Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Azért az kemény volt, hog menny milyen támogatást kap a szurkolóktól, tényleg hatalmas élmény lehetett neki ez a közönség.
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Sokkal pörgősebb, sokkal gyorsabb az offense Ben helyett Trubiskyval, mintha jelenkori NFLt néznék, nem 90es évek ismétlését, mint Rötyi utolsó éveiben. Jó lesz ez, lesznek szórakoztató meccseink, nem csak szenvedés. 😊
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
Nekem ami tetszett h volt mukodo futojatek.

Szerkesztette: xtaki
több mint 2 éve
Kemény volt a vége 😀
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Keninek még kell tanulni. Lehet most sztárolni, mert GW drive, de ebben sok sok szerencsés faktor is volt. Nem nézett ki rosszul, rosszabbra gondoltam. Rudi nem hozott újat. Amit tud. Erős csere. Ennyi. Traubi sztem egészen jól állta a lábán, van benne fantázia. Szépen kevergettük a játékokat. Jól osztogatott. Számomra nem kérdés a kezdő sem és a csere sem. Keni pedig figyeljen és tanuljon. 1-1 meccsen amikor már nincs nyomás, akkor betenném, szokja a légkőrt. Zéró elvárással.
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442

steelwolf
szep volt, de volt ott elotte gy kis nyujtott karral eltolas. akar OPI is lehetett volna. De megfogta, es a labmunka elkepeszto volt.

Traubi egesz jol nezett ki [ tudjuk milyen vedelem ellen ]
Rudi kicsit ideges volt
Pikett meg szinte csak rovideket dobott.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Ahogy várható volt, szombaton Traubi kezd
Klaci79
kéz és lábtörést!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Ahogy várható volt, szombaton Traubi kezd
több mint 2 éve
Gilbert III sajna megsérült és úgy tűnik idén már nem is lesz elérhető. Pedig eddig nagyon jó tábora volt. Dícsérték és erősen versenyben volt a jobb depth poziért.
Helyére igazoltunk Hamilcar Rashed-et akit a Jets dobott ki hétfőn. UDFA volt a srác.
polamalu
Sajnálom, de évek óta nem volt szerencséje. A srác aki helyére jött baj kb ugyanez lesz. Ő sem marad sokáig.
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Ezt láttátok?

m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-gyerekeket-vert-at-bepereltek-a-steelers-elkapojat-2907627
Reggio1914
Geno Smith-t is valami ilyesmiért verte pofán a csapattársa anno, nem?
SirPub
Nem tudom, ez a sztori nincs meg, de ha az ilyen vád valós ( G.M. vagy akár D.J.), akkor a peren kívül ennyi a legkevesebb, ami jelzi egy csapaton belül, hogyan nem mutatunk példát...
Reggio1914
Valami olyasmire emlékszem, hogy Geno megígérte, hogy elmegy a DE nyári táborába nagyszerűsködni, de nem jelent meg. Mikor meg kérdőre vonta a védő az edzőtáborban, akkor meg tagadta, hogy megígérte. Erre a csávó eltörte az állkapcsát. Így lett a Jets kezdő QB-ja Fitzmagic 2016-ban.
Lehet, h nem így volt, de erre emlékszem…
SirPub
Smith azért nem jelent meg, mert pár nappal előtte az egyik jóbarátja meghalt motorbalesetben.

IK Nemkellnekedáll Pali viszont 600 dollárt követelt a repjegyfoglalás miatt.
Willie Parker
Ez a részlet (ti. barát halála) nekem nem volt meg.

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Gilbert III sajna megsérült és úgy tűnik idén már nem is lesz elérhető. Pedig eddig nagyon jó tábora volt. Dícsérték és erősen versenyben volt a jobb depth poziért.
Helyére igazoltunk Hamilcar Rashed-et akit a Jets dobott ki hétfőn. UDFA volt a srác.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Ezt láttátok?

m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-gyerekeket-vert-at-bepereltek-a-steelers-elkapojat-2907627
Reggio1914
SirPub
Nem tudom, ez a sztori nincs meg, de ha az ilyen vád valós ( G.M. vagy akár D.J.), akkor a peren kívül ennyi a legkevesebb, ami jelzi egy csapaton belül, hogyan nem mutatunk példát...
Reggio1914
Valami olyasmire emlékszem, hogy Geno megígérte, hogy elmegy a DE nyári táborába nagyszerűsködni, de nem jelent meg. Mikor meg kérdőre vonta a védő az edzőtáborban, akkor meg tagadta, hogy megígérte. Erre a csávó eltörte az állkapcsát. Így lett a Jets kezdő QB-ja Fitzmagic 2016-ban.
SirPub
Akkor az sem egy nevelő célzatú parasztsaller volt, hanem egy jól irányzott öklös... Az azért lehet túlzó egy ilyen esetért, de a jelzésértékű nyakonhajintás azért beleférhet (ha igaz ebben a formában a sztori).
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 388
Ezt láttátok?

Reggio1914
SirPub
Reggio1914
SirPub
Smith azért nem jelent meg, mert pár nappal előtte az egyik jóbarátja meghalt motorbalesetben.

IK Nemkellnekedáll Pali viszont 600 dollárt követelt a repjegyfoglalás miatt.
több mint 2 éve
Ezt láttátok?

Reggio1914
SirPub
Reggio1914

több mint 2 éve
Ezt láttátok?

Reggio1914
SirPub
több mint 2 éve
Ezt láttátok?

Reggio1914
nem olvastam...elég köcsög dolog, ha így van, bár meghallgatnám a másik felet is...vagy majd a bíróság eldönti

Klaci79
Persze, ez a morcos oldal, én is kíváncsi lennék DJ verziójára.
több mint 2 éve
Ezt láttátok?

Reggio1914

több mint 2 éve
Alakul ez, csak a formát nem tudják tartani:
több mint 2 éve
Ezt láttátok?

Reggio1914
nem olvastam...elég köcsög dolog, ha így van, bár meghallgatnám a másik felet is...vagy majd a bíróság eldönti

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Ezt láttátok?

több mint 2 éve
Elképesztő, hogy Pickens-nek milyen edzőtábora van. Nyilván ez alapján még korai, de máris úgy tartják a szakértők, hogy soha ilyen jó edzőtábort még nem futott újonc Steelers WR.
Klaci79
Végre egy HOF, már kezdtem aggódni...
Szokol
Ezt senki nem mondta. Maradjunk a tényeknél. Első edzőtábor alatt baromi jó, olyan mint még senki. És ezzel nem lehet vitatkozni. Hogy aztán pályára lép e, ahogy süti írja, vagy kijön e a tudás meccsen is, majd a jövő zenéje, de amit eddig lerakott az már tény.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Elképesztő, hogy Pickens-nek milyen edzőtábora van. Nyilván ez alapján még korai, de máris úgy tartják a szakértők, hogy soha ilyen jó edzőtábort még nem futott újonc Steelers WR.
Klaci79
Végre egy HOF, már kezdtem aggódni...
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Klaci79
vele az üveghatás a baj, maj figyelek, ha 5 meccset túlél

12/8/4 az évek előrehaladásával négyzetesen csökken a pályáralépés!

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak