy lényegesen jobb OL mögött a "once in a lifetime" Lórensz herceg a másik oldalon nem hozott TD-t, pedig nagyon, de nagyon akarták.
Klemó
3. körös rookie a center, az RT és LG poszton verseny megy a kezdőért. A LT a középszer jelképe, egyedül az RG elit. Szóval nem annyira jó a fal nálunk se.
Ettől függetlenül Trevornak nem kéne 2 drive, hogy bemelegedjen. (A 3.-ban azért ő is odabaszott párszor.)
iktriad

Írtam is, hogy volt nem egy és nem kettő szép dobása, de ilyen volt tavaly is. Nekem ahogy néztem/nézem pont az a "bajom", hogy amikor kell, akkor nincs meg az az 5-6 yardos. Érződött, hogy nagyon akartátok, hogy most legyen ilyen és a Heyward és Watt és Highsmith elleni front7 esetében azért ezt oda is illett volna rakni. Félreértés ne essék én nem azt mondom, hogy bust, sőt még simán lehet all pro QB belőle, de azt az óriási hype-ot körülötte akkor sem értettem és egyelőre nem is támasztja alá.
Klemó
Minden poszton számít, hogy hova, milyen stáb kezébe kerül a játékos, de QB-nál ez extrém fontos.

Nem lebecsülve a Jax stábot, de valszeg ha egy Sean Payton vagy kis Shanny keze alá került volna, akkor most egész másképp nézne ki.
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Klemó
iktriad

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Klemó
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Huhh ez a támadó "fal"... Mint kés a 100 fokos vajon, úgy jött át a Jax... ☹️
Meddig kell amúgy 53-ra szűkíteni a keretet?
több mint 2 éve
Érdekes egyébként látni, hogy WR poszton Snead és Vaughn is feliratkozott oda, hogy az utolsó meccsen még akármi is lehet, ha az 53-at nézem, bár ebben a poziban óriási a tülekedés. Utóbbi ráadásul a második meccsén bizonyít. Nagyon könnyedén játszik. Remélem itt marad nálunk a PS-ben.

RB poszton volt érdekes változás. McFarland volt a harmadik RB a rotációban, Warren előtte jött és igazán nem is tudott semmit csinálni. Warrennek volt egy szép futása és elkapása is, míg ugye Snell kapcsán ott a TD drive.

Ha Rudi helyett egyébként egy megbízható OL member érkezik, Én már örülök. Ez így nem maradhat az biztos. Emellett coaching problémát is érzek, mert totálisan széthullott az egység.....szinte mindenki alulteljesít Okorafort kivéve.
Klemó
A előszezonban sztem még nem érezhető ez a coaching gond. Nem most kell teljes fókusszal játszani, a kezdőknek az az 1-2 játék ok, de aztán úgysem megy fel. A cserék meg azért cserék, mert olyan szinten vannak, hiába fókuszálnak. Azt gondolom a fény az út végén látható, van bíztató jel. Nem leszünk Browns aki 30 éve újraépít és majd jövőre. Hacsak nem jön valami fatális sérülés. Kenny akár a kezdőre is kész áll. Vannak nála, az eddig látottak alapján, jó páran akik kezdők és nem jobbak, sőt.
polamalu
Nem azt mondom, hogy van, de borzalmas az egység és szinte minden összeállításban és azért ez szokott jelezni valamit.

A QB kérdés kapcsán csak mondom, hogy egy lényegesen jobb OL mögött a "once in a lifetime" Lórensz herceg a másik oldalon nem hozott TD-t, pedig nagyon, de nagyon akarták. Persze nem azt mondom, hogy jobb lenne Pickett, mert szépeket dobott és mozgott, de volt egy-egy olyan döntése, amikor azért pislogtam.

Az biztos azért, hogy egyelőre nem mondod meg Pickett kapcsán, hogy abból a classból való, amelynél azt mondták, hogy nincs is első körös talent.
Klemó
Pickettel maximálisan egyetértek. Nekem hatalmas pozitív meglepetés eddig. De ennek ellenére még mindig tartom, hogy Trub-al kezdenék. Kenny ha úgy van mint megmentő jöhet és az egy pozitív élmény. A csapat teljesen sztem még nincs kész és sok lesz a pofon az elején. AZt meg kapja meg Trub. Amikor összeáll minden és már lehet hasítani akkor jöjjön Kenny. Pici lélektan.
több mint 2 éve
Érdekes egyébként látni, hogy WR poszton Snead és Vaughn is feliratkozott oda, hogy az utolsó meccsen még akármi is lehet, ha az 53-at nézem, bár ebben a poziban óriási a tülekedés. Utóbbi ráadásul a második meccsén bizonyít. Nagyon könnyedén játszik. Remélem itt marad nálunk a PS-ben.

RB poszton volt érdekes változás. McFarland volt a harmadik RB a rotációban, Warren előtte jött és igazán nem is tudott semmit csinálni. Warrennek volt egy szép futása és elkapása is, míg ugye Snell kapcsán ott a TD drive.

Ha Rudi helyett egyébként egy megbízható OL member érkezik, Én már örülök. Ez így nem maradhat az biztos. Emellett coaching problémát is érzek, mert totálisan széthullott az egység.....szinte mindenki alulteljesít Okorafort kivéve.
Klemó
A előszezonban sztem még nem érezhető ez a coaching gond. Nem most kell teljes fókusszal játszani, a kezdőknek az az 1-2 játék ok, de aztán úgysem megy fel. A cserék meg azért cserék, mert olyan szinten vannak, hiába fókuszálnak. Azt gondolom a fény az út végén látható, van bíztató jel. Nem leszünk Browns aki 30 éve újraépít és majd jövőre. Hacsak nem jön valami fatális sérülés. Kenny akár a kezdőre is kész áll. Vannak nála, az eddig látottak alapján, jó páran akik kezdők és nem jobbak, sőt.
polamalu
Nem azt mondom, hogy van, de borzalmas az egység és szinte minden összeállításban és azért ez szokott jelezni valamit.

A QB kérdés kapcsán csak mondom, hogy egy lényegesen jobb OL mögött a "once in a lifetime" Lórensz herceg a másik oldalon nem hozott TD-t, pedig nagyon, de nagyon akarták. Persze nem azt mondom, hogy jobb lenne Pickett, mert szépeket dobott és mozgott, de volt egy-egy olyan döntése, amikor azért pislogtam.

Az biztos azért, hogy egyelőre nem mondod meg Pickett kapcsán, hogy abból a classból való, amelynél azt mondták, hogy nincs is első körös talent.
több mint 2 éve

Klemó
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Azért abban van valami csacsiság, hogy a védő beugrik, ezzel szabálytalanságra kényszeríti a támadófal szélét, jön a TD és a két szabálytalanság miatt elveszik...
Nagyon parádé volt az a játék Pickett--»DJ TD
Klaci79
Azt nem is értettem. Offsett tehát a játék miért is nem maradt? Aztán volt egy spec team szabálytalanság, amir az volt, hogy a rúgás után majd kimérik. Touchback és a 25-ről indultak így is... Vagy csak álmodtam 😀
polamalu
Az a szabály, hogy ha olyan előnyt szerez a védelem a lessel, akkor azt a playt le kell fújni és ugye az encroachment és nem is offside. Itt gyakorlatilag nekik a játék szelleme szerint ezt kellett volna ítélniük, hiszen az OL szabálytalanság ebből adódott, de mivel jó néhány másodperccel utána jött, ez olyan határeset.

Az egész bírói teljesítmény, ha a szezonban látom baromira ideges lettem volna. Rengeteg holdingot nem kaptunk meg, miközben a másik oldalon érezhető volt a kedvező "szemüveg". (az a roughing the passer egészen vicces volt, ahogy harmadikra az a holding call is, miközben a QB futott)
több mint 2 éve
Azért abban van valami csacsiság, hogy a védő beugrik, ezzel szabálytalanságra kényszeríti a támadófal szélét, jön a TD és a két szabálytalanság miatt elveszik...
Klaci79
Azt nem is értettem. Offsett tehát a játék miért is nem maradt? Aztán volt egy spec team szabálytalanság, amir az volt, hogy a rúgás után majd kimérik. Touchback és a 25-ről indultak így is... Vagy csak álmodtam 😀
több mint 2 éve
Klaci79
Hát a parádé első része a TE passz volt Muuth felé. 2 éve nagyon nem láttam ilyet nálunk, miközben ellenünk folyamatosan igen. Aztán az volt a másik parádé, ahogy az elvett TD után menedzselte a játékot Pickett. Nézzétek vissza. Pontosan látta, hogy a hot route jó lesz, szépen bemozgatta Pickenst, majd visszatolta szépen, mint ha arra menne a játék. No és aztán jött szépen a TD. Nekem maga a ritmus, a nyugodtság tetszett nagyon, ami azt jelezte, hogy lát a pályán, érzi mit csinál a D és neki hova kell tennie. Trubit nem lehet hibáztatni nagyon, hiszen az életéért küzdött, de a sok blitz ellen azért nem látta meg mi lehet a jó, bár nem tudjuk mennyit változtattunk a playcallingon a második negyedre.

Pickett kapott lehetőséget ugye az első O-val és utána nekem egyértelmű volt, hogy Rudit a trade miatt (is) játszatjuk a teljes másodikban. Az elején barna volt a gatya, de utána szépen visszajött és igaz a negyedik D ellen, de megcsinálta szépen a TD game winning drive-ot. Kiváncsi leszek a jövő hétre mi történik, ugyanis azt azért bizonyítja, hogy backup QB-nak megállja a helyét.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
a 4. negyed már baromi unalmas volt...nem is nagyon bírtam nézni 😀
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Szörnyű volt mind a két oldalon. Még rengeteget kell melózni. Főleg OL oldalon.

Szerkesztette: Gergőke

" class="embed">
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Gondoltam, hogy itt akár egészen sokáig is kezdőket lehet nézni így én is bekapcsoltam este még ezt a streamet.
OL letolt gatya, ami csak azért bosszantó amúgy, mert szinte bármelyik QB ezzel a skill sorral (És Najee nem is játszott ugye...) simán PO-ba is vihetné a gárdát. Nem kell messzire nézni már ott de az biztos, hogy az OL nagyobb gond mint a QB. Pickett még ki is hozott egész sokat abból amit kapott.
Pickens - Johnson, slotban Claypool, Pat és Najee hát ha a kezdő 5-ösöket nézem kevés csapatnak van erősebb sora. De a Jaguars védői hátra kötött kézzel is két lépésből már a fal mögött voltak 😕

Liverpool Fc
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Turbó borzalmas volt, ehhez hozzáragasztod, hogy a futásunk nulla, és meg se próbáljuk marijja jesus tulajdonképp Pikit élesbe bevitte kéccer, a második nagyban köszönhető Snellának, a hátsó rosterrész keccserek valami borzalmi nagyot vernek persze ezt is kikő használni, de fütyi/fütyire adnám ez mennyire Pikité.

Ami még borzalmas vót, a blicc hívások, mintha Diósd meccs lett vóna, középső lánybekkert a LoS mögül 10yardró bevetni, dábölblicc egyoldalról mint a lassított felvétel - na és az elejin csak bámultuk Etyient, ez később javult

3.negyedné kikapcsoltam a pixbe, de Rudinak jár egy fa, hogy megcsinálta...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
A DL-ben egy valami tetszett a 3-4 leütött labda. Legalább néha használták a kezüket, ha már másra nem.... Szörnyű volt az OL tényleg. Az, ahogy Trub menekült nekem Ben első éveit idézte 😀
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
Nem csak az OL df a DL is borzaszto, az ilb-k mintha nem is lennenek. Atjarohaz voltunk.