Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Azért az kemény volt, hog menny milyen támogatást kap a szurkolóktól, tényleg hatalmas élmény lehetett neki ez a közönség.
több mint 2 éve
badsco
356
Sokkal pörgősebb, sokkal gyorsabb az offense Ben helyett Trubiskyval, mintha jelenkori NFLt néznék, nem 90es évek ismétlését, mint Rötyi utolsó éveiben. Jó lesz ez, lesznek szórakoztató meccseink, nem csak szenvedés. 😊
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Kemény volt a vége 😀Mike Tomlin lolololol #Steelers #NFL pic.twitter.com/oYDHQGDIKO
— BlitzburghUSAVideos (@sdextrasmedia) August 14, 2022
több mint 2 éve
Keninek még kell tanulni. Lehet most sztárolni, mert GW drive, de ebben sok sok szerencsés faktor is volt. Nem nézett ki rosszul, rosszabbra gondoltam. Rudi nem hozott újat. Amit tud. Erős csere. Ennyi. Traubi sztem egészen jól állta a lábán, van benne fantázia. Szépen kevergettük a játékokat. Jól osztogatott. Számomra nem kérdés a kezdő sem és a csere sem. Keni pedig figyeljen és tanuljon. 1-1 meccsen amikor már nincs nyomás, akkor betenném, szokja a légkőrt. Zéró elvárással.
több mint 2 éve
xtaki
3 442
szep volt, de volt ott elotte gy kis nyujtott karral eltolas. akar OPI is lehetett volna. De megfogta, es a labmunka elkepeszto volt.George Pickens is Him. 🔥 @steelers
— NFL (@NFL) August 13, 2022
📺: #SEAvsPIT on @NFLNetwork (check local listings)
📱: Stream on NFL+ https://t.co/cINB23wRfG pic.twitter.com/1bCfMtkPe0
steelwolf
Traubi egesz jol nezett ki [ tudjuk milyen vedelem ellen ]
Rudi kicsit ideges volt
Pikett meg szinte csak rovideket dobott.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
George Pickens is Him. 🔥 @steelers
— NFL (@NFL) August 13, 2022
📺: #SEAvsPIT on @NFLNetwork (check local listings)
📱: Stream on NFL+ https://t.co/cINB23wRfG pic.twitter.com/1bCfMtkPe0
több mint 2 éve
Ahogy várható volt, szombaton Traubi kezdkéz és lábtörést!
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ahogy várható volt, szombaton Traubi kezd
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Gilbert III sajna megsérült és úgy tűnik idén már nem is lesz elérhető. Pedig eddig nagyon jó tábora volt. Dícsérték és erősen versenyben volt a jobb depth poziért.Sajnálom, de évek óta nem volt szerencséje. A srác aki helyére jött baj kb ugyanez lesz. Ő sem marad sokáig.
Helyére igazoltunk Hamilcar Rashed-et akit a Jets dobott ki hétfőn. UDFA volt a srác.
polamalu
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Ez a részlet (ti. barát halála) nekem nem volt meg.Smith azért nem jelent meg, mert pár nappal előtte az egyik jóbarátja meghalt motorbalesetben.Valami olyasmire emlékszem, hogy Geno megígérte, hogy elmegy a DE nyári táborába nagyszerűsködni, de nem jelent meg. Mikor meg kérdőre vonta a védő az edzőtáborban, akkor meg tagadta, hogy megígérte. Erre a csávó eltörte az állkapcsát. Így lett a Jets kezdő QB-ja Fitzmagic 2016-ban.Nem tudom, ez a sztori nincs meg, de ha az ilyen vád valós ( G.M. vagy akár D.J.), akkor a peren kívül ennyi a legkevesebb, ami jelzi egy csapaton belül, hogyan nem mutatunk példát...Ezt láttátok?Geno Smith-t is valami ilyesmiért verte pofán a csapattársa anno, nem?
m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-gyerekeket-vert-at-bepereltek-a-steelers-elkapojat-2907627
Reggio1914
SirPub
Reggio1914
Lehet, h nem így volt, de erre emlékszem…
SirPub
IK Nemkellnekedáll Pali viszont 600 dollárt követelt a repjegyfoglalás miatt.
Willie Parker
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Gilbert III sajna megsérült és úgy tűnik idén már nem is lesz elérhető. Pedig eddig nagyon jó tábora volt. Dícsérték és erősen versenyben volt a jobb depth poziért. Helyére igazoltunk Hamilcar Rashed-et akit a Jets dobott ki hétfőn. UDFA volt a srác.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Akkor az sem egy nevelő célzatú parasztsaller volt, hanem egy jól irányzott öklös... Az azért lehet túlzó egy ilyen esetért, de a jelzésértékű nyakonhajintás azért beleférhet (ha igaz ebben a formában a sztori).Valami olyasmire emlékszem, hogy Geno megígérte, hogy elmegy a DE nyári táborába nagyszerűsködni, de nem jelent meg. Mikor meg kérdőre vonta a védő az edzőtáborban, akkor meg tagadta, hogy megígérte. Erre a csávó eltörte az állkapcsát. Így lett a Jets kezdő QB-ja Fitzmagic 2016-ban.Nem tudom, ez a sztori nincs meg, de ha az ilyen vád valós ( G.M. vagy akár D.J.), akkor a peren kívül ennyi a legkevesebb, ami jelzi egy csapaton belül, hogyan nem mutatunk példát...Ezt láttátok?Geno Smith-t is valami ilyesmiért verte pofán a csapattársa anno, nem?
m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-gyerekeket-vert-at-bepereltek-a-steelers-elkapojat-2907627
Reggio1914
SirPub
Reggio1914
SirPub
több mint 2 éve
Willie Parker
15 388
Smith azért nem jelent meg, mert pár nappal előtte az egyik jóbarátja meghalt motorbalesetben.Valami olyasmire emlékszem, hogy Geno megígérte, hogy elmegy a DE nyári táborába nagyszerűsködni, de nem jelent meg. Mikor meg kérdőre vonta a védő az edzőtáborban, akkor meg tagadta, hogy megígérte. Erre a csávó eltörte az állkapcsát. Így lett a Jets kezdő QB-ja Fitzmagic 2016-ban.Nem tudom, ez a sztori nincs meg, de ha az ilyen vád valós ( G.M. vagy akár D.J.), akkor a peren kívül ennyi a legkevesebb, ami jelzi egy csapaton belül, hogyan nem mutatunk példát...Ezt láttátok?Geno Smith-t is valami ilyesmiért verte pofán a csapattársa anno, nem?
Reggio1914
SirPub
Reggio1914
SirPub
IK Nemkellnekedáll Pali viszont 600 dollárt követelt a repjegyfoglalás miatt.
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Valami olyasmire emlékszem, hogy Geno megígérte, hogy elmegy a DE nyári táborába nagyszerűsködni, de nem jelent meg. Mikor meg kérdőre vonta a védő az edzőtáborban, akkor meg tagadta, hogy megígérte. Erre a csávó eltörte az állkapcsát. Így lett a Jets kezdő QB-ja Fitzmagic 2016-ban.Nem tudom, ez a sztori nincs meg, de ha az ilyen vád valós ( G.M. vagy akár D.J.), akkor a peren kívül ennyi a legkevesebb, ami jelzi egy csapaton belül, hogyan nem mutatunk példát...Ezt láttátok?Geno Smith-t is valami ilyesmiért verte pofán a csapattársa anno, nem?
Reggio1914
SirPub
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Nem tudom, ez a sztori nincs meg, de ha az ilyen vád valós ( G.M. vagy akár D.J.), akkor a peren kívül ennyi a legkevesebb, ami jelzi egy csapaton belül, hogyan nem mutatunk példát...Ezt láttátok?Geno Smith-t is valami ilyesmiért verte pofán a csapattársa anno, nem?
Reggio1914
SirPub
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Persze, ez a morcos oldal, én is kíváncsi lennék DJ verziójára.Ezt láttátok?nem olvastam...elég köcsög dolog, ha így van, bár meghallgatnám a másik felet is...vagy majd a bíróság eldönti
Reggio1914
Always two sides to a story lol…
— Diontae Johnson (@Juiceup__3) August 10, 2022
Klaci79
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Ezt láttátok?Geno Smith-t is valami ilyesmiért verte pofán a csapattársa anno, nem?
Reggio1914
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Alakul ez, csak a formát nem tudják tartani:Two minute drill numbers.
— Alex Kozora (@Alex_Kozora) August 10, 2022
Mason Rudolph: 4/4 60 yards TD
Kenny Pickett: 2/2 60 yards TD
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ezt láttátok?nem olvastam...elég köcsög dolog, ha így van, bár meghallgatnám a másik felet is...vagy majd a bíróság eldönti
Reggio1914
Always two sides to a story lol…
— Diontae Johnson (@Juiceup__3) August 10, 2022
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Ezt láttátok?m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-gyerekeket-vert-at-bepereltek-a-steelers-elkapojat-2907627
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ezt senki nem mondta. Maradjunk a tényeknél. Első edzőtábor alatt baromi jó, olyan mint még senki. És ezzel nem lehet vitatkozni. Hogy aztán pályára lép e, ahogy süti írja, vagy kijön e a tudás meccsen is, majd a jövő zenéje, de amit eddig lerakott az már tény.Elképesztő, hogy Pickens-nek milyen edzőtábora van. Nyilván ez alapján még korai, de máris úgy tartják a szakértők, hogy soha ilyen jó edzőtábort még nem futott újonc Steelers WR.Végre egy HOF, már kezdtem aggódni...
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
Elképesztő, hogy Pickens-nek milyen edzőtábora van. Nyilván ez alapján még korai, de máris úgy tartják a szakértők, hogy soha ilyen jó edzőtábort még nem futott újonc Steelers WR.Végre egy HOF, már kezdtem aggódni...
Klaci79
több mint 2 éve
Elképesztő, hogy Pickens-nek milyen edzőtábora van. Nyilván ez alapján még korai, de máris úgy tartják a szakértők, hogy soha ilyen jó edzőtábort még nem futott újonc Steelers WR.vele az üveghatás a baj, maj figyelek, ha 5 meccset túlél
Klaci79
12/8/4 az évek előrehaladásával négyzetesen csökken a pályáralépés!
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak